• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
به چه حقی کامنت منو پاک کردید ....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هرکی پاک کرده بیاد بگه...چرا؟؟؟؟؟
قطبی حالیش نیس که دیکارمو رو میذاره....اینو میگم..ضمنا ما یه مستاجر اصفهانی داریم دیگه نمیخواد دوست من خودتو قایم کنی..؟؟؟
اصفهانیا رو از خودشون بهتر میشناسم...

سلام دوست عزيز , من كامنت شما رو نديدم و جريانش رو هم نميدونم . اما ظاهرا به نظر ميرسه يه مقدار در مورد اصفهانيها تند روي كرديد ؟ من اصفهاني نيستم , ولي به هر حال اينكه ما بخوايم از روي مسئولين و بازيكناي سپاهان كل مردم اصفهان رو زير سوال ببريم اشتباه هست . اينجا هم كه تاپيك پرسپوليس هست و پرسپوليس تو تمام ايران طرفدار داره , يعني بيشتر مردم ايران طرفدار پرسپوليسن . پس نبايد در مورد مثلا اصفهانيها تند روي كنيم و جز رو به كل تعميم بديم .

TakDVD

Registered User
لایک‌ها
2
اول تبریک به همه ی دوستان پرسپولیسی واسه برد دلچسبشون !

در مورد خیابانی :
اقایون خانوما ! نظرتون چیه پول جمع کنیم دییه اش رو بدیم اشتراکی بکشیمش ؟ خدا وکیلی راحت میشیم !
یا پول بزاریم حق گزارش هر بازیشو بدیم دیگه گزارش نکنه ! راحت با هر حرفش میره رو نرو آدم !
:lol:

آخ اگه مي شد من اولين نفر بودم .... اين خياباني :f34r:

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
چرا پاک میکنید کامنتامو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بیا دلیلشو بگو.....
منم الان اومدم دیدم کامنتم پاک شده تعجب کردم!!!

البته حوصله ندارم که بگم چه کسی پاکش کرده و دلیلش چیه و اینا!!

به بحثمون در مورد پرسپولیس ادامه میدیم.

یکی زمان و مکان بازی بعدی رو اعلام کنه پیلیز :*

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزيز , من كامنت شما رو نديدم و جريانش رو هم نميدونم . اما ظاهرا به نظر ميرسه يه مقدار در مورد اصفهانيها تند روي كرديد ؟ من اصفهاني نيستم , ولي به هر حال اينكه ما بخوايم از روي مسئولين و بازيكناي سپاهان كل مردم اصفهان رو زير سوال ببريم اشتباه هست . اينجا هم كه تاپيك پرسپوليس هست و پرسپوليس تو تمام ايران طرفدار داره , يعني بيشتر مردم ايران طرفدار پرسپوليسن . پس نبايد در مورد مثلا اصفهانيها تند روي كنيم و جز رو به كل تعميم بديم .

در تائید حرف دوستمون باید بگم اصفهان یکی از پرسپولیسی ترین شهرهای ایران هست.
در ضمن توهین کردن کلا کار درستی نیست.پست های شما هم فکر می کنم به همین دلیل توسط مدیر بخش ورزش پاک شده.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام :)

تبریک میگم .. خیلی بازی دلچسبی بود ، پرسپولیس خیلی عالی بازی کرد و از همه لحاظ سر بود ، یه پنالتی هم واسه پرسپولیس گرفته نشد فکر کنم گل سپاهان هم ظاهرا افساید بوده ولی من دقیق ندیدم

سپاهانی ها خیلی جو درست کرده بودن قبل بازی .. البته مثل همیشه ولی این بار هم چاره ساز نشد ! :D

این جناب عقیلی ! هم که ازش نگم بهتره رو گل دوم نیکبخت عالی از جریان بازی خارجش کرد .. خوبه علی دائی نظاره گر باشه دفاع فیکس تیم ملی رو !!!

ولی دلم واسه دی کارمو خیلی سوخت به خدا .... :( جلو اینهمه تماشاگر .. منم به نظرم اونقدا بد نیست .. گل کردن اون توپ ها همونقدر که سادس مشکل هم هست وقتی فشار رو آدم باشه قبول کنید ..البته ستاره هم نیست یک مهاجم تا حدودی خوب

خلاصه که تبریک ... برد دلچسبی بود

راستی بیشتر از همه هم واسه حسام خوشحال شدم که رفته بود استادیوم .. :)

در مورد خیابانی :
اقایون خانوما ! نظرتون چیه پول جمع کنیم دییه اش رو بدیم اشتراکی بکشیمش ؟ خدا وکیلی راحت میشیم !
یا پول بزاریم حق گزارش هر بازیشو بدیم دیگه گزارش نکنه ! راحت با هر حرفش میره رو نرو آدم !

علیرضا پیشنهادت حرف نداره ! :D من که پایه م !:D

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
قطبی یه مصاحبه جالب انجام داده که واقعاً خنده دار بودش کلی خندیدیم

قطبي: قول قهرماني پرسپوليس در ايران و آسيا را مي‌دهم

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: دوباره قول مي دهم كه پرسپوليس در ليگ برتر و در ليگ قهرمانان آسيا قهرمان خواهد شد. افشين قطبي پس از پيروزي 3 بر يك مقابل سپاهان اظهار داشت: دوباره قول مي‌ دهم اين تيم قهرمان مسابقات داخلي و آسيايي شود. وي خاطر نشان كرد: اين بازي دو نيمه داشت. نيمه اول در اختيار سپاهان بود و نيمه دوم ما جريان بازي را در اختيار گرفتيم. اين پيروزي را به هواداران تبريك مي‌گويم زيرا حكم يك دربي را برايمان داشت. سرمربي پرسپوليس تاكيد كرد: سپاهان تيم خيلي خوبي است و امروز نشان داد يكي از بهترين هاي فوتبال ايران است. شايسته پيروزي بوديم؛ اگر چه در نيمه دوم فرصت‌هاي زيادي را نيز از دست داديم. وي افزود: كريم باقري نشان داد كه در كنار عليرضا نيكبخت واحدي و علي كريمي، بازيكنان بزرگي هستند.
قطبي گفت: درباره گل دوم سپاهان نظري نمي‌دهم؛ اما درستي يا نادرستي آن را به خبرنگاران واگذار مي‌كنم.
وي افزود: بعد از دريافت 2 گل، براي آنكه فضاها را از حريف بگيريم، دي كارمو را با آتسو تعويض كردم. او كنار نيكبخت قرار گرفت و به طور كلي، سيستم ما تغيير كرد. ايوان پتروويچ و علي كريمي فضاها را به خوبي بستند تا نيمه دوم شانس ما براي پيروزي بيشتر شود.

سرمربي پرسپوليس در مورد مهاجم برزيلي سرخپوشان خاطر نشان ساخت: دي كارمو گل نزد؛ اما تصميماتي عالي در مسابقه داشت. وي دو گل صد در صد را به هدر داد و بعد از خراب كردن توپ ها، چهره اش به طول كلي تغيير كرد و روحيه اش پائين آمد. اطمينان دارم روز به روز بهتر خواهد شد و از هواداران و خبرنگاران مي‌خواهم كه صبر كنند.

وي درباره عملكرد خط دفاعي پرسپوليس گفت: فرانك آتسو، سپهر حيدري و باقري‌ها سه بازيكن پر تلاش ما هستند؛ اما حيدري تسلط كامل به زبان فارسي دارد و راحت تر مي‌تواند سازماندهي كند.

حالا ببینم شما هم میفهمید کجاش خنده داره ؟؟!!!
4fvfcja.gif

VOID OF SILENCE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: دوباره قول مي دهم كه پرسپوليس در ليگ برتر و در ليگ قهرمانان آسيا قهرمان خواهد شد. افشين قطبي پس از پيروزي 3 بر يك مقابل سپاهان اظهار داشت: دوباره قول مي‌ دهم اين تيم قهرمان مسابقات داخلي و آسيايي شود. وي خاطر نشان كرد: اين بازي دو نيمه داشت. نيمه اول در اختيار سپاهان بود و نيمه دوم ما جريان بازي را در اختيار گرفتيم. اين پيروزي را به هواداران تبريك مي‌گويم زيرا حكم يك دربي را برايمان داشت. سرمربي پرسپوليس تاكيد كرد: سپاهان تيم خيلي خوبي است و امروز نشان داد يكي از بهترين هاي فوتبال ايران است. شايسته پيروزي بوديم؛ اگر چه در نيمه دوم فرصت‌هاي زيادي را نيز از دست داديم. وي افزود: كريم باقري نشان داد كه در كنار عليرضا نيكبخت واحدي و علي كريمي، بازيكنان بزرگي هستند.
قطبي گفت: درباره گل دوم سپاهان نظري نمي‌دهم؛ اما درستي يا نادرستي آن را به خبرنگاران واگذار مي‌كنم.
وي افزود: بعد از دريافت 2 گل، براي آنكه فضاها را از حريف بگيريم، دي كارمو را با آتسو تعويض كردم. او كنار نيكبخت قرار گرفت و به طور كلي، سيستم ما تغيير كرد. ايوان پتروويچ و علي كريمي فضاها را به خوبي بستند تا نيمه دوم شانس ما براي پيروزي بيشتر شود.

سرمربي پرسپوليس در مورد مهاجم برزيلي سرخپوشان خاطر نشان ساخت: دي كارمو گل نزد؛ اما تصميماتي عالي در مسابقه داشت. وي دو گل صد در صد را به هدر داد و بعد از خراب كردن توپ ها، چهره اش به طول كلي تغيير كرد و روحيه اش پائين آمد. اطمينان دارم روز به روز بهتر خواهد شد و از هواداران و خبرنگاران مي‌خواهم كه صبر كنند.

وي درباره عملكرد خط دفاعي پرسپوليس گفت: فرانك آتسو، سپهر حيدري و باقري‌ها سه بازيكن پر تلاش ما هستند؛ اما حيدري تسلط كامل به زبان فارسي دارد و راحت تر مي‌تواند سازماندهي كند.

4fvfcja.gif

اینو میگی؟! اما حيدري تسلط كامل به زبان فارسي دارد یا اینو پيروزي 3 بر يك مقابل سپاهان

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34

4fvfcja.gif

حيدري و آتسو هر دو فارسي زبان هستند :p
شايدم كسي كه خبر رو نوشته اشتباه داشته . چون سوتي داره خبرش

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0

اینجاش:D

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
بچه ها به راستی این (ها) بعد از فامیلی باقری ها چه معنی میتونه داشته باشه :lol: مرد حسابی برو ثبت احوال عوضش کن خوب :lol:

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
اول تبریک به همه ی دوستان پرسپولیسی واسه برد دلچسبشون !

در مورد خیابانی :

:rolleyes: چ يبگم والله
راستي يكي نگفت بازي بعدي جريانش چجوريه ها

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
پنج شنبه 9 آبان
مقاومت سپاسی - پرسپولیس
ورزشگاه حافظیه شیراز
ساعت 14:45

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
پنج شنبه 9 آبان
مقاومت سپاسی - پرسپولیس
ورزشگاه حافظیه شیراز
ساعت 14:45

من نمیرم ورزشگاه.:f34r:

چون معمولا بازی های پرسپولیس توی شیراز خیلی شلوغ میشه.:cool:

اگه بازی استقلال بود راحت تر میشد برم.:blush:

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
جدی
روی سوال من فکر کنید ببینید میتونید حدس بزنید ؟؟؟؟ یه تست هوش برای پرسپولیسی ها

ببینم آقایون پرسپولیس باهوش هستند یا خانوم ها

همچنان میخنیدیم .............................

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
شاید منظورت اون قسمتی هست که گفته درستی یا نادرستی گل دوم رو به خبرنگاران واگذار می کنه ! آره ؟

TakDVD

Registered User
لایک‌ها
2
دی کارمو مهاجم جوان پرسپولیس بعد از پایان مسابقه تیمش در مقابل سپاهان بخاطر از دست دادن موقعیت های پیاپی، در مقابل تشویق تماشاگران پرسپولیس گریست

Multimedia%5Cpics%5C1387%5C8%5CPhoto%5C385.jpg

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
اونم بود ولی دلیل اصلی نیست
یکم بیشتر .............

من میدونم شما میتونید

بالا