• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
منم فکر نمی کنم عمدی تو کارش بوده.:D
اما خب به این می گن بی احتیاطی .بهتره صبر کنیم تا فردا یا بهتر بگم امروز.تا ببینیم کارشناسا چی می گن:D
اصلا به عمد یا غیر عمد بودن نیست که
در حالت عادی یک بازیکن دستش اینقدر باز نیست...
بعدش جلوی توپ رو گرفت این رو همه دیدند

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
همونطوز كه دوستان ديدن تا حالا تعدادي از كارشناسهاي داوري ايران از جمله غياثي ، پرويز سيار ، حسين عسگري نظرشون اين بوده كه پنالتي رو نگرفته مرادي . و حداقل يكي از اين دو صحنه پنالتي بود .

و بايد قبول كرد هر چند پرسپوليس ديروز همون پرسپوليس بازيهاي قبلي نبود ، اما اگر داور حتي يكي از اون دو صحنه رو پنالتي ميگرفت ديگه بازيكنا نه اعصابشون بهم ميريخت و نه حملات بي محابا واسه گل انجام ميدادن . اما خوشم مياد هدايتي اين دفعه ظاهرا جدي شده
--------

رييس هيات مديره‌ي باشگاه پرسپوليس گفت: من تنها مالك باشگاه پرسپوليس نيستم و از كساني كه تمايل به خريد بخشي از سهام باشگاه را دارند، دعوت به حضور مي‌كنم.

حسين هدايتي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره‌ي بحث خريد سهام باشگاه پرسپوليس اظهار كرد: اين مساله تنها تمايلي بوده كه از سوي من به باشگاه پرسپوليس و سازمان تربيت بدني مطرح شده كه با توجه به كلان بودن قضيه، دولت محترم بايد در اين زمينه تصميم‌گيري كند اما، هنوز اين كار صورت نگرفته و بدون شك طبق قانون پيش خواهد رفت.

هدايتي گفت: من تنها مالك و خريدار سهام باشگاه پرسپوليس نيستم و از همين جا از تمام كساني كه تمايل به خريد سهامي از باشگاه را دارند، از جمله "عابديني" مي‌خواهم كه به صحنه بيايند و به تصميم‌شان قطعيت ببخشند.

وي هم‌چنين درباره‌ي شكست تيم پرسپوليس مقابل تيم مس كرمان گفت: تيم ما بازي بسيار خوبي را به نمايش گذاشت و فوتبال بازيكنان كاملا قابل قبول بود اما، همان طور كه در گذشته داوري‌هايي كه برعليه ما بود، نتيجه بازي را تغيير مي‌داد در اين بازي نيز رويه همان طور بود و ما به داوري اشتباه بازي نتيجه را واگذار كرديم. معتقدم پرسپوليس بازي قابل قبولي را به نمايش گذاشت و حتي تركيب بازيكنان با اضافه شدن علي كريمي و دي‌كارمو مي‌تواند شكل كامل‌تري پيدا كند.

هدايتي با انتقاد شديد از عملكرد داوري بازي با مس گفت: به مسعود عنايت و فدراسيون فوتبال پيشنهاد مي‌كنم كه براي بازي‌هاي ليگ از داور خارجي استفاده كنند و ما تمام هزينه‌هاي آوردن اين داوران به كشورمان را تا پايان ليگ پرداخت مي‌كنيم. اگر هم با اين مساله مشكلي دارند ما حاضريم هزينه‌ي كلاس‌هاي ويژه و سطح حرفه‌اي داوري را براي داوران ايراني متقبل شويم تا مشكلي از اين بابت پيش نيايد.

وي گفت: در چند بازي گذشته سوت‌هاي اشتباهي به ضرر ما زده شد كه به حساب اشتباهات و سهل‌انگاري‌هاي داوري مي‌گذاشتيم اما، با قضاوتي كه امروز درباره‌ي پرسپوليس رخ داد، فكر مي‌كنم اين سوت‌ها نمي‌تواند سهوي باشد و به احتمال فراوان سوء نيت و قصد و غرضي در كار است. ما قصد داريم با تشكيل جلسه‌اي در هيات مديره در روز دوشنبه‌ي هفته‌ي آينده به اين مساله بپردازيم و به نوبه‌ي خودمان راهكاري را ارايه دهيم. با اين حال اگر فدراسيون فوتبال و كميته‌ي داوران پيشنهاد يا راهكار خاصي دارند، به ما بگويند.

هدايتي هم‌چنين گفت: من از صبح شنبه پيگير‌هاي لازم براي داوري‌هاي موجود عليه پرسپوليس را آغاز مي‌كنم و اگر مسوولان فدراسيون جواب درستي به ما ندهند، شكايتي را بابت اين مساله به مراجع بالاتر و بين‌المللي فوتبال ارايه خواهيم كرد و مساله را از آن بعد پيگيري مي‌كنيم تا به سرانجام برسد.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
من اين بازيو نتونستم ببينم . ولي با توجه به صحبتهاي دوستان و كارشناسان داوري ظاهرا دوباره اشتباهات داوري براي چندمين بار براي پرسپوليس اتفاق افتاده كه واقعا عجيبه . اگر واقعا حتي يكي از صحنه ها هم پنالتي بوده باشه كميته داوران بايد پاسخگو باشه.
اما درباره پيشنهاد آقاي هدايتي هم بعيد ميدونم فدراسيون قبول كنه ، چون متاسفانه همه خودشون رو توي اين زمينه داناي كل مي دونن. :f34r:

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
بازيكنان پرسپوليس با وجود شكست پاداش پيروزي مي‌گيرند

A0416798.jpg

خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران گفت:‌ حق تيم ما شكست مقابل مس كرمان نبود و به همين دليل به بازيكنان پاداش يك ميليون توماني برد را مي‌دهيم.

داريوش مصطفوي اظهار داشت: نمي‌دانم چگونه بايد از هواداران عذرخواهي كنم كه پس از 18 روز لحظه‌شماري براي حضور در ورزشگاه، با ناراحتي به منازل خود بازگشتند.
وي افزود: از بازيكنان پرسپوليس رضايت كامل داريم چون عملكرد خوبي ارائه داده و موقعيت‌هاي فراواني ايجاد كردند. حق آنها به هيچوجه شكست نبود، به همين دليل به آنها پاداش يك ميليون توماني پيروزي را مي دهيم.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس در خصوص داوري مسابقه گفت: به داوري احترام مي‌گذارم چون در حيطه وظيفه من نيست كه در اين خصوص نظر بدهم؛ اما نظر شخصي من اين است كه 2 پنالتي براي ما گرفته نشد.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس خاطرنشان كرد:‌ مي خواهم بدانم فدارسيون فوتبال و سازمان ليگ چه پاسخي براي هواداراني كه در ساعات پاياني شب راهي ورزشگاه مي شوند و ضايع شدن حق تيم خود را مي بينند، دارند؟
مديرعامل باشگاه پرسپوليس همچنين ضمن رد هرگونه مشكل با اعضاي هيئت مديره پرسپوليس گفت:‌ هدايتي استاد من و فرخزادي و ساير اعضاي هيئت مديره برادران من هستند. با هيچكدام مشكلي ندارم

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
افشين قطبي: مسووليت شكست را مي‌پذيرم اتفاقات درون زمين نتيجه را عليه ما رقم زد به آينده‌ بسيار خوشبينم و آن را روشن مي‌بينم

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: از هواداران پرسپوليس براي شكست برابر مس عذرخواهي مي‌كنم و مسووليت اين ناكامي را به عهده مي‌گيرم.

افشين قطبي پس از شكست تيم فوتبال پرسپوليس برابر مس كرمان در جمع خبرنگاران گفت: ضمن تبريك به تيم مس كه توانست در خانه‌ي ما نتيجه‌ي بسيار خوبي را كسب كند، از هواداران قرمز پوش پرسپوليس كه با قلب بزرگ‌شان براي كمك به ما آمده بودند، عذرخواهي مي‌كنم. هم‌چنين از تمامي بازيكنانم كه در بيست دقيقه‌ي نيمه‌ي اول و هم‌چنين نيمه‌ي دوم بازي بسيار خوبي را به نمايش گذاشتند و موقعيت‌هاي خوبي را روي دروازه‌ي حريف خلق كردند، ممنونم. ما فوتبال زيباي خودمان را بازي كرديم اما، اتفاقات درون زمين نتيجه را برعليه ما رقم زد.

افشين قطبي در پاسخ به سوالي مبني بر نظرش پيرامون داوري اين بازي گفت: تصميم گرفته‌ام كه راجع به داوري در اين فصل ديگر هيچ صحبتي نكنم و ديگر اين كار را به كارشناسان و دوربين‌هاي شما مي‌سپارم. پرسپوليس امروز بسيار خوب بود و فقط توپ وارد دروازه نشد.

قطبي تاكيد كرد: شايد فكر كنيد الان موقع خوبي نيست كه من درباره‌ي موفقيت‌هاي آتي پرسپوليس صحبتي كنم اما، مطمئن باشيد اگر ما مثل نيمه‌ي دوم بازي برابر مس ليگ را ادامه دهيم بدون شك قهرمان خواهيم شد. به طور طبيعي ما نمي‌توانيم تمام امتيازات بازي‌ها را جمع كنيم. حتي بزرگترين تيم‌هاي دنيا هم چنين كاري را نمي‌توانند انجام بدهند اما، شكل فوتبال ما هيجان دارد و بازيكنان سعي مي‌كنند با تمركز و سازماندهي لازم فوتبالي بين‌المللي را در زمين پياده كنند.

قطبي افزود: به آينده‌ي پرسپوليس بسيار خوشبينم و آن را روشن مي‌بينم.بنابراين از بازيكنانم مي‌خواهم اين شكست را فراموش كرده و از همين اكنون براي بازي بعد آماده شوند. بدون شك اضافه شدن علي كريمي و مهاجم برزيلي ما مي‌تواند قدرت تهاجمي تيم پرسپوليس را بيش از اين بالاتر ببرد.

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در تشريح بيشتر بازي با مس گفت: مشكل ما در اين بازي ضد حملات و يا حضور دو مدافع مركزي‌مان در هنگام حملات به سمت جلو نبود. ما تنها بايد سعي مي‌كرديم فضاها را خوب پر كنيم تا حريف نتواند با استفاده از توپ دوم و چرخيدن‌هاي پياپي موقعيت‌هاي گلزني ايجاد كند. پرسپوليس امروز حتي شاهد روز بسيار خوب مهدي واعظي هم بود كه بايد تبريك ويژه‌اي را نيز به او بگويم اما، به هر حال شرايط بازي به گونه‌اي شد كه نتيجه خلاف روند آ‌ن باشد.

قطبي درباره‌ي عدم تمركز لازم در ميان بازيكنان پرسپوليس و دادن پاس‌هاي اشتباه نيز توضيح داد: فكر مي‌كنم نداشتن تمركز تنها به دليل وقفه‌ي طولاني بود كه در ليگ صورت گرفت. بازيكنان شايد به خاطر اين تعطيلات دو هفته‌اي هنوز نمي‌توانستند با هماهنگي كامل بازي كنند و اين درصد پاس‌هاي اشتباه ما را بالاتر برده بود. مطمئنا طي بازي‌هاي آينده اين مساله كاملا رفع خواهد شد.به هر حال مسووليت اين شكست را مي‌پذيرم و قبول مي‌كنم كه نتوانستيم از موقعيت‌هايمان به خوبي استفاده كنيم و در نهايت بازي را واگذار كرديم.

قطبي در پايان بار ديگر تاكيد كرد: ما اگر مي‌خواهيم قهرمان شويم بايد از موقعيت‌هاي خوب‌مان در زمين استفاده‌ي مطلوبي داشته باشيم. بازيكناني كه اكنون در پرسپوليس بازي مي‌كنند، در تيم‌هاي ديگر نيستند. هنوز هيچ كس نمي‌تواند در حال حاضر مثل محسن خليلي براي پرسپوليس گلزني كند يا علي كريمي يكي از فوتباليست‌هاي ايراني و بين‌المللي ماست و يا مهاجم برزيلي جديد يكي از قدرتمندترين بازيكنان خارجي حاضر در ليگ است. از همين رو بايد سعي كنيم از پتانسيل بازيكنان‌مان استفاده كرده و با شكل بهتري در زمين بازي كنيم.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
100 بازم میگم این تیم با این نفرات ، مربی با تفکر بزرگ میخواد که برنده از زمین خارج بشه ..

سلام

آقا من هم یه جورائی موافقم

ببینید وقتی 11 نفر ستاره تو زمین باشن طبیعی یه که حالا هرچقدر بی تاکتیک هم باشن بازی هجومی و خوبی رو نشون میدن

دقیقا معلوم بود که اساس کار مس رو ضد حمله هاس ، تو نیمه اول هم 2 بخت مسلم گلزنی داشتن که درخشش واعظی و کمی شانس مانع شد ، عمده اشکال پرسپولیس تو نیمه اول این بود که وقتی گوش ها مثل علیرضا محمد جلو میکشدین هیچکی جاشونو پر نمیکرد ؟؟؟؟!! و مسی ها با چند پاس خلق موقعیت میکردن

دوما چرا وقتی قطبی ضد حمله ها رو دید عنوان نکرد که حداقل 3 تا از مدافعین هنگام حمله تو نیمه خودی بمونن تا موقعیت ضد حمله 3 به 1 پیش نیاد .............. ؟؟؟؟؟؟؟

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
نصيرزاده:شانس داوران ايراني براي قضاوت دربي كم شد / مرادي هميشه به ضرر پرسپوليس سوت زده است
http://perspolisnews.net/index.php?o...=6910&Itemid=1
فيلم و شكايت كتبي پرسپوليس فردا به كميته داوران ارسال مي‌شود
http://perspolisnews.net/index.php?o...=6916&Itemid=1
مصطفوی : حق ما را نمي دهند، به كجا اعتراض كنيم؟
http://perspolisnews.net/index.php?o...=6911&Itemid=1
غياثي:داور اشتباهات بزرگي داشت / مرادي از دو پنالتي چشم‌پوشي كرد
http://perspolisnews.net/index.php?o...=6909&Itemid=1
مرادي تصميم سازمان ليگ براي داربي را عوض كرد! / عزيزمحمدي: نسبت به وضعيت داوري‌ها نگرانيم
http://perspolisnews.net/index.php?o...=6903&Itemid=1
مظفري زاده گزينه اول كميته داوران براي دربي/ مرادي شانسش را از دست داد
http://perspolisnews.net/index.php?o...=6892&Itemid=1
دكتر سيار: خطاي پنالتي مدافع مس ، محرز بود
http://perspolisnews.net/index.php?o...=6886&Itemid=1
غياثي: مرادي دو ضربه پنالتي به سود پرسپوليس را نگرفت
http://perspolisnews.net/index.php?o...=6884&Itemid=1

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
پرونده‌ي ديدار پرسپوليس - مس در كميته‌ي انضباطي
شريفي: تخلفات پرسپوليس ثابت شود راي تعليقي هم اجرا مي‌شود بايد براي كاهش رفتارهاي ناخوشايند وارد عمل شويم

وي درباره‌ي احتمال محروميت مجدد پرسپوليس از حضور تماشاگر - با توجه به تعليق راي قبلي - افزود: ابتدا بايد پرونده را بررسي كنيم و پس از آ‌ن درباره‌ي حكم تصميم‌گيري شود اما، بي‌ترديد در صورتي كه حكمي در زمينه‌ي تخلفات صورت گرفته صادر شود، علاوه بر حكم صادره؛ حكم تعليقي قبلي نيز اجرا خواهد شد. (( متن كامل خبر ))

واسه تماشاگرا و پرسپوليس خوب بلدن جريمه بدن ، ولي واسه داوري ؟؟؟؟ آخه تماشاگر تا كي تحمل كنه و ساكت باشن .

--------

فرخزادي: لازم باشد از ليگ برتر كناره‌گيري مي‌كنيم
خبرگزاری پرسپولیس : عضو هيات مديره باشگاه فرهنگي ورزشي پرسپوليس تهران با اشاره به خطاي داوري در سه بازي اخير تيم پرسپوليس، احتمال كناره‌گيري اين تيم از ادامه رقابتهاي ليگ برتر باشگاههاي ايران را منتفي ندانست.
مجيد فرخزادی گفت: واقعا نمي‌دانيم چرا جرياني در فوتبال ايران به دنبال شكست خوردن پرسپوليس است، اين در حالي است كه با مجموعه‌اي حرفه‌اي و امكاناتي عالي پا به ليگ برتر گذاشته‌ايم و بايد از اين حيث الگوي تيم‌هاي ديگر باشيم. وي ادامه داد: تيم ما در حالي برابر مس اولين شكست خود در ليگ هشتم حرفه اي را تجربه كرد كه به هيچ وجه مستحق باخت نبود و اشتباهات افراد ديگري موجب شد تا در روزي كه خيلي بهتر از رقيب بوديم، شكست بخوريم.

اما من فكر نميكنم طرفداراي پرسپوليس راضي به اين مساله باشن !! آقاي فرخزادي اصلا چطور يه همچين ادعاي بزرگي كرده ، عملي نيست

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
آقای مهرداد . دوست عزیز.

به نظر من خیلی زوده و دور از انصافه که به این سرعت بخوایم توانایی های یک مربی رو زیر سوال ببریم .

حرکت تیمی پرسپولیس در این بازیهای اخیر خوب بوده . در همین بازی امشب حرکتهای ترکیبی محمد-پترویچ-توره و یا ترکیب های نوری-منصوری-پترویچ حرکت های خوبی بودن . ما فقط یه عیب داشتیم اونهم تمام کننده بود که خب این مشکل از روزی که خلیلی مصدوم شد قابل پیش بینی بود . و برای حل این مشکل هم قطبی خیلی زود دست به کار شد و این تعلل باشگاه بود که فرصتهایی رو برای جذب دی کارمو سوزوند وگرنه شاید الان باید دی کارمو فیکس بازی می کرد . من در کل روند حرکتی تیم رو توی این چند بازی مثبت می بینم . به نظرم قطبی مربی کاربلدی هست و نباید تا این حد عملکردش رو زیر سوال برد .

در ضمن با نظر اون دوستمون هم موافقم که گفت خوب شد اول فصل باختیم . این باخت تبعات روانی کمتری نسبت به باخت بعد از مثلا 20 هفته داره .
این همه بازیکن داره شما از کجا میدونید این دیکارمو خوبه و مشکل گشاست . در ضمن مگه بقیه تیمها دیکارمو دارن . مگه فجر سپاسی بازیکناش رو شما میشناسید . پس چرا همیشه فراتر از انتظار نتیجه میگیره ؟

بازهم می گم گذشته از مسائل داوری به نظر من امروز فقط یه روز بد بود و ما شانس نیاوردیم .

نسرین عزیز
من همه اینها رو میدونم
اما چیزی که مهمه اینه : زمانی که شما بهترین نفرات رو با تعداد لازم در اختیار داری و نتیجه نمیگیری مشکلی در کار هست . اصلا به این موضوع شک نکن .
شما فرض کن بهترین لوازم و مواد رو برای تهیه یک غذا در اختیار دارید . اگر نتیجه کار زضایت بخش نیست این نشون دهنده ضعف کاره ... ممکنه کسی از عمد و یا غیر عمد غذا رو شور کنه اما ظاهر و ترکیب و زمان آماده شدن و سردی و گرمی غذا رو چی ؟
تیم محبوب ما دیروز اصلا خوب بازی نکرد . من این رو به صراحت میگم . چون بازی از نزدیک دیدم .. زاویه ای که من قرار داشتم اگر دوربین وجود داشت شما 20 دقیقه بازی رو بیشتر نگاه نمیکردی . تعداد پاسهای اشتباه ، استپهای بسیار ابتدائی (حتی از با تجربه هائی مثل کریم) ، بازی مستقیم از خط دفاع ، بی برنامه گی در ضربات ایستگاهی (نمونه همون خطائی که چسبیده به محوطه انجام شد و با بدترین شکل ممکن ازش استفاده شد و البته یه دوجین کرنر که هیچ کدوم از اونها موقعیت خطرناک و یا ضربه مستقیم به سمت دروازه نبود) ، سردرگمی خط هافبک ، کم تعداد تو خط حمله ........... فکر میکنم کافیه .
این رو در نظر بگیرید که قراره این تیم در همین لیگ بازی کنه ، لیگی که تمام تیمها همین کار رو انجام خواهند داد . حتی استقلال تهران از همین الان میتونم بهتون قول بدم که همین تاکتیک رو پیاده میکنه ... چون قلعه نوعی رو میشناسم . خب وقتی 45 دقیقه میبینیم که حریف فقط ضد حمله میزنه چرا باید خط دفاعی حتی برای یک لحظه با یک نفر پوشش داده بشه .
حرف زیاد میشه زد در رابطه با بازی اینکه چرا کریم باقری با این سن سال باید 90 دقیقه بازی کنه . کریم دیروز حتی از نیکبخت هم بدتر بازی کرد میتونید برای اثبات حرفم فیلم بازی رو ببینید . خیلی زودتر میشد حدس زد که زارعی آمادگی نداره و .......
اینها نظر من به عنوان یه تماشاچی هست . ممکنه درست نباشه اما مطمئنا غلط نیست چون طرف مقابل این قضیه نتیجه درستی نگرفته .
داوری هم همینه 10-15 ساله داوری اینه . بی خود داوری رو نباید علم کرد . شما اگر از مسعود مرادی که دشمن 100 درصد پرسپولیسه توقع بیشتر از این رو دارید سخت در اشتباهید

Last edited:

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
نسرین عزیز
من همه اینها رو میدونم
اما چیزی که مهمه اینه : زمانی که شما بهترین نفرات رو با تعداد لازم در اختیار داری و نتیجه نمیگیری مشکلی در کار هست . اصلا به این موضوع شک نکن .
شما فرض کن بهترین لوازم و مواد رو برای تهیه یک غذا در اختیار دارید . اگر نتیجه کار زضایت بخش نیست این نشون دهنده ضعف کاره ... ممکنه کسی از عمد و یا غیر عمد غذا رو شور کنه اما ظاهر و ترکیب و زمان آماده شدن و سردی و گرمی غذا رو چی ؟
تیم محبوب ما دیروز اصلا خوب بازی نکرد . من این رو به صراحت میگم . چون بازی از نزدیک دیدم .. زاویه ای که من قرار داشتم اگر دوربین وجود داشت شما 20 دقیقه بازی رو بیشتر نگاه نمیکردی . تعداد پاسهای اشتباه ، استپهای بسیار ابتدائی (حتی از با تجربه هائی مثل کریم) ، بازی مستقیم از خط دفاع ، بی برنامه گی در ضربات ایستگاهی (نمونه همون خطائی که چسبیده به محوطه انجام شد و با بدترین شکل ممکن ازش استفاده شد و البته یه دوجین کرنر که هیچ کدوم از اونها موقعیت خطرناک و یا ضربه مستقیم به سمت دروازه نبود) ، سردرگمی خط هافبک ، کم تعداد تو خط حمله ........... فکر میکنم کافیه .
این رو در نظر بگیرید که قراره این تیم در همین لیگ بازی کنه ، لیگی که تمام تیمها همین کار رو انجام خواهند داد . حتی استقلال تهران از همین الان میتونم بهتون قول بدم که همین تاکتیک رو پیاده میکنه ... چون قلعه نوعی رو میشناسم . خب وقتی 45 دقیقه میبینیم که حریف فقط ضد حمله میزنه چرا باید خط دفاعی حتی برای یک لحظه با یک نفر پوشش داده بشه .
حرف زیاد میشه زد در رابطه با بازی اینکه چرا کریم باقری با این سن سال باید 90 دقیقه بازی کنه . کریم دیروز حتی از نیکبخت هم بدتر بازی کرد میتونید برای اثبات حرفم فیلم بازی رو ببینید . خیلی زودتر میشد حدس زد که زارعی آمادگی نداره و .......
اینها نظر من به عنوان یه تماشاچی هست . ممکنه درست نباشه اما مطمئنا غلط نیست چون طرف مقابل این قضیه نتیجه درستی نگرفته .
داوری هم همینه 10-15 ساله داوری اینه . بی خود داوری رو نباید علم کرد . شما اگر از مسعود مرادی که دشمن 100 درصد پرسپولیسه توقع بیشتر از این رو دارید سخت در اشتباهید

بازي ديروز پرسپوليس واقعا بازي خوبي نبود ، البته تو نيمه دوم بهتر شد
اما كريم به نظر من از نيكبخت خيلي بهتر بود ، چون نيكبخت افتضاح بود . داوري هم فكر نكنم تا حالا هيچ وقت سه تا بازي پشت سر هم به ضرر پرسپوليس سوت زده شده باشه . اگر چه كه پرسپوليس با پتانسيلي كه داره بايد اين قدر قوي كار كنه كه منتظر اين پنالتي ها براي تعيين نتيجه بازي ننشينه .

----
راستي من بازي امروز استقلالو كامل نديدم ولي فكر كنم اين بازيكن پرتغالي جديد اونا تو بازي بود ، مگر كي قرارداد بسته با استقلال ؟ يعني بيشتر از 2 هفته بوده ؟ چون علي كريمي ظاهرا به خاطر كمتر از2 هفته بودن اجازه بازي نداشته ؟

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
این جانواریو بود بازیکن فصل پیش فولاد اشتباه نکن عزیزم.اون بازیکن هم قطر رو به استقلال ترجیح داد و به ایران نمیاد.

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
خبرگزاری پرسپولیس : مسعود مرادي در گفت‌وگویی، اظهار داشت: خوشبختانه با كمك‌ همكارانم بازي دو تيم پرسپوليس و مس كرمان كه بسيار حساس بود را اداره كردم و اشتباه تأثيرگذار نداشتم.
وي در واكنش به انتقاد گسترده هواداران پرسپوليس تاكيد كرد: هرگز براي رضايت هواداران يك باشگاه قضاوت نمي كنم و وظيفه دارم بي طرفانه سوت بزنم.
مرادي ادامه داد:‌ 2 صحنه‌اي كه پرسپوليسي‌ها اعتقاد به پنالتي داشتند حتي مشكوك هم نبود چون به صحنه نزديك بودم. در المپيك و در بازي ژاپن و نيجريه نيز چنين صحنه‌هايي رخ داد؛ اما با نظر خودم آنها را پنالتي صلاح ندانستم و دليلي بود تا به عنوان يك داور موفق در المپيك انتخاب شوم.

مرتیکه احمق من برای وجود امثال تو در فوتبال متاسفم . هنوز هم پنالتی فینال جام حذفی یادمون هست ............

وي در خصوص برخورد مسئولان باشگاه پرسپوليس در پايان بازي نيز گفت: براي اين مسئولان كه با حركات بسيار زشت و توهين‌هاي فراوان مرا به سمت رختكن بدرقه كردند، متأسفم. اميدوارم مسئولان به خوبي با آنها خصوصا رئيس هيئت مديره باشگاه پرسپوليس برخورد كنند.

خدایا شکر که یکی پیدا شده مثل هدایتی که جواب آدم های کثیفی مثل مرادی رو میده

زنده باد هدایتی

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
واقعا زنده باد هدایتی.
همه دارن می گن پنالتی هست اما این آدم نفهم اشتباهش رو نمی خواد قبول کنه.
خیلی حال کردم وقتی هدایتی گفت داور از خارج بیارین پولشو ما می دیم.

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
تازه تو ورزش از نگاه 2 ندیدی چه کلاسی می ذاشت(می برم ای اف سی و از این حرفها)
Onion21.gif

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
آقا ورزش از شبکه دو رو امشب کسی دید ؟

هم مرادی رو دعوت کرده بودن هم دزفولی داور رسمی فیفا تو چند سال پیش

دزفولی رک و راست گفت : این آقا اصلا ژن داوری و شجاعت تو تصمیم گیری هاش نداره !!

مرادی هم به قدری عصبانی شده بود که اسم دزفولی و بقیه رو یادش میرفت بگه !! و هی تو مکث بهش یادآوری میکردن !!

در آخر هم جناب مرادی با پرروئی هرچه تمام تر فرمودند : هفته آینده دارم میرم زوریخ و بقدری از سوت صحیحم ؟! مطمئن هستم که فیلم بازی رو میبرم و نامه جوابیه فیفا رو واستون میارم تا ذهن همه روشن شه !

چون از لحاظ فنی ! 1 :فاصله دو بازیکن بسیار کم بود 2 : ضربه محکم و سریع بود و بازیکن زمان تصمیم گیری عمدی نداشت 3 : حواسش اصلا به دستش نبود ....

حالا مسئله اینجاست که عمدی یا غیر عمدی اصلا بازیکن میتونه اینقدر دستشو باز کنه ؟؟! من اگه دفاع بودم اصلا همش دست باز دفاع میکردم تا " توپ به دستم بخوره " !! و پنالتی ها پر بشه !

تو صحنه دوم هم گفت بازیکن زود تر از برخورد احتمالی زمین خورد در ضمن اصلا برخوردی هم نبود

ولی درکل به نظرم خیلی با مرادی با بی احترامی صحبت کرد این آقای دزفولی ( بین خودمون باشه .. ولی این مرادی حقشه ! یک بار هم یادم نمیاد گفته باشه : بعله .. من اشتباه کردم ! )

ادیت : این هم دزفولی گفت یادم رفت بگم که : آقای مرادی قرار بود امسال داوری داربی رو به داوران ایرانی بدن که شما با این قضاوت تصمیم مسئولان رو عوض کردید !

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خیلی از خود راضیه .... فکر میکنه بهترین داور اسیاست .............. حالا چند تا بازی هم سوت زده.......

یه مدل از ادمهای بیخود اونهایی هستند که حاضر به قبول اشتباه خودشون نیستند. مثل این بابا

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
این رئیس جدید کمیته انضباطی گفته بود تا من هستم دیگه بازی بدون تماشاگر انجام نمی شه . حالا امیدوارم واقعا همین طور باشه وگرنه ممکنه دوباره محروم شیم ...!

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
یکی از چیزایی که تو خطای هند تاکید می شه همین حالت بدن هست.یعنی اکه دست ها تو حالت طبیعی کنار بدن باشه توپ به دست بخوره هند نیست.مشکل تو این صحنه اینه که اصلا صحبت عمدو غیر عمد نیست.هندی که از روی عمد باشه کارت زرد داره.اینجا صحبت اینه که دست مدافع زاویه 90 درجه داره با بدن که این خلاف اون حالت عادی دسته.این حرکت هند هست حالا چه عمد چه غیره عمد که می شه اسمش رو بی احتباطی گذاشت.
جالب اینه که این داور که خیر سرش بین المللی هم هست نمی خواد اینو بفهمه.

S.Darkness

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یکی از چیزایی که تو خطای هند تاکید می شه همین حالت بدن هست.یعنی اکه دست ها تو حالت طبیعی کنار بدن باشه توپ به دست بخوره هند نیست.مشکل تو این صحنه اینه که اصلا صحبت عمدو غیر عمد نیست.هندی که از روی عمد باشه کارت زرد داره.اینجا صحبت اینه که دست مدافع زاویه 90 درجه داره با بدن که این خلاف اون حالت عادی دسته.این حرکت هند هست حالا چه عمد چه غیره عمد که می شه اسمش رو بی احتباطی گذاشت.
جالب اینه که این داور که خیر سرش بین المللی هم هست نمی خواد اینو بفهمه.

اتفاقا این آقا چون بین المللیه پاک خودشو گم کرده.توی برنامه ی ورزش از نگاه دو یه خورده هم کوتاه نیامد بگه آره اشتباه کردم.خیلی آدم پر مدعاییه.حالا همه ی مسابقات لیگ نه شاید نشه ولی امیدوارم داور دربی خارجی باشه .که به احتمال زیاد هست.دم هدایتی هم گرم خیلی ازش خوشم آمد.

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
مسعود مرادى: فحاشى هدايتى را گزارش كردم

مسعود مرادى گفت:« وقتى قانون وضع مى كنند كه از اين پس هواداران هيچ تيمى محروم نمى شوند، بايد هم نيم ساعت به من فحش بدهند.» مرادى در ادامه درباره ۲ صحنه مشكوك به پنالتى كه مورد اعتراض پرسپوليسى ها قرار گرفته بود، گفت: «توپى كه به دست مدافع مس خورد اصلاً پنالتى نبود. لازم نيست آقايان پرسپوليس، فيلم اين بازى را به فيفا ببرند. من خودم هفته آينده به فيفا مى روم فيلم بازى را به آنها مى دهم و به آنها مى گويم اگر پنالتى بود مرا محروم كنند.»مرادى در پايان گفت:« هدايتى رئيس هيأت مديره پرسپوليس در پايان بازى به من فحاشى كرد و من اين فحاشى را گزارش كردم .

آخه مردك من كه فحاشي نشنيدم ، مرادي حيا كن داوري رو رها كن فحاشي هست ؟؟؟؟ (((( اونايي كه استاديوم رفتن ، واقعا فحش داده شده بود ؟ از تلويزيون كه فحشي نشنيدم ؟ ))) فحاشي هدايتي هم لابد مثل فحاشي تماشاگرا بوده :lol:

-----------

رئيس هيأت مديره باشگاه پرسپوليس (( هدايتي )) طى اظهارنظرى گفت: با شرايط فعلى بهتر است براى بازى هاى ليگ از داور خارجى استفاده كنيم. حسين هدايتى همچنين اظهار داشت: اميدوارم كارشناسان در مورد تضييع حق پرسپوليس نظر بدهند. متاسفانه قضاوت به گونه اى بود كه تماشاگران با دلى شكسته ورزشگاه را ترك كردند و هرگز اين روز را فراموش نمى كنم. وى افزود: پرسپوليس بازى زيبايى را به نمايش گذاشت و فرصت هاى زيادى را نيز از دست داد. به اين تيم افتخار مى كنيم و بازى مقابل مس را يك باخت نمى بينيم. رئيس هيأت مديره پرسپوليس يادآور شد: براى پويايى ليگ برتر بايد به دنبال داور خارجى باشيم، چراكه همه ديده اند در هفته هاى اخير چگونه قضاوت هاى اشتباه باعث كسر امتيازات ما شده است. وى در خصوص برخورد خود با داور در پايان بازى تاكيد كرد: به مسعود مرادى در پايان بازى حرف ناشايستى نزدم و فقط سعى كردم او را متوجه ۲ اشتباه فاحشش كنم.

----

تو برنامه ورزش از نگاه 2 حال كردم ، اين آقاي دزفولي خوب حال مرادي رو گرفت ، دمش گرم ، مرادي نادون هم از بس آدم مغرور و خودخواهي هست حاضر نيست اشتباهشو قبول كنه ، بابا همه كارشناسا ميگن پنالتي بوده ، تو فكر كردي از كدوم گوري اومدي كه ميگي نبوده ، مگه بقيه كارشناسا از قانون خبر ندارن كه هي ميگي من بين المللي هستم و فلان و قانون رو ميدونم ، اي توف به بين اللملي بودن با داوريهات ، مردك عقده اي

بالا