بهتون تبریک میگم چون بازنده این بازی پرسپولیس بودش اگه یه نگاهی به امار و بازی داشته باشید متوجه میشید
در گفت و گو با فارس
سيار: داور دو پنالتي پرسپوليس را نديد
خبرگزاري فارس: كارشناس داوري گفت: كميل در نيمه اول خوب قضاوت نكرد و دو پنالتي به سود پرسپوليس نديد.
پرويز ساير در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: سعد كميل در نيمه نخست قضاوت خيلي خوبي نداشت زيرا چهار صحنه اتفاق افتاد كه قضاوت خوبي نداشت.
وي افزود: در دقيقه هشت در محوطه جريمه استقلال بازيكن اين تيم با دست به صورت بازيكن پرسپوليس ضرب زد؛ آن هم در حالي كه توپي در صحنه وجود نداشت. اين حركت جريمه اش يك كارت قرمز و اخراج بازيكن بود.
سيار ادامه داد: در دقيقه 28 در صحنه اي كه واعظي براي دفع توپ از دروازه خارج شد، آرش برهاني خودش را به دروازه بان پرسپوليس كوبيد كه داور در اين صحنه به درستي دستور به ادامه بازي داد.
اين كارشناس در خصوص صحنه هاي ديگر اين نيمه گفت: در دقايق 30 و 34 مدافعان استقلال دو بار كريم باقري را در محوطه جريمه با خطا متوقف كردند كه هر دو پنالتي بود؛ اما داور آنها را نديد. در مجموع كميل در نيمه نخست قضاوت دلچسبي را نداشت و بايد منتظر نيمه دوم بود.
کاملا تایید میشهبهتون تبریک میگم چون بازنده این بازی پرسپولیس بودش اگه یه نگاهی به امار و بازی داشته باشید متوجه میشید
کلا داوری خوب نبود. قبول کنید یه پنالتی هم برای پرسپولیس گرفته نشد. در ضمن استقلال وقت کشی هم میکرد.
بی انصاف نباشید اما بازیکنان زیاد خودشون رو میزدن زمین. اون از حرکت طالب لو که اصلا ازش انتظار نداشتم. جان واریو ، قربانی ، جباری ... در همه برخوردها اینها زمین می افتادند. من ندیده بودم استقلال اینطوری ضد فوتبال بازی کنه .....
/داربي ٦٥/کاملا تایید میشه
یک چیز خیلی خوب اگه توجه کرده باشید برگشتن روحیه برهانی هست و گل زدن اش
الان تو 3 مسابقه هست که 4 تا گل زده البته من موندم قلعه نویی چرا مجیدی رو بازی نمی ده :hmm: