میتونی از یه لوگو PersianTools در حد 3-4 کیلوبایت هم تو فایل های زیپ استفاده کنی........بسیار خوب... پس یه کپی رایت دیگه میزارم
میتونی از یه لوگو PersianTools در حد 3-4 کیلوبایت هم تو فایل های زیپ استفاده کنی........بسیار خوب... پس یه کپی رایت دیگه میزارم
میتونی از یه لوگو PersianTools در حد 3-4 کیلوبایت هم تو فایل های زیپ استفاده کنی........
مرسی نظر خوبیه ولی ... دیر گفتی از این دارم استفاده می کنم
این لوگو ها هم خوبه:
بعد از گذشت 2 ماه از گذاشتن این قانون شما با اینکه دیدی همچین تخلفی رو از طرف blue galaxy هیچ کاری نکردییک مورد به قوانین اضافه شد:
- عکس استفاده شده نباید تبلیغ سرویس یا محصول خاصی باشد
آخه من بهت چی بگم !!
طرف توی امضاش داره رسما تبلیغ سایتشو می کنه ( اونم با عکس ) با اون پستهای تبلیغی هیچی بهش نمی گی
بعد از گذشت 2 ماه از گذاشتن این قانون شما با اینکه دیدی همچین تخلفی رو از طرف blue galaxy هیچ کاری نکردی
حالا من از یه خواننده خوشم اومده واسش یه بنر طراحی کردم بعد اون خواننده ( هادی پاکزاد =چاکرشم هستم ) مفت ومجانی آلبوم هاشو گذاشته واسه دانلود . منم خواستم اینو به همه اعلام کنم
ورداشتی امضای من رو حذف کردی
+++++++
از اونورم افتادی دنبال من هر جا پست می زنم پست رو یا پاک می کنی یا حذف می کنی
دلیل داری اشتباه می گم رو کن !!!!چرا کم میاری اینجوری می کنی
از اونورم افتادی دنبال من هر جا پست می زنم پست رو یا پاک می کنی یا حذف می کنی
والا در همین صفحه هم بحثی صحبت شد : http://forum.persiantools.com/t108503.html
باز اگر نظر بقیه دوستان هم اینه که به زیربخش UIQ منتقل بشه مشکلی نیست
اولین پست تو این تاپیک !
این رو از این جا بلند کنید ، بگذارید اینجا !!
این کار رو بکنی دعا میکنم به زودی The Dark Knight رو به صورت HD ببینی
یه نظر منم منتقل بشه بهتره.
يه سئوال خارج از بحث هم داشتم. اينکه موبايل شما چيه
علیرضا W950 داشت و داداشش N82...فکر کنم...
سلام
نمي خواين يه دستي به سر و روي تاپيک راهنماي خريد تلفن همراه بکشين؟ گوشي هاي جديد زيادي اومدن! چرا فقط به SE پرداختين؟![]()
به نظر من بهتره در بخشي که هر کدوم از گشي ها رو معرفي مي کنيد عکسشم بزاريد. اينجوري ديگه يکي مثل من که بعضي از گوشيا رو نميشناسه مجبور نيست هي بره تو Google Images
يه سئوال خارج از بحث هم داشتم. اينکه موبايل شما چيه![]()
نظر من اینه که هر کدوممون راهنمایی در مورد یک برند رو بنویسیم ، این طور زود تر به نتیجه میرسیم .اون تاپیک خیلی قدیمی شده, باید کلا آپدیت ( عوض ) بشه
فعلا از حالت استیکی خارجش کردم, قبلا گوشیهای برتر هر برند بود و بعد تصمیم گرفتم همه گوشیهای برندهای مطرح رو شامل بشه
همون طور که مازیار و علی گفتند فعلا W950 دارم