• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
به غير ديكارمو كلا تيم امروز خيلي بيخيال بازي ميكرد , حتي بعد از گل تلاش آنچناني واسه گل زدن نداشتن .

تایید میشه. اصلا انگار نه انگار که یه گل خورده بودن.

جای کریمی هم خالی بود.

giba-iran30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
209
بازی اصلا" زیبا و تماشاگر پسند نبود ! :blink:

نمیدونم چرا بازیکن های پرسپولیس آخر های بازی به تک تک قضاوت های داور اعتراض میکردن ! :wacko:

Last edited:

miss univers

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من که داره یواش یواش بهم ثابت میشه که پرسپولیس بازی های بیرون آزادی رو نمیتونه ببره !! زور نداره واقعا !!!

غلام پیروانی هم باید بیاد بگه بچه های ما امروز خوب تکل کِردن !!!
بدبختا نمیدونستن چه جوری نتیجه رو نگه دارن ،6 تا کارت که چیزی نبود ،حاضر بودن شهید بدن امروز ولی نتیجه رو نگه دارن !!

داورم که نقش چمن ورزشگاه رو داشت !!! من نمیدونم این عنایت این داورا رو از کدوم غاری در می یاره .فکر کنم این داورای لیگ 1 رو که میخواد بهشون حال بده ،به عنوان بنٌس بهشون یه بازی پرسپولیس رو میده که هرچی دوست دارن گند بزنن !!!!

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
می شه یه صحنه از اسکل بازی های ایشون تو این بازی بگین؟ اگه بخوایم چیزی که تو این بازی دیدیم روش قضاوت کنیم همه اسکل و مرخص بودن.

توپی که تو عمق واسش فرستادن و پشت دفاع صاحب توپ شد مثل احمقها دست و پاش رو گم کرد!
کریم یه بازی بد بازی کرد این دی کارمو از وقتی که اومده داره گند میزنه!
قطبی هم با این که می دید داره بد بازی میکنه تو زمین نگهش داشت که یه گل بزنه بعدش بیاد بیرون و فاتحانه از عملکردش دفاع کنه وبگه دیدید من راست میگفتم!
اگه به اندازه دی کارمو محمد منصوری اینقدر فرصت داده بودند واسه تیم کلی مفید بود.
من نمیگم تیم خوب بود ولی دی کارمو اصلا چه تیم خوب باشه چه بد بد بازی میکنه!این که دیگه قابل دفاع نیست برادر من!

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
دیکارمو بازیکن خوبیه همانطور که آرش برهانی بازیکن خوبیه ولی بازیکن نا آماده ای که از لحاظ بدنی و نه از لحاظ روانی آماده نیست رو نباید توی ترکیب ثابت قرار داد
دیکارمو رو مقایه کنید با احسان خرسندی ! فرهاد خیرخواه !!! محسن خلیلی وقتی ناآماده بود و در ترکیب قرار نمیگرفت با محمد منصوری نیمکت نشین
اگر امروز تک مهاجم نیکبخت بود و منصوری فیکس بازی میکرد و پترویچ و کریم همیشه پشت نیکبخت بازی میکردند 100 % گل میزدیم جدای از هر نتیجه ای که بدست میومد

من صحبتم رو دی کارمو نیست اصلا.شما می گی چون دی کارمو تو ترکیب بود پرسپولیس نبرد که به نظر بنده کاملا غلط و اشتباه هست..پرسپولیس نبرد چون برنامه ای برای بردن نداشت.پاس اول به دوم نرسیده می کشیدن زیرش که این هم به اوت ختم می شد.همه بد بازی کردن از جمله دی کارمو حرف من اینه.شما گیر می دی به دی کارمو بعد ربطش می دی به قطبی .انگار این دوتا فقط گند زدن.همه عین هم بودن.اگه این حرف قبول نداری یه بازیکن شاخص نام ببر.

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
محمد منصوری هم از دقیقه 58 بازی کرد چی شد مثلا؟اومد توپو سانتر کنه رو دروازه اما نمی دونم چرا توپ مستقیم از خط عرضی رفت بیرون:blink:

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
من صحبتم رو دی کارمو نیست اصلا.شما می گی چون دی کارمو تو ترکیب بود پرسپولیس نبرد که به نظر بنده کاملا غلط و اشتباه هست..پرسپولیس نبرد چون برنامه ای برای بردن نداشت.پاس اول به دوم نرسیده می کشیدن زیرش که این هم به اوت ختم می شد.همه بد بازی کردن از جمله دی کارمو حرف من اینه.شما گیر می دی به دی کارمو بعد ربطش می دی به قطبی .انگار این دوتا فقط گند زدن.همه عین هم بودن.اگه این حرف قبول نداری یه بازیکن شاخص نام ببر.

وقتی کل تیم به قول شما داره بد بازی میکنه باید به مربی گیر داد.
کسی فهمید برنامه تیم امروز چی بود؟ مخصوصا نیمه دوم.

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
محمد منصوری هم از دقیقه 58 بازی کرد چی شد مثلا؟اومد توپو سانتر کنه رو دروازه اما نمی دونم چرا توپ مستقیم از خط عرضی رفت بیرون:blink:

5 تا بازی فیکس بازی کردن تا این که از دقیقه 58 بیای تو زمین خیلی فرق داره!!!!!!! اونم وقتی که تیم عقبه و داره بد وبی برنامه بازی میکنه.

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263

پاس عمقی از سپهر حیدری برای نوک حمله
اقا جون وقتی چیزی نمیدونی آخه چرا الکی دانش مربی رو زیر سوال میبری .
دیکارمو کلی هم خوب بازی کرد .
هی به مربی گیر میدن ... تیمی که گل نزنه میبازه ... حاا موقعیت گل درست نمیشه به مربی چه مربوطه
مربی پولش رو سروقت گرفته ، دستیارش رو که آورده ، دبی هم که هی فرت و فرت میره ... دیگه چکار باید برای تیم انجام بده که نداده ...
آخه انصاف داشته باشید ... 2 میلیار که پولی نیست ... حقوق 100 سال کارکردن یه کارگره ... بی انصافا

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
درسته , تيم كلا امروز بد بود ولي وقتي همونطور كه xpin گفت به خاطر اين ديكارمو زد تيمو بهم ريخت جناب قطبي و پست بازيكنا رو عوض كرد معلومه كه تيم بد بازي ميكنه . مگه خط حمله پرسپوليس تو بازيهاي قبلي چه ايرادي داشت كه اين ديكارموي بي ارزه امروز به عنوان بازيساز قرار بود موقعيت سازي كنه ؟؟؟؟ اشتباه از اين بزرگتر ؟؟؟
بعدشم همونطور كه تو پست قبليم گفتم اصلا اين يارو ديكارمو به نظر من تبديل شده به يه عامل ضد روحيه واسه كل تيم و رمق بازي كردنو از تيم ميگيره . دعا ميكنم اين يارو مصدوم بشه و خيال پرسپوليس راحت بشه از دستش (( البته اين طوري كه اين بازي ميكنه كسي روش خطا هم نميكنه :lol::lol: تا حداقل مصدوم بشه ))

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0

خوب منم از اول همینو دارم می گم.شماها اصلو ول کردین چسبیدین به فرع.هی میگین دی کارمو.بابا تیم برنامه نداشت تاکتیک نداشت.بازیکنا همه گندزده بودن.مربی و دی کارمو هم بدتر از بقیه.شما دلیل باخت و تو دی کارمو می بینین اما دلیل باخت بی برنامه بازی کردن بود.

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
ولی به نظر من جدای از بازی امروز که مقصر کل تیم بود نتیجه می گیریم که:

دی کارمو اونقدرا هم که فکر میکردیم بازیکن بدی نیست بلکه خیلی افتضاح تر از اونیه که فکر می کردیم!

کسی خبر نداره امروز بعد از بازی مراسم گریه زاری و شیون نداشت دی کارمو؟ :دی

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
5 تا بازی فیکس بازی کردن تا این که از دقیقه 58 بیای تو زمین خیلی فرق داره!!!!!!! اونم وقتی که تیم عقبه و داره بد وبی برنامه بازی میکنه.

ایشون قبل از گل وارد زمین شدن . بازم تاکید می کنم بی برنامه بودن و تاکتیک نداشتن دلیل باخت بود.حالا چه با دی کارمو چه بی دی کارمو.حالا چه با منصوری چه بی منصوری مطمئنا پرسپولیس می باخت.مقصر هم صد در صد قطبی.

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
ولی به نظر من جدای از بازی امروز که مقصر کل تیم بود نتیجه می گیریم که:

دی کارمو اونقدرا هم که فکر میکردیم بازیکن بدی نیست بلکه خیلی افتضاح تر از اونیه که فکر می کردیم!

دقيقا همينطوره , فكر كنم تا حالا ليگ برتر ايران بازيكني بدتر از اين رو به خودش نديده باشه

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
تيم كلا امروز بد بود ولي وقتي همونطور كه xpin گفت به خاطر اين ديكارمو زد تيمو بهم ريخت جناب قطبي و پست بازيكنا رو عوض كرد معلومه كه تيم بد بازي ميكنه . مگه خط حمله پرسپوليس تو بازيهاي قبلي چه ايرادي داشت كه اين ديكارموي بي ارزه امروز به عنوان بازيساز قرار بود موقعيت سازي كنه ؟؟؟؟ اشتباه از اين بزرگتر ؟؟؟
میشه لطف کنین بگین جای چه کسانی نسبت به بازی قبل تغیر کرده بود؟که هی میگین پست بازیکنا عوض شده

miss univers

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بعد از هر باختی همه دنبال این میگردن که کاسه کوزه ها سر اون بشکنن !! حالا شده حکایت این دیکارمو ، اینم خدا فرستاده ، که بلاخره بعد باخت ماها به یکی گیر بدیم و عقدمونو خالی کنیم !!
کسی جرات نداره به نیکبخت حرف بزنه ، در صورتیکه اونم کلی توپ خراب کرد ، منصوری هم واقعا تو دوتا حمله نبود که بگیم اومد تیم تهاجمی شد ،کریم باقری فکرکنم 3 تا پاس درست هم نداد ، توپ هم با ضربه سر اون رفت تو دروازه ف وگرنه که واعظی دقیقا همون جایی بود که توپ اومد رو دروازه ، دستش هم همونجا بود ، ولی کریم با اشتباهش توپ و با سر زد ، رفت بالا و رفت تو دروازه ، پزمان هم که امروز 6 تا سانتر بیشتر نداشت ، اونم که 2 تاش اون کمک داور بزغاله آفساید گرفت ، یکی هند نوروزی و یکیشم با هند نیکی پرید ؛ محمد هم امروز اصلا خوب بازی نکرد ، خیر سرش باید تغذیه میکرد از طرف راست ، که قربونش برم ، همه توپاش میخورد به مقاومتیا میرفت تو اوت ، ایوان پتروویچ مثل همیشه خوب بود ، خوب بودنش هم به نسبت بقیه ، بهتر بود ، حداقل آدمو عصبی نمیکرد ، مازیار هم جزو معدود کسایی بود که امروز حرص نداد ، و بقیه ... همه امروز داغوووون بود بازیشون .
حالا دیکارمو الان فعلا دیوارش از همه کوتاه تره ف ماها هم همه هرچی بد و بیراه داریم به اون میگیم ، منم قبول دارم که اصلا خوب بازی نمیکنه ، ولی خب دیگه بگیم باخت هم تقصیر اون بود یکم بی انصافی ِ !!

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
ایشون قبل از گل وارد زمین شدن . بازم تاکید می کنم بی برنامه بودن و تاکتیک نداشتن دلیل باخت بود.حالا چه با دی کارمو چه بی دی کارمو.حالا چه با منصوری چه بی منصوری مطمئنا پرسپولیس می باخت.مقصر هم صد در صد قطبی.

اتفاقا به نظر من اگر ديكارمويي وجود نميداشت تيم اين بازي رو ميبرد , چون بي برنامه بودن تيم در اين بازي به خاطر اين بود كه ديكارمو به هر حال يه جوري بايد تو ليست بازيكنهاي فيكس ميبود حالا اين دفعه به عنوان گلزن تو تيم نبود , در حالي اگه حتي مثل بازي قبل تيم چيده ميشد فوقش 2 تا موقعيت مثل بازي قبل ديكارمو خراب ميكرد ولي حداقل فرصتهايي هم بوجود مي آمد تا نيكبخت يا كريم گل بزنن ولي با اين چيدمان جديد (( كه به خاطر ديكارمو صورت گرفت )) اصلا فرصتي براي زدن گل ايجاد نشد .

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
بعد از هر باختی همه دنبال این میگردن که کاسه کوزه ها سر اون بشکنن !! حالا شده حکایت این دیکارمو ، اینم خدا فرستاده ، که بلاخره بعد باخت ماها به یکی گیر بدیم و عقدمونو خالی کنیم !!
کسی جرات نداره به نیکبخت حرف بزنه ، در صورتیکه اونم کلی توپ خراب کرد ، منصوری هم واقعا تو دوتا حمله نبود که بگیم اومد تیم تهاجمی شد ،کریم باقری فکرکنم 3 تا پاس درست هم نداد ، توپ هم با ضربه سر اون رفت تو دروازه ف وگرنه که واعظی دقیقا همون جایی بود که توپ اومد رو دروازه ، دستش هم همونجا بود ، ولی کریم با اشتباهش توپ و با سر زد ، رفت بالا و رفت تو دروازه ، پزمان هم که امروز 6 تا سانتر بیشتر نداشت ، اونم که 2 تاش اون کمک داور بزغاله آفساید گرفت ، یکی هند نوروزی و یکیشم با هند نیکی پرید ؛ محمد هم امروز اصلا خوب بازی نکرد ، خیر سرش باید تغذیه میکرد از طرف راست ، که قربونش برم ، همه توپاش میخورد به مقاومتیا میرفت تو اوت ، ایوان پتروویچ مثل همیشه خوب بود ، خوب بودنش هم به نسبت بقیه ، بهتر بود ، حداقل آدمو عصبی نمیکرد ، مازیار هم جزو معدود کسایی بود که امروز حرص نداد ، و بقیه ... همه امروز داغوووون بود بازیشون .
حالا دیکارمو الان فعلا دیوارش از همه کوتاه تره ف ماها هم همه هرچی بد و بیراه داریم به اون میگیم ، منم قبول دارم که اصلا خوب بازی نمیکنه ، ولی خب دیگه بگیم باخت هم تقصیر اون بود یکم بی انصافی ِ !!
ممنون. دقیقا نظر من هم همینه و از اول هم دارم همینو می گم.

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
میشه لطف کنین بگین جای چه کسانی نسبت به بازی قبل تغیر کرده بود؟که هی میگین پست بازیکنا عوض شده

حداقل تغيير تيم همين عوض شدن جاي باقري بود . شما ديد تو بازي با ابومسلم و فولاد كه باقري نبود تيم واقعا دچار مشكل شده بود , پس چرا و به چه دليل جاي باقري عوض شد .

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
sonador جان منم که میگم قطبی گند زد بعد از باخت به فولاد هم گفتم . به قول شما 100% قطبی مقصره.
xpin هم همینو گفت میگه حماقت قطبی باعث این باخت بودکه بازی دادن به دیکارمو هم یکی از حماقتهاش بود!

فکر کنم قطبی یه خورده عشق و حال خونش اومده پایین !دو هفته بره امارات ردیف میشه.
البته با یوروم!:rolleyes:

بالا