• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

masud1384

Registered User
لایک‌ها
0
استقلال 6 ... استقلال اهواز 0

و خداوند تبانی را آفرید ... :blush:

جادوگر که باشه
6 تای هشتاد و هفت

فقط خدا كنه جادوگر ديپورت شده بازي كنه تا شايد باور كنيد كريمي ديگه كلا مرخصه ! بازيكني كه سر نخواستنش در كشورهاي عربي دعوا بود و بازيكني كه مي توان گفت بي تعصب ترين بازيكن تاريخ ايران بوده اگه توي دربي باشد واقعا بازي تماشايي مي شود . يك يازيكن كم تحرك و بي تعصب در ......
فقط آبيته !​

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
فقط خدا كنه جادوگر ديپورت شده بازي كنه تا شايد باور كنيد كريمي ديگه كلا مرخصه ! بازيكني كه سر نخواستنش در كشورهاي عربي دعوا بود و بازيكني كه مي توان گفت بي تعصب ترين بازيكن تاريخ ايران بوده اگه توي دربي باشد واقعا بازي تماشايي مي شود . يك يازيكن كم تحرك و بي تعصب در ......
فقط آبيته !​

مگه ریوالده که اومده بود تو بازی سایپا تموم شده بود؟
من اصلا فک نمی کردم بتونه بدوئه
در ضمن جوجه رو آخر پاییز می شمرن شما هر چقدر دلت می خواد کری بخون:rolleyes:

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
فقط آبيته !​

خسته نباشی!!!!!

ببخشید احیانا شما 10 12 سالت نیست؟

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
دعوا نکنید بابا استقلال برده بعد آقای CP-YOU اومدن گفتن تبانی بوده و غیره و ذالک خوب ایشون هم بدش اومده اینها رو گفته دیگه زیاد آش بهم نزنید دیگه این کل کل ها همه جا هست دیگه ولی جاش اینجا نیست باید می رفتن تو تاپیک کل کل
البته آقای CP-YOU طبع شعر خوبی دارند ولی نباید تو تاپیک پرسپولیس با ما کل کل بکنند

شرمنده

masud1384

Registered User
لایک‌ها
0
دعوا نکنید بابا استقلال برده بعد آقای CP-YOU اومدن گفتن تبانی بوده و غیره و ذالک خوب ایشون هم بدش اومده اینها رو گفته دیگه زیاد آش بهم نزنید دیگه این کل کل ها همه جا هست دیگه ولی جاش اینجا نیست باید می رفتن تو تاپیک کل کل
البته آقای CP-YOU طبع شعر خوبی دارند ولی نباید تو تاپیک پرسپولیس با ما کل کل بکنند

شرمنده

به به ! پرسپوليسيهاي بي مرام و كم تحمل از اين آبي ياد بگيريد. كمي درك هم بد نيست .
فقط بخاطر اون دوستمون كه بنده را 10 ، 12 ساله حدس زد بايد بگم كه در همون دربي معروف ( 6-0 ) توي استاديوم امجديه بودم . البته اونموقع فقط سروصدا و داد و فرياد يادمه .....

Last edited:

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
10 12 کنایه به گفتارتون بود دوست عزیز.
lol....

DVD_16X

Registered User
لایک‌ها
35
استقلال با این برد خودش رو اماده کرد تا در دربی برای بار دوم 6تایی بشه با حضور علی کریمی در پرسپولیس

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
چرا ؟.........دلیل ؟

برای چی به نفع پرسپولیس بود؟

سلام دوستان
من هم با xpin موافقم . از قديم گفتن : آدم بي برگ و نوا را به حقارت منگر- كوزه را بشكسته ديدي با دو دستت بردار

غرض اينكه با اين نتايجي كه تا هفته قبل اس اس گرفته بود بار رواني برد دربي كاملا روي دوش پرسپوليس بود ضمن اينكه احتمال دست كم گرفتن حريف در دربي هم بود . حالا پرسپوليس جدي تر به اين بازي نگاه ميكنه و با فكر ونقشه هاي بيشتري به مصاف حريف ديرينه خواهد رفت.

Last edited:

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
به به ! پرسپوليسيهاي بي مرام و كم تحمل از اين آبي ياد بگيريد. كمي درك هم بد نيست .
فقط بخاطر اون دوستمون كه بنده را 10 ، 12 ساله حدس زد بايد بگم كه در همون دربي معروف ( 6-0 ) توي استاديوم امجديه بودم . البته اونموقع فقط سروصدا و داد و فرياد يادمه .....

ببخشید پدر بزرگ ... شما همینطوری که استادیوم میرفتی یاد گرفتی توی یه جمع صحبت کنی .
از درک بالا و سن سال شماست که به همین راحتی تهمت به یه جمع میزنی . معنی درک و شعور رو هم فهمیدیم .
ولی مثل اینکه خیلی دوست داری جو اینجا رو به هم بزنی . بی مرامی رو هم میتونیم بهت ثابت کنیم اگه مشکلی نداری باهاش . هر کسی میتونه نظرش رو بگه ، درست غلطش رو میشه در مورد بحث کرد . بحث ، نه توهین و تهمت .... خود من در مورد اظهار نظر این دوستمون نظر دادم میتونی بخونی ... فکر میکنم تاپیک رو اشتباه اومدی .
اما فقط جهت اطلاع شما باید عرض کنم که اگه این طرز صحبت کردنت رو توی این تاپیک ادامه بدی .. مطمئنا پشیمون میشی . از ما گفتن بود .

Mamylo

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
10
ببين رفيق، اينجا کلوب طرفداراي پرسپوليسه، نه کلوب کل کل.
پس لطف کن اگر کل کلي هم داري، بيرون از اينجا انجام بده

اگر سن پدربزرگ تک تک ما رو هم داشته باشيا، ولي کاش اينقدر مي دونستي که اين کارا چقدر مسخره بازيه که بياي تو يه کلوب که داره صحيح و سالم کارشو مي کنه جوشو متشنج کني

ضمناً، امروزم انگار تولدته که با اين حساب مي شي 13 ساله! تولدت مبارک!

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
منم تولدت رو تبریک می گم :cool:

دوستان عزیز و دوست داشتنی پرسپولیسی ( اُه اُه چه ناسیونالیستی شد )
من هم با آقا ساسان موافقم . تاریخ بازی های دربی نشون داده همیشه تیمی که در طول فصل ضعیف تر عمل کرده توی دربی موفق تر ظاهر شده ( حد اقل از لحاظ آماری و کیفیت بازی ). واقعا اگه می خواست وضع به هون منوال بگذره و آبی ها دو بزی باقی موندشون رو هم نبرن اون موقع باید برای دربی نگران می بودیم. خوشبختانه با این برد آبی ها ما هم به خودمون میایم که با تیم دست و پا بسته ای روبرو نیستیم . خدا کنه دربی رو ببریم . با هر نتیجه ای ! بردن دربی یه لذت دیگه ای داره .

masud1384

Registered User
لایک‌ها
0
ببخشید پدر بزرگ ... شما همینطوری که استادیوم میرفتی یاد گرفتی توی یه جمع صحبت کنی .
از درک بالا و سن سال شماست که به همین راحتی تهمت به یه جمع میزنی . معنی درک و شعور رو هم فهمیدیم .
ولی مثل اینکه خیلی دوست داری جو اینجا رو به هم بزنی . بی مرامی رو هم میتونیم بهت ثابت کنیم اگه مشکلی نداری باهاش . هر کسی میتونه نظرش رو بگه ، درست غلطش رو میشه در مورد بحث کرد . بحث ، نه توهین و تهمت .... خود من در مورد اظهار نظر این دوستمون نظر دادم میتونی بخونی ... فکر میکنم تاپیک رو اشتباه اومدی .
اما فقط جهت اطلاع شما باید عرض کنم که اگه این طرز صحبت کردنت رو توی این تاپیک ادامه بدی .. مطمئنا پشیمون میشی . از ما گفتن بود .

ممنون دوست عزيز . چشم بخاطر گل روي شماها ديگه اينجا چيزي نمي نويسم . خوش باشيد . اگر هم نوشته من كدورتي ايجاد كرد رسما عذر مي خوام . ياد جووني كرديم ديگه ....

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193

شرمنده

ببین اولا آقای cpu نه و خانم cpu بعدشم اینجا تاپیک کل کل که نیست
شما برو توو کل کل تا صبح واسه خودت شاهنامه بسرا
اینجا تاپیک پرسپولیسه و من بعنوان یک پرسپولیسی حق داشتم نظرم رو که خیلی هم اختصاصی نیست مطرح کنم
اگر اومده بودم و توی تاپیک شما چیزی نوشته بودم حق داشتید
ضمنا من فکر می کنم برای تیمی که صدر جدوله افت داره با تیم هفدهم کل کل کنه
و در آخر شما دو هفته صبر کنی کاملا مشخص می شه عیار تیموتون چقدره

ضمنا خود طرفدارای استقلال اهواز هم به تبانی بودن معترض بودند
اصلا همینکه آرش برهانی توی یک بازی دو تا گل بزنه یعنی تبانی رخ داده :lol:

در فرودگاه اهواز رخ داد

درگيري لفظي بازيكنان استقلال اهواز به دليل انگ تباني

بازيكنان استقلال اهواز شب گذشته بعد از حضور در فرودگاه اهواز با يكي از هواداران خود به درگيري لفظي پرداختند.

به گزارش خبرگزاري فارس، شكست سنگين تيم استقلال اهواز مقابل استقلال بي ترديد باعث مي شود در روزهاي آينده در تمرينات اين تيم مشكلاتي به وجود آيد. در همين راستا شب گذشته كه اين تيم به اهواز بازگشت، يكي از هواداران در فرودگاه به يكي از بازيكنان تيم به شدت انتقاد كرد و ضمن گلايه از او و تيم بابت بازي ضعيف مقابل استقلال، اين تيم را به تباني با حريف متهم كرد.
ميلاد ميداودي با ديدن اين صحنه موضع گيري كرده و در پاسخ به اين هوادار مي گويد كساني كه چنين طرز تفكري در مورد باخت ما دارند فوتبال را نمي فهمند، چون دليلي ندارد ما در هفته پنجم دنبال تباني باشيم. نه استقلال براي قهراني به اين سه امتياز لازم داشت و نه در حال سقوط بود كه ما بخواهيم ببازيم.

( استقلال و کورس قهرمانی ؟ هوور هوور :lol: اما وقتی قرار باشه به تیم هفدهم جدول قبل از بازی با پرسپولیس روحیه تزریق بشه از این اتفاقات هم رخ میده )

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
منم که جسارت نکردم عزیز
البته خوب درسته اینجا تاپیک پرسپولیس هست اما فکر نکنم تبانی استقلال به تاپیک پرسپولیس ربطی پیدا کنه خوب وقتی این رو میگی خوب دوستان استقلالی نمی تونند که چیزی نگند خوب میان حرف می زنن اونجور میشه کل کل برای همین هم گفتم که جاش اینجا نبود باید تو تاپیک کل کل می گفتید

شرمنده مزاحم شدم :)

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
منم که جسارت نکردم عزیز
البته خوب درسته اینجا تاپیک پرسپولیس هست اما فکر نکنم تبانی استقلال به تاپیک پرسپولیس ربطی پیدا کنه خوب وقتی این رو میگی خوب دوستان استقلالی نمی تونند که چیزی نگند خوب میان حرف می زنن اونجور میشه کل کل برای همین هم گفتم که جاش اینجا نبود باید تو تاپیک کل کل می گفتید

شرمنده مزاحم شدم :)

سراب جان هر وقت به تاپيك پرسپوليس آمدي قدمت حداقل روي چشم من .
دوستان پرسپوليسي اينجا تاپيك پرسپوليس هست ، مسائل اس اس رو اينجا مطرح نكنيم شايد بهتر باشه . اينجوري دوستان استقلالي دلگير نميشن از ما . مخلص همه پرسپوليسهاي گل و با مرام

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
در گفت و گو با فارس ، آذري: از هواداران پرسپوليس عذرخواهي نكردم

خبرگزاري فارس: مدير عامل باشگاه ذوب آهن گفت: به دليل درگيري لفظي از هواداران پرسپوليس عذر خواهي نكردم بلكه مخاطبان من تماشاگران تلويزيوني بودند.

سعيد آذري در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، درباره آخرين اظهارتش قبل از برگزاري دربي ذوب آهن و سپاهان مبني بر عذرخواهي خود از هواداران پرسپوليس، تاكيد كرد: هرگز نگفتم كه از تماشاگران پرسپوليس عذرخواهي مي‌كنم، بلكه قبل از شروع دربي از مخاطبان تلويزيوني عذرخواهي كردم، زيرا ادبياتم طوري نيست كه بخواهم چنين اظهاراتي داشته باشم.
وي ادامه داد: زماني كه هواداران پرسپوليس از همراهي تيمشان در ديدار برابر ذوب آهن محروم بودند، به صراحت اعلام كردم كه نبايد مردم را از تماشاي فوتبال محروم كرد و از بخشش آنها حمايت كردم؛ اما در آن مسابقه هواداران پرسپوليس به شدت عليه ذوب آهن شعار سر دادند.
وي در پاسخ به اين سوال كه اگر مسئولان باشگاه پرسپوليس از وي شكايت كنند چه واكنشي نشان خواهد داد، تصريح كرد: اعلام كرده ايم كه شكايتي در اين زمينه نخواهيم كرد؛‌اما اگر آنها شكايت كنند شرايط فرق خواهد كرد. آنها مختار هستند كه درباره شرايط خودشان تصميم گيري كنند. تمايلي نداريم كه اين مسايل را پيگري كنيم؛ ‌اما در صورت شكايت پرسپوليس، ما نيز اقداماتي را انجام خواهيم داد.
آذري در خصوص اخرين شرايط مهاجم محروم ذوب آهن عنوان كرد: تا روز پنج شنبه هيچ ابلاغيه‌اي در خصوص وحيد امرايي از سوي كميته انضباطي دريافت نكرديم؛ ‌اما اگر تخلف وي محرز شود ما نيز از اين بازيكن شكايت خواهيم كرد، زيرا با قطعي شدن اين تخلف باشگاه ذوب آهن نيز متضرر خواهد شد.
ذوب آهن در دربي اصفهان موفق شد كه تيم سپاهان را با نتيجه 2 بر يك شكست دهد.

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34

البته ايشون همون طور كه گفتن نظر خودشون رو راجع به تباني گفتن و قصد كل كل نبود ، شايد هم بهتر بود تو اين تاپيك گفته نميشد .

اما شما كه ميگيد پرسپوليسهاي بي مرام به تاپيك خودتون (( طرفداراي استقلال )) سر بزنيد و ببينيد كه خيلي از همين بچه هاي پرسپوليسي تو تاپيكتون به شما اين برد رو تبريك گفتن .

بالا