به نقل از H-C :
شما هم اگه به اندازه ما فوتبال رو دوست داشته باشی و پاشی از چند ساعت قبل با دهن روزه بری استادیو و تو استادیوم افطار کنی و به عشقه تیمه محبوبت 80 دقیقه فقط داد بزنی و تشویق کنی و بعد یه داور احمق میاد با 2 تا سوت اشتباه همه چیز رو عوش میکنه، مطئن باش شما هم وای نمیستادی و احتمالا یه نخ سیگار بکشی و سرت رو تکون بدی و بعد هم افیون توده ها !!! (به قوله سکوت) . مطمئن باش برخورد شما هم چیزه دیگری بود.
باور کن من هم مثل همه شما فوتبالی هستم و عاشق پرسپولیس و رنگ قرمز ...
ولی با همه علاقه ای که به فوتبال دارم هیچ وقت سعی نکردم برد و باخت رو برای خودم بیش از حد بزرگ کنم تا جایی که به رفتار های زشت و ... منجر بشه
اگر استادیوم نمیرم به خاطر اینه که از فضای استادیوم های ایران متنفرم ، ولی اگر استادیوم های ما هم مثل انگلیس بود مطمئن باش حتی یک بازی رو هم از دست نمیدادم
ورزشگاه های انگلیس رو هم با اینجا مقایسه نکن. تو انگلیس اینقدر اعصاب ملت رو داغون نمیکنن !
به نقل از Mehrdad-58 :
ببخشید یه سوال هولیگانها کجائین ؟ (اگر نمیدونید مطالعه بفرمائید)
به نقل از SonadoR :
همین انگلیسی هایی که شما می گین خارج از انگلیس بدترین تماشاگرای دنیا هستن.یا تیفوسی های ایتالیا چه داخل چه خارج ایتالیا.پس نمیشه فرهنگ و به تنهایی لحاظ کرد.
در مورد این سه نقل قول فکر کنم سوء برداشت پیش اومده چون من هیچ توقعی از اونهایی که به استادیوم میرن ندارم، حرفم اینه که چرا شما دوستانی که باسواد و به روز هستید دارید همون رفتار نامناسبی که در استادیوم های ایران وجود داره رو در یک انجمن اینترنتی انجام میدید؟
و اما بگذارید در مورد انگلیس کمی بیشتر توضیح بدم تا فکر نکنید خبر ندارم!
اول اینکه اوباش (hooligans) همه جا هستند، ایران، امریکا، آلمان انگلیس و هر جای دیگه
ولی انگلیسی ها حتی به این افراد اجازه نمیدن تا در چند صد متری استادیوم ها تردد کنند و مدت هاست که کمترین مشکلی در ورزشگاههای انگلیس دیده نشده چون هر کس که یک بار کار اشتباهی انجام بده برای تمام عمرش از رفتن به ورزشگاه محروم میشه
ولی چون در خارج از انگلستان این قوانین و نظارت ها وجود نداره طبیعی است که اوباش انگلیسی رفتار متفاوتی خواهند داشت
البته کنترل اوباش مسئله ایست که به دولت مربوط میشه و دولت ما هم که جای بحث نداره!
دوم اینکه بعد از سالم سازی فضای استادیوم های انگلیسی نه تنها بازی ها در آرامش انجام شد بلکه روز به روز فوتبال باشگاهی انگلیس پیشرفت کرد تا جایی که میلیاردرهای امریکایی ، روسی، چینی ، عرب و ... با احساس امنیت کامل شروع به تزریق پول در باشگاهای انگلیس کردند و نتیجه اش هم کاملا مشخص بود که دیدید فصل قبل لیگ قهرمانان اروپا به طور کامل در اختیار انگلیسی ها بود
ولی در طرف دیگه لیگ ایتالیا روز به روز داره افت میکنه چون اونها هنوز نتونستن اوباش رو کنترل کنند و تا وقتی که در این کار موفق نشن هرگز امثال Roman Abramovich در ایتالیا سرمایه گذاری نخواهند کرد
ما هم تا وقتی که استادیوم ها رو درست نکنیم هرگز پیشرفت نمی کنیم، مطمئن باشید