راستی من نفهمیدم اخر سر جمله چی شد فرزاد جان ؟
راستی من نفهمیدم اخر سر جمله چی شد فرزاد جان ؟
:blink:
زلانان برهانی .. هنوز امید مائی !نه بابا .. این جمله امضا نیست !
این مسابقه هم دوستانه محسوب میشد .. فقط خودتون مبصر خودتون باشید ! به نیابت 4 گل 4 بار این جمله عبرت آموز رو با خودتون تکرار کنید !
![]()
اها .......من امروز مخم %&^$&%^ شده !!!!:blink:
رضا .. چرا تو امضا گذاشتی جمله رو برادر .. دوستانه بوده بازی شرط و شروط نداشته واسه شوخی گفتم اون جمله رو 4 بار تکرار کنید !![]()
برش دار از امضات
ساسان تو هم یکی طلبت !![]()
پ.ن : چرا همه این شرطبندی های اخیر یا مساوی میشه یا دوستانه ؟ :دی
قرار بود 6 بار تکرار کنیم (ببخشید ، تکرار کنید). البته به مناسبت عدد زیبا و دل انگیز 6 آقا فرزاد![]()
:blink:
رضا .. چرا تو امضا گذاشتی جمله رو برادر .. دوستانه بوده بازی شرط و شروط نداشته واسه شوخی گفتم اون جمله رو 4 بار تکرار کنید !![]()
برش دار از امضات
ساسان تو هم یکی طلبت !![]()
اخه این جملت خیلی توهمه :دی .......... 1 بار تکرار کردم یه جوری شدم ..... دکترم گفته 3 تای دیگه رو تو 3 هفته مختلف توی خواب که حواست سر جاش نیست بگو بلکه چشات 4 تا نشه :دیهمش تقصیر روح فردینه که این چند روزه دست از سر من بر نمیداره ! :happy:
راستی جمله هاتون رو که 4 بار تکرار کردین ؟!![]()
پ.ن : چرا همه این شرطبندی های اخیر یا مساوی میشه یا دوستانه ؟ :دی
یه بازی خیلی حساس در Stamford Bridge هفته ی بعد برگزار میشه بین تیم های اول و دوم لیگ یعنی چلسی و لیورپول . من همین الان روی چلسی می بندم اگه کسی حاضره اعلام آمادگی کنه D
فرزاد جان من احتمالا تا فردا جمله رو برات پی ام میکنم (در واقع پیشنهاده) . ان شالله دیگه مثل این شرط بندی های اخیر نیست از اون جهت که وقت زیاده و فرصت کافی برای هماهنگ کردن جمله وجود داره ... ولی مطمئنا گذشتی در کار نخواهد بودالبته واضح و مبرهن است که منم با چلسی هستم ..![]()
I'm Blue in This![]()
//
![]()
من از هیچکدوم خوشم نمیاد ولی حداقل لیورپول قرمزه !!!!!!!!
مانرک جان خیلی خشن شدی :دی
قرمزا بیان حال این ابیا رو بگیریم![]()
چلسی بعد از رم تیمه دومه منه.
من هم چلسی.
تاپیک رسما شده بود کبریت بی خطر ... همه شرط می بستن و میدونستن که مجازاتی در کار نخواهد بود
اسم آی دیت /// دوباره اینویزبل
راستی برای مساوی هم تدابیری بیاندیش !!![]()
i پایه ای با هم ویزیبل میشیم !!![]()
پسر دوباره من و تو یه طرف؟ فکر میکردم هنوز هم سایه ی منو با تیر میزنی /// پی ام رو چک کن