• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
خوب مبارکه
من موندم این علیزاده چی داره که میارش
اونم از تقی پور با این تعویضاش :f34r:

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
سلام باختيم بازم كه!
اين خسرو حيدري دايم ميخوره زمين و توپ لو ميده وقتيم ميدوه تلو تلو ميخوره! وقتيم مي خواد دفاع كنه كه نگو.........!!
پژمان منتظري هم كه تيمرو سكته ميده افتضاحه.!
كوشكشيم كه اصلا واسه خودش بازي ميكنه!

Dr_King

Registered User
لایک‌ها
13
این علیزاده که کلا تعطیل هست . این تقی پور که مفت نمی ارزه . اون عباسفرد هم که زمینو متر می کنه . اینا هم شد بازیکن که گرفته . این چه وضع بازیکن گرفتنه آخه

Dr_King

Registered User
لایک‌ها
13
این دوستمون mohsenz65 راست می گه این خسرو حیدری هم همش می خورم زمین و این کوشکی هم جالب نیست کلا سه ساله استقلال رو بد می بندن .

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
جانواریرو نیمه اول خوب بازی می کرد در ش آورد این علیزاده کودن را آورده انگار به جز با دست کار دیگه ای بلد نیست با اون قد بلندش بلد نیست یه سر بزنه
بعد هم تعویض می کنه تقی پور نره غول میاره تو بازی بره تو خط حمله بازی کنه
آدم می خواد با کله بره تو دیوار از دست این قلعه نویی
کریمی هم فقط بلده با تیم های دیگه خوب نتیجه بگیره
از اون زمانی که حجازی اومده استقلال مثل اینکه این تیم طلسم شده و هیچ مربی نمی تونه این تیم و جمع کنه :f34r:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سه شکست از از پنج بازی و رده هفدهم .... :hmm:

بازم باختیم ..

معمولا رسم بر اینه که کادر مربیان واسه هر بازی یه نقشه خاص بر اساس ضعفهای تیم مقابل اتخاذ کنن و در صورت نتیجه ندادن و در ده بیست دقیقه آخر واسه کسب حداقل نتیجه به سانتر از جناحین رو بیارن .. نه ؟؟

ولی امسال واسه اس اس ما فرق داره این داستان ...!

معمولا با یه شیوه هچل هفت ! بازی اغاز میشه و ما حتما تو نیمه اول یک گل دریافت میکنیم و پس از اون .. یاعلی .. سانتر از جناحین و پیشرفته ترش از همه جای زمین یا اگه علیزاده تو زمین باشه پرتابهای اوت اون

میخواستم بپرسم این کارها دیگه تیم مربیگری و سرمربی میخواد ..... ؟؟؟؟؟ خوب دوستان تو خونه بشینن دیگه !! راحت و آسوده ، دیگه جناب مرفاوی هم مجبور نمیشه با یک اس اسی قدیمی سرشاخ ! بشه و یک لفظ رکیک رو که از تلوزیون دقیقا مشهود بود به زبون بیاره ..:hmm: .... آقا اگه خیلی حالیته تیمو درست کن ، فوتبالو درست کن نه اینکه به جنگ خیابانی روی بیاری ! :hmm: اونم با یک اس اسی

خلاصه اگه 2 - 2 مساوی میشد یا اگه 2 - 1 میبردیم هم به دلم نمیشست چون تیممون فاقد تاکتیکه ، یعنی جدی جدی قلعه نوعی هیچ توضیحی واسه تیم بجر این موارد نداره .... ؟؟

جای تاسف داره ... :eek:

ادیت : البته جناب داور هم بهمون لطف داشت ! و بازم یک پنالتی قطعی رو واسمون نگرفت ...

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
فرزاد جان از داوری نگو که دل ما هم خونه.

یه پنالتی رو افشاریان واسه شما نگرفت. به نظر من هم پنالتی بود.

دیروز هم که دیدی مرادی چه داوری ای کرد.

اما واقعا چه بر سر این اس اس اومده. حتی از فصل قبل هم بیشتر افت کرده ...............

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
راستی این صمد چرا با این بنده خدا صادق ورمرزیار دعواش شد. چی گفت بهش ؟ تو پیغام خصوصی یا رمزی بگو.

خیلی دقت کردم ببینم چی شده اما دوربین درست نشون نداد. اصلا چرا دعواشون شد !!!!!!!!!!!!!!

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
خوب مبارکه
من موندم این علیزاده چی داره که میارش
اونم از تقی پور با این تعویضاش :f34r:

اگه علیزاده نبود که همون یه گل و هم استقلال نمیزد.حداقل بگو به جز اوت انداختن چی بلده.
وضع داوریم که در موردش حرف نزنیم بهتره.سر پرسپولیسو اونجوری 3هفته پشت هم می برن سر استقلال و هم اینجوری.
خدا به داد ما پرسپولیسیا و شما استقلالیا برسه.

Last edited:

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
پس از شكست سه بر يك برابر صبا/قلعه نويي: بايد چهار بر يك پيروز مي شديم

A0487489.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعه نويي پس از شكست 3 بر يك مقابل صباباتري قم در جمع خبرنگران گفت: بازي خوبي بود و هر دو تيم جوانمردانه بازي كردند. اين پيروزي را به فيروز كريمي و صبا باتري تبريك مي گويم؛ اما اگر تا دقيقه 60 بازيكنان از فر صت هاي به دست آمده استفاده مي كردند و توپ هاي ما گل مي شد، مي توانستيم صبا را بانتيجه 4 بر يك شكست دهيم.
وي افزود: داوري در اين مسابقه بسيار بد بود و خداداد افشاريان دو پنالتي را به سود ما نگرفت؛ اما بازيكنانم عملكرد بدي نداشتند. اگر به دنبال مقصر مي گرديد، مشكل اصلي تيم ما تاكتيكي بود و من مسئوليت اين شكست را بر عهده مي گيرم.
وي ادامه داد: برخي قصد دارند جو تيم مرا بر هم بريزند. تيم استقلال را قهرمان تحويل دادم و زمانيكه به استقلال برگشتم اين تيم سيزدهم بود به همين دليل نياز به زمان داريم.
در اين لحظه برخي از خبرنگاران تهراني كه به قم رفته بودند به دليل امكانات كم ورزرشگاه يادگار امام با برخي از خبرنگاران قمي درگيري لفظي پيدا كردند و سرمربي استقلال نيز از فرصت پيش آمده نهايت استفاده را برده و سالن نشست خبري را ترك كرد.
استقلال با اين شكست تا رده هفدهم جدول هجده تيمي ليگ سقوط كرد.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
اگه علیزاده نبود که همون یه گل و هم استقلال نمیزد.حداقل بگو به جز اوت انداختن چی بلده.
وضع داوریم که در موردش حرف نزنیم بهتره.سر پرسپولیسو اونجوری 3هفته پشت هم می برن سر استقلال و هم اینجوری.
خدا به داد ما پرسپولیسیا و شما استقلالیا برسه.

چه بهتر. بدون عليزاده يه بازي قشنگ كنن و ببازن بهتر از اينه كه با اوت دستي ببرن :f34r:

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
كادر فني استقلال روحيه نداشت ...
فکر می کنم کادر فنی تفکر نداشت .تیمی که با سیستم 3.5.2 منسوخ شده بازی و شروع میکنه بعد رو تصمیم احساسی می ره رو سیستم 3.4.3 بعدم با آوردن تقی پور اونم بعنوان مهاجم می ره تو سیستم و بازی علی پروینی (اصغری :D)بهتر از این نمیشه.فکر کنم تقی پور 1بار بعنوان مهاجم بازی کرده بود اونم تو پرسپولیس بود.
با این تعویض های قلعه نویی یاد جام ملت ها افتادم.
از دوستان استقلالی معذرت می خوام اینجا پست دادم.

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
راستی این صمد چرا با این بنده خدا صادق ورمرزیار دعواش شد. چی گفت بهش ؟ تو پیغام خصوصی یا رمزی بگو.

خیلی دقت کردم ببینم چی شده اما دوربین درست نشون نداد. اصلا چرا دعواشون شد !!!!!!!!!!!!!!

منم میخوام :rolleyes:

omidsilver7

Registered User
لایک‌ها
8
عجب باختی تا حالا صبا به استقلال گل نزده بود چه برسه به شکست به جای اینهمه بازیکن بدرد نخور عنایتی رو میوردند

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
فکر می کنم کادر فنی تفکر نداشت .تیمی که با سیستم 3.5.2 منسوخ شده بازی و شروع میکنه بعد رو تصمیم احساسی می ره رو سیستم 3.4.3 بعدم با آوردن تقی پور اونم بعنوان مهاجم می ره تو سیستم و بازی علی پروینی (اصغری :D)بهتر از این نمیشه.فکر کنم تقی پور 1بار بعنوان مهاجم بازی کرده بود اونم تو پرسپولیس بود.
با این تعویض های قلعه نویی یاد جام ملت ها افتادم.
از دوستان استقلالی معذرت می خوام اینجا پست دادم.

ظاهرا واسه قلعه نوعی ثابت شدس که تیم با این شیوه بهتر کار میکنه و اغلب خرید هاش هم با همین تفکر بوده ( مثل خسرو حیدری ، عباسفر ، بیک زاده ..)

در ضمن آقا پوزش واسه چی ...باعت خوشحالیه ، استفاده میکنیم از نظر شما و بقیه دوستان حالا چه اس اسی چه پرسپولیسی :)

ادیت :

درگيري لفظي مرفاوي با ورمرزيار

خبرگزاري فارس: مربي تيم استقلال تهران در اواخر نيمه نخست ديدار مقابل صباباتري قم با مربي حريف به طور لفظي درگير شد و هر 2 مربي از سوي داور اخراج شدند.

در دقيقه 44 مسابقه بعد از خطاي اكبر پور بر روي فشنگ چي بازيكن صبا، صادق ورمرزيار به داور اعتراض كرد و معتقد بود بايد به اكبر پور اخظار دهد.
اين مسئله باعث اعتراض صمد مرفاوي مربي استقلال شد و حتي بعد از اين كه ورمرزيار روي نيمكت نشست مربي استقلال به اعتراض هاي خود به مربي حريف ادامه داد و داور مسابقه هر دو مربي را از روي نيمكت اخراج كرد.

كريمي براي قلعه نويي دسته گل برد

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم صبا باتري و بازيكن سابق پرسپوليس پيش از ديدار امشب، با دسته گل از سرمربي استقلال تهران استقبال كردند.

ديدار صباباتري قم و استقلال تهران از هفته ششم ليگ برتر از ساعت30/20 در ورزشگاه يادگار امام قم آغاز شده است.
حدود 15 هزار نفر در ورزشگاه حضور دارند و تماشاگران بسياري پشت درهاي بسته ماندند.
سازمان ميراث فرهنگي با كمك هيئت فوتبال استان قم ده هزار وعده افطاري بين تماشاگران توزيع كرد.
حدود 8 هزار نفر طرفدار تيم صبا و پرسپوليس هستند و 7 هزار نفر هوادار استقلال هستند.
فيروز كريمي سرمربي تيم صبا به همراه پيامبري سرپرست تيم و صادق ورمرزيار با دسته گل به سمت نيمكت استقلال رفتند و كريمي به قلعه نويي دسته گل داد.
كريمي فصل پيش سرمربي استقلال بود كه قلعه نويي جانشين او شد.
شيث رضايي بازيكن سابق پرسپوليس نيز براي قلعه نويي دسته گل برد.
محسن يوسفي مهاجم اين فصل صبا باتري قم نيز دسته گل خود را تقديم به هواداران استقلال كرد او فصل پيش در استقلال توپ مي زد.

Last edited:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
سلام خدمت دوستان استقلالی.

آقایون فکر میکنم تیمتون شدیدا به مشکل بر خورده !
خداییش امروز هیچ کاری نکردن. گل رو هم که اوت اندختن. انصافا پارسال که حجازی بود با این که میباخت ولی خوب بازی میکرد، ولی امسال اصلا حوصله آدم سر میره از دیدن بازیشون. امیدوارم این جناب قلعه نوعی فکری بکنه !

پارسال همین موقع ها وضع بهتر از الان بود و داشتن پوست حجازی رو میکندن، والان هیچی !

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
سلام به همه
واقعا بازی سر در گمی بود و به جز ده دقیقه اول نیمه دوم کاملا گیج می زدن؛ تازه اون ده دقیقه هم تاکتیک خاصی نداشتن، یه ریز توپ ریختن رو گل تا موفق شدن!!

دیشب ورزش از نگاه دو رو دیدین؟؟؟
چه کل کلی شده بود بین مسعود مرادی و کارشناس داوری؛ کم مونده بود به هم جفتک بندازن!!!

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام به دوستان استقلالي
به عنوان يك پرسپوليسي من فكر مي كنم قلعه نويي داره چوب اطرافيانش رو ميخوره. الان يك مشت بله قربان گو دورش جمع شدن و هيچكس به قلعه نويي يه مشاوره درست نميده. هرچي قلعه نويي بگه همه تاييد ميكنن و متاسفانه قلعه نويي هم كمي به گذشته اش كه واقعا جسور بود و بي محابا تصميم مي گرفت نگاه نمي كنه. من باز هم ميگم اس اس ميتونه برگرده به شرط اينكه قلعه نويي دست از تفكرات علي پرويني برداره و دور خودش يك مشت آدم بي علمو جمع نكنه .
من برخلاف فرزاد معتقدم اين بازيكنها به درد 2-5-3 هم نميخورن كه اگر ميخوردن اين نتايجو به بار نمي آوردن . قلعه نويي بايد مجددا به دارايي هاش نگاه كنه و از آدمهاي واردتر براي مشاوره استفاده كنه. موفق باشيد

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
خاک تو سر این تیم که ازفیروز دلقک هم باختیم.
این فصل که تیم رو خوب بسته. قبل شروع بازیها هم که همه میگفتن اوضاع خیلی عالیه و با هرجا بازیز میکردن میبردن...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا