قلعه نويى: مى برم تبانى كردم، مى بازم اخراجم مى كنيد
امير قلعه نويى تيمش حق ندارد به يك تيم از هم گسسته و از هم پاشيده ۶ گل بزند، امير قلعه نويى بايد هميشه در بحران باشد، بايد بازيكنانش همه اش سوهان اعصاب من و تو باشند، بايد تيمش هفدهم جدول باشد، بايد هميشه در بحران غرق شود تا به او انگ تبانى زده نشود! زدن ۶ گل از استقلال كافى بود تا صداى اعتراض خيلى ها بلند شود. پيروزى استقلال براى خيلى ها عذاب آور است چون در همه اين سال ها آنها عادت كرده بودند استقلال را در بحران و در اوج خفگى ببينند ... دنبال آثارى از تبانى مى گردند. با تيمى كه هميشه بيشترين لطمه را به استقلال زده است. كدام تبانى با تيمى كه در همه دقايق بازى حتى يك حركت حساب شده هم انجام نمى دهد. با مديرانى كه سايه استقلال را با تير مى زنند با شفيع زاده ها كه براى به چنگ گرفتن استقلال دندان تيز كرده اند و تنها راه براى رسيدن به خواسته خود را تضعيف هم نام تهرانى مى دانند امير قلعه نويى چون بچه پايين شهر است، چون خاكى است و به قول ما خودمانى هميشه بايد در بحران فرو برود. و آقايان امپراتور و امپراتورزاده ها بايد در اوج باشند انگار مهاجمان استقلال نبايد پاى شان به گلزنى باز مى شد چون اين روزها همه از امير قلعه نويى مى پرسند آقا اين بازى تبانى نبود آيا كسى جرات مى كرد پس از پيروزى ۸-2 پرسپوليس مقابل پگاه چنين سوالى را از آنها بپرسد آيا كسى جرات مى كرد پس از برترى پرسپوليس مقابل سايپا و آن گل حرف دارى كه ميثاق معمارزاده وارد دروازه سايپا كرد چيزى بگويد آيا كسى مى داند پيش از بازى پرسپوليس و صباباترى چه اتفاقى براى بازيكنان صبا مى افتد بگذريم، با امير قلعه نويى حرف مى زنيم.
آقاى قلعه نويى سلام. پيروزى شما انگار به مذاق خيلى ها خوش نيامده است.
ما هميشه دشمن داريم. اشكالى ندارد. بگذاريد بگويند تا همه بفهمند. اگر ببازى به سويت حمله مى كنند و مى كوبند و خرابت مى كنند و اگر هم پيروز بشوى با تو اين كار را انجام مى دهند.
فكر مى كنيد علت اين پيروزى پرگل چه بود
برويد بازى را نگاه كنيد. برويد بازى با صباباترى را هم نگاه كنيد. من فكر مى كنم اين دو بازى فرق چندانى با هم نداشت. ما تا قبل از بازى با استقلال اهواز مدام از هدر رفتن موقعيت هاى گلزنى مان مى گفتيم. فرصت هايى كه از ۶ قدم و ۲ قدم و ۳ قدم! از دست مى رفت اما انگار همه اين حرف ها را فراموش كرده اند.
انگ تبانى خيلى خنده دار است.
آنها را به خدا واگذار مى كنم. ببينيد تنها فرقى كه اين بازى با بازى هاى قبل داشته اين بود كه ما توپ هايمان وارد دروازه شد. اگر اشتباه نكرده باشم بازى با ابومسلم هم خيلى موقعيت از دست داديم اما آنجا فقط ۲ گل زديم.
فكر مى كنيد استقلال بتواند باز هم اين نتايج را تكرار كند
به بچه ها گفتم در بازى هاى بعد هم بايد ۶ تا بزنيد. بايد آتش خط حمله استقلال همه تيم ها را از سر راه بردارد چون ما عرضه اش را داريم.
به لحاظ فنى چه عامل باعث گلزنى خيره كننده استقلال شد
تغييراتى كه در ميانه ميدان ايجاد كرديم و سرعت بالاى انتقال توپ از مركز زمين به خط حمله. من فكر مى كنم در بازى با صباباترى هم ۸ موقعيت صددرصد داشتيم. به هرحال اين آمار در همه روزنامه ها موجود است و شما مى توانيد به آرشيو مراجعه كنيد.
اين راست است كه مى خوهيد استعفا بدهيد چون آقاى فتح ا... زاده استعفا داده اند.
اصلا دليلى وجود ندارد كه من استعفا بدهم. پيش از بازى با خود حاجى حرف زدم و ايشان گفت با قدرت به كارت ادامه بده چون ما تيم را بستيم، براى همين انگيزه مان صدبرابر شد.
آقاى واعظى آشتيانى را مى شناسيد
دورادور شناختى از ايشان دارم. فكر مى كنم يك مدير لايق و ورزشى باشد كه با ورزش اصلا بيگانه نيست. البته نمى توان در زمان كوتاه عملكرد ايشان را ارزيابى كرد. بايد زمان بگذرد تا بتوانيم درباره ايشان حرف بزنيم.
بازى با راه آهن را چطور مى بينيد
يك بازى سخت و دشوار است. راه آهن تيم خوبى است كه از بازيكنان شايسته برخوردار است. با اين حال ما بايد باز هم قدرت هجومى استقلال را به رقبا نشان بدهيم.
نقل از ایران ورزشی