سلام به دوستان استقلالي
به عنوان يك پرسپوليسي من فكر مي كنم قلعه نويي داره چوب اطرافيانش رو ميخوره. الان يك مشت بله قربان گو دورش جمع شدن و هيچكس به قلعه نويي يه مشاوره درست نميده. هرچي قلعه نويي بگه همه تاييد ميكنن و متاسفانه قلعه نويي هم كمي به گذشته اش كه واقعا جسور بود و بي محابا تصميم مي گرفت نگاه نمي كنه. من باز هم ميگم اس اس ميتونه برگرده به شرط اينكه قلعه نويي دست از تفكرات علي پرويني برداره و دور خودش يك مشت آدم بي علمو جمع نكنه .
من برخلاف فرزاد معتقدم اين بازيكنها به درد 2-5-3 هم نميخورن كه اگر ميخوردن اين نتايجو به بار نمي آوردن . قلعه نويي بايد مجددا به دارايي هاش نگاه كنه و از آدمهاي واردتر براي مشاوره استفاده كنه. موفق باشيد
من با اطمینان به شما دوست پرسپولیسی قول میدم ما دربی رو نمیبازیم و در نهایت هم جامون بالاتر از شماست در جدول میگید نه نگاه کنید آقایون استقلالی بودن این نیست که تو پیروزیها پشت تیم وایسی تو اینجور مواقع با تعصب ها مشخص میشن تیم از سال گذشته تا حال چند تا مربی عوض کرده نتیجه هم نگرفته من اطمینان دارم چند تا برد خوب داشته باشیم تیم روحیه اش بر میگرده مشکل استقلال روحیه و با برد حل میشه فراموش نکیند استقلال با اون ذهنیت بد پارسال تو این فصل پا گذاشته و 3 بازی خارج از خونه داشته که برای یک تیم بی روحیه بردن بازیهای خارج خونه مشکله 1-2 تا بازی تو تهران برگزار بشه تیم روحیه اش بر میگرده فراموش نکنید ما تیم صدر جدول 7 امتیاز فاصله داریم و با هفته های درپیش مانده قابل جبران پس دست به دست هم بدین چون الان با این وضعیت با ایراد گرفتن کار بدتر میشه انقدر سریع قافیه رو به تیم حریف نبازید ما یک استقلالی هستیم مگرنه اینکه همین شماها میرید استادیوم میگید استقلال اول بشی آخر بشی دوست داریم پس به شعار تیم عمل کنید و پشت تیم بایستید الان تیم احتیاج داره ساپورت بشه و تو بازیهای خونگی که در پیشه سکوها پر بشه من اطمینان دارم استقلال این فصل جایگاه خودش رو پیدا میکنه بیاین دیگه از روزهای گذشته حرفی نزینیم و از الان به تیم روحیه بدیم اصلا به گذشته فکر نکنید با حق......................
با عرض تاسف:سلام به دوستان استقلالی نمی دونم ربط داره یا نه ولی من دیشب یه خوابی دیدم گفتم بیادم بگم. برای خودم هم عجیب بود که چرا این خواب اونم من!
خواب دیدم استقلال نو بازی بعدیش بالای 5 گل می زنه 2 تاشم مجیدی می زنه
البته بقیش یادم نیست که تو کجا بود و با کی بود . اما فک کنم تو آزادی بود و جالب اینه که تو خواب هم یادمه تعجب کرده بودم از این جریان
خلاصه امیدوارم همچین خوابی به واقعیت برسه
سلام به دوستان استقلالی نمی دونم ربط داره یا نه ولی من دیشب یه خوابی دیدم گفتم بیادم بگم. برای خودم هم عجیب بود که چرا این خواب اونم من!
البته بقیش یادم نیست که تو کجا بود و با کی بود . اما فک کنم تو آزادی بود و جالب اینه که تو خواب هم یادمه تعجب کرده بودم از این جریان
با عرض تاسف:
خواب زن چپه!
خلاصه گفتم بگم آخه برای خودم هم عجیب بود که چرا من باید خواب استقلال رو ببینم
سلام به دوستان استقلالی نمی دونم ربط داره یا نه ولی من دیشب یه خوابی دیدم گفتم بیادم بگم. برای خودم هم عجیب بود که چرا این خواب اونم من!
بچه ها مدیرعاملتون توی برنامه 90 جوری مظلومانه حرف میزد که من گریه ام گرفت...
میگفت آخه ماهم گناه داریم دیگه![]()
فقط فرق این دو این بود که افشاریان شجاعانه قبول کرد که اشتباه کرده. جاگیریش واقعا بد بود.
اما این اقای مرادی میاد میگه داور درجه 3 هم اینو پنالتی نمیگیره. این یعنی توهین به شعور کارشناسان
این اکبرپور هم انگار دلش تنگ شده واسه کارت قرمز. اون چه خطایی بود که کرد.