عزيز من من ديگه اصلا ادامه نميدم چه با مدرك چه بي مدرك
چون مدرك من رو شما پاك كرديد ، حالا من چي رو بايد ثابت كنم
شما پاسخ هايي كه من در جواب به شما در مورد دليل اين نوع فعاليتم داده بودم رو پاك كرديد !
1. اونيكه وام گيرندس پي تيه ، چون تالار گفتگوي شما بدون حضور دوستاني كه بي هيچ منتي اطلاعات ، وقت ، سرمايه و خيلي چيزاي ديگشون رو صرف پيشرفت و جامع تر شدن پي تي ميكنن و در عوض شما به جاي اينكه ازشون تشكر كنيد (شايد اجازه ي معرفي سايت بهترين تشكر باشه) اونهارو سانسور ميكنيد ، متحم به دروغگويي ميكنيد و ... خيلي جالبه ، شما خودتون رو هم در موضع قاضي قرار ميديد هم دادستان و با پاك كردن شواهد ميگيد حالا راست ميگي ثابت كن :blink: شما بي دليل پاك نميكنيد ، اينو قبول دارم . ولي اين بر اساس دلايل قانوني باشه يا دلايل شخصي يا ... چيزيست كه من صلاحيت قضاوتش رو ندارم و واگذار ميكنم به وجدان بيدار خودتون !
2. من با استفاده از همين قوانين شما كه فرموديد من بهشون بي توجهي كردم و هر لحظه ميتونيد بريد تعويضش كنيد يا پاكش كنيد ، ثابت كردم حتي لينك غير مستقيم دادن هم در تاپيك ها ممنوع نيست !!! باور نداريد يك بار ديگه قوانين رو مطالعه كنيد
- در صورت تمایل به اشتراک گذاری هرگونه فایل، فقط از لینک های مستقیم استفاده نمایید. هر گونه لینک غیر مستقیم که برای دریافت فایل، کاربر مجبور به ثبت نام در سایت و یا فروم دیگری باشد ممنوع بوده و پست حاوی لینک حذف خواهد شد
از متن قانون خودتون كه تا امروز هم پابرجاست و هنوز تغييرش ندادين ! اينطور برمياد كه
هرگونه لينك غير مستقيم كه براي دريافت فايل ، كاربر مجبور به ثبت نام در سايت ويا فروم ديگري باشه ممنوع است و در واقع استفاده از لينك هاي غير مستقيم كه براي دريافتشون ثبت نام نيازي نيست شامل قانون ممنوعيت نميشه ! اين خيلي روشنه عزيز دل برادر ، حالا به نظر مياد كه شماييد كه داريد خلاف قانون عمل ميكنيد و بدون داشتن پشتوانه قانوني به سخت گيري هاي هدف دارتون ادامه ميديد . جالب تر اينكه برفرض كه كسي چنين تخلفي انجام بده ، طبق قانون بايد پست حاوي لينك حذف بشه نه اينكه تاپيك بسته بشه
3. زشت ترين قسمت مديريت شما استفاده از تحمت براي سر پوش گذاشتن روي رفتارتونه !
شما اول تحمت ميزنيد بعد ميگيد ثابت كن كه بي گناهي
عزيز من همينكه تاپيك من الان بستس ثابت ميكنه كه من حاظر نشدم به هر وسيله اي براي ادامه كار با شما ! متوسل بشم . خودم هم خدمتتون گفتم كه من روشم اينه و تغييرشم نميدم ! دوست داريد تاپيك رو پاك كنيد ، دوست داريد تاپيك رو منتقل كنيد ، دوست داريد تاپيك رو ببنديد ولي يادم نيست كي به شما اجازه دادم كه به من تحمت بزنيد !!! جالبه كه من جديدا لينك هم ندادم (چه مستقيم و چه غير مستقيم) ولي باز شما تصميمي كه از قبل گرفته بوديد و دنبال بهونه ميگشتيد رو پياده كردي
فكر ميكنم همه چيز روشنه
اميدوارم با وجدان خودتون بتونيد كنار بياين
من كاري به مديران مافوق شما هم ندارم ، چون احتمالا اون عزيزان هم از شما حمايت ميكنند
پس مثل هميشه براتون آرزوي موفقيت دارم
و اميدوارم
شاد باشيد و هميشه بهاري