• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
پرسپوليس باز هم بدون اسپانسر به ميدان مي‌رود

خبرگزاري فارس: مسئولان پرسپوليس تهران همچنان در عقد قرارداد با يك اسپانسر ناكام مانده‌اند و بازيكنان اين تيم مقابل پگاه نيز بدون آرم حامي مالي به ميدان مي‌روند.

به گزارش خبرگزاري فارس، مسئولان باشگاه در پي ناكامي در عقد قرارداد با حامي مالي، تصميم گرفتند براي ديدار روز پنجشنبه مقابل پگاه نفرات تيم را با عبارت "هفته دفاع مقدس گرامي‌باد" روي پيراهن به ميدان بفرستند.
پرسپوليس در تمامي ديدارهاي گذشته خود بدون آرم حامي مالي به ميدان رفته است.

* ليدرهاي پرسپوليس با سران باشگاه به تعامل رسيدند
در پي ناراحتي ليدرهاي باشگاه پرسپوليس به دليل بي‌اعتنايي و عدم تهيه بليت براي سفر به مشهد، جلسه‌اي با حضور خوردبين سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس و سلطاني مسئول حراست باشگاه و جمعي از ليدرها به مدت دو ساعت برگزار شد.
در اين جلسه به ليدرها قول مساعد داده شد اين مشكل در ديدارهاي آينده بوجود نيايد.
ليدرهاي پرسپوليس و مسئول حراست باشگاه بدليل عدم تهيه بليت هواپيما، از سفر به مشهد بازماندند.

* فيلم 2 ديدار اخير پگاه در اختيار قطبي قرار گرفت
مسئولان باشگاه پرسپوليس در پي درخواست افشين قطبي،‌ فيلم 2 ديدار اخير تيم پگاه گيلان در ليگ برتر را را در اختيار وي قرار دادند.
پرسپوليس روز پنجشنبه از هفته هشتم ليگ برتر به مصاف پگاه گيلان مي رود.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
هشدار جدي كادر فني به زارعي و حقيقي

خبرگزاري فارس: مربيان پرسپوليس به دليل برخوردهاي متعدد 2 بازيكن پرسپوليس در تمرينات،‌ به آنها تذكر جدي دادند.

به گزارش خبرگزاري فارس، عليرضا حقيقي و مسعود زارعي در تمرينات اخير چندين بار با يكديگر برخورد داشتند كه منجر به درگيري لفظي بين آنها شد.
اعضاي كادر فني در پي بروز اين مسائل به آنها به طور كاملا جدي هشدار دادند در صورت تكرار چنين برخوردهايي، با آنها برخورد شده و راهي كميته انضباطي باشگاه مي شوند.

* مدارك بازيكنان جمع آوري شد
مدارك بازيكنان تيم پرسپوليس جهت تكميل فهرست ارسالي به AFC به منظور حضور در ليگ قهرمانان آسيا روز گذشته توسط محمود خوردبين سرپرست باشگاه پرسپوليس جمع‌آوري شد.
قرار است بازيكناني كه از فهرست كنار گذاشته خواهند شد، توسط قطبي تا چند روز آينده معرفي شوند.

* تمرين پرسپوليس فردا برگزار مي شود
با توجه به ايام سوگواري ايام شهادت حضرت علي (ع) كادر فني پرسپوليس پس از تمرين روز گذشته اعلام كرد كه تمرين امروز(دوشنبه) تعطيل است.
پرسپوليسي ها ساعت 10 صبح فردا در زمين باشگاه راه آهن واقع در اكباتان تمرين مي كنند و روز چهارشنبه نيز از ساعت 15 تمرين خواهند كرد.

* تذكر به بازيكنان براي عدم انجام مصاحبه
مربيان پرسپوليس بار ديگر به بازيكنان تاكيد كردند كه در پايان تمرينات حق مصاحبه با اصحاب رسانه را ندارند.
به گفته آنها در صورتي كه بازيكني از اين دستور سرپيچي كند، با جريمه سنگين مالي يا حضور در كميته انضباطي مواجه مي شود.
اين تصميم كادر فني، نارضايتي برخي از بازيكنان را به همراه داشت.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
پرسپوليس فعلا نيازي به شكايت از ذوب‌آهن به فيفا ندارد

خبرگزاري فارس: معاون حقوقي باشگاه پرسپوليس تهران گفت: از مسئولان باشگاه ذوب آهن اصفهان شكايت داريم؛ اما فعلا نيازي به ارائه آن به فيفا نيست.

علي محدثي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: پرونده شكايت ما از ذوب آهن با توجه به تخلفي كه در خصوص وحيد امرايي داشت، باز است و به همين دليل منتظر تصميم كميته انضباطي فدراسيون فوتبال هستيم.
وي افزود: در صورتي كه پس از بررسي در كميته انضباطي و يا استنياف به حق خود نرسيم، موضوع را در فيفا مطرح مي‌كنيم و فعلا نيازي به اين كار نداريم.
محدثي ادامه داد: در صورتي كه در مرحله پاياني و شكايت به فيفا نيز نتيجه نگيريم، به بزرگترين مرجع يعني دادگاه CAS مراجعه خواهيم كرد.

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
ايران ورزشى - قطبى امسال هم قول قهرمانى مى دهد. هر چند امسال اشتباهات داورى از هفته دوم شروع شد تا سرخ پوشان كمى بدشانس باشند. اما سرمربى تيم از حرف خود كوتاه نمى آيد. او حرف هاى زيادى دارد براى گفتن اما سكوت مى كند. مى گويد: «تجربه به من ياد داده با حوصله رفتار كنم» در بازى با ذوب آهن براى اولين بار عصبانيت و اعتراضش را ديديم. از كوره در رفته بود اما هفته بعد باز هم همان قطبى سابق بود. در مورد بازى ها پله به پله مى گويد: شايد به همين دليل است كه قبل از بازى با پگاه، دربى را بى اهميت مى انگارد، در مورد هر چيز بخواهى مى گويد اما در چارچوبش و نه بيشتر و سعى مى كند حرفه اى تر از آن رفتار كند كه مجبور باشد در مورد همكارانش حرف زده يا بخواهد جواب آنها را بدهد.

گفته مى شود ماركو به حالت قهر ايران را ترك كرده، اين موضوع صحت دارد
ماركو با پرسپوليس قراردادى بسته كه مواردى از آن تاكنون اجرا نشده است. او حرفه اى رفتار مى كند. عادت به بدقولى و امروز - فردا كردن ندارد. هميشه سر موعد مقرر پول گرفته و حتى قبل از قرارداد صاحب خانه شده اما اين بار با يكسرى مشكلاتى از جانب پرسپوليس روبه رو شده است كه غيرقابل حل نيست. اما او به دليل بيمارى پدرش راهى برزيل شده نه به حالت قهر. بعد از بازگشت باز هم پيگير قول و قرارهايش با باشگاه خواهد بود. فقط ماركو به بدقولى عادت ندارد. همين.
شما به بدقولى ها عادت داريد
من با ماركو فرق مى كنم. من تفكراتم با او فرق دارد. من به عشق، هوادار، تيم و آينده اش و كار كردن در پرسپوليس مى انديشم. من در طول سا ل ها ياد گرفته ام با حوصله كار كنم چرا كه براى رسيدن به اهدافم و موفقيت در آنها نياز به حوصله و تمركز دارم.
نظرتان راجع به بازى استقلال و شايعه تبانى آنها با اهوازى ها چيست
نظرى در اين رابطه ندارم. بازى هاى قبل استقلال براى من اهميتى ندارد مهم بازى پرسپوليس است. فرقى نمى كند آنها در بازى هاى قبل چه نتايجى گرفته و خواهند گرفت.
از عملكرد بازيكنانتان در اين مدت راضى هستيد
بله. چرا كه نه. بازيكنان من خوب كار مى كنند. چون ما برنامه ريزى خوبى داريم. تمرينات با كيفيتى انجام مى دهيم. زمين خوبى داريم و همه چيز دست به دست هم مى دهد كه بازيكنانمان عملكرد خوبى داشته باشند و من هم از آنها راضى هستم.
اينكه گفته مى شود دى كارمو هنوز با بازيكنان تيم ارتباط برقرار نكرده و احساس غريبى مى كند درست است
نه به اين شكلى كه گفته مى شود. دى كارمو به كمى زمان نياز دارد تا با بازيكنان اخت شود. بازيكنان ما حرفه اى هستند و همه چيز را قرمز مى بينند و اين باعث مى شود كه خيلى زود با دى كارمو رابطه صميمانه برقرار كنند. دى كارمو به زمان و بازى نياز دارد و مطمئنم به زودى او با همه بازيكنان رفيق خواهد شد.
امسال براى اولين بار اعتراض و عصبانيت قطبى را ديديم. اين حالت و رفتار باز هم تكرار خواهد شد

بعضى وقت ها شرايط باعث مى شود برخوردهايى كنيم كه شايد خودمان هم دوست نداريم. من سرباز بازيكنان، مربيان و هوادارانم هستم كه حقشان خورده شده است. من بايد براى حق آنها بجنگم. نمونه اين جنگ را در بازى با ذوب آهن ديديد. اما در بازى بعدى با مس سعى كردم آرامش خود را حفظ كرده و رفتارم با سياست به دور از عصبانيت باشد. اين طور نيست؛ مردم مى دانند. به بازيكنان من ظلم شده بود وگرنه آن اتفاق رخ نمى داد.
در مورد صحبت هايى كه دايى و يكى دو نفر ديگر در مورد شما كرده اند چه مى گوييد
نه چيزى مى گويم و نه نظرى دارم. جوابى به آنها نمى دهم. سعى مى كنم سكوت كنم. سكوت بهترين جواب است. به قول انگليسى ها سكوت طلايى است. من به همه احترام مى گذارم و حرفه اى عمل مى كنم پس در مورد همكارانم صحبت نمى كنم. نتيجه كار مرا مردم مى بينند. اما قضاوت اينكه من به بهشت مى روم يا جهنم با خداست.
پرسپوليس اين هفته با پگاه بازى دارد و بعد از آن ديدار سنتى پرسپوليس- استقلال است.
پگاه تيم خوبى است. سرمربى آن فصل قبل با ذوب آهن بود و ما با آنها بازى كرديم. سعى مى كنيم با ديدن فيلم بازى هاى آنها و آناليزشان نقاط ضعف و قوت پگاه را بفهميم. اما نتيجه بازى هاى اخير پگاه دليل ضعف آنها نيست. پگاه، استقلال را مغلوب كرده پس تيم خوبى است. اما ما در تهران با حمايت هوادارانمان بايد آنها را شكست دهيم. براى من اول بازى با پگاه مهم است بعد استقلال چون اول بايد با پگاه بازى كنيم و بايد آنها را ببريم.

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
خبر قطع كمك هاى مالى حسين هدايتى به پرسپوليس و عدم ادامه همكارى با اين باشگاه در صورت عدم واگذارى سهام، رييس هيات مديره باشگاه پرسپوليس را به واكنش واداشته هدايتى كه از مطرح شدن اينگونه شايعات كه آنها را غيرواقعى مى داند ناراحت به نظر مى رسد در اين باره مى گويد: «متاسفم كه خبرهايى را در برخى رسانه هاى ورزشى مى خوانم كه به هيچ عنوان صحت و سنديت ندارد و تنها ساخته ذهن كسانى است كه نمى خواهند پرسپوليس سروسامان بگيرد. در پاسخ به كسانى كه عنوان كرده اند بنده كمك هاى مالى ام به باشگاه را قطع يا آن را منوط به واگذارى سهام كرده ام بايد بگويم كه طى ۲۴ ساعت گذشته (روز يكشنبه)۲۵۰ ميليون تومان جهت پرداخت براى تسويه حساب ۷۰ درصد پيش پرداخت ماركو و تهيه مسكن يكساله براى او و تمامى بازيكنان خارجى و مجتبى شيرى پرداخت كرده ام. به نظر شما اين كمك هاى با اخبارى كه منتشر مى شود همخوانى دارد » هدايتى در ادامه از خبرنگاران و رسانه هاى ورزشى مى خواهد كه اجازه دهند در فضايى آرام و بدور از حاشيه هاى مرسوم به باشگاه پرسپوليس كمك كند: همانطور كه از روز اول هم اعلام كردم بنده به عنوان يك هوادار و عاشق پرسپوليس براى كمك به اين باشگاه آمده ام و در حالى كه مى توانم سرمايه ام را در امور ديگرى هزينه كنم اما به فوتبال آمده ام و از همه رسانه هاى ورزشى مى خواهم در اين راه به ما كمك كنند تا پرسپوليس و ساير باشگاه هاى ديگر بتوانند با آرامش و به دور از هر گونه مشكلات مالى به شكوفايى فوتبال كمك كنند. بازهم تأكيد مى كنم كه چه سهام باشگاه به بنده واگذار شود و چه نشود تا زمانى كه زنده هستم به عنوان حامى پرسپوليس در كنار اعضاى هيات مديره و ساير مسؤولان خواهم بود و تلاش خواهم كرد براى اين باشگاه منشا خدمت مثبت باشم. او از انتشار اخبار غير واقع مبنى بر اختلافش با مصطفوى يا قطع كمك هاى مالى اش به خاطر واگذار نشدن سهام هم ناراحت است و با رد اختلاف با مديرعامل باشگاه مى گويد: از رسانه ها مى خواهم زمينه را به گونه اى فراهم نكنند كه ساير دوستان بنده هم كه خواهان حضور در فوتبال و كمك به تيم هاى بزرگ هستند از اين كار منصرف شوند. خبر اختلاف من و مصطفوى به هيچ وجه صحت ندارد و بنده در كمال دوستى با ايشان تا زمانى كه مديرعامل باشگاه هستند با تمام وجود از وى حمايت خواهيم كرد.درست است كه بنده چهار سال است به عنوان نخستين فرد براى كمك هاى اينچنينى به باشگاه آمده ام اما مطمئن باشيد اگر شرايط فراهم شود و جامعه ورزش ما را طرد نكند، ساير دوستانم نيز به كمك باشگاه هاى ديگر خواهند آمد و اين اتفاق مثبتى در فوتبال كشور خواهد بود كه حداقل مشكلات مالى را به حداقل خواهد رساند.حسين هدايتى در مورد حضور على انصارى در هيات مديره باشگاه استقلال ادامه مى دهد: آقاى انصارى از دوستان نزديك بنده است و با نيت خير و كمك به فوتبال به استقلال آمده. اميدوارم مسؤولان و رسانه ها به گونه اى برخورد كنند كه ضمن ادامه فعاليت ايشان، ساير دوستان نيز براى هزينه كردن در اين بخش ترغيب شوند.

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
ايران ورزشى- مثل همه هواداران معترض پرسپوليس، داريوش مصطفوى هم هنوز مسعود مرادى را به خاطر قضاوت بحث برانگيزش در ديدار پرسپوليس- ذوب آهن نبخشيده. البته او مى گويد كه باشگاه پرسپوليس با اين داور بين المللى مشكلى ندارد اما مرادى به خاطر اشتباهى كه در ديدار پرسپوليس - ذوب آهن مرتكب شد، از طرفداران تيم فوتبال پرسپوليس عذرخواهى كند. مصطفوى در اين باره مى گويد: «مرادى براى فوتبال كشور زحمت كشيده و ما هرگز خواهان حذف يا خداحافظى وى از صحنه داورى نيستيم. منتهاى مراتب آقايان مرادى، قهرمانى و بخشى زاده ۷ امتياز از تيم ما گرفته اند. هر انسانى ممكن است در مقطعى اشتباه كند اما مرادى هنوز به خاطر اشتباه تأثير گذار خود از هواداران ما عذرخواهى نكرده. اخيراً هم شنيده ام كه در يك بازى آسيايى ايشان دچار اشتباه شده.» مدير عامل پرسپوليس درباره سفر احتمالى اش به مقر فيفا ادامه مى دهد: «احتمالاً به زودى راهى فيفا مى شوم تا درباره برخى مسائل با مسؤولان فدراسيون جهانى گفت وگو كنم البته بنده معتقدم كه مسائل داخلى بايد در كشور خودمان حل و فصل شوند اما وقتى در داخل به نتيجه نمى رسيم مجبوريم به فيفا رجوع كنيم. روز شنبه با آقاى كفاشيان جلسه اى را برگزار كرديم و مشكلاتمان را به ايشان گفتيم، بنده علاقه مند هستم كه مشكلات در داخل كشور حل شود اما اگر مجبور شديم به فيفا شكايت مى كنيم.» وى درباره اعتراض باشگاه پرسپوليس به آراى كميته انضباطى و پيگيرى آن از طريق شوراى استيناف هم مى گويد: «مشكل عابدزاده كه حل شد و مورد بخشش قرار گرفت و فقط مانده آقاى هدايتى كه در اعتراض به حكمى كه براى ايشان صادر شده، لايحه اى را به فدراسيون فرستاده ايم.» بحث كه به دربى مى رسد گلايه هاى مصطفوى هم شروع مى شود. او از انتخاب سعد كميل كويتى براى قضاوت اين ديدار ناراحت است و درباره مخالفتش با اين داور كويتى توضيح مى دهد: «به نظر من براى اين مسابقه داور بزرگترى مى بايست انتخاب مى شد؛ داورى از كشور ايتاليا يا اسپانيا. سعيد كميل چند روز پيش در ايران بازى سايپا- كوروفچى را سوت زد، پس لزومى نداشت بار ديگر وى را به ايران دعوت كنيم. اين مسابقه بين المللى است و در تمام نقاط دنيا تماشاگر دارد، لذا مى بايست داورى را بياوريم كه به بزرگى اين مسابقه باشد. بنده در زمان رياستم در فدراسيون فوتبال ساندرو پل مجارستانى را براى دربى آوردم. سعد كميل معمولاً مسابقات را مساوى تمام مى كند،لذا دربى داور شجاع ترى مى خواهد.» مدير عامل پرسپوليس در پايان به شكايت اين باشگاه از باشگاه ذوب آهن اشاره مى كند و مى گويد: «دو هفته است كه موضوع امرايى بازيكن ذوب آهن را پيگيرى مى كنيم.وقتى داورها حق ما را در داخل زمين نمى دهند،مجبوريم از طريق راههاى ديگر امتياز بگيريم.ماده ۶۱ فيفا مى گويد جعل اسنادى كه منجر به بازى كردن يك بازيكن در تركيب يك تيم شود مستوجب جريمه است و يكى از آن جريمه ها ۳- صفر شدن نتايج مسابقاتى است كه بازيكن مذكور در آنها حضور داشته.ما اين موضوع را به فدراسيون اعلام كرده ايم و اميدواريم در داخل كشور مشكل حل شود و حقمان را بگيريم؛ در غير اين صورت به فيفا شكايت مى كنيم.»

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
پرسپوليسى ها دست بردار نيستند. صحبت هاى گزنده مديرعامل ذوب آهن خطاب به داريوش مصطفوى و در برنامه تلويزيونى نود آنقدر برايشان گران تمام شده كه حاضر به كوتاه آمدن نيستند. جالب اينكه آنها حتى حاضر نشدند از طريق فدراسيون فوتبال قضيه شكايت از سعيد آذرى را پيگيرى كنند و دست به دامان مراجع قضايى شده اند. به همين خاطر على محدثى وكيل حقوقى باشگاه پرسپوليس صبح شنبه و با دراختيار داشتن شكايتنامه رسمى اين باشگاه و فيلم برنامه نود به دادسراى ناحيه ۱۹ تهران مراجعه و شكايت پرسپوليس از سعيد آذرى مديرعامل ذوب آهن را به جريان انداخت. در پى اين شكايت ظرف چند روز آينده احضاريه دادگاه براى حضور آذرى در دادگاه صادر خواهد شد. البته هنوز زمان دقيق دادگاه مصطفوى و آذرى اعلام نشده اما به احتمال فراوان ظرف ۱۰ روز آينده طرفين در دادگاه رودرروى هم خواهند ايستاد. على محدثى، معاون و وكيل حقوقى باشگاه پرسپوليس كه پيگيرى اين پرونده را برعهده دارد، درباره شكايت از سعيد آذرى مى گويد: «مديرعامل ذوب آهن در برنامه زنده تلويزيونى، مصطفوى را با كلمه «سياه باز» مورد خطاب قرار داد. در فرهنگ لغت سياه باز يعنى حقه باز و به كسى گفته مى شود كه مردم را فريب مى دهد. ما هم چون آذرى، مديرعامل باشگاه را با اين لفظ خطاب كرده بود از او شكايت كرديم. متاسفانه امروز جنجال هاى فوتبال ديگر به داخل زمين مربوط نمى شود و بعضى ها به خودشان اجازه مى دهند هر اظهارنظرى را در رسانه ملى انجام دهند.»
همه بازى هاى ذوب آهن ۳- صفر شود!
شكايت به فيفا به خاطر امرايى
پرسپوليس و ذوب آهن اين روزها كاملا رودرروى هم ايستاده اند و جز اختلاف و درگيرى چيزى ميان آنها نيست. همين اختلافات است كه پرسپوليس را براى دومين بار پياپى به شكايت از ذوب آهن مجبور كرده. پرسپوليسى ها كه روز شنبه شكايت خود از سعيد آذرى مديرعامل ذوب آهن را تقديم دادسرا كرده بودند، حال به دنبال شكايت تازه اى از باشگاه اصفهانى هستند. البته اين بار از طريق فدراسيون فوتبال. شكايت پرسپوليسى ها به ماجراى تكرارى جعلى بودن مدارك وحيد يا كيوان امرايى است كه اتفاقا همين بازيكن چند روز قبل و با اثبات تخلفش، يك سال از حضور در فوتبال محروم شد.
در همين رابطه مسوولان پرسپوليس مدارك و مستندات خود دال بر تخلف بازيكن ذوب آهن را به كميته انضباطى فدراسيون ارائه كرده و معتقدند هر ۶ بازى اين تيم ازجمله ديدار برابر پرسپوليس، به دليل حضور امرايى در تركيب ذوب آهن بايد ۳- صفر به سود حريفان اعلام شود. داريوش مصطفوى مديرعامل پرسپوليس با اشاره به اين مساله مى گويد: «طبق ماده ۶۱ قوانين فدراسيون جعل اسناد جرم است و يكى از جريمه هاى آن ۳- صفر اعلام كردن نتيجه بازى هاست. بنابراين تمام بازى هايى كه امرايى در آنها حضور داشته بايد ۳- صفر به سود حريفان ذوب آهن اعلام شود.» در همين رابطه على محدثى معاون حقوقى باشگاه پرسپوليس اينگونه توضيح مى دهد: «پرونده شكايت ما از ذوب آهن به خاطر تخلف امرايى باز است و منتظريم ببينيم كميته انضباطى در اين باره چه حكمى مى دهد. اگر كميته انضباطى و شوراى استيناف اجازه ندهند به حق مان برسيم مجبوريم موضوع را با فيفا در ميان بگذاريم. البته فعلا نيازى به اين كار نيست ولى اگر ناچار شويم دست به دامان فيفا مى شويم. حتى درصورتى كه از شكايت به فيفا هم نتيجه نگيريم، به بزرگ ترين مرجع يعنى CAS مراجعه خواهيم كرد.»

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
تمرين تيم فوتبال پرسپوليس صبح امروز (سه‌شنبه) با حضور "ماركو" و زير نظر افشين قطبي برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين تمرين از ساعت 10 صبح در زمين شماره‌ي دو مجموعه‌ي ورزشي راه‌آهن و با حضور بيش از 100 نفر از هواداران پرسپوليس آغاز شد.

بازيكنان در ابتدا طبق معمول با دويدن به دور زمين و انجام حركات كششي و همچنين نرمش‌هاي سبك بدن‌هاي خود را گرم كردند. پس از آن افشين قطبي تمرين ويژه‌اي را براي بازيكنان طراحي كرد. بدين صورت كه بازيكنان به چهار گروه به هم متصل تقسيم شدند و در چهار گوشه‌ي زمين به شكل دايره‌اي و چرخشي پاس‌كاري در حال حركت و دادن پاس‌هاي يك ضرب را كار كردند.

قطبي در اين تمرين به دادن پاس‌هاي سالم با داخل پا و همچنين سرعت بيشتر اين پاس‌ها تاكيد داشت. او مدام به بازيكنان مي‌گفت سعي كنيد روي زمين و با هر دو پا پاس دهيد.

در اين تمرين كه مدت زيادي به طول انجاميد هر بازيكن پس از دادن پاس با يك استارت كوتاه جاي خود را در زاويه‌اي كه قطبي مشخص كرده بود، تغيير مي‌داد و در طول چند دقيقه به طور چرخشي تمام بازيكنان به يكديگر پاس داده و از تمام بازيكنان پاس دريافت مي‌كردند.

در اين تمرين پاس‌هاي كوتاه و بلند در دستور كار بازيكنان قرار مي‌گرفت.

عابدزاده و ماركو نيز در حين اين تمرين مشغول تمرين دهي دروازه‌بانان پرسپوليس به طور اختصاصي بودند.

همچنين سپهر حيدري، ابراهيم توره و محمد منصوري بازيكناني بودند كه پس از رهايي از مصدوميت در تمرين‌هاي گروهي شركت داشتند.

پس از اين مرحله بازيكنان در قالب دو گروه در دو نيمه‌ي زمين به تمرين تركيبي پاس كاري در حال حركت به صورت ضربدري، ارسال سانتر از جناحين و ضربه به سمت دروازه پرداختند. قطبي بر سرعت پاس‌ها و دقت ضربات آخر تاكيد بسيار داشت.

در بخشي از اين تمرين فرهاد خيرخواه و علي كريمي در كنار يكديگر وظيفه‌ي شوت به سمت دروازه را داشتند كه گلزني بسيار زيادي خيرخواه مانع از برجسته شدن علي كريمي در اين تمرين شد و او خود از اين مساله متعجب بود.

در آخرين مرحله‌ي تمرين امروز سرخ‌پوشان بازيكنان در دو تايم 15 دقيقه‌اي در قالب دو تيم به انجام فوتبال پرداختند.

در تيم سبز بازيكناني چون مهدي واعظي، مسعود زارعي، نبي‌الله باقري‌ها، فرانك آتسو، مازيار زارع، علي كريمي، ايوان پتروويچ، كريم باقري، مجتبي شيري، پژمان نوري و پائولو ديكارمو حضور داشتند.

تيم ديگر اين تمرين از بازيكناني چون عليرضا حقيقي، سپهر حيدري، محمد علوي، منصوري، نوروزي، علي‌عسگر، عليرضا محمد، ايپكچي، خيرخواه، نيكبخت و توره تشكيل مي‌شد.

اين فوتبال تمريني با نتيجه‌ي 4 بر يك به سود تيم سبزپوش با گل‌هاي ديكارمو، باقري و نوري (دو گل) تمام شد و تك گل تيم قرمز را هادي نوروزي به ثمر رساند.

تمرين پرسپوليس در ساعت 11 و 40 دقيقه به پايان رسيد.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آقا امیدی هست که این نتایج 3-0 بشه؟
آی بدم میاد از این اصفهانی های فوتبالی که فک میکنن کین, تازه به دوران رسیده های بدبخت!

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
آقا امیدی هست که این نتایج 3-0 بشه؟
آی بدم میاد از این اصفهانی های فوتبالی که فک میکنن کین, تازه به دوران رسیده های بدبخت!

بعيد ميدونم كار راحتي باشه ، به خصوص اين كه بگن تو تمام بازيهايي كه امرايي بوده 3 بر صفر ثبت كنن ، شايد يه جريمه به صورت كلي واسه خود ذوب آهن در نظر بگيرن و يه مقدار امتياز ازشون كسر كنن (( مثل پارسال پرسپوليس )) اما نتيجه 3 بر صفر بعيده . تازه تو ليگ قبلي هم امرايي بوده و فكر كنم شروع شكايت از صنعت نفت بوده اون وقت بايد بازي اونا هم 3 بر صفر بشه تو ليگ قبل و با 3 امتيازي كه بدست ميارن (( صنعت نفت باخته بود ديگه ، درسته ؟ )) صنعت نفت در واقع از ليگ برتز حذف نميشه . پس يك اوضاع نامشخص ايجاد ميشه .

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
نيكبخت:‌ مشكلي براي ملي پوش شدن ندارم

خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: مشكل خانوادگي من در زمان اردوي اردبيل پيش آمد و در حال حاضر هيچ مشكلي براي ملي پوش شدن ندارم.

%5CMedia%5C8706%5CImageReports%5C8706031519%5C3_8706031519_L600.jpg

عليرضا نيكبخت واحدي در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: خوشحالم كه در نقش يك گلزن، خوب ظاهر شده ام. من يك مهاجم هستم و از رقابت با هيچ مهاجمي نيز هراسي ندارم. اميدوارم در بازي هاي آينده نيز با گلزني از عوامل موفقيت پرسپوليس باشم.
وي در خصوص اظهارات سرمربي تيم ملي مبني بر خط خوردن از تيم ملي به خاطر مشكلات خانوادگي تاكيد كرد: خوشبختانه در بهترين شرايط هستم و مي‌توانم به تيم ملي خدمت كنم. از تيم ملي كناره‌گيري نكردم و مشكل خانوادگي‌ام فقط در روزهايي بوجود آمد كه بايد در اردبيل بازي دوستانه انجام مي‌داديم و با هماهنگي با كادر فني به تهران برگشتم.
وي افزود: حضور در جام جهاني را هنوز تجربه نكرده و مي خواهم با تيم ملي به اين مسابقات برسم. در اين راه از هيچ كوششي دريغ نمي كنم و در حال حاضر نيز هيچ مشكلي براي ملي پوش شدن ندارم.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
انتقاد شديد‌الحن قطبي از برخي خبرنگاران ورزشي:
كاري كه شما با پرسپوليس مي‌كنيد، حيوان با حيوان هم نمي‌كند!

Multimedia%5Cpics%5C1387%5C2%5CPhoto%5C3079.JPG

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در اظهارنظري عجيب با انتقاد شديد از برخي خبرنگاران ورزشي گفت: كاري كه برخي روزنامه‌هاي ورزشي با پرسپوليس مي‌كنند، حيوان با حيوان هم نمي‌كند!

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، افشين قطبي پس از تمرين صبح امروز (سه‌شنبه) تيم فوتبال پرسپوليس با لحني انتقادآميز در خصوص خبري مبني بر سفر "ماركو" به برزيل براي آوردن بازيكن براي تيم فولاد، خطاب به خبرنگاران گفت: شما مگر غيرت نداريد كه چنين كاري مي‌كنيد. شما مگر وجدان كاري نداريد؛ شما مگر حيوانيد؟ آخر حيوان هم با حيوان كاري كه برخي روزنامه‌ها با پرسپوليس مي‌كنند را نمي‌كند. ماركو اصلا نمي‌داند فولاد چه تيمي است و كجاست، پس چه طور مي‌شود براي آوردن بازيكني براي اين تيم به برزيل رفته باشد. من به عنوان سرمربي پرسپوليس وظيفه دارم كه در قبال اذيت كردن برخي خبرنگاران و روزنامه‌هاي ورزشي، از دستيارانم دفاع كنم. ماركو با صداقت و وجدان كاري در پرسپوليس فعاليت مي‌كند. چرا شما اين طور او را اذيت مي‌كنيد؟

وي افزود: ماركو مدت‌ها پيش به خاطر فراهم نشدن امكاناتي كه باشگاه به او قول داده بود، استعفايش را نوشت كه اكنون اگر در جمع تيم حاضر است، نشان از برطرف شدن تمامي مشكلاتش است. زماني كه قرار شد مشكلات ماركو از طرف باشگاه حل شود، ما فرصت را در اين ديديم تا او به برزيل رفته و در كنار پدرش باشد زيرا پدر او در برزيل دچار سكته‌ي مغزي شده بود كه بايد جراحي مي‌شد.

به گزارش ايسنا، اين واكنش افشين قطبي به شدت خبرنگاران حاضر را عصباني كرد و آنها به قطبي توصيه مي‌كردند كه بايد عذرخواهي كني و بايد همه‌ي روزنامه‌ها و خبرنگاران ورزشي را به يك چشم نگاه نكني كه قطبي در پاسخ گفت: من هميشه به شما احترام گذاشته‌ام و با صداقت حرف زده‌ام و نمي‌توانم دائما صحبت‌ها و اخبار كذبي كه عليه پرسپوليس، پشت پرده‌ي پرسپوليس و مسايل شخصي بازيكنان و مربيان پرسپوليس را تكذيب كنم. معتقدم روزنامه‌ها پل ارتباطي مردم و باشگاه‌ها هستند، پس نبايد با انتشار اخبار و مصاحبه‌هاي دروغ اعتماد مردم را سلب كنند؛ متاسفانه كشور ايران با جمعيت 70 ميليوني خود شاهد فروش حدود تنها پنج هزار روزنامه ورزشي است كه اين نشان از بي‌اعتمادي مردم نسبت به روزنامه‌هاست. من قصد توهين و جسارت به اشخاص و يا خبرنگاراني كه در تمرينات حاضر مي‌شوند، ندارم بلكه معتقدم جريان‌هايي كه ممكن است در برخي روزنامه‌ها هدف‌گذاري شود تا برعليه تيمي دروغ بنويسند، بايد از بين بروند و مشكل من فقط با آنهاست.

افشين قطبي همچنين درباره‌ي اظهاراتي كه محمد مايلي‌كهن چندي پيش برعليه او اظهار كرده بود نيز گفت: فكر مي‌كنم بدي را نبايد با بدي جواب داد. دو كار غلط نتيجه‌ي غلط دارد. من معتقدم بايد درباره‌ي اظهارات مايلي‌كهن سكوت كنم و اين وظيفه‌ي باشگاه است كه اينگونه موارد را پيگيري كرده و مشكلات احتمالي ناشي از آن را مرتفع كند.

سرمربي تيم پرسپوليس كه بازيكنان اين تيم را تا پس از پايان داربي از انجام هرگونه مصاحبه‌ي مطبوعاتي با خبرنگاران محروم كرده، در اين باره گفت: براي به وجود نيامدن حاشيه‌هاي مختلف پيش از داربي تصميم گرفتم تا اجازه‌ي مصاحبه به بازيكنان ندهم. ترجيح مي‌دهم خودم در شرايط فعلي صحبت كنم.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797

:blink::blink:

نه .........؟! افشین قطبی اینجوری گفته ؟

باورش مشکله ... ببین بار روانی و مسائل حاشیه ای چقدر عصبانیش کرده ...

ولی درکل بد گفته ها نه .... ؟ :(

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
اگه هم گفته باشه واقعاً راست گفته
حمایتش میکنیم
دیگه این روزنامه ها هر ...شعری که دلشون میخواد می نویسن

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
اگه هم گفته باشه واقعاً راست گفته
حمایتش میکنیم
دیگه این روزنامه ها هر ...شعری که دلشون میخواد می نویسن

راست میگه خدائی ..... هیچ نظارتی نیست ... اگه یکی از این موضوعات سیاسی بود تا الان روزنامه و دم و دستگاهش نابود شده بودند . اما الان هیچ خبری نیست ..... هر چرتی که دلشون میخواد مینویسن . من 2 ماهی میشه که روزنامه نخریدم فقط از جلوی روزنامه فروشی که رد میشم خندم میگیره از این چرندهائی که مینویسن .
کلا یه بارم گفته بودم فقط 3 تا رو.زنامه ورزشی رو میشه خرید . بقیه رو باید آتیش زد .. حیف پول .. حیف کاغذ که این دری وری ها توش نوشته میشه .

Last edited:

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
راست میگه خدائی ..... هیچ نظراتی نیست ... اگه یکی از این موضوعات سیاسی بود تا الان روزنامه و دم و دستگاهش نابود شده بودند . اما الان هیچ خبری نیست ..... هر چرتی که دلشون میخواد مینویسن . من 2 ماهی میشه که روزنامه نخریدم فقط از جلوی روزنامه فروشی که رد میشم خندم میگیره از این چرندهائی که مینویسن .
کلا یه بارم گفته بودم فقط 3 تا رو.زنامه ورزشی رو میشه خرید . بقیه رو باید آتیش زد .. حیف پول .. حیف کاغذ که این دری وری ها توش نوشته میشه .

من فکر کنم اخرین روزنامه ورزشی که گرفتم برا 5-6 سال پیش باشه :D البته هر موقع دربی رو برنده باشیم روزنامه پیروزی رو میگیرم :lol:
با وجود خبرگزاری های رسمی و اینترنت کی میره به این چرندیات پول بده

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
قطبي: آنها كه دروغ مي نويسند مثل حيوان هستند

افشين قطبي به دليل انتشار شايعه تلاش ماركو براي انتقال چند بازيكن برزيلي به تيم فولاد خوزستان، با خبرنگاران حاضر در محل تمرين به طور لفظي درگير شد.
وي خبرنگاران را متهم به حاشيه سازي براي پرسپوليس كرد.

قطبي به خبرنگاران گفت: نمي‌دانم چرا درباره ماركو اين حرفهاي عجيب نوشته شد. چرا بايد براي فولاد بازيكن بياورد؟ آيا اين يك تهمت به اين مربي بين المللي نيست؟ پشت پرده زندگي خانواده من را مي‌خواهند مقابل چشمانم بگذارند. شما مگر وجدان كاري نداريد؛ شما مگر حيوانيد؟ آخر حيوان هم با حيوان كاري كه برخي روزنامه‌ها با پرسپوليس مي‌كنند را نمي‌كند. از مسئولان باشگاه خواهش مي‌كنم اين مسئله را پيگيري كنند تا بتوانم در آرامش كارم را انجام دهم.
وي گفت: تيم را ممنوع المصاحبه كردم و شايد خودم را نيز ممنوع المصاحبه كنم تا از حاشيه ها جلوگيري كنم. اميدوارم مثل قبل مسئولان پرسپوليس در مقابل برخي رسانه ها از من و ماركو حمايت كنند.
افشين قطبي در هنگام خروج از ورزشگاه اكباتان از خبرنگاران عذر خواهي كرد.

امپراطور سیاست کاریش فوق العادست خوب میگه و خوب هم جمع و جور میکنه

افشين قطبي گفت: خبرنگاران شريف پلي هستند بين فوتبال و مردم و ما به آنها با ديده احترام نگاه کرده و هميشه زحمات آنها را در پيشرفت فوتبال مد نظر قرار مي‎دهيم.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس كه امروز پس از پايان تمرين به انتقاد شديد از برخي خبرنگاران ورزشي پرداخت گفت: من از همه خبرنگاران شريف معذرت خواهي مي‎کنم، به واسطه آن که هميشه خودم را مديون آنها مي‎دانم و فقط به آن عده معدود که تعدادشان بسيار ناچيز است سفارش مي‎کنم که بي‎جهت آبروي مردم را نريزند و باعث اختلاف در باشگاه ما نشوند. بار ديگر به همه خبرنگاران زحمتکش درود مي‎فرستم و نهايت احترام خودم و بازيکنان پرسپوليس را به شما ابراز مي‎دارم.
وي در پايان گفت: اميدوارم تيم پرسپوليس با بازيهاي خوب خود سبب شود که تعداد بيشتري از هواداران اين تيم در ورزشگاهها حضور يابند.

Last edited:

30naa

Registered User
لایک‌ها
3

آره بعید نیست
اولا که افشین قطبی رو خیلی گندش کردن از نظر اخلاقی در حالی که به نظر من بیش از با اخلاق بودن سیاستمداره و سیاست هم با اخلاق هیچ سنخیتی نداره
ثانیا این بنده خدا درست به زبان و گفتار و اصطلاحات فارسی مسلط نیست

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
آره بعید نیست
اولا که افشین قطبی رو خیلی گندش کردن از نظر اخلاقی در حالی که به نظر من بیش از با اخلاق بودن سیاستمداره و سیاست هم با اخلاق هیچ سنخیتی نداره
ثانیا این بنده خدا درست به زبان و گفتار و اصطلاحات فارسی مسلط نیست

اتفاقا به نظر من با اخلاقترين مربي كه تو ايران تا حالا ديديم ، همين آقاي قطبي هست و اصلا هم كسي بزرگش نكرده ، رفتارش اونو بزرگ كرده ، تازه خيلي از مربيهاي داخل هم با اومدن قطبي اخلاق مدارتر شدن و از اون ياد گرفتن ، نحوه نگرش قطبي در بازي بازيكنان پرسپوليس داخل زمين كاملا مشهوده و اونا هم خيلي اخلاق مدار شدن . و تقريبا همه هم اين مساله رو قبول دارن (( گذري كنيد بر خبرهايي كه ساله گذشته در خبرگزاريها و روزنامه ها ميشد ))
اما اين كه ميگيد به زبان فارسي و اصطلاحاتش مسلط نيست درسته .

PROGRESSIVE

Registered User
لایک‌ها
3

بالاخره جو حاکم به ایران کار خودش را کرد
جای این که قطبی لیگ را درست کنه لیگ قطبی را به این روز انداخت

Last edited:
بالا