• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
نه من واسه جمله آخر کوت کردم
یکی میگه گل اول مجیدی چطوری بود و در چه گوشه ای راست چپ آخه اولیش رو ندیدم

روی پاس مدافع حریف از چپ زد به راست(البته با پا و زمینی):D

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
تبریک واقعا برد رویایی بود:D
هستی,عجب خوابی دیدی اونم توی اون شرایط استقلال:happy:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
فرزاد کجاست ؟

فکر کنم داره محلشون رو شیرینی میده
biggrinsmiley.gif

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من هم به همه بر و بچز اس اسی تبریک میگم

به امید پیروزی های قدرتمندانه سرخ ابی ها در لیگ قهرمانان اسیا

یعنی میشه امسال این 2 تیم روی این عربها و ژاپنی ها رو کم کنن ؟!

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
:rolleyes: حالا کی بود می گفت خواب زن چپه؟
من که پرسپولیسی ام ولی خدایی مجیدی هم گل زد 5-6 تا گلم که درست بود:D

اي هستي ! اي پامادور ! اي خواب ميبيني خوابت ميگيره اي شفتالو اي آلبالا!!!!

:D:D:D

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
من در ابتدا از هستی خانم خواهش میکنم همیشه از این خوابها ببیینن ..
سری بعد جایزه ویژه تعلق میگیره به شما.. خودم تضمین میکنم .. :ی

در ادامه
تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتببببببببببرییییییییییک
واقعا باورم نمیشه ..
یه پرسپولیسی نشته بود اینجا گفتم نیمه اول با اقتدار 2-0 بردیم !میگفت آره نیمه بعد 3تا تخورین خوبه !
خیلی بهم فاز داد. . کل غم و غصمو فراموشیدم :D

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
تبریک .......... من نیمه دوم رفتم تو اتاقم ......... وسطای نیمه بود رادیو رو روشن کردم گفت 5-0 داشتم شاخ درمیاوردم ....همون موقع هم ششمی رو زد : اسماعیل تعجب: ............

تبریک فراوون

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
روی پاس مدافع حریف از چپ زد به راست(البته با پا و زمینی):D

خب من اونی که دیدم شوت بود تو محوطه جریمه رفت تقریبا طلاق دروازه و اون طرفی که استقلال بود نیمه 2 می شد سمت راست;)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
نکنه میثاقیان خودشو از برج میلاد بندازه پایین :D:D:D!!!!!!!!!!!!;);)

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
هستی خانم آفرین به شما با این خواب . شما ثابت کردی خواب ما زنها چپ نیست . شما با این خوابی که دیدی باید توی مسابقه پیش بینی خبر ورزشی شرکت می کردی . بدون شک برنده می شدی و یک سکه ناقابل می بردی . آفرین به این خواب . ولی تو رو خدا برای دربی یکی از این خوابهای سرتاسر سرخ ببین . چون با این برد استقلال دیگه بازی دربی بازی ساده ای نیست .

استقلالی ها تبریک بابت برد تیمتون . خداییش حیف بود این تیم نتیجه نگیره . ایشاللا امسال لیگ رو با موفقیت هر چه تمام تر بعد از پرسپولیس دوم بشین ;)

giba-iran30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
209
تبریک میگم به همه

بعد از مدت ها یه بازی دیدیم که همه بازیکن ها خوب بودن

خیلی هال داد بازی.......

انشا الله که تداوم هم داشته باشه

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
ممنون هستي جان.
ميگم يه خواب 2-0 هم بسه براي دربي ببين تا اين سرخ ها رو هم ببريم يه خورده روشون كم بشه. امروز با دوتاشون نزديك بود درگيري پيدا كنيم :blink:

آقا ما يه شب رفتيم بيرون بازي رو نديديم ديديد چي شد.:wacko: 6تا زدن آخه چرااااااااااااا:happy: هي گفتم ببشينم نشد شيطوناي پرسپوليسيا گولمون زدن :f34r:

تبريك به همه

استقلال اهواز 6 تایی شد!
بهترین نتیجه در تاریخ لیگ برتر!

استقلال تهران ساعاتی پیش در یک بازی به یاد ماندنی و رویایی، همنام اهوازی خود را با ۶ گل در هم کوبید. استقلال که زیر بار شدیدترین انتقادات قرار داشت، حال به عنوان آماده ترین و خطرناک ترین تیم لقب گرفته است تا در آینده ای نزدیک شاهد حضور این تیم در صدر جدول لیگ برتر باشیم. در روزهای قبل از این دیدار نیز به دلیل تغییرات گسترده در تیم مدیریت این باشگاه، حواشی زیادی دور و اطراف این تیم بود اما استقلال توانست با ارائه یک بازی زیبا، هماهنگ، و برتر با ۶ گل استقلال اهواز را راهی شهر خود کند!

در این دیدار اکثر بازیکنان استقلال نمایش دلپذیری داشتند. آرش برهانی و فرهاد مجیدی هر کدام ۲ گل، هاشک بیک زاده و پیروز قربانی نیز هر کدام ۱ گل برای تیمشان به ثمر رساندند. لازم به ذکر است که تیم استقلال اهواز هیچ موقعیت خطرناکی روی دروازه استقلال ثبت نکرد تا در پایان بازی استقلال با ۵۸ درصد مالکیت توپ و ۱۴ موقعیت خطرناک، تیم برتر زمین لقب بگیرد.

2626.jpg

امیدواریم این روند همچنان ادامه داشته باشد زیرا معتقدیم این استقلال واقعی است!

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
به نظر من تو این بازی !
پژمان زیاد تعریفی نبود . .اما بد نبود !
میدان بازی دست استقلال بود . .نیمه اول که اصال اهواز نفس نمیتونست بکشه !
اما خب من نمیدونم این خوب بودن استقلال بود که نتونستن حمله بکنن یا بهم ریختگی اهواز بود !
اون درگیری میثاقیان که با مهاجمش داشته کوتک کاری .. ! و اون سانترهای ضایع و اینکه اصلا تو حمله کم تعداد ظاهر میشدن ! نمیدونم ..
نمیخوام کم رنگ کنم چیزیو .. اتفاقا اس اس .. بخواد قشنگ بازی کنه میتونه بازیکنها تاپی داره .. که هرکدومشون تو اوج برن اوبهتی دارن .. جباری زیزو آسیا .. اکبری که بهترین بازی ساز ه .. جان واریو . . برهانی به نظرم اگه این بازیکن بره تواوج اصلا دیگه کی نگهش میداره .. مجیدی بخصوص .. و خیلی هایه دیگه ! . .

من به شخصه خسرو رو خیلی قبول دارم و تو این چند بازی که دیدم تنها بازیکنی که خیلی خوب بازی کرده همین بوده..
جباری تو این بازی یه دریپل سرپا و یه پاس تک ضرب خیلی قشنگ داد..
گل مجیدی خیلی قشنگ بود..
برهانی که باز از اون سخت ترین گلها زد.. تک به تک خراب کرد.. و چندتا دیگه !
جان واریو خیلی دوست داشت گل بزنه اما نشد..
جباری هم که شوتاش شل بود اما فنی..
عباس فرد هم که فقط میپرید یه توپم که هیچکس مزاحمش نبود زد به قعر اسمون.. .
خب خوبی اینجاس که تمام مهاجمایی که من دوست داشتم گل بزنن گل زدن . مجییدی،سیاوش وبرهانی...

من این حدس رو از قبل زده بودم که ترکیب استقلال خیلی تغیییر میکنه .. تابلو بود !
حالا باید دید مدیر عامل کی میشه اوضاع اس اس چه شکلی میشه !
کاش قریب ببیاد ..
شایعه اینجور که میگه اشتیانی میاد..

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
فرزاد کجاست ؟

فکر کنم داره محلشون رو شیرینی میده
biggrinsmiley.gif

نه اين بنده خدا خونه مادر خانمشه . دسترسي به اينترنت نداره :p

راستي برد استقلالو به دوستان عزيزم تبريك ميگم.

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
منم این پیروزی رو تبریک میگم
فقط تنها چیزی که پیروزی رو واسه ی من کم ارزش می کنه این بود که دیروز استقلال اهوار واقعا ضعیف بود. یعنی اینجوری جلوی هر تیمی که بره بازی رو خواهد باخت ولی خوب باید قبول کرد که استقلال هم خیلی بهتر از قبل شده بود.
برهانی با اینکه موقعیت خراب کرد ولی به نظرم حضورش خیلی موثره. جانواریو و یدالله هم خیلی بهتر از اکبرپور و کاظمی بودند. خسرو حیدری کلا تو استقلال به نظرم خیلی خوب جا نیفتاده هر چی توپ می گرفت میدویید میومد اون جلو سانتر میکرد اما اونم آخرای بازی خیلی بهتر شد. مدافعا و طالبلو که اصلا محکی نخوردن به اون شکل منتظری هم میخواست از فرصت استفاده کنه بیاد جلو گل بزنه که نتونست.
بیگ زاده هم که اولش اصلا تو جریان بازی گم شده بود آخرای بازی یک کم جا افتاد و یک کم نفوذ و توپ رسانی میکرد که نتیجش هم گلی بود شوت دفعه شده رو زد تو گل.
به نظرم اگه بجای عباسفرد مجیدی رو بزاره تو بازی ترکیب دیروزش میشه بهترین ترکیبش.
فقط امیدوارم این روند در مقابل تیمهای بهتر هم ادامه داشته باشه
برکنار شدن فتح الله رو هم به همگی دوست داران و هواداران استقلال تبریک میگم.
//
راستی دلم خیلی واسه اکبر سوخت. کاش جای اکبر تیم دلقک رو میبردیم:(

Last edited:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام

اول از همه ممنون از همه دوستان پرسپولیسی که تبریک گفتن مخصوصا تشکرات بسیار ویژه از هستی خانم واسه این خواب بسیار دقیق ، بابا افسانه بایگان ( تو سریال روز حسرت ) باید بیاد شاگردی شما رو بکنه ! :happy:

حسام جان دیشب دیر وقت رسیدم نشد ، امروز میرم واسه شیرینی دادن :D

بدترین نکته اینکه نتونستم بازی رو ببینم و از رادیو شنیدم فقط .. :(

بچه ها اس اس چطوری بازی کرد بازم مثل سابق هرکی توپ میومد دستش سانتر میکرد رو دروازه فقط ؟ یا بازی یکدست ، زمینی ، و از همه مهمتر با " تاکتیک و برنامه " بود ؟

یدالله و جان واریو چطور بودن ؟ طبق فرمایش سینای عزیزو کسب این نتیجه حتما عالی کار کردن .. نه ؟؟ :)

راستی ..... بعد از هستی خانم خودم رو بعنوان پیشگو یه برتر انتخاب میکنم !! :f34r:

دیدین گفتم اس اس تو شرایط بی مدیر عامل و مسئول بهتر نتیجه میگیره ؟؟! :p

Last edited:

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
من هم به عنوان یه پرسپولیسی به استقلالی ها تبریک می گم . فکر کنم بهترین بازیشون تو چند سال اخیر بود . روان و یکدست و هماهنگ

ان شاءا... تو دربی منتظر ما باشید !!!

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
"قلعه نويي" حاضر به گفت‌وگو با خبرنگاران نشد
مرفاوي: اين نتيجه حاصل كار "فتح‌الله‌زاده" بود ،بايد از بحران خارج مي‌شديم

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، امير قلعه‌نويي با وجود برتري شش بر صفر تيم استقلال تهران مقابل استقلال اهواز حاضر به گفت‌وگو با خبرنگاران نشد و سوالات خبرنگاران درباره‌ي اين ديدار و همچنين تغييرات مديريتي در باشگاه استقلال را بي‌پاسخ گذاشت.

به جاي امير قلعه‌نويي صمد مرفاوي در نشست خبري حاضر شد.

به گزارش ايسنا، مرفاوي در نشست خبري به خبرنگاران گفت: تيم استقلال شرايط خوبي را پيدا كرده است و امروز توانستيم نتيجه‌ي زحمات و تمرينات خود را بگيريم. البته بازيكنان استقلال در هفته‌هاي پيش نيز تلاش خود را انجام مي‌دادند و خيلي هم تلاش مي‌كردند. تيم استقلال در بازي‌هاي قبلي نيز مستحق شكست نبود. با اين حال هرچه بازيكنان كوشش مي‌كردند، فرصت‌هايمان تبديل به گل نمي‌شد. اما، خوشبختانه در مقابل استقلال اهواز از فرصت‌هايمان به بهترين نحو استفاده كرديم و توانستيم به اين پيروزي پرگل دست پيدا كنيم.

مرفاوي درباره‌ي تاثير خبر بركناري فتح‌الله‌زاده بر اين نتيجه نيز گفت: اين خبر هيچ تاثيري نداشته است. ما از فتح‌الله‌زاده تشكر مي‌كنيم چرا كه تيم خوبي را بسته است و نتيجه‌ي بازي مقابل استقلال اهواز نيز حاصل كار او بود.

وي افزود: با اين حال ما به مسايل مديريتي كاري نداريم و تمركزمان تنها بر روي بازي‌هاي استقلال است. بركناري مديرعامل به ما ارتباطي ندارد و اين مسايلي است كه بايد در سطح مديريتي حل و فصل شود.

صمد مرفاوي ادامه داد: استقلال بايد از بحران خارج مي‌شد كه خوشبختانه با نتيجه‌ي خوبي كه گرفتيم توانستيم اين كار را انجام دهيم.

وي درباره‌ي تيم استقلال اهواز نيز گفت: درست است كه حريف ما شش گل دريافت كرد اما، نمي‌توان گفت استقلال اهواز تيم ضعيفي است. بلكه بازيكنان ما خوب بودند و معتقدم بازيكنان ما از لحظه‌ي ورود به زمين مي‌خواستند پيروز شوند و براي اين كار تلاش كردند. تيم ما فعل خواستن را صرف كرد و توانستيم اين نتيجه را بدست آوريم.

مربي تيم استقلال تهران خاطرنشان كرد: ما در طول هفته‌ي گذشته تمام تلاش خود را انجام داديم تا با تمامي بازيكنان كار اختصاصي انجام دهيم و در كنار تمرينات اختصاصي از نظر روحي و رواني نيز با بازيكنان كار كرديم كه بخش مهمي از اين تمرينات به مهاجمان اختصاص داشت كه خوشبختانه نتيجه‌ي آن را در بازي مقابل استقلال اهواز ديديم.

امروز جانشين "فتح‌الله‌زاده" معرفي مي‌شود
هيات‌ مديره‌ي باشگاه استقلال تشكيل جلسه مي‌دهد

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، نخستين نشست اعضاي هيات‌مديره باشگاه استقلال تهران پس از بركناري "علي فتح‌الله‌زاده"مديرعامل و "منصور پورحيدري" عضو هيات‌مديره و انتخاب واعظ آشتياني و انصاري به عنوان اعضاي جديد هيات ‌مديره باشگاه استقلال روز جمعه برگزار مي‌شود.

بر اساس اين گزارش، به احتمال زياد اين نشست در دفتر "دانشجو" سخنگوي هيات‌مديره برگزار و انتخاب مديرعامل جديد باشگاه و جانشين "علي فتح‌الله‌زاده" به عنوان مهم‌ترين موضوع در دستور كار اعضا هيات مديره قرار خواهد گرفت.

طالب لو: تصور پيروزي با شش گل را نمي كرديم

خبرگزاري فارس: دروازه بان استقلال تهران گفت: تصور نمي كرديم با شش گل بتوانيم استقلال اهواز را شكست دهيم.

A0459119.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، وحيد طالب لو پس از پيروزي شش بر صفر مقابل استقلال اهواز در جمع خبرنگاران گفت: از كسب اين پيروزي خوشحالم، زيرا توانستيم به شرايط خوب بازگرديم، ضمن اينكه هوادران تيم هم شاد شدند.
وي ادامه داد: فكر نمي كرديم بتوانيم به حريف شش گل بزنيم؛ اما با توكل به خدا و حمايت تماشاگران اين پيروزي پر گل به دست آمد.
هافبك ملي پوش استقلال افزود: اميدوارم استقلال هميشه اين گونه باشد كه گل بزنيم و گلي دريافت نكنيم.
دوازه بان استقلال در خصوص بركناري فتح ا...زاده اظهار داشت: فكر نمي كنم اين مسئله ربطي به بازيكنان داشته باشد، زيرا مربوط به مسايل كلان باشگاه است و هيئت مديره در اين زمينه تصميم گرفته است. ما بايد از حاشيه به دور باشيم.
طالب لو تاكيد كرد: فتح ا... زاده زحمت زيادي كشيد و خود را مديون او مي دانم.

جباري: براي اين پيروزي هم‌قسم شديم

خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال استقلال تهران گفت: پس از 2 شكست پياپي براي كسب پيروزي مقابل استقلال اهواز هم‌قسم شديم.

A0478221.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، مجتبي جباري پس از پيروزي شش بر صفر مقابل استقلال اهواز در جمع خبرنگاران گفت: بازي خوبي انجام داديم و بعد از كسب 2 شكست متوالي براي به دست آوردن اين پيروزي با يكديگر هم قسم شديم تا استقلال را به شرايط ايده آل برسانيم.
وي افزود: بازيكنان تمام خواسته هاي كادر فني را به دقت در زمين اجرا كردند. استقلال بازيكنان خوبي دارد و اگر به هماهنگي كامل برسيم براي هر تيم خطرساز هستيم.
هافبك تيم استقلال در مورد اين كه آيا بركناري فتح ا...زاده شوك مثبتي به تيم بود، اظهار داشت: خير. نه تنها مثبت نبود، حتي مي توانست شوك منفي هم باشد. فتح ا... زاده براي تيم زحمت كشيد و تلاشش را انجام داد.
جباري تاكيد كرد: بازيكنان بعد از 2 شكست متوالي احساس مي كردند آب از سرشان گذشته است و به همين خاطر برابر استقلال اهواز با تمام قوا بازي كرديم.

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
خب برای پایان دادن به شایعات باید عرض کنم بنده پرسپولیسی 3 آتیشه هستم
قطعا برای برد در دربی اول روی تیم خودم حساب می کنم ولی امیدوارم همونطور که نسرین گفت بشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا