دعوا نکنید بابا استقلال برده بعد آقای CP-YOU اومدن گفتن تبانی بوده و غیره و ذالک خوب ایشون هم بدش اومده اینها رو گفته دیگه زیاد آش بهم نزنید دیگه این کل کل ها همه جا هست دیگه ولی جاش اینجا نیست باید می رفتن تو تاپیک کل کل
البته آقای CP-YOU طبع شعر خوبی دارند ولی نباید تو تاپیک پرسپولیس با ما کل کل بکنند
شرمنده
ببین اولا آقای cpu نه و خانم cpu بعدشم اینجا تاپیک کل کل که نیست
شما برو توو کل کل تا صبح واسه خودت شاهنامه بسرا
اینجا تاپیک پرسپولیسه و من بعنوان یک پرسپولیسی حق داشتم نظرم رو که خیلی هم اختصاصی نیست مطرح کنم
اگر اومده بودم و توی تاپیک شما چیزی نوشته بودم حق داشتید
ضمنا من فکر می کنم برای تیمی که صدر جدوله افت داره با تیم هفدهم کل کل کنه
و در آخر شما دو هفته صبر کنی کاملا مشخص می شه عیار تیموتون چقدره
ضمنا خود طرفدارای استقلال اهواز هم به تبانی بودن معترض بودند
اصلا همینکه آرش برهانی توی یک بازی دو تا گل بزنه یعنی تبانی رخ داده :lol:
در فرودگاه اهواز رخ داد
درگيري لفظي بازيكنان استقلال اهواز به دليل انگ تباني
بازيكنان استقلال اهواز شب گذشته بعد از حضور در فرودگاه اهواز با يكي از هواداران خود به درگيري لفظي پرداختند.
به گزارش
خبرگزاري فارس، شكست سنگين تيم استقلال اهواز مقابل استقلال بي ترديد باعث مي شود در روزهاي آينده در تمرينات اين تيم مشكلاتي به وجود آيد. در همين راستا شب گذشته كه اين تيم به اهواز بازگشت، يكي از هواداران در فرودگاه به يكي از بازيكنان تيم به شدت انتقاد كرد و ضمن گلايه از او و تيم بابت بازي ضعيف مقابل استقلال، اين تيم را به
تباني با حريف متهم كرد.
ميلاد ميداودي با ديدن اين صحنه موضع گيري كرده و در پاسخ به اين هوادار مي گويد كساني كه چنين طرز تفكري در مورد باخت ما دارند فوتبال را نمي فهمند، چون دليلي ندارد ما در هفته پنجم دنبال تباني باشيم. نه استقلال براي قهراني به اين سه امتياز لازم داشت و نه در حال سقوط بود كه ما بخواهيم ببازيم.
( استقلال و کورس قهرمانی ؟ هوور هوور :lol: اما وقتی قرار باشه به تیم هفدهم جدول قبل از بازی با پرسپولیس روحیه تزریق بشه از این اتفاقات هم رخ میده )