• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
تیم آبی اهواز امروز دربی اهواز رو برد فردا هم نوبت ماس:happy:

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
تیم آبی اهواز امروز دربی اهواز رو برد فردا هم نوبت ماس:happy:

انشالله ..
خیلی ها میگن شانس اس اس خیلی کمه که ببره !
اما خیلی دوست دارم بر خلاف تمام این تصورات اس اس ببره .. تا خیلی چیزا .. ثابت بشه..

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
انشالله ..
خیلی ها میگن شانس اس اس خیلی کمه که ببره !
اما خیلی دوست دارم بر خلاف تمام این تصورات اس اس ببره .. تا خیلی چیزا .. ثابت بشه..

خیلی وقتها دربی دیدیم استقلال قوی تر بوده واقعا یا پیروزی روی دورش بوده ولی این 1 بازی فرق داشته کلا
حالا هم به حرف نیست همه چیز به اتفاقای توی زمین و روحیه بازیکناس
استقلال هم 2 بازی اخیرش رو برده بعد از یه سری ناکامی خیلی روحیه بالا رفته,ایشالا 2 تا میزنیم فردا:D

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
سیستم تاج آسیا ! :

8903-6-1.jpg

سیستم لنگیا :

634-2-3-1.gif

برتری همه جانبه ی وسط برای استقلال ! :lol:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
راست میگه واضح هست با این حال ترجمه میکنم !
اختراع کننده ی این سبک صحبت علی .... هست ( علی .... )
منظور از ...... لنگی ها هستند یعنی .... حموم کش ! چرا میگن .... کسی نمی دونه دیگه شهرته و ما به تاج آسیا :king::king: معروفیم اونا به ..... !:lol::lol::lol:
علی اصغری هم سبک آقای افشین قطبی هست ! یعنی زیر توپ !:lol::whistle::whistle:

ادیت شد ولی ناراحتم چون حقیقت مخفی شد !!! :(

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سیستم لنگیا :

تا جایی که ما میدونیم و دیدیم کیسه کش های عزیز به سبک علی اصغری بازی می کنند و لا غیر

الان این چی بود گفتی؟ !

bnc جان چيزي كه عوض داره گله نداره .
پ.ن: البته من دادن اين تيپ نسبتها رو به هر دوتيم محبوب كشور صحيح نميدونم ولي همه دوستان بايد رعايت كنند تا كدورتي پيش نياد. شاد و پيروز باشيد

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
اختراع کننده ی این سبک صحبت علی دنبه هست ( علی گرد و قلمبه )
منظور از کیسه کش لنگی ها هستند یعنی کیسه حموم کش ! چرا میگن کیسه کش کسی نمی دونه دیگه شهرته و ما به تاج آسیا :king::king: معروفیم اونا به کیسه کش !:lol::lol::lol:

دوست عزيز البته دوستان استقلالي هستن كه بايد كمي شما رو با محيط اين فروم آشنا كنند . ولي به عنوان يك پرسپوليسي دوستانه خدمتتون عرض مي كنم محيط تالار ورزش اين فروم با خيلي جاهاي ديگه تفاوت داره .
اكثر بچه هاي پرسپوليس و استقلالي با هم دوستند و دوست ندارند يك بازي ،حتي به مهمي دربي باعث ناراحتي مابينشون بشه . اميدوارم شما هم بيشتر رعايت كنيد .

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
دوست عزيز البته دوستان استقلالي هستن كه بايد كمي شما رو با محيط اين فروم آشنا كنند . ولي به عنوان يك پرسپوليسي دوستانه خدمتتون عرض مي كنم محيط تالار ورزش اين فروم با خيلي جاهاي ديگه تفاوت داره .
اكثر بچه هاي پرسپوليس و استقلالي با هم دوستند و دوست ندارند يك بازي ،حتي به مهمي دربي باعث ناراحتي مابينشون بشه . اميدوارم شما هم بيشتر رعايت كنيد .
ببخشید البته !
ولی خب .. قبلا هم گفتیم الانم میگیم ! اینجا قرار نیست به کسی توهین بشه !
به شخص خاصی و الاغیر !
خب
همونطور که به ما تیکه هایی میندازن ! ما هم میندازیم !
خب قشنگ نیست میگن کیسه کش ! مام بگیم پ ی پ ی :D
به هر حال !
من به شخصه این بحثارو دوست ندارم !
بحث فقط در حدود تیم خودمون باشه خیلی قشنگ تر ه ..

در کل .. در اخر این بازیکنا هستن که نتیجه رو رقم میزنن و البته مربیان !
من برای افشین قطبی احترام زیادی قائلم ! و ترکییب و ایناش زیاد بد نیست ! نسبت علی خیلی فرق داره ! مربی با شخصیتیه !
بیشتر جای ژنرال بهش جنتل من بیشتر میخوره ..
در کل .. تیم پرسپولیس امسال خیلی خوبه .. و واسه همین یه تردید کوچولو دارم تو برد استقلال و به مساوی بیشتر فکر میکنم

در آخر خب خودتون بیشتر تیکه میاین .. دیگه !

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
تا جایی که ما میدونیم و دیدیم کیسه کش های عزیز به سبک علی اصغری بازی می کنند و لا غیر

از شما که کاربر فعال بخش فوتبال هستید انتظار نمیره به اینطورت برخورد کنید. اگه کاربر تازه کار بود یه چیزی ولی شما کاربر فعال هستید به جای جواب دادن و درگیری گه اتفاقات بعدی رو پیش رو داره با یه ریپورت ساده موضوع حل میشد.
بالاخره بین مشا و اون دوست عزیز باید فرقی باشه دیگه نه؟

اختراع کننده ی این سبک صحبت علی ..... هست ( علی .....ه )
..... ! چرا میگن .... کسی نمی دونه دیگه شهرته و ما به تاج آسیا :king::king: معروفیم اونا به.... !:lol::lol::lol:

و شما دوست عزیز این روند کل کل کردن و بی احترامی به تیم دیگه رو از دستور کارتون حذف کنید و تو تاپیک استقلال به هیچ عنوان کل کل نکنید و به تیمی بی احترامی نکنید. نه تنها تو این تاپیک تو هیچ تاپیک بی احترامی مجاز نیست.

اگه دوست داریدکه کل کل کنید تاپیک کل کل هم برای همین مواقع درست شده تو اونجا هر چیزی خواستید بدور از بی احترامی بگید.
این بحث رو هم همینجا تو این تاپیک تموم کنید و ادامه ندید.

اگه خواستید پستتون رو ادیت کنید.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

اولن من از پرسپولیسیها معذرت می خوام چون فکر نمی کردم بیان تو کلوپ ما و از این صحبت ها ناراحت بشن چون صحبت هایی تلخ بود (خودتون میدونین شنیدن چه حرفهایی تلخ هست :D )!!
دوما این کلماتی که دوست خوبم گفت مثل کیسه..... چیزه خاصی نیست ! من که فحش ندادم ! دوست دارین بگم دوستان پرسپولیسی قهرمان و استقلال سوراخ کن (یعنی دروغ 13 بگم :D) ؟ :wacko:
در ضمن داشتم تو فرم پیروزی دور میزدم چیزهای بدتر از این دیدم ! بهتر اول از خودمون شروع کنیم !!

.
و شما دوست عزیز این روند کل کل کردن و بی احترامی به تیم دیگه رو از دستور کارتون حذف کنید و تو تاپیک استقلال به هیچ عنوان کل کل نکنید و به تیمی بی احترامی نکنید. نه تنها تو این تاپیک تو هیچ تاپیک بی احترامی مجاز نیست.

اگه دوست داریدکه کل کل کنید تاپیک کل کل هم برای همین مواقع درست شده تو اونجا هر چیزی خواستید بدور از بی احترامی بگید.
این بحث رو هم همینجا تو این تاپیک تموم کنید و ادامه ندید.

اگه خواستید پستتون رو ادیت کنید.

چشم کل کل نمی کنم دیگه ! آخه چند ساعت دیگه مونده تا 21 پیروزی رقم بخوره ! خوشحالم !
پست هم ادیت میشه !

Last edited:

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
چشم کل کل نمی کنم دیگه ! آخه چند ساعت دیگه مونده تا 21 پیروزی رقم بخوره ! خوشحالم !
پست هم ادیت میشه !

خیلی ممنون.:D
من گفتم تو این تاپیک کل کل نکن وگرنه خواستی قبل زا بازی کل کل کنی تو این تاپیک میشه فقط طوری نشه که دعوا و بی احترامی نتیجش بشه :پی

بازم ممنون از توجهتون و به کلوب استقلال بازهم خوش آمدید:lol:

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
اختراع کننده ی این سبک صحبت علی .... هست ( علی .... )
منظور از ...... لنگی ها هستند یعنی .... حموم کش ! چرا میگن .... کسی نمی دونه دیگه شهرته و ما به تاج آسیا :king::king: معروفیم اونا به ..... !:lol::lol::lol:

ادیت شد ولی ناراحتم چون حقیقت مخفی شد !!! :(

عزیز

من بر عکس دوستان اهل کل کردن هستم ولی دوست ندارم کسی به علایق میلیونها نفر توهین کنه اگر توهین کنه ما هم بی نصیب نمیزاریم

اینجا هم ادامه جوابت رو ببین

Last edited:

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
اولن من از پرسپولیسیها معذرت می خوام چون فکر نمی کردم بیان تو کلوپ ما و از این صحبت ها ناراحت بشن چون صحبت هایی تلخ بود (خودتون میدونین شنیدن چه حرفهایی تلخ هست :D )!!
دوما این کلماتی که دوست خوبم گفت مثل کیسه..... چیزه خاصی نیست ! من که فحش ندادم ! دوست دارین بگم دوستان پرسپولیسی قهرمان و استقلال سوراخ کن (یعنی دروغ 13 بگم :D) ؟ :wacko:
در ضمن داشتم تو فرم پیروزی دور میزدم چیزهای بدتر از این دیدم ! بهتر اول از خودمون شروع کنیم !!

.

پست هم ادیت میشه !

آقا اینجا کسی با کسی پدر کشتگی نداره راحت حرفات رو بزن کل کل هم بکن چون هر چی بگی یکی و نصفی هم میشنوی
حرفامون هم از سر شوخی و تفریح و سرگرمی و دوستانه هستش و فقط هرکی کم بیاره نامرده :D
اگه یه سری هم به تاپیک کل کل بندازی میبنی که توی این 2-3 ساله خیلی از غیر پرسولیسی ها اومدن و رفتن ولی ما ها (پرسپولیسی ها) همیشه پای ثابت بحث ها بودیم و هستیم

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
از شما که کاربر فعال بخش فوتبال هستید انتظار نمیره به اینطورت برخورد کنید. اگه کاربر تازه کار بود یه چیزی ولی شما کاربر فعال هستید به جای جواب دادن و درگیری گه اتفاقات بعدی رو پیش رو داره با یه ریپورت ساده موضوع حل میشد.
بالاخره بین مشا و اون دوست عزیز باید فرقی باشه دیگه نه؟

سلام بر سهیل عزیز

البته به قول قطبی برای من قلبم از همه چیز با ارزشتر :blush: توی قلب من هم یه جایی هست که روی سر در درش نوشتن پرسپولیس نمیشه آدم به داشته های خودش بی تفاوت باشه
زیاد به عنواین و تعداد پست ها توجه نکن همه اینجا یکی هستن کسی برتر و بالاتر از کسی نیست

اعتقادی هم به حرف نزدن ندارم باید جایی باشه که بشه راحت حرف زد !!!! یه چیزی گفتن و جوابشون رو گرفتن

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
سلام بر سهیل عزیز

البته به قول قطبی برای من قلبم از همه چیز با ارزشتر :blush: توی قلب من هم یه جایی هست که روی سر در درش نوشتن پرسپولیس نمیشه آدم به داشته های خودش بی تفاوت باشه
زیاد به عنواین و تعداد پست ها توجه نکن همه اینجا یکی هستن کسی برتر و بالاتر از کسی نیست

اعتقادی هم به حرف نزدن ندارم باید جایی باشه که بشه راحت حرف زد !!!! یه چیزی گفتن و جوابشون رو گرفتن
Xpin جان عزیز کلا لطف دارن !
قبول نداری زود غیرتی میشی؟! :D

اقا علیرضا جان !
دوست ندارم زیاد به این موضوع گیر بدم !اما اینقدر از این کارا کردن که اخر آقا حامد واسه هر کلوپ یه نماینده گذاشت که بقول بچه ها گفتنی نگهبان باشه ! :D نه اقا سهیل؟ !

اینجام نه من دوست دارم که کسی ناراحت بشه و نه دوستان ! اما خب بحث در مورد تیم هست !
تعصب در مورد یه چیز یا یه نفر همیشه همین جوریه و بصورت های مختلف اشخاص مخلتف بروز مید !
..

اقا سهیل ! یه خخورده هم به پرسپولیسی ها بگو حاشیه سازی نککنن ..
اینا همش اخبار کذب .. شدیدا همشون تکذیب میشه .. :ی

Last edited:

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
خب من جدّا از دوستان ( قرمز و آبی) می خوام به علایق هم احترام بذارن . به هر حال به همون هزار و یک دلیلی که من عاشق پرسپولیسم دوستانم هم عاشق اس اس هستن . از اونجایی که ما واقعا همدیگه رو دوست داریم و از بودن در کنار هم لذت می بریم اصلا درست نیست با بعضی صحبت ها کدورتی پیش بیاد . آقا محسن گل شما هم جواب بده اما تو کل کل نه اینجا . البته شما بزرگ
مایی ببخشید جسارت کردم

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
سلام بر سهیل عزیز

منظور حرف من بالاتر و برتر بودن نیست منظور من اون مسئولیتی هستش که اون آرم کاربر فعالی در قبال بخشی که توش فعالیت میکنی برات ایجاد میکنه وگرنه چند تا پست و ارم و این جور چیزا دلیلی بر بالاتر و برتر بودن نیست.
منم نگفتم جوابش رو نده همین کاری رو که الان کردی یعنی لینک دادی به تاپیک کل کل از اول میکردی چون قرارمون از اول هم همین بود که تو تاپیک کلوب ها کل کل ایجاد نشه تا هر کلوبی در آرامش کار خودش رو بکنه.

Xpin جان عزیز کلا لطف دارن !
قبول نداری زود غیرتی میشی؟! :D

اقا علیرضا جان !
دوست ندارم زیاد به این موضوع گیر بدم !اما اینقدر از این کارا کردن که اخر آقا حامد واسه هر کلوپ یه نماینده گذاشت که بقول بچه ها گفتنی نگهبان باشه ! :D نه اقا سهیل؟ !

اینجام نه من دوست دارم که کسی ناراحت بشه و نه دوستان ! اما خب بحث در مورد تیم هست !
تعصب در مورد یه چیز یا یه نفر همیشه همین جوریه و بصورت های مختلف اشخاص مخلتف بروز مید !
..

اقا سهیل ! یه خخورده هم به پرسپولیسی ها بگو حاشیه سازی نککنن ..
اینا همش اخبار کذب .. شدیدا همشون تکذیب میشه .. :ی

کامی جان اون جریان نماینده که فعلا مسکوت شده یعنی نماینده ها رو بچه ها انتخاب کردن و به حامد گفتن ولی فعلا که خبری ازش نیست در همون حد انتخاب مونده اجرایی نشده انگار.
الانم من دخالت کردم برای این بود که نمیخوستم تو تاپیک جنگ و دعوا بشه.

امروز هم ایشالا استقلال ببره

esteghlal.gif
esteghlal.gif
esteghlal.gif
esteghlal.gif
esteghlal.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا