• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
آخه مردك من كه فحاشي نشنيدم ، مرادي حيا كن داوري رو رها كن فحاشي هست ؟؟؟؟ (((( اونايي كه استاديوم رفتن ، واقعا فحش داده شده بود ؟ از تلويزيون كه فحشي نشنيدم ؟ ))) فحاشي هدايتي هم لابد مثل فحاشي تماشاگرا بوده :lol:

فحش دادیم و حقش هم بود. اصلا بعد از پایان بازی 10 دقیقه اضافی واستادیم و فحش دادیم. بچه های ضلع مقابل هم وقتی مرادی داشت میرفت تو رخکن طرفش بطری و اینا پرت کردن که حقش بود.

حیوونه عقده ای جام جهانی هم میخواد بره. ای این هدایتی به فیفا شکایت کنه، داغه جام جهانی رو رو دلش بزاره بخندیم :lol:

Mamylo

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
10
اتفاقا این آقا چون بین المللیه پاک خودشو گم کرده.توی برنامه ی ورزش از نگاه دو یه خورده هم کوتاه نیامد بگه آره اشتباه کردم.خیلی آدم پر مدعاییه.حالا همه ی مسابقات لیگ نه شاید نشه ولی امیدوارم داور دربی خارجی باشه .که به احتمال زیاد هست.دم هدایتی هم گرم خیلی ازش خوشم آمد.
من ديشب که مي ديدم ورزش از نگاه دو رو اعصابم به کل خورد شد

اون يارو که جدولو گفت، اول گفت تيم پرسپوليس... بعد چند لحظه مکث گفت: چيز، پيروزي

آخه ****، يه اسم مگه چقدر اذيتتون مي کنه؟

اونم از مرادي که يه لحظه هم حاضر نشد قبول کنه که اشتباه کرده:
«من خودتون مي دونيد شرايطي واسم پيش اومده که هفته آينده تو زوريخم!!!!»
بابا همه فهميدن بين المللي هستي! نمي خواد واسه ما افه بياي!

ولي دم دزفولي گرم که خيلي خوب باهاش برخورد کرد و گفت: «من حاضر نيستم طرفداري صنفي بکنم از داورامون» ولي حاضرم شرط ببندم يه بلائي سرش ميارن چون زيادي داره حرف حق مي زنه!!!

Mamylo

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
10
آخه مردك من كه فحاشي نشنيدم ، مرادي حيا كن داوري رو رها كن فحاشي هست ؟؟؟؟ (((( اونايي كه استاديوم رفتن ، واقعا فحش داده شده بود ؟ از تلويزيون كه فحشي نشنيدم ؟ ))) فحاشي هدايتي هم لابد مثل فحاشي تماشاگرا بوده :lol:
من از تي وي مي شنيدم مي گفتن: توپ تانک فشفشه، داور ما *****ه!
البته شايدم اشتباه مي شنيدم! ولي بعد از 3 بار گفتن اين حرف صداي ورزشگاه از تي وي قطع شد

S.Darkness

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته شايدم اشتباه مي شنيدم! ولي بعد از 3 بار گفتن اين حرف صداي ورزشگاه از تي وي قطع شد

آفرین ! منم دقیقا یه همچین چیزی شنیدم که بلافاصله از تی وی صدای ورزشگاه رو قطع کردن(یا خیلی آوردن پایین). مثل اینکه تماشاگرامون دیدن دادن شعارایی مثل (داور دقت کن !) هیچ فایده ای نداره دوباره رو آوردن به این جور شعارا...!;)

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
من ديشب که مي ديدم ورزش از نگاه دو رو اعصابم به کل خورد شد

اون يارو که جدولو گفت، اول گفت تيم پرسپوليس... بعد چند لحظه مکث گفت: چيز، پيروزي

آخه ****، يه اسم مگه چقدر اذيتتون مي کنه؟

اونم از مرادي که يه لحظه هم حاضر نشد قبول کنه که اشتباه کرده:
«من خودتون مي دونيد شرايطي واسم پيش اومده که هفته آينده تو زوريخم!!!!»
بابا همه فهميدن بين المللي هستي! نمي خواد واسه ما افه بياي!

ولي دم دزفولي گرم که خيلي خوب باهاش برخورد کرد و گفت: «من حاضر نيستم طرفداري صنفي بکنم از داورامون» ولي حاضرم شرط ببندم يه بلائي سرش ميارن چون زيادي داره حرف حق مي زنه!!!
خوب اینها کارشون هستند زیر بار نمی رن...بقال که نمی گه ماستم ترشه...

خودش می دونه سوتی به این بزرگی رو داده ها

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
شاگردان قطبي صبح امروز تمرين كردند

آمادگي كريمي و گلزني دي‌كارمو در تمرين پرسپوليس

خبرگزاري فارس: بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس تهران صبح امروز در زمين شماره 2 ورزشگاه اكباتان به تمرين پرداختند.

به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين از ساعت 10 آغاز شد و بازيكنان به دويدن دور زمين، ارسال پاس هاي كوتاه و بلند، سانتر از جناحين و ضربه به سمت دروازه پرداخته و در ادامه به 2 گروه تقسيم شدند.
نفرات اصلي زير نظر كماسي به دويدن مشغول شده و بازيكنان ذخيره زير نظر پيرواني با نظارت مستقيم قطبي به فوتبال با دروازه هندبالي پرداختند.
* بازيكنان اصلي 20 دقيقه زودتر از بازيكنان ذخيره تمرينات خود را به اتمام رساندند.
* در فوتبال درون تيمي دي‌كارمو مهاجم برزيلي بارها گلزني كرد و مورد تشويق هواداران و كادر فني قرار گرفت.
* حدود 70 هوادار تماشاگر از نزديك تمرين را نظاره‌گر بودند.
* محمود خوردبين با 30 دقيق تاخير در محل تمرين حاضر شد.
* مازيار زارع و الونگ بصورت اختصاصي زير نظر زرينه تمرين كردند.
* ابراهيم توره، بهادر عبدي، احمدرضا عابدزاده غايب بودند.
* توره در پايان تمرين در ورزشگاه اكباتان حضور پيدا كرد و پس از دقايقي گفت و گو با قطبي و پيرواني، براي گرفتن MRI به بيمارستان امام خميني رفت.
* خالكوبي‌هاي دي‌كارمو مهاجم برزيلي سوژه خبري خبرنگاران و هواداران پرسپوليس بود.
*علي رضا محمد با پاي بانداژ شده در تمرين شركت كرد.
* دروازه‌بان فصل گذشته سپاهان نوين همراه با واعظي و حقيقي زير نظر ماركو تمرين كردند.
* به رغم خبرهاي منتشره مبني بر عدم مصاحبه بازيكنان پرسپوليس، تعدادي از خبرنگاران در انتهاي تمرين امروز با بازيكنان به گفت و گو پرداختند.
*‌ افشين پيرواني به بازيكنان خارجي هشدار داد زودتر در محل تمرين حاضر شوند.
* علي كريمي و كريم باقري در تمرين امروز جزو آماده‌ترين‌ها بودند به مدت 10 دقيقه با قطبي به صحبت خصوصي پرداختند.
* سپهر حيدري امروز با برادر خود در تمرين حضور داشت.
* در پايان تمرين امروز اعلام شد كه احمدرضا عابدزاده پس از 2 روز مرخصي هماهنگ شده، از فردا در تمرينات شركت خواهد كرد.
* تمرين ساعت 12 با صحبت‌هاي قطبي و پيرواني به پايان رسيد.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
مخالفت قطبي با جدايي علوي

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس با جدايي محمد علوي بازيكن نيمكت‌نشين اين تيم مخالف است و اين بازيكن همچنان در تمرينات پرسپوليس شركت مي‌كند.

به گزارش روز شنبه خبرنگار ايرنا، محمد علوي هافبك پرسپوليس كه در طول پنج بازي گذشته به ميدان نرفته است، براي خارج شدن از وضعيت فعلي در پي پيوستن به تيم ديگري بود كه اين امر با مخالفت قطبي منتفي شد و او همچنان در تمرينات پرسپوليس حاضر خواهد شد.

علوي در اين رابطه به خبرنگار ايرنا گفت: در طول ‪ ۸‬سال گذشته هميشه به عنوان بازيكن اصلي و تاثيرگذار در تيم‌ها حضور داشتم و به همين دليل كنار آمدن با نيمكت نشيني محض برايم مشكل است.

البته اين دليل نمي‌شود به تصميم مربيان اعتراض كنم و سعي مي‌كنم با به دست آوردن آمادگي بيشتر به جمع بازيكنان اصلي پرسپوليس بپيوندم.

اين بازيكن در پايان با اشاره به باخت پرسپوليس برابر مس كرمان گفت: همه ديدند كه تيم ما در طول بازي به رقيب خود تسلط داشت و اگر اشتباه داوري و بي‌دقتي ما در زدن ضربات آخر نبود، مي‌توانستيم شاگردان مظلومي را با گل هاي زيادي شكست دهيم.

محمد علوي در روزهاي گذشته صحبت‌هاي اوليه را براي پيوستن به تيم فوتبال ابومسلم انجام داده بود كه با نظر قطبي اين مذاكرات نيمه تمام ماند.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
مجموعه ورزشی آزادی خبر درج شده در جرايد در خصوص جنجال آفريني اسكوربرد آزادي در مسابقه پيروزي و مس تكذيب كرد

تهران IranSport.Net - روابط عمومی مجموعه ورزشی آزادی در پاسخ به خبر منتشره در صفحه 5 روزنامه شماره 3289 مورخ 23/6/87 خبر ورزشی با عنوان « اسکوربرد آزادی دوباره جنجال آفرید! » ضمن تکذیب مطالب و اظهارات انتسابی به مسئول کنترل تصاویر اسکوربرد، اعلام کرد :
موضوع کنترل و راهبری اسکوربرد ورزشگاه یکصدهزارنفری و پخش تصاویر مربوط به جریان مسابقات به لحاظ حفظ آرامش و نظم و امنیت و جو ورزشگاه با حضور احدی از داوران منتخب کمیته داوران فدراسیون فوتبال مستقر در محل اتاق راهبری اسکوربرد انجام می گردد و تشخیص پخش و یا عدم پخش تصاویر مربوطه خاصه قضاوتهای جنجالی و مشکوک با نظر مستقیم داور ناظر صورت می گیرد.
لذا مسئولین راهبری اسکوربرد در کمال صداقت و بی طرفی و در راستای انجام وظایف محوله و بدون هرگونه غرض ورزی نسبت به هریک از تیم های میزبان و میهمان و یا داوران مسابقه با هدایت و راهنمایی داور ناظر اقدام به پخش تصاویر مسابقه و یا سانسور آن می نمایند که در جریان مسابقه پیروزی تهران و مس کرمان نیز طبق روال معمول و وفق نظر داور منتخب جناب آقای رضا عبدی که طی نامه شماره 3/7767/261 مورخ 19/6/87 از سوی دبیر کل محترم فدراسیون فوتبال جهت نظارت بر عملکرد اسکوربرد معرفی شده اند، اقدام گردیده است.

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
ایول هادی خان دزفولی
اینها همونهائی هستند که بازی پرسپولیس استقلال رو مثل آب خوردن سوت میزدن و هیچ اتفاقی هم نمیافتاد .
آشغالهائی مثل مرادی جاشون تو داوری فوتبال دستی هم نیست . خاک تو سر فدراسیون و کمیته داورانی که همچین گهی داور بین المللیه اونه .
یا این بابا غراضه کی بود داور بازی استقلال .. من یک بازی دست یک رو از نزدیک دیدم ... نزدیکتر از این حرفها :lol: که این بابا داور بود نیمه دوم کاپیتان میهمان رو اخراج کرد 1 پنالتی گرفت و تیم میزبان 3-1 برد . بازی دیروز رو هم فکر کنم 2-3 مورد گند زد به خودش .
اگه مرادی تو جام جهانی داوری کنه باید چیز بمالن به در اون جام جهانی و کشوری که این ...+18 .... توش داوری کنه .
...
ولی در کل چیزی که فوتبال ما اگه 100 ساله دیگه به اروپا برسه اونا 2000 سال بعدشم نمیرسه 2 تاست .
آدمهائی عوضی و بی لیاقت و دستمال به دست در راس ، سیستم داوری

Roodbaraki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من این چند صفحه آخر تاپیک و پست های بعد از بازی با مس رو خوندم واقعا برای خودم به عنوان یک ایرانی متاسفم شدم :(
تا حالا فکر میکردم اون هایی که در ورزشگاه فحش میدن یا بطری و ترقه پرتاب می کنن از این لات های بی سواد هستند که نمیشه انتظار بیشتری ازشون داشت، ولی دیگه انتظار نداشتم قشر تحصیل کرده و با اطلاعات که به اینترنت دسترسی دارند هم این ادبیات رو استفاده کنند!
مطمئن باشید اگر با فحش دادن یا تو سر داور زدن چیزی درست میشد تا الان درست شده بود
ولی به نظر من تا فرهنگ ما درست نشه ، صد تا قهرمانی هم به دست بیاریم هیچ ارزشی نداره
باید از انگلیسی ها یاد بگیریم که یک متری زمین هستند ولی هیچ وقت باعث آزار و اذیت داور یا بازیکن حریف نمیشن

Last edited:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
من این چند صفحه آخر تاپیک و پست های بعد از بازی با مس رو خوندم واقعا برای خودم به عنوان یک ایرانی متاسفم شدم :(
تا حالا فکر میکردم اون هایی که در ورزشگاه فحش میدن یا بطری و ترقه پرتاب می کنن از این لات های بی سواد هستند که نمیشه انتظار بیشتری ازشون داشت، ولی دیگه انتظار نداشتم قشر تحصیل کرده و با اطلاعات که به اینترنت دسترسی دارند هم این ادبیات رو استفاده کنند!
مطمئن باشید اگر با فحش دادن یا تو سر داور زدن چیزی درست میشد تا الان درست شده بود
ولی به نظر من تا فرهنگ ما درست نشه ، صد تا قهرمانی هم به دست بیاریم هیچ ارزشی نداره
باید از انگلیسی ها یاد بگیریم که یک متری زمین هستند ولی هیچ وقت باعث آزار و اذیت داور یا بازیکن حریف نمیشن

شما هم اگه به اندازه ما فوتبال رو دوست داشته باشی و پاشی از چند ساعت قبل با دهن روزه بری استادیو و تو استادیوم افطار کنی و به عشقه تیمه محبوبت 80 دقیقه فقط داد بزنی و تشویق کنی و بعد یه داور احمق میاد با 2 تا سوت اشتباه همه چیز رو عوش میکنه، مطئن باش شما هم وای نمیستادی و احتمالا یه نخ سیگار بکشی و سرت رو تکون بدی و بعد هم افیون توده ها !!! (به قوله سکوت) . مطمئن باش برخورد شما هم چیزه دیگری بود.

ورزشگاه های انگلیس رو هم با اینجا مقایسه نکن. تو انگلیس اینقدر اعصاب ملت رو داغون نمیکنن !

PROGRESSIVE

Registered User
لایک‌ها
3
خوب داشتند حرف حساب میزدند این که ناراحتی نداره

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263

ببخشید یه سوال هولیگانها کجائین ؟ :lol: (اگر نمیدونید مطالعه بفرمائید)

Last edited:

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
تائید می شه اما به یه چیزایی دقت کنین.
همین انگلیسی هایی که شما می گین خارج از انگلیس بدترین تماشاگرای دنیا هستن.یا تیفوسی های ایتالیا چه داخل چه خارج ایتالیا.پس نمیشه فرهنگ و به تنهایی لحاظ کرد.
کلا رفتار تماشاگرا به یه سری شرایط بستگی داره که یکیش فرهنگه.
از شما یه سوال دارم اگه داوری مشکلی نمی داشت تماشاگرا همچین رفتاری می کردن ؟اصلا 2 بازی گذشته با وجود ناداوری ها اتفاقی افتاد؟
تماشاگرا هم انسانن و صبرشون یه حدی داره.این نمی شه که فقط با گفتن اینکه اشتباه داوری همجا هست توجیح کرد.تو همین انگلیس اکه یه پنالتی اشتباه گرفته بشه مربی هایی مثل الکس فرگوسن و ونگر هم جارو جنجال به پا می کنن با اینکه بزرگترین مربیان دنیا هستن.اما تو ایران کاری کردن قطبی بدبخت جرات نداره بگه داور اشتباه کرده.
ما ایرانی ها فقط یاد گرفتیم خوب حرف بزنیم اما موقع عمل حرفامون یادمون میره.تماشاگرای انگلیسی توی ورزشگاهاشون کاری نمی کنن چون لیگ برتر بهانه ای براشون نذاشته.بهترین کیفیت داوریا بهترین امکانات و البته سخت ترین قوانین و مقررات.
این حرفایی که شما می زنی خیلی خوبه اما مطمئنا تو ایران در حد همون حرف.
نمیشه انتظار داشت رفتار تماشاگرا 100% باشه اما بقیه عوامل 10% یا 20%

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
خیلی جالب

امشب داشتم بازی درتموند و شالکه رو می دیدم

دقیقه 89 یک خطای پنالتی شد... مهاجم درتموند با سر توپ رو زد و خورد به دست بازیکن شالکه...تازه دستش خیلی هم باز نبود ولی داور پنالتی گرفت..

حالا تو ایران ما...
داور پر ادعای ما جلوی اون هم همه آدم که دیدن توپ خورد و جلوی توپ رو گرفت بازیکن مس با دست پنالتی نگرفت و همه جا هم جار زده فیلم بازی رو می برم فیفا...

واقعا باید تاسف خورد...

حالبه 99% گفتند پنالتی...این بابا همراه ناظر بازی می گن نبود...

خنده دار تر این نمیشه...

Roodbaraki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از H-C :
شما هم اگه به اندازه ما فوتبال رو دوست داشته باشی و پاشی از چند ساعت قبل با دهن روزه بری استادیو و تو استادیوم افطار کنی و به عشقه تیمه محبوبت 80 دقیقه فقط داد بزنی و تشویق کنی و بعد یه داور احمق میاد با 2 تا سوت اشتباه همه چیز رو عوش میکنه، مطئن باش شما هم وای نمیستادی و احتمالا یه نخ سیگار بکشی و سرت رو تکون بدی و بعد هم افیون توده ها !!! (به قوله سکوت) . مطمئن باش برخورد شما هم چیزه دیگری بود.

باور کن من هم مثل همه شما فوتبالی هستم و عاشق پرسپولیس و رنگ قرمز ...
ولی با همه علاقه ای که به فوتبال دارم هیچ وقت سعی نکردم برد و باخت رو برای خودم بیش از حد بزرگ کنم تا جایی که به رفتار های زشت و ... منجر بشه
اگر استادیوم نمیرم به خاطر اینه که از فضای استادیوم های ایران متنفرم ، ولی اگر استادیوم های ما هم مثل انگلیس بود مطمئن باش حتی یک بازی رو هم از دست نمیدادم

ورزشگاه های انگلیس رو هم با اینجا مقایسه نکن. تو انگلیس اینقدر اعصاب ملت رو داغون نمیکنن !

به نقل از Mehrdad-58 :
ببخشید یه سوال هولیگانها کجائین ؟ (اگر نمیدونید مطالعه بفرمائید)

به نقل از SonadoR :
همین انگلیسی هایی که شما می گین خارج از انگلیس بدترین تماشاگرای دنیا هستن.یا تیفوسی های ایتالیا چه داخل چه خارج ایتالیا.پس نمیشه فرهنگ و به تنهایی لحاظ کرد.

در مورد این سه نقل قول فکر کنم سوء برداشت پیش اومده چون من هیچ توقعی از اونهایی که به استادیوم میرن ندارم، حرفم اینه که چرا شما دوستانی که باسواد و به روز هستید دارید همون رفتار نامناسبی که در استادیوم های ایران وجود داره رو در یک انجمن اینترنتی انجام میدید؟

و اما بگذارید در مورد انگلیس کمی بیشتر توضیح بدم تا فکر نکنید خبر ندارم!
اول اینکه اوباش (hooligans) همه جا هستند، ایران، امریکا، آلمان انگلیس و هر جای دیگه
ولی انگلیسی ها حتی به این افراد اجازه نمیدن تا در چند صد متری استادیوم ها تردد کنند و مدت هاست که کمترین مشکلی در ورزشگاههای انگلیس دیده نشده چون هر کس که یک بار کار اشتباهی انجام بده برای تمام عمرش از رفتن به ورزشگاه محروم میشه
ولی چون در خارج از انگلستان این قوانین و نظارت ها وجود نداره طبیعی است که اوباش انگلیسی رفتار متفاوتی خواهند داشت
البته کنترل اوباش مسئله ایست که به دولت مربوط میشه و دولت ما هم که جای بحث نداره!

دوم اینکه بعد از سالم سازی فضای استادیوم های انگلیسی نه تنها بازی ها در آرامش انجام شد بلکه روز به روز فوتبال باشگاهی انگلیس پیشرفت کرد تا جایی که میلیاردرهای امریکایی ، روسی، چینی ، عرب و ... با احساس امنیت کامل شروع به تزریق پول در باشگاهای انگلیس کردند و نتیجه اش هم کاملا مشخص بود که دیدید فصل قبل لیگ قهرمانان اروپا به طور کامل در اختیار انگلیسی ها بود
ولی در طرف دیگه لیگ ایتالیا روز به روز داره افت میکنه چون اونها هنوز نتونستن اوباش رو کنترل کنند و تا وقتی که در این کار موفق نشن هرگز امثال Roman Abramovich در ایتالیا سرمایه گذاری نخواهند کرد

ما هم تا وقتی که استادیوم ها رو درست نکنیم هرگز پیشرفت نمی کنیم، مطمئن باشید :rolleyes:

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
یکی از چیزایی که تو خطای هند تاکید می شه همین حالت بدن هست.یعنی اکه دست ها تو حالت طبیعی کنار بدن باشه توپ به دست بخوره هند نیست.مشکل تو این صحنه اینه که اصلا صحبت عمدو غیر عمد نیست.هندی که از روی عمد باشه کارت زرد داره.اینجا صحبت اینه که دست مدافع زاویه 90 درجه داره با بدن که این خلاف اون حالت عادی دسته.این حرکت هند هست حالا چه عمد چه غیره عمد که می شه اسمش رو بی احتباطی گذاشت.
جالب اینه که این داور که خیر سرش بین المللی هم هست نمی خواد اینو بفهمه.

اگه مردای به اندازه شما از داوری فهم داشت و میفهمید که ما دیگه غمی نداشتیم که هر بازی 3 امتیاز از ما بگیره :D

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
ايسنا- استدلال ها و توضيحات مسعود مرادى درباره مسائل ديدار پرسپوليس - مس باعث ناراحتى پرويز سيار شده است. مرادى در مطبوعات و تلويزيونى برخلاف نظر كارشناسان عقيده دارد كه تصميمات او در اين ديدار كاملاً درست بوده است. پرويز سيار مى گويد: مرادى با استدلال هايى كه مى آورد، آگاهانه به شعور مردم توهين مى كند. سيار در ارتباط با اشتباهات قضاوت مسعود مرادى داور بازى پرسپوليس- مس كرمان گفت: سالها است كه فيفا هزينه هاى كلانى و زمان زيادى را صرف داورى مى كند و دليل آن هم مشخص است چون پول زيادى در فوتبال هزينه مى شود. اين كارشناس داورى كه پس از جريان افشاگرى درمورد فساد در داورى ايران كمتر مصاحبه كرده يا در متن اخبار قرار مى گيرد، توضيح مى دهد: يك نگاه به مسابقات پلى آف امسال ليگ برتر، مى تواند خيلى چيزها را روشن كند.در ديدار حساس استيل آذين و سپاهان نوين و در دقيقه ۸۹ بازى يك خطا بر روى بازيكن استيل آذين اتفاق افتاد كه داور مسابقه(خداداد افشاريان) به اشتباه آن را اعلام كرد. همين توپ برگشت و به گل سپاهان نوين تبديل شد. اگر امروز استيل آذين در ليگ برتر بود مى توانست با ۱۵ ميليارد تومان در بورس حاضر باشد اما با يك سوت اشتباه، اين رقم به هفتصد، هشتصد ميليون كاهش يافت.
او ادامه مى دهد: شما حتى اگر بخواهيد يك سرمايه گذارى كوچك انجام بدهيد با كسانى كه تجربه اين كار را داشته و به قول معروف استخوان خرد كرده هستند مشورت مى كنيد اما متاسفانه داورى كه با يك پرچم يا سوت اشتباه، ده ميليارد به يك تيم خسارت مى زند كسى اين كار را نمى كند. سيار به توجيهات مرادى اشاره مى كند: مسعود مرادى با حرف هايى كه مى زند به شعور فوتبالى مردم توهين مى كند. مثال مى زنم در حدود يك سال و اندى پيش مرادى در مسابقه اى داور بود. درهمان بازى و در يك صحنه خطاى آشكارى روى دروازه بان انجام و على انصاريان كه آن زمان هنوز دراستيل آذين نبود توپ را تبديل به گل كرد. صحنه به قدرى آشكار بود كه هيچ كس آن را فراموش نخواهد كرد. من طبق قانون درمطبوعات اين قضيه را نقد و با ماده و تبصره نوشتم كه درمحوطه ۵/۵ متر دروازه بان اختيارات ويژه اى دارد كه ديگر بازيكنان از آن برخوردار نيستند. درتوپ هاى ارسالى به محوطه ۵/۵ متر، دروازه بان براى دريافت و مهاجم براى ضربه زدن به توپ تلاش مى كنند اما دراين مبارزه آن كسى كه بايد در موقع ضرورت عقب نشينى كند مهاجم است. پس از آن مسعودمرادى گفت كه حرف هاى دكتر سيار مربوط به ۲۵ سال پيش است در حالى كه من به جزوه تخصصى داورى كه به تازگى به دستم رسيده بود استناد كرده و مواد و تبصره ها را هم آورده بودم. كارشناس داورى فوتبال ايران در ادامه مى گويد: به هر حال مرادى كماكان پشت برجستگى يك بار انتخابش به عنوان داور آسيا پنهان شده و متاسفانه نزول فاحشى داشته است. شما بار ديگر بازى قطر و امارات را در مسابقات آسيايى دوحه مرور كنيد. كمك داور او به اشتباه آفسايد بازيكن قطرى را اعلام كرد و اين بازيكن توپ را با عصبانيت به طرف مرادى پرتاب كرد. تنها جريمه اين كار يك كارت قرمز است كه مرادى كارت زرد داد. بن همام رييس كنفدراسيون فوتبال آسيا كه قطرى است شديدا از مرادى به خاطر اين تصميم عصبانى شد. بعد ايشان بر مى گردد به كشور خودمان و متاسفانه يكى از كانديداهاى قضاوت دربى است. سيار مى افزايد: جالب اينجاست كه مرادى علناً مى گويد توقع دارد همه عوامل از رييس فدراسيون و سازمان گرفته تا كميته داوران و مطبوعات بايد توانشان را بگذارند تا به جام جهانى برود اما باز هم مى گويم كه فقط مسعودمرادى مى تواند به مسعود مرادى كمك كند نه رييس سازمان و رييس كميته داوران.

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
مرادي در دادگستري تهران منتظر شكايت من و جواب دادن باشد.

رئيس هيئت مديره باشگاه پرسپوليس تهران گفت: در صورتيكه مسعود مرادي سندي براي حرف‌هايش نداشته باشد بايد در دادگاهي كه من او را دعوت مي‌كنم، حرف‌هايش را ثابت كند. حسين هدايتي اظهار داشت: در عمرم به هيچكس بي‌احترامي نكردم و نمي‌دانم چرا داور مسابقه فقط مرا بعد از بازي ديده است. هدايتي ادامه داد: من هم مانند تمام حاضران در ورزشگاه از قضاوت او عصباني بودم. به طرفش رفتم؛ اما توهيني به او نكردم و فقط از او خواستم بيشتر دقت كند. رئيس هيات مديره پرسپوليس ادامه داد: بايد از وي خواست جواب اشتباهات خود را بدهد. از شكايت مرادي به فيفا استقبال مي‌كنم؛ اما اگر نتواند حرف‌هاي خود را ثابت كند به جرم تهمت زدن به من بايد در دادگستري تهران منتظر شكايت من و جواب دادن باشد.
هدایتی ادامه داد : مطمئن باشيد از اين حرف‌هاي او كه بي‌ربط در رسانه‌ها گفته شد به سادگي نخواهم گذشت چون تا امروز كسي نتوانسته است تهمت بيهوده به من بزند.

وي تاكيد كرد: اميدوارم مرادي از جامعه ورزش پرسپوليس معذرت خواهي كند تا مشكلات داوري ما بيش از اين بزرگ نمايي نشود. داوران ايراني زحمت‌كش هستند؛ اما بايد در قضاوت‌هاي خود دقت كنند.

مرد به این میگن

شـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیره حاج حسین هدایتی

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
به گزارش خبرگزاري فارس، پس از قضاوت مسعود مرادي در ديدار تيم هاي پرسپوليس و مس كرمان، انتقادهاي شديدي عليه مسعود مرادي در رسانه ها و محافل عمومي به وجود آمد. به همين دليل، اين داور بين المللي روز گذشته با حضور در فدراسيون، از مسئولان خواست كه از قضاوت در مسابقات داخلي كناره گيري كند.
سعيد مظفري زاده، داور بين المللي از جمله كساني بود كه در فدراسيون فوتبال با مرادي همراه بود. وي در گفت و گو با فارس اظهار داشت: مرادي با توجه به شرايط فعلي، قصد داشت تصميمي جدي تري از كناره‌گيري از قضاوت در مسابقات داخلي داشته باشد؛ ‌اما از مسئولان خواست كه در چنين ديدارهايي قضاوتي نداشته باشد.
وي ادامه داد: تمام داوران ايران از اين تصميم ناراحت هستند. بدون شك براي بازگرداندن مرادي براي قضاوت در ديدارهاي داخلي صحبت خواهيم كرد تا اين داور خوبي ايران همچنان با قدرت به كارش ادامه دهد.
مظفري‌زاده عنوان كرد: بحث استعفا وجود نداشته است. اگرچه نمي دانيم مرادي در آينده چه تصميمي خواهد گرفت؛ اما بنا بر اظهاراتشف با قاطعيت كناره گيري خود را از مسابقات داخاي اعلام كرده است.

دست پیش گرفته پس نیفته...

بالا