• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
بهتون تبریک میگم چون بازنده این بازی پرسپولیس بودش اگه یه نگاهی به امار و بازی داشته باشید متوجه میشید

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
در گفت و گو با فارس

سيار: داور دو پنالتي پرسپوليس را نديد

خبرگزاري فارس: كارشناس داوري گفت: كميل در نيمه اول خوب قضاوت نكرد و دو پنالتي به سود پرسپوليس نديد.

پرويز ساير در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: سعد كميل در نيمه نخست قضاوت خيلي خوبي نداشت زيرا چهار صحنه اتفاق افتاد كه قضاوت خوبي نداشت.
وي افزود: در دقيقه هشت در محوطه جريمه استقلال بازيكن اين تيم با دست به صورت بازيكن پرسپوليس ضرب زد؛ آن هم در حالي كه توپي در صحنه وجود نداشت. اين حركت جريمه اش يك كارت قرمز و اخراج بازيكن بود.
سيار ادامه داد: در دقيقه 28 در صحنه اي كه واعظي براي دفع توپ از دروازه خارج شد، آرش برهاني خودش را به دروازه بان پرسپوليس كوبيد كه داور در اين صحنه به درستي دستور به ادامه بازي داد.
اين كارشناس در خصوص صحنه هاي ديگر اين نيمه گفت: در دقايق 30 و 34 مدافعان استقلال دو بار كريم باقري را در محوطه جريمه با خطا متوقف كردند كه هر دو پنالتي بود؛ اما داور آنها را نديد. در مجموع كميل در نيمه نخست قضاوت دلچسبي را نداشت و بايد منتظر نيمه دوم بود.

پرسپوليس به اين نحوه داوريها ديگه عادت كرده ، پارسال هم تا جايي كه يادمه تو دربي 2 تا پنالتي به سود پرسپوليس نگرفت داور اسپانيايي . اما به دوستان استقلال تبريك ميگم اين تساوي رو .
يك سره دفاع بودن ، دو تا تيرك داشتن ، داوري هم كه بهتره چيزي نگيم . ((( راستي خداي ناكرده قصد جسارت به استقلال رو ندارم ، يه وقت دوستان ناراحت نشن))))

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
حمله 2 هوادار پرسپوليس به دروازه‌بان استقلال

خبرگزاري فارس: 2 هوادار پرسپوليس به سوي دروازه‌بان استقلال به دليل وقت‌كشي حمله كردند.

به گزارش خبرگزاري فارس، در جريان مسابقه تيم‌هاي استقلال و پرسپوليس و در دقيقه 70 پس از آنكه وحيد طالب‌لو، دروازه‌بان استقلال روي زمين افتاد، 2 هوادار پرسپوليس به نشانه اعتراض و اينكه طالب‌لو در انديشه اتلاف وقت است، به داخل زمين آمده و به سوي او حمله كردند.
ماموران نيروي انتظامي خيلي زود وارد عمل شده و 2 هوادار را دستگير كردند.
در ادامه تعداد زيادي از هواداران به دليل اعتراض چند صندلي ورزشگاه آزادي را شكستند.

منبع : http://www.farsnews.net/newstext.php?nn=8707120671

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
منم به همه پرسپولیسی ها تبریک میگم که تونستند بازی رو مساوی کنند :D

Ali1441

Registered User
لایک‌ها
0
ولي درگيري آخر بازي قلعه نويي با قرباني نشون داد که چقدر آدم ضعيفي هست که همه اشتباهاتش توي چيدن بازيکنان و دفاع داخل محوطه جريمه ( اصلا کسي پشت محوطه نميرفت توپ رو از حريف بگيره ) به گردن مدافع ميندازه که چرا توپ رو نزد!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
کلا داوری خوب نبود. قبول کنید یه پنالتی هم برای پرسپولیس گرفته نشد. در ضمن استقلال وقت کشی هم میکرد.

بی انصاف نباشید اما بازیکنان زیاد خودشون رو میزدن زمین. اون از حرکت طالب لو که اصلا ازش انتظار نداشتم. جان واریو ، قربانی ، جباری ... در همه برخوردها اینها زمین می افتادند. من ندیده بودم استقلال اینطوری ضد فوتبال بازی کنه .....

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
کلا داوری خوب نبود. قبول کنید یه پنالتی هم برای پرسپولیس گرفته نشد. در ضمن استقلال وقت کشی هم میکرد.

بی انصاف نباشید اما بازیکنان زیاد خودشون رو میزدن زمین. اون از حرکت طالب لو که اصلا ازش انتظار نداشتم. جان واریو ، قربانی ، جباری ... در همه برخوردها اینها زمین می افتادند. من ندیده بودم استقلال اینطوری ضد فوتبال بازی کنه .....

در مورد داوری که الان بهتر هست صحبت نکنیم تو نود باید ببینیم چی میشه شاید برای هر دو تیم پنالتی نگرفتن

در مورد بازیکن ها هم می انداختن خودشون رو زمین ولی نه اونقدر زیاد
ولی از این قلعه نویی انتظار نداشتم که اکبرپور رو بیاره بیرون بجاش کوشکی رو بیاره تو
نیمه دوم رفته بود تو دفاع در حالی که اگر بازی خودشون رو می کردند نتیجه بهتر از این می شد و بعد هم جباری رو آورد بیرون که به نظر من به جای جانواریو می آورد بهتر بود

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
کاملا تایید میشه
/داربي ‌٦٥/
حاشيه‌نگاري نيمه نخست ديدار استقلال - پرسپوليس
پرسپوليس بــدون اسپـانسـر بـازي مي‌كنـد
اعتراض‌هاي بي‌پايان قلعه‌نويي

ديدار تيم‌هاي استقلال و پرسپوليس در نيمه نخست در حالي بدون گل به پايان رسيد كه پرسپوليس تهران در اين داربي هيچ اسپانسري نداشت.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)؛ تيم فوتبال استقلال تهران در اين بازي با نام حامي مالي جديد باشگاه به نام بازار مبل ايران وارد ميدان شده بود، اما، پرسپوليس همانند ديدارهاي گذشته اين فصل بدون نام اسپانسر و در حالي كه بر روي پيراهن اين تيم شعار سال نوآوري و شكوفايي حك شده بود، به ميدان آمدند.

* زماني كه علي كريمي براي زدن ضربه كرنر به سمت راست دروازه استقلال زد، به دليل پرتاب اشياء مختلف از سوي تماشاگران استقلال روبه روي آنها قرار گرفت و در زدن ضربه كرنر دچار مشكل شد.

* بيشتر عكاسان و تصويربرداران خبري در پشت دروازه استقلال تجمع كرده بودند.

* بيژن كوشكي نخستين بازيكني بود كه از دقيقه 23 براي حضور در ميدان شروع به گرم كردن كرد كه در ادامه مهدي اميرآبادي نيز به او اضافه شد.

* آرش برهاني در دقيقه 28 به دليل تمارض به خطاي پنالتي نخستين كارت زرد بازي را دريافت كرد، اين تصميم سعد كميل با اعتراض اميرقلعه‌نويي سرمربي استقلال روبه‌رو شد.

* عليرضا محمد در دقيقه 35 نخستين كارت زرد تيم پرسپوليس را به دليل خطا بر روي سياوش اكبرپور دريافت كرد.

* قلعه‌نويي به كارت آرش برهاني براي تمارض اعتراض زيادي داشت. وي هنگامي كه بازيكنان پرسپوليس در محوطه‌ي جريمه به زمين مي‌خوردند، اعتراض زيادي به سعد كميل داور اين ديدار داشت كه به آنها نيز بايد كارت زرد دهد. اين اعتراضات قلعه‌نويي تا پايان نيمه‌ي نخست نيز ادامه داشت و پس از سوت پايان به وسط زمين رفته و به جان‌واريو و چند بازيكن ديگر اين تيم به شدت اعتراض كرد.

* قطبي پس از آنكه كمك داور داربي آفسايدهاي عليه تيم استقلال مي‌گرفت، براي وي دست مي‌زد و او را تشويق مي‌كرد.

* درابتداي بازي طبق برنامه‌اي كه مسوولان تيم پرسپوليس طراحي كرده بودند، افشين قطبي سرمربي اين تيم همراه با چند تن از جانبازان، معلولان و ايثارگران كشورمان به سمت جايگاه هواداران پرسپوليس رفته و به آنها با اهداي گل اداي احترام كردند. اين حركت از سوي هواداران نيز با تشويق‌هاي مكرر پاسخ داده شد.

* عليرضا نيكبخت واحدي در ابتداي ديدار با سياوش اكبرپور و هادي شكوري خوش و بش زيادي كرد هر چند كه در طول اين مسابقه نيكبخت واحدي توسط هواداران بارها استقلال مورد اهانت قرار گرفت.

Ali1441

Registered User
لایک‌ها
0
نکته‌اي که يادآوريش ضروريه اينه که پنالتي روي برهاني بايد همراه با کارت قرمز براي دروازبان پرسپوليس مي‌بود

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
همه این قضایا به کنار

تصور کنید مسعود مرادی میخواست این بازی رو داوری کنه !!!!!!!!!!!!!!!!!

چی میشد.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
در ضمن شما میگی کارت قرمز. اون سیلی ای که کاظمی تو محوطه جریمه توی صورت سپهر حیدری زد هم کارت قرمز داشت.

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
برهانی اون موقعیت رو گل کرده بود ( دقیقه 80 بود فکر کنم) توپ رو نزدِ بود به آسمون الان بازی رو برده بودیم.
معلوم نیست که میخواد حواسشو جمع کنه مگه تو یه بازی چند تا از این موقعیت ها پیش میاد.

البته حرف خیابانی هم درست نبود میگفت اگه پاس میداد گل میزد در صورتی که اون یار استقلال هم عقب تر بود هم اسیر مدافعان خود برهانی کار درستی کرد زد ولی با بیدقتی تمام.
182.gif

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
استقلال با جسارت قلعه نوعی به گل رسید و با احتیاط بیش از حد قلعه نوعی به تساوی

بعد از مدتها تو یک نیمه یک بازی خوب و دیدنی رو از 2 تیم شاهد بودیم :)

استقلال رو عمق دفاع پرسپولیس زوم کرده بود و هافبکها هرجا صاحب توپ میشدن پاسهای بلند پشت دفاع مینداختن .. استارت های آرش هم خوب بود .. یه پنالت هم به نظرم روش شد .. البته اون صحنه مشت کاظمی رو هم دیدم فکر میکنم عمدی نبود ولی خلاصه ضربه بدی زد

یک 30دقیقه ای استقلال با این شیوه بازی کرد ولی بعد خسته شد و بازی تقریبا متعادل

سراغاز نیمه دوم با گل برهانی شروع شد .. و از همون وقت اس اس کشید تو دفاع .. :hmm: فکر کنم خیلی زود این کار رو شروع کرد و میشد حدس زد که مقابل عناصر تمام هجومی پرسپولیس دفاع مطلق عاقبت به گل ختم میشه که شد .. :eek: چه بسا اگه زود تر به گل میرسیدن با افت روحیه بچه های ما نتیجه های دیگری هم رقم میخورد ...

کاش جباری رو نگه میداشت و یدالله رو با جان واریو عوض میکرد . جباری با یک پاس میتونست نتیجه رو برگردونه

اس اس وقتی یک نیمه تونست اونقدر خلق موقعیت کنه شاید اگه شجاع تر بازی میکرد با وجود دفاع " پر ایراد " پرسپولیس میتونست به گل یا گلهای دیگه ای هم برسه .. البته این قانون نانوشته داربی یه ظاهرا که گل که زدی برو تو دفاع !! یادمه خیلی وقت پیش یکبار پرسپولیس با گل دقیقه 20 رضا عابدی به گل رسید و تا آخر بازی دفاع کرد و دست آخر هم همون 1-0 برد ! :eek:

خلاصه آخر گل مساوی زده شد و تمام ...

اگه اینجوری برد رو حفظ میکردیم هم خیلی دلچسب نبود ..

در کل اس اس نشون داد که به هماهنگی خیلی خوبی رسیده و میشه به روزهای بهتر امیدوار بود :)

قربون همه :happy:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178

خبرنگاري با انتقاد از ادبيات امير قلعه‌نويي نسبت به تيم حريف گفت، قطبي بازي تيم شما را تحسين كرد كه قلعه‌نويي پاسخ داد: افشين قطبي كسي نيست كه بتواند درباره‌ي من صحبت كند.

او سپس به يكي از خبرنگاران كه سوالاتي را مطرح مي‌كرد، گفت: يا يك سوال بپرس و يا ساكت باش.

به گزارش ايسنا، در شرايطي كه اطرافيان امير قلعه‌نويي در كنفرانس مطبوعاتي بارها نظم اين نشست را در انتقاد به سوالاتي كه از سرمربي استقلال پرسيده مي‌شد، برهم مي‌زدند در نهايت درگيري لفظي ميان خبرنگاران بالا گرفت و قلعه‌نويي نيز محل كنفرانس مطبوعاتي را ترك كرد.

واقعا باید برای این بابا تاسف خورد.....

لینک مطلب...
http://isna.ir/ISNA/NewsView.aspx?ID=News-1207908

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
2349.jpg

کاش با حفظ و ادامه فوتبال رو به جلو ارزش این گل مشهود تر میشد .. :)

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
حمید جان ممنون از اطلاع رسانیت ..

فقط لطف کن فونتت رو کوچیک کن چون هنوز شکر خدا کارمون به عینک ته استکانی نرسیده نتونیم فونت معمولی رو بخونیم ! ;)

دوما لطف کن اگه میخوای اطلاع رسانی کامل کنی کل خبر رو نقل قول کن نه فقط اونجائی که میخوای !!

لحن ایشون به هیچ وجه تایید نمیشه ولی اغلب این خبر نگار ها " با غرض " سوال میپرسن

قطبی رو خیلی قبول داری دیگه .... ؟ بت اخلاقی شماست .. نه ؟؟ ببین چه به سرش میارن که میگه کارها ی شما رو حیو ..... قبول نداری؟ ;)

بچه ها ایجاد تنش نکنید لطفا :)

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
یک چیز خیلی خوب اگه توجه کرده باشید برگشتن روحیه برهانی هست و گل زدن اش
الان تو 3 مسابقه هست که 4 تا گل زده البته من موندم قلعه نویی چرا مجیدی رو بازی نمی ده :hmm:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
یک چیز خیلی خوب اگه توجه کرده باشید برگشتن روحیه برهانی هست و گل زدن اش
الان تو 3 مسابقه هست که 4 تا گل زده البته من موندم قلعه نویی چرا مجیدی رو بازی نمی ده :hmm:

درسته :)

بسیار هم در خدمت کارهای تیمی یه .. فکر کنم از کار های خوب قلعه نوعی بوده که امسال خیلی رو روحیه ش کار کرده

منم نمیدونم چرا به فرهاد میدون نمیده .. فکر کنم بخاطر میل شدید فرهاد به تکروی باشه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
استقلال در نیمه اول خوب بود. اما در نیمه دوم نه. فرزاد جان اس اس کمی وقت کشی هم میکرد.

البته قبول دارم پرسپولیس در عمق دفاع مشکل داشت. تو گل استقلال هم در افساید گیری اشتباه کردند.

اما پرسپولیس و استقلال هر دو نشون دادن که میشه در باشگاههای اسیا به هردوشون امید داشت.

البته اگه پرسپولیس سازمان دفاعیش رو تقویت کنه و اس اس هم بتونه مثل نیمه اولش بازی کنه. به نظر من قلعه نویی زود ترسید.
البته پنالتی رو برهانی رو قبول دارم اما شک نکن که یک بار روی کریم هم پنالتی شد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا