• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
8xmrvb.jpg

3- اما بنظرتون کدومش رو باید دیزایبل کنم ؟ ( سعی کردم نوشته ی هرکدوم از کانکشن ها توی عکس معلوم باشه ) فرقی نمی کنه کدومش رو دیس ایبل کنم ؟ کانکشنم رو روی کدومشون بسازم ؟ اینا مهم نیست اصلا ؟
اينطور كه به نظر مياد روي كامپيوتر شما 2 تا كارت شبكه وجود داره كه يكي 100/1000 روي پورت پي‌سي‌اي نصب شده است و ديگري 10/100 آن‌بورد كه شما مودمت را يه 10/100 وصل كردي . به هر حال در روندي كه دوستان راهنمايي كردند همه چيز درست است و بايد منتظر رانژه حط شويد

rezakheiry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشکل من قطع شدن اینترنته!
سلام دوستان
من اینترنتم از سیزده عید به این طرف که برگشتم. به شدت دچار مشکل شده و همش دی سی میشه و دوباره کانکت میشه. مرکز مخابراتم هم شیخ فضل ا... هست.
واقعا موندم چی کار کنم. هر چی به پشتیبانی زنگ میزنم. راه حلی ندارن! و تا الان فهمیدم که اشکال از سیم کشی داخلیمه. آخه توی عید یه خط تلفن جدید توی خونمون وصل شده. و احتمال نود درصد باید از همین باشه.
ولی تلفن هیچ مشکلی نداره و کار میکنه و حتی ذره ای نویز هم نداره.
دوستان چی کار کنم؟
برم کجارو نگاه کنم؟
کجارو دستکاری کنم؟
توی خونه ما یه باکس تلفن هست مثل جعبه تقسیم. تمام خطای تلفن از اونجا میرن توی واحدا. احتمال میدم اشکال از همین باکس باشه چون اون احمقی که خط جدید رو وصل کرده. به باکس وصل کرده.
الان من چی کار میتونم بکنم؟
در ضمن این قطع و وصل شدن ها گاهی خیلی شدید میشه به طوری که اصلا نمیشه هیچ کاری کرد. پشت سر هم کانکت میشه و دوباره دی سی میشه.
پیشاپیش از کمک همه ممنون

از سایت تورنت که دانلود نمیکنی
اگر از آنجا دانلود کنی سریع dc میشی

rezakheiry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما از برنامه مديريت دانلود DAP plus استفاده كن مشكلت حل ميشه. در داخل ست آپ كانكشن آن ، كانكشن شبانه ات را ديفالت كن و فايلهاي دانلودت را تنطيم كن كه از ساعت 3 صبح شروع به دانلود كنه و خوده اين برنامه اول كانكت ميكنه و بعد شروع به دانلود. حتي ميتواني تنطيم كني كه هر وقت دانلود تمام شد كامپيوتر را شات دان كنه . كاري كه الان 2 ساله ما داريم انجام ميدهيم

سلام
من هم از این برنامه استفاده میکنم ولی مشکلم این هست که وقتی مودمم را در حالت manually تنظیم میکنم به سختی کانکت میشه و همش error میده اما در حالت اتوماتیک راحت کانکت میشه برای همین باید 3 صبح پاشم
ضمنن در حالت اتوماتیک هم بازم مشکل دارم وقتی مودم چند ساعت به برق وصل هست ساعت 3 صبح که کامپیوتر روشن میشه مودم قاطی میکنه و وصل نمیشه باید پاشم یک بار از برق بکشم دوباره بزنم تا وصل بشه
موذمم dlink dsl322t هست ویندوزم هم xpsp2 2007 هست

Last edited:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
اينطور كه به نظر مياد روي كامپيوتر شما 2 تا كارت شبكه وجود داره كه يكي 100/1000 روي پورت پي‌سي‌اي نصب شده است و ديگري 10/100 آن‌بورد كه شما مودمت را يه 10/100 وصل كردي . به هر حال در روندي كه دوستان راهنمايي كردند همه چيز درست است و بايد منتظر رانژه حط شويد

مریم بانو چقدر لطف می کنی منو راهنمایی می کنی
منم که چقدر فهمیدم منظورت چی بود از این 100/1000 و 10/100 :happy:
بهرحال اگر مشکلی توی سرعت و اتصال به اینترنت پیش نمیآد مهم نیست ...
نمیآد حالا ؟ :happy: روی اونیکی کارت شبکه کانکشن بسازم بهتره ؟

حالا 3 تا سوال داشتم .
که احتمالا اینا هم بدیهیه اما بلد نیستم خب

1- ببینید من از روی راهنما مودم رو نصب کردم ( با لن ) اما چون یوزر و پسورد نداده بودن بهشون . جای یوزر و پسورد رو خالی گذاشتم . حالا زنگ زدن گفتن فردا یوزر و پسورد میدیم بهتون .
باید یکبار دیگه مراحل رو از اول طی کنم یا جایی هست که بتونم از اونجا یوزر و پسورد رو وارد کنم ؟ از کجا باید وارد بشم ؟ :blush: خب بلد نیستم . عجبا

2- بعدش ببینید این پارسی نت از 2 تا 7 صبحش با یک یوزر و پسورد دیگه جزو ترافیک محسوب نمیشه
می خوام بدون چجوری باید یک کانکشن دیگه . مجزا بسزام ؟ از کجا وارد بشم ؟ عجبا بابا خب بلد نیستم خب

3- حالا فکر کنید من دوتا کانکشن ساختم
الان هم با اولی آنلاین هستم ولی ساعت 2 بامداد شده
قراره برم به روی اونیکی کانکشن
چیکار باید بکنم ؟

اولی رو دیزایبل کنم . دومی رو انیبل ؟ :blush: بابا چرا اینجوری نگاه می کنید ؟ خب بلد نیستم خب

ممنون میشم راهنماییم کنید
قربان شما

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
منم که چقدر فهمیدم منظورت چی بود از این 100/1000 و 10/100 ج) هيچي! فقط اينكه بدانيد روي كامپيوتر شما 2 تا كارت لن وجود داره كافيه
بهرحال اگر مشکلی توی سرعت و اتصال به اینترنت پیش نمیآد مهم نیست ...
نمیآد حالا ؟ :happy: روی اونیکی کارت شبکه کانکشن بسازم بهتره ؟
ج) بخاطر سرعت پايين adsl در ايران = هيچ فرقي نميكنه.
اما اگر ميخواستيد يك شبكه راه اندازي كنيد آنوقت بهتر بود از لن 100/1000 گيگابايت استفاده كند.

1- ببینید من از روی راهنما مودم رو نصب کردم ( با لن ) اما چون یوزر و پسورد نداده بودن بهشون . جای یوزر و پسورد رو خالی گذاشتم . حالا زنگ زدن گفتن فردا یوزر و پسورد میدیم بهتون .
باید یکبار دیگه مراحل رو از اول طی کنم یا جایی هست که بتونم از اونجا یوزر و پسورد رو وارد کنم ؟ از کجا باید وارد بشم ؟ :blush:
ج) در advance مودم در بحشwan كانكشني را كه ساختيد editكنيد و حالا هر قسمتي را كه ميخواهيد ميتوانيد تغييرات ايجاد كنيد و سيو كنيد
2- بعدش ببینید این پارسی نت از 2 تا 7 صبحش با یک یوزر و پسورد دیگه جزو ترافیک محسوب نمیشه
می خوام بدون چجوری باید یک کانکشن دیگه . مجزا بسزام ؟ از کجا وارد بشم ؟ عجبا بابا خب بلد نیستم خب

3- حالا فکر کنید من دوتا کانکشن ساختم
الان هم با اولی آنلاین هستم ولی ساعت 2 بامداد شده
قراره برم به روی اونیکی کانکشن
چیکار باید بکنم ؟

اولی رو دیزایبل کنم . دومی رو انیبل ؟ :blush: ج) بله دقيقا

ج كلي) در جواب هر سه سوالتان و چون ميخواهيد 2 كانكشن داشته باشيد لذا در ست‌آپ مودم و در آن كانكشني كه در مودم ساختيد بايد نوع كانكشن را كه pppoe قبلا انتخاب كرده بوديد را به bridge تغيير دهيد و سيو كنيد.
در اين حالت، ديگه مودمتون اتوماتيك كانكت نميشه و شما بايد در نت‌وورك‌كانكشن ويندوزتان دو تا كانكشن boardband بر روي پورت لني كه مودم به آن متصل است (درست مانند زماني كه يك كانكشن ديال‌آپ روي مودم معمولي ميساختيد، حالا زماني كه ميپرسه چه نوع كنكشني شما بجاي dialup -> boadband را انتخاب كنيد و الي آخر) بسازيد و در يكي يوزر و پسورد روزانه را و در ديگري يوزر و پس شبانه را تعريف كنيد.
حالا هر زمان ويندوز مياد بالا شما بايد مانند زماني كه ديال آپ داشتيد اكنون هر كدام از كانكشن هاي adslي كه ميخواهيد استفاده كنيد را كانكت كنيد و براي استفاده از ديگري، اولي را ديس كنيد و دومي را كانكت كنيد.

موفق باشيد.

Last edited:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
بشکل شیر فهم کننده ای توضیح دادی دوست من

خیلی مرسی :)

البته فردا میرم انجام بدم ولی فکر می کنم توضیحاتت کامل و شفاف بود برای منه مبتدی
مرسی :)

فقط یک مطلبی

توی اون راهنمایی که من از روش مودمم رو نصب کردم
لینکشم توی پست اول همین تاپیک گذاشتم

نوشته بود اگر از bridge استفاده کنید
مودمتون دیگه روتر نیست . یعنی قابلیت روتری رو از دست میده !
راست میگه ؟

اگر اینجوریه بهتر نیست هر شب بصورت دستی از همون ادونسی که گفتی یوزر و پسورد رو عوض کنن ؟ اینجوری هم میشه دیگه ؟ نمیشه ؟ :blush:

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
بشکل شیر فهم کننده ای توضیح دادی دوست من

خیلی مرسی :)

البته فردا میرم انجام بدم ولی فکر می کنم توضیحاتت کامل و شفاف بود برای منه مبتدی
مرسی :)

فقط یک مطلبی

توی اون راهنمایی که من از روش مودمم رو نصب کردم
لینکشم توی پست اول همین تاپیک گذاشتم

نوشته بود اگر از bridge استفاده کنید
مودمتون دیگه روتر نیست . یعنی قابلیت روتری رو از دست میده !راست میگه ؟

اگر اینجوریه بهتر نیست هر شب بصورت دستی از همون ادونسی که گفتی یوزر و پسورد رو عوض کنن ؟ اینجوری هم میشه دیگه ؟ نمیشه ؟ :blush:
شما وقتي يك شبكه داخلي نداري و فقط ميخواهي براي يك كامپيوتر استفاده كني روتره مودم را ديگه براي چي ميخواي؟!!!
اونجوري هم كه گفتيد ميشه ولي مثل اين ميمونه كه لقمه را از دور سرت برگردوني !!! البته بعضي از مودمهاي حرفه‌اي مانند linksys-3com-usr و... در اينترفيسشان براي pppoe امكان تعريف چندين كانكشن داخلي را با امكان تعريف زمان بندي و اولويت دارا ميباشند كه اون روش شما براي اين مودمها قابل قبوله ولي در مودمهاي معمولي موجود در بازار ايران من به ندرت چنين امكاني را ديده ام

Last edited:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
شما وقتي يك شبكه داخلي نداري و فقط ميخواهي براي يك كامپيوتر استفاده كني روتره مودم را ديگه براي چي ميخواي؟!!!
اونجوري هم كه گفتيد ميشه ولي مثل اين ميمونه كه لقمه را از دور سرت برگردوني !!! البته بعضي از مودمهاي حرفه‌اي مانند linksys-3com-usr و... در اينترفيسشان براي pppoe امكان تعريف چندين كانكشن داخلي را با امكان تعريف زمان بندي و اولويت دارا ميباشند كه اون روش شما براي اين مودمها قابل قبوله ولي در مودمهاي معمولي موجود در بازار ايران من به ندرت چنين امكاني را ديده ام

خب من فکر می کردم روتر بدرد نویزی که روی خط وجود داره می خوره
با توجه به قدیمی بودن ساختمونشون و حیاط طویلی که دارند گفتم شاید خطشون نویز داشته باشه
و به روتر احتیاج باشه ولی اگر روی نویز خط تلفن تاثیری نداره خب همین راهی که شما می گی درستشه

البته اگر روتر نویز روی خط رو بگیره ترجیح می دم همون لقمه رو دور سرشون بچرخونن چون بهرحال کمی از نویز گرفته میشه

خیلی مرسی از راهنماییت
بی اندازه لطف کردی :)

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
خب من فکر می کردم روتر بدرد نویزی که روی خط وجود داره می خوره
با توجه به قدیمی بودن ساختمونشون و حیاط طویلی که دارند گفتم شاید خطشون نویز داشته باشه
و به روتر احتیاج باشه ولی اگر روی نویز خط تلفن تاثیری نداره خب همین راهی که شما می گی درستشه

البته اگر روتر نویز روی خط رو بگیره ترجیح می دم همون لقمه رو دور سرشون بچرخونن چون بهرحال کمی از نویز گرفته میشه

خیلی مرسی از راهنماییت
بی اندازه لطف کردی :)
روتر اصلا ربطي به نويز خط نداره. من فكر ميكنم شما اسپليتر را با روتر اشتباه گرفتيد!

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
آره فکر کنم :blush:

حالا روتر چی هست ؟ به چه درد میخوره ؟

انقدر الکی دنبال مودم روتر دار گشتیم :)

چراغ استاتوس روشن شد به سلامتی اما پشتیبانی که همون فن آوا یا پارسی نت باشه رفته گل بچینه ... نیستن
رفت تا فردا

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
گرفتاری شدما
مریم بانو جان مرسی از راهنماییت

الان یوز و پسورد رو دادن DNS ها رو دادن و همچنین VPI , VCI اختصاصی رو هم دادن

منم از روی راهنمایی که توی سایت شاتل هستم مودم رو بصورت bridge نصب کردم ( این راهنما رو می گم )
چراغ لن و استاتوس هم روشنه . هیچ ضربدری هم روی کارت شبکه تا وقتی که مودم به روشنه نیست وقتی مودم خاموش میشه ضربدره هم میآد ( البته یک نگاهی به وضعیت کارت شبکه من بندازید بد نیست . اینجا الان مودم به لوکال کانکشن وسطی وصله ( NFORCE )

کانکشن رو هم بصورت broadbond ساختم

ولی موقعی که می خوام کانکت بشم error 678 میده :(
به پشتیبانی هم زنگ زدم میگه مودمت رو از ما نگرفتی ما هم نمی دونیم asus چجوریه !!!!!!!!!!!

اوضاع کانکشن و ارور و استاتوس و پایین کنار ساعت دقیقا به قرار عکس زیره
2003daw.jpg

چیکار کنم الان ؟ :(

200 بار چک کردم همه چیز سرجاشه آخه

NAT دیزیبل هستش . وقتی bridge هستم دیگه NAT باید دیزیبل باشه دیگه . درسته ؟

بنظرتون کارت شبکه ام اشکال داره ؟
باید با USB کانکت بشم ؟

Last edited:

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
گرفتاری شدما
مریم بانو جان مرسی از راهنماییت

الان یوز و پسورد رو دادن DNS ها رو دادن و همچنین VPI , VCI اختصاصی رو هم دادن

منم از روی راهنمایی که توی سایت شاتل هستم مودم رو بصورت bridge نصب کردم ( این راهنما رو می گم )
چراغ لن و استاتوس هم روشنه . هیچ ضربدری هم روی کارت شبکه تا وقتی که مودم به روشنه نیست وقتی مودم خاموش میشه ضربدره هم میآد ( البته یک نگاهی به وضعیت کارت شبکه من بندازید بد نیست . اینجا الان مودم به لوکال کانکشن وسطی وصله ( NFORCE )

کانکشن رو هم بصورت broadbond ساختم

ولی موقعی که می خوام کانکت بشم error 678 میده :(
به پشتیبانی هم زنگ زدم میگه مودمت رو از ما نگرفتی ما هم نمی دونیم asus چجوریه !!!!!!!!!!!

چیکار کنم الان ؟ :(

200 بار چک کردم همه چیز سرجاشه آخه

NAT دیزیبل هستش . وقتی bridge هستم دیگه NAT باید دیزیبل باشه دیگه . درسته ؟

بنظرتون کارت شبکه ام اشکال داره ؟
باید با USB کانکت بشم ؟
1- در ادونس -> ون يه نگاهي كن ببين بيش از يك كانكشن در مودمت نساخته باشي
2- ممكنه بودباند كانكت را روي كارت شبكه اي كه ازش استفاده نميكني ساختي . اين را هم يه چك بكن، بهتره فعلا اون كارتي كه ازش استفاده نمكني ديس كني تا اشتباه نشه
3- يه بار با usb تست كن ببين وصل ميشه
4- يه بار هم كانكشن مودمت را بوباره اديت و نهع كانكشن را pppoe كن و در مودم يوزر و پس بده و سيو ري استارت كن ببين خوده مودم اتومات كانكت ميشه؟

Last edited:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
1- در ادونس -> ون يه نگاهي كن ببين بيش از يك كانكشن در مودمت نساخته باشي
2- ممكنه بودباند كانكت را روي كارت شبكه اي كه ازش استفاده نميكني ساختي . اين را هم يه چك بكن، بهتره فعلا اون كارتي كه ازش استفاده نمكني ديس كني تا اشتباه نشه
3- يه بار با usb تست كن ببين وصل ميشه
4- يه بار هم كانكشن مودمت را بوباره اديت و نهع كانكشن را pppoe كن و در مودم يوزر و پس بده و سيو ري استارت كن ببين خوده مودم اتومات كانكت ميشه؟

سلام و مرسی

1- نه یدونه کانکشنه
xmvbza.jpg
عکسش

2- باشه . اونایی که وقتی مودم روشن میشه ضربدرشون برداشته نمیشه رو دیزیبل می کنم . درسته ؟ باشه الان انجام میدم

3- باشه اینم چک می کنم

4- قبلا یکبار سعی کردم که بجای بیریج از pppoe نصب بکنم و اینا اما بازم ارورر میداد
حالا بازم چک می کنم

خبر کلش رو 15 دقیقه دیگه میدم
جان هرکی دوست داری باش و راهنماییم کن :blush:
مرسی مرسی

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
سلام و مرسی
...
خبر کلش رو 15 دقیقه دیگه میدم
جان هرکی دوست داری باش و راهنماییم کن :blush:
مرسی مرسی
خوب شد تصوير را گذاشتي. vpi/vci اشتباه است. بايد 35/0 باشه كه تنظيم شما 35/8 را نشان ميده. مشكل همينجا بايد باشه

Last edited:

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما برای اینکه کارت راحتتر باشه اگر هنوز کانکت نشدی مودم رو ریست کن و فقط vpi vci رو 0 و 35 کن (شما مثل اینکه 8 گذاشتی) بعد یک کانکشن از ویندوز بساز و به تنظیمات دیگه کاری نداشته باش

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
خب آخه خوده ISP گفت بذارم روی 8 و 35 ... حالا با صفر هم امتحان می کنم
خبرشو میدم
اما آس اس پ گفت بذار روی 8

الان با یو اس بی نصب کردم

این عکسش :blush:

2mwzfw4.jpg

همه ی کارت شبکه های دیگه رو دیزیبل کردم

مثل زمان بریج کانکشن ساختم و یوزر و پسورد دادم

اما بازم 10 ثانیه بعد از اینکه کانکت کردم
ارور 678 اومد :(

حالا بذارید با صفر انجام بدم
خبر میدم

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
خب آخه خوده ISP گفت بذارم روی 8 و 35 ... حالا با صفر هم امتحان می کنم
خبرشو میدم
اما آس اس پ گفت بذار روی 8

الان با یو اس بی نصب کردم

این عکسش :blush:

2mwzfw4.jpg

همه ی کارت شبکه های دیگه رو دیزیبل کردم

مثل زمان بریج کانکشن ساختم و یوزر و پسورد دادم

اما بازم 10 ثانیه بعد از اینکه کانکت کردم
ارور 678 اومد :(

حالا بذارید با صفر انجام بدم
خبر میدم
اين ارور 678 چندين معني داره 1- يوزر يا پس اشتباه است 2- يوزر پس در سرور اكتيو نيست 3- كانكت بين مبدا و مقصد بر قرار نيست و...
حالا پس از تغييرات قبلي باز هم اگر كانكت نشدي بد نيست به بار ديگر يوزر و پس را با سرويس دهنده چك كني تا اشتباه نباشه و مطمئن بشي كه اكانتت را اكتيو كرده باشند
ضمنا تا انجايي كه ميدانم تمام سرويس دهنده ها vpi=. بوده . يكبار ديگه از سرويس دهنده بپرس م مطمئن شو كه فن آوا 35/8 است يا 35/0
اخه آنقدر خطوط تلفن ايران كهنه و فرسوده و سيستم هاي مختلف در مراكز مخابراتي است كه vpi=8 درست جواب نداده و براي همين همه يرويس دهنده vpi=0 را در تنظيمات قرار داده اند

Last edited:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
اين ارور 678 چندين معني داره 1- يوزر يا پس اشتباه است 2- يوزر پس در سرور اكتيو نيست 3- كانكت بين مبدا و مقصد بر قرار نيست و...
حالا پس از تغييرات قبلي باز هم اگر كانكت نشدي بد نيست به بار ديگر يوزر و پس را با سرويس دهنده چك كني تا اشتباه نباشه و مطمئن بشي كه اكانتت را اكتيو كرده باشند
ضمنا تا انجايي كه ميدانم تمام سرويس دهنده ها vpi=. بوده . يكبار ديگه از سرويس دهنده بپرس م مطمئن شو كه فن آوا 35/8 است يا 35/0
اخه آنقدر خطوط تلفن ايران كهنه و فرسوده و سيستم هاي مختلف در مراكز مخابراتي است كه vpi=8 درست جواب نداده و براي همين همه يرويس دهنده vpi=0 را در تنظيمات قرار داده اند

برق اینجا تا همین الان قطع بود :(

با یو اس بی با 0/35 هیچکدوم درست نشد که نشد

اینا رو هم ببینید شاید کمکی بکنه

n1ezb4.jpg

10p2is5.jpg

6iz8rq.jpg

nmnac2.jpg

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببین شما برو management==>settings,user default و بعد برو quick setup (بعد از ریست مودم) و تیک auto connect dsl رو بردار و بعد فقط تنظیم vpi vci رو بده و به چیزی دست نزن و همه رو next کن. تا ریست بشه . بعد ببین از کانکشن خود ویندوز میتونی وصل بشی یا نه

ببخشید protocol رو هم pppoe بگذار

Last edited:
بالا