• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
افشين قطبي: خبرنگاران شريف پلي هستند بين فوتبال و مردم

افشين قطبي گفت: خبرنگاران شريف پلي هستند بين فوتبال و مردم و ما به آنها با ديده احترام نگاه کرده و هميشه زحمات آنها را در پيشرفت فوتبال مد نظر قرار مي‎دهيم.

به گزارش ايسنا، سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس كه امروز پس از پايان تمرين به انتقاد شديد از برخي خبرنگاران ورزشي پرداخت گفت: من از همه خبرنگاران شريف معذرت خواهي مي‎کنم، به واسطه آن که هميشه خودم را مديون آنها مي‎دانم و فقط به آن عده معدود که تعدادشان بسيار ناچيز است سفارش مي‎کنم که بي‎جهت آبروي مردم را نريزند و باعث اختلاف در باشگاه ما نشوند. بار ديگر به همه خبرنگاران زحمتکش درود مي‎فرستم و نهايت احترام خودم و بازيکنان پرسپوليس را به شما ابراز مي‎دارم.

وي در پايان گفت: اميدوارم تيم پرسپوليس با بازيهاي خوب خود سبب شود که تعداد بيشتري از هواداران اين تيم در ورزشگاهها حضور يابند.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
قطبی مربی خیلی خوبیه و واقعا جن تل منه . .
هوای مربیتون رو داشته باشید..

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
با این صحبت های البته بحق قطبی از فردا خیلی روزنامه ها شمشیرشون رو از رو می بندن و شروع می کنن به خراب کردن قطبی.
این مساله واقعا می تونه آینده شغلی این مربی رو تعیین کنه . ایشاللا که به خیر بگذره !

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
با این صحبت های البته بحق قطبی از فردا خیلی روزنامه ها شمشیرشون رو از رو می بندن و شروع می کنن به خراب کردن قطبی.
این مساله واقعا می تونه آینده شغلی این مربی رو تعیین کنه . ایشاللا که به خیر بگذره !
منم دقیقا از همین میترسم که از فردا روزنامه ها چرت و پرت گفتن رو شروع کنن !!!!!

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
منم دقیقا از همین میترسم که از فردا روزنامه ها چرت و پرت گفتن رو شروع کنن !!!!!

من هنوز متحیرم که چی افشین قطبی رو اینقدر عصبانی کرده که اینجوری صحبت کنه

آخه هرچی بوده از حرفها و تهمت های مایلی کهن که بدتر نبوده ... در جواب اون فقط گفت بهشت و جهنم دست خداست ..

شایدم از " این به اون گفتن " های خبرنگاران شاکی شده ...

که حقم داره .... آخا کافیه امروز مثلا ناصر حجازی بگه .. قلعه نوعی سیستم بازیش غلطه یکربع بد خبرنگارا میرن پیش قلعه نوعی میگن .. شنیدین فلانی گفته فلان .. ؟!؟ نظرتون چیه .. :blink:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
با سلام خدمت دوستان
اين هم دو خبر از پرسپوليس :

در گفت و گو با فارس ، حيدري: با عصا در دربي بازي خواهم كرد

خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت:‌ به دليل حساسيت بالا، اگر لازم شد با عصا در دربي به ميدان مي‌روم.
سپهر حيدري در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت:‌ متاسفانه با وجود پيروزي شيرين مقابل پيام، از ناحيه زانو دچار مشكل شدم. دوست دارم با پيگيري‌ و مداواي هرچه سريعتر دكتر زرينه، به ميادين رسمي برگردم.
وي افزود: به هيچ عنوان از لحاظ روحي در شرايط بدي نيستم. سعي مي‌كنم از تمرينات عقب نمانم.
حيدري عنوان كرد: اميدوارم شرايط طوري باشد كه مقابل پگاه به ميدان بروم؛ در غير اينصورت خود را آماده دربي مي‌كنم. با توجه به حساسيت بالا بين هواداران، دوست ندارم اين ديدار را از دست بدهم. در صورت لزوم، در اين بازي با عصا به ميدان مي‌روم.
وي خاطر نشان ساخت: ‌مخالف ضعف خط دفاعي هستم. هنوز هم اعتقاد دارم مشكلات ما در دفاع تيمي است؛ البته انتقادپذير هستم و به صحبت بزرگان گوش مي‌دهم.

از سوي پزشك معالج خليلي ، دروازه‌بان تيم پرسپوليس 15 مهر ماه جراحي مي‌شود

خبرگزاري فارس: دروازه‌بان فوتبال پرسپوليس 8 مهر ماه از سوي پزشك معالج خليلي جراحي خواهد شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، پس از مساعدت مسئولان باشگاه پرسپوليس، ميثاق معمارزاده بليط سفر خود به آلمان را تهيه كرد.
طبق هماهنگي‌هاي انجام شده، 8 مهر ماه مصادف با 29 سپتامبر راهي آلمان مي‌شود و 15 مهر مصادف با 6 اكتبر تحت عمل جراحي قرار مي‌گيرد.
خليلي نيز به دليل مشكلات شخصي 20 مهر ماه راهي آلمان خواهد شد.

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0

آخه هرچی بوده از حرفها و تهمت های مایلی کهن که بدتر نبوده ... در جواب اون فقط گفت بهشت و جهنم دست خداست ..

که حقم داره .... آخا کافیه امروز مثلا ناصر حجازی بگه .. قلعه نوعی سیستم بازیش غلطه یکربع بد خبرنگارا میرن پیش قلعه نوعی میگن .. شنیدین فلانی گفته فلان .. ؟!؟ نظرتون چیه .. :blink:

فرزاد جان دقیقا به نکته ای اشاره کردی که می تونه ثابت کنه قطبی یه جنتلمن واقعی هست.تا موقعی که همه حرف حدیث و به قطبی نسبت می دادن هیچ حرفی نزد و هیچ اعتراضی هم نکرد(نمونه اش حرفای مایلی کهن که واقعا چیزای زشتی داخلش بود).اما مسئله ای که اینجا قطبی رو اینجا واقعا شاکی کرده اینه که در مورده مارکو مربی که به خاطر قطبی به ایران اومده روزنامه ها ورداشتن یه مشت اراجیف نوشتن. این باعث شد که قطبی از کوره در بره.خلاصه اینکه کسی که با آبروی دیگران بازی کنه از حیوون هم پست تره. حالا می خواد خبرنگار باشه یا من نوعی.اینم دلیل نمی شه که خبرنگارای عزیز چون قشر زحمت کشین خودشونو محق بدونن که هر چرندیاتی که دوست دارن بنویسن کسی هم نگه بالا چشمشون ابرو.تو کشور ما همه چیز برعکسه همه ی اقشار جامعه خودشونو مظلوم می دونن و به واسطه این هر غلطی که دوست دارن می کنن.از داور و خبرنگارش گرفته برو به بالا...
نمونه دیگه اش کاری که با عابدزاده کردن.اگه فکر می کنین من اشتباه می گم حتما بگین

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
این آشغال پیوس رو باش . امروز توی خبر ورزشی کلی اراجیف گفته به قطبی . از همین می ترسیدم . بیچاره قطبی دلم براش می سوزه . بدون شک بد آشی براش می پزن مطبوعات و فوتبالی های بدون تیم مانده .

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
این ..... پیوس رو باش . امروز توی خبر ورزشی کلی اراجیف گفته به قطبی . از همین می ترسیدم . بیچاره قطبی دلم براش می سوزه . بدون شک بد آشی براش می پزن مطبوعات و فوتبالی های بدون تیم مانده .

نسرین خانم .. میشه نوشتتون رو ویرایش کنید ... فرشاد پیوس یکی از 3 گلزن تاریخ فوتبال پرسپولیس ، ایران و آسیاست . چطور راجع بهش اینطور صحبت میکنید . هر چند اگر حرفهائی زده باشه ... خصوصا اینکه توی اراجیف نامه ای به اسم خبرورزشی چاپ شده باید با دید بازتری نسبت بهش عکس العمل نشون میدادی .

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325

منم با سونادور موافقم ............. کلا قطبی امسال نشون داده که روی این مارکو حساسیت زیادی داره !!!!!

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
این آشغال پیوس رو باش . امروز توی خبر ورزشی کلی اراجیف گفته به قطبی . از همین می ترسیدم . بیچاره قطبی دلم براش می سوزه . بدون شک بد آشی براش می پزن مطبوعات و فوتبالی های بدون تیم مانده .

این مطبوعات اگر راست و درست می نوشتن فردی مثل قطبی بهشون نمی گفت مثل حیوون رفتار میکنید
مطمین باشید پیوس فردی نیست که در این موقعیت چیزی گفته باشه اینها همش سوء استفاده مطبوعات هستش

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
امیدوارم همین طور باشه . ولی شما اگه تو این چند سال مسائل پرسپولیس رو دنبال کرده باشید که کردید حتما متوجه شدین که پیوس همیشه ساز مخالف زده و از مربیان تیم بی جهت گلایه کرده . چه آری هان ، چه دنیزلی و چه قطبی ...

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
با اعلام حمايت كامل از قطبي

مصطفوي: ناگفتني‌ها را پس از دربي مي‌گويم

خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران گفت: تا پيش از دربي در خصوص حاشيه‌سازي‌ها چيزي نمي‌گويم؛ اما پس از دربي ناگفتني‌هاي زيادي را بازگو خواهم كرد.

داريوش مصطفوي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: فعلاً سعي مي‌كنم درباره دربي حرفي نزنم و موضوع را به روز شنبه منتقل كنم، چون ديدار حساسي فردا برابر پگاه گيلان داريم.
وي افزود: شك نكنيد كه پرسپوليس فردا مقابل پگاه به پيروزي مي‌رسد چون در بازيكنان در تمرين امروز انگيزه زيادي ديدم.
وي در خصوص بي‌احترامي افشين قطبي به خبرنگاران نيز گفت: به طور صد در صدر از قطبي حمايت مي كنم و معتقد هستم كه سرمربي تيم من به كسي توهين نكرده است و فقط از خبرنگاران سوال كرد كه آيا اينكه ماركو براي پدرش به بزريل سفر كرده است، حكم دلالي دارد؟
وي افزود: دلالي ماركو درست نيست ما هم پس از اين اطلاعيه داديم و موضوع اصلي را به مردم گوشزد كرديم؛ اما من نمي‌توانم تمام كارهايي را كه در باشگاه انجام مي‌شود بازگو كنم.
وي افزود: افشين قطبي قصد توهين به كسي را نداشته است؛ اما من مطمئن هستم با بهانه‌هاي مختلف و جريان سازي در حاشيه تيم قصد دارند به من و قطبي ضربه بزنند تا پرسپوليس نتيجه نگيرد.
وي افزود: اگر من وارد اين مسائل كوچك و بزرگ نمي‌شوم چون نمي‌خواهم تيم را به حاشيه ببرم. هفته آينده ديدار سخت و سرنوشت سازي داريم كه بايد با نتيجه مطلوب آن را سپري كنيم.
مصطفوي ادامه داد: دربي حساسيت بالايي دارد و من تا روز بازي و نتيجه خوب مقابل استقلال تمام حاشيه‌ها و حرفها را به جان مي‌خرم تا تيم موفق شود. پس از اين بازي خيلي از ناگفتني ها را خواهم گفت.
مصطفوي درباره اعتراض به باشگاه ذوب آهن گفت: دنبال كارها هستيم و سعي مي‌كنيم با فرستادن نماينده اي به فيفا مسئله را پيگيري كنيم چون بايد حقمان را از اين تيم بگيريم. پاسخ كسي كه در يك برنامه تلويزيوني هر چه دلش خواست به من گفت را خواهيم داد.
وي تاكيد كرد: برخي بايد بدانند كه نمي توانند مردم را گول بزنند. سايپا بيشترين ملي پوش را دارد همه ديدند امروز مقابل كوروچي چه عملكردي داشت. اگر استقلال و پرسپوليس در جام قهرمانان آسيا حضور داشته باشند حرف اول را مي زنند.
مططفوي در پايان خاطرنشان كرد: پس از حرف و حديثهاي روز گذشته درباره قطبي خيلي‌ها من و او را روي كاغذ از پرسپوليس بيرون كردند و به دنبال بهانه سازي بودند. خوشحال هستم كه به هيچ فردي محتاج نيستم و با دستور مسئولين در حال حاضر به پرسپوليس خدمت مي‌كنم. مطمئن باشيد تا روزي كه در اين پست باشم سعي مي كنم بهترين تيم را براي هواداران آماده كنم.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
ضمن عذرخواهي از خبرنگاران

قطبي: نمي‌توانم برابر شايعات بي اساس سكوت كنم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: همان افشين قطبي سال گذشته هستم؛ اما ديگر نمي‌توانم برابر شايعات بي‌اساس بي‌تفاوت باشم.

به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي پيش از تمرين امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: روز گذشته قصد بي‌احترامي به هيچكس را نداشتم؛ ولي بايد كاري انجام دهيم كه فوتبال ما به آسيا بهتر شناخته شود. روزنامه‌ها نبايد با تيترهاي اشتباه، قصد تخريب مربيان را داشته باشند.
وي افزود: از نوشته يكي از جرايد شگفت‌زده شدم و نمي‌دانم اين تهمتي كه به ماركو زدند را چگونه مي‌خواهند سرپوش بگذارند، چون شايعه حضور ماركو در برزيل براي آوردن بازيكن براي تيم فولاد واقعاً بي‌ربط است و مطمئن باشيد با اين حرف‌ها ضرر فراواني خواهيم كرد.
وي ادامه داد: دوست ندارم توجيه كنم؛ اما مگر در مدتي كه در ايران بودم خبرنگاران بي‌احترامي از من ديده‌اند؟ ببينيد اين بار چه مشكلي پيش آمد كه من برافراشته شدم.
وي در خصوص بحث تغيير افكارش نسبت به سال گذشته گفت: هيچ تغييري نداشتم و همان قطبي فصل گذشته هستم؛ ولي مي‌خواهم اين بار با ايده‌ها و حرفهاي جديد كاري انجام دهم تا به فوتبال ايران كمك كنم، نه اينكه مقابل بعضي از حرف ها سكوت كنم تا برخي به راحتي به من و پرسپوليس ضربه بزنند.
سرمربي تيم پرسپوليس همچنين در خصوص حرفهاي برخي از پيشكسوتان نيز برعليه خودش گفت: در مقابل استيلي و پيشكسوتان پرسپوليس بازهم سكوت مي‌كنم و سعي مي‌كنم فقط به فكر موفقيت در تيم خودم باشم نه اينكه تيمي پرحاشيه داشته باشم و در كوران ليگ برتر ،جام حذفي و ليگ قهرمانان آسيا زنگ تفريح باشم.
قطبي خاطرنشان كرد: از مسئولان پرسپوليس و خبرنگاران عذرخواهي مي‌كنم. همانطور كه بارها گفته‌ام فوتبال بدون خبرنگار هيچ معناي ندارد و بايد براي آينده آنها برنامه‌ريزي‌هاي بهتري شود.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در پايان يادآور شد: براي اينكه بخواهم دوباره دل مسئولان و هواداران را شاد كنم با تمام قوا فردا برابر پگاه قرار مي‌گيريم تا با سه امتياز شيرين به فكر ديدار حساس در هفته آينده باشيم. اميدوارم هواداران در اين بازي ما را تنها نگذارند و شاهد ديدن خبرنگاران نيز در ورزشگاه آزادي باشم

S.Darkness

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو لیگ ما که این مسائل تموم شدنی نیست.فقط امیدوارم قطبیه بیچاره کم نیاره و مثل همبشه کار کنه....البته قطبی سیاست هم داره ها...ولی خوب امیدوارم سیاستش درست باشه...:rolleyes:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
فرزاد جان دقیقا به نکته ای اشاره کردی که می تونه ثابت کنه قطبی یه جنتلمن واقعی هست.تا موقعی که همه حرف حدیث و به قطبی نسبت می دادن هیچ حرفی نزد و هیچ اعتراضی هم نکرد(نمونه اش حرفای مایلی کهن که واقعا چیزای زشتی داخلش بود).اما مسئله ای که اینجا قطبی رو اینجا واقعا شاکی کرده اینه که در مورده مارکو مربی که به خاطر قطبی به ایران اومده روزنامه ها ورداشتن یه مشت اراجیف نوشتن. این باعث شد که قطبی از کوره در بره.خلاصه اینکه کسی که با آبروی دیگران بازی کنه از حیوون هم پست تره. حالا می خواد خبرنگار باشه یا من نوعی.اینم دلیل نمی شه که خبرنگارای عزیز چون قشر زحمت کشین خودشونو محق بدونن که هر چرندیاتی که دوست دارن بنویسن کسی هم نگه بالا چشمشون ابرو.تو کشور ما همه چیز برعکسه همه ی اقشار جامعه خودشونو مظلوم می دونن و به واسطه این هر غلطی که دوست دارن می کنن.از داور و خبرنگارش گرفته برو به بالا...
نمونه دیگه اش کاری که با عابدزاده کردن.اگه فکر می کنین من اشتباه می گم حتما بگین

SonadoR عزیز راجع به مقصود دار بودن بعضی خبرنگاران که جای حرف و دفاع نیست ، عرض من اینه که با شخصیتی که قطبی از خودش نشون داده هیچکی دوست نداره این وجهه زیر سوال بره کاش کمی ملایم تر میگفت تا آتو دست خیلی از این نون به نرخ روز خور ها نده ...
دیدین امروز بعضی از روزنامه ها چه تیتر بزرگی راجع اون حرف زده بودن .. ؟

ولی بازم دمش گرم اونقدر شهامت داشت که زود خودشو ریکاور کرد و عذرخواهی کرد :)
همه اینجور وقتها به سادگی " تکذیب " میکنن و کاسه کوزه رو سر بقیه میشکونن

ادیت : متاسفانه همونجوره که حدس زدم ، اینجا رو ببینید ، سطر وسط روزنامه امروز " ایران ورزشی " تماما به انتقاد از افشین قطبی پرداخته :eek:

Last edited:

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
این مطبوعات اگر راست و درست می نوشتن فردی مثل قطبی بهشون نمی گفت مثل حیوون رفتار میکنید
مطمین باشید پیوس فردی نیست که در این موقعیت چیزی گفته باشه اینها همش سوء استفاده مطبوعات هستش

توجه شما رو جلب می کنم به بعضی مصاحبه های پیوس در باره قطبی :

24 شهریور 87
فرشاد پیوس: او مرد روزهای سخت نیست

فرشاد پیوس پیشكسوت پرسپولیس طی اظهار نظری گفت: تعویض های اشتباه قطبی باعث شكست پرسپولیس مقابل مس كرمان شد . او نشان داد مرد روزهای سخت نیست.
آقای گل سابق پرسپولیس همچنین اظهار داشت: پرسپولیس در بازی مقابل مس كرمان نظم تیمی خوبی نداشت و بازیكنان به وظایف خود عمل نكردند. وی افزود: پرسپولیس موقعیت های گل زیادی داشت اما استرس بازیكنان مانع از این شد آنها به گل برسند. پیوس گفت: فرانك آتسو بازیكن خوبی است اما در بازی با مس عملا هافبك های پرسپولیس را از كار انداخته بود.
او هر توپی كه می گرفت سانتر می كرد و روی دروازه مس می ریخت. سرمربی اسبق تراكتور سازی با اشاره به اینكه پرسپولیس نمی تواند همیشه با سیستم ۱-۳-۲-۴ بازی كند گفت: افشین قطبی در بازی مقابل مس باید با ۲ مهاجم ثابت كار می كرد نه اینكه «توره» تك مهاجم پرسپولیس باشد. این بازیكن هم هیچگاه نوك حمله نبود و دائما عقب می آمد تا توپ بگیرد. به نظرم خط حمله پرسپولیس ضعف عمده ای داشت. این تیم برای گلزنی باید كارهای تركیبی انجام می داد نه اینكه توپ را بلند از دفاع به حمله می فرستاد. وی تصریح كرد: هافبك های پرسپولیس به خط حمله این تیم اضافه نمی شوند.
وی در خصوص گل مس گفت: در صحنه گل اشتباه خط دفاعی مشخص بود. اگر واعظی نبود كه پرسپولیس خیلی بیشتر از یك گل می خورد. پیوس تاكید كرد: پرسپولیس با این همه مهره نباید اینطور نتیجه بگیرد. این نتایج نشان می دهد قطبی مرد روزهای سخت نیست و نمی تواند در دقایق حساس به خوبی تعویض كند یا سیستم خود را تغییر دهد. وی در مورد این مسأله كه یك خطای پنالتی به نفع پرسپولیس گرفته نشده است، گفت: ممكن است این قضیه صحت داشته باشد اما پرسپولیس باید آنقدر مقتدر بازی كند كه نگرفتن یك پنالتی هم مشكلی برای این تیم ایجاد نكند.
مهاجم سابق پرسپولیس اظهار داشت: اگر هدایتی نبود و مشكلات مالی پرسپولیس را حل نمی كرد معلوم نبود چه اتفاقی می افتاد. پیوس خاطر نشان كرد: پرسپولیس هنوز هم می تواند قهرمان شود. این تیم باید حواشی خود را جمع و جور كند تا در ادامه لیگ نتایج خوبی كسب كند. پرسپولیس محبوب میلیونها هوادار است و باید مطابق میل آنها نتیجه بگیرد.
روزنامه ابرار ورزشی

18 شهریور 87

پیوس: قطبی باید كریمی را روی چشم خود بگذارد! علی كریمی بسیار بزرگتر از قطبی است .

اتفاقات باشگاه پرسپولیس برای امثال فرشاد پیوس كه جزو افتخارات این تیم به شمار می روند زیاد جالب نیست و او حق دارد در لابلای حرف هایش نگرانی از آینده پرسپولیس را پنهان نكند. دقایقی با او تماس گرفتیم تا ببینیم پیوس آمدن كریمی را به پرسپولیس چگونه توصیف می كند. با ما همراه باشید:
● علی كریمی هم به پرسپولیس پیوست. آقای پیوس! نظر شما در این رابطه چیست؟
▪ كریمی بازیكن بسیار خوبی است. او در میدان مهره توانا و باكیفیتی به شمار می رود كه اگر از لحاظ روحی و روانی آماده باشد، می تواند در لحظه های حساس كارهای مثبتی انجام دهد. همین كه در طول ۹۰ دقیقه می تواند یك حركت دینامیكی داشته باشد یا یك پاس مؤثر دهد، برای پرسپولیس كفایت می كند.
● اما افشین قطبی گفته بود او را نمی خواهیم.
علی كریمی بسیار بزرگتر از قطبی است و سرمربی پرسپولیس باید این بازیكن را روی چشمش بگذارد! كریمی، هم بازیكن مؤدبی است و هم از لحاظ فنی در سطح فوق العاده ای قرار دارد، حال اینكه قطبی به چه علتی برای كریمی ناز می كند مشخص نیست!
● اگر شما جای قطبی بودید از كریمی در چه پستی استفاده می كردید؟
▪ هافبك رو به جلو. او می تواند پاس عمقی دهد و مدافعان حریف را دریبل بزند.
● آیا كریمی نمی تواند به عنوان مهاجم نوك بازی كند؟
▪ بهتر است در چنین پستی بازی نكند چرا كه در حملات تحت فشار مدافعان قرار خواهد گرفت و توپ را از دست می دهد. او باید در جایی بازی كند كه بتواند آزادانه كار خودش را انجام دهد.
● می گویند با وجود جذب كریمی، پرسپولیس به دنبال بستن قرارداد با «دیكارمو»ی برزیلی هم هست. نظر شما در این مورد چیست؟
▪ فكر می كنم بهتر است این قضیه با كدخدامنشی حل شود. پرسپولیس به علی كریمی احتیاج داشت اما آیا به دیكارمو هم احتیاج دارد؟ این سؤالی است كه مدیران و مربیان پرسپولیس باید از خود بپرسند. البته به نظر من دیكارمو اگر شرایط آمدن به تیم را داشته باشد، می تواند به كمك پرسپولیس بیاید اما به شرطی كه در لیست تیم جا برای آمدن این برزیلی ناشناخته باشد.
● اینكه با توجه به بیرون نشستن بسیاری از پیشكسوتان بعضاً باسواد پرسپولیس ، داریوش مصطفوی هر روز به خود پست هایی از قبیل سخنگوی باشگاه، مدیر اقتصادی باشگاه و ... را می دهد درست است یا خیر؟
▪ فعلاً كه آقای مصطفوی خود را همه كاره پرسپولیس می داند و به همه كارها دخالت می كند اما به عقیده من یك مدیرعامل باید بالای سر تیم باشد و اوضاع را از بالا بررسی كند نه اینكه خودش همه عناوین را تصاحب كرده و هیچ كس را به دفترش راه ندهد. شما ببینید پیشكسوتانی مثل محمد پنجعلی، علی پروین، مجتبی محرمی، مرتضی كرمانی مقدم،محسن عاشوری و... هیچ سمتی در باشگاه ندارند و عملاً از انجام كارهای اجرایی محرومند. باید امثال این افراد جمع شوند دور و بر پرسپولیس و به اوضاع آن رونق دهند.
● خودتان چطور؟ پس چه موقع نوبت حضور فرشاد پیوس در پرسپولیس است؟
فرشاد پیوس یك كوپن دارد و آن سرمربیگری پرسپولیس است. اگر عده ای كه مرا از تیم دور كرده اند اجازه دهند، از كوپنم فقط برای نشستن روی نیمكت پرسپولیس به عنوان سرمربیگری تیم استفاده خواهم كرد.
● شنیدیم كمیته فنی پرسپولیس كه متشكل از عده ای پیشكسوت دوران طلایی فوتبال كشور است از اینكه نظراتشان در تیم هیچ خریداری ندارد شاكی هستند. در این مورد هم صحبت كنید.
▪ بگذارید پای شخصیت كسانی كه سعی كردند با آوردن این پیشكسوتان خودشان را پشت سر نام آنها پنهان كنند به میان نیاورم وگرنه همه تیم ها به دنبال موقعیتی می گردند تا چنین كمیته هایی در كنار تیمشان حضور داشته باشد. به نظر من قطبی می تواند از تجربیات چنین افرادی استفاده كند، البته اگر دور و بری هایش بگذارند.
● مشكل جدید پرسپولیس اعتراضات چپ و راست بازیكنانی مانند محمد علوی، مهدی واعظی، محمد منصوری و... به علت نیمكت نشینی است. حال با اضافه شدن علی كریمی قطعاً اعتراضات افزایش می یابد. آیا چنین مشكلی در آینده خطرناك نیست؟
▪ علی كریمی كه نمی تواند روی نیمكت بنشیند چون هم باتجربه است هم نام بزرگی دارد. البته من در این مورد كه بازیكنان به زودی نسبت به نیمكت نشینی خود معترض می شوند قبلاً اخطار داده بودم اما امیدوارم این مشكل در آینده با تدابیری كه قطبی می اندیشد دردسرساز نشود.
● به نظر شما می توان در موفقیت پرسپولیس در این فصل به افشین قطبی امیدوار بود؟
▪ شرایط او بسیار سخت است چرا كه تیم های دیگر از پرسپولیس شناخت پیدا كرده اند و از سوی دیگر تیم قطبی درست مثل فصل گذشته بازی می كند. به هر حال من یك پرسپولیسی هستم و امیدوارم تیمم با هر شرایطی و با هر مربی موفق باشد.
مصاحبه : روزنامه ابرار ورزشی

11 شهریور 87

فرشاد پيوس: عنايت بايد قطبي را محروم مي‌كرد

فرشاد پيوس، گلزن سابق تيم فوتبال پرسپوليس كه مدتي است در رديف منتقدان باشگاه پرسپوليس قرار گرفته، بعد از نامه تند مايلي كهن عليه قطبي سعي دارد سرمربي سرخپوشان را زير سووال ببرد.

پيوس روز دوشنبه با خبرنگار ايرنا در خصوص مسائل مطرح شده پيرامون تيم پرسپوليس و تيم ملي فوتبال كشورمان به گفت وگو پرداخت كه ماحصل آن در ذيل مي‌آيد:

س: در مورد جوي كه عليه قطبي راه افتاده، چه نظري داريد؟

ج: هر كسي با توجه به رفتار خود مورد قضاوت قرار مي‌گيرد. متاسفانه قطبي كارهايي مي‌كند كه نشان مي‌دهد شناخت خوبي كه از او به دست آمده بود، درست نبود.

س: يعني قطبي را نبايد يك مربي حرفه‌اي دانست؟

ج: از نظر فني مربي فوتبال فهمي است. اما در روزهاي قبل كارهايي انجام داد كه نشان مي‌دهد بيشتر به حاشيه‌ها توجه دارد تا اينكه به دنبال برطرف كردن نقلط ضعف تيم خود باشد.

س: البته در فصل گذشته حاشيه‌ها او را اذيت كرده است.

ج: من كاري به اتفاقات ليگ هفتم ندارم. قطبي بعد از بازي ذوب آهن حرف هايي زد كه از يك مربي حرفه‌اي بعيد بود. تعجب مي‌كنم كه چرا عنايت او را محروم نكرد تا از اين طريق به دنبال اصلاح خود باشد.

س: يعني شما از محروميت قطبي استقبال مي‌كنيد؟

ج: ببينيد! هر كسي كه حد و حدود خود را ندارد، بايد با محروميت مواجه شود . هر مربي ديگري به جاي قطبي بود چند هفته از همراهي تيمش محروم مي‌شد.

س: اما خيلي از حرف‌هاي قطبي منطقي بود.

ج: نمي‌دانم چرا هنوز همه مي‌خواهند تحت هر شرايطي از قطبي حمايت كنند. در حاليكه كنفرانس بعد از بازي با ذوب آهن شخصيت اصلي‌اش را نشان داد.

س: به هر حال او موفق شده توانايي‌اش را ثابت كند.

ج: اگر منظورتان قهرماني پرسپوليس در ليگ هفتم است، بايد گفت كه هواداران بيشترين نقش را در آن موفقيت داشتند. قطبي امسال بايد ثابت كند كه چند مرده حلاج است.

س: يعني هيچ نقشي در قهرماني تيمش نداشت؟!

ج: البته نمي‌توان اينطور گفت. اما فراموش نكنيد كه در همه ديدارهاي پرسپوليس حداقل هفتاد هزار تماشاگر در ورزشگاه به تشويق تيم مي‌پرداختند. با اين شرايط قهرمان شدن كار دشواري نيست.

س: عملكرد قطبي را در دومين سال حضورش چطور مي‌بينيد؟

ج: همه ديدند كه او ايردات زيادي دارد و در حالي كه شرايط ايده آلي برايش فراهم كرده اند، هنوز نتوانسته نتيجه‌هاي خوبي را به دست آورد.

س: ايرادات زياد قطبي چيست؟

ج: سفرهايي كه به دوبي دارد، نشان مي‌دهد كه هنوز به اهميت مربيگري در تيم بزرگي مثل پرسپوليس پي نبرده است. هيچ جاي دنيا يك مربي اجازه ندارد كه تا به اين اندازه تيمش را رها كند و دنبال سفرهاي تفريحي خودش باشد.

س: امااي سفرها با اجازه هيات مديره است.

ج: دقيقا مشكل همينجاست. نمي‌دانم چرا همه مسوولان او را تافته جدا بافته مي دانند و اجازه مي‌دهند، هر كاري را كه دلش مي‌خواهد، انجام بدهد. به همين دليل است كه پرسپوليسي‌هاي قديمي اعتراض مي‌كنند، چون ما بدون اينكه ذي نفع باشيم هميشه دنبال اين هستيم تا پرسپوليس حرف اول را در فوتبال باشگاهي ايران بزند.

س: با انتقاد كردن و تخريب كردن؟!

ج:يك پرسپوليسي قديمي هيچ وقت ضرر تيمش را نمي‌خواهد. اگر انتقاد مي‌كنيم تنها از سر دلسوزي است، چرا كه نمي‌توانيم ببينيم يك مربي كه آشنايي زيادي با تاريخ اين تيم ندارد، هر كاري كه دلش مي‌خواهد انجام بدهد.

س: اين انتقادات ربطي به دور ماندنتان از پرسپوليس ندارد؟

ج: هرگز. مهم اين است كه پرسپوليس نتيجه بگيرد. بودن يا نبودن ما در اولويت چندم است.

س: از بحث پرسپوليس بگذريم، تيم ملي را در چه شرايطي مي‌بينيد؟

ج: ملي پوشان در اين چند وقت تمرينات خوبي داشته‌اند و مي‌توانيم اميدوار باشيم كه مقابل عربستان بازي خوبي انجام داه و نتيجه لازم را بگيرند.

س: يعني مي‌توان به نتيجه گرفتن در عربستان اميدوار بود؟

ج: اگر علي دايي بتواند شاگردانش را آماده بازي در جو پر حاشيه رياض كند، تيم ملي عربستان رقيبي نيست كه نتوان شكستش داد.

س: ملي پوشان مي‌توانند مغلوب جنگ‌هاي رواني نشوند؟

ج: اين تنها راهي است كه ما را در اولين رزو مقدماتي جهاني موفق مي‌كند. اي كاش بازيكنان با تجربه تر هم به همراه ملي پوشان بودند تا احتمال امتيازگيري بيشتر مي‌شد.

س: منظورتان مهدوي كيا و علي كريمي است؟

ج: نمي‌دانم چرا دايي به اين سادگي از تجربه و توانايي اين دو بازيكن جشم پوشي كرد. مهدوي كيا و كريمي در هر شرايطي مي‌توانند تاثيرگذارترين مهره هاي تيم ملي باشند.

س: اما خيلي وقت است كه از كريمي در تيم ملي بازي‌هاي خوبي ديده نشده است

ج: علي كريمي تكنيكي‌ترين بازيكن آسيا است و اگر مسوولان بتوانند روحيه اش را بالا ببرند، به اندازه چند بازيكن مي‌تواند كارايي داشته باشد
.

12 شهریور 87

فرشاد پیوس: مصطفوی نباید «لی لی به لالای» قطبی می گذاشت

كاپیتان اسبق تیم پرسپولیس تهران گفت: قطبی پس از تساوی با ذوب آهن با عكس العمل های بسیار زننده هم سازمان تربیت بدنی و هم كمیته داوران را زیر سوال برد اما خوشحالم كه بالاخره مردم چهره دوم قطبی را دیدند.
فرشاد پیوس اظهار داشت: قطبی كه بلافاصله نام حرفه ای گری و كار در فوتبال بین المللی دنیا را به رخ فوتبال ایران می كشد پس چرا خودش طاقت یك تساوی را نداشت و برای فرار از بار این تساوی گناه را به گردن دیگران انداخت؟ وی تصریح كرد: قطبی كمیته داوران و سازمان را پس از تساوی با ذوب آهن به خاطر توجیه كردن كار فنی خودش سپر بلا قرار داد و جای سوال است كه چرا كمیته انضباطی هیچ محرومیتی برای وی مد نظر نگرفت؟
پیوس تاكید كرد: این صحبت های غیر حرفه ای قطبی در شرایطی نادیده گرفته شد كه اگر یك مربی در تیم های دیگر چنین اظهاراتی را می كرد بلافاصله او را توبیخ و جریمه نقدی می كردند. بازیكن اسبق تیم پرسپولیس تمامی مسائل به وجود آمده را حاصل بیش از حد لی لی به لالا گذاشتن مسئولان پرسپولیس به قطبی دانست و گفت: وقتی كه مصطفوی و مسئولان باشگاه پرسپولیس برای بازگرداندن قطبی به ایران تن به تمامی خواسته های وی دادند و بیش از حد لی لی به لالای او گذاشتند باید هم قطبی هر كاری می خواهد بكند.

روزنامه ابرار ورزشی

3 مهر 87

پيوس: دست آقاي امپراتور رو شده

گروه ورزش – صحبت‌هاي افشين قطبي بعد از پايان تمرين روز سه‌شنبه جاروجنجال‌هاي زيادي پيدا كرد. سرمربي پرسپوليس كه بيش از اين با مصاحبه‌ها و نحوه برخوردش الگويي شده بود براي مربيان ليگ برتري با به كار بردن لفظ حيوان در مورد خبرنگاران حسابي سوژه شده است.

عصبانيت قطبي به خاطر سوال يكي از خبرنگاران در مورد غيبت ماركو و شايعاتي كه در اين زمينه وجود دارد، بود. با توجه به اينكه پيش از اين يكبار ديگر قطبي به خاطر ماركو از كوره در رفته بود، به نظر مي‌رسد اين مربي برزيلي تنها مساله‌اي است كه باعث عصبانيت آقاي جنتلمن مي‌شود! صحبت‌هاي قطبي باعث شد تا عده‌اي از آنهايي كه چشم ديدنش را نداشتند بهانه‌اي براي موضع‌گيري مجدد عليه او پيدا كنند و تمام رفتارهاي پيشين سرمربي پرسپوليس را سياه‌كاري بخوانند! فرشاد پيوس، بازيكن سابق پرسپوليس يكي از اين افراد است پيوس در آخرين مصاحبه‌اش در مورد قطبي مي‌گويد: «قطبي به جاي خارج كردن تيم از حاشيه با مصاحبه‌هاي جنجالي خود پرسپوليس را بيش از پيش به استقبال حواشي مخرب در آستانه دربي مي‌برد. نمي‌دانم چه دليلي دارد كه قطبي با تصميم عجيب و غريب خود به اسم حفظ آرامش در تيم بازيكنان را ممنوع المصاحبه كرده و فقط خودش را در مورد مسائل تيم، پرسپوليس وكيل و وصي مي‌داند. آقاي قطبي كه فصل قبل با خونسردي و به دور از ايجاد حواشي، ظاهري خوب و محبوب از خود در نزد هواداران ساخت چه شده كه در اين فصل 180 درجه تغيير كرده و زمين و زمان را مقصر مي‌داند. وي كه هميشه در صحبت‌هاي خود مدعي بحث حرفه‌اي‌گري در فوتبال بود، خودش در نهايت آماتوري رفتار كرده و به هر طريقي حاشيه را به تيم تزريق مي‌كند.»فرشاد پيوس، در ادامه انتقاداتش به قطبي، مسوولان تيم را هم مورد نقد قرار مي‌دهد: «تمامي اين تصميمات قطبي ناشي از اختيارات بيش از حد اوست. وقتي كه قطبي مانند يك وارث در تمامي كارهاي باشگاه مداخله مي‌كند و مسوولان هم هيچ تذكري به او نمي‌دهند، بايد هم در اخذ تصميمات غيرفني مستقل عمل كند. با حمايت مالي خوبي كه هدايتي در باشگاه پرسپوليس انجام مي‌دهد، هيچ عذري براي عدم پيروزي مقابل استقلال پذيرفته نخواهد بود. البته قطبي هم بايد در بازي مقابل استقلال سيستم يكنواخت تيم را عوض كند؛ چرا كه دست آقاي امپراتور براي همه مربيان ليگ رو شده است.»

قضاوت با شما . آیا این بازیکن آقای گل برای سرمربیگری پرسپولیس کیسه ندوخته ؟ آیا قصدش تخریب قطبی نیست ؟ آیا با این دشمنی هاش لایق همون کلمه آشغال نیست ؟ آیا فکر نمی کنه فردا روزی اگر خودش هم سرمربی تیم شد هزار تا آدم به فرهنگ تر از خودش هستن که این جوری چوب لای چرخ کارش کنن ؟

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
به گزارش خبرنگار ايرنا، مسوولان اين باشگاه ازبکستاني که امروز عصر با شکست دادن سايپا به جمع چهار تيم برتر‌ ليگ قهرمانان آسيا رسيدند، هفته گذشته در تهران از طريق واسطه ها به دنبال کريمي بودند اما نتوانستند با او ارتباط برقرار کنند.
"اميد طيري" در اين رابطه به خبرنگار ايرنا گفت: کريمي در سطح فوتبال آسيا بازيکني ارزشمند است. به همين دليل مسئولان باشگاه کوروفچي را ترغيب به جدب اين بازيکن کرده بود.
مسئولان کوروفچي اعلام کردند که حاضرند با قرارداد هنگفتي ستاره تيم پرسپوليس تهران را به خدمت بگيرند اما آنان با بي ميلي کريمي مواجه شدند.
دستيار قلعه نويي که ارتباط نزديکي با ازبک ها دارد، گفت:‌ کريمي با رد پيشنهادات ازبک ها اعلام کرد که انگيزه هاي غير مالي دليل بازگشتش به ليگ برتر فوتبال ايران است و در شرايط کنوني حاضر نيست پيراهن پرسپوليس را با پيراهن تيم ديگري عوض کند.

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
متاسفانه همونجوره که حدس زدم ، اینجا رو ببینید ، سطر وسط روزنامه امروز " ایران ورزشی " تماما به انتقاد از افشین قطبی پرداخته
اگه غیر این می بود آدم باید شک می کرد.چون ایران ورزشی یکی از روزنامه هایی بود که اون اراجیف و روزه قبلش چاپ کرد.

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
اگه غیر این می بود آدم باید شک می کرد.چون ایران ورزشی یکی از روزنامه هایی بود که اون اراجیف و روزه قبلش چاپ کرد.

و البته روزنامه ایران سابقه درخشانی در زمینه ایجاد جو تشنج و توهین آمیز بودن مطالب داره ..

بالا