• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آکواریوم ، ساخت و نگهداری

برای ساخت آکواریوم با سایزی که در پست اول اشاره شد، میبایست از چه شیشه ای استفاده کرد

• Total voters
    68

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
من دشمن خانواده گورامي هستم اصلا باهاشون حال نميكنم (نظر شخصيمه ولي ماهيه خوبيه خوشگلن هست نميدونم از كجا با هاشون دشمني دارم ولي خوشم نمياد)
-------
زيادم صلح جو نيستن هستن؟ من كه داشتم همش تك ميزد به ماهي هاي ديگه
باله هاشون زخمي ميكرد
---------
بعدم به نظر من ماهي كوچيك بگيري بزرگش كني بهتره به 2 دليل اول اينكه بزرگ شدنش ميبيني و لذت ميبري
دوم اينكه ماهي از كوچكي كه بياري درسته كه ضعيفتره ولي بهتر با ماهي هاي ديگه اخت ميشه

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
من دشمن خانواده گورامي هستم اصلا باهاشون حال نميكنم (نظر شخصيمه ولي ماهيه خوبيه خوشگلن هست نميدونم از كجا با هاشون دشمني دارم ولي خوشم نمياد)
-------
زيادم صلح جو نيستن هستن؟ من كه داشتم همش تك ميزد به ماهي هاي ديگه
باله هاشون زخمي ميكرد
---------
بعدم به نظر من ماهي كوچيك بگيري بزرگش كني بهتره به 2 دليل اول اينكه بزرگ شدنش ميبيني و لذت ميبري
دوم اينكه ماهي از كوچكي كه بياري درسته كه ضعيفتره ولي بهتر با ماهي هاي ديگه اخت ميشه

صلح جو هستن كه! به مادشون نوك ميزنن اونم عادتشونه من تو گياه خوارام با مولي و گوپي و ... نگه ميدارم كاري ندارن به ماهيهاي ديگه

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
باورت ميشه؟
اونا كه من ديدم اصلا اينطوري نبودن
من با اسكار هم نگهشون داشتم

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
اره با گوشتخوار هم ميشه نگه داشت من 1 ماه پيش سوروم هام بودن
شايد واسه من از اول با هم بودن به هم عادت كردن

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
از 3 4 تومن شروع ميشه ميره بالا ولي يه چيزي بخواي كه سرش به تنش بيارزه حدود 30 در مياد البته سايز متوسط

اينم عكس گورامي البته رنگ هاي فيروزه اي و قرمزو عسلي و ... داره
فيروزه ايش محشره قيمتشم 1500 تومنه تو دسته هاي چند تايي خيلي نازه
اين قرمز
www.fishdeals.com/anabantids/home.jpg

اين فيروزه ايش
http://www.flickr.com/photos/88838113@N00/223239866/

آره از اینا داشتم دوتا خیلی هم خوب بزرگ شده بودن باله هاشون هم نارنجی بود ....اونا هم توی اون سانحه، کلر خوردن مردن:(

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
واقعا متاسفم تجربه بدي بوده
--------
راستي من ميگو هم داشتم

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
سلام
خسته نباشید امیر علی ، تاپیکتون خیلی خوبه

خیلی وقته تو فکر یک آکواریوم هستم اما چون تجربشو نداشتم تا حالا اقدام نکردم
این تاپیک باعث شد دوباره یادش بی افتم

میخوام یک آکواریوم کوچولو داشته باشم که توش ماهی های تزیینی باشن ... از لحاظ رسیدگی مشکلی نیست همه جوره حواسم هست ، مهم اینه که هم ماهی ها قشنگ باشن و هم برای شروع بتونم از پسشون بربیام!

ممنون می شم راهنمایی بفرمایید .

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
:wacko: حالت خووبه؟؟
تو که میگی تو ایران گیر نمیاد!
اگه گیر بیاد اسب دریاییو میگو یه چیزایی بوود اسمش بلد نیستم عکسشو میزارم.......

اون اسب دريايي براي اكواريوم اب شور هستش پارسال يكيشو ديدم تو يه اكواريومي تو نواب اسمش الان يادم نيست قيمتشم ميداد 30 تومن

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
سلام
خسته نباشید امیر علی ، تاپیکتون خیلی خوبه

خیلی وقته تو فکر یک آکواریوم هستم اما چون تجربشو نداشتم تا حالا اقدام نکردم
این تاپیک باعث شد دوباره یادش بی افتم

میخوام یک آکواریوم کوچولو داشته باشم که توش ماهی های تزیینی باشن ... از لحاظ رسیدگی مشکلی نیست همه جوره حواسم هست ، مهم اینه که هم ماهی ها قشنگ باشن و هم برای شروع بتونم از پسشون بربیام!

ممنون می شم راهنمایی بفرمایید .
-لطف داريد شما
-فكر خيلي خوبي كردين
-با اين حساب من بهتون ماهي هاي گوشتخوار رو توصيه نميكنم و فكر ميكنم بهتر باشه از ماهي هاي بي آزار و گياهخوار كه زاد و ولد زيادي هم دارن استفاده كنيد براي شروع
هم تنوع رنگي و تيپ بالايي دارن هم با ديدن زاد و ولد علاقه شما به اكواريوم بيشتر ميشه
هم قيمت پايين تر دارن هم نگهداري اسون تر هم باعث بالا رفتن تجربه شما ميشن
تو پست بعدي چند تاشون معرفي ميكنم
البته ميدونيد كه حتما بايد يك كت فيش هم داشته باشد

اون اسب دريايي براي اكواريوم اب شور هستش پارسال يكيشو ديدم تو يه اكواريومي تو نواب اسمش الان يادم نيست قيمتشم ميداد 30 تومن
بنظر من ميارزه
درصدد يه اكواريوم اب شور هم هستم ولي فعلا بودجه و وقت ياري نميكنه
البته الان وقت دارم اما تا اخر شهريور دي:

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
-لطف داريد شما
-فكر خيلي خوبي كردين
-با اين حساب من بهتون ماهي هاي گوشتخوار رو توصيه نميكنم و فكر ميكنم بهتر باشه از ماهي هاي بي آزار و گياهخوار كه زاد و ولد زيادي هم دارن استفاده كنيد براي شروع
هم تنوع رنگي و تيپ بالايي دارن هم با ديدن زاد و ولد علاقه شما به اكواريوم بيشتر ميشه
هم قيمت پايين تر دارن هم نگهداري اسون تر هم باعث بالا رفتن تجربه شما ميشن
تو پست بعدي چند تاشون معرفي ميكنم
البته ميدونيد كه حتما بايد يك كت فيش هم داشته باشد
ممنونم
بله منم این گوشتخوارها رو تو صفحه های قبل دیدم ، حس کردم با وجودشون تو اتاقم خوابم نمیبره!!

همون بی آزارها رو لطفا معرفی کنید .
بیشتر بشن هم خوبه دور هم باشن لذت میبریم!

لطفا ماهی هایی که قصد دارید معرفی کنید رو از بین کوچولوتر ها انتخاب کنید ، من از این کوچولو رنگی ها خوشم میاد .

کت فیش رو هم با توجه به مطالبی که تو صفحه های قبل خوندم برای آکواریوم هست درسته ؟ (تمیزیش)

یه لطفی بکنید حدود قیمتهاشون رو هم اگر میشه بفرمایید ، و اینکه چه تعداد باشه بهتره .
بازم مرسی .

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
با اجازه امير خان اگه كوچيك دوست دارين مولي هست جفتي 1200
گوپي 1500
پلاتي 1500
بارب تايگر 1 تومن

3 تاي اول توصيه ميشه نسبت ماده به نر 2 به 1 باشه

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
گوپي 1500
پلاتي 1500
بارب تايگر 1 تومن

تائید می شه.اما گوپی مولی انقدر گرون شده؟قبلا دون ای 250 تا 300 بود:D

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
گوپی
ماهی های گوپی دارای رنگ های متنوع و زیبایی هستند که انواع آن عبارتند از :
گوپی پوست ماری – گوپی دم قرمز سنگاپوری – گوپی کمر مشکی سنگاپوری – گوپی دم زرد – گوپی دم آبی – گوپی دم خرگوشی – گوپی فانتزی و چندین نوع گوپی دیگر که اغلب نوع ماده این ماهی از نوع نر جثه بزرگتری دارد.
guppy01.jpg

ماهی گوپی بسیار مقاوم است و با هر شرایطی خود را تطبیق می دهد. به سادگی تکثیر و پرورش داده خواهد شد و برای سایر ماهی ها هیچگونه مزاحمتی ندارد. براي نگهداري از ماهي گوپي توصيه مي شود آکوارومی کوچک با حجم 20 گالن همراه با مقدار زیادی گیاه آكواريومي نظیر java Fern و java Moss استفاده شود. گیاهان فوق مقاوم هستند و می توانند ترکیبات آب سخت را که برای گوپی ها مطلوب است تحمل كنند. ماهی گوپی معمولا PH در محدوده متوسط یعنی 7 (خنثی) را ترجیح می دهد اما می تواند خود را با شرایطی پایین تر تا 6 و در نهایت تا بالای محدوده 7 (نزدیک به 8) وفق دهد و ( اگرچه آنها آب سخت را به خوبی تحمل می کنند) سختی آب می بایست در حد متوسطی باشد. هنمچنین در مقابل سختی كم مقاومت نيستند. درجه حرارت محيط نگهداري آنها می بایستی پایین تر از 75 درجه فارنهایت باشد اما می توانند درجه حرارتی مابین 60تا 80 درجه فارنهایت را نيز تحمل کنند.
42k61ix.jpg

از گوپی ها استفاده گسترده اي براي كنترل پشه مي شود و به عنوان غذاي اين ماهي پشه هايي كه تهديدي براي انتقال بيماري مالاريا هستند را مي توان استفاده كرد. شما می توانید در آکواریوم خانه خود به گوپی ها غذاهای خشک شده، فریزری، لارو قرمز رنگ پشه های ریز، توبی فیکس، میگوی آب شور و همچنین غذاهای آماده که حاوی حجم بالای سبزیجاتی نظیر Spirulina است، بدهید.
معمولاً اندازه این ماهیها در جنس نر 3 سانتی متر و ماده آن 6 سانتی متر است.
نوع نر ماهی گوپی نسبت به ماده بسیار زیباتر و دم نرها دارای رنگهای متنوع و زیبایی می باشد. اندام بدن نرها نسبت به ماده ها ظریفتر و طول بدنشان کمتر است البته وجود پای تناسلی در کنار مخرج ماهی نر باعث می شود در سنین کم هم بتوان جنسیت آنها را تشخیص داد. ماهی گوپی ماده رنگ آمیزی کمتری دارد و دم آن معمولی است. گوپی نر، گوپی ماده را بارور می کند. به این صورت که از باله مخرجی اش یا همان منفذ تناسلی استفاده کرده و این کار را انجام می دهد. ماده هایی که باردار می باشند معمولا در محیط تاریک ظاهر می شوند و اطراف مخرج و همینطور بدنشان افزایش حجم پیدا می کند.
نوع نر علاقه زیادی به خوردن نوزادان ندارد، اما نوع ماده تمایل بیشتری نشان می دهد. هر چه زمان بارداری و زایمان نزدیک تر می شود، رنگ محل مخرج ماهی ماده پر رنگتر و سیاه تر و شکم ماهی ماده بزرگتر می شود. گوپی ماده در دمای 27 درجه سانتیگراد بطور متوسط هر ماه یک نوبت زایمان می کند.
اين ماهي با ساير ماهیهایی که زنده زا هستند و یا ماهیانی که در رده زنده زا ها هستند مانند:
تتراها، رازبوراها، گورامی ها، ماهیان رنگین کمان، کریدوراس ها، پلکوها، لوچ ها، گورامی دارف (کوتوله) و گربه می توان نگهداری کرد ولی در رده گیاه خواران هیچ وقت گوپی ها و بارب ها را در کنار هم قرار ندهید زیرا بارب ها و مخصوصا تایگر بارب به ماهیانی با دم و باله زیبا و بلند همچوت انجل و گوپی حساسیت نشان خواهد داد و مدام در تعقیب آنها جهت گاز گرفتن حرکت می کند(شاید به دلیل حسادت ! ) .

طرز تشخیص جنسیت گوپی ها:
ماده ماده :
الف- باله زیر شکم ماهی ماده پهن و بزرگ و گرد است.
ب- بدن ماهی ماده ساده و بی نقش و نگار است.
ج- زیر شکم ماهی ماده خال سیاه وجود دارد که وضعیت بچه ها را نشان می دهد.
ماهی نر :
الف- باله زیر شکم ماهی نر بصورت پای تناسلی کشیده و باریک است.
ب- اندام ماهی نر لاغرتر، کشیده تر و باریک تر است.
ج- دارای رنگهای گوناگون و نقش و نگار بیشتری است.
2199fcc7586c3af6ff2ca9cbc74ff90d.jpg

برگرفته از وبلاگ http://fish-aqu.blogfa.com

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
ببخشيد من ديشب كار برام پيش اومد
ميبينم كه دوستان زحمتش كشيدن
---------------
بنظرم گوپي نرخوشگل بگير با ماده افريقايي
يه مقدار جثه بزرگتري داره
------
پلاتي هم همه رنگهاش خوشگله
از مولي هم خوشم نمياد زياد خيلي اكواريوم كثيف ميكنه
دم شمشيري هم خوبه
---------------

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
اين ماهيها (منظورم گوپي پلاتي ) بدليل رنگهاي درخشاني كه دارن جذابيت ويژه اي به اكواريوم ميدن به نظر من بهتره در كنار اين ماهيها از گياهان اكواريومي هم استفاده كني خصوصا اينكه اين ماهيها به گياهان اسيب نميزنن و تركيب رنگ گياه با اين ماهيها در محيط اكواريوم خيلي جالب ميشه
Tuxedo-Platy.jpg

تغذيشونم خيلي سادس از انواع غذاهاي خشك شده كه تو تمام اكواريومي ها موجوده (از همونا كه شب عيد ماهي فروشا ميارن)
حالا اگر بخاي تنوعي هم بدي به غذاشون كه نيازي نيست ميتوني از لارو قرمز رنگ پشه های ریز، میگوی آب شور و... هم استفاده كني
فقط هنگام غذا دادن جوري غذا بديد كه بعد از يك دقيقه همه غذا رو بخورن(در ماهيهاي گوشتخوار اين تايم بايد 10 دقيقه باشه)
اين ماهي ها همشون زنده را هستن هم گوپي ها هم پلاتي هم مولي هم سوراتيل(همون دم شمشيري)
ممكنه پلاتي هاي شما توليد مثل نكنن (بدليل نر عقيمي)كه براي رفع اين مشكل ميتونيد از ماهي هاي دم شمشيري يا همون سوراتيل كمك بگيريد
ماده هاشون خيلي شبيه به هم هستن
وقتي اين ماهي شكمش پر شد بهتره كه اون وارد يه زايشگاه كنيد يا به يه اكواريوم ديگه وارد كنيد و پس از زايمان به جايگاه اصلي برش گردونيد در غير اينصورت ماهي مادر و ديگر ماهي ها بچه هاشون ميخورن بعد دلتون ميسوزه
platy_sunset.jpg

livebearer18G.jpg

البته تنوع خيلي زيادي دارن اين ماهيها

Last edited:

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
گوپي 1500
پلاتي 1500
بارب تايگر 1 تومن

ممنونم از راهنماییتون
گوپی
ماهی های گوپی دارای رنگ های متنوع و زیبایی هستند که انواع آن عبارتند از :
گوپی پوست ماری – گوپی دم قرمز سنگاپوری – گوپی کمر مشکی سنگاپوری – گوپی دم زرد – گوپی دم آبی – گوپی دم خرگوشی – گوپی فانتزی و چندین نوع گوپی دیگر که اغلب نوع ماده این ماهی از نوع نر جثه بزرگتری دارد.
...

برگرفته از وبلاگ http://fish-aqu.blogfa.com
مرسی ... این گوپی قشنگ بود ، خوشم اومد .
ببخشيد من ديشب كار برام پيش اومد
ميبينم كه دوستان زحمتش كشيدن
---------------
بنظرم گوپي نرخوشگل بگير با ماده افريقايي
يه مقدار جثه بزرگتري داره
------
پلاتي هم همه رنگهاش خوشگله
از مولي هم خوشم نمياد زياد خيلي اكواريوم كثيف ميكنه
دم شمشيري هم خوبه
---------------
خوب ملیتش رو چطوری تشخیص بدم؟! :دی
یعنی به فروشنده بگم؟
اين ماهيها (منظورم گوپي پلاتي ) بدليل رنگهاي درخشاني كه دارن جذابيت ويژه اي به اكواريوم ميدن به نظر من بهتره در كنار اين ماهيها از گياهان اكواريومي هم استفاده كني خصوصا اينكه اين ماهيها به گياهان اسيب نميزنن و تركيب رنگ گياه با اين ماهيها در محيط اكواريوم خيلي جالب ميشه
...
البته تنوع خيلي زيادي دارن اين ماهيها
ممنونم ... اینا هم جالبن .

راجع به آکواریوم هم میشه یکم اطلاعات بدید ؟ ( در سطح مبتدی لطفا) ممنون .

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
گوپي افريقايي از نظر جثه بزرگتره و مقاوم تره
به خودشون بگو ميدونن(نكته مهمي نيست ولي اگه گيرت اومد بهتره)
------------
راجع به ساخت يا نگهداري؟
پست 3 رو بخون

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
گوپي افريقايي از نظر جثه بزرگتره و مقاوم تره
به خودشون بگو ميدونن(نكته مهمي نيست ولي اگه گيرت اومد بهتره)
------------
راجع به ساخت يا نگهداري؟
پست 3 رو بخون
فهمیدم مرسی .

راجع به کل ماجرای آکواریوم لوازم مورد نیاز ... داخلش ... همه چیز کلا ... مرسی .

3 رو خونده بودم مفید بود بازم مرسی.

بالا