آقای مهرداد . دوست عزیز.
به نظر من خیلی زوده و دور از انصافه که به این سرعت بخوایم توانایی های یک مربی رو زیر سوال ببریم .
حرکت تیمی پرسپولیس در این بازیهای اخیر خوب بوده . در همین بازی امشب حرکتهای ترکیبی محمد-پترویچ-توره و یا ترکیب های نوری-منصوری-پترویچ حرکت های خوبی بودن . ما فقط یه عیب داشتیم اونهم تمام کننده بود که خب این مشکل از روزی که خلیلی مصدوم شد قابل پیش بینی بود . و برای حل این مشکل هم قطبی خیلی زود دست به کار شد و این تعلل باشگاه بود که فرصتهایی رو برای جذب دی کارمو سوزوند وگرنه شاید الان باید دی کارمو فیکس بازی می کرد . من در کل روند حرکتی تیم رو توی این چند بازی مثبت می بینم . به نظرم قطبی مربی کاربلدی هست و نباید تا این حد عملکردش رو زیر سوال برد .
در ضمن با نظر اون دوستمون هم موافقم که گفت خوب شد اول فصل باختیم . این باخت تبعات روانی کمتری نسبت به باخت بعد از مثلا 20 هفته داره .
این همه بازیکن داره شما از کجا میدونید این دیکارمو خوبه و مشکل گشاست . در ضمن مگه بقیه تیمها دیکارمو دارن . مگه فجر سپاسی بازیکناش رو شما میشناسید . پس چرا همیشه فراتر از انتظار نتیجه میگیره ؟
بازهم می گم گذشته از مسائل داوری به نظر من امروز فقط یه روز بد بود و ما شانس نیاوردیم .
نسرین عزیز
من همه اینها رو میدونم
اما چیزی که مهمه اینه : زمانی که شما بهترین نفرات رو با تعداد لازم در اختیار داری و نتیجه نمیگیری مشکلی در کار هست . اصلا به این موضوع شک نکن .
شما فرض کن بهترین لوازم و مواد رو برای تهیه یک غذا در اختیار دارید . اگر نتیجه کار زضایت بخش نیست این نشون دهنده ضعف کاره ... ممکنه کسی از عمد و یا غیر عمد غذا رو شور کنه اما ظاهر و ترکیب و زمان آماده شدن و سردی و گرمی غذا رو چی ؟
تیم محبوب ما دیروز اصلا خوب بازی نکرد . من این رو به صراحت میگم . چون بازی از نزدیک دیدم .. زاویه ای که من قرار داشتم اگر دوربین وجود داشت شما 20 دقیقه بازی رو بیشتر نگاه نمیکردی . تعداد پاسهای اشتباه ، استپهای بسیار ابتدائی (حتی از با تجربه هائی مثل کریم) ، بازی مستقیم از خط دفاع ، بی برنامه گی در ضربات ایستگاهی (نمونه همون خطائی که چسبیده به محوطه انجام شد و با بدترین شکل ممکن ازش استفاده شد و البته یه دوجین کرنر که هیچ کدوم از اونها موقعیت خطرناک و یا ضربه مستقیم به سمت دروازه نبود) ، سردرگمی خط هافبک ، کم تعداد تو خط حمله ........... فکر میکنم کافیه .
این رو در نظر بگیرید که قراره این تیم در همین لیگ بازی کنه ، لیگی که تمام تیمها همین کار رو انجام خواهند داد . حتی استقلال تهران از همین الان میتونم بهتون قول بدم که همین تاکتیک رو پیاده میکنه ... چون قلعه نوعی رو میشناسم . خب وقتی 45 دقیقه میبینیم که حریف فقط ضد حمله میزنه چرا باید خط دفاعی حتی برای یک لحظه با یک نفر پوشش داده بشه .
حرف زیاد میشه زد در رابطه با بازی اینکه چرا کریم باقری با این سن سال باید 90 دقیقه بازی کنه . کریم دیروز حتی از نیکبخت هم بدتر بازی کرد میتونید برای اثبات حرفم فیلم بازی رو ببینید . خیلی زودتر میشد حدس زد که زارعی آمادگی نداره و .......
اینها نظر من به عنوان یه تماشاچی هست . ممکنه درست نباشه اما مطمئنا غلط نیست چون طرف مقابل این قضیه نتیجه درستی نگرفته .
داوری هم همینه 10-15 ساله داوری اینه . بی خود داوری رو نباید علم کرد . شما اگر از مسعود مرادی که دشمن 100 درصد پرسپولیسه توقع بیشتر از این رو دارید سخت در اشتباهید