• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتقادات و پیشنهادات مربوط به بخش موبایل و اسمارت فون ها

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
شما سیستمتون با سانسور جلو میره
حتی پاسخ هایی که بهتون دادم هم پاک میکنید
در چنین جو مسمومی دیگه امیدی به دوستی و همکاری وجود نداره
منم مثل خیلی ها میشم بازدیدکننده مطلق و تاپیک نمیزنم !

ثابت کنید حتی يک پست شما که شامل پاسخ بوده ( نه پست معرفی کليپ ) پاک شده
2 پست از شما در این تاپيک پاک شده که يکی'ش به علت تکراری بودن ( 2 پست مثل هم که اشتباها کپی - پيست کرديد ) و ديگری معرفی کليپ در این تاپيک بوده ( که این دومی هم به تاپيک مربوط Move شد و شما ادیت کرديد )
البته مشکل اینجاست من هيچوقت بی دليل تاپيکی رو نمیبندم / پاک نميکنم و از اخطار و بن هم استفاده نميکنم و به جای این موارد تا اخرين لحظه سعی میکنم توضيح بدم ( مثل همين پست'م که اصلا نيازی نبود ولی برای شما و ديگر کاربران ارزش قائلم )

کار شما شد :

1: وام گرفتن يک تاپيک از PT برای تبليغ سايت'تون
2: توجه نکردن به قوانين و ادامه دادن
3: گفتن دروغ برای ادامه کار

لطفا بيش از این ( بدون مدرک ) ادامه نديد

Farshid Masomi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ثابت کنید حتی يک پست شما که شامل پاسخ بوده ( نه پست معرفی کليپ ) پاک شده
2 پست از شما در این تاپيک پاک شده که يکی'ش به علت تکراری بودن ( 2 پست مثل هم که اشتباها کپی - پيست کرديد ) و ديگری معرفی کليپ در این تاپيک بوده ( که این دومی هم به تاپيک مربوط Move شد و شما ادیت کرديد )
البته مشکل اینجاست من هيچوقت بی دليل تاپيکی رو نمیبندم / پاک نميکنم و از اخطار و بن هم استفاده نميکنم و به جای این موارد تا اخرين لحظه سعی میکنم توضيح بدم ( مثل همين پست'م که اصلا نيازی نبود ولی برای شما و ديگر کاربران ارزش قائلم )

کار شما شد :

1: وام گرفتن يک تاپيک از PT برای تبليغ سايت'تون
2: توجه نکردن به قوانين و ادامه دادن
3: گفتن دروغ برای ادامه کار

لطفا بيش از این ( بدون مدرک ) ادامه نديد

عزيز من من ديگه اصلا ادامه نميدم چه با مدرك چه بي مدرك
چون مدرك من رو شما پاك كرديد ، حالا من چي رو بايد ثابت كنم
شما پاسخ هايي كه من در جواب به شما در مورد دليل اين نوع فعاليتم داده بودم رو پاك كرديد !
1. اونيكه وام گيرندس پي تيه ، چون تالار گفتگوي شما بدون حضور دوستاني كه بي هيچ منتي اطلاعات ، وقت ، سرمايه و خيلي چيزاي ديگشون رو صرف پيشرفت و جامع تر شدن پي تي ميكنن و در عوض شما به جاي اينكه ازشون تشكر كنيد (شايد اجازه ي معرفي سايت بهترين تشكر باشه) اونهارو سانسور ميكنيد ، متحم به دروغگويي ميكنيد و ... خيلي جالبه ، شما خودتون رو هم در موضع قاضي قرار ميديد هم دادستان و با پاك كردن شواهد ميگيد حالا راست ميگي ثابت كن :blink: شما بي دليل پاك نميكنيد ، اينو قبول دارم . ولي اين بر اساس دلايل قانوني باشه يا دلايل شخصي يا ... چيزيست كه من صلاحيت قضاوتش رو ندارم و واگذار ميكنم به وجدان بيدار خودتون !
2. من با استفاده از همين قوانين شما كه فرموديد من بهشون بي توجهي كردم و هر لحظه ميتونيد بريد تعويضش كنيد يا پاكش كنيد ، ثابت كردم حتي لينك غير مستقيم دادن هم در تاپيك ها ممنوع نيست !!! باور نداريد يك بار ديگه قوانين رو مطالعه كنيد

- در صورت تمایل به اشتراک گذاری هرگونه فایل، فقط از لینک های مستقیم استفاده نمایید. هر گونه لینک غیر مستقیم که برای دریافت فایل، کاربر مجبور به ثبت نام در سایت و یا فروم دیگری باشد ممنوع بوده و پست حاوی لینک حذف خواهد شد

از متن قانون خودتون كه تا امروز هم پابرجاست و هنوز تغييرش ندادين ! اينطور برمياد كه هرگونه لينك غير مستقيم كه براي دريافت فايل ، كاربر مجبور به ثبت نام در سايت ويا فروم ديگري باشه ممنوع است و در واقع استفاده از لينك هاي غير مستقيم كه براي دريافتشون ثبت نام نيازي نيست شامل قانون ممنوعيت نميشه ! اين خيلي روشنه عزيز دل برادر ، حالا به نظر مياد كه شماييد كه داريد خلاف قانون عمل ميكنيد و بدون داشتن پشتوانه قانوني به سخت گيري هاي هدف دارتون ادامه ميديد . جالب تر اينكه برفرض كه كسي چنين تخلفي انجام بده ، طبق قانون بايد پست حاوي لينك حذف بشه نه اينكه تاپيك بسته بشه

3. زشت ترين قسمت مديريت شما استفاده از تحمت براي سر پوش گذاشتن روي رفتارتونه !
شما اول تحمت ميزنيد بعد ميگيد ثابت كن كه بي گناهي
عزيز من همينكه تاپيك من الان بستس ثابت ميكنه كه من حاظر نشدم به هر وسيله اي براي ادامه كار با شما ! متوسل بشم . خودم هم خدمتتون گفتم كه من روشم اينه و تغييرشم نميدم ! دوست داريد تاپيك رو پاك كنيد ، دوست داريد تاپيك رو منتقل كنيد ، دوست داريد تاپيك رو ببنديد ولي يادم نيست كي به شما اجازه دادم كه به من تحمت بزنيد !!! جالبه كه من جديدا لينك هم ندادم (چه مستقيم و چه غير مستقيم) ولي باز شما تصميمي كه از قبل گرفته بوديد و دنبال بهونه ميگشتيد رو پياده كردي :D

فكر ميكنم همه چيز روشنه
اميدوارم با وجدان خودتون بتونيد كنار بياين
من كاري به مديران مافوق شما هم ندارم ، چون احتمالا اون عزيزان هم از شما حمايت ميكنند
پس مثل هميشه براتون آرزوي موفقيت دارم
و اميدوارم
شاد باشيد و هميشه بهاري

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
عزيز من من ديگه اصلا ادامه نميدم چه با مدرك چه بي مدرك
چون مدرك من رو شما پاك كرديد ، حالا من چي رو بايد ثابت كنم
شما پاسخ هايي كه من در جواب به شما در مورد دليل اين نوع فعاليتم داده بودم رو پاك كرديد !
1. اونيكه وام گيرندس پي تيه ، چون تالار گفتگوي شما بدون حضور دوستاني كه بي هيچ منتي اطلاعات ، وقت ، سرمايه و خيلي چيزاي ديگشون رو صرف پيشرفت و جامع تر شدن پي تي ميكنن و در عوض شما به جاي اينكه ازشون تشكر كنيد (شايد اجازه ي معرفي سايت بهترين تشكر باشه) اونهارو سانسور ميكنيد ، متحم به دروغگويي ميكنيد و ... خيلي جالبه ، شما خودتون رو هم در موضع قاضي قرار ميديد هم دادستان و با پاك كردن شواهد ميگيد حالا راست ميگي ثابت كن :blink: شما بي دليل پاك نميكنيد ، اينو قبول دارم . ولي اين بر اساس دلايل قانوني باشه يا دلايل شخصي يا ... چيزيست كه من صلاحيت قضاوتش رو ندارم و واگذار ميكنم به وجدان بيدار خودتون !
2. من با استفاده از همين قوانين شما كه فرموديد من بهشون بي توجهي كردم و هر لحظه ميتونيد بريد تعويضش كنيد يا پاكش كنيد ، ثابت كردم حتي لينك غير مستقيم دادن هم در تاپيك ها ممنوع نيست !!! باور نداريد يك بار ديگه قوانين رو مطالعه كنيد

- در صورت تمایل به اشتراک گذاری هرگونه فایل، فقط از لینک های مستقیم استفاده نمایید. هر گونه لینک غیر مستقیم که برای دریافت فایل، کاربر مجبور به ثبت نام در سایت و یا فروم دیگری باشد ممنوع بوده و پست حاوی لینک حذف خواهد شد

از متن قانون خودتون كه تا امروز هم پابرجاست و هنوز تغييرش ندادين ! اينطور برمياد كه هرگونه لينك غير مستقيم كه براي دريافت فايل ، كاربر مجبور به ثبت نام در سايت ويا فروم ديگري باشه ممنوع است و در واقع استفاده از لينك هاي غير مستقيم كه براي دريافتشون ثبت نام نيازي نيست شامل قانون ممنوعيت نميشه ! اين خيلي روشنه عزيز دل برادر ، حالا به نظر مياد كه شماييد كه داريد خلاف قانون عمل ميكنيد و بدون داشتن پشتوانه قانوني به سخت گيري هاي هدف دارتون ادامه ميديد . جالب تر اينكه برفرض كه كسي چنين تخلفي انجام بده ، طبق قانون بايد پست حاوي لينك حذف بشه نه اينكه تاپيك بسته بشه

3. زشت ترين قسمت مديريت شما استفاده از تحمت براي سر پوش گذاشتن روي رفتارتونه !
شما اول تحمت ميزنيد بعد ميگيد ثابت كن كه بي گناهي
عزيز من همينكه تاپيك من الان بستس ثابت ميكنه كه من حاظر نشدم به هر وسيله اي براي ادامه كار با شما ! متوسل بشم . خودم هم خدمتتون گفتم كه من روشم اينه و تغييرشم نميدم ! دوست داريد تاپيك رو پاك كنيد ، دوست داريد تاپيك رو منتقل كنيد ، دوست داريد تاپيك رو ببنديد ولي يادم نيست كي به شما اجازه دادم كه به من تحمت بزنيد !!! جالبه كه من جديدا لينك هم ندادم (چه مستقيم و چه غير مستقيم) ولي باز شما تصميمي كه از قبل گرفته بوديد و دنبال بهونه ميگشتيد رو پياده كردي :D

فكر ميكنم همه چيز روشنه
اميدوارم با وجدان خودتون بتونيد كنار بياين
من كاري به مديران مافوق شما هم ندارم ، چون احتمالا اون عزيزان هم از شما حمايت ميكنند
پس مثل هميشه براتون آرزوي موفقيت دارم
و اميدوارم
شاد باشيد و هميشه بهاري

ممنون میشم با اخلاق نامناسبتون بخش رو بيش از این آلوده نکنيد
پست های من و شما همگی سرجاش هست و دوستان میتونن بررسی کنند
این هم 2 پست پاک شده شما که در پست قبل کامل توضيح دادم و عکس'ش رو میتونيد ببينيد

2mq7rb6.jpg

2h68tvc.jpg

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به جرات میتونم بگم مدیری مثل علیرضا تو فروم های ایرانی خیلی خیلی کم پیدا میشه...یکی از بهترین هاست...بهتره به جای بهانه جویی های بی دلیل مطابق قوانین فروم رفتار کنید//

لینک دانلود مستقیم مثلا از رپید شیر عیبی داره؟؟

یا اینکه همون طوری که خود علیرضا هم گفت در انتهای پست خودتون لینک سایت تون رو بزارید....

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
به جرات میتونم بگم مدیری مثل علیرضا تو فروم های ایرانی خیلی خیلی کم پیدا میشه...یکی از بهترین هاست...بهتره به جای بهانه جویی های بی دلیل مطابق قوانین فروم رفتار کنید//

تایید میشه!!!...سیاست silent treatment علی رضا واقعا تحسین بر انگیزه...به هر حال اگر شما فکر میکنید در حقتون ظلمی شده همون پستی رو که در دفاع از خودتون زدین و به قول خودتون پاک شده رو دوباره اینجا مطرح کنید....همچین میگین مدرک من پاک شده که انگار غیر قابل برگشته!!!...تهمت؟!!!...چه تهمتی به شما زده؟!!!...این وصله ها به علی رضا نمیچسبه!!!!

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37

یا اینکه همون طوری که خود علیرضا هم گفت در انتهای پست خودتون لینک سایت تون رو بزارید....

تایید میشه!!!...سیاست silent treatment علی رضا واقعا تحسین بر انگیزه...به هر حال اگر شما فکر میکنید در حقتون ظلمی شده همون پستی رو که در دفاع از خودتون زدین و به قول خودتون پاک شده رو دوباره اینجا مطرح کنید....همچین میگین مدرک من پاک شده که انگار غیر قابل برگشته!!!...تهمت؟!!!...چه تهمتی به شما زده؟!!!...این وصله ها به علی رضا نمیچسبه!!!!

rose.gif

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319

تایید تر میشه...
301.gif

شما مشکلی داری مطرح کن(پستی که پاک شده)
بالاخره باید منبع ذکر بشه .. شما اگه در حق خودت هم این کار رو میکردن و اطلاعاتت رو بدون منبع جایی میزاشتن ناراحت میشدی 100%

mandani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

از متن قانون خودتون كه تا امروز هم پابرجاست و هنوز تغييرش ندادين ! اينطور برمياد كه هرگونه لينك غير مستقيم كه براي دريافت فايل ، كاربر مجبور به ثبت نام در سايت ويا فروم ديگري باشه ممنوع است و در واقع استفاده از لينك هاي غير مستقيم كه براي دريافتشون ثبت نام نيازي نيست شامل قانون ممنوعيت نميشه !

ببخشيد كسي ميدونه اين ادعاي اين آقا درسته يا نه ؟

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
با سلام

میشه بگید علت قفل این تاپیک چی بود ؟؟

http://forum.persiantools.com/t94151-page2.html

هر تاپیکی که ما بزنیم بعدا باید قفل بشه ؟؟؟

این بار که به ساحت مقدس سونی اریکسون توهین نشده بود .

تازه امروز یه سیمکارت دیگه خریده بودم میخواستم ازش عکس بگیرم وبزارم اومدم دیدم قفل شده تاپیک .

لطفا هرچه سریعتر بازش کنید و اینقدر پا روی دم من نزاید .

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
با سلام

میشه بگید علت قفل این تاپیک چی بود ؟؟

http://forum.persiantools.com/t94151-page2.html

هر تاپیکی که ما بزنیم بعدا باید قفل بشه ؟؟؟

این بار که به ساحت مقدس سونی اریکسون توهین نشده بود .

تازه امروز یه سیمکارت دیگه خریده بودم میخواستم ازش عکس بگیرم وبزارم اومدم دیدم قفل شده تاپیک .

لطفا هرچه سریعتر بازش کنید و اینقدر پا روی دم من نزاید .

شما 2 تاپيک زدی
اولی'ش این بوده :

برام يه سؤال پیش اومده ،،، متخصصين سوني اريكسون تشريف بيارند

که خودتون هم هدف ديگری رو دنبال میکردين ولی با وجود اینکه " جواب گرفتين " شروع کردين " مسايل ديگه ای " رو مطرح کردين که اصلا ارتباطی با عنوان تاپيک نداشت
ولی باز هم تاپيک بسته نشد تا اینکه خودتون شروع به ادامه ماجرا کردين

دومی 'ش هم این بوده :

سيمكات (زين - ودافون) بحرين - مقايسه با سيمكات (ايرانسل)

که هيچ مشکلی نداشت ولی بايد خودتون درک میکردين که لحن'تون مناسب باشه ولی باز هم بدون در نظر گرفتن شرايط پست دادين

اون موقع كه فقط همراه اول و تاليا بود كه بدتر بود ، باز با اومدن ايرانسل يه مقداري ايراني ها رنكَـ تكنولوجي رو ديدن با سيتم جي بي ار اس و ام ام اس ـ حالا درسته كه 5-6 ساله كه توي كشورهاي ديكَه راه اف...

از مدتی پيش هم در بخش های مختلف کنايه های مختلفی به خدمات داخل کشور میزنين با اینکه میدونين بچه ها حساس هستن روی این موضوع
همين امروز دوباره چنين پستی دادين ( که برای بار n مجبور شدم پاک کنم )

17twmo.jpg

شما که انقدر از کشورهای اون سمت آبی خوشتون میاد چرا به طور کامل در Mobile 4 Arab فعاليت نمیکنيد ؟
تا حالا n نفر هم بهتون گفتن رفتارتون زياد جالب نيست

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
شما 2 تاپيک زدی
اولی'ش این بوده :

برام يه سؤال پیش اومده ،،، متخصصين سوني اريكسون تشريف بيارند

که خودتون هم هدف ديگری رو دنبال میکردين ولی با وجود اینکه " جواب گرفتين " شروع کردين " مسايل ديگه ای " رو مطرح کردين که اصلا ارتباطی با عنوان تاپيک نداشت
ولی باز هم تاپيک بسته نشد تا اینکه خودتون شروع به ادامه ماجرا کردين

دومی 'ش هم این بوده :

سيمكات (زين - ودافون) بحرين - مقايسه با سيمكات (ايرانسل)

که هيچ مشکلی نداشت ولی بايد خودتون درک میکردين که لحن'تون مناسب باشه ولی باز هم بدون در نظر گرفتن شرايط پست دادين

از مدتی پيش هم در بخش های مختلف کنايه های مختلفی به خدمات داخل کشور میزنين با اینکه میدونين بچه ها حساس هستن روی این موضوع
همين امروز دوباره چنين پستی دادين ( که برای بار n مجبور شدم پاک کنم )

17twmo.jpg

شما که انقدر از کشورهای اون سمت آبی خوشتون میاد چرا به طور کامل در Mobile 4 Arab فعاليت نمیکنيد ؟
تا حالا n نفر هم بهتون گفتن رفتارتون زياد جالب نيست

اتفاقا بنده هم توي موبايل 4 عرب فعاليت ميكنم وهم توي عرب نوكيا كه يكي از برترين فرومهاي موبايل به شمار ميره
فعاليت ميكنم ومخلص شما مدير هم هستم
ودر فروم نوكيا كافيه مدير بخش سوني اريكسون هستم كه واقعا جاي شرمندگي داره !!

خلاصه در فرومهاي عربي براي خودمون برو بيايي داريم ،،، وخيليهاا به من التماس ميكنند كه تو فرومشون مديريت كنم !!

همين جند مدت بيش خواستم از عرب نوكيا استعفا بدم ، كه رياست كل سايت از من خواهش كرد كه بمونم

حالا جرا جاي دور بريم ... همين موبايلستان كه بعديه ندونيد !!!

خلاصه اگه از اون طرفها رد شديد شكسته نفسي كنيد ويه سري به ما هم بزنيد تا از شما در بهترين وجه بزيرايي كنم وتابيكهاي شما رو قفل نميكنيم وباك نميكنيم

در ضمن :: تبليغات فورمهاي ديگه ممنوع ميباشد !! از شما كه مدير هستيد واقعا بعيده !!!

با تشكر
محمد

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
اتفاقا بنده هم توي موبايل 4 عرب فعاليت ميكنم وهم توي عرب نوكيا كه يكي از برترين فرومهاي موبايل به شمار ميره
فعاليت ميكنم ومخلص شما مدير هم هستم
ودر فروم نوكيا كافيه مدير بخش سوني اريكسون هستم كه واقعا جاي شرمندگي داره !!

خلاصه در فرومهاي عربي براي خودمون برو بيايي داريم ،،، وخيليهاا به من التماس ميكنند كه تو فرومشون مديريت كنم !!

خلاصه اگه از اون طرفها رد شديد شكسته نفسي كنيد ويه سري به ما هم بزنيد تا از شما در بهترين وجه بزيرايي كنم

با تشكر
محمد

چشم حتما

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
در ضمن :: تبليغات فورمهاي ديگه ممنوع ميباشد !! از شما كه مدير هستيد واقعا بعيده !!!

به هيچ وجه ممنوع نيست
يک تاپيک 9 صفحه ای هم " اینجا موجوده "
در ساير بخش ها هم در حد 1 پست برای معرفی ایرادی نداره

Suba_sa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مسابقات عکاسي چي شد؟

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
دوستان يه طرح
نظر بديد برای اینکه بخش جديدی تحت " معرفی گوشيهای موبايل " اضافه بشه يا نه ؟
کليه تاپيک های " همه چيز درباره X " هم میره اونجا
اگر ديديم پتانسيل داره ( در دراز مدت ) به زيربخش های Samsung / SE / Nokia / .. تقسيم میکنيم / فعلا يک بخش کلی
حالا نظرات'تون رو بگيد
نظرسنجی هم به تاپيک اضافه شد .

بالا