• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
دوستان پرسپوليسي اينجا تاپيك پرسپوليس هست ، مسائل اس اس رو اينجا مطرح نكنيم شايد بهتر باشه . اينجوري دوستان استقلالي دلگير نميشن از ما . مخلص همه پرسپوليسهاي گل و با مرام

سلام ساسان جان ، مخلصم برادر

خیلی از لطفت ممنونم

به احترام گل روی شما و اکثر دوستان پرسپولیسیم جواب اظهارات این سرکار خانم رو نمیدم

از محبت دارکنس عزیز هم سپاسگذارم :)

ادیت : جناب سایت سبز عزیز فرمایش شما هم کاملا صحیح و متینه من و اکثر بچه های اس اسی همیشه از دیدار شما و بقیه رفقای قرمز تو تاپیک اس اس خوشوقت میشیم

Last edited:

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
یه خبر بامزه :

مرادي: شرافتم از قضاوت در جام جهاني مهم‌تر است . ()

خبرگزاري فارس: داور بين المللي فوتبال گفت: از قضاوت در جام جهاني انصراف دادم، چراكه خانواده و شرافتم اهميت بيشتري دارد.
مسعود مرادي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: براي كناره گيري از جام جهاني دلايلي داشتم كه مهمترين آن اتفاقاتي بود كه بعد از ديدار پرسپوليس و مس رخ داد. صحبت هايي نقل شد مبني بر اينكه بعد از قضاوت در المپيك شانس حضور در جام جهاني را ندارم و در مجموع از سوي عزيزاني كه دستي بر آتش داوري دارند جو خوبي به وجود نيامد. ادامه خــــبر

میدونم که تحت تاثیر قرار گرفتید و دارید زار زار گریه میکنید ... :blink: :lol:
ترسیده مثلا تو بازی دو تا تیم خرکی ( تو مایه های مکزیک و ... ) از این گندها بزنه بعد دیگه حسابش با ....

چه بهتر ، فكر كرده خيلي مردم مشتاق بودن كه بره جام جهاني:lol: اونجا هم ميرفت باز يه گند ميزد .
2 حالت داره : يا مرادي كلا داوري ياد نداره يا جلوي پرسپوليس (( به گواه تاريخ )) به ضرر پرسپوليس كار ميكنه كه در هر دوحالت همون بهتر كه داوري رو كنار بزاره چون تو حالت دوم هم داوري كه نتونه عادل باشه داور نيست . بعدشم اين جناب مرادي از ترسش كنار كشيد ، ضمن اين كه از كجا معلوم كه انتخابش ميكردن واسه جام جهاني ؟ من كه ميگم انتخاب نميشد .
-------------------------------------------

انتخاب داور دربی شصت و پنجم منتظر پاسخ سازمان لیگ فدراسیون فوتبال
در حالیکه کمتر از دو هفته تا زمان برگزاری دربی تهران باقی مانده است، هنوز کمیته داوران فدراسیون فوتبال برای انتخاب داور این دیدار اقدامی انجام نداده است.

به گزارش خبرنگار مهر، به دنبال جنجال‌هایی که پیرامون قضاوت داوران در هفته ششم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور به وجود آمد روسای فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ برتر به بیان دیدگاه‌های خود در خصوص انتخاب داور برای بازی استقلال - پرسپولیس پرداختند و در اظهار نظرهایی متفاوت حضور داور ایرانی در دربی شهر تهران را نامناسب عنوان کردند و به حضور داور خارجی رای دادند.

در عین حال هنوز از سوی سازمان لیگ فدراسیون فوتبال نامه ای رسمی به کمیته داوران نیامده است که قاضی دیدار استقلال - پرسپولیس در هفته نهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور ایرانی باشد یا خارجی. کمیته داوران منتظر اظهارنظر رسمی سازمان لیگ است تا رسما برای انتخاب داور دربی با کمیته داوران فدراسیون‌های خارجی وارد مذاکره شود.

** اگر چه كه پارسال داوران اسپانيايي هم (( درسته ؟ )) دو تا پنالتي پرسپوليس رو نگرفتن ، ظاهرا اصلا تو اين دو سال اخير دستور بوده كه بازي دربي مساوي تموم شه تا احيانا جنجال پيش نياد

---------------------------------------

علی کریمی با پیراهن شماره 8 به میدان می رود
هافبک جدید تیم فوتبال پرسپولیس از دیدار هفته هشتم لیگ برتر و با پیراهن شماره 8 به میدان خواهد رفت.

به گزارش خبرنگار مهر، پس از پیوستن علی کریمی به پرسپولیس، مسئولان این باشگاه نامه نگاری با سازمان لیگ را آغاز کردند و در نهایت موافقت این سازمان را برای تغییر شماره پیراهن پژمان نوری دریافت کردند. به این ترتیب علی کریمی با پیراهن شماره 8 در دیدار روز پنجشنبه برابر پگاه برای پرسپولیس به میدان خواهد رفت.

براساس اعلام مسئولان باشگاه پرسپولیس پژمان نوری که قبل از این پیراهن شماره 8 را بر تن داشت ، در دیدار برابر پگاه پیراهن شماره 18 را برتن خواهد کرد.

تا ببينيم كريمي چه ميكند . به اميد موفقيت تيم .

Last edited:

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
منم که جسارت نکردم عزیز
البته خوب درسته اینجا تاپیک پرسپولیس هست اما فکر نکنم تبانی استقلال به تاپیک پرسپولیس ربطی پیدا کنه خوب وقتی این رو میگی خوب دوستان استقلالی نمی تونند که چیزی نگند خوب میان حرف می زنن اونجور میشه کل کل برای همین هم گفتم که جاش اینجا نبود باید تو تاپیک کل کل می گفتید

شرمنده مزاحم شدم :)

من که فکر نمیکنم به کار بردن لفظ بی مرام رو بشه اسمش رو حرف زدن گذاشت . مخصوصا وقتی همین عده بی مرام میان تو تاپیک رقیب و بردشون رو تبریک میگن . هر کسی حق اظهار نظر داره اینکه اینجا جاش هست یا نه مهم نیست مهم اینه که چه طوری توی یه جمع دوستانه صحبت کنیم . خود من تو تاپیک شما به شوخی جمله ای گفتم ... فرزاد هم جواب من رو داد فکر نمیکنم به کسی برخورد یا مشکلی داشت بلکه یه شوخی نسبتا بامزه هم بود ( البته جمله من یه حقیقته که چند وقت دیگه اثبات میشه :lol:)
بهر حال فکر میکنم بهتره همه چی فراموش بشه و بریم سر اصل مطلب ... از تبانی چه خبر :lol:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
واگذاري سهام پرسپوليس بدون مصوبه دولت غيرقانوني است

خبرگزاري فارس: مديرعامل اسبق باشگاه پرسپوليس تهران گفت: واگذاري سهام باشگاه به بخش خصوصي، بدون مصوبه دولت غيرقانوني است.

IMAGE633391140458125000.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، واگذاري سهام باشگاه پرسپوليس به بخش خصوصي بحث‌هاي فراواني را در محافل ورزشي مطرح كرده است. امير عابديني شخصي كه ادعا مي كند مالك اين باشگاه است، با خبرنگار خبرگزاري فارس گفت و گويي انجام داده كه متن آن را در زير مي‌خوانيد:

* براي واگذاري پرسپوليس بايد دولت مصوبه بدهد
مي‌توانيم حرف‌هاي غيرقانوني بزنيم؛ اما نمي‌توانيم كار غيرقانوني انجام دهيم زيرا گريبانمان را مي‌گيرند. واگذاري سهام نيز معنا و مفهومي دارد. نه فقط سهام پرسپوليس كه هر بخشي از سهام دولت را بخواهيم واگذار كنيم، رقم و عدد وجود دارد و اين ارقام حرف مي‌زنند. اگر رقم بيش از 500 ميلون تومان باشد، براي واگذاري سهام، به مصوبه دولت نياز است و بدون تشريفات قانوني نمي‌توان آن را بفروش برساند. اين تشريفات قانوني نامش مزايده است.

* پرسپوليس بايد به صاحبانش داده شود
روزي كه پرسپوليس را از ما گرفتند و به دولت دادند، معنايش اين نبود كه باشگاه از بخش خصوصي به دولت واگذار شود؛ بلكه عنوان شد صلاح مملكت اين است كه به دلايل فرهنگي، اجتماعي و ... باشگاه در اختيار دولت باشد. حالا هم كه تشخيص داده‌اند پرسپوليس را به بخش خصوصي واگذار كنند، بايد به صاحبان اوليه آن واگذار شود يا اگر به هر دليل به صاحبان اوليه داده نمي‌شود، به آنها حق شركت در مزايده را بدهند.

* پرسپوليس به غير از بدهي چيزي ندارد
پرسپوليس تا بن دندان بدهكار است. اموالي ندارد و تمام دارايي‌اش يك ساختمان هبه شده از سوي فدراسيون است كه فدراسيون هر زماني بخواهد، مي‌تواند آن را پس بگيرد. اين تيم‌ تعدادي بازيكن دارد كه اين بازيكنان رقم قرارداد و قيمتشان مشخص است. چگونه است كه براي فروش سهام آن ارقام عجيب و نجومي اعلام مي‌كنيم؟ اين رقم‌هاي نجومي اعتباري است. در واقع، مي‌خواهند بار معنوي باشگاه را بفروشند. آيا صاحبان اصلي باشگاه مرده‌اند كه مي‌خواهند چنين كاري انجام دهند؟

* قانون تعيين كننده است
اسناد و مدارك ثبت شركت‌ها و احكام ديوان عالي كشور، بر اين مسئله استناد دارند كه باشگاه متعلق به اشخاصي است. اگر بر فرض آن افراد صلاحيت اداره باشگاه را هم نداشته باشند، اين را بايد قانون بگويد و شخص ديگري نمي‌تواند در اين مورد نظر بدهد. به عنوان مثال، پس از طلاق، دادگاه حكم مي‌كند كه حضانت بچه را مادر بر عهده بگيرد يا پدر. بنابراين، درباره بچه خود آدم هم، قانون بايد حكم بدهد.

* فروش ليزينگي پرسپوليس
اينكه مي‌گويند سهام پرسپوليس را مي‌فروشيم، غير قانوني است. مگر مي‌توانند چنين كاري كنند؟ حق فروش مايملك دولت را ندارند. همانطور كه گفتم، براي فروش بايد مصوبه‌ دولت وجود داشته باشد و سپس مزايده بگذارند؛ يعني هر كس بيشتر بخرد، به آن بفروشند. اينكه يك دوست را ابتدا عضو هيئت مديره بكنيد و سپس او به عنوان رئيس هيئت مديره انتخاب شود و پول بدهد و از باشگاه طلبكار شود و بعد بگويند به جاي پول بيايد سهام را بگيرد؛ يعني آنكه پرسپوليس را به صورت ليزينگي واگذار مي‌كنند.

* به هدايتي گفتم اين كار خلاف است
از طريق دوستان براي هدايتي پيغام فرستادم كه كاري كه انجام مي‌شود، خلاف است. امروز اگر كار خلاف قانون كنيد، يك روز قانون جلوي شما را مي‌گيرد. اين باشگاه مدعياني دارد كه حرفشان حق است و به خاطر مردم، دولت و مصالح كشور سكوت كرده‌اند و تا روزي كه دست دولت باشد، حرفي نمي‌زنيم.

* با موافقت سازمان، پرسپوليس به ما منتقل شد
ما يك شركت پرسپوليس داريم و يك موسسه پيروزي (پرسپوليس) كه در ثبت آنها تقدم و تاخر وجود دارد. شركت پرسپوليس قبل از موسسه پيروزي به ثبت رسيده است. غفوري فرد در آن زمان پرسپوليس را به عده‌اي واگذار كرده بود كه بروند و آن را اداره كند. درهمان زمان پيروزي دست بنياد مستضعفان بود. بنياد اين موسسه را تغيير نام مي‌دهد و با يك ورق كاغذ آن را به سازمان تربيت بدني برمي‌گرداند و مي‌گويد نمي‌توانم آن را اداره كنم؛ اما اسم هم عوض شده و به ثبت رسيده است.

آن زمان غفوري‌فرد به عده‌اي مي‌گويد برويد موسسه‌اي را تشكيل دهيد و ثبت كنيد. من هم آن را حمايت مي‌كنم. در يكي از اين بندها نوشته‌اند هيئت موسس اختيار خود را به رئيس سازمان تفويض مي‌كند. بعد در ثبت ديگري و در مجمع ديگري اين اختيارات را سلب مي‌كنند. اين آقايان كه خودشان موسس بودند و سازمان تربيت بدني را هم خلع كرده بودند، مي گويند نمي‌توانيم آن را اداره كنيم. بنده هم مي‌گويم به شرطي كه سازمان تربيت بدني موافقت كند، به ما منتقل كنيد.

* انتقال پرسپوليس قانوني صورت گرفت
آقايان عباس انصاري‌فرد و مهدي منتظر الموعود در قراردادي آن را به ما واگذار مي‌كنند. اول نامه غفوري فرد را مي‌گيريم كه با اين انتقال موافقت مي‌كند و بعد به ثبت شركت‌ها مي‌رويم. همه چيز اين انتقال درست است. هم سازمان تربيت بدني موافقت مي‌كند و هم موسسين. در ثبت شركت‌ها به نام پيروزي ثبت مي‌شود. سهام آن به صاحبان جديد كه آقاي محلوجي، من و عباس انصاري‌فرد بودند، منتقل مي شود. بعد عباس انصاري‌فرد در برهه‌اي از زمان مي‌گويد مي‌خواهم كنار بروم و سهام هم نمي‌خواهم و رقمي داده شود يا نمي شود، بيست درصد سهام را به محلوجي مي‌دهد. محلوجي هفتاد درصد سهام را مالك مي‌شود. من 25 درصد و عباس انصاري‌فرد 5 درصد سهام را.

* مهرعليزاده به دنبال انتخابات رياست جمهوري بود
9 سال پرسپوليس را اداره كرديم و اتفاقي هم نيفتاد تا اينكه دولت هاشمي تغيير مي‌كند و دولت خاتمي مي‌آيد. از بد حادثه شخصي به نام مهرعليزاده رئيس سازمان تربيت‌بدني مي‌شود. او از ابتدا دنبال اين بود كه پرسپوليس و استقلال را خودش اداره كند و نامزد رياست جمهوري شود كه شد. ايشان گفتند اينجا را نمي‌گيريم و اگر بگيريم، شما سهامدار آن هستند. مي خواست جبهه من، محلوجي و انصاري فرد را تنگ كند؛ اما موفق نشد.

* بزرگان دولت اينطور تشخيص دادند
اگر لوايحي كه نوشته شده، دفاعيه‌هايي كه انجام شده، احكامي كه دادگاه‌هاي تجديد نظر و و ديوان عالي كشور صادر كرده، براي انتشار در اختيار رسانه‌هاي گروهي قرار بدهيم، همه تعجب خواهند كرد. راي ديوان عالي را به نفع خودمان داريم؛ اما آقاي خاتمي تشخيص دادند مهرعليزاده را تقويب كنند. آن روز مصاحبه كردم وگفتم بزرگان دولت تشخيص دادند كنار برويم و رفتيم. حالا اگر بزرگان دولت تشخيص مي‌دهند به بخش خصوصي داده شود، بايد به صاحب اصلي آن داده شود.

* يكي از وزراي دوليت حكميت كند
صاحب پرسپوليس هستيم و براي اين ادعا سند هم داريم. شركت پرسپوليس هم متعلق به ماست و آقايان نمي‌توانند شركتي به نام پرسپوليس را تشكيل بدهند. سكوت كرديم كه دولت آن را اداره كند؛ ولي حالا كه مي‌خواهند به بخش خصوصي بدهند. بايد بنشينند و با ما مذاكره كنند. آنها را قانع مي‌كنيم كه پرسپوليس متعلق به ماست. حتي حاضريم كه يكي از وزراي دولت حكميت كند. شخصي عادلي باشد و بگويد چه طور مي‌توانند پرسپوليس را به هدايتي بدهند؛ اما به محلوجي نمي‌توانند بدهند؟

* پرسپوليس آينده در اختيار من است
پرسپوليس آينده در در اختيار من است. چطور مي‌توانم در آن نقش نداشته باشم؟ مداركش به اسم من است و در ثبت شركت‌ها موجود است. هدايتي براي خودش صحبت مي‌كند. علي ميرزايي در روزنامه مصاحبه كرده و گفت: "نمي‌گوييم هدايتي نباشد، ايشان هم باشند؛ اما صاحبان اصلي پرسپوليس كسان ديگري هستند."

* يك قهرماني پرسپوليس با يك كرور پرونده در فيفا
من ادعا نمي‌كنم. مردم قضاوت كنند. آيا پرسپوليس را بد اداره كرديم؟ 8 سال در باشگاه بوديم و تعداد قهرماني‌ها و هزينه‌ها مشخص است. يك ريال هم از آن زمان بدهكار نيستم. هر كس ادعاي طلب دارد، بيايد بگيرد. پرسپوليس از سال 80 در اختيار دولت خاتمي و احمدي‌نژاد بود. مبلغ بدهي و نوع اداره چگونه بوده و بعد از هفت سال توانستند يك قهرماني بياورند؛ آن هم با يك كرور پرونده در فيفا. اين چه مديريتي است؟

* من مثل علي پروين نيستم
علي پروين نيستم كه امروز با هدايتي دعوا كنم و فردا با او آشتي كنم. با هدايتي دعوايي ندارم. اصلا نمي‌شناسمش و نمي‌دانم چه كسي است؛ اما كسي آمده كه تحت لواي او اين كار را مي‌كنند و معلوم نيست زير ميز چه خبر است؟

* حكميت علي آبادي را هم قبول دارم
حكميت خود علي‌آبادي را هم قبول مي‌كنم زيرا حكم كه نبايد به من پاسخ بدهد، بايد به خدا پاسخ بدهد. علي‌آبادي بهتر از هر كس مي‌داند كه پرسپوليس متعلق به من است. فائقي زماني كه مدارك ما را ديد، گفت به شما ظلم كرديم. علي آبادي هم آدمي نيست كه بعد از ديدن مدارك و مستندات، عكس آن نظر بدهد. دولت حكميت ايشان را قبول كند، ما هم قبول مي‌كنيم؛ اما اكنون علي‌آبادي طرف ماست و طرف نمي‌تواند حكم باشد.

* از دولت شكايت مي‌كنيم
اگر سهام به بخش خصوصي واگذار شود، 100 درصد اقدام مي‌كنيم و از دولت شكايت مي‌كنيم. براي پرسپوليس يك بار زندان رفتم و باز هم مي‌روم. آن زمان 40 ميليون تومان از معادن و فلزات به پرسپوليس كمك كرديم و به دادگاه رفتم و يك شب هم بازداشت شدم؛ اما اكنون كه ميلياردها تومان به پرسپوليس مي‌دهند، همه ساكت هستند و سكوت كرده‌اند. آب سر بالا مي‌رود.

* پروين يا ترسيده يا تطميع شده
رابطه من با پروين خوب است؛ اما نمي‌دانم چه طور يك آدمي به نام هدايتي بيايد اينهمه بد و بيراه به شما بگويد و فردا دوباره از او حمايت كنيد. يا علي پروين ترسيده و مورد رعب قرار گرفته يا تطميع شده كه اينچنين تغيير موضع مي‌دهد. من از دست دوستم عصباني هستم. نمي‌گويم پروين با همه دست "يا علي" ندهد؛ بلكه مي‌گويم دعوا راه نينداز تا بفهميم چه خبر است. يا پروين راست مي گفت يا هدايتي. اگر تو راست مي‌گفتي چرا 180درجه تغيير موضع دادي؟ هدايتي آدم باهوش و زرنگي است و مي‌فهمم چه كار مي‌كند. او پروين و پرسپوليس را وجهه المصالحه قرار ندهد تا مشهور شود. اگر هم مي گويد دنبال شهرت نيست، شايد دنبال محبوبيت است؛ اما اينگونه محبوبيت حاصل نمي شود.

گفت و گو از عليرضا وهابي

Last edited:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
ضمن تاكيد به جريمه شدن به خاطر انجام مصاحبه

كريمي: براي بازي دوباره با پيراهن پرسپوليس آماده ام

خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: آماده ام تا پس از سال ها بار ديگر با پيراهن پرسپوليس در ليگ ايران بازي كنم.

به گزارش خبرگزاري فارس، علي كريمي پس از تمرين امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خوشبختانه در شرايط خوبي به سر مي‌برم و آماده ام تا پس از سال‌ها با پيراهن پرسپوليس به ميدان بروم.
وي افزود: به دستور كادر فني نبايد پس از تمرينات در خصوص بازي ها و شرايط تيم صحبت كنم، چراكه جريمه مي شوم.
هافبك پرسپوليس ادامه داد: در فوتبال حرفه اي اين تصميمي عجيب نيست و من هم به عنوان يك بازيكن حرفه اي بايد تابع آن باشم.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
قطبي: به جاي مليت بايد به سوابق داور دربي نگاه كرد

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: نبايد به گذرنامه داور دربي نگاه كنيم، بلكه سوابق و حرفه اي بودن در اين زمينه اهميت دارد.

به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي پس از پايان تمرين امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت:

شاگردان من در ديدار مقابل پيام مشهد به خوبي بازي را كنترل كردند و خوشحالم كه كريم باقري و عليرضا نيكبخت واحدي با گلزني نشان دادند كه در اوج آمادگي قرار دارند.
وي ادامه داد: در نيمه دوم كار براي ما در مشهد سخت شد؛ اما خوشبختانه حرفه اي عمل كرديم. از نتيجه به دست آمده كاملا راضي هستم چون مشهدي ها فوتبالي را به نمايش گذاشتند كه در شش هفته اول از آن غافل بودند.

سرمربي پرسپوليس در مورد وضعيت كريمي و احتمال حضور وي مقابل پگاه،‌ تصريح كرد: خوشبختانه ITC وي رسيده و خود نيز در آمادگي به سر مي برد. اميدوارم بتواند خواسته هاي كادر فني و هواداران را برآورده سازد.

وي در خصوص مشكل مهاجم برزيلي گفت: آقاي مصطفوي بايد در اين زمينه پاسخگو باشد، چراكه من در باشگاه نيستيم تا كار دي كارمو را پيگيري كنم. اميدوارم با صدور مجوز،‌ بتوانم از وي نيز به زودي استفاده كنم.

قطبي با تاكيد بر اين نكته كه هدف پرسپوليس از ديدار مقابل پگاه،‌ كسب پيروزي در آستانه دربي است، گفت: در شش بازي گذشته برتر از حريفان بوديم و خصوصيات تاكتيكي ما براي حضور در آسيا راضي كننده است.
اميدوارم مقابل پگاه نيز نتيجه بگيريم.
وي در خصوص دربي شصت و پنجم تاكيد كرد: بازي مقابل استقلال تهران همانطور كه براي همه مردم حساس است براي من نيز اهميت بالايي دارد؛ ولي بايد به فكر كسب سه امتياز مقابل پگاه باشيم و پس از آن در مورد بازي با استقلال نظر دهيم.

سرمربي پرسپوليس در مورد اظهارات مختلف مبني بر ايراني يا خارجي بودن داوري دربي خاطرنشان كرد:

براي من فرقي ندارد كه چه كسي داور دربي باشد. نبايد به گذرنامه داور نگاه كرد بلكه سوابق و حرفه اي بودن او مهم است تا به خوبي اين ديدار حساس را مديريت كند.
وي در مورد كناره گيري مسعود مرادي از قضاوت تاكيد كرد: اين تصميم شخصي است و حرفي درباره آن ندارم؛ فقط سوال من اين است كه آيا وي فقط در بازي هاي پرسپوليس اشتباه كرده است؟

قطبي همچنين در خصوص موضع گيري هاي اخير محمد مايلي كهن و عليرضا مرزبان گفت:

به هيچ عنوان در مورد اين دو نفر حرفي نزده و نمي زنم، چون همانطور كه در مشهد گفتم وقتش را ندارم. بگذاريد آنها كه وقت كافي دارند هر چه مي‌خواهند بگويند.

سرمربي پرسپوليس در پاسخ به اين سوال كه در صورت حضور مرزبان در استقلال، كادر فني اين تيم از تاكتيك هاي وي باخبر مي شوند، تاكيد كرد: من يك مربي حرفه اي هستم و نه تنها مرزبان بلكه هيچكس ديگري از تاكتيك هايم باخبر نمي شود.

قطبي ادامه داد: اگر بخواهند حاضرم تاكتيك پرسپوليس را براي همه بازگو ‌كنم، چون ترسي از اين مسئله نداشته و به خلاقيت و بزرگي بازيكنانم اعتقاد دارم.

تيم من پر سرعت است و مي تواند در عرض 10 دقيقه تغيير تاكتيك دهد.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
علی کریمی با پیراهن شماره 8 به میدان می رود
هافبک جدید تیم فوتبال پرسپولیس از دیدار هفته هشتم لیگ برتر و با پیراهن شماره 8 به میدان خواهد رفت.

به گزارش خبرنگار مهر، پس از پیوستن علی کریمی به پرسپولیس، مسئولان این باشگاه نامه نگاری با سازمان لیگ را آغاز کردند و در نهایت موافقت این سازمان را برای تغییر شماره پیراهن پژمان نوری دریافت کردند. به این ترتیب علی کریمی با پیراهن شماره 8 در دیدار روز پنجشنبه برابر پگاه برای پرسپولیس به میدان خواهد رفت.

براساس اعلام مسئولان باشگاه پرسپولیس پژمان نوری که قبل از این پیراهن شماره 8 را بر تن داشت ، در دیدار برابر پگاه پیراهن شماره 18 را برتن خواهد کرد.

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
واگذاري سهام پرسپوليس بدون مصوبه دولت غيرقانوني است

خبرگزاري فارس: مديرعامل اسبق باشگاه پرسپوليس تهران گفت: واگذاري سهام باشگاه به بخش خصوصي، بدون مصوبه دولت غيرقانوني است.

IMAGE633391140458125000.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، واگذاري سهام باشگاه پرسپوليس به بخش خصوصي بحث‌هاي فراواني را در محافل ورزشي مطرح كرده است. امير عابديني شخصي كه ادعا مي كند مالك اين باشگاه است، با خبرنگار خبرگزاري فارس گفت و گويي انجام داده كه متن آن را در زير مي‌خوانيد:

* براي واگذاري پرسپوليس بايد دولت مصوبه بدهد
مي‌توانيم حرف‌هاي غيرقانوني بزنيم؛ اما نمي‌توانيم كار غيرقانوني انجام دهيم زيرا گريبانمان را مي‌گيرند. واگذاري سهام نيز معنا و مفهومي دارد. نه فقط سهام پرسپوليس كه هر بخشي از سهام دولت را بخواهيم واگذار كنيم، رقم و عدد وجود دارد و اين ارقام حرف مي‌زنند. اگر رقم بيش از 500 ميلون تومان باشد، براي واگذاري سهام، به مصوبه دولت نياز است و بدون تشريفات قانوني نمي‌توان آن را بفروش برساند. اين تشريفات قانوني نامش مزايده است.

* پرسپوليس بايد به صاحبانش داده شود
روزي كه پرسپوليس را از ما گرفتند و به دولت دادند، معنايش اين نبود كه باشگاه از بخش خصوصي به دولت واگذار شود؛ بلكه عنوان شد صلاح مملكت اين است كه به دلايل فرهنگي، اجتماعي و ... باشگاه در اختيار دولت باشد. حالا هم كه تشخيص داده‌اند پرسپوليس را به بخش خصوصي واگذار كنند، بايد به صاحبان اوليه آن واگذار شود يا اگر به هر دليل به صاحبان اوليه داده نمي‌شود، به آنها حق شركت در مزايده را بدهند.

* پرسپوليس به غير از بدهي چيزي ندارد
پرسپوليس تا بن دندان بدهكار است. اموالي ندارد و تمام دارايي‌اش يك ساختمان هبه شده از سوي فدراسيون است كه فدراسيون هر زماني بخواهد، مي‌تواند آن را پس بگيرد. اين تيم‌ تعدادي بازيكن دارد كه اين بازيكنان رقم قرارداد و قيمتشان مشخص است. چگونه است كه براي فروش سهام آن ارقام عجيب و نجومي اعلام مي‌كنيم؟ اين رقم‌هاي نجومي اعتباري است. در واقع، مي‌خواهند بار معنوي باشگاه را بفروشند. آيا صاحبان اصلي باشگاه مرده‌اند كه مي‌خواهند چنين كاري انجام دهند؟

* قانون تعيين كننده است
اسناد و مدارك ثبت شركت‌ها و احكام ديوان عالي كشور، بر اين مسئله استناد دارند كه باشگاه متعلق به اشخاصي است. اگر بر فرض آن افراد صلاحيت اداره باشگاه را هم نداشته باشند، اين را بايد قانون بگويد و شخص ديگري نمي‌تواند در اين مورد نظر بدهد. به عنوان مثال، پس از طلاق، دادگاه حكم مي‌كند كه حضانت بچه را مادر بر عهده بگيرد يا پدر. بنابراين، درباره بچه خود آدم هم، قانون بايد حكم بدهد.

* فروش ليزينگي پرسپوليس
اينكه مي‌گويند سهام پرسپوليس را مي‌فروشيم، غير قانوني است. مگر مي‌توانند چنين كاري كنند؟ حق فروش مايملك دولت را ندارند. همانطور كه گفتم، براي فروش بايد مصوبه‌ دولت وجود داشته باشد و سپس مزايده بگذارند؛ يعني هر كس بيشتر بخرد، به آن بفروشند. اينكه يك دوست را ابتدا عضو هيئت مديره بكنيد و سپس او به عنوان رئيس هيئت مديره انتخاب شود و پول بدهد و از باشگاه طلبكار شود و بعد بگويند به جاي پول بيايد سهام را بگيرد؛ يعني آنكه پرسپوليس را به صورت ليزينگي واگذار مي‌كنند.

* به هدايتي گفتم اين كار خلاف است
از طريق دوستان براي هدايتي پيغام فرستادم كه كاري كه انجام مي‌شود، خلاف است. امروز اگر كار خلاف قانون كنيد، يك روز قانون جلوي شما را مي‌گيرد. اين باشگاه مدعياني دارد كه حرفشان حق است و به خاطر مردم، دولت و مصالح كشور سكوت كرده‌اند و تا روزي كه دست دولت باشد، حرفي نمي‌زنيم.

* با موافقت سازمان، پرسپوليس به ما منتقل شد
ما يك شركت پرسپوليس داريم و يك موسسه پيروزي (پرسپوليس) كه در ثبت آنها تقدم و تاخر وجود دارد. شركت پرسپوليس قبل از موسسه پيروزي به ثبت رسيده است. غفوري فرد در آن زمان پرسپوليس را به عده‌اي واگذار كرده بود كه بروند و آن را اداره كند. درهمان زمان پيروزي دست بنياد مستضعفان بود. بنياد اين موسسه را تغيير نام مي‌دهد و با يك ورق كاغذ آن را به سازمان تربيت بدني برمي‌گرداند و مي‌گويد نمي‌توانم آن را اداره كنم؛ اما اسم هم عوض شده و به ثبت رسيده است.

آن زمان غفوري‌فرد به عده‌اي مي‌گويد برويد موسسه‌اي را تشكيل دهيد و ثبت كنيد. من هم آن را حمايت مي‌كنم. در يكي از اين بندها نوشته‌اند هيئت موسس اختيار خود را به رئيس سازمان تفويض مي‌كند. بعد در ثبت ديگري و در مجمع ديگري اين اختيارات را سلب مي‌كنند. اين آقايان كه خودشان موسس بودند و سازمان تربيت بدني را هم خلع كرده بودند، مي گويند نمي‌توانيم آن را اداره كنيم. بنده هم مي‌گويم به شرطي كه سازمان تربيت بدني موافقت كند، به ما منتقل كنيد.

* انتقال پرسپوليس قانوني صورت گرفت
آقايان عباس انصاري‌فرد و مهدي منتظر الموعود در قراردادي آن را به ما واگذار مي‌كنند. اول نامه غفوري فرد را مي‌گيريم كه با اين انتقال موافقت مي‌كند و بعد به ثبت شركت‌ها مي‌رويم. همه چيز اين انتقال درست است. هم سازمان تربيت بدني موافقت مي‌كند و هم موسسين. در ثبت شركت‌ها به نام پيروزي ثبت مي‌شود. سهام آن به صاحبان جديد كه آقاي محلوجي، من و عباس انصاري‌فرد بودند، منتقل مي شود. بعد عباس انصاري‌فرد در برهه‌اي از زمان مي‌گويد مي‌خواهم كنار بروم و سهام هم نمي‌خواهم و رقمي داده شود يا نمي شود، بيست درصد سهام را به محلوجي مي‌دهد. محلوجي هفتاد درصد سهام را مالك مي‌شود. من 25 درصد و عباس انصاري‌فرد 5 درصد سهام را.

* مهرعليزاده به دنبال انتخابات رياست جمهوري بود
9 سال پرسپوليس را اداره كرديم و اتفاقي هم نيفتاد تا اينكه دولت هاشمي تغيير مي‌كند و دولت خاتمي مي‌آيد. از بد حادثه شخصي به نام مهرعليزاده رئيس سازمان تربيت‌بدني مي‌شود. او از ابتدا دنبال اين بود كه پرسپوليس و استقلال را خودش اداره كند و نامزد رياست جمهوري شود كه شد. ايشان گفتند اينجا را نمي‌گيريم و اگر بگيريم، شما سهامدار آن هستند. مي خواست جبهه من، محلوجي و انصاري فرد را تنگ كند؛ اما موفق نشد.

* بزرگان دولت اينطور تشخيص دادند
اگر لوايحي كه نوشته شده، دفاعيه‌هايي كه انجام شده، احكامي كه دادگاه‌هاي تجديد نظر و و ديوان عالي كشور صادر كرده، براي انتشار در اختيار رسانه‌هاي گروهي قرار بدهيم، همه تعجب خواهند كرد. راي ديوان عالي را به نفع خودمان داريم؛ اما آقاي خاتمي تشخيص دادند مهرعليزاده را تقويب كنند. آن روز مصاحبه كردم وگفتم بزرگان دولت تشخيص دادند كنار برويم و رفتيم. حالا اگر بزرگان دولت تشخيص مي‌دهند به بخش خصوصي داده شود، بايد به صاحب اصلي آن داده شود.

* يكي از وزراي دوليت حكميت كند
صاحب پرسپوليس هستيم و براي اين ادعا سند هم داريم. شركت پرسپوليس هم متعلق به ماست و آقايان نمي‌توانند شركتي به نام پرسپوليس را تشكيل بدهند. سكوت كرديم كه دولت آن را اداره كند؛ ولي حالا كه مي‌خواهند به بخش خصوصي بدهند. بايد بنشينند و با ما مذاكره كنند. آنها را قانع مي‌كنيم كه پرسپوليس متعلق به ماست. حتي حاضريم كه يكي از وزراي دولت حكميت كند. شخصي عادلي باشد و بگويد چه طور مي‌توانند پرسپوليس را به هدايتي بدهند؛ اما به محلوجي نمي‌توانند بدهند؟

* پرسپوليس آينده در اختيار من است
پرسپوليس آينده در در اختيار من است. چطور مي‌توانم در آن نقش نداشته باشم؟ مداركش به اسم من است و در ثبت شركت‌ها موجود است. هدايتي براي خودش صحبت مي‌كند. علي ميرزايي در روزنامه مصاحبه كرده و گفت: "نمي‌گوييم هدايتي نباشد، ايشان هم باشند؛ اما صاحبان اصلي پرسپوليس كسان ديگري هستند."

* يك قهرماني پرسپوليس با يك كرور پرونده در فيفا
من ادعا نمي‌كنم. مردم قضاوت كنند. آيا پرسپوليس را بد اداره كرديم؟ 8 سال در باشگاه بوديم و تعداد قهرماني‌ها و هزينه‌ها مشخص است. يك ريال هم از آن زمان بدهكار نيستم. هر كس ادعاي طلب دارد، بيايد بگيرد. پرسپوليس از سال 80 در اختيار دولت خاتمي و احمدي‌نژاد بود. مبلغ بدهي و نوع اداره چگونه بوده و بعد از هفت سال توانستند يك قهرماني بياورند؛ آن هم با يك كرور پرونده در فيفا. اين چه مديريتي است؟

* من مثل علي پروين نيستم[/B]
علي پروين نيستم كه امروز با هدايتي دعوا كنم و فردا با او آشتي كنم. با هدايتي دعوايي ندارم. اصلا نمي‌شناسمش و نمي‌دانم چه كسي است؛ اما كسي آمده كه تحت لواي او اين كار را مي‌كنند و معلوم نيست زير ميز چه خبر است؟

* حكميت علي آبادي را هم قبول دارم
حكميت خود علي‌آبادي را هم قبول مي‌كنم زيرا حكم كه نبايد به من پاسخ بدهد، بايد به خدا پاسخ بدهد. علي‌آبادي بهتر از هر كس مي‌داند كه پرسپوليس متعلق به من است. فائقي زماني كه مدارك ما را ديد، گفت به شما ظلم كرديم. علي آبادي هم آدمي نيست كه بعد از ديدن مدارك و مستندات، عكس آن نظر بدهد. دولت حكميت ايشان را قبول كند، ما هم قبول مي‌كنيم؛ اما اكنون علي‌آبادي طرف ماست و طرف نمي‌تواند حكم باشد.

* از دولت شكايت مي‌كنيم
اگر سهام به بخش خصوصي واگذار شود، 100 درصد اقدام مي‌كنيم و از دولت شكايت مي‌كنيم. براي پرسپوليس يك بار زندان رفتم و باز هم مي‌روم. آن زمان 40 ميليون تومان از معادن و فلزات به پرسپوليس كمك كرديم و به دادگاه رفتم و يك شب هم بازداشت شدم؛ اما اكنون كه ميلياردها تومان به پرسپوليس مي‌دهند، همه ساكت هستند و سكوت كرده‌اند. آب سر بالا مي‌رود.

* پروين يا ترسيده يا تطميع شده
رابطه من با پروين خوب است؛ اما نمي‌دانم چه طور يك آدمي به نام هدايتي بيايد اينهمه بد و بيراه به شما بگويد و فردا دوباره از او حمايت كنيد. يا علي پروين ترسيده و مورد رعب قرار گرفته يا تطميع شده كه اينچنين تغيير موضع مي‌دهد. من از دست دوستم عصباني هستم. نمي‌گويم پروين با همه دست "يا علي" ندهد؛ بلكه مي‌گويم دعوا راه نينداز تا بفهميم چه خبر است. يا پروين راست مي گفت يا هدايتي. اگر تو راست مي‌گفتي چرا 180درجه تغيير موضع دادي؟ هدايتي آدم باهوش و زرنگي است و مي‌فهمم چه كار مي‌كند. او پروين و پرسپوليس را وجهه المصالحه قرار ندهد تا مشهور شود. اگر هم مي گويد دنبال شهرت نيست، شايد دنبال محبوبيت است؛ اما اينگونه محبوبيت حاصل نمي شود.

گفت و گو از عليرضا وهابي

من نميدونم اين آقا چرا هي ميگه پرسپوليس من ، پرسپوليس من ، بابا بيخيال ، اگه چيزي هم بوده بهر حال الان دولتي هست .
بعدشم از يه طرف خودش ميگه مزايده بزارن ، يعني هر كي بيشتر خريد به اون سهام رو بدن و از طرفه ديگه ميگه پرسپوليس فقط بدهي داره و يه ساختمان هبه اي ، چرا اين قيمت ميلياردي رو روش ميگذارن ، بالاخره چي ميگي ؟؟؟؟ پس دقيقا داره حرف مفت ميزنه ، اگه تو داري بيشتر قيمت بده ، بعدشم حالا كه يه هدايتي پيدا شده و خرج ميكنه واسه باشگاه جناب عالي يادت اومده كه بگي ماله منه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از دست علي پروين هم عصباني هست كه مثلا ساكته ؟ والا به نظر ميرسه پروين خان همچين هم ساكت نيست و درگيريهايي داره ، اما تو اگه به فكر باشگاه بودي ، راضي نميشدي كه درگيري ايجاد بشه تو باشگاه تا چه برسه خودت آتيش بيار بشي !!!!! واقعا مشخصه خيلي هم از اين خرجاي هدايتي عصباني هست ((اكنون كه ميلياردها تومان به پرسپوليس مي‌دهند، همه ساكت هستند و سكوت كرده‌اند)) ، طرفداراي پرسپوليس تو چه فكري هستن ، اينا تو چه فكري !!!

Last edited:

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
من نميدونم اين آقا چرا هي ميگه پرسپوليس من ، پرسپوليس من ، بابا بيخيال ، اگه چيزي هم بوده بهر حال الان دولتي هست .
بعدشم از يه طرف خودش ميگه مزايده بزارن ، يعني هر كي بيشتر خريد به اون سهام رو بدن و از طرفه ديگه ميگه پرسپوليس فقط بدهي داره و يه ساختمان هبه اي ، چرا اين قيمت ميلياردي رو روش ميگذارن ، بالاخره چي ميگي ؟؟؟؟ پس دقيقا داره حرف مفت ميزنه ، اگه تو داري بيشتر قيمت بده ، بعدشم حالا كه يه هدايتي پيدا شده و خرج ميكنه واسه باشگاه جناب عالي يادت اومده كه بگي ماله منه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از دست علي پروين هم عصباني هست كه مثلا ساكته ؟ والا به نظر ميرسه پروين خان همچين هم ساكت نيست و درگيريهايي داره ، اما تو اگه به فكر باشگاه بودي ، راضي نميشدي كه درگيري ايجاد بشه تو باشگاه تا چه برسه خودت آتيش بيار بشي !!!!! واقعا مشخصه خيلي هم از اين خرجاي هدايتي عصباني هست ((اكنون كه ميلياردها تومان به پرسپوليس مي‌دهند، همه ساكت هستند و سكوت كرده‌اند)) ، طرفداراي پرسپوليس تو چه فكري هستن ، اينا تو چه فكري !!!

خب راست میگه ... همه راست میگن .. پرسپولیس ماله همس به غیر از طرفداراش :D

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
على كريمى: آماده ام تا پس از سال ها بار ديگر با پيراهن پرسپوليس در ليگ ايران بازى كنم

تهران IranSport.Net - على كريمى هافبك تيم پرسپوليس طى اظهار نظرى گفت:

آماده ام تا پس از سال ها بار ديگر با پيراهن پرسپوليس در ليگ ايران بازى كنم. وى همچنين اظهار داشت: خوشبختانه در شرايط خوبى به سر مى برم و آماده ام تا پس از سال ها با پيراهن پرسپوليس به ميدان بروم.

او ادامه داد: به دستور كادر فنى نبايد پس از تمرينات در خصوص بازى ها و شرايط تيم صحبت كنم، چراكه جريمه مى شوم. هافبك پرسپوليس ادامه داد: در فوتبال حرفه اى اين تصميم عجيب نيست و من هم به عنوان يك بازيكن حرفه اى بايد تابع آن باشم.

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
با اجازه از آقا حمید و اخبار دسته اولش

تمرينات اختصاصي كريمي و حضور علوي در تركيب اصلي

خبرگزاري فارس: بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس تهران بعدازظهر امروز در زمين باشگاه راه آهن واقع در اكباتان به تمرين پرداختند.

به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين از ساعت 15 آغاز شد و بازيكنان به گرم كردن، كار با توپ و آقا وسط پرداختند و در ادامه نفرات اصلي زير نظر قطبي فوتبال با سه دروازه را انجام دادند و ذخيره ها زير نظر پيرواني به سانتر از جناحين و ضربه به سمت دروازه پرداختند.
* حدود 300 هوادار از نزديك تمرين را نظاره‌گر بودند. بانوان نيز بخشي از اين تعداد را تشكيل مي دادند.
* در ابتداي تمرين هواداران با اهداي دسته گلي بزرگ از مربيان تقدير كردند.
* بهادر عبدي، علي كريمي، فرانك ‌آتسو و ايوان پتروويچ با تاخير در تمرين شركت كردند.
* ماركو به دليل سفر به برزيل و الونگ به دليل مصدوميت غايب بودند.
* سپهر حيدري، ابراهيم توره ‌و حسين بادامكي به صورت اختصاصي تمرين كردند.
* هوادارن پرسپوليس ضمن تشويق كادر فني و بازيكنان، با سر دادن شعارهايي از بازيكنان خواستند بار ديگر خاطره برتري شش بر صفر اين تيم مقابل استقلال تهران را زنده كنند. تعجب قطبي از اين درخواست از نكات جالب توجه تمرين بود.
* عليرضا محمد، عليرضا نيكبخت واحدي و محمد منصوري با ذخيره‌ها تمرين كردند.
* فرهاد خيرخواه مهاجم مصدوم پرسپوليس پس از مدت ها در تمرينات گروهي شركت كرد.
*‌پژمان نوري به دليل غيبت در تمرين روز گذشته، امروز در ابتداي تمرين دقايقي را با قطبي به گفت و گو پرداخت.
* محمد علوي با نظر قطبي امروز در تركيب اصلي‌ حضور داشت.
* محمود خوردبين سرپرست پرسپوليس امروز از رختكن جديد اين تيم بازديد كرد.
* در پايان تمرين افشين قطبي به صورت اختصاصي با كريم باقري دقايقي به گفت و گو پرداخت و علي كريمي نيز تمرينات ويژه‌اي را زير نظر قطبي انجام داد.
* تمرين ساعت 16:30 به پايان رسيد.
* هواداران پرسپوليس در پايان تمرين برتري شش بر صفر استقلال تهران مقابل همنام اهوازي را تباني دانسته و نسبت به آن موضع گيري كردند.

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
با همکاری دو عضو هیئت مدیره باشگاههای استقلال و پرسپولیس حامی مالی این دو باشگاه مشخص و بزودی معرفی خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، با حضور علی انصاری در هیئت مدیره استقلال و حسین هدایتی در هیئت مدیره پرسپولیس، این دو در تلاشند تا با یک همکاری اقتصادی دو تیم تهران را صاحب اسپانسر کنند.

براساس این گزارش، علی انصاری که مدیریت مجموعه های مبل ایران را برعهده دارد طی توافقی با حسین هدایتی، قرار است "بازار مبل ایران " را به عنوان اسپانسر دو باشگاه استقلال و پرسپولیس انتخاب و معرفی کنند.

مذاکرات مقدماتی برای اجرای این طرح روز یکشنبه صورت گرفت و قرار است پس از اعلام موافقت محمد علی آبادی، این دو تیم از این پس با اسپانسر جدید در مسابقات شرکت کنند.

البته اسپانسر جدید تنها برای حضور در مسابقات لیگ برتر و جام حذفی است و مبلغی نزدیک به یک میلیارد و 500 میلیون تومان را عاید دو باشگاه استقلال و پرسپولیس خواهد کرد. این دو تیم می توانند در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا از اسپانسر دیگری استفاده کنند.

------------------------

فدراسيون فوتبال ITC "لئوناردو دي‌كارمو" را تنها به دليل نگارش اسپانيايي‌اش قبول نكرد.

مهدي حاجي‌باقر، مدير برنامه‌هاي لئوناردو دي‌كارمو بازيكن برزيلي تيم فوتبال پرسپوليس با بيان اين مطلب به خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: ITC دي‌كارمو در روز بازي پرسپوليس مقابل پيام، از برزيل به دست ما رسيد كه اميد داشتيم او بتواند در آن بازي براي تيمش بازي كند اما اين ITC به زبان اسپانيايي بود و متاسفانه فدراسيون فوتبال آن را قبول نكرد.

وي افزود: درپي اين مساله قرار شد "كوسا ماركو" دستيار برزيلي افشين قطبي، ITC دي‌كارمو به زبان انگليسي را از برزيل بياورد كه فكر مي‌كنم او بامداد فردا (سه‌شنبه) وارد تهران شود.

وي گفت: فدراسيون فوتبال ما يك سازمان بين‌المللي است اما، نمي‌دانيم چرا ITC به زبان اسپانيايي را قبول نكرد؛ به هر حال اميدوارم فردا با تحويل ITC انگليسي‌زبان دي‌كارمو به فدراسيون فوتبال، بتوانيم مجوز بازي او را براي ديدار اين هفته پرسپوليس مقابل پگاه بگيريم.

مديربرنامه‌هاي "كوسا ماركو" هم‌چنين درباره غيبت اين مربي در تمرينات پرسپوليس، گفت: ماركو به دليل عمل جراحي مغز پدرش به برزيل سفر كرده بود كه بامداد فردا در ساعت 3:30 وارد تهران مي‌شود و درتمرين پرسپوليس حضور خواهد داشت.

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
حسین هدایتی با انتقاد از انتشار برخی اخبار نادرست پیرامون حضور او در باشگاه پرسپولیس گفت: یکبار برای همیشه تاکید می کنم که چه سهام باشگاه به بنده واگذار شود و چه نشود، تا زمانی که زنده ام به عنوان یک حامی در خدمت پرسپولیس خواهم بود.

رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب از انتشار اخبار ناصحیح و غیرواقع مبنی بر قطع کمک مالی اش به باشگاه پرسپولیس انتقاد کرد و گفت: متاسفم که خبرهایی را در برخی رسانه های ورزشی می خوانم که به هیچ عنوان صحت و سندیت ندارد و تنها ساخته ذهن برخی از کسانی است که نمی خواهد این باشگاه سروسامان بگیرد.

حسین هدایتی ادامه داد: در پاسخ به کسانی که عنوان کرده اند بنده کمک های مالی ام به باشگاه را قطع کرده ام یا آنرا منوط به واگذاری سهام کرده ام باید بگویم که طی 24 ساعت گذشته 250 میلیون تومان جهت پرداخت برای تسویه حساب 70 درصد پیش پرداخت مربی برزیلی و تهیه مسکن یکساله برای همین مربی برزیلی و تمامی بازیکنان خارجی و مجتبی شیری پرداخت کرده ام. به نظر شما آیا این کمک های با اخباری که منتشر می شود همخوانی دارد؟

وی با بیان اینکه از خبرنگاران و رسانه های ورزشی می خواهم اجازه دهند در فضایی آرام و بدور از حاشیه های مرسوم به باشگاه پرسپولیس کمک کنم، خاطرنشان کرد: همانطور که از روز اول هم اعلام کردم بنده به عنوان یک هوادار و عاشق پرسپولیس برای کمک به این باشگاه آمده ام و در حالی که می توانم سرمایه ام را در امور دیگری هزینه کنم اما به فوتبال آمده ام و از همه رسانه های ورزشی می خواهم در این راه به ما کمک کنند تا پرسپولیس و سایر باشگاههای دیگر بتوانند با آرامش و به دور از هر گونه مشکلات مالی به شکوفایی فوتبال کمک کنند.

هدایتی ادامه داد: بازهم تاکید می کنم که بنده چه سهام باشگاه واگذار شود و چه نشود تا زمانی که زنده هستم به عنوان یک حامی پرسپولیس در کنار اعضای هیئت مدیره و سایر مسئولان خواهم بود و تلاش خواهم کرد برای این باشگاه منشا خدمت مثبت باشم.

وی که از انتشار اخبار غیر واقع مبنی بر اختلاف با مصطفوی یا قطع کمک های مالی اش به خاطر واگذار نشدن سهام دلخور و ناراحت بود ادامه داد: از رسانه ها می خواهم که زمینه را به گونه ای فراهم نکنند که سایر دوستان بنده هم که خواهان حضور در فوتبال و کمک به تیم های بزرگ هستند از این کار منصرف شوند.

وی ضمن تکذیب هرگونه اختلاف با داریوش مصطفوی گفت: چنین خبرهایی به هیچ وجه صحت ندارد و بنده در کمال دوستی با ایشان تا زمانی که مدیرعامل باشگاه خواهند بود با تمام وجود از وی حمایت خواهیم کرد.

هدایتی ادامه داد: درست است که بنده چهار سال است به عنوان نخستین فرد برای کمک های اینچنینی به باشگاه آمده ام، اما مطمئن باشید اگر شرایط فراهم شود و جامعه ورزش ما را ترد نکند، سایر دوستانم نیز به کمک باشگاههای دیگر خواهند آمد و این اتفاق مثبتی در فوتبال کشور خواهد بود که حداقل مشکلات مالی را به حداقل خواهد رساند.

رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در مورد حضور علی انصاری در باشگاه استقلال و صحبت هایی که در مورد او منتشر می شود نیز گفت: آقای انصاری از دوستان نزدیک بنده است و در گفتگویی که با یکدیگر داشتم برایش آرزوی موفقیت کردم. ایشان نیز با نیت خیر و کمک به فوتبال به باشگاه استقلال آمده است و امیدوارم مسئولان و رسانه ها به گونه ای برخورد کنند که ضمن ادامه فعالیت ایشان، سایر دوستان نیز برای هزینه کردن در این بخش ترغیب شوند.

حسین هدایتی تاکید کرد: بنده بازهم می گویم چه سهام واگذار شود و چه نشود، تا زمانی که مسئولان بخواهند و حضورم مثبت و موثر باشد تحت هر عنوانی در خدمت باشگاه پرسپولیس خواهم بود و از هیچ کمکی دریغ نخواهم کرد. صحبت هایی هم که این روزها در مورد اختلاف با مصطفوی و سایر مسئولان مطرح می شود صحت ندارد و زایده فکر برخی دوستان است که دلشان به حال پرسپولیس نمی سوزد.

عضو هیئت مدیره پرسپولیس با اشاره در پیش بودن دو دیدار حساس این تیم برابر پگاه گیلان و استقلال تهران گفت: از همه هواداران خونگرم پرسپولیس می خواهم در این دو بازی با حضور در ورزشگاه آزادی تهران به تشویق تیم خود بپردازند و با رعایت اخلاق و ادب بیش از پیش و حمایت هایشان زمینه قهرمانی پرسپولیس را فراهم کنند. قطعا با حضور مهاجم برزیلی و علی کریمی پرسپولیس در این دو بازی و بازیهای آینده تماشایی خواهد شد و در این راه تا به حال هر وظیفه ای به روی دوش بنده بوده با کمال میل انجام داده و از این پس نیز چه در ورزشگاه باشم یا در منزل با تمام قدرت از تیم پرسپولیس حمایت خواهم کرد و پاداش ویژه ای را برای دربی شصت و پنجم و پیروزی در این دیدار در نظر گرفته ایم که به محض پیروزی به بازیکنان پرداخت خواهد شد.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
قطبي: خبر استعفاي ماركو صحت دارد

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: دستيار برزيلي من به دليل عمل نكردن مسئولان باشگاه به تعهدات، استعفا كرده است.

افشين قطبي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: ماركو به برزيل رفته و هنوز به تهران بازنگشته است، چراكه شديدا از دست بعضي از بي احترامي ها از سوي مسئولان باشگاه پرسپوليس ناراحت است.
وي افزود: خبر استعفاي ماركو كاملا درست است و در صورتي باشگاه پرسپوليس در چارچوب مفاد قرارداد خود عمل نكند برخلاف اعلام قبلي وي روز سه شنبه به ايران نخواهد آمد.
قطبي ادامه داد: دستيار من يك برزيلي كاملا حرفه اي است. 50 هزار دلار به همراه منزل مسكوني روز گذشته براي او تهيه شد؛ ولي اين تنها بخشي از قرار داد او است. اميدوارم مسئولان باشگاه به خود آمده و با خواسته هاي ماركو موافقت كنند تا به ايران بازگردد، در غير اين صورت با مشكلات زيادي مواجه مي‌‌شويم.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
جلسه هيئت مديره پرسپوليس شنبه برگزار مي‌شود

خبرگزاري فارس: جلسه هيئت مديره باشگاه پرسپوليس تهران روز شنبه برگزار مي‌شود.

A0458325.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، مسئولان باشگاه پرسپوليس قصد دارند روز شنبه جلسه هيئت مديره پرسپوليس در خصوص شكايت از باشگاه ذوب آهن، اسپانسر و مسائل مالي را برگزار كنند.
مجيد فرخزادي عضو هيئت مديره با اعلام خبر فوق به خبرنگار فارس گفت: هروقت كه لازم باشد اعضاي هيئت مديره آماده برگزاري جلسه هستند و به همين دليل روز شنبه جلسه هيئت مديره برگزار خواهد شد.
از سوي ديگر مسئولان باشگاه روز گذشته در تماس تلفني با مربي برزيلي به وي اطمينان دادند كه در بازگشتش به تهران، مطالباتش را پرداخت مي كنند.
ماركو به دليل عدم پايبندي مسئولان باشگاه به تعهدات به برزيل سفر كرد و هنوز به تهران بازنگشته است.
در صورتي كه وي قول مصطفوي و هدايتي را بپذيرد،‌ فردا به تهران باز مي گردد.

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
عزير محمدي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، درباره آخرين مذاكرات مسئولان فدراسيون فوتبال با مديران صدا و سيما براي گرفتن امتياز حق پخش تلويزيوني اظهار داشت: متاسفانه تا كنون جلسات ما با مسئولان صدا و سيما بي نتيجه بوده است و با نظر نهايي آنها در اين زمينه نا اميد شده ايم.
وي ادامه داد: هفتم مهر ماه سال جاري آخرين مهلت ما از سوي كنفدراسيون فوتبال آسيا است و بايد اعتراف كنيم تاكنون روند مذاكرات بي نتيجه بوده است. مديران صدا و سيما بايد مسئوليت كسب 4 سهميه ايران در ليگ قهرمانان آسيا را بر عهده بگيرند و عواقب ناشي از اين تصميمات بر عهده آنهاست و همچنان منتظر واكنش نهايي آنها هستيم.
محمدي تاكيد كرد: تمام شرايط را به مديران صدا و سيما توضيح داده ايم، بنابراين با توجه به تشكيل جلسات متعدد ديگر نيازي به برگزاري جلسه وجود ندارد و همان طوري كه گفتم بايد آنها به درخواست ما پاسخ مثبت بدهند.
رئيس سازمان ليگ برتر درباره انتخاب داوري كويتي براي قضاوت مسابقه تيم هاي پرسپوليس و استقلال تهران خاطر نشان كرد: به هر حال ما تمايل داشتيم كه داور ايراني دربي سرخابي ها را قضاوت كند؛ ‌اما به دليل انتقادهاي شديد اخير عليه داوران ايراني از اين تصميم صرف نظر كرديم.
وي ادامه داد: قضاوت سعد كميل در مسابقه تيم هاي پرسپوليس و استقلال نهايي شده است، بنابراين در هفته نهم ليگ برتر اين داور كويتي مسابقه را قضاوت خواهد كرد.
وي درباره مبلغ پرداختي به كميل ابراز بي اطلاعي كرد و گفت‌: در اين زمينه بايد مسعود عنايت، رئيس كميته داوران پاسخگو باشد؛ اما گونزالس داور اسپانيايي كه دربي قبلي را قضاوت كرد 20 هزار دلار هزينه داشت و به نظرم هزينه داور كويتي به مراتب پائين تر از وي خواهد بود.

واقعا كه ، آدم از چي ناله كنه ؟؟ به همين راحتي دارن سهميه هاي ايران رو نابود ميكنن . آخه كي پاسخگوي مردم بايد باشه ؟

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
مخالفت علی آبادی بااسپانسرجدید استقلال و پرسپولیس/ ارائه پیشنهاد جدید
رئیس مجمع دو باشگاه استقلال و پرسپولیس با پیشنهاد دو عضو هیئت مدیره این باشگاهها برای جذب اسپانسر جدید مخالفت کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی انصاری عضو جدید هیئت مدیره استقلال و حسین هدایتی رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس پس از توافقی دو جانبه به محمد علی آبادی رئیس سازمان تربیت بدنی و رئیس مجمع دو باشگاه سرخابی تهرانی پیشنهاد دادند که " بازار مبل ایران " به عنوان اسپانسر جدید حامی مالی این دو باشگاه باشد.

این پیشنهاد روز یکشنبه از سوی حسین هدایتی به علی آبادی ارائه شد اما به گفته رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس علی آبادی با این پیشنهاد مخالفت و اعلام کرده است تا روز سه شنبه صبر کنند.

در این مورد گفته می شود علی آبادی پیشنهاد جدیدی در مورد اسپانسر دو باشگاه استقلال و پرسپولیس ارائه کرده است و به همین خاطر از مسئولان این دو باشگاه خواسته تا روز سه شنبه هفته جاری صبر کنند.

گفته می شود در صورتیکه طرح پیشنهادی علی آبادی نتواند مشکل اسپانسر استقلال و پرسپولیس را حل کند، این دو با " بازار مبل ایران" قرارداد خواهند بست تا در مسابقات لیگ برتر و جام حذفی با نام این اسپانسر به میدان بروند.

مسئولان باشگاه های استقلال و پرسپولیس قصد دارند برای حضور در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا از شرکت های خارجی به عنوان اسپانسر استفاده کنند.

اين جريان اسپانسر هم شده يك معضل !!!

----------------------------------------------------------

خبرگزاری پرسپولیس : تيم فوتبال پرسپوليس تهران با تاكتيكي جديد مقابل حريف سنتي خود صف آرايي خواهد كرد. افشين قطبي سرمربي تيم پرسپوليس تهران قصد دارد اين تيم را با شيوه اي جديد مقابل تيم استقلال تهران در هفته نهم ليگ برتر راهي ميدان كند. حضور عليرضا مرزبان مربي فصل قبل تيم پرسپوليس در تيم رقيب باعث شده است تا قطبي درصدد تغيير سيستم بازي پرسپوليس مقابل استقلال تهران باشد.
در همين رابطه، زمين تمرين تيم پرسپوليس تهران پس از بازي مقابل پگاه گيلان در هفته هشتم ليگ برتر تغيير خواهد كرد. تمرينات هفته آينده تيم فوتبال پرسپوليس تهران بدون حضور خبرنگاران و هواداران برگزار خواهد شد تا بازيكنان اين تيم با سيستم جديدي مقابل تيم استقلال تهران حضور يابند.

--------------------------------

مسوول روابط عمومي باشگاه پگاه گيلان گفت: آدريانو آلوز مهاجم تيم فوتبال پگاه گيلان در ديدار برابر تيم پيروزي تهران محروم است.

علي احمدي سراواني روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت:
اين مهاجم به دليل سه اخطاره بودن، نمي‌تواند تيمش را برابر تيم فوتبال پيروزي تهران همراهي كند.

وي افزود: همچنين تيم فوتبال پگاه گيلان در ديدار برابر تيم پيروزي تهران سه مصدوم نيز دارد.

به گفته وي، حامد حاجتي، عليرضا نظيف كار و علي عشوري زاد نيز به دليل مصدوميت نمي‌توانند تيم فوتبال پگاه گيلان را برابر تيم فوتبال پيروزي تهران همراهي كنند.

-------------------------------------------------------
دستم سه بخیه خورده است / به دیدار با پرسپولیس می رسم
دروازه بان تیم فوتبال استقلال که در یک حادثه از ناحیه دست دچار مصدومیت شده است اطمینان داد به دیدار شصت و پنجم تیم های استقلال و پرسپولیس خواهد رسید.

وحید طالب لو در گفتگو با خبرنگار مهر به مصدومیتی که برایش پیش آمده اشاره کرد و گفت: هنگام خروج از منزل به طور اتفاقی دستم با شیشه یک میز برخورد کرد و متاسفانه سه بخیه خورد که تصور می کنم با مراقبت های پزشکی مشکل خاصی برای همراهی استقلال در دیدارهای آینده لیگ برتر نداشته باشم.

دروازه بان شماره یک تیم فوتبال استقلال در پاسخ به این پرسش که آیا به دیدار برابر پرسپولیس خواهد رسید گفت: قطعا به این بازی می رسم و تصور می کنم بتوانم با تدابیر ویژه پزشکی حتی در دیدار هفته هشتم هم بازی کنم.

دیدار تیم های فوتبال استقلال و پرسپولیس در چارچوب هفته نهم رقابتهای لیگ برتر روز 12 مهرماه در ورزشگاه آزادی تهران برگزار خواهد شد.

(( شايدم ترسيده، خودشو مصدوم كرده تا به بازي نرسه و گلهايي كه قراره استقلال بخوره رو يك دروازهبان ديگه بخوره :cool: ))

Last edited:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
یک بازیکن پرسپولیس در خطر محرومیت از دیدار برابر استقلال
مدافع تیم فوتبال پرسپولیس به علت دریافت دو کارت زرد در دیدارهای گذشته، در خطر محرومیت از دیدار برابر استقلال قرار دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال پرسپولیس برای دیدار هفته هشتم خود برابر پگاه گیلان تنها علیرضا نیکبخت واحدی را به علت سه اخطاره بودن در اختیار ندارد و می تواند از سایر بازیکنانش استفاده کند.

اما از میان بازیکنان این تیم مجتبی شیری با دریافت دو کارت زرد در هفته های چهارم و ششم در صورتیکه در دیدار برابر پگاه به میدان برود و کارت زرد بگیرد، از دیدار هفته نهم برابر استقلال محروم خواهد شد.

پژمان نوری و ایوان پتروویچ (هفته اول)، کریم باقری و مازیار زارع (هفته دوم)، علیرضا محمد (هفته سوم) و سید مهدی واعظی (هفته هفتم) بازیکنان یک اخطاره پرسپولیس برای دیدار با پگاه گیلان هستند که تنها در صورت اخراج از بازی با استقلال محروم خواهند شد.

بالا