Hamid2day
مدیر ارشد بازنشسته
تلخ !! اما پر معنا و زیباسلام :
واقعا پرسپوليس به طرفداراي ( بعضا ) بيخودي مثل بعضي ها كه داره بايد افتخار كنه ... ديگه دشمن و اينا
ميخواد چي كار ... بعضي از شماها هستيد ديگه ... ما طرفدار اس اس نميخوايم بياد استاديوم فحش بده
بعضي از شماها بريد كافيه ... واقعا براتون متاسفم كه تا ديروز كه قطبي اسطوره شما بود امروز همش يا بهش
فحش ميديد يا خنگ و بيخود و درجه 9 و اينا ميخونيدش ... اين Cp-You من نميدونم كيه اين همه اظهار فضل هم
ميكنه ... بابا تورو خدا اين قدر تو تجزيه تحليل نكن همه چيزو ... همتون داريد از ديكارمو بد ميگيد اما به نظر من
بد نيستش ... كسي كه ميتونه اين همه موقعيت خلق كنه حتما بازيكن خوبيه اما تمام كننده نيست اونم به 1000
دليل ... يكيش استرسه ... يكيش ميتونه عوض كردن محيط بازي از برزيل به ايران باشه و خيلي دلايل ديگه
يكي نمياد بگه بابا اين كه ميتونه 1000 تا موقعيت خلق كنه پس بازيكن خوبيه اما نقصش نزدن گله كه به نظر
من بهتر از بازيكنيه كه فقط تو يه بازي ميتونه 2 تا موقعيت خلق كنه ... آرش برهاني فصل پيش رو نگاه كنيد
90 تا موقعيت ميساخت ولي گل نميزد ... حالا همين بازيكن الان هم موقعيت ميسازه هم گل ميزنه
دي كارمو من مطمين هستم بالاي 10 گل ميزنه ... بعد شما ميايد با هر باخت 1000 تا بهونه مياريد كه
قطبي آشغاله و فلان ... نميگيد خداييش تو هر بازي 100 تا مورد داوري رو برامون نميگيرن و 100 تا پنالتي
رو برامون نميبينن ولي پنالتي تيم حريف رو از فاصله 2000000000 متري به ضرر ما ميبينن
بابا يه تيم مياد تلاش ميكنه 1 سال تمام و فقط با يك سوت داور و يا يك پرچم كمك داور كل زحمات 1 سالش
و مثلا 4 ميليارد پول ميره رو هوا ... نمونش اس اس اهواز 2 سال پيش و همون پرسپوليس 2 سال پيش
دنيزلي كه 90 تا پنالتي برامون نگرفتن ... از فينال جام حذفي گرفته تا الي آخر
قطبي حرف خوبي ميزنه ... ميگه بايد 90 تا گل بهتر باشيم كه اگر داور 4 تا پنالتيمون رو نديد و پنالتي هاي
الكي تيم حريف رو ديد باز هم برنده باشيم ... من نميدونم شما از قطبي چي ميخوايد ؟ كسي كه مياد
اس اس رو تو نيمه دوم فلج ميكنه و 61 % به 39 % بازي دستشه و گل آفسايد برهاني رو گل اعلام ميكنن
و 100 تا توپش تو دروازه نميره و اينا نكنه مشگل قطبيه ؟ من تا حالا حرفي نزده بودم اما اگر طرفداري
اين رسم طرفداري نيست ... اگر هم كه بعضي هاتون از جمله Cp- You فقط دوست داريد بيايد پرت و پلا
بنويسيد اينجا جاتون نيست ... بريد جاي ديگه ... اگر طرفداري بيا نه تخريب كننده
حق با توست..کمی تند رفتیم....
همیشه تیم مبره...همه دوسیتش دارن ولی وقتی به این روز ها مبتلا میشه دیگه از زمین و زمان...( با خودم هم هستما)