• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
ممنون دوست عزیز ، فکر کنم مشکل همون رجیستر هستش، چون هر وقت وارد ویندوز می شم پیغام میده که این نسخه کپی هستش . میشه کاریش کرد ؟ (به جز تعویض ویندوز!:happy:)
خوب يا يه نسجه رجيستر دار كه در بازار هم زياد پيدا ميشه را بصورت آپگريد روي همين نسخه فعلي ميتوانيد بريزيد و يا از برنامه هاي موجود كرك رجيستر ويندوز كه آن هم در سي دي هاي موجود بازار و هم در اينرنت براحتي قابل دسترسي است استفاده و بدين وسيله ويندوز خود را قانوني كنيد

fsd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام خدمت دوستان و عزیزان.
من یه مودم دلینک 322 دارم که داره دیوونم می کنه
می خوام بدونم عیب از مودم هست یا از شبکه و آ اس پ
من وقتی وصل میشم به شبکه بعد از چند دقیقه ریسیوم قطع میشه و بعد دی سی میشم و برای اتصال مجدد باید حتما مودم رو ریست کنم(یا آداپتور رو از برق بکشم)
کسی می دونه علت بوجود اومدن این اشکال چیه؟
اگه میشه کمکم کنید که بد رفته تو مخم داره آزارم می ده فقط زمانی که هستم می تونم تو نت باشم اونم با همون روشی که بالا گفتم دیگه.
دمتون گرم

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
من وقتی وصل میشم به شبکه بعد از چند دقیقه ریسیوم قطع میشه و بعد دی سی میشم و برای اتصال مجدد باید حتما مودم رو ریست کنم(یا آداپتور رو از برق بکشم)
کسی می دونه علت بوجود اومدن این اشکال چیه؟
اگه میشه کمکم کنید که بد رفته تو مخم داره آزارم می ده فقط زمانی که هستم می تونم تو نت باشم اونم با همون روشی که بالا گفتم دیگه.
دمتون گرم

مودم با پورت usb به كامپيوتر وصله يا با lan ؟
از با usb وصلي عوضش كن و مودم را با پورت لن وصل كن درست ميشه

fsd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مودم با پورت usb به كامپيوتر وصله يا با lan ؟
از با usb وصلي عوضش كن و مودم را با پورت لن وصل كن درست ميشه

ممنونم دوست گلم.
مشکل اینجاس که برد بنده فقط یو اس پی داره البته از یه سیستم 7 سال پیش همینم زیاده.
پس باید برم یه کارت شبکه بخرم.
امیدوارم حق با شما باشه و درست بشه آخه این شرکت که باهاش قرارداد بستم از این بی نام و نشوناس که آدم بهش شک می کنه.
ممنونم کارت که گرفتم دوباره باهات مشورت می کنم.
فعلا

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
ممنونم دوست گلم.
مشکل اینجاس که برد بنده فقط یو اس پی داره البته از یه سیستم 7 سال پیش همینم زیاده.
پس باید برم یه کارت شبکه بخرم.
امیدوارم حق با شما باشه و درست بشه آخه این شرکت که باهاش قرارداد بستم از این بی نام و نشوناس که آدم بهش شک می کنه.
ممنونم کارت که گرفتم دوباره باهات مشورت می کنم.
فعلا
البته كارت لن براي كامپيوتر و adsl يكي از واجباته ولي قبل از اقدام به خريد به اين دو نكته هم توجه كن تا شايد مشكل با usb هم حل بشه

1- حتما براي اتصال خط تلفن به مودم از اسپليتر استفاده كن، مطمئن شو كه از دوشاخه هاي ضد برق براي گوشيهايي كه به خط رانژه متصل هستند استفاده نشده باشه، بهتره تمامي وسايلي مانند آدي‌كالر و گوشي و فكس و... را از خط خارج كني و بعد مودم را دوباره تست كني

2- در تنظيمات درايور پورتهاي usb در بخش سخت افزارهاي ويندوز، تنظيمي وجود داره كه براي كاهش دادن مصرف انرژي در مواقعي كه از پورت استفاده نميشه و يا سيستم به حالت استندباي ميره اين آپشن فعال ميشه و آن پورت را ديس ميكند كه يهتره تيك كنار اين آپشن را برداري تا اين عمل انجام نشود.
control panel -> system --> hardware -> device manager -> universal serial bus control -> usb root hub -> power managment

بعداز مطمئن شدن از انجام اين دو نكته دوباره مودم را با usb چك كن و اگر هنوز مشكل برطرف نشده باشه آنوقت اقدام به تهيه كارت شبكه كن.

Last edited:

unknown_1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من یه تحقیقی کردم و فهمیدم که میشه محدودیت p2p شرکتها رو دور زد اما فقط در مورد لینوکس پیدا کردم !! کسی اینجا هست که بتونه راهی پیدا کنه؟؟؟؟ ظاهرا فقط داتک نیست که محدودیت p2p داره !! اگه کسی چیزی میدونه ما رو هم بی خبر نزاره!!

Mamylo

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
10
آقا من یه مودم TP-LINK 8811 دارم (دو ماهه) خیلی ازش راضیم، فقط هر دو سه روز یه بار باید مودمو خاموش کنم بعد ده دقیقه دوباره روشن کنم چون سرعت اینترنت تقریباً یک سوم میشه

البته یه جائی مودم Coreccess داشت، اون هر روز باید این کار رو می کردم

می خواستم بدونم این یه امر عادیه یا نه.

لازم به ذکره که مودمم همیشه روشنه به جز اون 10 دقیقه در هر 3 روز

bizimt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من یه مودم TP-LINK 8811 دارم (دو ماهه) خیلی ازش راضیم، فقط هر دو سه روز یه بار باید مودمو خاموش کنم بعد ده دقیقه دوباره روشن کنم چون سرعت اینترنت تقریباً یک سوم میشه

دوست عزیز عجب چیزی فرمودین (مودم ها معمولا کارایشونو وقتی از دست میدن که گرم بشن یا نوسانات برقی برانان وارد شده باشه) ولی اونچیزی که شما فرمودین تا حالا نشنیده بودم > ؟ بعد 3 روز ؟ :blink:

حالا مودم تان از کدوم 8811 هستش :؟
1) اونایی که کلا سیاه مایل به سبز سوخته است.
2) اونایی که روشون سفیده و زیرشون سیاه.
چون موردهای 2 مثلا، نسل جدید این مودمهاست ولی مشکلات فوق العاده زیاد دارن .:)

Last edited:

bizimt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

خوب ببین عزیزم این یکی از مشکلات مطرحه هستش.
اول شما به این نکات توجه کنید :
1 زمانی که ریسیو تان قطع میشه چراغ adsl و status مودم تو چه وضعیتی هست ؟ خاموشه ؟ چشمک زدنش غیر طبیعی هست ؟
2 سعی کن برای تست اصلا رو اون شماره خط تلفنتون گوشی یا کالرایدی نداشته باشین.
3 مطمئن باشید که سیم کشی خونتون مستقیم باشه و تو مسیر به جایی نکشیده باشید.
4 برق خونتون اصلا نوسان نداشته باشه.

معمولا این جور چیزا برای این مودمها دردسر افرینه و وقتی دی سی بشی بخوای کانکت بشی باید نیم ساعت صبر کنی شاید هم بیشتر . برا همین معمولا ریست میکنن و دوباره کانفیق.

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1

البته یه جائی مودم Coreccess داشت، اون هر روز باید این کار رو می کردم

می خواستم بدونم این یه امر عادیه یا نه.

لازم به ذکره که مودمم همیشه روشنه به جز اون 10 دقیقه در هر 3 روز
(بنا به دلايلي عمدي) ميتونه از تنظيمات در تجهيزات و سرور سرويس دهندهء‌تان اين مشكل براي شما پيش بياد و بعيده كه مشكلي از طرف تنظيمات دستگاه شما يا مودمتان باشه.

Last edited:

hamed-pc

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام
در مودمهای planet ade-4400 وضعیت چراغها باید به چه صورت باشه
الان هنوز خط من رانژه نشده . و وضعیت چراغها در مودلهای مختلف فرق میکنه . به فرظ مثال در مودم planet ade3400 چراغ sys روشن و چراغ adsl چشمک میزند . اما در مودم planet ade-4400 این چراغها فرق میکنه
فقط چراغ پاور روشن است و چراغ لن . بقیه به طور کامل خاموش است .یعنی چراغ lan , data خاموش هستش

darkseed

Registered User
لایک‌ها
20
با سلام
الان هنوز خط من رانژه نشده . و وضعیت چراغها در مودلهای مختلف فرق میکنه . به فرظ مثال در مودم planet ade3400 چراغ sys روشن و چراغ adsl چشمک میزند . اما در مودم planet ade-4400 این چراغها فرق میکنه
فقط چراغ پاور روشن است و چراغ لن . بقیه به طور کامل خاموش است .یعنی چراغ lan , data خاموش هستش

رنگ چراقها مهم نیست مهم اینه که چراق link یا satus ثابت باشه

خط شما هنوز رانژه نشده

darkseed

Registered User
لایک‌ها
20
(بنا به دلايلي عمدي) ميتونه از تنظيمات در تجهيزات و سرور سرويس دهندهء‌تان اين مشكل براي شما پيش بياد و بعيده كه مشكلي از طرف تنظيمات دستگاه شما يا مودمتان باشه.

مودمهای tplink کلا مودمهای آشغالیه اشکالات زیادی داره
من زیاد شنیدم که این مودم به مشکل بر بخوره

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
من یک مشکل عجیب دارم! هر چند ساعت یکبار ADSL قطع میشه و فقط در صورتی وصل میشه که دوشاخه تلفن رو برعکس کنم و سریع وصل میشه هر چند ساعت یکبار این قضیخه تکرار میشه. این پشتیبانی شرکت هم هیچی بارش نیست. کسی میدونه باید چکار کرد؟

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
سلام
من یک مشکل عجیب دارم! هر چند ساعت یکبار ADSL قطع میشه و فقط در صورتی وصل میشه که دوشاخه تلفن رو برعکس کنم و سریع وصل میشه هر چند ساعت یکبار این قضیخه تکرار میشه. این پشتیبانی شرکت هم هیچی بارش نیست. کسی میدونه باید چکار کرد؟
آيا اسپليتر قبل از ورودي سيم تلفن به مودم نصب شده؟

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
چون این خط رو کار نمیکردیم کلا اسپلیتر نگذاشتیم.
اسپليتر به استفاده كردن يا نكردن از ديگر امكانات خط كاري نداره و چون كار اصليش نويزگيري است (چه براي ويس و چه اي‌دي‌اس‌ال) پس بهتره از يك اسپليتر براي مودم استفاده كنيد و احتمالا مشكلتان حل شود

Last edited:

bizimt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
. بقیه به طور کامل خاموش است .یعنی چراغ lan , data خاموش هستش
دوست عزیز lan مربوط به اتصال مودمتان به رایانه از طریق کارت شبکه است. این چراغ اصلا به رانژه شما نمیشه.
اگه رانژه بشه چراغ data روشن میشه اونوقت میفهمید که ok شده. (اگه مشکل دیگری نباشه البته)

pcgamer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
کسی می دونه چرا رو خطوط dlc اشتراک ای دی اس ال نمی دن؟ اگه این خطوط پیش رفته تر از خطوط دیجیتال هست چجوریه که اشتراک ای دی اس ال روشون نمی دن..چرا خطوط فیبر نوریو جایگزین دیجیتال کردن؟

hamed-pc

Registered User
لایک‌ها
2
رنگ چراقها مهم نیست مهم اینه که چراق link یا satus ثابت باشه

خط شما هنوز رانژه نشده

مساله اینه که چراغهای link و data اصلا روشن نیست . اما در مودم planet ade3400 چراغ adsl چشمک میزنه
که البته شنیدم که پس از رانژه خط چراغ ثابت میشه . اما در مدل 4400 اینطوری نیست و چراغ چشمک نمیزنه . در کل منظورم اینه که آیا این چراغها و طرز کارش با مدلهای دیگه فرق داره؟

بالا