- نوشتهها
- 403
- لایکها
- 2
می خوام نامحدود 64 بگیرم...128 شاتل که فقط 200تومن ارزونتره !!
می خوام نامحدود 64 بگیرم...128 شاتل که فقط 200تومن ارزونتره !!
ADSL يا dial up ؟؟
می خوام نامحدود 64 بگیرم...
برای من مشکلی نیست!
ممکن هست یک صفحه خاص این مشکل رو داشته باشه!
قبلآ هم نمونه اون رو داشتیم!
سلام دوستان
من سعادت آباد هستم بلوار 24 متری
جالب اینجاست که شاتل مرکز تلفن ما رو ساپورت میکنه ولی زنگ زدم به قسمت فروش میگه پورت خالی نداریم!!!!!
من از مشتری های خودشون هستم ولی نمی دونم چرا اینطور برخورد میکنند!
از دوستان کسی می دونه من چطور می تونم سرویس بگیرم؟برم حضوری حرف بزنم یا مدارک ام رو فاکس کنم؟؟؟؟
سلام دوستان
جالب اینجاست که شاتل مرکز تلفن ما رو ساپورت میکنه ولی زنگ زدم به قسمت فروش میگه پورت خالی نداریم!!!!!
از دوستان کسی می دونه من چطور می تونم سرویس بگیرم؟برم حضوری حرف بزنم یا مدارک ام رو فاکس کنم؟؟؟؟
سلام،
فکر میکنم وقتی میگن پورت خالی نداریم برای یک سرویس خاص ندارند.
.
سلام دوستان
دوست من سرويس من Eco128-3 هستش که 5 گيگ ترافيک دارهعجب
سرویس شما چند گیگ هست؟سرعتش؟
اون شب مودم خاموش بود؟یعنی کسی داره از پهنای باند شما مصرف میکنه!!!ه
دوست من سرويس من Eco128-3 هستش که 5 گيگ ترافيک داره
نه اونشب مودمم روشن بود و سيستمم روشن، ولي تو Standby
کس ديگه اي هم با اينترنت حتي کار نمي کنه، چه برسه به دانلود اونم اينقدر زياد!
نه مي خوام بدونم اگر اشتباهي يا درستکي (!) واسم داره رايگان منظور ميشه که وبو بترکونم! اگر فقط داره تو گزارشا سوتي مي ده که حواسم باشه
دوستان متوجه مي شن که اصلاً امکان تماس با پشتيباني نيست!!!!
الان آْیاتک دارم. سرعت دانلودش خیلی خوبه الان. اما خب وقتی محدودیت داری همهش دست و دلت می لرزه دیگه! یک گیگ برای یک ماه واقعا مسخره ست. تازه من زیاد اهل دانلود نیستم با این حال یک گیگ خوراک دو سه روز یا حداکثر 5 روز منه. اگه بخوام حجم اضافه بگیرم یه چیزی حدود ماهی 28 تومن برام تموم میشه...خوبه ، من اول 64 داشتم اين آخرا سرعتشو كم كردن مجبور شدم 128 گرفتم
با داتك سرعت دانلودت چطوره؟
من هم سعادت آباد هستم. فكر مي كنم وقتي ميگن پورت خالي نداريم، واقعاً كاري نميشه كرد جز اينكه بري تو ليست انتظارشون. من هم حدود هشت ماه تو ليست انتظار بودم تا بالاخره نوبتم شد و الان چند ماهه كه از شاتل سرويس مي گيرم. منطقه سعادت آباد يكي از پرمشكل ترين مراكز مخابراتي تهران براي adsl است. به اينجا هم يه سر بزن كه درباره َadsl در منطقه سعادت آباد بحث شده.
الان آْیاتک دارم. سرعت دانلودش خیلی خوبه الان. اما خب وقتی محدودیت داری همهش دست و دلت می لرزه دیگه! یک گیگ برای یک ماه واقعا مسخره ست. تازه من زیاد اهل دانلود نیستم با این حال یک گیگ خوراک دو سه روز یا حداکثر 5 روز منه. اگه بخوام حجم اضافه بگیرم یه چیزی حدود ماهی 28 تومن برام تموم میشه...
حالا نظرتون چیه؟
دوستان لطفا همفکری کنید!