• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کافه فوتبال

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
راستی من نفهمیدم اخر سر جمله چی شد فرزاد جان ؟

فرزاد اينو گفته
:blink:

زلانان برهانی .. هنوز امید مائی ! :D نه بابا .. این جمله امضا نیست ! :p این مسابقه هم دوستانه محسوب میشد .. فقط خودتون مبصر خودتون باشید ! به نیابت 4 گل 4 بار این جمله عبرت آموز رو با خودتون تکرار کنید ! :D

بعدش چون امروز سرش شلوغه من به نيابت از اون جمله بالا رو براتون ترجمه مي كنم :

شرط اينه كه خودتون مبصر خودتون باشيد 6 بار بگيد پرسپوليس سرور استقلاله :p:p

پ.ن 1: فرزاد جون مگه چي ميشه يه بار من به جاي شما جمله شرط بنديو بگم. چيزي كه نميشه . ما دو تا داداشيم مثل مدادتراشيم :D
پ.ن2: مي دونيد چرا 6 بار بايد بگيد ديگه ;)
پ.ن3: الان مانرك مياد ميگه چرا تاپيكو منحرف كرديد . مانرك جان شرمنده ديگه تكرار نميشه :cool:

Last edited:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797

رضا .. چرا تو امضا گذاشتی جمله رو برادر .. دوستانه بوده بازی شرط و شروط نداشته واسه شوخی گفتم اون جمله رو 4 بار تکرار کنید ! :D

برش دار از امضات

ساسان تو هم یکی طلبت ! :D

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
اه اه این چه بازییییی بود . هر چی رم حمله کرد اینتر گل زد . شانس آوریم دوستانه بود ;)

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325

رضا .. چرا تو امضا گذاشتی جمله رو برادر .. دوستانه بوده بازی شرط و شروط نداشته واسه شوخی گفتم اون جمله رو 4 بار تکرار کنید ! :D

برش دار از امضات

اها .......من امروز مخم %&^$&%^ شده !!!!
پ.ن : چرا همه این شرطبندی های اخیر یا مساوی میشه یا دوستانه ؟ :دی

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797

همش تقصیر روح فردینه که این چند روزه دست از سر من بر نمیداره ! :happy:

راستی جمله هاتون رو که 4 بار تکرار کردین ؟! :cool:

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
قرار بود 6 بار تکرار کنیم (ببخشید ، تکرار کنید). البته به مناسبت عدد زیبا و دل انگیز 6 آقا فرزاد ;)

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
قرار بود 6 بار تکرار کنیم (ببخشید ، تکرار کنید). البته به مناسبت عدد زیبا و دل انگیز 6 آقا فرزاد ;)
127fs2408344.gif

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123

برش دار از امضات

فردين جون يه ذره واسه ما هم مرام بذاري چي ميشه :p باشه يكي طلبم :blink: ولي نامردي نباشه ها .
پ.ن : شرط بنديتون رسما به فنا رفت. :D

reza_badkonaki

کاربر فعال
لایک‌ها
325
همش تقصیر روح فردینه که این چند روزه دست از سر من بر نمیداره ! :happy:

راستی جمله هاتون رو که 4 بار تکرار کردین ؟! :cool:
اخه این جملت خیلی توهمه :دی .......... 1 بار تکرار کردم یه جوری شدم ..... دکترم گفته 3 تای دیگه رو تو 3 هفته مختلف توی خواب که حواست سر جاش نیست بگو بلکه چشات 4 تا نشه :دی

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17

مساوی که مساویه کاریش نمیشه کرد ولی بحث دوستانه بودن خب بر میگرده به طرف برنده . در مورد من اینجوریه که اگه برنده بشم مطمئن باش که جمله رو توی امضای طرف بازنده می ذارم (کلا سلیقه ایه )
---
یه بازی خیلی حساس در Stamford Bridge هفته ی بعد برگزار میشه بین تیم های اول و دوم لیگ یعنی چلسی و لیورپول . من همین الان روی چلسی می بندم اگه کسی حاضره اعلام آمادگی کنه . مطمئن هم باشید که جمله آماده ست اصلا هم خبری از جملات الکی و دوستانه نیست D

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
یه بازی خیلی حساس در Stamford Bridge هفته ی بعد برگزار میشه بین تیم های اول و دوم لیگ یعنی چلسی و لیورپول . من همین الان روی چلسی می بندم اگه کسی حاضره اعلام آمادگی کنه D

البته واضح و مبرهن است که منم با چلسی هستم .. :cool:

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
البته واضح و مبرهن است که منم با چلسی هستم .. :cool:
فرزاد جان من احتمالا تا فردا جمله رو برات پی ام میکنم (در واقع پیشنهاده) . ان شالله دیگه مثل این شرط بندی های اخیر نیست از اون جهت که وقت زیاده و فرصت کافی برای هماهنگ کردن جمله وجود داره ... ولی مطمئنا گذشتی در کار نخواهد بود

تاپیک رسما شده بود کبریت بی خطر ... همه شرط می بستن و میدونستن که مجازاتی در کار نخواهد بود
- - -
اسم آی دیت /// دوباره اینویزبل :(
---
بحث ها دوستانه ست و من شخصا مخلص همه هستم ولی کلا در مورد جمله ی مورد نظر خودم / خودمون (گروه طرف چلسی ) کاملا جدی هستیم

ادیت : در صورت شرکت کاربر / کاربرانی از طرف لیورپول من جمله ی مورد نظر رو برای همه پی ام میکنم تا تصمیم گیری بشه (فعلا که فقط امیر و فرزاد شرکت کردن)

Last edited:

reza_badkonaki

کاربر فعال
لایک‌ها
325
من از هیچکدوم خوشم نمیاد ولی حداقل لیورپول قرمزه !!!!!!!!
مانرک جان خیلی خشن شدی :دی
قرمزا بیان حال این ابیا رو بگیریم
52qanv9.gif

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
چلسی بعد از رم تیمه دومه منه.

من هم چلسی.

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
من از هیچکدوم خوشم نمیاد ولی حداقل لیورپول قرمزه !!!!!!!!
مانرک جان خیلی خشن شدی :دی
قرمزا بیان حال این ابیا رو بگیریم
52qanv9.gif

ای بابا . آقا ما توی پرشین تولز به اندازه ی کافی دشمن خونی داریم تو دیگه زیادترشون نکن . جدای از شوخی فکر کنم خودت هم تصدیق میکنی تاپیک یه خرده داشت از حالت جدیش فاصله می گرفت . مثلا شرط بندی هایی که اوایل استارت تاپیک انجام شده بود همه ش به نتیجه رسید ولی این اواخر تقریبا هیچ شرط بندی ای به سرانجام نرسیده بود . البته نه اینکه کسی تقصیر داشته باشه .کلا حس میکنم یه خرده تعارف و تعارف بازی باعث شد طرف برنده نتونه اون چیزی که دلش میخواد رو بگه وگرنه بحث استارتر و استارتر بازی نیست چون من همیشه این کار رو مضحک و مسخره میدونستم . تمام حس شرط بندی هم به استرس باخت و گذاشتن جمله توی امضاست ... به هر حال این تاپیک برای دور هم بودن استارت شده . امیدوارم روزهای خوبی رو در کنار هم داشته باشیم

چلسی بعد از رم تیمه دومه منه.
من هم چلسی.

پسر دوباره من و تو یه طرف؟ فکر میکردم هنوز هم سایه ی منو با تیر میزنی /// پی ام رو چک کن

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
تاپیک رسما شده بود کبریت بی خطر ... همه شرط می بستن و میدونستن که مجازاتی در کار نخواهد بود

همین دیگه !
angry.gif
/ بس که تو غیبت داشتی اینا اینطوری کردن !!
angry.gif
/ راستی برای مساوی هم تدابیری بیاندیش !!
angry.gif

اسم آی دیت /// دوباره اینویزبل

اسم آیدیم رو که الان دوست دارم ، ولی نمیخواستم اینطوری بشه
3572.gif
/ کلا همه چیزم پرید !!
3572.gif
، هیچکی منو نمیشناسه پارسا !!
3572.gif
// خودت مگه نیستی مردک ؟!
490.gif
به من چرا گیر میدی ؟!!
490.gif
پایه ای با هم ویزیبل میشیم !!
490.gif

//

کلا این لیورپول طرفدار هم داره اینجا ؟ مگه اینکه پرسپولیسی ها ببندن که بازم زیاد توجیه علمی نداره این قضیه !!
6541.gif

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
راستی برای مساوی هم تدابیری بیاندیش !!
angry.gif

برای مساوی در بازی تیم های بزرگ چاره ای نیست . ولی برای مساوی بین یه تیم و بزرگ و کوچیک چاره هست . مثلا من در بازی رئال - اتلتیکو بیلبائو روی بیلبائو می بندم به شرطی که مساوی رو هم رئالی ها به من بدن . یعنی اگه مساوی شد هم من برنده محسوب بشم . به همین راحتی ... ان شالله خودم پیش قدم میشم .حتی میشه روی یه سری بازی بست . مثلا من سر 5 بازی بعدی رئال توی لالیگا اعلام آمادگی میکنم به شرطی که مساوی ها هم مال من باشه (البته مثال زدم فقط ... ولی کلا آمادگی یه همچین کاری رو دارم)
i پایه ای با هم ویزیبل میشیم !!
490.gif

هرگز . یارو آن هست میری توی پروفایلش , رسما هر کاری داره میکنه رو میتونی ببینی . داره پی ام میده میتوی ببینی داره پستش رو ادیت میکنه میتونی ببینی داره یه تاپیک رو میبینه میتونی ببینی (رسما کاربر ضایع کن هست)

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
پسر دوباره من و تو یه طرف؟ فکر میکردم هنوز هم سایه ی منو با تیر میزنی /// پی ام رو چک کن

شک نکن که هنوز هم میزنم :D

حالا تو پی ام رو چک کن.

من رفتم تا شب بیام. ما قهرمانیم :rolleyes:

بالا