دوست عزیز lan مربوط به اتصال مودمتان به رایانه از طریق کارت شبکه است. این چراغ اصلا به رانژه شما نمیشه.
اگه رانژه بشه چراغ data روشن میشه اونوقت میفهمید که ok شده. (اگه مشکل دیگری نباشه البته)
ممنونم
دوست عزیز lan مربوط به اتصال مودمتان به رایانه از طریق کارت شبکه است. این چراغ اصلا به رانژه شما نمیشه.
اگه رانژه بشه چراغ data روشن میشه اونوقت میفهمید که ok شده. (اگه مشکل دیگری نباشه البته)
سلام دوستان
من حدود يك ماه پيش از شركت داتك adsl 128 گرفتم اما :
اولا اينكه بعد 7 روز خط رانژه شد و چراغ مودم ثابت شد اما هر چي زنگ زدم يوزر نيم پسورد رو بگيرم بهم گفتن از طرف مخابرات يه مشكلي هست كه ما نميتونم به شما يوزر نيم پسورد بديم و ما هر چي پيگير شديم حتي از طرف مخابرات به نتيجه اي نرسيديم (مخابرات ميگفت مشكلي نداري و خط رانژه هست اما داتك ميگفت مشكل از مخابرات هست) اما بعد از كلي سمج بازي طوري شد كه بلاخره تونستم يوزر نيم پسورد رو بعد چندين بار زنگ زدن از زير زبونشون بكشيم بيرون
اما تازه مشكلات ما شروع شد :
از همون روز اول كه به اينترنت وصل شدم چراغ مودم يعني لينكش هي قطع و وصل ميشد يعني مثلا 1 ساعت كار ميكرد 30 دقيقه قطع بود يا بعضي موقع ها 12 ساعت كار ميكرد 30 مين قطع ميشد يا حتي برعكس تو طي 12 ساعت فقط ميشد 30 دقيقه استفاده كرد . اين شد كه بعد از اولين باري كه اين مشكل برام بوجود اومد زنگ زدم داتك :
اونااولين بار بهم گفتن كه مشكل من از نويزي هست كه روي خط افتاده برا همين هي قطع و وصل ميشه و راهكارهايي رو گفتن انجام بدم تا مشكلم برطرف بشه اما من همه اونا رو انجام دادم اما مشكلم برطرف نشد.
دومين چيزي كه گفتن اين بود كه ممكنه مشكل از مودمم باشه براي همين يه مودم asus برام آوردن تا امتحان كنم اما هيچ فرقي بازم نكرد.
سومين چيزي كه گفتن اين بود كه مشكل شايد از طرف پورتشون باشه و اينكه رفتن مخابرات و از اونجا امتحان كردن اما جوابشون اين بود كه از توي مخابرات هيچ مشكلي نيست و به راحتي لينك ميده.
و اينكه گفتن مشكل از سيم كشي تلفن داخل خونس و ما هم قبول كرديم و پولي خرج كرديم و سيم كش رو عوض كرديم بعد از كلي دردسر اما اما بازهم درست نشد كه نشد.
دوباره زنگ زديم :
كه بعد از كلي سمج بازي اونا قبول كردن پورت رو عوض كنن و يه پورت جديد بزارن ....
و اينم بگم كه من حدود 1 سال adsl از شركتاي ديگه داشتم اما همچين مشكلي برام تا قبل داتك بوجود نيامده بود.
و...
پورت هم عوض شد اما درست نشد هيچي ديگه قطع و وصل هم نميشه كلا قطعه... هي خدا
به نظر شما مشكل از چه چيزي ميتونه باشه پورت يا سيم كشي مخابرات تا دم خونه يا از يه چيز ديگه ... ؟
(من راههاي مختلف از قبيل نويزگيري و تعويض مودم و سيم كشي داخل خونه و ... رو امتحان كردم )
ببخشيد داستان طولانيي گفتم اما از اساتيد ميخوام كمكم كنن.
خيلي خيلي ممنون از اينكه اين نوشته طولاني رو خونديد.
چون چند پست بی ربط نوشته شد من سوالم رو تکرار کردم که به فراموشی سپرده نشه.
من یک مودم Linksys خریدم و یک سرویس ADSL. مودم من Wireless Adsl Gateway WAG200G هست. خط رو شرکت راه انداخت ولی چراغ لینک من هنوز خاموش بود. از شرکت اومدن با یک مودم huawin یا همچین چیزی تست کردن و چراغ لینک روشن بود و اینترنت هم برقرار.
مشکل چیه به نظر شما؟ این رو هم بگم که هیچ دستگاه تلفنی به این خط وصل نبوده وقتی من امتحان کردم.
سلام به همه ی بچه های این فروم
من به یه مشکلی برخورد کردم که گفتم شاید شما بتونید کمکم کنید...
من از شبکه ی "سابین نت" که در واقع همون صبانت هست، در مشهد یک اشتراک ADSL دارم و مارک مودمم هم Alfex هست.
بجز قعطی هایی که خود شبکه داره و خودشون اعلام میکنند، در روز هر چند ساعت یکبار یه پیغام خطا میده و بعدش اینترنت قطع میشه و تا کامپیوتر یکبار restart نشه دوباره نمیشه کانکت کرد.
در روز شاید بیشتر از 10 بار و هر چند ساعت یکبار این پیغام خطا میاد و اینترنت قطع میشه ...
حتی انواع روشهایی که خود شبکه بهم پیشنهاد داد رو انجام دادم، مثلا IP دستی دادم یا یبار به حال اتومات گذاشتم ولی فایده نداشت...
از این پیغام یه عکس گرفتم و براتون گذاشتم تا اگه کسی اطلاعی از دلیل این پیغام با نحوه ی رفع کردنش داره بهم بگه...
ممنون
![]()
من دیروز داشتم دانلود میکردم مودمم قاطی زد مدلش DLINK DSL-520T هست که متاسفانه فقط چراغ Power روشن میشه و بقیه چراغ ها خاموشن
از دوستان کسی میدونه چطوری میشه فریمور مودم DLINK DSL-520T رو آپدیت کنم من فریمورشو گرفتم
سلام به همگی
بالاخره ما هم خواستیم یه خط ADSL بگیریم
ولی بعد از گذشت 9 روز هنوز موفق به وصل کردنش نشدم حتی از شرکت هم اومدن نتونست وصلش کنن
وقتی مودم رو به خط وصل میکنم چراغ ADSL به صورت Alarm هستش (یعنی خیلی سریع چشمک میزنه بعدش قطع میشه این کارو هر 10 ثانیه انجام میده) به قول معروف میگن لینک نداره
حتی از جلوی در ب ورودی هم امتحان کردم. مورد رو اونجا هم که نصب کردم به همین صورت هستش
شرکت که زنگ میزنم میگن که مشکل از سمت مخابرات هستش
مخابرات که امروز رفتم میگن رانژه خط مشکلی نداره سالم داره کار میکنه و مشکل از سمت ISP هستش
دوباره شرکت رفتم امروز میگن امکان داره رو خطط نویز داشته باشه که اگه داشته باشه از هر ISP دیگه ای هم بگیریامکان نداره وصل بشه این هم بگم که من باDial-up با سرعت 54 وصل میشم
اسپلیتر رو وصل کردم سر راه هم هیچ تلفنی وجود نداره و کابل هم مستقیم از کابل مخابرات تا مودم کشیده شده
مودم من مارکش Tp-link w8910g هستش
شرکتی هم که ازش ADSL گرفتم صبا نت هستش
حالا پیشنهادتون چی هستش من که دیگه نمیدونم باید چی کار کنمش
احتمال میدین مشکل از کجا بشه دیگه باید چی رو من تست کنم
دیگه دارم قاطی میکنم همه روشها رو به نظر خودم امتحان کردم
ممنون میشم اگه سریع کمک کنید چون خیلی لازمش دارم تا آخر این هفته :f34r:
سلام به همگی
بالاخره ما هم خواستیم یه خط ADSL بگیریم
ولی بعد از گذشت 9 روز هنوز موفق به وصل کردنش نشدم حتی از شرکت هم اومدن نتونست وصلش کنن
وقتی مودم رو به خط وصل میکنم چراغ ADSL به صورت Alarm هستش (یعنی خیلی سریع چشمک میزنه بعدش قطع میشه این کارو هر 10 ثانیه انجام میده) به قول معروف میگن لینک نداره
حتی از جلوی در ب ورودی هم امتحان کردم. مورد رو اونجا هم که نصب کردم به همین صورت هستش
شرکت که زنگ میزنم میگن که مشکل از سمت مخابرات هستش
مخابرات که امروز رفتم میگن رانژه خط مشکلی نداره سالم داره کار میکنه و مشکل از سمت ISP هستش
دوباره شرکت رفتم امروز میگن امکان داره رو خطط نویز داشته باشه که اگه داشته باشه از هر ISP دیگه ای هم بگیریامکان نداره وصل بشه این هم بگم که من باDial-up با سرعت 54 وصل میشم
اسپلیتر رو وصل کردم سر راه هم هیچ تلفنی وجود نداره و کابل هم مستقیم از کابل مخابرات تا مودم کشیده شده
مودم من مارکش Tp-link w8910g هستش
شرکتی هم که ازش ADSL گرفتم صبا نت هستش
حالا پیشنهادتون چی هستش من که دیگه نمیدونم باید چی کار کنمش
احتمال میدین مشکل از کجا بشه دیگه باید چی رو من تست کنم
دیگه دارم قاطی میکنم همه روشها رو به نظر خودم امتحان کردم
ممنون میشم اگه سریع کمک کنید چون خیلی لازمش دارم تا آخر این هفته :f34r: