• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

فردا یعنی امروز استقلال با سپاهان بازی داره
فکر کنم توی ازادی برای بردن سپاهان امادگی کامل را داریم:happy:

راستی من یه خبر نصفه ونیمه شنیدم کسی خبر رو تایید یا تکذیب میکنه؟:f34r:
شنیدم پولادی جباری رو مسدوم کرده:(
امیدوارم تکذیب بشه:f34r:

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
آناليزور تيم فوتبال استقلال تهران : استقلال در مقايسه با سپاهان ، شانس بيشتري دارد

استقلال در مقايسه با تيم سپاهان اصفهان ، شانس بيشتري براي پيروز شدن دارد و پيش بيني مي‌كنم كه با اختلاف يك گل بر اين تيم پيروز شويم.

رضا رجبي روز شنبه ضمن بيان اين مطلب به خبرنگار ايرنا افزود : پس از اينكه بازي هفته دوم را به تيم پگاه گيلان واگذار كرديم ، بر روي نقاط ضعف تيم تمركز كرده و در پي رفع آنها برآمديم.

وي افزود : به طور حتم كادر فني تيم استقلال تهران در اين ديدار بر روي ساختار تيمي و نفرات اصلي كه قرار است در زمين ، فوتبال بازي كنند ، كار كرده و به موفقيت تيم در اين بازي بسيار اميدواريم.

وي در خصوص تيم سپاهان اصفهان نيز گفت : سپاهان تيم بسيار خوبي است كه به صورت حرفه‌اي از رده‌هاي پايين تر به رده‌هاي بالاتر ، روند رو به رشدي را تا به امروز طي كرده است.

افزون بر اين ، سپاهان تيم با برنامه‌اي است كه از مديريت خوب ورزشي نيز سود مي‌برد.

رجبي تصريح كرد : هر چند شرايط فني امروز تيم سپاهان نسبت به زمان لوكا بوناچيچ و ويرا تغيير كرده اما معتقدم كه بازيكنان تيم سپاهان ، فوتبال را با فكر بازي مي‌كنند و تيم دست و پا بسته‌اي نيستند.

به گفته وي ، تيم استقلال تنها در صورت سرعت دادن به بازي مي‌تواند پيروز اين ميدان باشد و براي رسيدن به اين هم بايد فاصله خطوط سه گانه در اين تيم كاهش يابد.

آناليزور تيم استقلال در خصوص شايعه سرمربيگري‌اش در اين تيم نيز گفت : در استقلال تنها يك آناليزور هستم و نه سرمربي و در اين زمينه با سرمربي تيم ارتباط دارم.

رجبي با اظهار تاسف در انتشار اين شايعات اضافه كرد : متاسفانه بعضي ها رابطه مناسب فني و تكنيكي كه با امير قلعه نويي دارم را نمي‌توانند ببينند و از اينرو قصد دارند رابطه كاري مناسبم را با سرمربي تيم استفلال تيره كنند.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت استقلالي هاي عزيز
به عنوان يك دوست پرسپوليس اميدوارم امروز سپاهانو بزنيد . من فكر مي كنم 2-1 ببريد :)

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
امیدوارم استقلال امروز ببره این بازی خیلی مهمه برای مدعی اصلی قهرمانی شدن
شانس من همون ساعت بازی بلیط دارم بازی رو نمیبینم:(

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
سلام خدمت استقلالي هاي عزيز
به عنوان يك دوست پرسپوليس اميدوارم امروز سپاهانو بزنيد . من فكر مي كنم 2-1 ببريد :)

من هم امیدوارم.
سپاهان خیلی پر رو شده.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
استقلال ، یک نیمه بی برنامه ، شتابزده و یک نیمه قهرمان و .. بدشانس

یک نیمه خیلی بد بودیم .. از همه بد تر اینکه " بی هدف " بودیم ظاهرا قلعه نوعی شیوه ای تو ذهنش بود که جواب نداد و سریع هم دست به تعویض زد

سپاهان هم مثل همیشه بود ... با برنامه و حسابگر و مترصد گلزنی روی ضد حمله ، که البته زیاد هم تو زحمت نیفتادن ! و زود رو شتابزدگی مدافعان یک گل زدن

نیمه دوم داستان فرق کرد و اس اس بی نظیر بود و.... شدیدا بد شانس :hmm: شاید اگه فرهاد کمی بقیه رو هم میدید الان داستان عوض میشد

.. تا بجای 4 گل به یکی رسیدیم و یک پنالتی مون رو هم داور کشید بالا .. :hmm: اونهم کی ؟؟؟ جناب ترکی که واسه همه اوج سخت گیری و به ما که رسید 8 زد !

دوستان عزیز سپاهانی هم که یا زیر توپ میزدن یا زیر پای بچه های اس اس :hmm:

البته جناب ترکی بازم به سپاهانی ها لطف داشتن که عماد رضا ر و اخراج نکردن ؟؟؟؟؟؟؟ بعد از 2 ضربه به توپ بعد از سوت داور ... بماند

خلاصه بازی ای که " باید " میبردیم رو مساوی دادیم ... :eek:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
یه وقت تیمتون این سپاهان رو نبره کمی حال کنیم :eek:

جدا امروز قرمز و آبی بد شانس بودن. بازی ما رو که داور رو هوا بود انگار ! بازی شما رو هم که هر چی زدید نیمه دوم گرفت دیگه. بد شانس بودید. دوست داشتم استقلال این گلابی زردارو ببره !

ایشااله ما تلافی میکنیم :cool:

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
دایی استقلا هم شد تیم؟هنوز فصل شروع نشده بازی دومش رو باخت...نمیدونم کی میخواد به خودش سرو سامان بده..:f34r::wacko:
شخصا من نه طرفدار آبی هستم و نه قرمز...من طرفدار بازی خوب هستم ..مثلا لیگ برتر داریم..:)

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
آمار خطاي بازي نشاندهنده خيلي چيزها هست. سپاهان با خطايي مساوي يا بالاي 25 خطا و به كمك لطف داور كه فقط 2 يا 3 اخطار به اين تعداد خطا داد ، اجازه پيدا كرد نظم بازي استقلال رو با خشونت به هم بزنه و به خواسته اش هم رسيد . باور كنيد من موندم كه چرا انقدر تركي مماشات كرد در صحنه هاي خطا . شايد هيچكدام خطاهاي خطرناكي نبودند ولي به راحتي حركت تيمي اس اس رو مختل كردند. ضمن اينكه تركي با نگرفتن پنالتي دقايق پاياني آخرين لطفش رو به تيم ميهمان كرد و مراتب ارادتش رو به فدراسيون نشين ها خصوصا جناب تاج نشون داد. :hmm:
پ.ن: اگه قرار باشه اينطوري داوري كنند من كه ديگه علاقه اي به پيگيري اين ليگ نخواهم داشت . ديروز روزي بود كه پرسپوليس و استقلال نبايد مي بردند . يكي رو با گرفتن پنالتي عليه اش و ديگري رو با نگرفتن پنالتي عليه تيم حريفش شارژ روحي مناسب كردند. :f34r:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سرمربي استقلال تهران: از عملكرد بازيكنانم راضي هستم ،بازي به بازي بهتر مي‌شويم

373.jpg

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، امير قلعه‌نويي درپايان بازي تيم‌هاي استقلال تهران و سپاهان اصفهان در جمع خبرنگاران اظهار كرد: بازي خوبي انجام داديم و مي‌توانستيم پيروز شويم، حتي مربي سپاهان به من گفت كه اين بازي فراتر از فوتبال ايران بود. تيم ما توانست فشار خوبي به دفاع حريف واردكند و بازي بسيار خوبي انجام داديم.

وي درپاسخ به سوالي مبني بر ضعف عملكرد بازيكنان اين تيم نيز گفت: اين نظر شما خبرنگاران است. تيم ما در اين بازي دو نيمه متفاوت داشت؛ شايد در نيمه نخست چندان خوب بازي نكرديم اما در نيمه دوم تيم ما بسيار خوب بود و توانستيم موقعيت‌هاي خوبي را بر روي دروازه حريف ايجاد كنيم.

قلعه‌نويي گفت: در مجموع صاحب فرصت‌هاي بسيار گلزني شديم و دفاع حريف كاملا تحت فشار بود؛ بنابراين ما بازي خوبي انجام داديم. اين موضوع كه يك تيم گل بزند با اين كه بازي خوبي انجام دهد، متفاوت است. نمي‌پذيرم كه ما بازي بدي انجام داديم بلكه عملكرد استقلال خوب بود و در نيمه دوم شايد نزديك به 10 گل را به ثمر نرسانيدم اما اگر منظور شما ضعف در زدن ضربان آخر است آن را مي‌پذيرم.

وي درباره تغييرات در تركيب استقلال گفت: تقي‌پور مصدوم بود به همين دليل هادي شكوري را جايگزين وي كرديم كه در نيمه دوم بازي بسيار خوبي انجام داد. ضمنا ميثم معيني را نيز براي نفوذ از كناره‌ها در تركيب گذاشته بوديم كه در نهايت با تغييراتي كه در نيمه دوم ايجاد كرديم توانستيم نتيجه گرفته و به گل برسيم.

قلعه‌نويي درباره داوري نيز افزود: داوري عملكرد بدي نداشت اما در يك صحنه معتقدم كه يك پنالتي صددرصد به نفع استقلال گرفته نشد. اميدوارم كه اشتباه كرده باشم اما من نزديك به صحنه بودم و معتقدم اين پنالتي براي استقلال گرفته نشد.

قلعه‌نويي درباره شرايط بازي نيز گفت: با توجه به سيستم 4-2-3-1 سپاهان به بازيكنان گفتيم كه با فضاسازي از ميانه و كناره‌ها به دروازه سپاهان حمله كنند.

قلعه‌نويي درباره نفوذ مدافعان استقلال نيز گفت: در نيمه دوم اين اجازه را به آن‌ها دادم و حتي به مدافعان گفتم مي‌توانيد پا به توپ تا بيست متر جلو برويد كه در نهايت فيروز قرباني توانست براي استقلال گلزني كند.

قلعه‌نويي در پايان گفت: استقلال هفته به هفته بهتر مي‌شود و تنها سه هفته از ليگ گذشته است. اطمينان داشته باشيد كه استقلال در هفته‌هاي آينده بازي بهتري انجام مي‌دهد.

2742.JPG

ديروز روزي بود كه پرسپوليس و استقلال نبايد مي بردند . يكي رو با گرفتن پنالتي عليه اش و ديگري رو با نگرفتن پنالتي عليه تيم حريفش شارژ روحي مناسب كردند. :f34r:

مخلص آقا ساسان گل
خوشبینانه ترین نگاهش اینه که رو جمله نفرین شده یه " اشتباهات داوری ؟! " 4 امتیاز مسلممون پرید :hmm:

Last edited:

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
آمادگي سرمربي استقلال براي صلح يا جنگ با "دايي"
قلعه‌نويي:از منافع هواداران استقلال نمي‌گذرم / بايد باورهاي بازيكنان را تغيير دهم

امير قلعه‌نويي گفت: با تغيير باورهاي بازيكنان تيم، مدعي قهرماني در ليگ برتر هستيم.

سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: بازيكنان ما هنوز به خودباوري لازم نرسيده‌اند. بايد باورهاي آنها را تغيير دهيم تا بدانند براي پرافتخارترين باشگاه ايران در آسيا بازي مي‌كنند. باشگاهي كه ميليون‌ها هوادار دارد. تنها سه هفته از ليگ برتر گذشته است و بايد به بازيكنان استقلال زمان داد. بي‌ترديد ما در هفته‌هاي آينده با افزايش خودباوري و هماهنگي بازيكنان نتايج بهتري گرفته و مدعي خواهيم بود.

امير قلعه‌نويي با ابراز رضايت از عملكرد تيمش در بازي مقابل سپاهان گفت: ما دو نيمه‌ي متفاوت داشتيم. در نيمه‌ي اول چندان خوب نبوديم اما، در نيمه‌ي دوم به طور كامل بر بازي مسلط بوديم و فشار زيادي را روي دروازه‌ي حريف وارد كرديم. شايد نتوانستيم پيروز شويم اما، تيم پرقدرت سپاهان در نيمه‌ي دوم به طور كامل اسير برنامه‌هاي تاكتيكي ما بود.

سرمربي تيم استقلال تهران درباره‌ي حاشيه‌هاي اخير پيش آمده در روابطش با سرمربي تيم ملي فوتبال نيز گفت: در شب عيد علي دايي در يكي از نشريات دو صفحه مصاحبه كرد و عليه من حرف زد. او در آن مصاحبه من را زير سوال برد و حتي درباره‌ي حضورم در تمرينات تيم‌هاي آلماني نيز گفت من از پشت فنس‌ها تمرينات اين تيم‌ها را نگاه كرده‌ام. اما، در آن زمان به دليل آنكه صحبت تنها درمورد امير قلعه‌نويي بود، سكوت كردم و به خاطر منافع ملي ترجيح دادم پاسخ سرمربي تيم ملي را ندهم.

وي افزود: اما، اين بار ديگر بحث امير قلعه‌نويي نيست. بلكه بحث 20 ميليون هوادار استقلال است كه من نمي‌توانم از منافع آنها بگذرم.

قلعه‌نويي خاطرنشان كرد: تا هر كجا كه بحث تحمل و رفاقت باشد، من آماده هستم. با وجود اظهارات علي دايي در آن مصاحبه زماني كه او به كرمان آمد برايش گل بردم. همچنين زماني كه سرمربي تيم ملي بودم، به خوبي با تمامي باشگاه‌ها همكاري كردم و در آن زمان هيچ مشكلي ميان باشگاه‌ها و تيم ملي وجود نداشت.

امير قلعه‌نويي در پايان گفت: من هم تيم ملي ايران را دوست دارم، هم بيست ميليون هوادار باشگاه استقلال را و اجازه نمي‌دهم كه باشگاه استقلال لطمه ببيند. ما مي‌توانستيم بازيكنان‌مان را براي بازي‌هاي غرب آسيا به تيم ملي ندهيم چرا كه حتي صفايي فراهاني نيز مصاحبه كرد و عنوان كرد كه اين بازي‌ها در روز فيفا برگزار نمي‌شود. به همين دليل ما مي‌توانستيم بازيكنان‌مان را در اختيار تيم ملي نگذاريم اما، به خاطر احترام به تيم ايران و ارجحيت تيم ملي اين كار را انجام داديم. در مقابل انتظار داريم كه تيم ملي نيز تعامل مثبتي با باشگاه‌ها داشته باشد و اين تعامل يكطرفه نباشد. در همين جا اعلام مي‌كنم كه اگر بنابر تعامل مثبت و همكاري باشد، آمادگي كامل دارم و در مقابل اگر قرار بر مسايل ديگر و برخوردهاي ناخوشايند باشد، تا آخر ايستاده‌ام و براي آن نيز آمادگي خواهم داشت.

مهدي اميرآبادي: بازيكنان سپاهان خشن بازي مي‌كردند / استقلال بهتر مي‌شود

بازيكن تيم فوتبال استقلال تهران گفت: ما در اين فصل براي كسب سه جام آماده مي‌شويم.

مهدي اميرآبادي پس از تساوي استقلال مقابل سپاهان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: شايد ما در حال حاضر ضعف‌هايي داشته باشيم اما، نبايد فراموش كرد كه تنها سه هفته از ليگ برتر گذشته است، ضمن آن كه ما تاكنون بازي‌هاي خوبي انجام داده‌ايم و شايد تنها در كسب نتيجه مشكل داشته‌ايم. من اطمينان دارم كه استقلال روز به روز و بازي به بازي بهتر مي‌شود و در نهايت ما براي كسب هر سه جام ليگ برتر، ليگ قهرمانان آسيا و جام حذفي مدعي خواهيم بود.

اميرآبادي درباره‌ي بازي مقابل سپاهان نيز گفت: ما بازي خوبي انجام داديم و مي‌توانستيم حريف را شكست دهيم. اما، از فرصت‌هايمان استفاده نكرديم و به همين دليل به تساوي رضايت داديم. اكنون بايد آماده شويم تا از هفته‌ي آينده پيروزي‌هاي خود را ‌آغاز كنيم و هواداران استقلال را راضي كنيم.

وي درباره‌ي اعتراضش به داور مسابقه نيز گفت: من در اين بازي از ناحيه‌ي شكم مجروح شدم و زخم آن به طور كامل مشهود است. من اعتراض خاصي نداشتم. تنها زخم خود را به داور نشان دادم و خواستم تا با عملكرد خشن بازيكنان سپاهان برخورد كند.

مجتبی جباری:سعی می کنم در آینده بهتر از این بازی کنم

هافبک تیم فوتبال استقلال تهران با ابراز نارضایتی از عملکرد خود در بازی مقابل سپاهان گفت که در بازیهای آینده به مراتب بهتر از این عمل خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی جباری در پایان بازی استقلال - سپاهان با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران افزود: نمی دانم چرا تیم ما نتوانست در نیمه اول نمایش خوبی مقابل سپاهان داشته باشد. ما بد بازی می کردیم و سپاهان از فرصت های خود به خوبی بهره برد و با یک گل پیش افتاد. در نیمه دوم به مراتب بهتر از نیمه اول بازی کردیم که حاصل آن زدن یک گل و تغییر نتیجه مسابقه بود.

وی در خصوص دلایل بازی باز تیم فوتبال استقلال مقابل سپاهان به ویژه در نیمه اول گفت: سیستم و روش بازی ما به گونه ای نبود که تیم سپاهان به راحتی به عمق دروازه مان نزدیک شود البته یکسری ضعف و اشتباه داشتیم که در بین دو نیمه از سوی مربیان به بازیکنان گوشزد شد و با تقسیم فضا توانستیم به مراتب بهتر از نیمه اول بازی کنیم و به سپاهان نیز کمتر فرصت نفوذ دادیم.

هافبک تیم فوتبال استقلال در خصوص ضعف گلزنی مهاجمان این تیم گفت: در ابتدای مسابقات لیگ هستیم و طبیعی است که بازیکنان آنطور که باید و شاید با هم هماهنگ نباشند. بدون شک تیم در هفته های آینده به انسجام لازم می رسد. ما مشکل گلزنی داریم اما در ادامه مسابقات برطرف می شود. قطعا اتفاقات فصل گذشته تکرار نمی شود و استقلال را متفاوت از قبل خواهید دید.

جباری که نتوانست در بازی استقلال - سپاهان نمایشی درخشان داشته باشد، در خصوص عملکرد نه چندان قابل قبول خود در این بازی گفت: متاسفانه شرایط مناسبی ندارم و هنوز نتوانسته ام آنطور که خودم می خواهم برای استقلال بازی کنم. سعی می کنم در ادامه مسابقات لیگ برتر جبران کنم.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
نظري‌جويباري: آن صحنه پنالتي بود

علي نظري جويباري پس از پايان بازي استقلال و سپاهان مي‌گويد: «بازي خوبي بود. اما استقلال باز هم بدشانسي آورد. بازيكنان ما خيلي خوب بودند. البته سپاهان هم بازي خوبي به نمايش گذاشت اما شانس با ما يار نبود.»
نظري جويباري در مورد هماهنگي بازيكنان تيم نيز مي‌گويد: «متاسفانه استقلال هنوز به هماهنگي كامل نرسيده و فكر كنم دو هفته ديگر زمان بخواهد تا تماشاگران استقلال واقعي را ببينند. در همين بازي هم موقعيت‌هاي زيادي از دست داديم.» نظري درباره خطاي پنالتي معتقد است: «به نظر من ضربه پنالتي بود اما داور نگرفت. بازيكنان ما هم در آن صحنه عصبي بودند و پس از اين كه داور پنالتي نگرفت فشار زيادي به تيم وارد شد اما با تمام اين موارد ديديد كه بازيكنان تيم هيچ اعتراضي به داور نكردند.»

جباري: در مورد سيستم 2-5-3 نظر نمي‌دهم

قرار نيست مشكلاتم را رسانه‌اي كنم، ولي همانطور كه گفتم تمركز نداشتم و اين ضعيف‌ترين بازي من در چند سال اخير بود. وقتي توپ را مي‌گيرم، انگار هيچ‌كس را كنارم نمي‌بينم و نمي‌دانم كه بايد چه كار كنم، من هنوز با ديگر بازيكنان هماهنگ نشده‌ام/ كريم اعظمي
---------------------------------------------
استقلال در خط مياني فوتباليستي مثل مجتبي جباري را در اختيار دارد كه بدون‌شك در بين هافبك‌هاي تكنيكي و پاسور ليگ‌برتر بهترين است، اما خبري از بازي‌هاي درخشان مجتبي نيست و سرمربي آبي‌ها بيشتر از اينكه از توانايي جباري استفاده كند، چشم‌ به بازي هوايي، ارسال از كناره‌ها و اوت‌‌دستي‌هاي عليزاده دارد. شيوه بازي استقلال با انتقاد‌هاي زيادي همراه شده و اين تيم در سه بازي اول پنج امتياز از دست داده است، البته جباري معتقد است تيمش احتياج به زمان دارد تا به شرايط ايده‌آل بازگردد

قبول داري كه استقلال شروع نااميدكننده‌اي در ليگ‌برتر داشته است؟
ما بازي اول را برديم و مقابل سپاهان هم خوب بازي كرديم، فقط در بازي با پگاه‌گيلان بد بوديم و نمي‌توان گفت كه اين نتايج نااميدكننده است. مقابل سپاهان در نيمه‌دوم كاملا از حريف برتر بوديم و اين را هم در نظر بگيريد كه آنها يكي از قوي‌ترين تيم‌هاي ايران هستند كه براي هر تيمي مشكل درست مي‌كنند.
ولي از دست دادن پنج امتياز از سه بازي راضي‌كننده نيست، آن هم براي تيمي مثل استقلال.
بله، قبول دارم اما ليگ تازه شروع شده و به زمان احتياج داريم.
استقلال هميشه با رقيب ديرينه‌اش يعني پرسپوليس مقايسه مي‌شود و سرخپوشان برخلاف شما خوب نتيجه گرفته‌اند.
اين مهم است كه آخر فصل چه تيمي قهرمان مي‌شود و از حالا نبايد با قاطعيت حرف زد. شما ديديد كه پرسپوليس مقابل ملوان مساوي كرد و شايد در هفته‌هاي آينده هم امتياز از دست بدهد
بازيكنان استقلال در توجيه اين تساوي فقط مي‌گويند كه ما در نيمه‌دوم خوب بازي كرديم و مستحق برد بوديم، در صورتي‌كه فوتبال دو نيمه است و نه يك نيمه!
قبول دارم، ولي بازي نيمه‌دوم ما مقابل سپاهان نشان داد كه استقلال پتانسيل لازم را دارد كه در بازي‌هاي آينده نتايج بهتري بگيرد.
چرا استقلال از همان نيمه‌اول خوب شروع نمي‌كند؟
فقط بازي با سپاهان بود كه خوب شروع نكرديم، چون نوع تاكتيك ما طوري بود كه بازيكنان گنگ بودند و اجازه داديم كه حريف بازي را در دست بگيرد.
بيشتر توضيح مي‌دهي، تاكتيك استقلال چطور بود كه بازيكنان گنگ شدند؟
اين موضوع به تقسيم وظايف برمي‌گشت كه در نيمه‌دوم با توصيه‌هاي كادرفني برطرف شد. آنها در نيمه‌اول در هر صحنه برتري عددي داشتند، ولي در نيمه‌دوم اين مشكل را برطرف كرديم.
از عملكرد خودت در اين سه هفته راضي هستي؟
در بازي اول و با توجه به شرايطي كه داشتم، خوب بازي كردم، ولي در مجموع اصلا راضي نيستم. در بازي دوم خيلي آماده بودم، ولي به‌خاطر بازي هوايي استقلال محو شدم و در بازي با سپاهان هم اصلا تمركز نداشتم.
چرا تمركز نداشتي، مشكل خاصي داري
قرار نيست مشكلاتم را رسانه‌اي كنم، ولي همانطور كه گفتم تمركز نداشتم و اين ضعيف‌ترين بازي من در چند سال اخير بود. وقتي توپ را مي‌گيرم، انگار هيچ‌كس را كنارم نمي‌بينم و نمي‌دانم كه بايد چه كار كنم، من هنوز با ديگر بازيكنان هماهنگ نشده‌ام.
خيلي‌ها از قلعه‌نويي به‌خاطر استفاده از سيستم 2-5-3 انتقاد مي‌كنند
من در مورد اين سيستم نظري ندارم و به‌عنوان يك بازيكن فقط در خدمت تيم هستم. اين مسائل به كادرفني مربوط مي‌شود.
استقلال بيشتر از توپ‌هاي هوايي و اوت‌دستي‌هاي عليزاده استفاده مي‌كند. اين به ضرر تو نيست كه يك هافبك تكنيكي هستي و تمايل به بازي زميني داري. مهم اين است كه تمامي نفرات با اين تاكتيك هماهنگ شوند تا سردرگمي به‌وجود نيايد. همانطور كه گفتم در بازي هوايي استقلال محو شدم و در بازي با سپاهان هم نمي‌دانستم كه بايد چه كار كنم. احساس مي‌كنم كه در تيم امسال هنوز شعاع حركتي و نوع وظايفم را پيدا نكرده‌ام و اميدوارم كه به مرور زمان اين مشكل برطرف شود.

شكوري: روي گل مقصر نبودم

استقلال در حالي از سپاهان گل را دريافت كرد كه علاوه بر طالب‌لو، شكوري هم روي ديرك سمت چپ جاي‌گيري كرده بود، اما خود او معتقد است كه روي گل مقصر نبوده و مي‌گويد: «من تقصيري نداشتم به هر حال وقتي تيم گل مي‌خورد كل تيم مقصر هستند
من بعد از اينكه توپ گل شد رفتم داخل دروازه كه بتوانم توپ را از دروازه بيرون بياورم، اما متاسفانه سرعت توپ آنقدر بالا بود كه نتوانستم كاري انجام دهم.» شكوري كه پس از سه هفته در تركيب استقلال قرار گرفته مي‌گويد: «اين اولين بازي من در تركيب استقلال بود، اما متاسفانه نيمه اول، آن بازي‌اي كه انتظار داشتم را به نمايش نگذاشتم، اما مطمئن باشيد كه در ادامه كاري مي‌كنم تا هواداران و كارشناسان مثل گذشته از بازي من راضي باشند. فكر مي‌كنم كه در كل بچه‌ها به خاطر روحيه باختي كه از سال گذشته در آنها مانده هنوز استرس باخت دارند، ضمن اينكه استقلال هنوز ارنج اصلي‌اش را پيدا نكرده است. با اين وجود ما در نيمه دوم تنها با بدشانسي نتوانستيم برنده زمين باشيم. و فكر مي‌كنم كه اين موضوع به مرور حل مي‌شود.»

شكوري همچنين با اشاره به مصاحبههادي عقيلي كه تساوي برابر سپاهان را به استقلال تبريك گفته بود، مي‌گويد: «من از اين مصاحبه خيلي ناراحت شدم. قرار نيست حالا كه سپاهان روي اتفاق با استقلال تساوي كرده، آنها اينطور كري بخوانند. لطفا از قول من به آنها پيغام بدهيد كه مرور زمان نشان مي‌دهد كه چه كسي بايد از مساوي خوشحال باشد.»

نقل از دنیای فوتبال

پ ن :این آقا ؟!! خیلی کوچیک تر از این حرفاس که بهش جواب داد ولی من هم ضعف بینائی جناب ترکی رو که پنالتی واضح این بازیکن "فرمایشی" جناب دائی رو روی علیزاده ندید تبریک ؟! که چه عرض کنم " تسلیت " میگم :hmm:

در ضمن ایشون سابقه این مصاحبه ها رو زیاد داره .... بعضی ها میخوان "شهرت " رو از راههای خاص ؟! بدست بیارن :happy:

Last edited:

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
پ ن :این آقا ؟!! خیلی کوچیک تر از این حرفاس که بهش جواب داد ولی من هم ضعف بینائی جناب ترکی رو که پنالتی واضح این بازیکن "فرمایشی" جناب دائی رو روی علیزاده ندید تبریک ؟! که چه عرض کنم " تسلیت " میگم :hmm:

فكر كنم اين بايد با يه يه خم دو خم عليزاده رو پرت ميكرد هوا تا جناب تركي شايد ببينه چه اتقاقي افتاده و يه خطايي چيزي بگيره:f34r:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
پيروزي استقلال 10 نفره برابر تيم ملي جوانان

A0421949.jpg

خبرگزاري فارس: تيم فوتبال استقلال تهران دو بر صفر تيم جوانان را شكست داد و مهاجمان اين تيم نيز پايشان به گلزني باز شد.

اين ديدار تداركاتي امروز از ساعت 18 در كمپ تيم ملي هاي ملي و در سه نيمه 30 دقيقه اي برگزار شد.
آرش برهاني در دقيقه 12 و عليرضا عباسفرد در دقيقه 23 براي استقلال گلزني كردند. رسول كرد نيز در دقيقه 77 گل تيم جوانان را به ثمر رساند.
مهاجمان استقلال در سه هفته نخست ليگ برتر در باز كردن دروازه حريفان ناكام بودند.
محمد سعيد نفريه يكي از اعضاي هيئت مديره استقلال نيز در دقايق ابتدايي لحظاتي روي نيمكت نشست و با امير قلعه نويي صحبت كرد.
بازيكنان اصلي تيم استقلال بلافاصله پس از آغاز مسابقه كمپ تيم هاي ملي را ترك كردند. پيروز قرباني تنها بازيكني از جمع نفرات اصلي بود كه با لباس شخصي تا پايان مسابقه نظاره گر مسابقه بود.
امير قلعه نويي سه بازيكن خارجي خود را در اين بازي آزمايش كرد. فا ايسكا، بازيكن برزيلي كه براي آزمايش در تركيب اصي تيم استقلال گرفت، به دليل آنكه با آرنج به صورت بازيكن حريف زد، با دريافت كارت قرمز از سوي محمد ملكي اخراج شد.
تركيب تيم استقلال تهران:
اشكان نامداري (حسين نائيجي)، بيژن كوشكي، مهدي اميرآبادي، مهرداد پولادي، هاشم بيك زاده، ابراهيم تقي پور، ميلاد نوري، يدا.. اكبري، احمد خذيراوي (ژايكو)، عليرضا عباسفرد (مهران نورافكن) و آرش برهاني (فا ايسكا)
سرمربي: امير قلعه نويي
تركيب تيم ملي جوانان:
داوود انوشه، شجاع خليل آزاد، رسول كرد، رضا اصفهاني، حميد ديوسالار، علي حمودي، سامان آقازماني، آرمين طهماسبي، علي مرزبان، مهرداد نوري و جلال علي محمدي
سرمربي: نناد نيكوليچ

Last edited:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
مراسم معارفه منصوريان برگزار شد ،استقبال هزار نفري از رئيس جديد آكادمي استقلال

خبرگزاري فارس: هزار نفر از هواداران استقلال عصر امروز در مراسم معارفه رئيس جديد آكادمي المپيك شركت كردند.

A0452014.jpg

مراسم معارفه عليرضا منصوريان از ساعت 18 در ورزشگاه مرغوبكار برگزار شد. در اين مراسم كه قرار بود اعضاي هيئت مديره هم حضور داشته باشند، غايب بودند.
1000 هوادار اين تيم در ورزشگاه حاضر شده بودند. در ابتداي اين مراسم مهران كاظمي معاون آكادمي فوتبال به سخنراني پرداخت. وي اظهار داشت كه در حال سرمايه گذاري در تيم هاي پايه هستند و با مديريت منصوريان مي‌خواهند استعدادهاي اين منطقه را كشف كنند.
پس از او شهردار منطقه 16، كارگر با خير مقدم به حضار عنوان كرد: خودم با منصوريان همبازي بودم. منطقه 16 محروم است؛ اما توانسته بازيكنان خوبي را به اين فوتبال تحويل دهد.
علي فتح‌ا..زاده نفر بعدي بود كه براي سخنراني پيش قدم شد. وي اظهار داشت: قصد داريم استعدادهاي جديدي را كشف كنيم. هدفم ايجاد آكادمي است تا در سال هاي آينده بازيكن از ليگ برتر نخريم و از بازيكنان خودمان استفاده كنيم. امروز 60 بازيكن ليگ برتر محصول تيم هاي پايه استقلال هستند.
مدير عامل استقلال ادامه داد: از مربيان تيم‌هاي پايه مي‌خواهم تيم‌هايي بسازند تا در آينده ما اين بازيكنان استفاده كنيم. امروز كسي را به عنوان رئيس آكادمي انتخاب كرديم كه مي‌تواند يك استان را تغذيه كند. او سابقه حضور در تيم ملي را دارد و تكرار نشدني است.
فتح ا...زاده تصريح كرد: اميدوارم آكادمي استقلال بتواند به عنوان آكادمي برتر انتخاب شود. ما هم در 30 استان آكادمي داشته باشيم. چندين سال پيش كه در ليگ خوب نتيجه نمي‌گرفتيم به سرمربي تيم گفتم كه از تيم اميد بازيكن بياورد؛ اما او ترسيد.
وي افزود: حالا كه منصوريان در آكادمي است، ديگر با اين مجموعه كاري ندارم و مسئوليت بر عهده خود منصوريان است. باز اعلام مي‌كنم كه هر كسي با نام استقلال از مردم پول بگيرد، برخورد قانوني مي كنيم.
پس از سخنراني مديرعامل استقلال، نوبت به منصوريان رسيد تا به صحبت بپردازد. وي گفت:
خوشحالم زمان مديريت فتح ا..زاده به اين تيم آمدم و زمان مديريت او هم خداحافظي كردم. اين تيم هميشه سازنده بوده است.
اين بازيكن سابق آبي‌پوشان ادامه داد: خوشحالم كه هفت تن از بازيكنان كنوني استقلال از تيم‌هاي پايه هستند. از فعليت‌هاي حسن روشن ممنون هستم و راه او را ادامه مي دهم. امروز هم از او رخصت گرفتم.
منصوريان عنوان كرد: تنها تفاوت ما در سن است و بحث مالي كه من آن را حل مي كنم. آرزو مي‌كنم جشن قهرماني تيم هاي پايه استقلال در مرغوبكار برگزار كنيم.
وي در پايان صحبت هايش با انتقاد از هيئت مديره استقلال، خاطر نشان ساخت: از مديران تيم گلايه دارم چون هرچه نگاه مي كنم از آنها كسي را نمي‌بينم. نمي گويم به خاطر من بلكه براي روحيه دادن به اين بازيكنان جوان به اين جا مي امدند.
در پايان اين مراسم، منصوريان با اعضاي كادر فني تيم هاي پايه استقلال جلسه برگزار كرد.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
جراحى موفقيت آميز رباط صليبى در بيمارستان عرفان

188742.jpg

پيش از اين استقلالى ها تاكيد داشتند كه بهتر است زانوى آسيب ديده اميد روانخواه زير نظر پزشكان داخلى جراحى و كارهاى درمانى وى در همين تهران پيگيرى شود.
اتفاقا براى اين اتفاق كادر پزشكى استقلال مدتى را تحمل كرد و بالاخره آنچه را كه پزشكان باشگاه تشخيص داده بودند محقق كردند؛ اميد روانخواه در همين تهران تحت جراحى قرار گرفت و حالا كه از قول امين نوروزى شنيده مى شود اين عمل موفقيت آميز بوده همه هواداران آبى به بازگشت هافبك خلاق و تكنيكى خود تا نيم فصل دوم ليگ هشتم اميد دارند.اميد روانخواه نيز پس از اين عمل جراحى از شرايط زانوى خود ابراز رضايت كرد و پس از پشت سر گذاشتن رخوت اوليه با اميدوارى از بازگشتن به ميادين گفت: «در حال حاضر شرايط خوبى دارم.

188754.jpg

عمل جراحى بدون مشكل و راحتى را پشت سر گذاشتم و الان بايد با نظر پزشكان كارهاى مقدماتى بعد از عمل را انجام دهم.» بازيكن اهل استان فارس استقلال كه دو بار مقابل پرسپوليس گلزنى كرده از همين حالا براى حريفان خط و نشان مى كشد: «به بازگشت بدون مشكل و به موقع خود خيلى اميدوارم. به هواداران استقلال قول مى دهم خيلى زود به ميدان برگردم و با گلزنى دوباره در دربى پايتخت خوشحال شان كنم.»

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
نشست منصوريان با قلعه نويي در حضور فتح الله زاده؛ منصوريان: مي‌خواهند ما را روبروي هم قرار دهند

قلعه نويي: امثال منصوريان و فكري جانشين هاي خوبي براي من هستند

سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران و رئيس آكادمي فوتبال اين باشگاه به برخي شايعات حاشيه‌اي پايان دادند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، پس از نشست امروز شوراي معاونين باشگاه استقلال تهران علي منصوريان مسئول جديد آكادمي فوتبال باشگاه استقلال به عنوان ميهمان در اين نشست حاضر شد و طي سخناني خطاب به امير قلعه‌نويي سرمربي تيم استقلال گفت: در صورتي كه شما (قلعه‌نويي) را امروز در ساختمان باشگاه نمي‌ديدم به طور قطع به منزلتان مي‌آمدم تا بابت اين مسائل از شما دلجويي كنم.

وي ادامه داد: خبري كه امروز در برخي روزنامه‌ها به نقل از من منتشر شد كذب محض است، قلعه نويي دوست پانزده ساله‌ي من است و خوب به خاطر مي‌آورم زماني كه سي و دوساله بودم او در ورزشگاه مرغوبكار به من گفت: "به گونه‌يي زندگي كن كه در آينده بتواني جاي من را در استقلال بگيري"؛ بايد بسيار بي‌معرفت و بي سياست باشم كه بخواهم چنين صحبت هاي بي اساسي را بيان كنم. با سردبير سه روزنامه‌اي كه اين مطلب را منتشر كردند تماس گرفتم و به آنها اعتراض كردم، ضمن آن كه اطمينان مي‌دهم اين صحبت ها را بيان نكردم.

منصوريان افزود: اگر اين صحبت‌ها از سوي يك خبرگزاري منتشر شده بود، تاييدي بود بر اينكه من چنين نظراتي را بيان كردم اما وقتي مي‌بينم كه تنها سه روزنامه اين مطلب را چاپ كرده‌اند آن را يك كار سازماندهي شده مي‌دانم كه هدفش از بين بردن اتحاد مجموعه استقلال است و مي‌خواهند در همين ابتداي كار من و قلعه نويي را روبروي هم قرار دهند. دوستي من و قلعه‌نويي به اندازه اي هست كه مشخص باشد من چنين حرف هايي نزده ام.

وي ادامه داد: شايد در برخي از مسائل اختلاف نظرهايي با قلعه‌نويي داشته باشم، يكبار نيز در برنامه‌ي تلويزيوني صحبت‌هايي مطرح كردم كه وقتي با قلعه نويي به گفت وگو نشستم به اين نتيجه رسيدم كه نبايد آنها را عنوان مي‌كردم. شايد عده‌اي تصور مي‌كنند كه رابطه‌ي من با قلعه نويي به دليل همان برنامه دچار مشكل است. اما زماني كه قلعه نويي به استقلال بازگشت به او گفتم كه حلالم كن و مشكلات ما نيز با هم تمام شده است.

منصوريان افزود: هيچگاه فراموش نمي‌كنم كه در زمان حضور قلعه نويي از فوتبال خداحافظي كردم و خودم را با اين مربي و تمامي مجموعه استقلال داراي منافع مشترك مي‌بينم. بسيار علاقه دارم كه بتوانم با عملكرد مثبت در آكادمي تيم هاي پايه‌ي استقلال به تيم اصلي باشگاه كمك كنم.

به گزارش ايسنا، سپس امير قلعه‌نويي گفت: روزي كه مربي استقلال شدم آينده‌ي خوبي را براي منصوريان تصور كردم و يادم است كه به افرادي چون منصوريان و فكري گفتم كه شما بايد نسل بعد از ما باشيد و كار را در دست گرفته و سرمربي آينده استقلال شويد.

قلعه‌نويي خطاب به مدير عامل باشگاه استقلال گفت: شما شاهد هستيد زماني كه اعلام كرديد منصوريان را براي آكادمي فوتبال در نظر گرفته‌ايد هيچ مخالفتي نكردم و حتي بسيار موافق بودم. در حالي كه مي‌توانستم با حضورش در اين سمت مخالف باشم اما من به آينده فكر مي‌كنم و مانند بسياري نيستم كه به فكر تضعيف كردن استعدادها و نخبه هاي باشگاه هستند.

سرمربي استفلال ادامه داد: مگر قلعه‌نويي تا چند سال ديگر توان اجرايي و سرمربي گري دارد، در نهايت چند سال ديگر زماني مي‌رسد كه بايد به كارم پايان دهم و امثال منصوريان، فكري و زرينچه جانشين هاي خوبي براي من هستند. زماني كه به استقلال بازگشتم با توجه به صحبت‌هاي منصوريان مي توانستم از حضور او در تيم صرف نظر كنم و همانطور كه بسيار راحت با حضور بازيكنان در گذشته مخالفت مي‌شد او را كنار بگذارم اما منصوريان را از صميم قلب دوست دارم و به خودش هم گفتم كه هر دوستي و رفاقتي هزينه دارد.

قلعه نويي افزود: به هر حال آكادمي فوتبال باشگاه استقلال محل بسيار حساسي است و من هم تشخيصم اين است كه با توجه به اين حساسيت منصوريان انتخاب خوبي بوده است.

علي فتح الله زاده مدير عامل باشگاه استقلال نيز گفت: بالاترين سمت و جايگاه در تفكر من براي مديريت استقلال جايگاه سرمربي است و هيچ گاه اجازه نخواهم داد كسي جايگاه سرمربي استقلال را تخريب كند. من به خوبي عليرضا منصوريان را مي‌شناسم و مي دانم منصوريان شخص با معرفتي است و اهل گفتن حرفهايي كه از سوي او عنوان شده، نيست. افرادي كه اين صحبت‌ها را عنوان مي‌كنند به دنبال اين هستند تا مجموع قوي و مسلط امسال استقلال را به هم بزنند.

وي افزود: دشمنان و مخالفان در فكر تخريب هستند و نمي توانند تحمل كنند كه سرمايه هاي ارزشمندي مانند قلعه نويي و منصوريان در كنار يكديگر و در يك مجموعه كار كنند.

امروز سه روزنامه ورزشي به نقل از عليرضا منصوريان مطالبي را در خصوص امير قلعه نويي مبني بر سفر به آلمان و نگاه نکردن تمرين هاي تيم هاي باشگاهي اين کشور از پشت فنس را منتشر کرده بودند.

هادي شكوري از همراهي استقلال محروم شد

به گزارش ايسنا، پس از مسابقه دو تيم استقلال تهران و سپاهان اصفهان از سري رقابتهاي ليگ برتر که روز يکشنبه بيست وهفتم مردادماه سال جاري در استاديوم آزادي برگزار شد، از سوي هادي شکوري بازيکن تيم استقلال تهران تخلفي صورت گرفت که به همين دليل وي بايد روز سه شنبه پنجم شهريورماه راس ساعت 17:30 در کميته انضباطي حضور يابد.

وي با صدور قرار موقت از همراهي کردن تيم استقلال تا اطلاع ثانوي محروم است.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام

خوب به سلامتی امروز تولد سهیل عزیزه (سهیل استار)

سهیل جان اس اسی .. تولدت خیلی مبارک برادر :)

با آرزوی سلامتی و بهترین ها برات آقا سهیل :cool:

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
سلام

خوب به سلامتی امروز تولد سهیل عزیزه (سهیل استار)

سهیل جان اس اسی .. تولدت خیلی مبارک برادر :)

با آرزوی سلامتی و بهترین ها برات آقا سهیل :cool:

به به تولد تولد تولدت مبارت :lol:
سهيل خان مباركه. :blush:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا