به غير ديكارمو كلا تيم امروز خيلي بيخيال بازي ميكرد , حتي بعد از گل تلاش آنچناني واسه گل زدن نداشتن .
تایید میشه. اصلا انگار نه انگار که یه گل خورده بودن.
جای کریمی هم خالی بود.
به غير ديكارمو كلا تيم امروز خيلي بيخيال بازي ميكرد , حتي بعد از گل تلاش آنچناني واسه گل زدن نداشتن .
می شه یه صحنه از اسکل بازی های ایشون تو این بازی بگین؟ اگه بخوایم چیزی که تو این بازی دیدیم روش قضاوت کنیم همه اسکل و مرخص بودن.
دیکارمو بازیکن خوبیه همانطور که آرش برهانی بازیکن خوبیه ولی بازیکن نا آماده ای که از لحاظ بدنی و نه از لحاظ روانی آماده نیست رو نباید توی ترکیب ثابت قرار داد
دیکارمو رو مقایه کنید با احسان خرسندی ! فرهاد خیرخواه !!! محسن خلیلی وقتی ناآماده بود و در ترکیب قرار نمیگرفت با محمد منصوری نیمکت نشین
اگر امروز تک مهاجم نیکبخت بود و منصوری فیکس بازی میکرد و پترویچ و کریم همیشه پشت نیکبخت بازی میکردند 100 % گل میزدیم جدای از هر نتیجه ای که بدست میومد
من صحبتم رو دی کارمو نیست اصلا.شما می گی چون دی کارمو تو ترکیب بود پرسپولیس نبرد که به نظر بنده کاملا غلط و اشتباه هست..پرسپولیس نبرد چون برنامه ای برای بردن نداشت.پاس اول به دوم نرسیده می کشیدن زیرش که این هم به اوت ختم می شد.همه بد بازی کردن از جمله دی کارمو حرف من اینه.شما گیر می دی به دی کارمو بعد ربطش می دی به قطبی .انگار این دوتا فقط گند زدن.همه عین هم بودن.اگه این حرف قبول نداری یه بازیکن شاخص نام ببر.
محمد منصوری هم از دقیقه 58 بازی کرد چی شد مثلا؟اومد توپو سانتر کنه رو دروازه اما نمی دونم چرا توپ مستقیم از خط عرضی رفت بیرون:blink:
وقتی کل تیم به قول شما داره بد بازی میکنه باید به مربی گیر داد.
کسی فهمید برنامه تیم امروز چی بود؟ مخصوصا نیمه دوم.
درسته , تيم كلا امروز بد بود ولي وقتي همونطور كه xpin گفت به خاطر اين ديكارمو زد تيمو بهم ريخت جناب قطبي و پست بازيكنا رو عوض كرد معلومه كه تيم بد بازي ميكنه . مگه خط حمله پرسپوليس تو بازيهاي قبلي چه ايرادي داشت كه اين ديكارموي بي ارزه امروز به عنوان بازيساز قرار بود موقعيت سازي كنه ؟؟؟؟ اشتباه از اين بزرگتر ؟؟؟من صحبتم رو دی کارمو نیست اصلا.شما می گی چون دی کارمو تو ترکیب بود پرسپولیس نبرد که به نظر بنده کاملا غلط و اشتباه هست..پرسپولیس نبرد چون برنامه ای برای بردن نداشت.پاس اول به دوم نرسیده می کشیدن زیرش که این هم به اوت ختم می شد.همه بد بازی کردن از جمله دی کارمو حرف من اینه.شما گیر می دی به دی کارمو بعد ربطش می دی به قطبی .انگار این دوتا فقط گند زدن.همه عین هم بودن.اگه این حرف قبول نداری یه بازیکن شاخص نام ببر.
وقتی کل تیم به قول شما داره بد بازی میکنه باید به مربی گیر داد.
کسی فهمید برنامه تیم امروز چی بود؟ مخصوصا نیمه دوم.
5 تا بازی فیکس بازی کردن تا این که از دقیقه 58 بیای تو زمین خیلی فرق داره!!!!!!! اونم وقتی که تیم عقبه و داره بد وبی برنامه بازی میکنه.
ولی به نظر من جدای از بازی امروز که مقصر کل تیم بود نتیجه می گیریم که:
دی کارمو اونقدرا هم که فکر میکردیم بازیکن بدی نیست بلکه خیلی افتضاح تر از اونیه که فکر می کردیم!
میشه لطف کنین بگین جای چه کسانی نسبت به بازی قبل تغیر کرده بود؟که هی میگین پست بازیکنا عوض شدهتيم كلا امروز بد بود ولي وقتي همونطور كه xpin گفت به خاطر اين ديكارمو زد تيمو بهم ريخت جناب قطبي و پست بازيكنا رو عوض كرد معلومه كه تيم بد بازي ميكنه . مگه خط حمله پرسپوليس تو بازيهاي قبلي چه ايرادي داشت كه اين ديكارموي بي ارزه امروز به عنوان بازيساز قرار بود موقعيت سازي كنه ؟؟؟؟ اشتباه از اين بزرگتر ؟؟؟
ایشون قبل از گل وارد زمین شدن . بازم تاکید می کنم بی برنامه بودن و تاکتیک نداشتن دلیل باخت بود.حالا چه با دی کارمو چه بی دی کارمو.حالا چه با منصوری چه بی منصوری مطمئنا پرسپولیس می باخت.مقصر هم صد در صد قطبی.
ممنون. دقیقا نظر من هم همینه و از اول هم دارم همینو می گم.بعد از هر باختی همه دنبال این میگردن که کاسه کوزه ها سر اون بشکنن !! حالا شده حکایت این دیکارمو ، اینم خدا فرستاده ، که بلاخره بعد باخت ماها به یکی گیر بدیم و عقدمونو خالی کنیم !!
کسی جرات نداره به نیکبخت حرف بزنه ، در صورتیکه اونم کلی توپ خراب کرد ، منصوری هم واقعا تو دوتا حمله نبود که بگیم اومد تیم تهاجمی شد ،کریم باقری فکرکنم 3 تا پاس درست هم نداد ، توپ هم با ضربه سر اون رفت تو دروازه ف وگرنه که واعظی دقیقا همون جایی بود که توپ اومد رو دروازه ، دستش هم همونجا بود ، ولی کریم با اشتباهش توپ و با سر زد ، رفت بالا و رفت تو دروازه ، پزمان هم که امروز 6 تا سانتر بیشتر نداشت ، اونم که 2 تاش اون کمک داور بزغاله آفساید گرفت ، یکی هند نوروزی و یکیشم با هند نیکی پرید ؛ محمد هم امروز اصلا خوب بازی نکرد ، خیر سرش باید تغذیه میکرد از طرف راست ، که قربونش برم ، همه توپاش میخورد به مقاومتیا میرفت تو اوت ، ایوان پتروویچ مثل همیشه خوب بود ، خوب بودنش هم به نسبت بقیه ، بهتر بود ، حداقل آدمو عصبی نمیکرد ، مازیار هم جزو معدود کسایی بود که امروز حرص نداد ، و بقیه ... همه امروز داغوووون بود بازیشون .
حالا دیکارمو الان فعلا دیوارش از همه کوتاه تره ف ماها هم همه هرچی بد و بیراه داریم به اون میگیم ، منم قبول دارم که اصلا خوب بازی نمیکنه ، ولی خب دیگه بگیم باخت هم تقصیر اون بود یکم بی انصافی ِ !!
میشه لطف کنین بگین جای چه کسانی نسبت به بازی قبل تغیر کرده بود؟که هی میگین پست بازیکنا عوض شده