• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اگه همه بازیها قلعه نویی بخواد اینطوری بترسه شک نکن که اس اس در ادامه فصل با مشکل مواجه خواهد شد.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
حمید جان ممنون از اطلاع رسانیت ..

فقط لطف کن فونتت رو کوچیک کن چون هنوز شکر خدا کارمون به عینک ته استکانی نرسیده نتونیم فونت معمولی رو بخونیم ! ;)

دوما لطف کن اگه میخوای اطلاع رسانی کامل کنی کل خبر رو نقل قول کن نه فقط اونجائی که میخوای !!

لحن ایشون به هیچ وجه تایید نمیشه ولی اغلب این خبر نگار ها " با غرض " سوال میپرسن

قطبی رو خیلی قبول داری دیگه .... ؟ بت اخلاقی شماست .. نه ؟؟ ببین چه به سرش میارن که میگه کارها ی شما رو حیو ..... قبول نداری؟ ;)

بچه ها ایجاد تنش نکنید لطفا :)
آخه آرشتون داره ادای چی رو در میاره برای همین بزرگ نوشتم...

بعدش..
بیاید در مورد بازی صحبت و بحث کنیم نه...جریانات قبل...باشه....

قطبی رو خیلی قبول داری دیگه .... ؟ بت اخلاقی شماست .. نه ؟؟ ببین چه به سرش میارن که میگه کارها ی شما رو حیو ..... قبول نداری؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
درسته :)

بسیار هم در خدمت کارهای تیمی یه .. فکر کنم از کار های خوب قلعه نوعی بوده که امسال خیلی رو روحیه ش کار کرده

منم نمیدونم چرا به فرهاد میدون نمیده .. فکر کنم بخاطر میل شدید فرهاد به تکروی باشه
یاد هست پارسال همین حرف ها رو کی می گفت...
این تیم قهرمان..ما قهرمان میشیم....

بسیار هم در خدمت کارهای تیمی یه .. فکر کنم از کار های خوب قلعه نوعی بوده که امسال خیلی رو روحیه ش کار کرده

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
استقلال به نظر منم خیلی بهتر شده و تیم کم کم داره به هماهنگی خوبش میرسه, 2 برد و 1 تساوی در سه بازی اخیر
تازه برهانی هم که ترکونده واقعا,البته هنوز خراب میکنه ولی نسبت به فصل قبل و اون گلزن بی اعتماد به نفس خیلی بهتر شده دیگه توی دربی هم گل میزنه:D
این شکوری هم خیلی خوب بازی کردا:happy:

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33

خبرنگاري با انتقاد از ادبيات امير قلعه‌نويي نسبت به تيم حريف گفت، قطبي بازي تيم شما را تحسين كرد كه قلعه‌نويي پاسخ داد: افشين قطبي كسي نيست كه بتواند درباره‌ي من صحبت كند.

واقعا باید برای این بابا تاسف خورد.....

لینک مطلب...
http://isna.ir/ISNA/NewsView.aspx?ID=News-1207908

بابا بی خیال تاسف
قلعه نویی دیگه عصبانی بوده یه چیز گفته :D هر مربی باشه تیمش 44 دقیقه 11 نفره دفاع کنه و دقیقه آخر گل بخوره عصبانی میشه
بنده خدا انتظار داشت پرسپولیس رو ببره که نشد

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
اگه گفته نیست حتما نیست دیگه:cool:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
استقلال در نیمه اول خوب بود. اما در نیمه دوم نه. فرزاد جان اس اس کمی وقت کشی هم میکرد.

البته قبول دارم پرسپولیس در عمق دفاع مشکل داشت. تو گل استقلال هم در افساید گیری اشتباه کردند.

اما پرسپولیس و استقلال هر دو نشون دادن که میشه در باشگاههای اسیا به هردوشون امید داشت.

البته اگه پرسپولیس سازمان دفاعیش رو تقویت کنه و اس اس هم بتونه مثل نیمه اولش بازی کنه. به نظر من قلعه نویی زود ترسید.
البته پنالتی رو برهانی رو قبول دارم اما شک نکن که یک بار روی کریم هم پنالتی شد.

مخلص آقا مهرداد گل

وقتی تیم تو دفاع باشه بیش و کم پیش میاد ولی طالبلو واقعا بد خورد زمین ، اومد رو زانوش

البته این جور بازی ها و احتیاط ها مخصوص داربی یه ( البته متاسفانه )

صحنه کریم هم با دست مدافع اس اس رو هوا به شونه کریم فشار آورد ولی انقدر فشار و استرس بازی زیاد بود که خیلی روش دقت نکردم

ایشالله امسال هر دو تیم تو آسیا آبروداری کنن :)

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
مخلص آقا مهرداد گل

وقتی تیم تو دفاع باشه بیش و کم پیش میاد ولی طالبلو واقعا بد خورد زمین ، اومد رو زانوش

البته این جور بازی ها و احتیاط ها مخصوص داربی یه ( البته متاسفانه )

صحنه کریم هم با دست مدافع اس اس رو هوا به شونه کریم فشار آورد ولی انقدر فشار و استرس بازی زیاد بود که خیلی روش دقت نکردم

ایشالله امسال هر دو تیم تو آسیا آبروداری کنن :)
اعصبا معصاب ندارم !
یکیرو باید بگیرم خوب بزنم :D
1-1 ! مثل همیشه بازیهای رفت قلعه نوعی مساوی !
همیشه همین بوده !
چه میدونم !
کاش جباری نمیرفت بیرون !
اس اس وقت کوشی نکرد اومد داخل لاک دفاعی فقط همین !
من که وقت کوشی ندیدم ! اون چندبار افتادنها خب پیش میاد دیگه ! !
ولی به نظر من از 5تا افساید گرفته شده 2تاش اشتباه بود
اونجام واعضی تابلو برهانی رو زد !
.. :(

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

بازی تا وقتی که استقلال گل نزده یود واقا تهاجمی و زیبا بود ولی حیف گل که زدیم جباری تعویض شد دفاع اومد تو:blink:
مجیدی هم اگه بعد از گل میاورد تو حتی به جای برهانی احتمالا الان نتیجه این نبود
فکر کنم اخرین مساوی با پیروزی هم دقایق اخر گل مساوی رو خوردیم واقعا حیف بود دقایق پایانی گل خوردیم

امیدوارم روحیه تیم بالا بمونه تا خیلی راحت بازی های آینده را ببریم;)

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
الان تو برنامه ورزش از نگاه 2 عنوان شد : از این به بعد تخلفات تماشاچی ها درون استادیوم منجر به کسر امتیاز از 1 تا 3 امتیاز و حتی بیشتر از تیم میشه !! :blink:

مگه اینها میتونن بدون اتفاق نظر با فیفا از این قانون های خودساخته بذارن ؟؟!

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
خب اين دربي هم 1-1 شد. هر چند استقلال ميتونست برنده بشه :D
در گفت و گو با فارس
سيار: داور دو پنالتي پرسپوليس را نديد

شرمنده سيار كدومه؟ :blush: درست يادم نمي آد كدوم بود اما اخبار ورزشي شب با كارشناس داوري كه صحبت كرد گفت آفسايد برهاني اوليش آفسايد نبود - پنالتي روي برهاني درست بود - قرباني هم به خاطر هند عمد بايد اخراج ميشد. هيچ حرفي از خطاي پنالتي روي كريم باقري و ... نزدن.

نیمه دوم رفته بود تو دفاع در حالی که اگر بازی خودشون رو می کردند نتیجه بهتر از این می شد و بعد هم جباری رو آورد بیرون که به نظر من به جای جانواریو می آورد بهتر بود
البته جباري مصدوم شد براي همين تعويض شد.

حال كردم قطعا نيست ديگه :lol:

الان تو برنامه ورزش از نگاه 2 عنوان شد : از این به بعد تخلفات تماشاچی ها درون استادیوم منجر به کسر امتیاز از 1 تا 3 امتیاز و حتی بیشتر از تیم میشه !! :blink:

مگه اینها میتونن بدون اتفاق نظر با فیفا از این قانون های خودساخته بذارن ؟؟!

كدوم قانون ليگ ايران با فيفا هماهنگه آق فرزاد؟ :lol:

Last edited:

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
خوب به لطف داوری و عقب کشیدن غیر منطقی در نیمه ی دوم ، این بازی هم مساوی شد !
کار تیم داوری این بازی رو مقایسه کنید با بازیهای گذشته که تیم داوری اروپایی بود
nea.gif
با این داوری افتضاحی که از اول فصل داشتند خیلی مسخره بود کمک داور ایرانی گذاشتن !
laugh2.gif
laugh2.gif

امان از این شانس قطبی !
t5hq2u.gif

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
nea.gif
با این داوری افتضاحی که از اول فصل داشتند خیلی مسخره بود کمک داور ایرانی گذاشتن !
laugh2.gif
laugh2.gif

امان از این شانس قطبی !
t5hq2u.gif
قلعه نوعی جوابش کوبنده بود آ !
اما حتما نیست دیگه ! :D

اکبری اگه تو اون موقعیت 1 به 4 یه پاس درست میداد گل دوم رو میزدیم دیگه اصلا ترکیده بودن :(
گل دوم و که نزدن گفتم مساوی ه تموومه :(
دقیقه 86 .. خدا!! دقیقا لحظه ای که من پرسیدم دقیقه چنده ؟

اعصابمو خورد کردن اه ! :(
اینم از تیم ما !

ولی خدائی اون تیکه برهانی رو تابلو زد هر اوسکولی بود میفهمید .. این دیگه دست همه اسوکلورا از پشت بسته !
عجب آ !
قربانی هند ؟ کججا ؟من ندیدم !
اون تیکه به نظر من فاصله یکی 2متر بود تمام داورها میدونن توپ با اون شدت فرصت تصمیم گیری خیلی کمه !
پتروویچ هم که اون صحنه تابلو دایبینگ کرد ..
دیگه صحنه ای من ندیدم که بگن خطا بوده ؟!
در ضمن اخر بازی هم مارو پشت محوطه جریمه زدن .. داور اوسکول خطا نگرفت !
خیلی از اوت ها هم اشتب بود !

اما خودمونیم ها !
تیم خیلی بهتر حرکت کرد !
برهانی هم نشون داد ماشالله تو اوج رفته ! هر بازی یک گل .. نشونه خوبیه !
ولی حیف مجیدی ه که رو نیمکت نشسته حقش نیست ..
:(
( سیار هم همون ..... ) :D

Ali1441

Registered User
لایک‌ها
0
جالبيش اينه که کارشناس داوري نفهميده که قرباني اصلا تو بازي کارت زرد نگرفت که بخواد کارت زرد دومش رو بگيره و بعد اخراج شه، فقط از استقلال برهاني کارت زرد گرفت. عجب کارشناسهاي داوري داريم، خدا حفظشون کنه !

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
سلام به همه رفيقای آبی
به نظر من استقلال تو نيمه اول که خيلی بهتر بود،پنالتی هم که از از دست رفت ديشب تو ورزش از نگاه 2 نشون داد،من چيزی از پنالتی واسه حريف نديدم،اگه اون پنالتی گرفته ميشد نتيجه خيلی متفاوت بود دفاع اس اس هم بهتر شده،اگه 1 کم دقت ميکردن مخصوصاً تو همون صحنه اکبری الان نتيجه خيلی فرق داشت
100% اس اس تو بازی برگشت از اينی که بود خيلی بهتر خواهد بود،1 چيز جالب هم که اين پرسپوليسيا 40 دقيقه خوب حرص خوردن تو ورزشگاه:grrr:،از همون وسط بازی داشتن صندلی خورد ميکردن:crying:،خدا رحم به استاديوم و اتوبوس رانی کرد که اينا نباختن،چه عشقيم کردن با گل مساوی:eh:

حال كردم قطعا نيست ديگه :lol:

:lol:

قلعه نوعی جوابش کوبنده بود آ !
اما حتما نیست دیگه ! :D

:D

اينا همه تأييد ميشه ،100%نيست ديگه:D

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
من نميدونم چرا شما هي ميگيد كه قطبي هم به خبرنگارا گفته فلان ، نمي خوام توجيه كنم قطبي هم بهتر بود نمي گفت اين كلمه رو ، ولي قطبي به يه سري خبرنگار (( بهتره بگم كذب نگار )) كه يه مشت جفنگ و دروغ در مورد تيم نوشتن اين حرفو زد همه ما هم ميدونيم كه اين كذب نگارهاي عزيز چقدر دنبال ايجاد حاشيه براي تيمها هستن . اما مگر قطبي بنده خدا به قلعه نويي چي گفته بود كه آقاي قلعه نويي ميگه : افشين قطبي كسي نيست كه بتواند درباره‌ي من صحبت كند. آخه قطبي كه حرفي نزده كه فلعه نويي اين طور عصباني شده .
پس اين دو موضوع اصلا ربطي به هم نداره .
اديت : بعدشم ، امپراطور چند مرحله به خاطر حرفش عذرخواهي كرد ، حتي در يكي از مصاحبه هاي ديروزش هم باز از خبرنگارها (( نه كذب نگار ها )) دلجويي كرد .
ضمن اين كه مگه امير قلعه نويي خودش به قول بچه ها الكس فرگوسن هست يا خوزه كه ديگه مربيهاي ايران رو به پاي خودش كسي نميدونه ؟

اقا بی خیال شید. لطفا توهین به همدیگه نکنید. بازی تموم شد رفت. به فکر بازیهای بعدی باید باشیم.

شما بیفتید به جون هم که نتیجه عوض نمیشه!!!!

كاملا موافقم ، اينم يه بازي بود كه هر كدوم دوست داشتيم تيم خودمون ببره ، اما به هر حال اون طور كه ميخواستيم نشد . بهتره كه بيخيال بشيم و به همديگه توهين نكنيم . اون چيزي كه پايدار هست دوستي هست . من نه به عنوان يه پيشكسوت ، كه به عنوان يه تازه وارد از دوستان ميخوام ديگه بيخيال شيد و كدورتي اگه پيش اومده برطرف كنيم .

Last edited:

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
nea.gif
laugh2.gif
laugh2.gif

امان از این شانس قطبی !
t5hq2u.gif
اگه داور يه پنالتي واسه شما نگرفت
2 تا پنالتي و يك اخراجي هم به ضرر پرسپوليس كار كرد .

ضمن اين كه تو دربي قبل واقعا تيم اسپانيايي برا استقلال خوب كار كرد ، دو تا پنالتي پرسپوليس رو نديد .

افشين هم واقعا شانس آورد كه تيرك تيم پرسپوليس دو بار محافظ تيمش شد :lol:، باقي صحنه ها كه بماند

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
اگه داور يه پنالتي واسه شما نگرفت
2 تا پنالتي و يك اخراجي هم به ضرر پرسپوليس كار كرد .

ضمن اين كه تو دربي قبل واقعا تيم اسپانيايي برا استقلال خوب كار كرد ، دو تا پنالتي پرسپوليس رو نديد .

افشين هم واقعا شانس آورد كه تيرك تيم پرسپوليس دو بار محافظ تيمش شد :lol:، باقي صحنه ها كه بماند

من نمیدونم این 2 تا پنالتی کی هی میگین چیه ؟ جز این پرویز سیار نفهم کسی هست که بگه پیروزی 2 تا پنالتی کرده؟
ولی خداوکیلی پنالتی SS رو ببینید !
داور 2 متری نگرفت !!!! :(:(:(:(
حیف شد در رفتن !

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
من نميدونم چرا شما هي ميگيد كه قطبي هم به خبرنگارا گفته فلان ، نمي خوام توجيه كنم قطبي هم بهتر بود نمي گفت اين كلمه رو ، ولي قطبي به يه سري خبرنگار (( بهتره بگم كذب نگار )) كه يه مشت جفنگ و دروغ در مورد تيم نوشتن اين حرفو زد همه ما هم ميدونيم كه اين كذب نگارهاي عزيز چقدر دنبال ايجاد حاشيه براي تيمها هستن . اما مگر قطبي بنده خدا به قلعه نويي چي گفته بود كه آقاي قلعه نويي ميگه : افشين قطبي كسي نيست كه بتواند درباره‌ي من صحبت كند. آخه قطبي كه حرفي نزده كه فلعه نويي اين طور عصباني شده .
پس اين دو موضوع اصلا ربطي به هم نداره .
اديت : بعدشم ، امپراطور چند مرحله به خاطر حرفش عذرخواهي كرد ، حتي در يكي از مصاحبه هاي ديروزش هم باز از خبرنگارها (( نه كذب نگار ها )) دلجويي كرد .
ضمن اين كه مگه امير قلعه نويي خودش به قول بچه ها الكس فرگوسن هست يا خوزه كه ديگه مربيهاي ايران رو به پاي خودش كسي نميدونه ؟

كاملا موافقم ، اينم يه بازي بود كه هر كدوم دوست داشتيم تيم خودمون ببره ، اما به هر حال اون طور كه ميخواستيم نشد . بهتره كه بيخيال بشيم و به همديگه توهين نكنيم . اون چيزي كه پايدار هست دوستي هست . من نه به عنوان يه پيشكسوت ، كه به عنوان يه تازه وارد از دوستان ميخوام ديگه بيخيال شيد و كدورتي اگه پيش اومده برطرف كنيم .

سلام دوست عزیز :)

فرمایش شما صحیحه .. چندین بار هم عنوان شده که " بی احترامی " از جانب هر کی باشه نکوهیدس

عرض من این بود که خبرنگارها بد جور رو اعصاب میرن با بعضی از سوالاشون اونهم بعد از یه مسابقه به این سنگینی و پر استرسی گیر داده بودن به شیوه بازی تدافعی ، ظاهرا قلعه نوعی هم یهو داغ کرده ، البته هنوز فقط خبرش عنوان شده و کسی خودش چیزی نشنیده ، مقایسه قطبی با قلعه نوعی هم بخاطر این بود که عنوان کنم آقای قطبی که همواره بابهترین ادبیات هم با خبرنگار ها صحبت میکنه رو همین خبرنگارها تا مرز انفجار میبرن ، چه برسه به امیر خان ما که رسما عصبی و جدی هم هست

از محبتتون برای رفع کدورت ممنونم برادر ، تا دوستان عزیز مانند شما و خیلی های دیگه هستن جا واسه کدورت باقی نمیمونه :)

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
با تشکر ادیت شد.

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا