• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amir_hosein_abi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من تازه وارد این قسمت شدم
چند تا ترانه هست که برای استقلال خونده شده از جمله آلبوم آبیته با صدای نیما رسولی
ولی من از هر سایتی که خواستم دانلودشون کنم نشد یعنی لینکشون خراب شده بود
اگه دوستان میتونن کمکم کنن که آهنگ های این شکلی که برای استقلال خونده شدن رو دانلود کنم خیلی ممنون میشم

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
یعنی روابطش قوی تر از مصطفوی باشه؟!

اعلام کردن در صورت پیروزی در مقابل استقلال به هر کدوم از بازیکن ها یه 206 میدن!

این پول ها رو از کجا میارن آخه؟

اگه هدایتی توی هیئت مدیره پرسپولیس نبود می گفتم این هم از اون بلوف ها هست . مثل همون قضیه زانتیا های حاجی !
اما از این هدایتی بعید نیست . روی هم رفته می خواد 20 * 15 میلیون خرج کنه که براش واقعا پولی نیست .

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
اگه هدایتی توی هیئت مدیره پرسپولیس نبود می گفتم این هم از اون بلوف ها هست . مثل همون قضیه زانتیا های حاجی !
اما از این هدایتی بعید نیست . روی هم رفته می خواد 20 * 15 میلیون خرج کنه که براش واقعا پولی نیست .

جالبی اینجاس که معمولا اینجور افراد نمیخوان کسی سر از ثروتشون در بیاره ولی هدایتی همه صحبت هاش اصلا بر مبنای پولشه مثلا وقتی سر جریان اعتراض به مرادی 10 میلیون جریمش کردن گفت : صد میلیون جریمه میدم فقط بدین داوری ها رو درست کنن !! :happy:

ظاهرا سازمان یکنفر مثل هدایتی رو به هیئت مدیره اس اس هم اضافه کرده ببینیم میتونه عاقبت طلسم خرید یک فوروارد خارجی خوب رو بشکنه یا نه ..

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
به هر حال برنده دربی با 206 و بنز و ... معلوم نمیشه;)

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
جالبی اینجاس که معمولا اینجور افراد نمیخوان کسی سر از ثروتشون در بیاره ولی هدایتی همه صحبت هاش اصلا بر مبنای پولشه مثلا وقتی سر جریان اعتراض به مرادی 10 میلیون جریمش کردن گفت : صد میلیون جریمه میدم فقط بدین داوری ها رو درست کنن !! :happy:

ظاهرا سازمان یکنفر مثل هدایتی رو به هیئت مدیره اس اس هم اضافه کرده ببینیم میتونه عاقبت طلسم خرید یک فوروارد خارجی خوب رو بشکنه یا نه ..

آقا فرزاد من طرفدار پرسپولیسم . یعنی از همون هایی که شبها خواب قرمز می دیدن و از این حرفها دیگه ... ;)
ولی صمیمانه آرزو دارم همیشه این دو تیم در اوج قدرت باشن تا رقابت بینشون دلچسب و دیدنی باشه .
امیدوارم این عضو جدید هیئت مدیره استقلال که ظاهره شخص پولداری هم هست بتونه مشکلات تیم رو حل کنه . هر چند معتقدم بر خلاف پرسپولیس که عمده مشکلاتش بابت مسائل پولی و شکایت و بدهی این حرفهاست ، مشکل استقلال تا خدود زیادی این مساله نیست بلکه شکاف بزرگ بین بزرگان این تیم هست و همین مساله نمی ذاره آب خوش از گلوی کسی که تیم دستش هست پایین بره .
به امید موفقیت تیم شما در کسب رتبه دوم :):happy:

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
به هر حال برنده دربی با 206 و بنز و ... معلوم نمیشه;)

البته معمولا در دربی ها روحیه حرف اول رو زده . حالا باید دید تشخیص بازیکنان از وعده های مدیرانشون چیه و آیا باور می کنن با نه و اینکه باور این مساله میتونه تاثیر بذاره در روحیه تیم ....؟!

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
آقا فرزاد من طرفدار پرسپولیسم . یعنی از همون هایی که شبها خواب قرمز می دیدن و از این حرفها دیگه ... ;)
ولی صمیمانه آرزو دارم همیشه این دو تیم در اوج قدرت باشن تا رقابت بینشون دلچسب و دیدنی باشه .
امیدوارم این عضو جدید هیئت مدیره استقلال که ظاهره شخص پولداری هم هست بتونه مشکلات تیم رو حل کنه . هر چند معتقدم بر خلاف پرسپولیس که عمده مشکلاتش بابت مسائل پولی و شکایت و بدهی این حرفهاست ، مشکل استقلال تا خدود زیادی این مساله نیست بلکه شکاف بزرگ بین بزرگان این تیم هست و همین مساله نمی ذاره آب خوش از گلوی کسی که تیم دستش هست پایین بره .
به امید موفقیت تیم شما در کسب رتبه دوم :):happy:

فرمایشتون صحیحه اگه یادتون باشه چند فصل قبل هم استقلال با صمد مرفاوی صدر جدول بود اونم در شرایطی که تقزیبا فصل رو بدون مدیرعامل سپری کرد !! آخرش هم بعلت همین رفت و آمدها قهرمانی رو با چهارمی عوض کرد ..

ببینیم ایشالله امسال چی میشه..

به امید موفقیت دو تیم محبوب و مردمی تو مسابقات داخلی و خارجی :)

Last edited:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
قلعه نويى: مى برم تبانى كردم، مى بازم اخراجم مى كنيد

192381.jpg

امير قلعه نويى تيمش حق ندارد به يك تيم از هم گسسته و از هم پاشيده ۶ گل بزند، امير قلعه نويى بايد هميشه در بحران باشد، بايد بازيكنانش همه اش سوهان اعصاب من و تو باشند، بايد تيمش هفدهم جدول باشد، بايد هميشه در بحران غرق شود تا به او انگ تبانى زده نشود! زدن ۶ گل از استقلال كافى بود تا صداى اعتراض خيلى ها بلند شود. پيروزى استقلال براى خيلى ها عذاب آور است چون در همه اين سال ها آنها عادت كرده بودند استقلال را در بحران و در اوج خفگى ببينند ... دنبال آثارى از تبانى مى گردند. با تيمى كه هميشه بيشترين لطمه را به استقلال زده است. كدام تبانى با تيمى كه در همه دقايق بازى حتى يك حركت حساب شده هم انجام نمى دهد. با مديرانى كه سايه استقلال را با تير مى زنند با شفيع زاده ها كه براى به چنگ گرفتن استقلال دندان تيز كرده اند و تنها راه براى رسيدن به خواسته خود را تضعيف هم نام تهرانى مى دانند امير قلعه نويى چون بچه پايين شهر است، چون خاكى است و به قول ما خودمانى هميشه بايد در بحران فرو برود. و آقايان امپراتور و امپراتورزاده ها بايد در اوج باشند انگار مهاجمان استقلال نبايد پاى شان به گلزنى باز مى شد چون اين روزها همه از امير قلعه نويى مى پرسند آقا اين بازى تبانى نبود آيا كسى جرات مى كرد پس از پيروزى ۸-2 پرسپوليس مقابل پگاه چنين سوالى را از آنها بپرسد آيا كسى جرات مى كرد پس از برترى پرسپوليس مقابل سايپا و آن گل حرف دارى كه ميثاق معمارزاده وارد دروازه سايپا كرد چيزى بگويد آيا كسى مى داند پيش از بازى پرسپوليس و صباباترى چه اتفاقى براى بازيكنان صبا مى افتد بگذريم، با امير قلعه نويى حرف مى زنيم.

آقاى قلعه نويى سلام. پيروزى شما انگار به مذاق خيلى ها خوش نيامده است.
ما هميشه دشمن داريم. اشكالى ندارد. بگذاريد بگويند تا همه بفهمند. اگر ببازى به سويت حمله مى كنند و مى كوبند و خرابت مى كنند و اگر هم پيروز بشوى با تو اين كار را انجام مى دهند.
فكر مى كنيد علت اين پيروزى پرگل چه بود
برويد بازى را نگاه كنيد. برويد بازى با صباباترى را هم نگاه كنيد. من فكر مى كنم اين دو بازى فرق چندانى با هم نداشت. ما تا قبل از بازى با استقلال اهواز مدام از هدر رفتن موقعيت هاى گلزنى مان مى گفتيم. فرصت هايى كه از ۶ قدم و ۲ قدم و ۳ قدم! از دست مى رفت اما انگار همه اين حرف ها را فراموش كرده اند.
انگ تبانى خيلى خنده دار است.
آنها را به خدا واگذار مى كنم. ببينيد تنها فرقى كه اين بازى با بازى هاى قبل داشته اين بود كه ما توپ هايمان وارد دروازه شد. اگر اشتباه نكرده باشم بازى با ابومسلم هم خيلى موقعيت از دست داديم اما آنجا فقط ۲ گل زديم.
فكر مى كنيد استقلال بتواند باز هم اين نتايج را تكرار كند
به بچه ها گفتم در بازى هاى بعد هم بايد ۶ تا بزنيد. بايد آتش خط حمله استقلال همه تيم ها را از سر راه بردارد چون ما عرضه اش را داريم.
به لحاظ فنى چه عامل باعث گلزنى خيره كننده استقلال شد
تغييراتى كه در ميانه ميدان ايجاد كرديم و سرعت بالاى انتقال توپ از مركز زمين به خط حمله. من فكر مى كنم در بازى با صباباترى هم ۸ موقعيت صددرصد داشتيم. به هرحال اين آمار در همه روزنامه ها موجود است و شما مى توانيد به آرشيو مراجعه كنيد.

اين راست است كه مى خوهيد استعفا بدهيد چون آقاى فتح ا... زاده استعفا داده اند.
اصلا دليلى وجود ندارد كه من استعفا بدهم. پيش از بازى با خود حاجى حرف زدم و ايشان گفت با قدرت به كارت ادامه بده چون ما تيم را بستيم، براى همين انگيزه مان صدبرابر شد.
آقاى واعظى آشتيانى را مى شناسيد
دورادور شناختى از ايشان دارم. فكر مى كنم يك مدير لايق و ورزشى باشد كه با ورزش اصلا بيگانه نيست. البته نمى توان در زمان كوتاه عملكرد ايشان را ارزيابى كرد. بايد زمان بگذرد تا بتوانيم درباره ايشان حرف بزنيم.
بازى با راه آهن را چطور مى بينيد
يك بازى سخت و دشوار است. راه آهن تيم خوبى است كه از بازيكنان شايسته برخوردار است. با اين حال ما بايد باز هم قدرت هجومى استقلال را به رقبا نشان بدهيم.

نقل از ایران ورزشی

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
انصارى: در استقلال اتاق فكر تشكيل مى دهيم

192387.jpg

ايران ورزشى- انصارى، عضو جديد هيات مديره استقلال كه گفته مى شود خارج از كشور به سر مى برد درباره حضورش در باشگاه استقلال مى گويد: «به عنوان يك فرد حقيقى رياست انجمن صنفى مبلمان استان تهران را برعهده دارم، حضور در فدراسيون دوچرخه سوارى از جمله فعاليت هاى من در ورزش بوده است ضمن اينكه به تازگى با حسن اعتماد آقاى زريبافان از اين پس به عنوان يكى از اعضاى هيات مديره باشگاه استقلال تهران فعاليت خواهم كرد. برنامه هاى خود را در راستاى اداره بهتر تيم استقلال كه يك تيم كاملاً حرفه اى محسوب مى شود در جلسات آتى هيات مديره اعلام خواهم كرد و شما اين اخبار را از طريق سخنگوى باشگاه مطلع خواهيد شد .
اميدوارم بتوانم فردى مثمرثمر و حداقل از لحاظ فكرى نيروى اثر بخش در هيات مديره باشگاه استقلال تهران باشم.
درصدد هستيم سريع تر اتاق فكرى را در باشگاه استقلال تهران تشكيل دهيم چرا كه اداره باشگاه بزرگى مانند استقلال كه ميليون ها هوادار در سراسر ايران دارد نياز به همفكرى و تعامل زيادى دارد در تمامى پخش ها از افرادى مجرب استفاده خواهد شد تا در امور اجرايى مشكلى نداشته باشيم . من با مسائل حاشيه اى كارى ندارم و فقط به عنوان يكى از اعضاى هيات مديره اگر كارى از دستم برآيد كمك خواهم كرد تا باشگاه استقلال تهران موفق عمل كند . انجمن صنفى مبلمان يك نهاد مدنى محسوب مى شود و ارتباطى با اداره باشگاه استقلال تهران نخواهد داشت ضمن اينكه حضور بنده و آقاى واعظ در فدراسيون دوچرخه سوارى نيز نمى تواند مشكلى را به وجود بياورد. معتقدم اگر انجام امور باشگاه استقلال تهران به صورت كارگروهى و هم فكرى تمامى اعضاى هيات مديره باشد قطعاً موفق خواهيم بود.»

giba-iran30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
209
به عنوان يك فرد حقيقى رياست انجمن صنفى مبلمان استان تهران را برعهده دارم،

این انصاری حکم همون

هدایتی رو برای استقلال داره؟

amir_hosein_abi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
چند تا ترانه هست که برای استقلال خونده شده از جمله آلبوم آبیته با صدای نیما رسولی
اگه دوستان میتونن کمکم کنن که آهنگ های این شکلی که برای استقلال خونده شدن رو دانلود کنم خیلی ممنون میشم

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
با عدم حضور در تمرين استقلال قوت گرفت/ احتمال غيبت طالب لو در دربي سرخابي ها (اميدوارم اينطوري نشه اگه وحيد نباشه اونوقت شايد بردمون تبديل به تساوي بشه :D)

A0474393.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس،‌ وحيد طالب لو و مجتبي جباري از جمله بازيكنان غايب در جلسه تمريني روز گذشته استقلال بودند و مسئولان باشگاه هيچ پاسخ شفافي در مورد علت غيبت آنها اعلام نكرند.
پس از بوجود آمدن ابهام در خصوص حاضر نشدن 2 بازيكن نامبرده، خبرها و شايعات زيادي در جلسه تمريني شنيده شد و چند تن از نزديكان باشگاه خبر دادند كه وي از ناحيه دست به شدت مصدوم شده و بيش از 20 بخيه خورده است. به احتمال زياد اين دروازه بان به دليل شدت جراحت در ديدارهاي بعدي آبي پوشان برابر تيم هاي راه آهن و پرسپوليس به ميدان نمي رود.
كادر پزشكي استقلال تهران هيچ اظهار نظري در اين زمينه نكرده اند و به نظر مي رسد مصدوميت دست طالب لو كاملاً جدي است.

در گفت و گو با فارس / اكبرپور: از سوي كميته انضباطي بخشيده مي شوم

A0478480.jpg

سياوش اكبرپور در گفت و گو با خبرنگار فارس، درباره حضورش در كميته انضباطي اظهار داشت: در كميته انضباطي توضيحاتم را به مسئولان ارائه كردم و فكر نمي كنم مشكلي وجود داشته باشد.
وي افزود: اين طور كه شنيده ام قرار است محروميتم بخشيده شود و به جاي سه جلسه همان يك جلسه اي كه مقابل استقلال اهواز نبودم را لحاظ كنند.
سياوش اكبرپور به دليل لگد زدن به حميد سرآباداني در جريان بازي با تيم صبا باتري از سوي كميته انضباطي با محروميت تا اطلاع ثانوي روبرو شد.

شايعه قهر به خاطر پاس نشدن چك فتح‌ا...زاده/ بازيكنان استقلال به عدم حضور جباري در تمرين اعتراض كردند

A0507531.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، گفته مي شود مجتبي جباري به دليل آنكه بخشي از مبلغ پيش قردادش به او پرداخت نشده از حضور در تمرينات تيم استقلال خودداري كرد.
وي يك فقره چك از علي فتح ا...زاده مدير عامل سابق استقلال دريافت كرده بود كه پس از بركناري فتح ا...زاده اين چك را از جباري پس گرفتند.
بازيكن ملي پوش پس از اين اتفاق از حضور در تمرينات خودداري كرد و گفته مي شود تا زمان دريافت مطالباتش حاضر به شركت در تمرين نيست.
غيبت هاي جباري باعث اعتراض برخي از بازيكنان استقلال شد و آنها با طعنه اعلام كردند، ظاهرا تمرين فقط براي شماري از بازيكنان است و برخي فقط براي بازي كردن به استقلال مي آيند.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
آقا فرزاد ، فکر نکنم ما از این شانسها داشته باشیم .

چرا مسعود جان ، این آقا بازار مبل ایران تو یافت آباد رو ساخته و چپش خیلی پره ... فکر نمیکنم آوردنش علت دیگه ای داشته باشه :)

سلام دوستان

سلام دوست عزیز

به اینجا یه سری بزن :)

در ضمن هری جان اخبار نگران کننده ای بود ...... ایشالله که تا قبل از داربی همه چیز میزون شه :)

amir_hosein_abi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز

به اینجا یه سری بزن :)

در ضمن هری جان اخبار نگران کننده ای بود ...... ایشالله که تا قبل از داربی همه چیز میزون شه :)[/QUOTE]

خیلی ممنون
ولی من خیلی شبیه این سایتها رو گشتم
متاسفانه لینک دانلودشون خراب شده و امکان دانلود وجود نداره

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
چرا مسعود جان ، این آقا بازار مبل ایران تو یافت آباد رو ساخته و چپش خیلی پره ... فکر نمیکنم آوردنش علت دیگه ای داشته باشه :)

تازه من شنیدم بازار مبل ایران قراره اسپانسر استقلال و پرسپولیس هم بشه:cool:

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
تازه من شنیدم بازار مبل ایران قراره اسپانسر استقلال و پرسپولیس هم بشه:cool:

مخالفت علی آبادی بااسپانسرجدید استقلال و پرسپولیس/ ارائه پیشنهاد جدید
رئیس مجمع دو باشگاه استقلال و پرسپولیس با پیشنهاد دو عضو هیئت مدیره این باشگاهها برای جذب اسپانسر جدید مخالفت کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی انصاری عضو جدید هیئت مدیره استقلال و حسین هدایتی رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس پس از توافقی دو جانبه به محمد علی آبادی رئیس سازمان تربیت بدنی و رئیس مجمع دو باشگاه سرخابی تهرانی پیشنهاد دادند که " بازار مبل ایران " به عنوان اسپانسر جدید حامی مالی این دو باشگاه باشد.

این پیشنهاد روز یکشنبه از سوی حسین هدایتی به علی آبادی ارائه شد اما به گفته رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس علی آبادی با این پیشنهاد مخالفت و اعلام کرده است تا روز سه شنبه صبر کنند.

در این مورد گفته می شود علی آبادی پیشنهاد جدیدی در مورد اسپانسر دو باشگاه استقلال و پرسپولیس ارائه کرده است و به همین خاطر از مسئولان این دو باشگاه خواسته تا روز سه شنبه هفته جاری صبر کنند.

گفته می شود در صورتیکه طرح پیشنهادی علی آبادی نتواند مشکل اسپانسر استقلال و پرسپولیس را حل کند، این دو با " بازار مبل ایران" قرارداد خواهند بست تا در مسابقات لیگ برتر و جام حذفی با نام این اسپانسر به میدان بروند.

مسئولان باشگاه های استقلال و پرسپولیس قصد دارند برای حضور در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا از شرکت های خارجی به عنوان اسپانسر استفاده کنند.

:cool: ))

این خبر را دوستمون تو تاپیک پیروزی گذاشته بود

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
دستم سه بخيه خورده است
وحيد طالب‌لو: براي داربي مشكلي ندارم

1857.jpg

وحيد طالب لو در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: مچ دستم با شيشه بريده و سه بخيه خورده است و فردا (سه شنبه) هم نزد "نوروزي" مي‌روم تا وضعيت مصدوميت دستم مشخص شود.

وي هم‌چنين با رد ادعاي شدت جراحت دستش گفت: دست من سه بخيه خورده نه بيست بخيه! بي ترديد تا زمان داربي تهران هم آماده بازي خواهم شد.

طالب لو درباره وضعيت خود هم گفت: خوشبختانه وضعيت خوبي دارم. برتري شش بر صفر مقابل استقلال اهواز شرايط روحي خوبي را براي بازيكنان ايجاد كرده و تصور مي‌كنم استقلال از اين پس وضعيت بهتري پيدا كند.

وي افزود: تيم ما اكنون از زير فشار نتايجي كه تداعي كننده فصل گذشته بود بيرون آمده و بايد تلاش كنيم تا در بازي با راه آهن نيز وضعيت خوب تيم را حفظ كنيم.

طالب‌لو درباره غيبت در تمرينات استقلال گفت: به غير از شرايطي چون مصدوميت همواره در تمرينات حاضر بوده‌ام و حتي زماني كه بازيكنان از تمرين معاف بودند من در تمرينات شركت كردم. بنابراين هيچ مشكلي از اين نظر وجود ندارد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا