• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
سلام :

واقعا پرسپوليس به طرفداراي ( بعضا ) بيخودي مثل بعضي ها كه داره بايد افتخار كنه ... ديگه دشمن و اينا

ميخواد چي كار ... بعضي از شماها هستيد ديگه ... ما طرفدار اس اس نميخوايم بياد استاديوم فحش بده

بعضي از شماها بريد كافيه ... واقعا براتون متاسفم كه تا ديروز كه قطبي اسطوره شما بود امروز همش يا بهش

فحش ميديد يا خنگ و بيخود و درجه 9 و اينا ميخونيدش ... اين Cp-You ‌من نميدونم كيه اين همه اظهار فضل هم

ميكنه ... بابا تورو خدا اين قدر تو تجزيه تحليل نكن همه چيزو ... همتون داريد از ديكارمو بد ميگيد اما به نظر من

بد نيستش ... كسي كه ميتونه اين همه موقعيت خلق كنه حتما بازيكن خوبيه اما تمام كننده نيست اونم به 1000

دليل ... يكيش استرسه ... يكيش ميتونه عوض كردن محيط بازي از برزيل به ايران باشه و خيلي دلايل ديگه

يكي نمياد بگه بابا اين كه ميتونه 1000 تا موقعيت خلق كنه پس بازيكن خوبيه اما نقصش نزدن گله كه به نظر

من بهتر از بازيكنيه كه فقط تو يه بازي ميتونه 2 تا موقعيت خلق كنه ... آرش برهاني فصل پيش رو نگاه كنيد

90 تا موقعيت ميساخت ولي گل نميزد ... حالا همين بازيكن الان هم موقعيت ميسازه هم گل ميزنه

دي كارمو من مطمين هستم بالاي 10 گل ميزنه ... بعد شما ميايد با هر باخت 1000 تا بهونه مياريد كه

قطبي آشغاله و فلان ... نميگيد خداييش تو هر بازي 100 تا مورد داوري رو برامون نميگيرن و 100 تا پنالتي

رو برامون نميبينن ولي پنالتي تيم حريف رو از فاصله 2000000000 متري به ضرر ما ميبينن

بابا يه تيم مياد تلاش ميكنه 1 سال تمام و فقط با يك سوت داور و يا يك پرچم كمك داور كل زحمات 1 سالش

و مثلا 4 ميليارد پول ميره رو هوا ... نمونش اس اس اهواز 2 سال پيش و همون پرسپوليس 2 سال پيش

دنيزلي كه 90 تا پنالتي برامون نگرفتن ... از فينال جام حذفي گرفته تا الي آخر

قطبي حرف خوبي ميزنه ... ميگه بايد 90 تا گل بهتر باشيم كه اگر داور 4 تا پنالتيمون رو نديد و پنالتي هاي

الكي تيم حريف رو ديد باز هم برنده باشيم ... من نميدونم شما از قطبي چي ميخوايد ؟ كسي كه مياد

اس اس رو تو نيمه دوم فلج ميكنه و 61 % به 39 % بازي دستشه و گل آفسايد برهاني رو گل اعلام ميكنن

و 100 تا توپش تو دروازه نميره و اينا نكنه مشگل قطبيه ؟ من تا حالا حرفي نزده بودم اما اگر طرفداري

اين رسم طرفداري نيست ... اگر هم كه بعضي هاتون از جمله Cp- You فقط دوست داريد بيايد پرت و پلا

بنويسيد اينجا جاتون نيست ... بريد جاي ديگه ... اگر طرفداري بيا نه تخريب كننده
تلخ !! اما پر معنا و زیبا

حق با توست..کمی تند رفتیم....

همیشه تیم مبره...همه دوسیتش دارن ولی وقتی به این روز ها مبتلا میشه دیگه از زمین و زمان...( با خودم هم هستما)

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
سلام :

واقعا پرسپوليس به طرفداراي ( بعضا ) بيخودي مثل بعضي ها كه داره بايد افتخار كنه ...

اگر منظورتون خودتون بودید مشکلی نیست اما اگر با هرکسی دیگری بودید بخصوص با من باید خدمتتون عرض کنم که ... ( جای سه نقطه اونچیزی که مناسبتونه بذارید )

سلام :

واقعا براتون متاسفم كه تا ديروز كه قطبي اسطوره شما بود امروز همش يا بهش

فحش ميديد يا خنگ و بيخود و درجه 9 و اينا ميخونيدش ...نده

بنده فحش دادن توی ذاتم نیست برعکس شما
اما از طرف خودم عرض می کنم این آنالیزور عزیز شما هرگز اسطوره من نبوده . هیچوقتم از تیمش راضی نبودم

سلام :

اين Cp-You ‌من نميدونم كيه اين همه اظهار فضل هم

ميكنه ... بابا تورو خدا اين قدر تو تجزيه تحليل نكن همه چيزو ... ه

نظر شخصیم رو بدون توهین اینجا می نویسم و به شما هم ارتباط نداره که چجوری فکر می کنم همونطور که به من ربطی نداره شما چرا تیم رو ول کردید چسبیدید به قطبی

همتون داريد از ديكارمو بد ميگيد اما به نظر من

بد نيستش ... كسي كه ميتونه اين همه موقعيت خلق كنه حتما بازيكن خوبيه اما تمام كننده نيست اونم به 1000

دليل ... يكيش استرسه ... يكيش ميتونه عوض كردن محيط بازي از برزيل به ايران باشه و خيلي دلايل ديگه

يكي نمياد بگه بابا اين كه ميتونه 1000 تا موقعيت خلق كنه پس بازيكن خوبيه اما نقصش نزدن گله كه به نظر

من بهتر از بازيكنيه كه فقط تو يه بازي ميتونه 2 تا موقعيت خلق كنه ... آرش برهاني فصل پيش رو نگاه كنيد

90 تا موقعيت ميساخت ولي گل نميزد ... حالا همين بازيكن الان هم موقعيت ميسازه هم گل ميزنه

دي كارمو من مطمين هستم بالاي 10 گل ميزنه ...

بنظر من 10 تا گل می زنه !! بنظر من بد نیستش !!
اوکی منتظر نظر شما بودم الان هم متنبه شدم و از نظر دی کارمو یک کریس رونالدوئه دیگه س !!
آنالیزور عزیز شما اول فصل عین این عبارات رو بکار برد :

قطبی :
دیکارمو یک بازیکن حرفه ای و بین المللیه که در لیگ برزیل 18 گل زده و من فعلا قبل از اینکه به جذب علی کریمی فکر کنم به این مهاجم احتیاج دارم !!!

مهاجم حرفه ای و بین المللی میاد بشینه وسط زمین زار بزنه ؟ :happy: توی لیگ محلات هم از این خبرا نیست
این بود اون بین المللیه که استپ هم نمی تونه بکنه ؟

بعدشم استقلال پارسال نه مدافع قهرمانی بود نه قرار بود در لیگ قهرمانان بازی کنه و نه تیمشون با n میلیون بسته شده بود
مگه اینجا مهدکودکه که هرکسی رو خواستن بیارن و بهش وقت بدن که رشد کنه !!!

ثانیا علوی و امثالهم فرصت 15 دقیقه بازی کردن ندارند اما دی کارمو 90 دقیقه بازی می کنه ؟ ( البته سیرک )
ثالثا برهانی 500-600 میلیون تومن واسه استقلال آب نخورده
اما این دیکارمو واون مارکو روی هم یک میلیارد پول گرفتند . بازدهشونم فقط شما رو راضی کرده :happy:

قطبي حرف خوبي ميزنه ... ميگه بايد 90 تا گل بهتر باشيم كه اگر داور 4 تا پنالتيمون رو نديد و پنالتي هاي

الكي تيم حريف رو ديد باز هم برنده باشيم ... من نميدونم شما از قطبي چي ميخوايد ؟ كسي كه مياد

اس اس رو تو نيمه دوم فلج ميكنه و 61 % به 39 % بازي دستشه و گل آفسايد برهاني رو گل اعلام ميكنن

و 100 تا توپش تو دروازه نميره و اينا نكنه مشگل قطبيه ؟

قطبی که از نظر شما خداس
اگر به قطبی باشه که بعد از بازی فجر می گه : شما ها زیر 25 سال هستید و تاحالا خارج نرفتید والا می فهمیدید دی کارمو چه مهاجم خوبیه :happy:
قطبی حرفای شما پسند زیاد می زنه اما

محض اطلاعتون یه چیزی بگم که متوجه بشید تیم قطبی چقدر داغونه

از 90 دقیقه بازی پرسپولیس استقلال
61% دست ما بود 39 % دست استقلال
تازه ما حدودا یک نیمه عقب بودیم و باید قاعدتا بیشتر از استقلال حمله می کردیم
اما آخر بازی چی شد ؟
در 61% مسابقه آنهم با احتساب انگیزه ای که داشتیم ( 45 دقیقه عقب بودن ) فقط 7 فرصت گل داشتیم یعنی فقط یک فرصت بیشتر از استقلالی که تنها 39% مسابقه رو در دست داشت و 45 دقیقه نیمه دوم رو هم بیشتر دفاع کرده بود !!!
اگر منطقی باشی
اگر عشق امپراطور چشمت رو پر نکرده باشه - که کرده - متوجه می شی این آمار فقط امپراطور شما رو خوشحال می کنه و معنی اصلیش اینه که با اینکه زمان زیادتری توپ دستمون بود اما بلد نبودیم از این توپی که دستمونه درست استفاده کنیم .
همون مشکلی که تیم قطبی با تاکتیک بکش زیر و شانس بیار و خلاقیت داشته باش !!! همیشه دچارش بوده

من تا حالا حرفي نزده بودم اما اگر طرفداري

اين رسم طرفداري نيست ... اگر هم كه بعضي هاتون از جمله Cp- You فقط دوست داريد بيايد پرت و پلا

بنويسيد اينجا جاتون نيست ... بريد جاي ديگه ... اگر طرفداري بيا نه تخريب كننده

من بازهم حرفام رو می زنم حتی اگر شما رو خیلی عصبانی کنه
من نه عاشق اسم کسی نیستم
امپراطور شما در مقابل پرسپولیس و منافع پرسپولیس برای من دو ریال هم ارزش نداره

هرکس به تیم خدمت کنه دوستش دارم
هرکسی هم مثل قطبی خودش و اذنابش روی هم 2 میلیارد بگیرن و هیچ کار نکنن از نظرم دارند به تیم خیانت می کنند
شما رسم هواداری رو بجا بیار البته هواداری قطبی چون زیاد به تیمت فکر نمی کنی
اما من هوادار پرسپولیس می مونم و بازهم نظراتم رو می دم حتی اگر شما رو خیلی عصبانی کنه

کار آنالیزور شما کمتر از هفته 5 دور برگشت تمومه فقط حیف که اون موقع انقدر دیر شده که دیگه خدا هم نمی تونه
تیمی که اینهمه بازیکن داره و انقدر پول بابتش خرج شده رو به جایی برسونه

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
به خدا من نميخوام بي خودي كسي رو توجيح كنم ... اما خودتون بيايد خودتون رو قاضي كنيد ... وقتي مثلا

فلان كارشناس داوري مياد ميگه آقا بازي عالي بود فقط 1 آفسايد كه گل شد رو به ضرر پرسپوليس گرفتن و مثلا

1 پنالتي به نفعش نگرفتن ... خداييش خودتون خندتون نميگيره ؟ بابا قطبي مگه جادوگره ؟ وقتي داوري ها اين قدر

مفتضحه كه 1 گل كه آفسايد رو قبول ميكنن و 1 پنالتي رو نميگيرن از ديدشون هيچ حساب ميشه واي به حال ما

من قبول دارم كه داوري اشتباه ممكنه پيش بياد ... اما نه اينكه از زمان نديزلي بي اقرار حدود 18 تا زمان خود دنيزلي

برامون گرفته نشد ... فصل پيش داوريهارو ديديد ... نمونش سر بازي با صبا باتري كه يهو داور توپي رو كه روي مدافع

ما خطا ميشه رو مياد پنالتي به نفع تيم حريف ميگيره ... خوب آدم چي كار مگه ميتونه بكنه براي 1 تيم ؟

من نميگم قطبي خدا و عالي ... ميگم منصف باشيد ... از بعضي ها كه اصلا انتظار نداشتم يه حرفايي ديدم

كه به خدا كف كردم كه اين طرفدار واقعي پرسپوليسي هست يا حذب باد هست كه هر جا باد وزيد اونم همون طرفي

باشه ... من قبول دارم قطبي مدافعاش خوب كار نميكنن و مخصوصا روي مهاجمهاي سريع تيم مقابل شديدا

مشگل پيدا ميكنه اما اين چند دليل داره

يكي اينكه قطبي خودش تيم رو نبسته ... اين هم تقصير اون نيست ... مشگل اينه كه همه هيات مديره

و اينا عوض شد بعد اونا شروع كردن به تصميم گرفتن تازه كي مربي شه و تا قطبي رو راضي كنن زمان برد

بعد قطبي دستش تو دفاع بستس ... بازيكن زياد نداره كه بخواد جابجايي انجام بده ... تورو خدا انتقاد بكنيد

اما تخريب نكنيد ... قطبي اگر درجه 2 يا 3 بود هيچ وقت گاس هيدينگ كه بزرگترين مربي دنياست نميگفت

بيا دستيار من و آناليزور تيم من باش ... اگر درجه 1 نبود تيم ادووكات نگرش نميداشت

اگر درجه 2 يا 3 بود 3 تا جام جهاني رو نميتونست حضور داشته باشه ... اونم با يكيشون تا 4 دنيا پيش بره

حالا ميفهميم كه چرا يه تيم تا حالا نتونسته كه قهرمانيش رو تكرار كنه ... چون 2 تا بازي بد نتيجه ميگيره

همه ميان به همون فرد محبوب بيشتر مردم كه من ميگم 90 % مردم ما دوستش دارن فحش ميدن و

پدرش رو در ميارن ... بابا قطبي گفته توره بيا بورو پيش مامانت چون دلتنگي خوب راست گفته

شما ميري مسافرت پدر مادرت رو 4 روز نبيني دل تنگي ميكني بعد از 4 روز ديگه ميخواي بر گردي

حالا اين بنده خدا بعد از مثلا 4 ماه خواسته بره قطبي اجازه داده 100 % هم به نظر من درست عمل كرده

اما اينكه اون طرف ناتو از آب درومده به قطبي بد بخت چي ربطي داره ؟ اون فكر كرده اگر مادرش رو ببينه

هم از لحاظ عاطفي Ok ‌ميشه هم ميتونه سر حال تر و با تمكز بيشتري بازي كنه ... من ميبينيم دوستان استقلالي

مثل Farzad عزيز مياد چقدر قشنگ و با احترام حرف ميزنه چه در مورد تيم ما چه در مورد تيم خودشون

چون طرفدار واقعيه و تيم براش مهمه ... منم از باخت ناراحت ميشم اما همه چيز رو فراموش نميكنم ;)

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
Cp-You ‌من حرفاتو اصلا حساب نميكنم به 1000 دليل ... تو بيا بر دلايلي كه شايد فقط خودت بدوني داري ميسوزي

شايد طرفدار پراپا قرص استيلي بودي كه حالا بد جوري خورده تو ( ... ) سه نقطه ;) تو طرفدار نيستي

اگر بودي نميگفتي برداي فصل پيش شانسي بوده و پرسپوليس دقيقه 97 گل زده و قهرمان شده

ميومدي 40 تا پنالتي كه برامون نگرفتن و اينارو ميديد ميفهميدي اگر انا رعايت ميشد يا 20 امتياز فاصله

قهرمان بوديم و احتياجي به گل دقيقه 97 نداشتيم ... قطبي ميدونه فصل دوم تيم رو قهرمان كردن كار

فوق العاده سختيه و تو اين 7 ساله كسي نتونسته اين كارو بكنه و بيخودي قول قهرماني نميداد

تو دوست دارم بدونم چجوري قطبي رو درجه 2 يا 3 ميدوني ؟ هر كس (‌ حتي استيلي )‌وقتي با مربيان بزرگ

كار ميكنه نوع تمرين دادن ... برخورد با بازيكنان ... جمع كردن تيم ... و هزار تا مسايل ديگه رو ياد ميگيره

نوع تعويضها و غيره ... بعد تو كه مياي مثال مربي برزيلي رو ميزني كه پولشو نگرفته 1 ماه قهر كرده

چون اونا حرفه اين ... مسخره بازي حاليشون نيست كه 2 ماه بدو دنبال چكش تا پاس شه ... چنين چيزايي

براي چنين مربي يا بازيكنايي بي معنيه ... شما داري مشگل هيات مديره و ينارو ميچسبوني به قطبي

همين د يكارمو كه داري مثال ميزني اگر مافياي فوتبال بزارن اگر زير 10 گل زد هر چي خواستي بيا به من بگو

بازم ميگم تو ازونايي كه طرفدار نيستي و طرف باد رو ميگيري ;) بازم ميگم حتي اگر ناراحت بشي

چون امثال تو تيم رو به نابودي ميكشن (‌حتي اگر ناراحت بشي :lol: )

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
اولاً قرار نبود و نیست که با اومدن قطبی همه بازیها رو ببریم !!! ولی باید خوب بازی کنیم و ببیازیم نه اینکه بد باشیم و از یه سوراخ برای چندین بار ضربه بخوریم
ثانیاً مگه توی بازی با ذوب آهن یادتون نیست که داور به ضرر پرسپولیس سوت زد و بازی که باید 3-0 بود 2-2 شد ؟؟ و همینطور بازی با ملوان و مس کرمان
اگر قرار باشه دنبال مقصر باشیم 50 % بیرون از تیم بوده که مربوط به داوری ها بوده و 50% هم دلیلش شخص قطبی بوده
شاید اگر اشتباهات داوری به ضرر ما نبود به این زودی ها تیم دچار مشکل نمیشد و عیب های تیم خودش نشون نمیداد
الان هم چیزی رو از دست ندادیم حرف منتقدان قطبی که منطقی فکر میکنند این هست که این تیم میتونه درست بشه به شرط اینکه قطبی مثل سابق فکر کنه

این همه سنگ دنیزلی رو به سینه نزنید !!! دنیزلی حتی 1 بار هم شده نگفت که تیم رو قهرمان میکنه
تیم اون موقع پرسپولیس جزو بهترین تیم های لیگ و تاریخ پرسپولیس بودش هرچند خوب بازی میکرد ولی الان بجز یاد خوب بازی کردن چیزی برامون نمونده !!! ولی قطبی همون اول فصل قول قهرمانی داد و همه بهش خندیدن ولی تیم رو قهرمان کرد ولی قرار نیست همیشه از قطبی تعریف و تمجید کنیم
قطبی اگر قطبی بشه قهرمان خواهیم شد
به شدت با تغییرات سطحی موافق هستم : طرز تفکر قطبی و یا دستیاران قطبی

Last edited:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
Cp-You ‌من حرفاتو اصلا حساب نميكنم به 1000 دليل ... تو بيا بر دلايلي كه شايد فقط خودت بدوني داري ميسوزي

شايد طرفدار پراپا قرص استيلي بودي كه حالا بد جوري خورده تو ( ... ) سه نقطه ;) :lol: )

در مورد سوختن و اینچیزا جوابتو نمی دم چون تو بعنوان هوادار قطبی حتی سعی نکردی اخلاقش رو رعایت کنی !
ولی مطمئنا نظرات من انقدر هواداران آنالیزور درجه سه رو آزار داده که مدام رو به تف ولعنت بیاورند و البته مهم هم نیست

البته معتقدم استیلی بسیار شرافتمند تر از اوناییه که با پرسپولیس قرارداد ترکمنچای می بندند و کمک مربی بنجل و بازیکن بنجل تر به تیم قالب می کنند اما خیالت راحت من علاقه خاصی به استیلی و سلطان و این داستانها ندارم
قطبی هم اگر مربی بود مطمئنا توی همون کشورهای عربی یک تیمی پیدا می کرد که مجبور نباشه یکهفته درمیون بره دبی !!
مارکو هم که جای تقدیر داره که لیگ برتر انگلیس رو رها کرده اومده پرسپولیس !! بابا قطبی اگر آنالیزور کره بوده این مارکو آنالیزور مالدیو هم نبوده . از دی کارمو هم که نگم بهتره . حرفه ایه . بین المللیه :happy:

خلاصه تیم اولویت اول و آخر منه
همین قطبی اگر نصف پولی که گرفته بود می ارزید و کار می کرد و دل می سوزند روی چشمم جا داشت
ولی بنظر یک آنالیزور و یک مربی درجه سه برزیلی که هیچ جا تا حالا نبوده و یک بازیکن بنجل برزیلی روی هم 100 میلیون هم نمی ارزند چه برسه به دو میلیارد

شما که دلت واسه تیم نمی سوزه برو تا صبح واسه امپراتورت هورا بکش
اما من برای آنالیزور سطح پایینی مثل قطبی هیچ سهمی در پرسپولیس قائل نیستم و برعکس شما یادم نرفته که
بعد از سالها که تیم همیشه مشکل مالی داشت
امسال نداشتیم
امسال بازیکن باندازه ده سال گذشته داشتیم
و همه امکانات در حد ایران برامون مهیا بود و آخرش از پس شاغلام هم برنیومدیم

شما دلت واسه تیم نمی سوزه نگران قطبی هستی
اما نگران نباش کمتر از هفته 5 دور برگشت اخراج میشه و میره
اینهمه بازیکن داریم بعد ...

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
بعضی از دوستان واقعا دارن شورش رو در میارن !

چقدر می خواید به دور از منطق و احساسی صحبت کنید ؟ واقعا به نظر من کسی که معتقده قهرمانی سال گذشته شانسی بوده -باعرض معذرت از دوستان - هیچ شناختی از فوتبال نبرده . باید بشینم براتون توضیح بدم که رشته فوتبال چه ویژگی هایی داره و تا به حال در دنیا هیچ تیمی نتونسته شانسی قهرمان بشه ؟؟؟

شما کافیه همین تاپیک رو بخونید تا به دنیا دنیا مشکلات پرسپولیس در سال گذشته پی ببرید و بدون شک این قهرمانی حاصل هر چیز دیگری بود به جز شانس! متاسفم از این طرز فکر . دوستان اگه عصبانی هستید ، اگه بدلیل بازی های ضعیف ( که قطعا مقطعی هست و برطرف می شه ) ناراحتید ، اگر فشار عصبیتون بالا رفته دلیل نمی شه که هر ادعای دور از منطق و حسابی رو به زبون بیارید . چیزی که مسلم و بدیهی هست دنیزلی با حمایت های بی حد و حصر انصاری فرد و عدم جبهه گیری پیشکسوت های همیشه مخالف و عدم حضور دستیار ناراضی و عدم وجود بازیکن از دماغ فیل افتاده و طلبکار از بشریت و .... نتونست تیم رو قهرمان کنه ( هر چند دنیزلی هم مربی شایسته ای بود و من شخصا قبولش دارم ) اما قطبی با همه این مشکلات به قولش عمل کرد .
دوستان خواهشا صبور باشید . از صمیم قلب ازتون می خوام صبور باشید . بزودی این مشکلات برطرف میشه . قطعا قطبی باید تغییری در نگرش خودش ایجاد کنه اما این دلیل نمی شه که موفقیت تیممون رو زیر سوال ببریم و شانسی قلمداد کنیم . از یه پرسپولیسی فهیم واقعا بعیده !!!

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
نظر من:

مقصر کلیت تیم هست! و نه قطبی و دی کارمو و..

من یه چیزی رو دقت کردم. اگه تیم روحیش خوب باشه عالیییییییییی بازی میکنه اما امان از روزی که روحیه نداشته باشن و استرس داشته باشن!!

و نکته جالب اینه که اینقدر از نظر روحی ضعیف هستن که کافیه یه گل بخورن تا پاس های اشتباه و سوتی و بی انگیزگی شورو بشه!!

به جای دعوا یه فکری به حال این مشکل بکنید.

وگرنه تیم پر از مهره هست. مربی همون مربی پارساله! فقط مشکل ضعیف بودن و متزلزل بودن بازیکنان از لحاظ روحی هست.

دی کارمو هم همچنان باهاش موافقم. کاملا از نوع بازیش مشخصه که اگه از لحاظ روحی آماده بشه کولاک میکنه...

مطمئنم

miss univers

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

چقدر می خواید به دور از منطق و احساسی صحبت کنید ؟ واقعا به نظر من کسی که معتقده قهرمانی سال گذشته شانسی بوده -باعرض معذرت از دوستان - هیچ شناختی از فوتبال نبرده . باید بشینم براتون توضیح بدم که رشته فوتبال چه ویژگی هایی داره و تا به حال در دنیا هیچ تیمی نتونسته شانسی قهرمان بشه ؟؟؟

شما کافیه همین تاپیک رو بخونید تا به دنیا دنیا مشکلات پرسپولیس در سال گذشته پی ببرید و بدون شک این قهرمانی حاصل هر چیز دیگری بود به جز شانس! متاسفم از این طرز فکر . دوستان اگه عصبانی هستید ، اگه بدلیل بازی های ضعیف ( که قطعا مقطعی هست و برطرف می شه ) ناراحتید ، اگر فشار عصبیتون بالا رفته دلیل نمی شه که هر ادعای دور از منطق و حسابی رو به زبون بیارید . چیزی که مسلم و بدیهی هست دنیزلی با حمایت های بی حد و حصر انصاری فرد و عدم جبهه گیری پیشکسوت های همیشه مخالف و عدم حضور دستیار ناراضی و عدم وجود بازیکن از دماغ فیل افتاده و طلبکار از بشریت و .... نتونست تیم رو قهرمان کنه ( هر چند دنیزلی هم مربی شایسته ای بود و من شخصا قبولش دارم ) اما قطبی با همه این مشکلات به قولش عمل کرد .
دوستان خواهشا صبور باشید . از صمیم قلب ازتون می خوام صبور باشید . بزودی این مشکلات برطرف میشه . قطعا قطبی باید تغییری در نگرش خودش ایجاد کنه اما این دلیل نمی شه که موفقیت تیممون رو زیر سوال ببریم و شانسی قلمداد کنیم . از یه پرسپولیسی فهیم واقعا بعیده !!!

با حرفاتون موافقم .
ضمن اینکه در مورد دنیزلی هم ظاهرا با اینکه بعضی ها دیگران رو متهم به شخصیت پرستی میکنن و ادعا میکنن طرفدار اسمها نیستن و پرسپولیست پرستن ، ولی همونقدر هم در هر فرصتی طرفداری دنیزلی رو میکنن .
فکر نمیکنم طرفدار کسی بودن شاخ و دم بخواد ، اینم خودش نوعی طرفداریه .
سالی که پرسپولیس با دنیزلی قهرمان شد ، شانسش از قطبی بهتر بود ، آخرای فصل چون تیمهای بالای جدول امتیاز از دست دادن و پرسپولیس اومد بالا .

الانم پرسپولیس چهارم جدوله ، دنیا که به آخر نرسیده ، استقلال 17 جدول بود ، 4 تا بازی برد الان اومده سوم جدول ، فوتبال و غیر قابل پیش بینی .
مثلا قطبی بره کی میخواد بیاد ، میخواین اصغر شرفی رو بیارن بشه مربی !!! بیاما اینقدر از عربا بد میگیم حالا شدیم مثل اونها ، تا 4 تا بازی خراب شد و نتیجه نگرفتیم ( که اونم واقعا بی انصافیه که بخوایم واقعا مشکلات داوری رو لحاظ نکنیم و همه رو بندازیم گردن تیم ) میگیم باید مربی عوض بشه . اینقدر نشیم سوهان روح همدیگه .

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
به خدا من نميخوام بي خودي كسي رو توجيح كنم ... اما خودتون بيايد خودتون رو قاضي كنيد ... وقتي مثلا
فلان كارشناس داوري مياد ميگه آقا بازي عالي بود فقط 1 آفسايد كه گل شد رو به ضرر پرسپوليس گرفتن و مثلا
1 پنالتي به نفعش نگرفتن ... خداييش خودتون خندتون نميگيره ؟ بابا قطبي مگه جادوگره ؟ وقتي داوري ها اين قدر
مفتضحه كه 1 گل كه آفسايد رو قبول ميكنن و 1 پنالتي رو نميگيرن از ديدشون هيچ حساب ميشه واي به حال ما
من قبول دارم كه داوري اشتباه ممكنه پيش بياد ...

دقیقا همین اشتباهات داوری باعث شد تیم 2 سال قبل نتونه بره جام باشگاهها
یا زمان پروین و نمیدونم قبل و بعدش
ضمن اینکه مشکل داوری برای همه وجود داره به عنوان نمونه سپاهان - استقلال و .......
چند تا مربی به خاطر داوری محروم شدن ، نتیجه چند تا بازی عوض شد به خاطر مسائل داوری - همین تیم ذوب اهن بازیکنش معلوم نبود وحیده ، حمیده ، سعیده کیه ؟
اما بازی کرد و هیچ اتفاقی هم نیافتاد ؟
... ولی چی کار میشه کرد ؟
بحث فنی تیم هست که دارای مشکلات عجیب و غریبه

من 45 دقیقه اول بازی با فجر رو برای شما مثال میزنم . خود شما برید بازی رو ببینید
آیا مشکل داوری وجود داشت ؟
ایا تیم حریف تیم قدر ، سرشناس ، بدون مشکل مالی ، مورد حمایت داوری ، دارای طرفدار 6 آتیشه و ... بود ؟
آیا سرمربی تیم حریف 2 میلیارد تومن پول گرفته بود ؟
مربی تیم حریف چطور ؟
بازیکنهاشون رو دیدید شما ؟ بیشترین قراردادشون 50 تومن هم نیست ... !
زمین راه اهن رو شما دیدید . امکاناتش رو دیدید ؟
.... و ..............
یه بار هم گفتم کل تیم فجر رو با کل تشکیلات پرسپولیس مقایسه کنید .. اونوقت بازنده واقعی رو خواهید دید !

چه توجیهی برای بازی تیم پرسپولیس در نیمه اول دارید ؟ + 45 دقیقه بی هدف و بی برنامه در نیمه دوم

بازم من میگم تیم سال قبل قهرمان شد .. خب دستشون درد نکنه ، پولشون رو گرفتن ، محبوبیت پیدا کردن ، طرفدارها براشون لقب گذاشتن ، دوسشون دارن ، رو سرشون میزارن .........
دیگه نمیتونن خودشون رو بکشن که ؟ حالا چون سال فبل تیم قهرمان شده این آقا نباید ازش انتقاد بشه .
اگه اینطوریه پس علی پروین حق داره بیاد بگه من مالک پرسپولیسم . چون هیچ کس اندازه اون برای این تیم افتخار نیاورده (باهر کیفیتی)
چون پارسال قهرمان شدیم که نمیشه بزاریم این دوستمون هر کاری خواست بکنه ! تیم بره رده سیزدهم جدول :)D) چون فصل قبل قهرمان شدیم .. کسی هم به امپراطور نگه بالای چشمات ابرو تشرف دارن ... چه ربطی داره که سال قبل چه اتفاقی افتاده مهم اینه که الان داره چه اتفاقی میافته با اینها وقتی بعد از برد صحبت میکنی میگن : این بازی تموم شد باید به فکر بازی بعدی باشیم .. خب حالا ما نمتونیم تو باد قهرمانی پارسال برونیم که
فعلا تمام امکانات در اختیار ایشونه . خب معلومه که توقعات بالا میره . اینهمه سرمایه ، بازیکن ، امکانات ، تشکیلات .......... خب نتیجه ؟

یه استاد داشتیم دکترای عمران از امریکا داشت ، هردفعه اینو میگفت :
با بهترین مواد اولیه اگه اوستای خوبی نباشی ، گندترین ساختمون ممکن درست میشه .
اما اگه اوستای خوبی باشی ، از گندترین مواد میتونی یه ساختمون خوب درست کنی .
پس بهتره اوستای خوبی باشیم ;) بهتره دوستانمون حواسشون و فکرش به دنبال مواد اولیه عالی نباشه ، سعی کنن از اون چیزی که براشون محیا شده بهترین استفاده رو ببرن
عین سال قبل ..... این حرف بدیه به نظر شما

...
یه مورد خارج از بعد فنی تاپیک :wacko:
بنده با یکی از همین دوستان این تاپیک در مورد یک شخصیت و کارهاشون بحثی داشتم در یک تاپیک دیگه ! اونجا هم به دلایل مختلف همین برخورد البته با من شد که شما الان دارید با این دوستمون میکنید .
اونجا هم بنده رو متهم به طرفداری از شخص دیگه ای کردند و ....... حتی کار به جائی رسید که من دارای صفت حسادت هم شدم :D
اما خب حالا این اتفاق داره برعکس اینجا برای ایشون میافته .
چیزی که تغییر نکرده اینه : طرفدار انتقاد میکنه
یکی داد میزنه ، یکی مطلب مینویسه ، یکی فحش میده ، یکی میخنده (اونم چه خنده ای) ، و .........
اما ..... چرا همدیگر رو متهم میکنید ؟
میتونید دلیل برای رد و یا تائید حرفهای همدیگه بیارید . اینکه ما خودمون نمیتونیم 4 کلمه حرف بزنیم توی یک جمع خودش ایراده ؟ حالا بخوایم ایراد دیگران رو هم بگیریم که دیگه ............

یه کمی آهسته تر هم میشه بحث کرد ؟ تند و تیز نباشید زیاد

Last edited:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193

فشار عصبی من بالا نرفته و حق خودم می دونم که نظرم رو در مورد آقای قطبی که آنالیزوری بیش نیست بدم حتی اگر شما و سایر به اصطلاح پرسپولیسیهای فهیم رو به مرز انفجار برسونم

اینجا تا صبح 100 تا هوادار قطبی هم برای امپراتورشون هورا بکشن برای من اهمیت نداره
چون من پرسپولیسی هستم
و وقتی اینهمه بازیکن رو به این آقا دادند و تیم بی برنامه و سردرگم تحویلمون داده اما دنیزلی با نصف این بازیکنا بهترین تیم سالهای اخیر پرسپولیس رو ساخت به خودم حق می دم ازش طرفداری کنم

برای هواداران قطبی چه اهمیت داره که یک میلیارد خرج دیکارمو و مارکو شده . زنده باد امپراطور !!!
برای هواداران قطبی چه اهمیت داره با اینهمه بازیکن هیچ تاکتیک مشخصی نداریم . تاکید دارم هیچ تاکتیکی . زنده باد امپراطور

شما تیم اولویت دومتونه
اول زنده باد امپراتور !!!
شما هم مثل قطبی حاضرید و می خواید دیکارمو 90 دقیقه بازی کنه بلکه 10 تا گل بزنه و حرف امپراتورتون درست دربیاد
تیم و منافع رو رها کرده چسبیده به این که دیکارموش 10 گله بشه !!!!!

بذارید به حساب غیبگویی من
هفته 5 دور برگشت از امپراتورتون خبری نیست . و اخراج شده
فحشهای استادیومشم من بهش نمی دم چون نمی تونم برم اونجا همینایی که امروز امپراتور امپراتور می کنن بهش فحش خواهند داد . پروین هم اولین فحشها رو از سمت تیفوسی هاش خورد
مگر نه اینکه شما هوادار فهیم هستید و امپراتورتونم خیلی کارش درسته ؟
اوکی هفته 5 دور برگشت اگر اثری از آنالیزورتون بود اونوقت حق باشماست !
من شک ندارم که آنالیزور بی دانشی مثل قطبی از پس اینهمه بازیکن درست حسابی بر نمیاد
دل شیر و جیگر ببر هم دوره اش ور افتاده و می تونید حس کنید هواداری پرسپولیس - نه هوادارای قطبی - منتظر اشتباهات بعدیش هستند
بذارید به حساب غیبگویی من
شک ندارم اخراج میشه . چیزی که خودشم دوست داره
اما امیدوارم اونروز توی هوادار قطبی روت بشه از عملکردش دفاع کنی
و از این مهمتر
تیمی که اینهمه بازیکن داره و کلی پول بابتش خرج شده هر 3 جام رو از دست نداده باشه
دلم می سوزه که بعد از 10 سال
با اینهمه بازیکن اسیر دست یک آنالیزور و یک کمک مربی بنجل و یک مهاجم بین المللی برزیلی :happy: بشیم

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
Mehrdad جان انتقاد اصلا ايراد نداره ... قبلا هم سر بازي با ابو مسلم خودم شديدا اعتراض كردم به دفاع

كه چرا باز كه ميديديم اولروم هستش و بازيكن تند و تيزيه باز برنامه دقيق براي مهارش نداشتيم

اما اين Cp- you از الان داره همه چيز رو در اينده خراب ميكنه ... اينكه همش بكوبي و تخريب كني

و بگي نيم فصل اخراج ميشه و شانس آورده 4 تا بازي تو خونه داره و وگرنه فلان بهمان و تمام ناداوري هارو ول كنه

بچسبه به يكي دو تا باخت آدم ميمونه اين طرفداره يا تخريبگر ! كه صد البته تخريبگر و چنين افرادي لياقت

طرفدار بودن رو ندارن ... من بازم ميگم از زمان دنيزلي و فصل پيش قطبي و همين فصل رو روي هم

تعداد پنالتي هايي رو كه براي پرسپوليس گرفته نشده رو حساب كنيد ... اشتباه داوري حد و اندازه داره

نه اينكه يهو 40 تا پنالتي برامون نگيرن و مثلا 10 تا رو هم اشتباهي به نفع حريف از فاصله 90 متري بگيرن

اين اسمش اشتباه داوري نيست ... اسمش دستاي پشت پرده و مافياي فوتباله كه داره بيداد ميكنه

من ميگم آقا جون سر بازي با ذوب آهن ما برنده بوديم بردو ازمون گرفتن

سر بازي با ملوان برنده بوديم اما پنالتي بيخودي براي اونا قهرماني گفرت و مساوي كرديم

سر بازي با مس 2 تا پنالتي نگرفتن برامون ... سر بازي سپاهان گل آفسايدو گل اعلام كردن ... يه پنالتي

نگرفتن ... سر بازي با اس اس آفسايده برهاني رو گل حساب كردن و هزار تا مورد ديگه

كه بخوام بگم تا صبح بايد بشينم توضيح بدم ... از ديدگاه من كار قطبي خوب بوده به جز چند مورد

كه تو پستهاي قبلي هم گفتم ... بازم ميگم غير قابل قبوله 40 تا پنالتي تو 2 فصل برامون نگيرن

و 10 تا هم الكي براي حريف بگيرن ... اونم فينال جام حذفي خطاي روي ماماني رو كه بازيكن سپاهان

پاهاشو قلم كرد نگرفتن :lol: ايشالا اين دفعه فقط اگر پا به كل قطع شد و داور حال داشت يه سوتي بزنه

ايناست كه بعضي ها نميبينن ... قطبي جادوگر نيست ;)

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
Mehrdad

اما اين Cp- you از الان داره همه چيز رو در اينده خراب ميكنه ... ;)

من دارم آینده رو هم خراب می کنم ؟
می بینم که به قدرت پیشگویی من ایمان داری :happy:
اگر من یکنفر کاری از دستم بر می اومد این آنالیزور عزیز شما رو همون اول فصل که دوماه تیم رو سرکار گذاشت می فرستادم پیش بانو یوروم
پس دست من نیست

اما برعکس شماها که خیلی ادعای درک فوتبال میشه معتقدم یک مربی برای باقی موندن سرکار یکسری ایکس و ایگرگ ها رو باید رعایت کنه که قطبی هیچکدومشو رعایت نمی کنه
اگر شک ندارم که باقی نمی مونه بخاطر این نیست که هدایتی عموم هست یا فلانی داییم . نه
برخلاف تصورت موقعیت امپراتورت انقدر متزلزله که از کار بازیکنی که همه عالم فهمیدند بهش فحش کاف دار داده ، زیر سیبیلی رد می کنه
قطبی خودش با سرعت نور خودشو تخریب می کنه . دیکارمو ی بنده خدا که پول غذاشو بگیره براش کفایت می کنه چه برسه به مقداری از اون 500 میلیونی که به اسمش از هدایتی گرفتند مقصر نیست . این بنده خدا فقط کاتالیزور سقوط امپراتوری آنالیزور قصه ما شده ...

بهرحال اگر 99/99% تاپیک رو هم هوادارن قطبی تشکیل بدهند
من بازم نظر خودم رو می نویسم و مژده می دم که آنالیزور 1 میلیاردی بعلاوه مارکو و دیکارمو 1 میلیاردی ( 2 میلیارد در کل ) هفته پنجم دور برگشت روی نیمکت نیستند و ما می مونیم و یک ویرانه که 2 میلیاردش غارت شده ، یک تیم بی روحیه که باید معجزه بشود و دوباره راه بیوفتد ...

شما واسه امپراتورت تبلیغات کن و یک به یک کارهای اشتباهش رو جزو محسناتش بذار
من اما نظرم مشخصه و می گم حتی اگر تو رو بخدا برسونه :)

این تیم پرسپولیس است و پرسپولیس باقی خواهد ماند حتی اگر قطبی بلد نباشد مربیگری کند
زنده باد پرسپولیس

Last edited:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
Mehrdad
سر بازي با اس اس آفسايده برهاني رو گل حساب كردن و هزار تا مورد ديگه
نه نشد دیگه گل برهانی درست بود شما یک کارشناس بیار که بگه گل برهانی آفساید بوده :D

ولی جدا از شوخی همش تقصیر این هدایتی به نظر من نحسه :D پارسال هم توی استیل آذین با اون همه بازیکن نتونست بیاد لیگ برتر

آنشالله پیروزی هم به دوران اوجش برگرده :)

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
Mehrdad جان انتقاد اصلا ايراد نداره ... قبلا هم سر بازي با ابو مسلم خودم شديدا اعتراض كردم به دفاع

كه چرا باز كه ميديديم اولروم هستش و بازيكن تند و تيزيه باز برنامه دقيق براي مهارش نداشتيم

اما اين Cp- you از الان داره همه چيز رو در اينده خراب ميكنه ... اينكه همش بكوبي و تخريب كني

و بگي نيم فصل اخراج ميشه و شانس آورده 4 تا بازي تو خونه داره و وگرنه فلان بهمان و تمام ناداوري هارو ول كنه

بچسبه به يكي دو تا باخت آدم ميمونه اين طرفداره يا تخريبگر ! كه صد البته تخريبگر و چنين افرادي لياقت

طرفدار بودن رو ندارن ... من بازم ميگم از زمان دنيزلي و فصل پيش قطبي و همين فصل رو روي هم

تعداد پنالتي هايي رو كه براي پرسپوليس گرفته نشده رو حساب كنيد ... اشتباه داوري حد و اندازه داره

نه اينكه يهو 40 تا پنالتي برامون نگيرن و مثلا 10 تا رو هم اشتباهي به نفع حريف از فاصله 90 متري بگيرن

اين اسمش اشتباه داوري نيست ... اسمش دستاي پشت پرده و مافياي فوتباله كه داره بيداد ميكنه

من ميگم آقا جون سر بازي با ذوب آهن ما برنده بوديم بردو ازمون گرفتن

سر بازي با ملوان برنده بوديم اما پنالتي بيخودي براي اونا قهرماني گفرت و مساوي كرديم

سر بازي با مس 2 تا پنالتي نگرفتن برامون ... سر بازي سپاهان گل آفسايدو گل اعلام كردن ... يه پنالتي

نگرفتن ... سر بازي با اس اس آفسايده برهاني رو گل حساب كردن و هزار تا مورد ديگه

كه بخوام بگم تا صبح بايد بشينم توضيح بدم ... از ديدگاه من كار قطبي خوب بوده به جز چند مورد

كه تو پستهاي قبلي هم گفتم ... بازم ميگم غير قابل قبوله 40 تا پنالتي تو 2 فصل برامون نگيرن

و 10 تا هم الكي براي حريف بگيرن ... اونم فينال جام حذفي خطاي روي ماماني رو كه بازيكن سپاهان

پاهاشو قلم كرد نگرفتن :lol: ايشالا اين دفعه فقط اگر پا به كل قطع شد و داور حال داشت يه سوتي بزنه

ايناست كه بعضي ها نميبينن ... قطبي جادوگر نيست ;)

خوب قطبی جادوگر نیست ولی این که توجیه نیست واسه بازی بد تیم!
شما که طرفدار واقعی هستی توضیح بده که تو بازی با فجر کجای تیم درست کار می کرد!تاکتیک تیم چی بود؟!
غیر از بازی مستقیم وسانتر بود؟! خوب ملت دادشون در میاد حق هم دارند اعتراض کنند!
همینطور که جنابعالی به خودت حق میده که به کی بگی طرفدار به کی بگی تخریبچی!
بعدشم اصلا گیرم اینجا همه فحش بدن چه ربطی به تخریب تیم داره؟! یعنی تیم با حرف و نظر بچه های این فروم
می چرخه؟!!!!!! نه بابا اینجا ملت خودشون رو جر هم بدن هفته بعد باز قطبی کار خودشو میکنه اعصاب همه رو به هم میریزه!:)
شما جوری شاکی شدی انگار قطبی رو اینجا خفت کردیم داریم شکنجه اش می کنیم!
کوتاه بیا رفیق!;)

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
من دارم آینده رو هم خراب می کنم ؟
می بینم که به قدرت پیشگویی من ایمان داری :happy:
اگر من یکنفر کاری از دستم بر می اومد این آنالیزور عزیز شما رو همون اول فصل که دوماه تیم رو سرکار گذاشت می فرستادم پیش بانو یوروم
پس دست من نیست

اما برعکس شماها که خیلی ادعای درک فوتبال میشه معتقدم یک مربی برای باقی موندن سرکار یکسری ایکس و ایگرگ ها رو باید رعایت کنه که قطبی هیچکدومشو رعایت نمی کنه
اگر شک ندارم که باقی نمی مونه بخاطر این نیست که هدایتی عموم هست یا فلانی داییم . نه
برخلاف تصورت موقعیت امپراتورت انقدر متزلزله که از کار بازیکنی که همه عالم فهمیدند بهش فحش کاف دار داده ، زیر سیبیلی رد می کنه
قطبی خودش با سرعت نور خودشو تخریب می کنه . دیکارمو ی بنده خدا که پول غذاشو بگیره براش کفایت می کنه چه برسه به مقداری از اون 500 میلیونی که به اسمش از هدایتی گرفتند مقصر نیست . این بنده خدا فقط کاتالیزور سقوط امپراتوری آنالیزور قصه ما شده ...

بهرحال اگر 99/99% تاپیک رو هم هوادارن قطبی تشکیل بدهند
من بازم نظر خودم رو می نویسم و مژده می دم که آنالیزور 1 میلیاردی بعلاوه مارکو و دیکارمو 1 میلیاردی ( 2 میلیارد در کل ) هفته پنجم دور برگشت روی نیمکت نیستند و ما می مونیم و یک ویرانه که 2 میلیاردش غارت شده ، یک تیم بی روحیه که باید معجزه بشود و دوباره راه بیوفتد ...

شما واسه امپراتورت تبلیغات کن و یک به یک کارهای اشتباهش رو جزو محسناتش بذار
من اما نظرم مشخصه و می گم حتی اگر تو رو بخدا برسونه :)

این تیم پرسپولیس است و پرسپولیس باقی خواهد ماند حتی اگر قطبی بلد نباشد مربیگری کند
زنده باد پرسپولیس

منم حرفت رو قبول دارم. ولی شما هم لج کردی ول کن قطبی نیستی !:lol:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
منم حرفت رو قبول دارم. ولی شما هم لج کردی ول کن قطبی نیستی !:lol:

تا حالا چیزی در مورد گیر بی خود شنیدی ؟
خب منم که معصوم نیستم گاهی گیر بی خودم می دم که حرص بقیه در بیاد :happy:

soroush-tanha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام می کنم به همه پرسپولیسی های عزیز
اونایی که قلبشون واسه موفقیت تیمشون می تپه
من سروش هستم، یه عضو کوچولو توی خانواده بزرگ پرسپولیس
این اولین پست منه و امیدوارم منو توی جمع خودتون بپذیرید

یه سوال که مدتیه برای من پیش اومده اینه که یه عده ای میگن پرسپولیس با این همه بازیکن و ستاره و ...
اون وقت استقلال رو مظلوم جلوه میدن که بازیکن نداره و از این حرفا
باور کنید اینجوری نیست، استقلال اونقدر بازیکن داره که فرهاد مجیدی و امیر آبادی و کوشکی و علیزاده و حسین کاظمی و عباسفرد و ... (که البته به نظر من بازیکنای آنچنانی نیستن اما حداقل اسم بزرگی توی فوتبال ما دارن) رو روی نیمکت می ذاره
فقط 6 تا مهجم داره، اما مهاجم های پرسپولیس ابراهیم توره و دی کارمو هستن که طبیعیه وقتی توره نباشه مجبوره دی کارمو رو بازی بده، خیر خواه رو بازی بده بهتره؟ یا بهادر عبدی؟
روی نیمکت کی رو داره بیاره توی زمین؟ همین علوی که توی چند تا پست قبلی سنگش به سینه زده شده توی اولین بازی ای که ثابت بازی کرد، مقابل ابومسلم فرت اول رو داد و پرسپولیس گل خورد

نامرد ترین آدم ها همون استیلی و فرشاد پیوس و بعضی قدیمی های معلوم الحال هستن که شب و روزشون با دعا کردن برای زمین خوردن پرسپولیس و قطبی سر میشه

شما حساب کنید اگه داوری ها انقدر به ضرر پرسپولیس نبود الان این همه ناراحتی وجود داشت و به قطبی بد و بیراه گفته می شد؟ یا الان پرسپولیس صدر جدول بود؟ اگه خطای روی دیکارمو توی بازی با فجر گرفته می شد و بازیکن فجر اخراج می شد و 10 نفره می شدن یه نیمه، اون وقت پرسپولیس بازی رو می باخت؟
چطوره که داوری همیشه باید به ضرر پرسپولیس باشه و به نفع استقلال؟
شاید یکی از عوامل ناراحتی خیلی ها بالاتر بودن استقلال توی جدول از پرسپولیس باشه. اما اگه بازی های استقلال مقابل راه آهن، پیکان و ذوب آهن رو ببینید می فهمید که این داوریه که استقلا رو بالا می بره و جلوی پرسپولیس رو می گیره
همین محسن قهرمانی بی وجود توی انزلی که پرسپولیس 2-1 جلو بود یه پنالتی مسخره برای ملوان گرفت و بازی 2-2 شد اما اینجا میاد دقیقه 80 توی محوطه جریمه برای استقلال خطا می گیره که اصلا هیچکی نفهمید چی شد؟

فقط می خوام بگم دوستداران واقعی پرسپولیس نگران نباشن، چون به امید خدا روزای خوب پرسپولیس هم از راه می رسه و افشین قطبی هم با دل شیر دوباره اوج می گیره
کوچیک همه پرسپولیسی های تیر ...

Last edited:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
نه نشد دیگه گل برهانی درست بود شما یک کارشناس بیار که بگه گل برهانی آفساید بوده :D

می گم آفساید بود بگو چشم
می دونی که من واسه حرفام دلیل دارم :happy:
اصلا اگر گل آرش آفساید نبود پس چرا اون آقاهه شلوارش اونجوری بود و می خواست با مشت بزنه توی بینی هوادار ما ؟ :happy:

فعلا دنیا بکام شما استقلالی هاست
ولی دنیزلی که بیاد دیگه از این خبرا نیست ( الان رفتم روو اعصاب ملته هوادار قطبی :happy: )

شب خوبی داشته باشید .

بالا