تیم آبی اهواز امروز دربی اهواز رو برد فردا هم نوبت ماس:happy:
انشالله ..
خیلی ها میگن شانس اس اس خیلی کمه که ببره !
اما خیلی دوست دارم بر خلاف تمام این تصورات اس اس ببره .. تا خیلی چیزا .. ثابت بشه..
الان این چی بود گفتی؟ !تا جایی که ما میدونیم و دیدیم کیسه کش های عزیز به سبک علی اصغری بازی می کنند و لا غیر
سیستم لنگیا :
تا جایی که ما میدونیم و دیدیم کیسه کش های عزیز به سبک علی اصغری بازی می کنند و لا غیر
الان این چی بود گفتی؟ !
راست میگه واضح هست با این حال ترجمه میکنم !
اختراع کننده ی این سبک صحبت علی دنبه هست ( علی گرد و قلمبه )
منظور از کیسه کش لنگی ها هستند یعنی کیسه حموم کش ! چرا میگن کیسه کش کسی نمی دونه دیگه شهرته و ما به تاج آسیا :king::king: معروفیم اونا به کیسه کش !:lol::lol::lol:
علی اصغری هم سبک آقای افشین قطبی هست ! یعنی زیر توپ !:lol:![]()
ببخشید البته !دوست عزيز البته دوستان استقلالي هستن كه بايد كمي شما رو با محيط اين فروم آشنا كنند . ولي به عنوان يك پرسپوليسي دوستانه خدمتتون عرض مي كنم محيط تالار ورزش اين فروم با خيلي جاهاي ديگه تفاوت داره .
اكثر بچه هاي پرسپوليس و استقلالي با هم دوستند و دوست ندارند يك بازي ،حتي به مهمي دربي باعث ناراحتي مابينشون بشه . اميدوارم شما هم بيشتر رعايت كنيد .
تا جایی که ما میدونیم و دیدیم کیسه کش های عزیز به سبک علی اصغری بازی می کنند و لا غیر
اختراع کننده ی این سبک صحبت علی ..... هست ( علی .....ه )
..... ! چرا میگن .... کسی نمی دونه دیگه شهرته و ما به تاج آسیا :king::king: معروفیم اونا به.... !:lol::lol::lol:
علی اصغری هم سبک آقای افشین قطبی هست ! یعنی زیر توپ !:lol:![]()
دوست عزيز البته دوستان استقلالي هستن كه بايد كمي شما رو با محيط اين فروم آشنا كنند . ولي به عنوان يك پرسپوليسي دوستانه خدمتتون عرض مي كنم محيط تالار ورزش اين فروم با خيلي جاهاي ديگه تفاوت داره .
اكثر بچه هاي پرسپوليس و استقلالي با هم دوستند و دوست ندارند يك بازي ،حتي به مهمي دربي باعث ناراحتي مابينشون بشه . اميدوارم شما هم بيشتر رعايت كنيد .
و شما دوست عزیز این روند کل کل کردن و بی احترامی به تیم دیگه رو از دستور کارتون حذف کنید و تو تاپیک استقلال به هیچ عنوان کل کل نکنید و به تیمی بی احترامی نکنید. نه تنها تو این تاپیک تو هیچ تاپیک بی احترامی مجاز نیست.
اگه دوست داریدکه کل کل کنید تاپیک کل کل هم برای همین مواقع درست شده تو اونجا هر چیزی خواستید بدور از بی احترامی بگید.
این بحث رو هم همینجا تو این تاپیک تموم کنید و ادامه ندید.
اگه خواستید پستتون رو ادیت کنید.
چشم کل کل نمی کنم دیگه ! آخه چند ساعت دیگه مونده تا 21 پیروزی رقم بخوره ! خوشحالم !
پست هم ادیت میشه !
اختراع کننده ی این سبک صحبت علی .... هست ( علی .... )
منظور از ...... لنگی ها هستند یعنی .... حموم کش ! چرا میگن .... کسی نمی دونه دیگه شهرته و ما به تاج آسیا :king::king: معروفیم اونا به ..... !:lol::lol::lol:
علی اصغری هم سبک آقای افشین قطبی هست ! یعنی زیر توپ !:lol:
ادیت شد ولی ناراحتم چون حقیقت مخفی شد !!!![]()
اولن من از پرسپولیسیها معذرت می خوام چون فکر نمی کردم بیان تو کلوپ ما و از این صحبت ها ناراحت بشن چون صحبت هایی تلخ بود (خودتون میدونین شنیدن چه حرفهایی تلخ هست)!!
دوما این کلماتی که دوست خوبم گفت مثل کیسه..... چیزه خاصی نیست ! من که فحش ندادم ! دوست دارین بگم دوستان پرسپولیسی قهرمان و استقلال سوراخ کن (یعنی دروغ 13 بگم) ؟ :wacko:
در ضمن داشتم تو فرم پیروزی دور میزدم چیزهای بدتر از این دیدم ! بهتر اول از خودمون شروع کنیم !!
.
چشم کل کل نمی کنم دیگه ! آخه چند ساعت دیگه مونده تا 21 پیروزی رقم بخوره ! خوشحالم !
پست هم ادیت میشه !
از شما که کاربر فعال بخش فوتبال هستید انتظار نمیره به اینطورت برخورد کنید. اگه کاربر تازه کار بود یه چیزی ولی شما کاربر فعال هستید به جای جواب دادن و درگیری گه اتفاقات بعدی رو پیش رو داره با یه ریپورت ساده موضوع حل میشد.
بالاخره بین مشا و اون دوست عزیز باید فرقی باشه دیگه نه؟
Xpin جان عزیز کلا لطف دارن !سلام بر سهیل عزیز
البته به قول قطبی برای من قلبم از همه چیز با ارزشتر :blush: توی قلب من هم یه جایی هست که روی سر در درش نوشتن پرسپولیس نمیشه آدم به داشته های خودش بی تفاوت باشه
زیاد به عنواین و تعداد پست ها توجه نکن همه اینجا یکی هستن کسی برتر و بالاتر از کسی نیست
اعتقادی هم به حرف نزدن ندارم باید جایی باشه که بشه راحت حرف زد !!!! یه چیزی گفتن و جوابشون رو گرفتن
سلام بر سهیل عزیز
البته به قول قطبی برای من قلبم از همه چیز با ارزشتر :blush: توی قلب من هم یه جایی هست که روی سر در درش نوشتن پرسپولیس نمیشه آدم به داشته های خودش بی تفاوت باشه
زیاد به عنواین و تعداد پست ها توجه نکن همه اینجا یکی هستن کسی برتر و بالاتر از کسی نیست
اعتقادی هم به حرف نزدن ندارم باید جایی باشه که بشه راحت حرف زد !!!! یه چیزی گفتن و جوابشون رو گرفتن
Xpin جان عزیز کلا لطف دارن !
قبول نداری زود غیرتی میشی؟!
اقا علیرضا جان !
دوست ندارم زیاد به این موضوع گیر بدم !اما اینقدر از این کارا کردن که اخر آقا حامد واسه هر کلوپ یه نماینده گذاشت که بقول بچه ها گفتنی نگهبان باشه !نه اقا سهیل؟ !
اینجام نه من دوست دارم که کسی ناراحت بشه و نه دوستان ! اما خب بحث در مورد تیم هست !
تعصب در مورد یه چیز یا یه نفر همیشه همین جوریه و بصورت های مختلف اشخاص مخلتف بروز مید !
..
اقا سهیل ! یه خخورده هم به پرسپولیسی ها بگو حاشیه سازی نککنن ..
اینا همش اخبار کذب .. شدیدا همشون تکذیب میشه .. :ی