• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
سلام،

حالا جالبه من با gmail مشکلی ندارم.

ولیcalendar گوگل برای من باز نمی‌شه!
علاوه بر اون هر چیزی را که می‌خواهم در گوگل سرچ کنم با تاخیر زیاد بالا میاد.

خدا صبر بده به ما ...

الام من هم با Gmail مشكل ندارم ولي Search گوگل را فكر ميكنم يه بلايي بسرش آوردند هم خيلي كند شده و هم برخي جستجوهاي معمولي را هم ديگه نمياره.اميدوارم ارتباطي با فيل تر شدن چند وقت قبل گوگل نداشته باشه.

ali_metall

Registered User
لایک‌ها
0
الام من هم با Gmail مشكل ندارم ولي Search گوگل را فكر ميكنم يه بلايي بسرش آوردند هم خيلي كند شده و هم برخي جستجوهاي معمولي را هم ديگه نمياره.اميدوارم ارتباطي با فيل تر شدن چند وقت قبل گوگل نداشته باشه.

منم با جی میل و یاهو مشکلی از نظر لاگین شدن ندارم .فقط سرعت باز کردنش بیش از حد طول میکشه. همچنین سرچ گوگل هم کند شده!

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
منم مشکلی با جی.میل نداشتم اخیرا ... (دیدم همه دارن میگن ؛ گفتم حتما رسمه ! .. .)

m.b.z

Registered User
لایک‌ها
54
فکر کنم رکورد انتظار برای ADSl رو زدوم .الان حدود 25 روزه که منتظرم ولی هنوز خبری از شاتل نشده هرچی هم که با پشتیبانی تماس میگیرم میگن هفته آینده و هفته آینده.
کسی هم بوده که چنین مشکلی داشته باشه؟

Mehdi_s82

Registered User
لایک‌ها
17
فکر کنم رکورد انتظار برای ADSl رو زدوم .الان حدود 25 روزه که منتظرم ولی هنوز خبری از شاتل نشده هرچی هم که با پشتیبانی تماس میگیرم میگن هفته آینده و هفته آینده.
کسی هم بوده که چنین مشکلی داشته باشه؟

تا قبل از تابستون سرويس دهي شون خيلي خوب بود براي من سر يه هفته وصل شد،هم سرعت بالا بود و هم قطعي نداشت ، ولي الان به همين مشتري هاشون هم نميتونن جواب بدن! فكر كنم تابستون كه تموم بشه وضع دوباره برگرده و شما هم به ADSL برسي;) ولي بنظر من يه سري به شركت هاي ديگه هم بزن آخه اين شاتل هم آش دهن سوزي نبود :hmm:

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
افت سرعت که نسبت به قبل از تابستان به شکل بسیار محسوسی رخ داده
سرویس هم افت زیادی کرده!
اما باز هم نسبت به سرویسی که من حدود 3 سال پیش از پارس آنلاین میگرفتم بهتر هست

در مورد جی میل هم هنوز این مشکل را دارم! البته اگر با mail.google برید باز میکنه سایت رو میشه لاگین کرد! (با *** هم همون Gmail جواب میده)
عجیب هست یکم ...

King Cyrus

Registered User
لایک‌ها
21
در مورد جی میل هم هنوز این مشکل را دارم! البته اگر با mail.google برید باز میکنه سایت رو میشه لاگین کرد! (با *** هم همون Gmail جواب میده)
عجیب هست یکم ...

درود
نمی دانم آیا این پ‍یش‌آمد می‌تواند با مورد شما یکسان انگاشته شود یا خیر ولی چندی پیش در داتک نیز داستانی همانند پیش آمده بود و امکان ورود به هیچکدام از برنامه‌های گوگل همچون جی‌میل، گوگل داکز، گوگل پیجز و دیگر وجود نداشت. گفتند چون DNS ها را داتک تغییر داده است چنین شده و البته این پیش‌آمد (جدای از سرعت بسیار بد) تنها یک روز به درازا کشید و فردایش درست شد. شاید در شاتل نیز چیزی همانند روی داده باشد که چنین پیامدی را به دنبال داشت است. ‌‌

‌‌

m.b.z

Registered User
لایک‌ها
54
آقا امروز بالاخره امودن سرویس رو نصب کردن .سرعتش تا 33 هم میرسید.

Mamylo

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
10

1240

Registered User
لایک‌ها
28
با درودی دگر بار
برید خدا رو شکر کنید
سری به صبانت بزنید
می بینید که اوضاع خیلی خراب هست

monjamed

كاربر فعال سریال تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
2
با توجه به بالا رفتن ناگهانی و بی منطق قیمت آسیاتک من می خوام از شاتل سرویس بگیرم. توصیه ای ندارین؟ اصلا به نظر شما این کارو بکنم یا نه؟

Mehdi_s82

Registered User
لایک‌ها
17
با توجه به بالا رفتن ناگهانی و بی منطق قیمت آسیاتک من می خوام از شاتل سرویس بگیرم. توصیه ای ندارین؟ اصلا به نظر شما این کارو بکنم یا نه؟

128 شاتل که فقط 200تومن ارزونتره !!

Mamylo

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
10

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
cool.gif

با اکانت شاتل میشه از دو جا همزمان انلاین شد؟

arashzam

Registered User
لایک‌ها
3,543
سلام دوستان

من سعادت آباد هستم بلوار 24 متری

جالب اینجاست که شاتل مرکز تلفن ما رو ساپورت میکنه ولی زنگ زدم به قسمت فروش میگه پورت خالی نداریم!!!!!

من از مشتری های خودشون هستم ولی نمی دونم چرا اینطور برخورد میکنند!

از دوستان کسی می دونه من چطور می تونم سرویس بگیرم؟برم حضوری حرف بزنم یا مدارک ام رو فاکس کنم؟؟؟؟

بالا