• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
این بود استقلالی که چشم انتظارش بودیم...

فصلی سرد و تلخ با گرمای قهرمانی در جام حذفی و شیرینی خوران قهرمانی به پایان رسید. قهرمانی در جام حذفی که شاید تا قبل از جدایی فیروز کریمی، با آن همه مشکلات و موانع، به دست آوردنش شبیه یک رویای دست نیافتنی بود. قهرمانی که باعث شد بار دیگر اتحاد و همدلی در قلب استقلال به طپش بیفتد. امیر قلعه نویی گرچه نقش بزرگی در آن قهرمانی داشت، اما همگان منتظر حضور استقلال جدید در لیگ بودند. امیر قلعه نویی که اصولاً بستن تیم و مهره چینی را خوب بلد است، استقلالی ساخته که حال می توان آن را امید اولی قهرمانی در لیگ برتر دانست. تیمی خوب، پر مهره، با انگیزه و شاد!

آنچه دیروز و در نمایش برای ابومسلم دیدیم به واقع یک استقلال نا هماهنگ است. اما با این حال استقلال ۳۵ دقیقه آخر بازی نمایش دلپذیری از خود نشان داد تا سرمربی جوان ابومسلم پس از بازی حریف را قدر بخواند و از آن به عنوان بهترین تیم ایران نام ببرد. امیر قلعه نویی برای هر پست چاره ای اندیشده است و برای هر هفته از بازی ها ((تازه)) ای در آستین پرورانده است. امیر قلعه نویی می داند که حضور در ۳ جام بیش از پیش به نیرو احتیاج دارد و می بینیم که امروز نیمکت استقلال چیزی کم از ترکیب اصلی ندارد.

09_2.jpg

آنچه دیروز در استقلال دیدیم یک بسته کامل و قدرتمند بود. یک ((پکیچ)) که با رسیدن به هماهنگی و هارمونی لازم، یکدست و پر اقتدار به استانداردهای مورد نظر خواهد رسید.

وحید طالب لو گرچه محک جدی نخورد، اما دروازه بان بسیار مطمئنی به شمار می رود و روزهای اوج او در جام حذفی را فراموش نمی کنیم. استقلال در خط دفاع خود حتی با غیبت تقی پور و هادی شکوری، پر مهره و خوب نشان داد. جایی که استقلال با ۳ مدافع وارد زمین شد و هر از گاهی مهدی امیرآبادی به کارهای دفاعی می پرداخت و با یک ترانزیشن ساده استقلال عملاً با ۴ مهره دفاع می کرد.

حسین کاظمی گرچه هنوز با تیم هماهنگ نبود، اما حضورش برای هر تیمی نعمتی به شمار می آید و آن خلاء موجود در فصل گذشته دیگر کسی را آزار نمی دهد. کاظمی چندین بار در باز کردن بازی و راه انداختن تیم ضعیف نشان داد که البته دلیلی جز نا هماهنگی ندارد. او از معدود بازیکنان استقلال است که اکثر اردوهای آماده سازی تیم را به خاطر حضور در تیم ملی از دست داد و مطمئناً ضعف هایش در طی یکی دو هفته آینده بر طرف خواهد شد. یدالله اکبری بار دیگر آرامش را به کمربند میانی استقلال آورده است و زمانی که جباری نیز در کنار او قرار می گیرد، لرزه بر تن هر حریفی می افتد. یدالله اکبری بدون نوسان کار کرد و نشان داد این فصل یکی از مهره های کلیدی استقلال خواهد بود. او کمی متمایل به راست حرکت می کرد و باعث ایجاد تعادل در یک سوم میانی زمین شده بود. مجتبی جباری نیز پس از حضور در دقیق هفده بازی نشان داد که از نظر بدنی هنوز ضعف هایی دارد، اما کیست که قدر این مهره ارزشمند را حتی در زمان آماده نبودن، نداند؟ جباری با آن شوت رویایی در دقیقه ۵۵ کار خود را کرد. اما مهدی امیر آبادی دچار یک تحول عظیم شده است. گل او در بازی فینال جام حذفی را به یاد دارید، گرچه او بیشتر در سمت راست زمین بازی می کرد، اما امروز با قرار گرفتن در سمت دیگر زمین یکی از بهترین های استقلال بود. قطعه گمشده پازل استقلال در سمت چپ، نفوذ های او بود که در نیمه دوم به دست آمد و باعث تکمیل شدن پازل گردید. امیر آبادی با گلی که به ثمر رساند یکی از بهترین های زمین نیز لقب گرفت.

اما شاید ضعیف ترین بازیکن دیروز استقلال خسرو حیدری بود. او چندین بار در کنترل توپ ضعیف نشان داد و قطعاً آنچه مربیان استقلال از او خواسته بودند را به نمایش نگذاشت و تعویض شود. اما خسرو حیدری در سالهای اخیر یکی از بهترین ها بوده است و می توان این ناکامی را به حضور یکباره او در تیم بزرگی مانند استقلال ربط داد.

سیاوش اکبرپور نمایش جالبی داشت. نه از آن فشارهای عصبی خبری بود نه از آن تکروی های دیوانه وار که بارها و بارها از او دیده بودیم. سیاوش اکبرپور دچار یک رنسانس مثبت شده است و با یک روحیه جدید به فوتبال ایران بازگشته است. او در نیمه دوم بازی روز گذشته یکی از بازیکنان تاثیرگذار استقلال بود و او می تواند یکی از برگ های برنده استقلال در این فصل پر التهاب و دشوار باشد. از طرفی دیگر نشانه هایی از پیشرفت نیز در بازی علی علیزاده دیده شد که می تواند خبر خوبی برای امیر قلعه نویی باشد. علیزاده خیلی مواقع می تواند گره کور بازی را باز کند.

در کل استقلال روز گذشته خیلی ها را امیدوار کرد و آنهایی که این استقلال را کامل می دانند منتظر حضور بیک زاده، جان واریو، هادی شکوری، علیرضا عباسفرد و ... باشند!
نیما شریفی/آبیته دات کام

در حاشيه ديدار استقلال - ابومسلم
سياوش اكبرپور هم به بازى رسيد
كارت بازى سياوش اكبرپور، مهاجم فصل جديد استقلال تهران ساعتى قبل از بازى با ابومسلم صادر شد. اين ديدار مهم بعد از آن ميسر شد كه الظفره امارات ساعت ۱۳ و ۳۰ دقيقه سه شنبهITC اين بازيكن را به فدراسيون فوتبال ايران فرستاد.
فقط ۵ هزار هوادار
تا ساعت ۱۷ و ۳۰ دقيقه فقط ۵ هزار هوادار در ورزشگاه آزادى به چشم مى خوردند كه از نظر آمار قابل توجه نبود.
نيمكت نشينى جبارى
جبارى با اين توجيه كه با تيم تمرين نكرده و هماهنگ نيست از ابتدا براى استقلال به ميدان نرفت. البته نيمكت نشينى او ۱۸ دقيقه بيشتر به طول نينجاميد چرا كه اميدرضا روانخواه بشدت مصدوم شد و جاى خود را به مجتبى جبارى داد.
نيمكت پرمهره
نيمكت ذخيره استقلال از نظر مهره واقعاً غنى بود؛ آرش برهانى، فرهاد مجيدى، مجتبى جبارى (تا دقيقه ۱۸)، ابراهيم تقى پور، ميثم منيعى، اشكان نامدارى و ...
اولين تجربه برگى زر
هادى برگى زر براى اولين بار در دوران مربيگرى خود به عنوان سرمربى در ليگ برتر روى نيمكت نشست. او در اولين تجربه خود اما نتوانست كارى از پيش ببرد و با ناكامى به مشهد بازگشت.
بهانه استقلالى ها
آبى پوشان در پايان نيمه اول چمن بلند زمين آزادى را علت اصلى ناكامى خود در گشودن دروازه ابومسلم اعلام كردند.
جو آرام
هواداران استقلال روز گذشته به هيچ كس بى احترامى نكردند و فقط به تشويق تيم خود پرداختند.
تماشاگران ويژه
ناصر پورمهدى، بنى اسد، شفق و پيرليت بارسكى تماشاگران ويژه اين مسابقه بودند.
بائو با دسته گل آمد
ميثم بائو با دسته گل به سمت نيمكت استقلال رفت و آن را به صمد مرفاوى داد.
فشار هواداران به سياوش
از دقيقه يك هواداران از سياوش اكبرپور گل مى خواستند. فشار آنان روى اين بازيكن بيش از ساير آبى پوشان بود.
تست دوپينگ از ۴ بازيكن مسابقه ديروز آزادى
سياوش اكبرپور، يدالله اكبرى (استقلال)، مهدى ثابتى و جواد رزاقى (ابومسلم) روز گذشته بعد از بازى ۲ تيم در ورزشگاه آزادى، تست دوپينگ دادند. گفتنى است سياوش در زمان دادن تست دچار مشكل خاصى شده بود، به همين خاطر نمايندگان كميته مبارزه با دوپينگ به خاطر او تا بعد از ساعت ۲۲ سه شنبه شب نيز در ورزشگاه حضور داشتند.

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
رباط صلیبی امیدرضا روانخواه پاره شد

هافبک میانی تیم فوتبال استقلال به علت پارگی رباط صلیبی نمی تواند تا ماهها این تیم را در رقابتهای لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا همراهی کند.

به گزارش خبرنگار مهر، امیدرضا روانخواه که در دقایق ابتدایی بازی روز سه شنبه استقلال برابر ابومسلم از ناحیه زانو دچار مصدومیت شدید شد، امروز از پای مصدوم خود عکس ام آر ای گرفت و مشخص شد رباط صلیبی این بازیکن پاره شده است.

با این شرایط روانخواه رقابتهای نیم فصل اول لیگ برتر را از دست خواهد داد و این احتمال وجود دارد که تا پایان سال از میادین فوتبال دور شود.

منبع: خبر گزاری مهر

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
توضيح "فتح الله زاده" درباره‌ي استفاده از فناوري پخش بازي‌هاي استقلال / "قلعه‌نويي" روز خبرنگار را تبريك گفت

مديرعامل باشگاه استقلال تهران درباره‌ي استفاده از فناوري پخش بازي‌ها و مراسم‌هاي مخصوص اين باشگاه به صورت پخش فيلم از طريق گوشي‌هاي تلفن همراه توضيحاتي را ارايه كرد.

علي فتح‌الله‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: در گفت‌وگوي روز سه شنبه خود درمورد موضوعي صحبت كردم كه به خوبي منظورم برداشت نشده بود و به همين دليل برخي سوء تعبيرها انجام شد.

وي ادامه داد: اصل موضوع درباره‌ي استفاده از فناوري پخش بازي‌ها و مراسم‌هاي مخصوص اين باشگاه به صورت فيلم روي گوشي‌هاي تلفن همراه است. باشگاه مردمي استقلال تهران حدود 20 ميليون هوادار دارد كه هر كدام از اين هواداران اگر بخواهند از اين فناوري استفاده كنند و هزينه‌ي آبونمان پرداخت كنند مبلغي حدود 4 تا 5 ميليارد تومان جمع‌آوري مي‌شود كه جنبه‌ي حمايتي خوبي براي باشگاه خواهد بود. مبلغ آبونمان با توجه به بضاعت هر كدام از هواداران استقلال مي‌تواند رقمي متغير داشته باشد.

** امير قلعه‌نويي روز خبرنگار را تبريك گفت

سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا، اظهار كرد: روز 17 مرداد روز خبرنگار كه مصادف شده با ايام شعبانيه را به اساتيد، روزنامه‌نگاران و خبرنگاران تبريك مي‌گويم. به بزرگواراني كه همواره شرافت انساني و وجدان كاري خود را به امور ديگر ترجيح مي‌دهند.

وي افزود: جا دارد كه ياد و خاطره شهيد صارمي را گرامي داريم.

قلعه‌نويي:‌هنوز با استقلال ايده‌آل فاصله داريم / استقلال از سپاهان درس عبرت گرفته است

wh120-1274.JPG

مير قلعه نويي گفت: بازيكنان ما به بلوغ تاكتيكي رسيده‌اند اما هنوز تيم استقلال با شرايط ايده‌آل فاصله دارد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران پس از برتري 2 بر صفر استقلال در بازي مقابل ابومسلم خراسان اظهار كرد: بايد از تمامي بازيكنانم تشكر كنم چرا كه بازي قابل قبولي انجام دادند. ما تمرينات خوبي را در تركيه پشت سر گذاشتيم و روزي 20 كيلومتر دويديم. با اين فشار تمرينات كمي ناهماهنگي در تيم طبيعي بود. شايد اين بازي به دليل آن كه بازي نخست هر دو تيم بود در ابتدا كيفيت چنداني نداشت اما اين بازي را بايد در دو نيمه متفاوت ديد. البته استقلال در نيه نخست نيز بازي بدي انجام نداد اما در نيمه دوم زماني كه شناخت‌مان نسبت به ابومسلم كامل شد توانستيم اين تيم را شكست دهيم.

وي افزود: البته بايد به هادي برگي‌زر سرمربي ابومسلم تبريك بگويم چرا كه او با توجه به فرصت بسيار كم، تيم خوبي را آماده ساخت و از هم‌اكنون مي‌گويم كه ابومسلم يكي از تيم‌هاي خوب ليگ هشتم خواهد بود.

قلعه‌نويي ادامه داد: ما با توجه به درگيري در جام حذفي، يك ماه فرصت بدن‌سازي را از دست داديم اما با كار جسماني در اردوي تركيه شرايط تيم بهتر شد و هر چه به جلو برويم استقلال بهتر مي‌شود.

سرمربي تيم استقلال در پاسخ به اين سوال كه مهاجمان تيم حريف چندان خط دفاع استقلال را آزار ندادند، گفت: اگر ابومسلمي‌ها حمله نكردند، به دليل قدرت تاكتيكي استقلال بود. تيم ما در سالي كه قهرمان ايران شد كمترين باخت و گل خورده را داشت. بازيكنان ما به بلوغ تاكتيكي رسيدند و ساختار دفاع و حمله استقلال بسيار خوب است. با اين حال هنوز تيم ما با شرايط ايده‌آل فاصله دارد. البته قبول دارم كه فشار چنداني بر روي خط دفاع ما نبود اما اين موضوع از شايستگي ابومسلم كم نمي‌كند چرا كه همين خط حمله در آينده براي تيم‌هاي ليگ برتري دردسر ساز مي‌شود.

قلعه‌نويي در باره تعدد مهاجمان استقلال نيز گفت: اين تعدد مهاجمان مي‌تواند يك حسن باشد ما از وضعيت تيم سپاهان در فصل گذشته تجربه‌ي خوبي به دست آورديم و اساس يارگيري‌مان نيز در اين فصل طبق همين تجربه بود. در هر صورت ما از تمامي مهاجمان خود استفاده مي‌كنيم البته اين استفاده چرخشي نيست بلكه با توجه با تاكتيك تيم در هر بازي از اين مهاجمان استفاده خواهيم كرد.

وي افزود: در بازي مقابل ابومسلم مهاجم هدف ما عليزاده و مهاجم دوم تيم اكبرپور بود.

مجتبی جباری:تا پایان فصل در استقلال می مانم / همیشه این پیراهن همراهم خواهد بود

هافبک تیم فوتبال استقلال تهران انتقال خود به تیم های خارجی را منتفی خواند و تاکید کرد تا پایان فصل در این تیم می ماند.

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی جباری در پایان بازی استقلال - ابومسلم مشهد با بیان این مطلب افزود: تیم استقلال بازی خوبی را مقابل تیم با انگیزه، جوان و دونده ابومسلم به نمایش گذاشت. ابومسلم که از تیم های جنگنده لیگ است در پاره ای از زمان بازی مقابل استقلال دچار مشکل شده بود که می تواند در آغاز مسابقات لیگ یک نکته مثبت برای ما باشد.

وی با اشاره به بازی نه چندان خوب تیم فوتبال استقلال تهران در نیمه اول دیدار مقابل ابومسلم افزود: در نیمه اول چندان خوب بازی نکردیم اما با این وجود چند شانس مسلم گلزنی به دست آوردیم. در نیمه دوم با توصیه مربیان بهتر بازی کردیم و به آنچه استحقاقش را داشتیم دست یافتیم. نوع بازی به گونه ای بود که نشان می داد استقلال شایسته کسب پیروزی است.

جباری در خصوص شادی جالب توجه خود پس از گلزنی به تیم فوتبال ابومسلم مشهد، گفت: من همیشه فوتبال را برای شادی پدرم بازی کردم. او از کودکی کنار من بود و همیشه همراهی ام می کرد. امروز جای پدرم در کنارما و روی سکوهای ورزشگاه خالی است. من امروز زیر پیراهنم، پیراهنی منقش به عکس پدرم پوشیدم تا اگر گلزنی کردم با نشان دادن عکس او شادی کنم. شاید این اتفاق کمتر بیافتد اما خوشحالم در آغاز لیگ شادی ام را با پدرم تقسیم کردم. از امروز این پیراهن همیشه همراه من است و هرگاه گل بزنم آن را نشان خواهم داد. من حالا دیگر برای شادی روح پدرم و خوشحالی مادرم بازی می کنم.

هافبک ملی پوش تیم فوتبال استقلال تهران که از دقیقه 18 بازی مقابل ابومسلم مشهد به جای امید روانخواه وارد زمین شده بود، در خصوص دلایل غیبت خود در ترکیب اصلی آبی پوشان گفت: من سرماخورده بودم و اصلا قرار نبود در این بازی به میدان بروم اما متاسفانه روانخواه مصدوم شد و من ناچار به ورود به زمین مسابقه شدم. در ابتدا با جو بازی مانوس نبودم اما انگیزه زیادی داشتم که باعث شد خود را با جریان بازی هماهنگ کنم.

جباری که ظاهرا از انتقال به تیم فوتبال گرنوبل فوت فرانسه منصرف شده است، با اشاره به سفر اخیر خود به فرانسه و حضور در تمرینات این تیم گفت: من برای انتقال به تیم های خارجی باید تا پیش از آغاز مسابقات لیگ برتر اقدام می کردم، حال که برای استقلال بازی کرده ام باید در نیم فصل یا پایان مسابقات به تیم های دیگر منتقل شوم.

382229_orig.jpg

شادی جباری پس از گلزنی به ابومسلم مشهد

وی ادامه داد: طی چند روزی که در فرانسه بودم، نتوانستم از نظر روحی خود را با شرایط آنجا هماهنگ کنم و دلتنگ خانواده ام شدم. با توجه به شرایطی که دارم تصمیم گرفتم از این انتقال صرفنظر کنم و در کنار خانواده ام بمانم چراکه فکر می کنم امسال آنها بیشتر به وجود من نیاز دارند تا در کنارشان باشم.

هافبک ملی پوش استقلال با تاکید بر اینکه موقعیت حضور در تیم های خارجی را دارد، افزود: برای تامین زندگی و پیشرفت بیشتر حضور در تیم های اروپایی را انتخاب کرده بودم اما به دلایلی که عنوان کردم از انتقال به فرانسه چشم پوشی کرده و در استقلال ماندم . شاید در پایان فصل به این جمع بندی رسیدم که جدایی ام به صلاح خود و خانواده ام خواهد بود و این تصمیم را عملی کردم.

وی در خصوص نوع قرارداد خود با تیم فوتبال استقلال تهران گفت: قرارداد من به گونه ای نیست که هر زمان خواستم از استقلال جدا شوم. قرارداد من به گونه ای تنظیم شده است که در نیم فصل یا انتهای مسابقات می توانم از این تیم به تیمی دیگر بروم. فکر می کنم همه بازیکنان این حق را داشته باشند و این امتیاز ویژه ای برای من نیست.

هافبک تیم فوتبال استقلال تهران مانند مسئولان این باشگاه مدعی شد که رقم قراردادش پایین تر از ارقامی است که این روزها مطرح می شود. وی در این باره گفت: اینکه در امضا قرارداد با تیم فوتبال استقلال دیر اقدام کردم به خاطر مسائل مالی نبود. من پیگیر حضور در تیم های خارجی بودم و به همین خاطر برای امضا قرارداد با تیم استقلال دست نگاه داشتم. فکر می کنم رقم قرارداد من از خیلی بازیکنان لیگ برتری هم پایین تر باشد.

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
رباط صلیبی امیدرضا روانخواه پاره شد

هافبک میانی تیم فوتبال استقلال به علت پارگی رباط صلیبی نمی تواند تا ماهها این تیم را در رقابتهای لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا همراهی کند.

به گزارش خبرنگار مهر، امیدرضا روانخواه که در دقایق ابتدایی بازی روز سه شنبه استقلال برابر ابومسلم از ناحیه زانو دچار مصدومیت شدید شد، امروز از پای مصدوم خود عکس ام آر ای گرفت و مشخص شد رباط صلیبی این بازیکن پاره شده است.

با این شرایط روانخواه رقابتهای نیم فصل اول لیگ برتر را از دست خواهد داد و این احتمال وجود دارد که تا پایان سال از میادین فوتبال دور شود.

منبع: خبر گزاری مهر

:( ......................

خبری بسیار بسیار ناراحت کننده :eek:

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
:( بازيكن خيلي خوبي بود اما خيلي حيف شد. مهره ارزشمندي رو از دست داد تيم :f34r:

من که ازش خوشم نمیومد !
ولی هافک خوبی بود ! خیلی بد شد :(
جباری هم اشک منو در میاره آ :(

farhad_aria17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مصدوميت روانخواه خيلي به ضرر استقلال تموم شد بازيكن دوندهي بود خيلي از بازيش خوشم ميومد:(:(:(:(:(:(

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
مهدى اميرآبادى: اميدوارم چشم مربيان تيم ملى باز شود

187266.jpg

ايران ورزشى- مهدى اميرآبادى دوباره به همان بازيكن تند و تيزى كه روزگارى در سايپا بهترين پيستون راست بود تبديل شده است. بازيكنى كه چند فصل در استقلال يك روند معمولى را پشت سر گذاشت حالا همان بازيكن مورد پسند امير قلعه نويى شده است. به طور حتم او با اين پشتكار مى تواند دوباره به تيم ملى دعوت شود. اميرآبادى با وجود حضور بازيكننى نظير بيك زاده و ميثم منيعى به نظر مى رسد تبديل به بازيكن فيكس پازل تاكتيكى امير قلعه نويى شده است.

كمى در مورد بازى صحبت كنيد
- بازى خوبى بود، ما به فكر ۳ امتياز بازى بوديم و خدا را شكر تلاش بچه ها نتيجه داد و توانستيم اولين بازى را با برد شروع كنيم.
با توجه به اينكه يكى از گل هاى تيم را هم به ثمر رساندى از بازى خودت راضى هستى
- من اگر هم توانستم گل بزنم تنها نتيجه تلاش كل تيم بود و من فقط خوشحالم كه زحمات بچه ها به ثمر رسيد و از لحاظ بدنى هم به دليل اردوهايى كه برگزار شد به خصوص اردوى تركيه خيلى پيشرفت كرده ام و به شرايط آرمانى كامل رسيده ام.
با اين بازى كه انجام دادى اميد دارى كه به تيم ملى دعوت بشى
- اميدوارم كه سرانجام چشم مربيان باز شود و من هم بتوانم دوباره پيراهن تيم ملى كشورم را بپوشم.
از بازگشت جبارى خوشحال بوديد
- نه تنها من بلكه تمامى بچه ها از اينكه مجتبى (جبارى) توانست پايش به گل باز شود و اين گل را تقديم به پدرش كرد خيلى خوشحال بوديم و اين خود يك روحيه مضاعف براى ما به همراه داشت.

--------------------------------------------------------------------------------

اميدوارم امير خان مرا ببخشد

صادقى: به عشق پيروز شماره ۲۰ مى پوشم

187251.jpg

امير حسين صادقى هنوز همان مدافع متعصب هميشگى است كه حالا در صحبت هايش مشخص مى شود كه خيلى دلش براى استقلال تنگ شده ولى در مس كرمان هم به افق هاى دورتر كه براى خودش ترسيم كرده مى انديشد. بازى در تيم ملى و حضور در جام جهانى با پيراهن شماره ۲ استقلال آرزوى مدافع جديد مس كرمان است.

بازى ذوب آهن چطور بود
فشار روى تيم ما زياد بود. ناهماهنگى باعث شد تا به نتيجه دلخواه نرسيم. يك ربع آخر بازى به دليل كارهاى هجومى نتوانستيم در دفاع تيمى خوب كار كنيم. از همه مهم تر خسته بوديم چون ۱۲ ساعت طول كشيد تا از كرمان به اصفهان برويم.
به نظر مى رسد انگيزه هاى زيادى دارى... چقدر به تيم ملى فكر مى كنى
تمام تلاشم فقط رسيدن به پيراهن تيم ملى است. صد در صد تمرينات را با جديت دنبال مى كنم تا دوباره بتوانم به حق خودم در تيم ملى برسم. مى خواهم در جام جهانى بازى كنم و مطمئن هستم آقاى دايى همه آماده ها را انتخاب مى كند.
چقدر طول كشيد تا خودت را با تيم هماهنگ كنى
اينجا شرايط خيلى خوب و جو دوستانه اى بر تيم حاكم است. از لحاظ رقابت هم، رقابت شديد و دوستانه اى ميان بچه ها وجود دارد. اينجا هواداران به دنبال اسم و رسم نيستند و تنها بازيكن بايد به فكر تمرينات و بازى هاى خودش باشد پس تمام تلاش من براى اين است كه با بقيه تيم هماهنگ شوم.
اخبار استقلال را پيگيرى مى كنى
صد در صد به خاطر گل مجتبى هم خيلى خوشحال شدم، تا قبل از بازى مدام برايش دعا مى كردم كه مجتبى با روحيه بالايى بازى كند؛ از گل مهدى اميرآبادى و از بازى خوب پيروز قربانى كه هميشه مثل يك برادر بزرگتر براى من بود هم خيلى خوشحالم. اين را هم اضافه مى كنم كه به عشق پيروز شماره ۲۰ را در مس مى پوشم.
خدا را شكر استقلال اين فصل خيلى خوب يارگيرى كرده اما اسكلت تيم حفظ شده؛ اميرخان هم كه از خانواده استقلال است و اين تيم را خوب درك مى كند.
با اين اوصاف چرا از استقلال جدا شدى
من نمى خواستم از استقلال بروم؛ با امير خان صحبت كردم و مشكلات مالى ام را گفتم؛ من كاپيتان استقلال بودم در ضمن بازيكن پيرى هم نيستم كه به درد تيم نخورم اما رفتار بعضى از مسوولان با من خوب نبود. اما هنوز شرمنده اميرخان هستم و اميدوارم مرا ببخشد.

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
شنبه ساعت 5.30 با پگاه بازی داریم.
انشا... لوله اش میکنیم.
47b20s0.gif

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
بازی ساعت 17:15 هستش
فکر کنم یک موقع یک ربع دیر نرسین:دی

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
بازی ساعت 17:15 هستش
فکر کنم یک موقع یک ربع دیر نرسین:دی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
راستی این قضیه گیر دادن به ریش بازیکن ها چیه ؟

شنیدم که یه بابایی به اسم علیپور به ریش امیر ابادی و سیاوش اکبرپور گیر داده

درسته ؟

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
استقلال تو این چند ساله همیشه تو شمال خوب بازی کرده. اکثرش رو هم برده.
فردا هم میبره.
clap.gif

عشق است استقلال.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا