madonna_200490
Registered User
آقا شما قصد نداری این بحث بیهوده رو تمومش کنی ؟
به خدا نام کاربری تو ذهنمون مونده دیگه. فهمیدیم شما متفاوت ترین و عاقل ترین و متعصب ترین طرفدار پرسپولیس هستی. میدونی امثال من که از قطبی حمایت میکنیم اصلا به پرسپولیس اهمیت نمیدیم و فقط برامون مهم قطبیه که احتمالا پسرخالمونه.
این رو هم فهمیدیم که زمان دنیزلی تیممون آخره تیم بود، چون 3 تا میزد بعد 4 تا میخورد، ولی مردونه بازی میکرد. ولی تیمه قطبی پارسال مزخرف بازی کرد و قهرمان شد، اون هم شانسی. اینها نظرات شما طرفدار متعصب پرسپولیس هست و ما واقعا دیگه فهمیدیم، پس لطفا تمومش کن.
یه نگاه به صفحات گذشته تاپیک بنداز. همش شده تومارهای بی ارزش شما. حالمون به هم خورد آقا. تو این چند روز واقعا گند زدی تو تاپیک. هی همش میگی فلان روز این با فضاحت اخراج میشه، این رو هم فهمیدیم به خدا.
همش همون حرفای تکراری، بابا یک بار، دو بار نه دیگه 3بار. 10 دفعه یه حرف رو میزینی. حالمون به هم خورد دیگه ، اینو میتونی متوجه بشی ؟ یا درکش برات سخته ؟
من جدا از دوستان محترم تقاضا میکنم به پستهای ایشون جواب ندن دیگه تا این بحث تموم شه. تو این چند روز فقط جو رو خراب کردی تا چندتا از دوستان استقلالی هم جرات به مزه پرونی تو تاپیک خودمون بکنن !
در پایان، آقا لطفا این بحثات رو تموم کن.
پ.ن : من اصلا قصدم توهین یا خرد کردن شخصیت شما نبود. قصدم انتقاد کردن از شمابود، دقیقا همون جوری که شما از قطبی انتقاد میکنید...
اقا اينقدر تند نرو هر كسي حق داره نظر خودشو بگه
ما همه موفقيت پرسپوليس رو ميخواييم پس دليلي نداره به خاطر قطبي يا هر كس ديگه اي با هم مشكل پيدا كنيم
شعار همه ما قهرماني پرسپوليسه

پس همينجا اين بحث رو تمومش كنيد تا بازي بعد بازي بعد دوباره شرو ميكنيم

پس همه با هم
پرسپوليس قهرمان ميشه خدا ميدونه كه حقشه
به لطف یزدان و بچه ها پرسپولیس قهرمان میشه