• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
این که گذشت دیگه بیخیالش!
ایشالا این باخت شوکی باشه برای تیم و بازی های بعدی با برد همراه بشه

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
سلام به دوستان استقلالي
به عنوان يك پرسپوليسي من فكر مي كنم قلعه نويي داره چوب اطرافيانش رو ميخوره. الان يك مشت بله قربان گو دورش جمع شدن و هيچكس به قلعه نويي يه مشاوره درست نميده. هرچي قلعه نويي بگه همه تاييد ميكنن و متاسفانه قلعه نويي هم كمي به گذشته اش كه واقعا جسور بود و بي محابا تصميم مي گرفت نگاه نمي كنه. من باز هم ميگم اس اس ميتونه برگرده به شرط اينكه قلعه نويي دست از تفكرات علي پرويني برداره و دور خودش يك مشت آدم بي علمو جمع نكنه .
من برخلاف فرزاد معتقدم اين بازيكنها به درد 2-5-3 هم نميخورن كه اگر ميخوردن اين نتايجو به بار نمي آوردن . قلعه نويي بايد مجددا به دارايي هاش نگاه كنه و از آدمهاي واردتر براي مشاوره استفاده كنه. موفق باشيد

تایید میشه شدیداً :D

ولی کلاً امیدوارم دربی رو هم با شکست پست سر بزارید حالا بعد دربی خواستید میتونید بهتر هم بشید :D:lol:

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
من با اطمینان به شما دوست پرسپولیسی قول میدم ما دربی رو نمیبازیم و در نهایت هم جامون بالاتر از شماست در جدول میگید نه نگاه کنید آقایون استقلالی بودن این نیست که تو پیروزیها پشت تیم وایسی تو اینجور مواقع با تعصب ها مشخص میشن تیم از سال گذشته تا حال چند تا مربی عوض کرده نتیجه هم نگرفته من اطمینان دارم چند تا برد خوب داشته باشیم تیم روحیه اش بر میگرده مشکل استقلال روحیه و با برد حل میشه فراموش نکیند استقلال با اون ذهنیت بد پارسال تو این فصل پا گذاشته و 3 بازی خارج از خونه داشته که برای یک تیم بی روحیه بردن بازیهای خارج خونه مشکله 1-2 تا بازی تو تهران برگزار بشه تیم روحیه اش بر میگرده فراموش نکنید ما تیم صدر جدول 7 امتیاز فاصله داریم و با هفته های درپیش مانده قابل جبران پس دست به دست هم بدین چون الان با این وضعیت با ایراد گرفتن کار بدتر میشه انقدر سریع قافیه رو به تیم حریف نبازید ما یک استقلالی هستیم مگرنه اینکه همین شماها میرید استادیوم میگید استقلال اول بشی آخر بشی دوست داریم پس به شعار تیم عمل کنید و پشت تیم بایستید الان تیم احتیاج داره ساپورت بشه و تو بازیهای خونگی که در پیشه سکوها پر بشه من اطمینان دارم استقلال این فصل جایگاه خودش رو پیدا میکنه بیاین دیگه از روزهای گذشته حرفی نزینیم و از الان به تیم روحیه بدیم اصلا به گذشته فکر نکنید با حق......................

Last edited:

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
من با اطمینان به شما دوست پرسپولیسی قول میدم ما دربی رو نمیبازیم و در نهایت هم جامون بالاتر از شماست در جدول میگید نه نگاه کنید آقایون استقلالی بودن این نیست که تو پیروزیها پشت تیم وایسی تو اینجور مواقع با تعصب ها مشخص میشن تیم از سال گذشته تا حال چند تا مربی عوض کرده نتیجه هم نگرفته من اطمینان دارم چند تا برد خوب داشته باشیم تیم روحیه اش بر میگرده مشکل استقلال روحیه و با برد حل میشه فراموش نکیند استقلال با اون ذهنیت بد پارسال تو این فصل پا گذاشته و 3 بازی خارج از خونه داشته که برای یک تیم بی روحیه بردن بازیهای خارج خونه مشکله 1-2 تا بازی تو تهران برگزار بشه تیم روحیه اش بر میگرده فراموش نکنید ما تیم صدر جدول 7 امتیاز فاصله داریم و با هفته های درپیش مانده قابل جبران پس دست به دست هم بدین چون الان با این وضعیت با ایراد گرفتن کار بدتر میشه انقدر سریع قافیه رو به تیم حریف نبازید ما یک استقلالی هستیم مگرنه اینکه همین شماها میرید استادیوم میگید استقلال اول بشی آخر بشی دوست داریم پس به شعار تیم عمل کنید و پشت تیم بایستید الان تیم احتیاج داره ساپورت بشه و تو بازیهای خونگی که در پیشه سکوها پر بشه من اطمینان دارم استقلال این فصل جایگاه خودش رو پیدا میکنه بیاین دیگه از روزهای گذشته حرفی نزینیم و از الان به تیم روحیه بدیم اصلا به گذشته فکر نکنید با حق......................

ایول منم با حرفات کاملا موافقم
عشق است استقلال;)

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
نتيجه‌ي نشست فتح‌الله‌زاده با قلعه‌نويي :نه كادرفني تغيير مي‌كند، نه بازيكني اخراج مي‌شود

با وجود حضور تيم استقلال تهران در جايگاه هفدهم جدول رده‌بندي، هيچ تغييري دركادرفني يا بازيكنان اين تيم ايجاد نمي‌شود.

محمد نوري‌فر، مدير روابط عمومي باشگاه استقلال تهران درگفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهاركرد: علي فتح‌الله‌زاده مديرعامل باشگاه استقلال روز شنبه با امير قلعه‌نويي و نظري جويباري سرمربي و سرپرست اين تيم ديدار كرده و به بررسي مسايل تيم فوتبال پرداخت.

وي افزود: در اين نشست مقرر شد كه هيچ تغييري در كادرفني صورت نگرفته و هيچ مربي از جمع كادرفني كم يا زياد نشود. هم‌چنين در اين نشست با اشاره به حفظ نفرات و رد شايعه‌ي اخراج بازيكنان، تداوم فعاليت‌هاي تيم به منظور بازي قدرتمندانه مقابل استقلال اهواز تاكيد شد.

وي افزود: در حال حاضر تمام تمركز كادرفني و بازيكنان استقلال به بازي مقابل استقلال اهواز است.

به گزارش ايسنا، طبق اعلام روابط عمومي باشگاه استقلال، جلسات هيات مديره استقلال تهران تا اطلاع ثانوي برگزار نمي‌شود

شكايت باشگاه استقلال تهران از خداداد افشاريان

باشگاه استقلال تهران شكايت رسمي خود از "خداداد افشاريان" را تقديم فدراسيون فوتبال كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، طبق اعلام روابط عمومي باشگاه استقلال تهران، اين باشگاه با تنظيم شكايت نامه‌اي مفصل عليه داور بازي استقلال - صباي قم، آن را به فدراسيون فوتبال ارسال كرده است.

هم‌چنين همراه اين شكايت، فيلم‌هايي كه دوربين‌هاي فيلمبرداري همراهان استقلال از زاويه‌هاي مختلف گرفته و استقلالي‌ها مدعي هستند، اين تصاوير نشان دهنده‌ي اشتباهات داور مسابقه است نيز به فدراسيون فوتبال ارسال شده است.

در متن شكايت باشگاه استقلال تهران به دو صحنه مشكوك به خطاي پنالتي از سوي مدافعان صبا اشاره و خواستار برخورد با داور اين ديدار شده است.

به گزارش ايسنا و به گفته‌ي مسوول روابط عمومي باشگاه استقلال، اين باشگاه هم‌چنين به منظور تعامل بيشتر با رسانه‌هاي گروهي شكايت خود از يكي از روزنامه‌هاي ورزشي را پس گرفته است

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
سلام به دوستان استقلالی نمی دونم ربط داره یا نه ولی من دیشب یه خوابی دیدم گفتم بیادم بگم. برای خودم هم عجیب بود که چرا این خواب اونم من!
خواب دیدم استقلال نو بازی بعدیش بالای 5 گل می زنه 2 تاشم مجیدی می زنه
البته بقیش یادم نیست که تو کجا بود و با کی بود . اما فک کنم تو آزادی بود و جالب اینه که تو خواب هم یادمه تعجب کرده بودم از این جریان
خلاصه امیدوارم همچین خوابی به واقعیت برسه

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
سلام به دوستان استقلالی نمی دونم ربط داره یا نه ولی من دیشب یه خوابی دیدم گفتم بیادم بگم. برای خودم هم عجیب بود که چرا این خواب اونم من!
البته بقیش یادم نیست که تو کجا بود و با کی بود . اما فک کنم تو آزادی بود و جالب اینه که تو خواب هم یادمه تعجب کرده بودم از این جریان
با عرض تاسف:

خواب زن چپه!

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1

مرسی از خوابت, ایشالا ایشالا;)

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
ایشالا ایشالا ..
هستی خانم خوابتون درست در بیاد..
یحتمل به این موضوع اس اس - پی پی مقابل هم زیاد فکر کردین.. :p
:D
!
یحتمل تو بازی با استقلال اهواز تاکتیک و ترکیب استقلال بلکول عوض بشه و 2-5-3 رو دیگه نزاره قلعه نوعی من این طرز تفکرمه !
و به نظر من تو بازی قبلی اشتباه کرد سیاوش و مجیدی رو عقب استفاده کرد .. مجیدی خیلی اشتباه بود عقب بودنش

Last edited:

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
:eek: خلاصه گفتم بگم آخه برای خودم هم عجیب بود که چرا من باید خواب استقلال رو ببینم

به به هستي خانوم اينشالله ايندفعه خواب زنا راست باشه :D خواب من كه تعبير شد مقابل مس حالا بينيم شما چه ميكنيد

Last edited:

mk002007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این لنگیها حسرت یکبار بردن تیم استقلال زیر نظر امیر خان رو دلشون مونده و حاا هم با این نتایج بد استقلال دارند از حول حلیم مفتن تو دیگ و میگن خدا کنه استقلال تا هفته نهم همینجوری پیش بره شاید فرج حاصل شد و لنگ تونست استقلال امیر رو ببره.
کور خوندید لنگیهای دستپاچه
کور خوندید

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797

سلام

خدا از خوابتون بشنوه ! :happy:

ما هم امیدواریم خوابتون کامل هم نشد نصفه تعبیر بشه !

ممنون که زحمت کشیدید اومدید خوابتونو گفتید :)

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
تمرين فوق جدي استقلال در ورزشگاه آزادي / قلعه‌نويي: اي كاش در زمين هم همين اندازه حرف گوش كن باشيد

تمرين‌ تيم فوتبال استقلال تهران بعدازظهر امروز در زمين شماره 2 ورزشگاه آزادي پيگيري شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تمرين امروز تيم استقلال تهران به دليل شركت بازيكنان در ضيافت افطاري مديرعامل باشگاه از ساعت 16:30 دقيقه آغاز شد.

ابتدا قلعه‌نويي بازيكنان را به گروه‌هاي چهار نفره تقسيم كرد و به مرور تمرينات سرعتي پرداخت اما بخش اصلي تمرين‌هاي امروز استقلال به مرور كارهاي تهاجمي اختصاص داشت، در اين تمرين تمامي بازيكنان با قرار گرفتن در ميانه ميدان با پاس‌هاي كوتاه بازي را آغاز كرده، سپس توپ را به دو جناح مي‌رساندند و با ارسال‌هاي بلند بر روي دروازه مهاجمان را در موقعيت گلزني قرار مي‌دادند.

نكته جالب آن كه در اين تمرين تمامي اعضاي كادر فني در حاشيه قرار گرفته و امير قلعه‌نويي به طور مستقيم تمام تمرين را هدايت مي‌كرد. قلعه‌نويي با حساسيت تمام عملكرد بازيكنان را زير نظر داشت و حتي چند بازيكن با جريمه‌هاي قلعه‌نويي از جمله دويدن به دور زمين روبرو شدند.

قلعه‌نويي در بخشي از تمرين به كنايه به بازيكنان گفت اي كاش در زمين بازي هم همين اندازه حرف گوش كن باشيد.

در ادامه تمرين پاس‌هاي عرضي و ارسال از دو جناح با روش‌هاي مختلف پيگيري شد، سپس در حالي كه گروهي از بازيكنان از جمله يدالله اكبري، پيروز قرباني، بيژن كوشكي، مجتبي جباري، حسين كاظمي، ابراهيم تقي‌پور، پژمان منتظري و جانواريو به صورت اختصاصي با "خداداد" بدن‌ساز تيم تمرين مي‌كردند، مهاجمان به صورت اختصاصي در اختيار قلعه‌نويي و مرفاوي قرار گرفتند تا بر روي ارسال‌هاي از كناره دروازه طالب‌لو و نامداري را باز كنند.

در تمرين امروز يك بازيكن كامروني به نام چامي كه گفته مي‌شود سابقه بازي در هامبورگ آلمان را دارد نيز حضور داشت كه در امر گلزني در تمرينات چندان موفق نبود. علي عليزاده گلزن‌ترين مهاجم استقلال در تمرينات امروز بود. تمرين تيم استقلال در ساعت 19 در زمين شماره دو ورزشگاه آزادي به پايان رسيد.

تعداد كمتر از 30 تماشاگر در محل تمرين استقلال حضور داشتند، ضمن آن كه پارچه‌نوشته‌هايي در حمايت از امير قلعه‌نويي در زمين شماره دو ورزشگاه آزادي نصب شده بود.

بازيكنان استقلال پس از تمرين امروز راهي دفتر فتح‌الله‌زاده در خيابان لارستان شدند تا در مراسم افطاري مديرعامل باشگاه شركت كنند.

سياوش اكبرپور محروم شد

سياوش اكبرپور از سوي كميته انضباطي فدراسيون فوتبال محروم شد.

به گزارش ايسنا، سياوش اكبرپور مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران به دليل تخلفي كه در بازي با صباي قم انجام داد و از چشم خداداد افشاريان داور بازي دور ماند، از سوي كميته انضباطي فدراسيون فوتبال تا اطلاع ثانوي از همراهي تيم‌ استقلال محروم شد.

بدين ترتيب اكبرپور در ديدار استقلال برابر استقلال اهواز در هفته‌ي هفتم ليگ برتر حضور نخواهد داشت.

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
بچه ها مدیرعاملتون توی برنامه 90 جوری مظلومانه حرف میزد که من گریه ام گرفت...

میگفت آخه ماهم گناه داریم دیگه :(

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
بچه ها مدیرعاملتون توی برنامه 90 جوری مظلومانه حرف میزد که من گریه ام گرفت...
میگفت آخه ماهم گناه داریم دیگه :(

رفیق ، تو این تاپیک بی خیال این صحبت ها شو برادر ، بحث و گفتگو باشه در خدمت هستیم بقیه اش نه .. :hmm:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یه پنالتی برای پرسپولیس و یه پنالتی برای استقلال گرفته نشد.

کاملا واضح ....................... 100% پنالتی

فقط فرق این دو این بود که افشاریان شجاعانه قبول کرد که اشتباه کرده. جاگیریش واقعا بد بود.
اما این اقای مرادی میاد میگه داور درجه 3 هم اینو پنالتی نمیگیره. این یعنی توهین به شعور کارشناسان

هر چند که با این حرفها چیزی عوض نمیشه. اما ادم خوبه بیاد به اشتباهش اقرار بکنه.

============
این اکبرپور هم انگار دلش تنگ شده واسه کارت قرمز. اون چه خطایی بود که کرد.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
فقط فرق این دو این بود که افشاریان شجاعانه قبول کرد که اشتباه کرده. جاگیریش واقعا بد بود.
اما این اقای مرادی میاد میگه داور درجه 3 هم اینو پنالتی نمیگیره. این یعنی توهین به شعور کارشناسان
این اکبرپور هم انگار دلش تنگ شده واسه کارت قرمز. اون چه خطایی بود که کرد.

مخلصیم آقا مهرداد

دقیقا همینطوره ... این مرادی شدید آدم از خود راضی هستش

باور کن اگه همون فرداش قبول میکرد که " اشتباه " کرده اینقدر هم جنجال ایجاد نمیشد

ولی این یک دندگیش همه رو کلافه کرده

اکبرپور هم کارش اخراج داشت ولی به نظرم عمدی نبود درگیری واسه تصاحب توپ بود البته با شدت زیاد ! آخه بازیکن صبا هم توپ رو تو پاش قفل کرده بود

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اره فرزاد جان

این اکبرپور نسبت به اکبرپور قبلی خیلی عوض شده. امیدوارم که از نظر کلامی هم مشکلش حل شده باشه. یادته که چند بار اخراج شد به خاطر استفاده از کلمات..................

در کل اوضاع امیر قلعه نویی زیاد جالب نیست. صمد مرفاوی هم که بد از کوره در رفته بود.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا