• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

masud1384

Registered User
لایک‌ها
0
خب برای پایان دادن به شایعات باید عرض کنم بنده پرسپولیسی 3 آتیشه هستم
قطعا برای برد در دربی اول روی تیم خودم حساب می کنم ولی امیدوارم همونطور که نسرین گفت بشه

صد آتيشه هم باشي ، هر چقدر خوابهاي خوب هم ببيني ديگه فايده نداره . به قول شاعر اين تو بميري از اون تو بميري ها نيست . با اين خط هافيك ويرانگر ، پرسپوليس امسال دود شده و به هوا مي رود ...
به اميد قهرماني آبي پوشان

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته استقلال تو اون بازی فوق العاده کار کرد.

اما با یه بازی مشخص نمیشه که تیم رو فرم اومده یا نه.

باید صبر کرد چند تا بازی بگذره بعد مشخص خواهد شد.

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
البته ما که راضی نیستیم به تیم های دیگه هم 6 تا بزنه,بنده های خدا:happy:
ولی حداقل اینقدری روحیه گرفته بعد از این مدت که راه آهن رو در قدم بعدی ببریم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اتفاقا راه اهن تیم عجیب غریبیه

یه بازی میبینی 1 0 جلو می افته بعد 4 1 میبازه

یه بازی هم میبینی میشه موی دماغ و اصلا نمیبازه

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
خب من با نظر دوستمون که تصور می کنه خط هافبک استقلال اونقدر قوی هست که نمی دونم دود کنه و آتیش بزنه و ... کمی تا قسمتی مخالفم . به نظر من برد دیشب استقلال دو علت اساسی داشت و دیگه هیچ .
اول اینکه به دلیل مسائل مدیریتی تیم برای اثبات بعضی چیزها روحیه گرفته بود
دوم بازی ضعیف استقلال اهواز

در مورد مهاجمان هم که گلزنی کردن زیاد نمی شه امیدوار بود به این دلیل که مجیدی و برهانی زمانی گل زدن که تیم 3-0 با گلهای هافبک و مدافع جلو بود و شیرازه تیم اهوازی از هم پاشیده بود . یادتون نره گل برهانی هم اگه مجیدی اونقدر به خودش فشار نمی آورد و مدافع حریف رو مهار نمی کرد اصلا گل نبود و اون توپ هم گل نمی شد .
بنابراین متاسفانه با عرض پوزش از دوستان استقلالی که خیلی هم برای من محترم هستن معتقدم این بازی بار فنی آنچنانی نداشت که بخواید روش حساب کنید . البته بار روحی فراوانی داشت و حسابی از نظر روحی تیم رو شارژ کرد . برای ما ایرانی ها هم خیلی وقت ها همین شارژ روحیه کفایت می کنه که تخته گاز تا مقام دومی پیش بریم . ایشالا که تیمتون همین کار رو میکنه .
موفق باشید

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
یا الله ........ :blink: ....... سلام
فکر کنم اولین پستیه که من توی این تاپیک استقلال میزنم .
اما خب اومدم تبریک بگم هم برای بردن تیمتون .. هم اینکه اکبر اوتی رو بردین و هم اینکه بازار خواب و تعبیر خواب رو رونقی دادین و هم اینکه ثابت کردین این عدد 6 بدجوری به رنگ آبی و تیم استقلال علاقه داره خلاصه . مواظب باشید :D
ان شالله امسال بتونین قهرمانی جام حذفی رو دوباره تکرار کنید . (روی 2 تا لیگها که میدونم حساب نمیکنید :lol: )

Last edited:

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
وایستین وایستین یعنی چی با گل هافبک جلو بودیم !؟
از کی تاحالا برهانی شده هافبک ؟!
من اینجور موقع ها بدجور اعصابم خورد میشه .. ! یه خورده بازی رو نگاه کنین تورو خدا بعد انتقاد کنین..
من به شخصه قبول ندارم هنوز استقلال همون استقلال شده باشه.. چون با 1 بازی نمیشه نتیجه گرفت ..
ولی خیلی قشنگ بازی کرد
گل اول رو مهاجم ما زد ( برهانی )و فقط 2گل ما رو مدافق و هافبک زدن..
بار فنی !
به نظر من تنها بازی که تاکتیک داشتیم همین بازی بود
بازیهای قبل هم قشنگ بازی نکردیم اما موقعیت گل داشتیم گل نشدن .
یا پنالتی بود یا اوت کردن .. حالا چه مهاجم چه هافبک
تو این بازی ما 3تا بازی ساز داشتیم اکبری ، جباری ، جان واریو..
که این 3تا خودشون اخرشن.. به نظر من تو تیمهای دیگه به خوبی اینا پیدا نمیشه و این نظر شخصی منه ..
و مثل جباری که 100% پیدا نمیشه زیزو آسیا.. بهترین لقبی ه که میشه بهش داد..
و دیگه اینکه برهانی با گل اولی که زد .. نشون داد میشه طلسم رو شکست .. گل اول تیم رو هم زد که دوربین رفت رو قربانی و فردوسی پور گفت قربانی گل و نزده هاااا اشتب نگیرید.. برهانی زد..
گل دوم رو قربانی زد.. سومی رو بیک زاده چهارمی برهانی و باقیش مجیدی..
گل های مجیدی هم ساده نبود که بگیم مهاجم ما کارش راحت بود به ضربه هایی که برهانی و مجیدی زدن دقت کنید. کدوم دروازبان میتونه اونارو بگیره ؟
ضربه مجیدی به جایی زده شد و اونقدر قشنگ بود که فردوسی پور 10بار گفت خیلی قشنگ زده ..
برهانی هم خیلی قشنگ زد گلاش رو ، به نظر من که الان دوتا مهاجم رو فرم داریم
و الان 3تا مهاجم ما گل زدن..
خسرو هم خیلی خوب بازی کرد .. خسرو وظیفش همین جلو رفتنه و این که میگین مچ نشده من قبول ندارم یه خورده اره اما پاسهای تک ضرب خسرو وجباری رو ندیدین تاحالا؟!
دیگه همینا!
فعلا به همینا فکر کنین تا بعد بگم واستون :ی

Last edited:

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
آقا تبـــــــــــــــــــــــــــــــریک
واقعا برد خوشحال کننده ای بود
فقط امیدوارم ایرانی بازی در نیارن و مغرور نشن وگرنه..:wacko:

خودمونیم ها بمب حاجی هم (که ایندفعه خودش بود) شوک خوبی واسه تیم ایجاد کرد

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
مثل اینکه بیشتر از اینکه ما خوشحال باشیم دوستان پرسپولیس به تکاپو افتادن تا دربی رو نبازند :D (شوخی)

به نظر من دیروز استقلال خیلی خوب بود
جباری خوب بازی کرد و چند تا پاس خوب داد و همینطور اکبری پاساش خوب بود اما این را در نظر بگیرید که فشاری رو خط دفاع استقلال و هافبکش نیامد پس نمیشه گفت اکبری برای هافبک تدافعی خوب هست یا نه
جانواریو هم به نظر من خیلی خوب بازی کرد و بازیکن خوبی هست به نظر من اگر همین جوری بازی کنه خیلی بهتر از پتروویچ هست که می خواستیم بگیریم ولی رفت پرسپولیس چون پتروویچ مثل جانواریو بازی ساز هست ولی سرعت و تکنیک جانواریو رو نداره و به نظر من بهتر از پتروویچ هست
مهاجمامون هم خوب بودند مخصوصا برهانی و مجیدی که خوب بازی کردن اگر هم در بازی برابر راه آهن بتونند بازم گل بزند اعتماد به نفسی که برهانی نداشت در سال قبل رو بدست می آره و اونوقت دیگه تو بازی دربی خط دفاع پرسپولیس رو بیچاره می کنه به نظر من اگر برهانی روحیه بازی کردن رو داشته باشه واقعا مهاجم خوبی هست

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
.. گل اول تیم رو هم زد که دوربین رفت رو قربانی و فردوسی پور گفت قربانی گل و نزده هاااا اشتب نگیرید.. برهانی زد..

خب من تصور کردم قربانی زده . ولی به هر حال من نظرم اینه که خیلی نباید روی این بازی از لحاظ فنی حساب کرد . ضعف مفرط اهوازی ها بیش از حد تاثیر داشت تو این نتیجه . نظر شخصی منه :)

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
مثل اینکه بیشتر از اینکه ما خوشحال باشیم دوستان پرسپولیس به تکاپو افتادن تا دربی رو نبازند :D (شوخی)

به نظر من دیروز استقلال خیلی خوب بود
جباری خوب بازی کرد و چند تا پاس خوب داد و همینطور اکبری پاساش خوب بود اما این را در نظر بگیرید که فشاری رو خط دفاع استقلال و هافبکش نیامد پس نمیشه گفت اکبری برای هافبک تدافعی خوب هست یا نه
جانواریو هم به نظر من خیلی خوب بازی کرد و بازیکن خوبی هست به نظر من اگر همین جوری بازی کنه خیلی بهتر از پتروویچ هست که می خواستیم بگیریم ولی رفت پرسپولیس چون پتروویچ مثل جانواریو بازی ساز هست ولی سرعت و تکنیک جانواریو رو نداره و به نظر من بهتر از پتروویچ هست
مهاجمامون هم خوب بودند مخصوصا برهانی و مجیدی که خوب بازی کردن اگر هم در بازی برابر راه آهن بتونند بازم گل بزند اعتماد به نفسی که برهانی نداشت در سال قبل رو بدست می آره و اونوقت دیگه تو بازی دربی خط دفاع پرسپولیس رو بیچاره می کنه به نظر من اگر برهانی روحیه بازی کردن رو داشته باشه واقعا مهاجم خوبی هست
تو این بازی دیدین که اجازه کار به یه مهاجم دریپل زن که همتون قبول دارین دریپلش خوبه میداودی رو میگم ندادن اس اس یا ..
و تمام میدون رو دستشون گرفته بودن و به این میگن اقتدار هافبک و میدان داری تیم

اس. اهواز ضعیف ظاهر شده من قبول دارم اما اینکه استقلال خوب بازی نکرده باشه رو قبول ندارم استقلال خیلی راحت میدون داری نمیکرد.. به نظر من بازی خوب اس اس باعث شد که اس.اهواز نفس نکشه.. حالا بازی بعدی همه چی مشخص میشه..

Last edited:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
"اميررضا واعظي آشتياني" مديرعامل باشگاه استقلال شد

[URL="http://isna.ir/Isna/NewsView.aspx?ID=News-1200997&Lang=P"] كادرفني و بازيكنان با قدرت بيشتر به كارشان ادامه مي‌دهند
واعظي آشتياني: ارتباط استعفايم از وزارت صنايع با استقلال واقعيت ندارد ،اين شيطنت‌ها ادامه خواهد داشت

[/URL]
یا الله ........ :blink: ....... سلام
فکر کنم اولین پستیه که من توی این تاپیک استقلال میزنم .
اما خب اومدم تبریک بگم هم برای بردن تیمتون .. هم اینکه اکبر اوتی رو بردین و هم اینکه بازار خواب و تعبیر خواب رو رونقی دادین و هم اینکه ثابت کردین این عدد 6 بدجوری به رنگ آبی و تیم استقلال علاقه داره خلاصه . مواظب باشید :D
ان شالله امسال بتونین قهرمانی جام حذفی رو دوباره تکرار کنید . (روی 2 تا لیگها که میدونم حساب نمیکنید :lol: )

به به ..... سلام مهرداد جان صفا آوردی

مخلصیم برادر

یه چیزم بگم .... اوصلا تمام جامهای امسال از ایرانی تا خارجیش مال اس اسه مگه خلافش ثابت شه ! :p

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43

giba-iran30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
209
واعظ آشتیانی؟!

لطفا" از سوابق ورزشی و مدیریتی ایشون اگه اطلاعی دارید بگید لطفا"...

Last edited:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
واعظ آشتیانی؟!

لطفا" از سوابق ورزشی و مدیریتی ایشون اگه اطلاعی دارید بگید لطفا"...

معاون وزیر صنایع ( که استعفا داده ) و رئیس فدراسیون دوچرخه سواری فعلی

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
عضو هیئت مدیره راه آهن هم هست و از همه مهمتر دوست رییس مجمع باشگاه استقلال تهران!
این یعنی با یه دست هزارتا هندونه برداشتن !
خدا به خیر کنه..
کاش قریب می شد..

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
معلومه آدم اشغالیه. فقط امیدوارم با روابطی که داره و حمایتی که اینجور آشغالا میشن بتونه برای تیم مفید باشه

giba-iran30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
209
یعنی روابطش قوی تر از مصطفوی باشه؟!

اعلام کردن در صورت پیروزی در مقابل استقلال به هر کدوم از بازیکن ها یه 206 میدن!

این پول ها رو از کجا میارن آخه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا