اگه همه بازیها قلعه نویی بخواد اینطوری بترسه شک نکن که اس اس در ادامه فصل با مشکل مواجه خواهد شد.
آخه آرشتون داره ادای چی رو در میاره برای همین بزرگ نوشتم...حمید جان ممنون از اطلاع رسانیت ..
فقط لطف کن فونتت رو کوچیک کن چون هنوز شکر خدا کارمون به عینک ته استکانی نرسیده نتونیم فونت معمولی رو بخونیم !
دوما لطف کن اگه میخوای اطلاع رسانی کامل کنی کل خبر رو نقل قول کن نه فقط اونجائی که میخوای !!
لحن ایشون به هیچ وجه تایید نمیشه ولی اغلب این خبر نگار ها " با غرض " سوال میپرسن
قطبی رو خیلی قبول داری دیگه .... ؟ بت اخلاقی شماست .. نه ؟؟ ببین چه به سرش میارن که میگه کارها ی شما رو حیو ..... قبول نداری؟
بچه ها ایجاد تنش نکنید لطفا![]()
قطبی رو خیلی قبول داری دیگه .... ؟ بت اخلاقی شماست .. نه ؟؟ ببین چه به سرش میارن که میگه کارها ی شما رو حیو ..... قبول نداری؟
یاد هست پارسال همین حرف ها رو کی می گفت...درسته
بسیار هم در خدمت کارهای تیمی یه .. فکر کنم از کار های خوب قلعه نوعی بوده که امسال خیلی رو روحیه ش کار کرده
منم نمیدونم چرا به فرهاد میدون نمیده .. فکر کنم بخاطر میل شدید فرهاد به تکروی باشه
بسیار هم در خدمت کارهای تیمی یه .. فکر کنم از کار های خوب قلعه نوعی بوده که امسال خیلی رو روحیه ش کار کرده
خبرنگاري با انتقاد از ادبيات امير قلعهنويي نسبت به تيم حريف گفت، قطبي بازي تيم شما را تحسين كرد كه قلعهنويي پاسخ داد: افشين قطبي كسي نيست كه بتواند دربارهي من صحبت كند.
واقعا باید برای این بابا تاسف خورد.....
لینک مطلب...
http://isna.ir/ISNA/NewsView.aspx?ID=News-1207908
استقلال در نیمه اول خوب بود. اما در نیمه دوم نه. فرزاد جان اس اس کمی وقت کشی هم میکرد.
البته قبول دارم پرسپولیس در عمق دفاع مشکل داشت. تو گل استقلال هم در افساید گیری اشتباه کردند.
اما پرسپولیس و استقلال هر دو نشون دادن که میشه در باشگاههای اسیا به هردوشون امید داشت.
البته اگه پرسپولیس سازمان دفاعیش رو تقویت کنه و اس اس هم بتونه مثل نیمه اولش بازی کنه. به نظر من قلعه نویی زود ترسید.
البته پنالتی رو برهانی رو قبول دارم اما شک نکن که یک بار روی کریم هم پنالتی شد.
اعصبا معصاب ندارم !مخلص آقا مهرداد گل
وقتی تیم تو دفاع باشه بیش و کم پیش میاد ولی طالبلو واقعا بد خورد زمین ، اومد رو زانوش
البته این جور بازی ها و احتیاط ها مخصوص داربی یه ( البته متاسفانه )
صحنه کریم هم با دست مدافع اس اس رو هوا به شونه کریم فشار آورد ولی انقدر فشار و استرس بازی زیاد بود که خیلی روش دقت نکردم
ایشالله امسال هر دو تیم تو آسیا آبروداری کنن![]()
در گفت و گو با فارس
سيار: داور دو پنالتي پرسپوليس را نديد
البته جباري مصدوم شد براي همين تعويض شد.نیمه دوم رفته بود تو دفاع در حالی که اگر بازی خودشون رو می کردند نتیجه بهتر از این می شد و بعد هم جباری رو آورد بیرون که به نظر من به جای جانواریو می آورد بهتر بود
حال كردم قطعا نيست ديگه :lol:اگه گفته نیست حتما نیست دیگه![]()
الان تو برنامه ورزش از نگاه 2 عنوان شد : از این به بعد تخلفات تماشاچی ها درون استادیوم منجر به کسر امتیاز از 1 تا 3 امتیاز و حتی بیشتر از تیم میشه !! :blink:
مگه اینها میتونن بدون اتفاق نظر با فیفا از این قانون های خودساخته بذارن ؟؟!
قلعه نوعی جوابش کوبنده بود آ !خوب به لطف داوری و عقب کشیدن غیر منطقی در نیمه ی دوم ، این بازی هم مساوی شد !
کار تیم داوری این بازی رو مقایسه کنید با بازیهای گذشته که تیم داوری اروپایی بودبا این داوری افتضاحی که از اول فصل داشتند خیلی مسخره بود کمک داور ایرانی گذاشتن !![]()
![]()
![]()
امان از این شانس قطبی !![]()
اگه گفته نیست حتما نیست دیگه![]()
حال كردم قطعا نيست ديگه :lol:
:lol:
قلعه نوعی جوابش کوبنده بود آ !
اما حتما نیست دیگه !
![]()
اقا بی خیال شید. لطفا توهین به همدیگه نکنید. بازی تموم شد رفت. به فکر بازیهای بعدی باید باشیم.
شما بیفتید به جون هم که نتیجه عوض نمیشه!!!!
اگه داور يه پنالتي واسه شما نگرفتخوب به لطف داوری و عقب کشیدن غیر منطقی در نیمه ی دوم ، این بازی هم مساوی شد !
کار تیم داوری این بازی رو مقایسه کنید با بازیهای گذشته که تیم داوری اروپایی بودبا این داوری افتضاحی که از اول فصل داشتند خیلی مسخره بود کمک داور ایرانی گذاشتن !![]()
![]()
![]()
امان از این شانس قطبی !![]()
اگه داور يه پنالتي واسه شما نگرفت
2 تا پنالتي و يك اخراجي هم به ضرر پرسپوليس كار كرد .
ضمن اين كه تو دربي قبل واقعا تيم اسپانيايي برا استقلال خوب كار كرد ، دو تا پنالتي پرسپوليس رو نديد .
افشين هم واقعا شانس آورد كه تيرك تيم پرسپوليس دو بار محافظ تيمش شد :lol:، باقي صحنه ها كه بماند
من نميدونم چرا شما هي ميگيد كه قطبي هم به خبرنگارا گفته فلان ، نمي خوام توجيه كنم قطبي هم بهتر بود نمي گفت اين كلمه رو ، ولي قطبي به يه سري خبرنگار (( بهتره بگم كذب نگار )) كه يه مشت جفنگ و دروغ در مورد تيم نوشتن اين حرفو زد همه ما هم ميدونيم كه اين كذب نگارهاي عزيز چقدر دنبال ايجاد حاشيه براي تيمها هستن . اما مگر قطبي بنده خدا به قلعه نويي چي گفته بود كه آقاي قلعه نويي ميگه : افشين قطبي كسي نيست كه بتواند دربارهي من صحبت كند. آخه قطبي كه حرفي نزده كه فلعه نويي اين طور عصباني شده .
پس اين دو موضوع اصلا ربطي به هم نداره .
اديت : بعدشم ، امپراطور چند مرحله به خاطر حرفش عذرخواهي كرد ، حتي در يكي از مصاحبه هاي ديروزش هم باز از خبرنگارها (( نه كذب نگار ها )) دلجويي كرد .
ضمن اين كه مگه امير قلعه نويي خودش به قول بچه ها الكس فرگوسن هست يا خوزه كه ديگه مربيهاي ايران رو به پاي خودش كسي نميدونه ؟
كاملا موافقم ، اينم يه بازي بود كه هر كدوم دوست داشتيم تيم خودمون ببره ، اما به هر حال اون طور كه ميخواستيم نشد . بهتره كه بيخيال بشيم و به همديگه توهين نكنيم . اون چيزي كه پايدار هست دوستي هست . من نه به عنوان يه پيشكسوت ، كه به عنوان يه تازه وارد از دوستان ميخوام ديگه بيخيال شيد و كدورتي اگه پيش اومده برطرف كنيم .