اول اینکه نکته 5 رو مجددا بخوون.بزودی جزای عمل زشتت رو میبینی! تو که میدونی مدیر و بچه های اون فروم راضی به این کار نبودن!
حاجي دانلود همين 30 مگ هم واسه من مصيبتيه ! مي توني سيديش رو بهم برسوني ؟ هزينه پست و... هم تقديمت مي كنم ؛ البته اگه زحمتي نيست!آره دستت درد نكنه
دانلودش كردم خيلي جالب بود هرچي نرم افزار هست اونم ايراني اينها كركشو با خودش يعني كلا با جاش گذاشتن برا دانلود
از قديم گفتن دست بالاي دست زياده :دي
پ ن : با چه برنامه ايي اين 625 مگ رو كردي 29 مگ خيلي جالب بود واقعا من 625 مگ از اينترنت دانلود كردم اونم يه جا
از نظر اخلاقي كار درستي نسيت اما كسي كه نتونه امنيت سايتشو تامين كنه بهتره همين بلا سرش بياد
دوستان عقل كل !
چه ربطي به امنيت داره ؟!
شما با يه سري نرم افزار مي تونيد هر سايتي رو كه بخواين به طور كامل دانلود كنيد (صفحات و اطلاعاتي كه محدوديت دريافت ندارن)
قبل از هر نظر پراكني ؛ كمي مطالعه چيز بدي نيست ها !
چيزي كه شما ميگيد شامل scripting ميشه. كه خلاصه اش اينه كه شما يه script مينويسيد كه بره صفحات رو يكي يكي پيمايش كنه و مطالبشون رو سيو كنه . راه ديگه شم اينه كه از برنامه هاي syncronyzer استفاده كنين كه كل سايت رو سيو ميكنه ( تقريبا اين دو زياد با هم فرقي نميكنه) . اما مشكلي كه در اين مورد هست اينه كه شما براي باز كردن يه صفحه و سيو كردن اطلاعاتش بايد اول دسترسي به صفحه داشته باشي تا اين كارو بكني. كه اين دسترسي از افرادي كه در سايت عضو نيستن گرفته شده و خلاصه اينكه راهي كه شما ميگين به نظر من ممكن نيست. حالا اگه اشتباه ميگم توضيح قانع كننده بديندوستان عقل كل !
چه ربطي به امنيت داره ؟!
شما با يه سري نرم افزار مي تونيد هر سايتي رو كه بخواين به طور كامل دانلود كنيد (صفحات و اطلاعاتي كه محدوديت دريافت ندارن)
قبل از هر نظر پراكني ؛ كمي مطالعه چيز بدي نيست ها !
اوووووووووووف لا مصب بابا ته مطالعه.
ای کیو
اونا ادعا دارن که امنیت بالای سایتشون مانع نشت اطلاعات سایت به بیرونه و تو عضو گیری سخت گیرن بعد به این راحتی 40 پست اول هر تاپیک زیپ میشه
تازه با استقبال که شده باید اپدیت روزانه بشه. اینجوری میفهمن کپی رایت هم معنی نداره.