Dark Knight
مدیر بازنشسته
ديدم تو این چند دقيقه 3 رای مخالف زده شده / اگر میشه علت رو هم بگيد
از امروز ( به طور ازمايشي ) عنوان کاربر فعال نرم افزار موبايل هم ايجاده شده
اولين نفر " پسر نقره اي " هست که اين عنوان رو گرفته ( البته آزمايشي )
در هر صورت رسيدن به اين عنوان با توجه به فعاليت هاي هر فرد در بخش نرم افزار در نظر گرفته ميشه ( و مشخصا چون ابتداي کار هست دوستان راحت تر فعال ميشن! )
مرسی مدیر فعال.....از امروز ( به طور ازمايشي ) عنوان کاربر فعال نرم افزار موبايل هم ايجاده شده
اولين نفر " پسر نقره اي " هست که اين عنوان رو گرفته ( البته آزمايشي )
در هر صورت رسيدن به اين عنوان با توجه به فعاليت هاي هر فرد در بخش نرم افزار در نظر گرفته ميشه ( و مشخصا چون ابتداي کار هست دوستان راحت تر فعال ميشن! )
نقره ای جان ،
تعداد موبایلهای uiq 3 از تعداد انگشت های دستت تجاوز نمیکنن ( البته اگه 10 تا داری :lol
و تا چند ماه پیش که p1 وارد ایران نشده بود تنها پست های اینجا مربوط به p990 بود. خودت نگاه کنی میبینی.
تازه پر از theme های p990 هم هست... حالا داری چونه چیو میزنی.
از هر کی هم بپرسی بهت میگه که برنامه برای این سیستم عامل که به درد بخوره از 15 تا تجاوز نمیکنه .
حالا بیایم اونجا هم پست بزنیم که چی ؟ اخه هر کی p990 یا گوشی با سیستم uiq 3 میخره بعد از یک ماه میفهمه که چند تا برنامه براش هست که لازمه روش نصب شه و همه هم با این تاپیک و همه چیز در مورد p990 میتونن اطلاعات کاملی در مورد برنامه هاش کسب کنند. واقعا دلیلی نداره وقتی یک همچین تاپیکی هست بیایم و جایی که 1000 نوع درخواست هست ، تقاضا بدیم ... البته اگر ترد را من هم شروع کرده بودم همه جا تبلیغشو میکردم !!!![]()
البته این موقعی بدرد می خوره که ناپیک توسط مدیر مربوطه سازمان دهی بشه
جناب Dark Knight یک سری پیشنهاد دارم: ( که البته برای ترکوندن فرومه ، ولی واقعا می ارزه )
اما نکته ای که مطرح هست : کاربر فعال در بخش نرم افزار موبايل به تعداد انگشتان يک دست هم نميرسه ( که از همين تعداد هم چند مورد به کپی - پيست نوشته های قبلی خود'شون در ديگر فروم/وبلاگ ها میپردازن )
من رو که نمیگید؟؟؟