• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
منظور حرف من بالاتر و برتر بودن نیست منظور من اون مسئولیتی هستش که اون آرم کاربر فعالی در قبال بخشی که توش فعالیت میکنی برات ایجاد میکنه وگرنه چند تا پست و ارم و این جور چیزا دلیلی بر بالاتر و برتر بودن نیست.
منم نگفتم جوابش رو نده همین کاری رو که الان کردی یعنی لینک دادی به تاپیک کل کل از اول میکردی چون قرارمون از اول هم همین بود که تو تاپیک کلوب ها کل کل ایجاد نشه تا هر کلوبی در آرامش کار خودش رو بکنه.

کامی جان اون جریان نماینده که فعلا مسکوت شده یعنی نماینده ها رو بچه ها انتخاب کردن و به حامد گفتن ولی فعلا که خبری ازش نیست در همون حد انتخاب مونده اجرایی نشده انگار.
الانم من دخالت کردم برای این بود که نمیخوستم تو تاپیک جنگ و دعوا بشه.

امروز هم ایشالا استقلال ببره

esteghlal.gif
esteghlal.gif
esteghlal.gif
esteghlal.gif
esteghlal.gif
من بی خبر بودم !
میگم یه تیکه با لهجه اومدیا :D

ایشالله ببره .. این امضا تغییر کنه .. آخ ..یه فاضی میده .. :D

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
اولن من از پرسپولیسیها معذرت می خوام چون فکر نمی کردم بیان تو کلوپ ما و از این صحبت ها ناراحت بشن چون صحبت هایی تلخ بود (خودتون میدونین شنیدن چه حرفهایی تلخ هست :D )!!
دوما این کلماتی که دوست خوبم گفت مثل کیسه..... چیزه خاصی نیست ! من که فحش ندادم ! دوست دارین بگم دوستان پرسپولیسی قهرمان و استقلال سوراخ کن (یعنی دروغ 13 بگم :D) ؟ :wacko:
در ضمن داشتم تو فرم پیروزی دور میزدم چیزهای بدتر از این دیدم ! بهتر اول از خودمون شروع کنیم !!

به خاطر همينه كه ميگم بايد با فضاي اينجا آشنا بشي دوست عزيز. بدون كه هم دوستان اس اسي به تاپيك پرسپوليس ميان هم ما به تاپيك استقلاليها ميايم.
حرفهاي تلخت رو هم مز مزه كن چون از دهن شما بيرون مياد و خودت هم تلخيشو احساس مي كني .
فرم پيروزي ؟ نميدونم چيه ولي اگر منظورتون تاپيك كلوپ طرفداران پرسپوليسه ، اونجا هم تذكرات لازم در خصوص نوع صحبتها داده ميشه ، اگر دوست داشته باشي خواهي ديد.
سهيل جان از شما هم متشكرم بابت تذكرات دوستانتون .

giba-iran30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
209
ساعت 9:50 دقیقه ورزش و مردم اعلام کرد استادیوم پر شده!

ولی فکر کنم داره خالی میبنده!

آخه خیلی بعید به این زودی پر بشه

شاید چون میخوان حضوری بلیط میفروشن زیاد اردحام نشه

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
ساعت 9:50 دقیقه ورزش و مردم اعلام کرد استادیوم پر شده!

ولی فکر کنم داره خالی میبنده!

آخه خیلی بعید به این زودی پر بشه

شاید چون میخوان حضوری بلیط میفروشن زیاد اردحام نشه

نه صبح کانال 6 نشون میداد! تقریبا پر بود میگفت کلی آدم دم در هستند دنبال بلیط که اونا هم بیان تو از پر هم پر تر میشه و خلاصه نیاید:happy:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
آقا اینجا کسی با کسی پدر کشتگی نداره راحت حرفات رو بزن کل کل هم بکن چون هر چی بگی یکی و نصفی هم میشنوی
اگه یه سری هم به تاپیک کل کل بندازی میبنی که توی این 2-3 ساله خیلی از غیر پرسولیسی ها اومدن و رفتن ولی ما ها (پرسپولیسی ها) همیشه پای ثابت بحث ها بودیم و هستیم

:( محسن جون .. دمت گرم برادر .... اگه حرف شما سر 1 بگو 1+5 بشنو ؟! اگه صحیح هم باشه کاش تو تاپیک اس اس این کارو نمیکردی و به احترام 4 نفر دیگه که اینجا هستن تذکر میدادی بعد اگه ترتیب اثر نمیدادن یه چیزی ...

دیدی که سهیل عزیز به اون دوستمون هم تذکرات لازم رو داد :(

QUOTE=xpin;1892942]یه چیزی گفتن و جوابشون رو گرفتن[/QUOTE]

این گرفتن جواب .. به قیمت ناراحت شدن چند دوست دیگه هم تموم شد .. اون اشکالی نداره برادر ؟؟ :(

در ضمن بارها شده که بعضی از دوستان پرسپولیسی بعلت همون آشنا نبودن به مسائل این 2 تاپیک توهین هائی به تیم مقابل کردن ولی من و سایر دوستان اس اسی تو تاپیک پرسپولیس به ذکر تذکر بسنده کردیم که شکر خدا دوستان گلی مثل ساسان و مهرداد و حامد عزیز ... و باعث تصحیح رفتار اون شخص شدن فکر میکنم کار درست این باشه نه مقابله به مثل :(

اگه ما هم به اسم تعصب میومدیم جواب اونها رو میدادیم که دیگه سنگ روی سنگ بند نمی شد :(

همه میدونیم که جای کل کل تو تاپیکشه .... شرمنده اگه بد گفتم ..

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
:( محسن جون .. دمت گرم برادر .... اگه حرف شما سر 1 بگو 1+5 بشنو ؟! اگه صحیح هم باشه کاش تو تاپیک اس اس این کارو نمیکردی و به احترام 4 نفر دیگه که اینجا هستن تذکر میدادی بعد اگه ترتیب اثر نمیدادن یه چیزی ...

QUOTE=xpin;1892942]یه چیزی گفتن و جوابشون رو گرفتن

این گرفتن جواب .. به قیمت ناراحت شدن چند دوست دیگه هم تموم شد .. اون اشکالی نداره برادر ؟؟ :(

در ضمن بارها شده که بعضی از دوستان پرسپولیسی بعلت همون آشنا نبودن به مسائل این 2 تاپیک توهین هائی به تیم مقابل کردن ولی من و سایر دوستان اس اسی تو تاپیک پرسپولیس به ذکر تذکر بسنده کردیم که شکر خدا دوستان گلی مثل ساسان و مهرداد و حامد عزیز ... و باعث تصحیح رفتار اون شخص شدن فکر میکنم کار درست این باشه نه مقابله به مثل :(

اگه ما هم به اسم تعصب میومدیم جواب اونها رو میدادیم که دیگه سنگ روی سنگ بند نمی شد :(

همه میدونیم که جای کل کل تو تاپیکشه .... شرمنده اگه بد گفتم ..[/quote]

ای بابا فرزاد جان شرمنده نکنید دیگه :blush:
حالا بعضی موقعها باید گربه رو دم حجله کشت :D فقط یه چیزی رو هم بگم یکی میاد عکس سیستم میزازه و توهین میکنه با کسی که میاد حرفی رو میزنه و توهین میکنه خیلی فرق داره جواب دادن به مورد اول واجب و مورد دوم مستحب هستش :D
با این حال من مثل مسعود مرادی نیستم با قبول اشتباه از همه معذرت میخوام

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43

QUOTE=xpin;1892942]یه چیزی گفتن و جوابشون رو گرفتن

همه میدونیم که جای کل کل تو تاپیکشه .... شرمنده اگه بد گفتم ..[/QUOTE]
کاملا تائید میشه فرزاد جان !
من با این موضوع اخری که اشاره کردی کاملا موافقم!

اقا فرزاد بیخیال ..
اگه بیشتر کش پیدا کنه ... قضیه لوووس پیدا میکنه ! بهتره مثل همیشه سکوت کنیم !

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
:)

ممنون محسن جان ... سالاری برادر ..

چشم کامی جان فقط یه گله دوستانه کردم :blush:

پیش به سوی داربی ...

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
یک ربع دیگه شروع میشه
با آرزوی برتری استقلال

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
نیمه اول تموم شد
این داور احمق یک پنالتی رو نگرفت واسه استقلال
درست با دستش پای برهانی رو زد :hmm:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
بازی بسیار جالب و پر هیجانی بود :)

اس اس اصرار عجیبی رو دادن پاس پشت دفاع داشت چند موقعیت عالی هم خلق کرد ولی بعد از نیم ساعت دیگه برید و پرسپولیس بازی رو دست گرفت ..

منم به نظرم خطا رو آرش پنالتی بود .

ببینیم نیمه دوم چی میشه .. :)

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
فعلا یکی جلو هستیم بچه ها
bad_boys_20.gif

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
آخرش باز مساوی شد
این قلعه نویی که معلوم نیست چرا اینقدر رفت تو دفاع
البته یک پنالتی رو برای استقلال نگرفت

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب بازی یک یک شد. حدس من درست از اب در اومد.

به نظر من یه پنالتی واسه پرسپولیس نگرفت یکی هم واسه استقلال.

omidco2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
فقط حیف شد. برهانی اگر موقعیت خوبش رو از دست نمیداد الان استقلال 2 تا زده بود.

در کل حق استقلال بود که ببره به نسبت بازی های قبل خیلی خوب بود. مخصوصا دفاع .

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
خب بازی یک یک شد. حدس من درست از اب در اومد.

به نظر من یه پنالتی واسه پرسپولیس نگرفت یکی هم واسه استقلال.

واسه پرسپولیس کجاش پنالت بود درست توپ باقری رو زد وتابلو بود که پنالتی نبود
ولی قشنگ پای برهانی رو زدند

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
واسه پرسپولیس کجاش پنالت بود درست توپ باقری رو زد وتابلو بود که پنالتی نبود
ولی قشنگ پای برهانی رو زدند
در گفت و گو با فارس

سيار: داور دو پنالتي پرسپوليس را نديد

خبرگزاري فارس: كارشناس داوري گفت: كميل در نيمه اول خوب قضاوت نكرد و دو پنالتي به سود پرسپوليس نديد.

پرويز ساير در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: سعد كميل در نيمه نخست قضاوت خيلي خوبي نداشت زيرا چهار صحنه اتفاق افتاد كه قضاوت خوبي نداشت.
وي افزود: در دقيقه هشت در محوطه جريمه استقلال بازيكن اين تيم با دست به صورت بازيكن پرسپوليس ضرب زد؛ آن هم در حالي كه توپي در صحنه وجود نداشت. اين حركت جريمه اش يك كارت قرمز و اخراج بازيكن بود.
سيار ادامه داد: در دقيقه 28 در صحنه اي كه واعظي براي دفع توپ از دروازه خارج شد، آرش برهاني خودش را به دروازه بان پرسپوليس كوبيد كه داور در اين صحنه به درستي دستور به ادامه بازي داد.
اين كارشناس در خصوص صحنه هاي ديگر اين نيمه گفت: در دقايق 30 و 34 مدافعان استقلال دو بار كريم باقري را در محوطه جريمه با خطا متوقف كردند كه هر دو پنالتي بود؛ اما داور آنها را نديد. در مجموع كميل در نيمه نخست قضاوت دلچسبي را نداشت و بايد منتظر نيمه دوم بود.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
man felan farsi nadaram ta k beram khone !
vali ino bedonid davari sare maro borid
shans avordan..
haghe ma bord bod

- beram khone farsish mikonam gir nadin

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
در گفت و گو با فارس

سيار: داور دو پنالتي پرسپوليس را نديد

خبرگزاري فارس: كارشناس داوري گفت: كميل در نيمه اول خوب قضاوت نكرد و دو پنالتي به سود پرسپوليس نديد.

پرويز ساير در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: سعد كميل در نيمه نخست قضاوت خيلي خوبي نداشت زيرا چهار صحنه اتفاق افتاد كه قضاوت خوبي نداشت.
وي افزود: در دقيقه هشت در محوطه جريمه استقلال بازيكن اين تيم با دست به صورت بازيكن پرسپوليس ضرب زد؛ آن هم در حالي كه توپي در صحنه وجود نداشت. اين حركت جريمه اش يك كارت قرمز و اخراج بازيكن بود.
سيار ادامه داد: در دقيقه 28 در صحنه اي كه واعظي براي دفع توپ از دروازه خارج شد، آرش برهاني خودش را به دروازه بان پرسپوليس كوبيد كه داور در اين صحنه به درستي دستور به ادامه بازي داد.
اين كارشناس در خصوص صحنه هاي ديگر اين نيمه گفت: در دقايق 30 و 34 مدافعان استقلال دو بار كريم باقري را در محوطه جريمه با خطا متوقف كردند كه هر دو پنالتي بود؛ اما داور آنها را نديد. در مجموع كميل در نيمه نخست قضاوت دلچسبي را نداشت و بايد منتظر نيمه دوم بود.

برهانی خودش رو زد به واعظی :blink:
بابا در هر دو مورد که اصلا پای هیچکس به باقری نخورد و فقط توپ رو زدند قشنگ هم معلوم بود

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا