• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
خب طالب لو هم که خدا رو شکر برگشت ..
این اسپانسر ما هم که . . اخرشه ! معلوم نیست چی میشه ! کی میشه !کجا میشه !؟

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
در گفت و گو با فارس ، فتح ا...زاده: مدير مدعي هرگز گريه نمي‌كند

خبرگزاري فارس: مديرعامل سابق تيم فوتبال استقلال تهران گفت: مديري كه ادعا مي‌كند كارش را بلد است، گريه نمي‌كند.

علي فتح ا...زاده در گفت و گو با خبرنگار فارس، درباره مجتبي جباري و اظهارات او مبني بر اينكه با دورغ چك او را پس گرفته است، اظهار داشت: صبح همان روزي كه جلسه هيئت مديره تشكيل شد، جباري به باشگاه آمد و همه ديدند كه از چك شخصي خودم به او دادم. بعد با توجه به اينكه دو امضا هستم، متوجه شدم امضاي اشتباه زده ام. بنابراين، از منشي خود خواستم تا اين چك را از او بگيرد تا آن را عوض كنم.
وي افزود: بعد به جلسه هيئت مديره رفتم و ديدم اين بلا را سرم آوردند. جلسه كه تمام شد، اين چك هم رسيده بود. شما خود را جاي من بگذاريد، وقتي ديگر مسئوليتي نداريد، حاضر مي شديد اين چك را بازگردانيد؟
مديرعامل سابق استقلال عنوان كرد: بالاي 200 ميليون از باشگاه طلب دارم و اگر اين چك را هم مي دادم، اين پول به 300 ميليون مي رسيد. ديگر چطور مي توانستم اين پول را باز پس گيرم؟ مي‌خواستم به خاطر استقلال از حق زن و فرزندم بگذرم. حالا كه اين اتفاق نيفتاده، آدم بدي هستم؟ باشد؛ اشكالي ندارد.
فتح ا...زاده با بيان اينكه با اسپانسر جديد به توافق رسيده بود و قصد داشته پول آن را به بازيكنان بدهد، اظهار داشت: با تعاوني شهر به توافق رسيده بودم و قرار بود دوشنبه دو ميليارد به من بدهند. قصد داشتم اين پول را به اضافه يك ميلياردي كه قرار بود سازمان بدهد، به بازيكنان بدهم. اين پول را براي چه كسي مي خواستم؛ به جز مجتبي ساير بازيكنان هم چك هايشان برگشت خورده است. باشگاه سه ميليارد تومان دست بازيكنان چك دارد.
وي تصريح كرد: در مورد جباري چون مسئول باشگاه بودم از چك خود استفاده كردم. اگر او از من ناراحت است، مقصر نيستم. او كه با من قرارداد نبسته، بازيكن باشگاه است و حالا دوستان جديدي كه آمده اند، بايد مشكل او را حل كنند.
فتح ا...زاده در مورد اينكه چرا پس از اين اتفاق به تماس هاي اين بازيكن پاسخ نداده است، گفت: شماره آنهايي كه مي شناسم را ذخيره كرده ام و با آن شماره اي كه از جباري داشتم حتي يك تماس هم به گوشي من زده نشد. احتمالا او از شماره هاي ديگر با من تماس گرفته است.
وي در پاسخ به اينكه اگر در چك داده شده به جباري مشكل امضا نداشت باز اين چك را از او پس مي گرفت، اظهار داشت: پس نمي گرفتم. همان موقع هم به خاطر تيم اين كار را انجام دادم؛ اما وقتي مسئوليت از من ساقط شده اجباري براي اين كار وجود ندارد. با وجود همه اين حرف ها مجتبي را دوست دارم و اگر با تلفن خود به من زنگ مي زد، حتما جوابش را مي دادم.
مديرعامل سابق آبي پوشان درباره اينكه گفته مي‌شود فعلا مديريت جديد در مورد جباري مسئوليتي را قبول نكرده است، عنوان كرد: مگر چنين چيزي امكان دارد؟ يكي بايد اين مسئوليت را قبول كند. بازيكنان با باشگاه قرارداد مي بندند؛ نه با شخص.
علي فتح ا...زاده در اين مورد كه قرار است بعد از دربي افشاگري كند، گفت: بعد از آن حرفي نخواهم زد. آدمي كه ادعا مي كند كار بلدم، وقتي بركنارش مي كنند كه نبايد گريه كند. حرفي براي گفتن ندارم. بايد بگذاريم استقلال در آرامش به كار خود ادامه دهد.
وي در پاسخ به اينكه توصيه به او شده تا سكوت كند، اظهار داشت: من و توصيه؟ آدم توصيه پذيري نيستم. حرفي نمانده كه مطرح شود. تا زماني كه اين باشگاه به بخش خصوصي واگذارنشود، به استقلال بازنمي گردم.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
قلعه‌نويي: فتح‌الله‌زاده دوست خوب ما بود
استقلال از بحـــران خارج شده است
واعظي ‌آشتياني مي‌تواند مشكلات را حل كند

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)،‌ امير قلعه‌نويي در مراسم معارفه‌ي واعظي آشتياني مديرعامل جديد باشگاه استقلال به خبرنگاران گفت: فتح‌الله‌زاده دوست خوب ما بود و زحمات بسياري براي باشگاه استقلال كشيد. با اين حال مديريت جديد نيز بسيار با درايت بوده و مي‌تواند مشكلات استقلال را برطرف كند و من براي واعظي‌آشتياني آرزوي موفقيت دارم.

وي درباره‌ي تغييرات مديريتي در استقلال نيز گفت: من تنها در حيطه‌ي فني مي‌توانم اظهارنظر كنم اما، تصور مي‌كنم در مجموع مسوولان مديريتي تصميم گرفتند تا اين تغييرات را براي بهبود وضعيت استقلال انجام دهند. در هر صورت واعظي آشتياني نيز از مديران قدرتمندي است كه توانايي‌اش را در فدراسيون دوچرخه‌سواري نشان داده است.

قلعه‌نويي ادامه داد: در هر حال ما با يك دوره‌ي بحراني روبه‌رو بوديم كه خوشبختانه به نظر مي‌رسد از بازي مقابل استقلال اهواز اين دوره را پشت سر گذاشتيم.

قلعه‌نويي در ادامه با اشاره به بازي استقلال مقابل راه‌آهن گفت: بازي بسيار دشواري پيش‌رو داريم اما، اميدواريم تا نتيجه‌ي خوب استقلال در بازي مقابل استقلال اهواز را در مقابل راه‌آهن نيز ادامه دهيم. حريف ما تيم خوبي است اما، استقلال نيز به دنبال جايگاه بهتر در جدول است. خوشبختانه بازيكنان از نظر جسمي و به ويژه روحي و رواني شرايط بسيار مطلوبي پيدا كرده‌اند كه در اين زمينه بايد از منتظري روانشناس تيم تشكر كنم.

قلعه‌نويي درباره‌ي بازي مقابل پرسپوليس نيز گفت: در حال حاضر تنها به بازي مقابل راه‌آهن فكر مي‌كنم و بحث بازي با پرسپوليس الان برايم مطرح نيست.

قلعه‌نويي در پاسخ به مشكلات مالي بازيكنان اين تيم و حضور نيافتن بازيكناني چون جباري در تمرينات نيز گفت: در هر صورت باشگاه استقلال مانند باشگاه‌هاي بزرگ صنعتي نيست كه دغدغه‌ي مالي ندارند. به اين دليل از بازيكنان مي‌خواهم تا حوصله‌ي بيشتري به خرج دهند و به خاطر مردم صبوري كنند. در هر صورت حق اصلي براي تماشاگراني است كه از شهرستان‌ها براي ديدن بازي استقلال به تهران مي‌آيند و گاهي اوقات حتي پول تو جيبي نيز ندارند. بنابراين بازيكنان در قبال اين هواداران مسوول بوده و بايد تحمل بيشتري داشته باشند.

زريبافان:
مشكل شخصي با "فتح‌الله‌زاده" ندارم؛ سه فصل به او فرصت داديم
كـادرفنـي تـا سـال آينـده تغييـر نمـي‌كنـد
اولويت استقلال اسپانسر داخلي است

بدهي چهار ميليارد توماني استقلال
آشتياني: با كسي تعارف ندارم
بـراي داربـي كـري نخـوانيـم
مديري نيستم كه بازيكن را سركار بگذارم

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
/گزارش تصويري/
مراسم معارفه‌ي واعظي آشتياني مديرعامل جديد باشگاه استقلال تهران

Multimedia%5Cpics%5C1387%5C7%5CPhoto%5C371.jpg

Multimedia%5Cpics%5C1387%5C7%5CPhoto%5C359.jpg

Multimedia%5Cpics%5C1387%5C7%5CPhoto%5C356.jpg

Multimedia%5Cpics%5C1387%5C7%5CPhoto%5C357.jpg

Multimedia%5Cpics%5C1387%5C7%5CPhoto%5C360.jpg

Multimedia%5Cpics%5C1387%5C7%5CPhoto%5C358.jpg

Multimedia%5Cpics%5C1387%5C7%5CPhoto%5C369.jpg

Last edited:

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
این قضیه جباری هم مث اینکه جدیه. عوضی تمرین نمیکنه. اون از تمرین نکردنش قبل از شروع بازیها. اون از قراردادش که با چقدر ناز و ... روز آخر بست. این هم از ناز کردناش.
نمیدونم چرا به این آشغال با اخلاق هم میگن با اینکه از نظر فنی بازیکن بزرگیه و یکی از مهره های برجسته ی لیگ ماست ولی با این غرورش حال آدم رو بهم میزنه.
حالم از اینجور آدما به هم میخوره. یه موقع بحثش شده بود این رو با محرم عوضش کنن که اگه این اتفاق میفتاد خیلی عالی میشد.

Last edited:

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
این قضیه جباری هم مث اینکه جدیه. عوضی تمرین نمیکنه. اون از تمرین نکردنش قبل از شروع بازیها. اون از قراردادش که با چقدر ناز و ... روز آخر بست. این هم از ناز کردناش.
نمیدونم چرا به این آشغال با اخلاق هم میگن با اینکه از نظر فنی بازیکن بزرگیه و یکی از مهره های برجسته ی لیگ ماست ولی با این غرورش حال آدم رو بهم میزنه.
حالم از اینجور آدما به هم میخوره. یه موقع بحثش شده بود این رو با محرم عوضش کنن که اگه این اتفاق میفتاد خیلی عالی میشد.
موافقم !
البته در واقع ، لوس شده :D
البته یه چیزیو قبول داشته باشید که پشت پرده ! خیلی حرف و حدیث هست و خبرا زیاده ..
این فوتبال ، فوتبال ایران حرف و حدیث پشت پردش زیاده ..

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
موافقم !
البته در واقع ، لوس شده :D
البته یه چیزیو قبول داشته باشید که پشت پرده ! خیلی حرف و حدیث هست و خبرا زیاده ..
این فوتبال ، فوتبال ایران حرف و حدیث پشت پردش زیاده ..

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
امروز ( یعنی دیروز) تو بازی تمرینی برهانی هم بد جوری روی پای تقی پور تکل رفته پاش اش و لاش شده فعلا بخیه زدن پاشو تا ببینن شکسته یا نه. فردا ( منظور امروز) مشخص میشه که پاش شکسته یا نه .

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
امروز ( یعنی دیروز) تو بازی تمرینی برهانی هم بد جوری روی پای تقی پور تکل رفته پاش اش و لاش شده فعلا بخیه زدن پاشو تا ببینن شکسته یا نه. فردا ( منظور امروز) مشخص میشه که پاش شکسته یا نه .

سلام دوستان

فکر نکنم با نبود تقی پور مشکلی پیش بیاد
اگه نبودش برای استقلال سود نداشته باشه ضرر هم نداره.;)

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
باز هم جبارى نيامد

قلعه نويى خطاب به بازيكنان:پولتان مى رسدنگران نباشيد

ايران ورزشى- آبى پوشان پس از يك روز تعطيلى از ديروز تمرينات شان را براى بازى شنبه هفته آينده مقابل راه آهن پيگيرى كردند. در تمرين ديروز كه از ساعت ۴ عصر و در زمين شماره ۲ آزادى برگزار شد، ابتدا قلعه نويى در رابطه با مشكلات مالى بازيكنان و چك هاى برگشتى شان با آنها صحبت كرد و به استقلالى ها گفت: نگران نباشيد به زودى پول تان مى رسد و مشكلات حل مى شود. پس از صحبت هاى قلعه نويى بازيكنان به دويدن دور زمين و گرم كردن پرداختند. سپس به انجام كار با توپ پرداختند و تمرينات تاكتيكى را مرور كردند. استقلالى ها پس از پايان تمرين راهى كاخ سعدآباد شدند تا در مراسم افطارى و معارفه مديرعامل جديد شركت كنند.

حاشيه هاى تمرين
ديروز هم مانند اكثر تمرينات استقلال كه اين روزها شاهد حضور مهاجمان خارجى است يك مهاجم برزيلى حضور داشت تا پس از چند جلسه تمرين با تيم، قلعه نويى نظر خودش را راجع به او اعلام كند.
جبارى باز هم نيامد
مجتبى جبارى باز هم در تمرينات شركت نكرد تا مشخص شود كه مشكلات مالى او با باشگاه كماكان برجاست. البته حضور جبارى دركلاس روانشناسى باشگاه كه ديروز صبح برگزار شد اين شائبه را به وجود آوردكه مشكلات مالى اش برطرف شده ولى غيبت اش در تمرين عصر نشان داد هنوز اتفاق جديدى نيفتاده است. شنيده مى شود شماره ۸ استقلال اين روزها همراه با تيم آپادانا تمرين مى كند تا از شرايط آمادگى دور نشود. نظرى جويبارى كه نظاره گر تمرين بود در پاسخ به اين سوال كه مشكل جبارى كى حل مى شود گفت: از او خبرى ندارم.
چسب ۵۰ هزار تومانى طالب لو
وحيد طالب لو كه بر اثر بريدن دستش توسط شيشه مصدوم شده، ديروز با استفاده از چسب هاى مخصوصى كه به گفته نوروزى پزشك استقلال باعث تسريع در جوش خوردن بخيه ها مى شود در تمرينات شركت كرد. گفته مى شود قيمت اين چسب حدود ۵۰ هزار تومان است.

سلام ، حمید جان ممنون بابت عکسها :)

بچه ها نیومدن جباری سر تمرین داره نگران کننده میشه :hmm:

به امید ردیف شدن اوضاع و احوال و آمادگی تیم ..

در ضمن بقیه اخبار اس اس رو میتونین اینجا بخونین

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
..
نباشه تقی پور خوشحالمون کنه . . اصلا ازش خوشم نمیاد .. ماه رمضونی نمیشه یه چی بهش بگم کچل ! :ی

اس اس فتحی رفت کی جمعش میکنه ! دوتا مدیر عامل تاپ داشتیم .. قریب و فتحی .. دلمون به همین دوتا خوش بوده !
کاش قریب میومد :(

به امید.... مینشینیم و تماشا میکنیم !

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
تا اونجا که من می دونم برا حفظ آمادگی با یه تیم دیگه تمرین می کنه آپادانا بود فکر می کنم.در ضمن اگه همین جباری نبود فصل پیش استقلال قهرمان جام حذفی نمی شد.3 فصل قبل ترش هم قهرمان لیگ نمی شد. پس منصف باش دوست عزیز.عدم حضور جباری هم بر می گرده به باشگاه نه به بازیکن.در ضمن اگه با محرم هم عوض می شد استقلال الان همینو هم نداشت. چون محرم یه بازیکن دائما مصدومه.

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
برای حفظ آمادگی.
بی ناموس بی غیرت غلط کرده یه هفته مونده به دربی میره با یه تیم دیگه تمرین می کنه. آمادگیش رو هم دیدیم چقدر تونست خودش بدست بیاره وقتی که لیگ شروع شد اون موقع هم میرفت نمیدونم اختصاصی تمرین میکرد یا با ابومسلم که وقتی لیگ شروع شد انگار بازیکن از تعطیلات برگشته.
من که گفتم از نظر فنی بازیکن خوبیه ولی حالم از اینجور آدما که فک میکنن از دماغ فیل افتادن بهم میخوره. فصل پیش چه وحشی بازی در اورد سر تقی پور و خلاصه حرف از غیرت زد. این بی ناموس اگه غیرت داشت یه هفته مونده به دربی هیچوقت همچین کاری نمیکرد.
محرم همیشه مصدوم هست ولی آماده باشه از جباری خیلی بهتره. ضمن اینکه بازیکن با اخلاقی هم هست. تا چند وقت دیگه هم دوباره آماده میشه

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
جباری خیلی بازیکن خوبیه و اکثر بازیها بهترین بازیکن تیم,بین تماشاچیای استقلال هم هر وقت استادیوم رفتم دیدم که خیلی محبوبه
ولی واقعا این که بخاطر پول تمرین نیاد,اونم وقتی نزدیکای دربی هستیم و امید اینهمه طرفدار به تیم,فقط از یه آدم خیلی کوچیک برمیاد!
این فوتبالستها که کارگر نیستن سر ماه حقوق بخور نمیرشون دیر بشه زن و بچه گشنه بمونن!! تا حالا چند صد میلیون پول گرفته حالا مدیر عوض شده چک یکمی دیر بشه و این کارا اصلا قابل توجیه نیست.

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
مجتبي جباري بار ديگر در تمرينات تيم فوتبال استقلال تهران شركت كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تمرينات تيم استقلال تهران از ساعت 16:30 روز پنج‌شنبه در زمين شماره 2 ورزشگاه آزادي آغاز شد و در اين تمرينات تمامي نفرات به جز "ابراهيم تقي‌پور" حضور داشتند.

وحيد طالب‌لو و مجتبي‌جباري بازيكناني بودند كه پس از چند جلسه غيبت در تمرينات و مطرح شدن شايعاتي مبني بر ايجاد مشكلاتي درمورد حضور اين بازيكنان خصوصا "جباري" در تمرينات، آنها به زمين 2 آزادي بازگشتند تا اين مباحث پايان يابد.

بر اساس اين گزارش؛ ظاهرا مذاكرات چهارشنبه شب مسوولان باشگاه استقلال با مجتبي جباري باعث شده تا اين بازيكن را براي حضور مجدد در تمرينات اين تيم قانع كند.

ابراهيم تقي‌پور نيز به دليل مصدوميتي كه برايش در تمرينات روز گذشته استقلال ايجاد شده بود، در اين تمرينات حضور نداشت.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
خوب شکر خدا مجتبی هم برگشت

قبول دارم فوتبال یه ورزش جمعی یه و به یک نفر نباید اینقدر بها داد ، البته جباری هم " باید " بیشتر خویشتن دار باشه ..... ولی تو بازی و تاثیر گذاریش هیچ شکی نیست :)

برای موفقیت ، حداقل تو تیمهائی مثل استقلال و پرسپولیس فقط و فقط باید حاشیه ها رو کم کرد

بازگشت "جباري" به تمرين استقلال
درگيري هواداران سرخابي و حركت پسنديده‌ي "طالب‌لو"

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، حضور مجتبي جباري مهمترين اتفاق تمرين استقلال بود. در حالي كه سرپرست تيم استقلال تهران گفت‌وگوهاي صورت گرفته تا ساعت سه نيمه شب را عامل حضور جباري در تمرينات استقلال عنوان مي‌كرد؛ اما، گويا تماس اين بازيكن با واعظي آشتياني و قرار ملاقات او در روز دوشنبه، اين بازيكن را براي بازگشت به تمرينات استقلال قانع ساخته است.

در تمرينات ديروز همچنين به دليل همزماني تمرين استقلال با بازي پرسپوليس و پگاه چند تن از تماشاگران پرسپوليس در تمرين استقلال حاضر شدند كه اين موضوع موجب درگيري چند تن از هواداران دو تيم شد كه اين موضوع با دخالت نظري جويباري سرپرست استقلال و وحيد طالب‌لو دروازه‌بان تيم استقلال خاتمه يافت. طالب‌لو خطاب به هواداران استقلال گفت: "بحث استقلال و پرسپوليس مربوط به درون زمين است و به تمرينات تيم ربطي ندارد" كه اين موضوع سبب شد تنش‌ها پايان يابد.

در تمرين روز پنج‌شنبه استقلال امير قلعه‌نويي بار ديگر تمرينات ويژه‌اي را براي مهاجمان و هافبك‌هاي تهاجمي تيم در نظر گرفت.

بازيكنان تيم استقلال تهران امروز آخرين تمرين خود را پيش از بازي مقابل راه‌آهن در ساعت 16 و 30 دقيقه در زمين شماره‌ي دو ورزشگاه آزادي انجام مي‌دهند و پس از آن براي بازي روز شنبه به اردو مي‌روند.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
امير قلعه‌نويي: راه‌آهن را شكست مي‌دهيم
بازيكنان استقلال بايد صبور باشند
مشكل "جباري" مساله درون خانوادگي بود

1354.jpg

امير قلعه‌نويي گفت: بر روي كسب سه امتياز ديدار با راه‌آهن تمركز كرده‌ايم.

سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: نتيجه‌ي بسيار خوب بازي مقابل استقلال اهواز،‌ شرايط تيم را تغيير داده است و پس از پشت سر گذاشتن روزهاي دشوار اكنون براي استقلال بسيار مهم است كه در بازي با راه‌آهن نيز پيروز شود.

وي افزود: برخلاف عده‌اي من راه‌آهن را حريف آساني نمي‌دانم،‌ آنها سرمربي و بازيكنان جوان و پرانگيزه‌اي دارند،‌ ضمن آنكه تمامي تيم‌ها در مقابل استقلال يا پرسپوليس با قدرتي دو برابر ظاهر مي‌شوند، ما تيم را طوري آماده مي‌كنيم تا موفقيت بازي استقلال اهواز را مقابل راه‌آهن نيز تكرار كند.

قلعه‌نويي در رابطه با داربي نيز گفت: روز شنبه قرار است به مصاف راه‌آهن برويم، بنابراين روي اين بازي تمركز كرده‌ايم، تمامي ديدارهاي ليگ سه امتياز دارد و به هر بازي بايد در موقع مناسب همان بازي فكر كرد.

وي درباره وضعيت بازيكنان استقلال تهران نيز گفت: به غير از تقي‌پور مصدوم، تمامي بازيكنان آماده هستند و تلاش خود را در تمرين‌ها انجام مي‌دهند. در هر صورت اميدواريم مقابل راه‌آهن نيز پيروز شويم.

قلعه‌نويي درباره بازگشت مجتبي جباري به تمرين‌هاي استقلال نيز گفت: همان طور كه پيش از اين گفتم بازيكنان استقلال بايد صبور باشند، در هر صورت صحبت كردن در اين باره مشكلي را حل نمي‌كند و مهم اين است كه جباري و ساير بازيكنان در تمرين حضور دارند. مساله جباري يك مشكل درون خانوادگي استقلال بود كه حل شد.

giba-iran30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
209
اینشا اله که راه آهن رو ببره تا با روحیه خوب بره برای دربی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا