• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
سلام به دوستان استقلالی نمی دونم ربط داره یا نه ولی من دیشب یه خوابی دیدم گفتم بیادم بگم. برای خودم هم عجیب بود که چرا این خواب اونم من!
خواب دیدم استقلال نو بازی بعدیش بالای 5 گل می زنه 2 تاشم مجیدی می زنه
البته بقیش یادم نیست که تو کجا بود و با کی بود . اما فک کنم تو آزادی بود و جالب اینه که تو خواب هم یادمه تعجب کرده بودم از این جریان
خلاصه امیدوارم همچین خوابی به واقعیت برسه

خواب دختر جماعت چپه ... :lol: خواب دربی نبودش ؟؟ احتمالاً 5 تا تو دربی خورده

Last edited:

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
اکبرپور هم کارش اخراج داشت ولی به نظرم عمدی نبود درگیری واسه تصاحب توپ بود البته با شدت زیاد ! آخه بازیکن صبا هم توپ رو تو پاش قفل کرده بود

ای بابا این یارو با استوک میره تو رون یارو شما میگی برا توپ بودش . کدون توپ میگی فرزاد جان ؟:lol:

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
یه پنالتی برای پرسپولیس و یه پنالتی برای استقلال گرفته نشد.

کاملا واضح ....................... 100% پنالتی

فقط فرق این دو این بود که افشاریان شجاعانه قبول کرد که اشتباه کرده. جاگیریش واقعا بد بود.
اما این اقای مرادی میاد میگه داور درجه 3 هم اینو پنالتی نمیگیره. این یعنی توهین به شعور کارشناسان

هر چند که با این حرفها چیزی عوض نمیشه. اما ادم خوبه بیاد به اشتباهش اقرار بکنه.

============
این اکبرپور هم انگار دلش تنگ شده واسه کارت قرمز. اون چه خطایی بود که کرد.

خلاصه 2-3 سالی هست میخوان 2 قطب فوتبال رو از بین ببرن و تبدیل به 18 قطب کنند از فدراسیونش گرفته خود تربیت بدنی ..............

حالا به بازیهای صبا و سپاهان دقت کنید ببینید داوری ها برای این تیم ها چطوریه !!!!!

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
اکبرپور هم تا اطلاع بعدی محروم شد!
حداقل بازی بعد رو نیست دیگه...

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
بچه ها مدیرعاملتون توی برنامه 90 جوری مظلومانه حرف میزد که من گریه ام گرفت...

میگفت آخه ماهم گناه داریم دیگه :(
.

البته آقاي فتح ا... زاده يكم عجله كرد ، چون ميخواستن بعد صحنه ها رو نشون بدن ، ولي خوب من موندم اون پنالتي رو چطور نگرفت ؟؟؟؟ رسما بازيكن صبا توپ رو با دستش زد :lol: با اين وضع داوري ، و پاسخگويي مسئولين ، ما به هيچ جا نمي رسيم .

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
در این لحظه باید گریست . .
حق داره بابا چقدر سره مارو ببرن؟!
اون از پیرارسال با مرفاوی اینم از امسال !
چه خبره بابا..

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
.

البته آقاي فتح ا... زاده يكم عجله كرد ، چون ميخواستن بعد صحنه ها رو نشون بدن ، ولي خوب من موندم اون پنالتي رو چطور نگرفت ؟؟؟؟ رسما بازيكن صبا توپ رو با دستش زد :lol: با اين وضع داوري ، و پاسخگويي مسئولين ، ما به هيچ جا نمي رسيم .

در این لحظه فقط میشه گریه کرد !
چیکار کنیم !
فحش بدیم ؟! محرروممون کنن؟! ماه رمضونم هست !
خدایا به ماه مبارکت قسم اینارو به راه راست هدایت کن !

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
با سلام خدمت دوستان
با راي اعضاي هيات مديره آقاي واعظ آشتياني به عنوان يكي از اعضاي هيات مديره استقلال انتخاب شد و آقاي فتح اله زاده از هيات مديره كنار گذاشته شد . به دنبال اين قضيه علي فتح اله زاده استعفاي خود از مقام مديرعاملي را هم تقديم هيات مديره كرد . بعد از اين اتفاقات آقاي پورحيدري هم از هيات مديره استقلال كناره گيري كرد .
به نقل از اخبار ورزشي 18:45 شبكه 3

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
"علي انصاري" پنجمين عضو هيات مديره استقلال تهران

"علي انصاري" به عنوان پنجمين عضو هيات مديره باشگاه استقلال تهران معرفي خواهد شد.

به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پس از بركناري علي فتح‌ا...زاده مديرعامل و عضو هيات مديره باشگاه استقلال و همچنين منصور پورحيدري ديگر عضو هيات مديره باشگاه، امير رضا واعظ آشتياني و علي انصاري جدي‌ترين گزينه‌ها براي عضويت در هيات مديره استقلال به شمار مي‌روند.

واعظ آشتياني در حال حاضر رياست فدراسيون دوچرخه سواري را برعهده دارد؛ همچنين گفته مي‌شود علي انصاري عضو هيات رييسه فدراسيون دوچرخه سواري كه يك شخص متمول است به هيات مديره باشگاه استقلال اضافه مي‌شود.

فتح ا...‌زاده صبح امروز (چهارشنبه) به دليل كسب نتايج ضعيف تيم فوتبال استقلال در رقابت‌هاي ليگ برتر و همچنين نگراني‌هاي هيات مديره نسبت به حضور قدرتمندانه تيم استقلال در رقابت‌هاي ليگ قهرمانان آسيا، از سمت خود كنار رفت.

همچنين منصور پورحيدري نيز به علت مشغله كاري زياد و غيبت‌هاي پي در پي در جلسات هيات مديره، با تشخيص اعضاي هيات مديره از سمتش بركنار شد.

به نقل از ايسنا

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
با هدف مديرعامل شدن عضو هيات مديره نشدم
واعظي آشتياني در گفت‌وگو با ايسنا: با اصرار دوستان به استقلال آمدم

عضو جديد هيات مديره باشگاه استقلال تهران گفت: هيچ ذهنيتي و تفكري درباره مديريت در باشگاه استقلال ندارم.

امير رضا واعظي آشتياني در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پيرامون انتخابش به عنوان عضو جديد هيات مديره باشگاه استقلال تهران، اظهار كرد: از مدت‌ها قبل صحبتهايي مبني بر حضورم در هيات مديره باشگاه استقلال، مطرح شد كه من به علت اينكه براي قبول اين مسووليت نياز به زمان داشتم، اين پيشنهاد را نپذيرفتم؛ اما چندي پس از آن با اصرار دوستان و دعوت "زريبافان" به عنوان رييس مجمع، اين پيشنهاد همكاري را پذيرفتم تا از اين پس در خدمت اين باشگاه باشم.

وي درباره برنامه‌هاي مدنظرش در هيات مديره استقلال، خاطرنشان كرد: هنوز برنامه‌ خاصي براي پياده كردن در هيات مديره باشگاه ندارم و معتقدم هر عضو به سهم خودش نظر دارد و اين مجموعه نظرات و اكثريت آراست كه درباره مسايل مختلف تصميم‌گيرنده است.

واعظ آشتياني همچنين درباره‌ي حضورش در راس مديريت باشگاه استقلال نيز به ايسنا گفت: هيچ ذهنيت و تفكري درباره مديريت در باشگاه استقلال ندارم و براي اين منظور هم به جمع هيات مديره ملحق نشدم. به هر حال هر زمان كه چنين مساله‌اي پيشنهاد شد، جاي صحبت دارد. معتقدم يك مدير بايد در هر زمان ديدگاه‌ها و برنامه‌هاي كاربردي و عملياتي خود را داشته باشد تا در صورت پذيرفتن مسووليت مديريت، بتواند به خوبي از عهده كار برآيد.

وي همچنين درباره‌ي حضور علي انصاري در هيات مديره باشگاه استقلال با توجه به قدرت مالي‌اش، گفت: اين سوال را بايد از خود انصاري پرسيد اما معتقدم باشگاه‌هايي چون استقلال و پرسپوليس از ظرفيت خوبي در زمينه‌هاي مختلف برخوردارند، لذا اگر تفكر اقتصادي خاصي در آنها حاكم باشد، عملياتي شدن آن مي‌تواند نتايج كارآمد و اثربخشي به همراه داشته باشد؛ بنابراين اين دو باشگاه مي‌توانند ديگر نيازمند كمك‌هاي مالي فردي نباشند.

وي در پايان درباره تداخل احتمالي كاريش در دو جايگاه هيات مديره استقلال و رياست فدراسيون دوچرخه‌سواري، تصريح كرد: فكر نمي‌كنم اين دو مسووليت تداخلي با هم داشته باشد، ضمن اينكه كيفيت كار در اين دو منصب متفاوت بوده و منع قانوني هم ندارد.

به نقل از ايسنا

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
این دیگه چه مسخره بازیه!!
حالا که نزدیک دربی هست موقع عوض کردن مدیر عامل نبود! فردا یکی جدید بیاد شایعه شروع میشه از فلانی خوشش نمیاد و دوست فلانیه و.... احمقا!:hmm:

masud1384

Registered User
لایک‌ها
0
بعد از اين شروع تاريخي استقلال در اين فصل حالا اعضاء محترم هيئت مديره دستور بركناري مدير عامل را صادر كرد تا دوره تناوب باز هم تكرار شود و تيم قلعه نوعي و قريب با خيال راحت به كار خود ادامه دهند . اين تغيير مديريت بهترين خبري بود كه مي شد به قلعه نوعي داد لذا اينكار فقط جهت دوپينگ كادر فني استقلال انجام شده و ديگر هيچ ...
به اميد پيروزي آبي پوشان​

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
بعد از اين شروع تاريخي استقلال در اين فصل حالا اعضاء محترم هيئت مديره دستور بركناري مدير عامل را صادر كرد تا دوره تناوب باز هم تكرار شود و تيم قلعه نوعي و قريب با خيال راحت به كار خود ادامه دهند . اين تغيير مديريت بهترين خبري بود كه مي شد به قلعه نوعي داد لذا اينكار فقط جهت دوپينگ كادر فني استقلال انجام شده و ديگر هيچ ...
به اميد پيروزي آبي پوشان​

قرار نیست قریب مدیر عامل استقلال بشه!!
آشتیانی بخاطر دوستی!!!! با زربافیان که رییس مجمع هست احتمال زیادی داره که مدیر عامل بشه

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
قرار نیست قریب مدیر عامل استقلال بشه!!
آشتیانی بخاطر دوستی!!!! با زربافیان که رییس مجمع هست احتمال زیادی داره که مدیر عامل بشه

صحبت از قريب هم هست . بعيد نيست قريب هم جزو كانديداها باشه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اره حاجی فتل هم رفت

امیدوارم که این شوک نتیجه مثبت بده به تیم.

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
حالا این اعضای جدید مثل حاج حسین ما پولدار هستند ؟ یا برای انتخابات و تبلیغات میان ؟

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
مسعود زریبافان 120 روز پس از انتصاب به عنوان ریاست مجمع باشگاه استقلال در اقدامی غافلگیر کننده علی فتح الله زاده را از سمت مدیرعاملی این باشگاه کنار گذاشت.
به گزارش خبرنگار مهر، از اول خردادماه سالجاری که مسعود زریبافان مسئولیت مجمع باشگاه استقلال را برعهده گرفت و نماینده تام الاختیار محمد علی آبادی در این باشگاه شد، تمام اهالی فوتبال روزی را پیش بینی می کردند که وی حکم پایان ماموریت علی فتح زاده در استقلال را امضا کند. بالاخره این روز فرا رسید و امروز ریاست مجمع باشگاه استقلال، فتح الله زاده را کنارگذاشت.

درشرایطی که تمام گمانه زنی ها حکایت از تغییر و تحول در کادر فنی تیم داشت و ذهن اهالی فوتبال روی برکناری و عزل مربیان تیم فوتبال استقلال دور می زد، اتفاقاتی در باشگاه استقلال رقم خورد که در نهایت منجر به جدایی علی فتح الله زاده و منصور پورحیدری از جمع مدیران این باشگاه شد.

امروز روز سرنوشت سازی برای باشگاه استقلال بود. قرار بر این شده بود که در نشست هیئت مدیره پیرامون مسائل و مشکلات جاری این باشگاه بحث و تبادل نظر شود و فتح الله زاده به عنوان مدیرعامل باشگاه پاسخگوی سئوالات مدیران استقلال باشد. در حالیکه قرار بود این جلسه ساعت 14 در محل کار خسرو دانشجو ، رئیس هیئت مدیره باشگاه برگزار شود، نشست مدیران باشگاه چند ساعت زودتر از زمان اعلام شده قبلی برگزار شد.

منصور پورحیدری همچون جلسات اخیر جایی در بین مدیران باشگاه نداشت، او بی خبر از همه جا خود را برای همراهی تیم پاس در سفر به کرمان آماده می کرد. در غیاب این پیشکسوت باشگاه استقلال، اعضا گردهم آمدند اما پیش از آغاز جلسه اتفاقی رقم خورد که باعث شد تمام معادلات برهم خورده شود. فتح الله زاده که انتظار حمایت بیشتری از مدیران باشگاه استقلال را داشت به گلایه از رئیس مجمع باشگاه می خواهد که در خصوص تامین هزینه های باشگاه به وی کمک کند.

زریبافان از برخورد فتح الله زاده ناراحت می شود و بالاخره تصمیمی را اتخاذ می کند که ظاهرا ماه‌ها منتظر آن بوده است. او رای به برکناری فتح الله زاده از پست مدیرعاملی و عضویت در هیئت مدیره باشگاه استقلال می دهد تا داستان حضور وی در باشگاه استقلال کمتر از زمانی که پیش بینی می کرد به اتمام برسد.

در این شرایط اعضا هیئت مدیره باشگاه استقلال بی میل نبودند که فتح الله زاده کماکان به عنوان مدیرعامل در باشگاه استقلال بماند اما او حاضر نمی شود بدون عضویت در هیئت مدیره مدیرعامل باشگاه بماند.

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
مدیرعامل باشگاه استقلال دلیل اصلی برکناری خود از این سمت را اختلاف نظر با مسعود زریبافان رئیس مجمع این باشگاه اعلام کرد.
علی فتح الله زاده در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن تایید خبر برکناری اش از مدیرعاملی باشگاه استقلال گفت: من با آقای زریبافان اختلاف نظر داشتم و در نهایت همین اختلاف نظر باعث برکناری ام از سمت مدیرعاملی باشگاه استقلال شد.

وی با با بیان اینکه هنوزحکم برکناری اش به وی ابلاغ نشده است افزود: امروز باشگاه استقلال را تحویل می دهم و رسما از این باشگاه جدا می شوم.

مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال در پاسخ به این سوال که آیا به عنوان عضوی از هیئت مدیره در این باشگاه ادامه فعالیت خواهد داد گفت: کلا از باشگاه استقلال می روم و دیگر هیچ سمتی را در این باشگاه نمی پذیرم.

فتح الله زاده در خصوص اینکه چرا از سمتش برکنار شد گفت: در این خصوص ناگفته های بسیاری وجود دارد که در آینده ای نزدیک بیان می کنم. در حال حاضر استقلال بازی حساسی را پیش رو دارد و برای من موفقیت استقلال بیش از مواردی اینچنینی اهمیت دارد.

وی درخاتمه خطاب به هوادران تیم فوتبال استقلال گفت: همیشه استقلالی خواهم بود و از این تیم حمایت می کنم. ما تیم خوبی را بسته ایم و هواداران مطمئن باشند در فصل جاری مقام شایسته ای کسب خواهد کرد.

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
رئیس مجمع باشگاه استقلال ناکارآمدی و ضعف سیستم مدیریتی باشگاه استقلال را دلیل برکناری علی فتح الله زاده عنوان کرد.
مسعود زریبافان رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال با بیان این مطلب به خبرنگار مهر در خصوص تصمیم اخیر مبنی بر برکناری مدیرعامل این باشگاه اظهار داشت: بنده کارنامه موفقی از آقای فتح الله زاده در مدتی که مسئولیت باشگاه استقلال را دارم مشاهده نکردم و این در حالی بود که ایرادی در کادر فنی و بازیکنان نمی دیدم و از همین رو با صلاحدید هیئت مدیره تصمیم گرفتیم تغییرات اصلاحی را در باشگاه آغاز کنیم که برکناری آقای فتح الله زاده و اضافه شدن آقای انصاری به جای آقای پورحیدری که با توجه به حضورشان در باشگاه پاس همدان فرصتی برای حضور در جلسات هیئت مدیره نداشتند درهمین راستا بود.

وی در پاسخ به این اظهار نظر فتح الله زاده که" اختلاف با زریبافان دلیل اصلی برکناری ام بود " گفت: من که قبلا با ایشان کار نمی کردم که بخواهد اختلاف نظری وجود داشته باشد. اگر من با ایشان مشکلی داشتم همان روز اول در برکناری ایشان درنگ نمی کردم اما من از ایشان حمایت کردم. به مدیریت باشگاه قدرت دادم و حتی در جلسات هیئت مدیره شرکت فعال داشتم اما ناکارآمدی سیستم مدیریت باشگاه باعث شد تا سرانجام تصمیم به تغییرات اساسی در این باشگاه بگیرم.

زریبافان با بیان اینکه کارنامه فتح الله زاده در باشگاه استقلال موفق نبود و جایگاه هفدهم در لیگ برتر برازنده این باشگاه مردمی نیست اظهار داشت: عملکرد ضعیف فتح الله زاده عامل اصلی نتایج استقلال بوده و برکناری ایشان یک تصمیم مدیریتی بوده است.

وی با بیان اینکه مدتی که مسئولیت باشگاه استقلال را پذیرفته ام از هیچ گونه کمکی برای اوج گیری باشگاه دریغ نکردم اظهار داشت: پولی که بنده در طول دو ماه در اختیار باشگاه استقلال قرار دادم به اندازه پولی بود که آقای فتح الله زاده در طول مدت مدیریت اخیر خود در استقلال بود ولی ضعف مدیریت باعث شد این اعتبارات در جهت پیشرفت باشگاه هزینه نشود.

وی با تاکید بر اینکه استقلال مدیرتمام وقت و بدون حاشیه می خواهد تصریح کرد: استقلال مدیری می خواهد که پا به پای بازیکنان برای این تیم وقت بگذارد و برای رفع مشکلات باشگاه تلاش کند در حالی که آقای فتح الله زاده علاوه بر کارهای شخصی در چند روزنامه نیز مشغول بودند و نمی توانستند وقت لازم را برای باشگاه استقلال بگذارند.

رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال در خصوص اینکه آیا مهندس علی آبادی نیز با تغییر مدیر عامل باشگاه استقلال موافقت بود یا نه اظهار داشت: مهندس علی آبادی به عنوان رئیس مجمع باشگاه استقلال تمامی اختیارات این باشگاه را به بنده تفویض کردند و با توجه به شناخت 35 ساله ای که از مدیریت ، سلایق و روش کاری بنده دارند می دانند که این تغییرات کاملا با مطالعه صورت گرفته و تصمیمات احساسی و شتاب زده نبوده است.

زریبافان در خصوص شایعاتی که پیرامون برخی رایزنی های برای بازگشت فتح الله زاده مطرح می شود خاطرنشان کرد: این امر جزو وظایف هیئت مدیره است و اعضای هیئت مدیره هستند که تصمیم نهایی را در این زمینه خواهند گرفت ولی آنچه مسلم است عملکرد آقای فتح الله زاده ضعیف بوده و بنده انتظار داشتم هیئت مدیره پیش از من در این زمینه اقدام کند.

وی پیرامون احتمال تغییرات در کادر فنی باشگاه استقلال با توجه به برکناری فتح الله زاده اظهار داشت: به اعتقاد من استقلال از کادر فنی و بازیکنان خوبی برخوردار است منتهی اشکال در سیستم مدیریتی باعث شده این تیم کارآمدی لازم را نداشته باشد از همین رو تصمیم گرفتیم فضای کلی باشگاه را با این تغییرات عوض کنیم.

رئیس مجمع باشگاه استقلال با بیان اینکه فرصت لازم برای انجام اصلاحات و قرار گرفتن استقلال در مسیر پیشرفت واقعی به مدیر عامل این باشگاه داده شد گفت: تغییرات اخیر هرگز دفعی و ناگهانی نبوده بلکه با زمان مناسبی در اختیار مدیر عامل باشگاه قرار داشته تا بتواند در مسیر پیشرفت و رشد باشگاه استقلال حرکت کند ولی عدم مدیریت لازم استقلال را از این مسیر دور کرد تا جایی که شکست های اخیر دل مردم را به درد آورده است.

وی اضافه کرد: تغییرات اصلاحی در باشگاه استقلال را با تغییر مدیرعامل و یک عضو هیئت مدیره آغاز کرده ام ولی اگر احساس کنم استقلال باز هم نیاز به تغییر دارد قطعا در این زمینه وارد عمل خواهم شد چرا که به عنوان مسئول در باشگاه استقلال باید پاسخگوی مردم و هواداران پرشور باشم و نمی توانم اجازه دهم در این باشگاه کم کاری و اهمال کاری صورت بگیرد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا