• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

madonna_200490

Registered User
لایک‌ها
17
آقا شما قصد نداری این بحث بیهوده رو تمومش کنی ؟

به خدا نام کاربری تو ذهنمون مونده دیگه. فهمیدیم شما متفاوت ترین و عاقل ترین و متعصب ترین طرفدار پرسپولیس هستی. میدونی امثال من که از قطبی حمایت میکنیم اصلا به پرسپولیس اهمیت نمیدیم و فقط برامون مهم قطبیه که احتمالا پسرخالمونه.

این رو هم فهمیدیم که زمان دنیزلی تیممون آخره تیم بود، چون 3 تا میزد بعد 4 تا میخورد، ولی مردونه بازی میکرد. ولی تیمه قطبی پارسال مزخرف بازی کرد و قهرمان شد، اون هم شانسی. اینها نظرات شما طرفدار متعصب پرسپولیس هست و ما واقعا دیگه فهمیدیم، پس لطفا تمومش کن.

یه نگاه به صفحات گذشته تاپیک بنداز. همش شده تومارهای بی ارزش شما. حالمون به هم خورد آقا. تو این چند روز واقعا گند زدی تو تاپیک. هی همش میگی فلان روز این با فضاحت اخراج میشه، این رو هم فهمیدیم به خدا.

همش همون حرفای تکراری، بابا یک بار، دو بار نه دیگه 3بار. 10 دفعه یه حرف رو میزینی. حالمون به هم خورد دیگه ، اینو میتونی متوجه بشی ؟ یا درکش برات سخته ؟

من جدا از دوستان محترم تقاضا میکنم به پستهای ایشون جواب ندن دیگه تا این بحث تموم شه. تو این چند روز فقط جو رو خراب کردی تا چندتا از دوستان استقلالی هم جرات به مزه پرونی تو تاپیک خودمون بکنن !

در پایان، آقا لطفا این بحثات رو تموم کن.

پ.ن : من اصلا قصدم توهین یا خرد کردن شخصیت شما نبود. قصدم انتقاد کردن از شمابود، دقیقا همون جوری که شما از قطبی انتقاد میکنید...

اقا اينقدر تند نرو هر كسي حق داره نظر خودشو بگه
ما همه موفقيت پرسپوليس رو ميخواييم پس دليلي نداره به خاطر قطبي يا هر كس ديگه اي با هم مشكل پيدا كنيم
شعار همه ما قهرماني پرسپوليسه
rose3.gif

پس همينجا اين بحث رو تمومش كنيد تا بازي بعد بازي بعد دوباره شرو ميكنيم
good2.gif

پس همه با هم
پرسپوليس قهرمان ميشه خدا ميدونه كه حقشه
به لطف یزدان و بچه ها پرسپولیس قهرمان میشه
127fs2408344.gif

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
تائید می شه.من به شخصه دیگه جواب ابن آدم .... رو نمی دم.ایشون مشکل روحی روانی و مغزی دارن.
اگه شما معلمی من هم پزشکم.

ببین توهین شاخ و دم نداره ها می خوای منم دهنم رو باز کنم ؟
شما پزشکی و می تونی به من کمک کنی اما من دامپزشک نیستم نمی تونم کمکی بهت بکنم . خوبه ؟
حد و حدود خودتو بدون و دهن دریدگی هم نکن
درسته من واسه حرفای شما تره خرد نمی کنم اما لازم باشه می تونم تقاضا کنم به ادبیاتت رسیدگی بشه و یکی پیدا بشه که ادب یادت بده

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
آقا شما قصد نداری این بحث بیهوده رو تمومش کنی ؟

به خدا نام کاربری تو ذهنمون مونده دیگه. فهمیدیم شما متفاوت ترین و عاقل ترین و متعصب ترین طرفدار پرسپولیس هستی. میدونی امثال من که از قطبی حمایت میکنیم اصلا به پرسپولیس اهمیت نمیدیم و فقط برامون مهم قطبیه که احتمالا پسرخالمونه.

...

شما که سهله از تو با ادب تر و با سواد تر و با ... تر هم نمی تونه با شخصیت من بازی کنه
نظرم رو می گم
دقت هم کرده باشی همیشه یکی یه حرفی زده که جوابش رو دادم واسه خودم پست نزدم الکی
در مورد آنالیزور شما هم باز هم نظر می دم اگر لازم باشه
شما و سایر ذوب شدگان در ولایت امپراتور هم به خدا برسید یا منفجر بشید برام اهمیت نداره
می تونی نوشته های منو نخونی

تو زنده باد قطبیت رو بگو
منم زنده باد پرسپولیسم رو می گم

نظرمم می دم برخلاف تو امثال تو توهینم توش نمی ذارم برامم مهم نیست 125 لازم می شی یا نه

Last edited:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
عدم حضور در تمرين با هماهنگي مسئولان

علوي از پرسپوليس خداحافظي كرد

خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران با هماهنگي باشگاه و‌ سرمربي از امروز در تمرينات شركت نخواهد كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، محمد علوي كه به دليل نيمكت‌نشيني در بازي‌هاي اين فصل از تيم فوتبال پرسپوليس قصد جدايي از جمع قرمزپوشان را دارد رسما با اين تيم خداحافظي كرد.
علوي با توجه به صحبت‌هاي لازم با قطبي و مصطفوي از امروز در تمرينات شركت نخواهد كرد.
وي قصد دارد به تيم پاس همدان بازگردد.
وينگو بگوويچ سرمربي پاس ابراز علاقه كرده است تا تحت هر شرايطي در نيم فصل اين بازيكن به همدان بازگردد.
بازيكني كه كمتر از 90 دقيقه در مجموع بازي ها براي تيم خود به ميدان رفته باشد، مي تواند نيم فصل به تيمي ديگر از ليگ برتر ملحق شود و علوي حائز اين شرايط است.

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
حمید آقا پاسخ pm تونو هرکاری کردم نشد ارسال کنم
همینجا خلاصه اش رو می نویسم

خلاصه ش می شه " چشم " :happy:

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
رئيس كميته انضباطي در گفت و گو با ايپنا: قطبي را به كميته انضباطي احضار مي‌كنيم

يس كميته انضباطي گفت:‌ "در صورتيكه به طور قطعي مشخص شود حركت دست قطبي در رقابت مقابل مقاومت موجب تحريك هواداران شده است قطعا او را به كميته انضباطي دعوت مي‌كنيم."

مجتبي شريفي، درباره رقابت‌هاي هفته سيزدهم ليگ برتر فوتبال در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) عنوان كرد: "به طور كلي رقابت‌هاي اين هفته هم مثل رقابت‌هاي دو يا سه هفته گذشته فاقد تخلف انضباطي خاص بود."

تنها موردي كه در رقابت ها وجود داشت اعتراض قطبي به قضاوت داور بود كه پس از اعلام آفسايد دست خود را به سوي هواداران تكان داده و موجب تحريك هواداران شد. البته هنوز ما بررسي‌هاي لازم را د راين خصوص انجام نداده‌ايم، اما به محض اينكه به طور قطعي مشخص شود كه اين حركت قطبي موجب تحريك هواداران شده در جهت احضار وي به كميته انضباطي اقدام خواهيم كرد."

شريفي همچنين توضيح داد: "به دنبال اقداماتي كه انجام داديم آرامش نسبي بر فضاي مسابقات ليگ حاكم شده است. هم اكنون تمركز خود را روي بحث هواداران معطوف كرديم و سعي داريم با برنامه‌ريزي هاي اساسي، كاري انجام دهيم تا ديگر در ورزشگاه‌ها شاهد فحاشي هواداران نباشيم و فضاي ورزشگاه‌ها آرام و سالم باشد

پزشك پرسپوليس در گفت وگو با ايپنا: وضعيت پترويچ مشخص نيست

پزشك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت:اظهار نظر درباره كريمي و پترويچ كمي زود است اما اينكه كريمي ديگراحساس درد نمي كند و تمرينات پا به توپ راشروع كرده است خود يك خبر خوب است.

دكتر فريد زرينه در گفت وگو با خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا) عنوان كرد:علي مريمي به طور كلي هفته گذشته درتمرينات گروهي تيم پرسپوليس شركت نكرده است اما وي از امروز پا به توپ شد و ديگر احساس درد نيم كرد كه اين خود مي تواند يك خب بسيار خوب باشد و اگر به همين ترتيب ادامه دهد مي تواند در بازي مقابل صبا باتري حضور پيدا كند.

وي ادامه داد:ايوان پترويچ نيز در بازي مقابل مقاومت ازناحيه رباط داخلي دچار آسيب ديدگي شده است و فعلا نمي تواند در تمرينات گروهي شركت كند،اما حضور وي در ديدار مقابل صبا باتري اصلا مشخص نيست و فعلا نمي توان در مورد آن اظهار نظر خاصي انجام داد.

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
این رییس کمیته انضباطی هم جدا که دیوانست

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
هيات مديره از "مصطفوي" و "قطبي"حمايت مي‌كند
آخوندي در گفت‌وگو با ايسنا: تسويه حساب "هدايتي" با پرسپوليس شايعه است
برد و باخت براي هر تيم بزرگي اتفاق مي‌افتد

عضو هيات مديره‌ي باشگاه پرسپوليس گفت: تسويه حساب "حسين هدايتي" با باشگاه پرسپوليس شايعه است و رييس هيات مديره همچنان با قدرت به كارش در اين باشگاه ادامه مي‌دهد.

محمد آخوندي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پيرامون شايعاتي كه درباره‌ي كناره‌گيري حسين هدايتي از هيات مديره پرسپوليس و تسويه حسابش با اين باشگاه مطرح شده است، اظهار كرد: تمامي اين اخبار شايعه است و هدايتي هيچ تسويه حسابي با باشگاه پرسپوليس نكرده است. وي همچنان با قدرت مثل گذشته در باشگاه پرسپوليس فعاليت مي‌كند و ما اميدواريم كه با كمك تمامي اعضاي هيات مديره و هدايتي و همچنين حمايت‌هايي كه دولت از اين باشگاه بزرگ مي‌كند، آينده درخشاني پيش‌رو داشته باشيم.

وي همچنين درباره‌ي ايجاد تزلزل احتمالي در جايگاه افشين قطبي سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس نيز پس از باخت اخير برابر تيم مقاومت شيراز تصريح كرد: افشين قطبي اكنون هم مثل گذشته سرمربي پرسپوليس است و هيات مديره و باشگاه با قاطعيت از او حمايت خواهند كرد. معتقديم برد و باخت براي هر تيم بزرگي مي‌تواند اتفاق بيفتد و اين مسايل نبايد منجر به ايجاد تزلزل در جايگاه سرمربي تيم شود. قطبي هم با اقتدار به كارش ادامه مي‌دهد و سرمربي تيم پرسپوليس خواهد بود.

سخنگوي سازمان تربيت بدني همچنين گفت: حتي با توجه به روند فعلي تيم هيات مديره از داريوش مصطفوي مديرعامل باشگاه پرسپوليس نيز به طور قاطع حمايت مي‌كند و او هم همچنان مثل گذشته مقتدرانه كارش را به نحو احسن در باشگاه پرسپوليس انجام مي‌دهد و من تمام شايعات درباره‌ي هرگونه تغيير و تحول در مجموعه‌ي پرسپوليس به دليل نتايج اخير را تكذيب مي‌كنم.

آخوندي همچنين درباره‌ي آخرين وضعيت ابراهيم توره مهاجم سنگالي پرسپوليس نيز به ايسنا گفت: ابراهيم توره به ايران برگشته است و قرار است فردا (يكشنبه) جلسه‌اي را درخصوص حضور دوباره‌اش در تيم پرسپوليس با مديريت باشگاه داشته باشد. اميدواريم تمام مشكلات پيش آمده درباره‌ي وضعيت او هرچه زودتر برطرف شود

منبع

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
چند خبر خوب و بد :

رباط داخلی پتروویچ آسیب دید // زرینه : وضعيت پترويچ مشخص نيست

پزشك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت:اظهار نظر درباره كريمي و پترويچ كمي زود است اما اينكه كريمي ديگراحساس درد نمي كند و تمرينات پا به توپ راشروع كرده است خود يك خبر خوب است.
دكتر فريد زرينه در گفت وگویی عنوان كرد:علي کريمي به طور كلي هفته گذشته درتمرينات گروهي تيم پرسپوليس شركت نكرده است اما وي از امروز پا به توپ شد و ديگر احساس درد نيم كرد كه اين خود مي تواند يك خب بسيار خوب باشد و اگر به همين ترتيب ادامه دهد مي تواند در بازي مقابل صبا باتري حضور پيدا كند.
وي ادامه داد:ايوان پترويچ نيز در بازي مقابل مقاومت ازناحيه رباط داخلي دچار آسيب ديدگي شده است و فعلا نمي تواند در تمرينات گروهي شركت كند،اما حضور وي در ديدار مقابل صبا باتري اصلا مشخص نيست و فعلا نمي توان در مورد آن اظهار نظر خاصي انجام داد.

دستيار برزيلي قطبي ايران را ترك كرد

مربي دروازه‌بانان تيم پرسپوليس كه چندي قبل با
سفر به برزيل و با اعلام اين مطلب كه مسئولان پرسپوليس به مفاد قرارداد عمل نكرده اند، مدت ها از بازگشت به تهران خودداري كرد، بار ديگر به حالت قهر ايران را ترك كرد.
وي اين بار نيز دليل سفر خود را عمل نكردن مسئولان به تعهدات عنوان كرد.
علاوه بر مسائل مالي گفته مي شود حضور احمدرضا عابدزاده به عنوان مربي دروازه بانان نيز در تصميم اين مربي برزيلي دخيل بوده است

قطبي: پس از دي‌كارمو مرا هم بايد اخراج كنند

قطبي پس از پايان تمرين امروز پرسپوليس در مورد انتشار خبر تصميم اعضاي هيئت مديره مبني بر كنار گذاشتن مهاجم برزيلي ‌اظهار داشت: تا وقتي كه من در اين تيم هستم هيچ بازيكني جدا نمي‌شود و اگر اين كار صورت بگيرد من نفر دوم هستم.
وي ادامه داد: به تمام بازيكنان تا لحظه‌ آخري كه در ايران هستم نياز دارم و به هيچ عنوان زيربار فشار نمي‌روم. بهتر است دوستان عجولانه تصميم گيري نكرده و منتظر روزهاي خوب آينده بمانند.
قطبي در مورد خروج دستيار برزيلي خود از ايران گفت: دوست ندارم در خصوص ماركو حرف بزنم و بهتر است فقط سكوت كنم.
وي در مورد حضور يك مربي فيزيوتراپ در تمرين امروز تاكيد كرد: وي دوست من است و به عنوان فيزيوتراپ در جام جهاني 2006 و جام ملت هاي 2008 حضور داشت. يك آلماني است و هم اكنون در هلند زندگي مي‌كند و به مدت يك هفته مهمان من در ايران است.
امروز اعلام شد كه اعضاي هيئت مديره پرسپوليس تصميم به كنار گذاشتن دي كارمو و ماركو از تيم گرفته اند؛ اما مسئولان باشگاه تاكيد كردند در صورت رضايت قطبي احتمال فسخ قرارداد دي كارمو وجود دارد.

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
اقا اينقدر تند نرو هر كسي حق داره نظر خودشو بگه
ما همه موفقيت پرسپوليس رو ميخواييم پس دليلي نداره به خاطر قطبي يا هر كس ديگه اي با هم مشكل پيدا كنيم
شعار همه ما قهرماني پرسپوليسه
rose3.gif

پس همينجا اين بحث رو تمومش كنيد تا بازي بعد بازي بعد دوباره شرو ميكنيم
good2.gif

پس همه با هم
پرسپوليس قهرمان ميشه خدا ميدونه كه حقشه
به لطف یزدان و بچه ها پرسپولیس قهرمان میشه
127fs2408344.gif

بله هرکس حق داره نظر خودشو بگه.اما یه بار 2بار 3 بار نه 100بار یه نظر تکرار کنه.و بره رو اعصاب بقیه.ایشون نظرشونو گفتن بقیه هم شنیدن.اما ایشون دوست دارن با اعصاب بقیه بازی کنن و لذت می برن از این کار
به آدمی که با شعور دیگران بازی می کنه بهتره مثل خودش رفتار بشه.

ببین توهین شاخ و دم نداره ها می خوای منم دهنم رو باز کنم ؟
شما با دهن بسته هم حرف می زنی که می خوای دهنتو باز کنی تازه؟احتمالا تو حرکات موزون هم دستی بر آتش دارین.
شما پزشکی و می تونی به من کمک کنی اما من دامپزشک نیستم نمی تونم کمکی بهت بکنم . خوبه ؟
کسی نخواست به شما کمک کنه و کسی هم از شما کمک نخواست پس لطف کنین با دهنه بسته به حرکات موزونتون بپردازید.
حد و حدود خودتو بدون و دهن دریدگی هم نکن
این شما نیستی که حد و حدود و تعین می کنی پس خودتونو گم نکنید.

درسته من واسه حرفای شما تره خرد نمی کنم اما لازم باشه می تونم تقاضا کنم به ادبیاتت رسیدگی بشه و یکی پیدا بشه که ادب یادت بده
حتما این کارو بکنید.اما لازمه بدونین ادب یاد دادنی نیست بلکه آموختنی هست.مشکل شما هم همینه که فکر می کنید اینجا مدرسه هست و ما هم شاگرداتون اما نه عزیزم این خبرا نیست.
شما اومدین اینجا نظرتونو گفتین بقیه هم شنیدن هرکس هم به فراخور احوالاتو تمایلات خودش جواب داد.
دیگه تکرار چندصد بار چه معنی می تونه داشته باشه؟جز خصومت و لذت بردن از رو اعصاب دیگران رفتن.
شما با قطبی مشکل داشتی اومدی نظر خودتو گفتی.از نظر شما قطبی یه آنالیزوز درجه چندم بدون هیچ سابقه و ...
خوب ما هم شنیدیم و جوابشو شما هم شنیدین.دیگه چه دلیلی داره این دائم تکرار بشه؟شاید کسانی باشن اینجا که قطبی مربی مورد علا قشون هست.آیا این تکرار مداوم نمیشه توهین به علایق و نظرات دیگران؟
آیا با این چندین بار تکرار دوستان دیگه از شما نخواستن که تمومش کنید؟که شما هم خیلی توجه کردی ما شاالله.
قهرمانی فصل قبل پرسپولیسو زیر سوال بردین فقط بدلیل مشکل داشتن با مربی.
لطف کنین انقدر پرسپولیس من پرسپولیس من نکنین .چون دیگران هم اگه بیشتر از شما پرسه رو دوست نداشته باشن مطمئنا کمتر هم دوست ندارن.پس جوری جلوه ندین که فقط شما عاشق سینه چاک پرسه هستین و بقیه دشمن.که فقط شما صلاح پرسپولیسو می خواین بقیه ضررش.
مطمئن باشین دوستان پرسپولیسی که اینجا هستند همه اول پرسپولیس مد نظرشونه.اگرم از شخص خاصی طرفداری می کنن تو فکرشون اینه که فرد ذکر شده می تونه برا پرسه مفید باشه.مثل خود شما که دنیزلی رو برا پرسه همچنان مفید می دونین. این می شه نظر شخصی.این قابل احترامه.اما یه سوال همونقدر که دیگران به نظر شما احترام گذاشتن شما هم احترام گذاشتین؟ مطمئنا جوابش نه هست.
خلاصه مطلب اینکه اینجا یه جمع دوستانه هست.قدم همه پرسپولیسی ها هم اینجا رو چشمه چون این تاپیک متعلق به هواداران پرسپولیس هست.اما کسی که بخواد این جمع دوستانه رو بهم بزنه جاش اینجا نیست.
مطمئنا نظراتی که اینجا مطرح می شه به گوش مسئولین باشگاه هم نمی رسه.پس بهتر بدونیم نظرات فقط تو همین جمع دوستانه مطرح می شه.
در این مورد خیلی صحبت ها می شه کرد اما فکر می کنم همین اندازه کافی باشه.من همینجا بحث با شمارو تموم می کنم.
دوستان می تونن این پست و پست های قبلی رو بخونن و خودشون قضاوت کنن.خوش حال می شم اگه نظری در این مورد هم دارن حتما بگن.
به امید موفقیت همیشگی پرسپولیس .چه با قطبی چه بی قطبی.چه با دنیزلی چه بی دنیزلی و ....

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
شما با دهن بسته هم حرف می زنی که می خوای دهنتو باز کنی تازه؟احتمالا تو حرکات موزون هم دستی بر آتش دارین.

کسی نخواست به شما کمک کنه و کسی هم از شما کمک نخواست پس لطف کنین با دهنه بسته به حرکات موزونتون بپردازید.

این شما نیستی که حد و حدود و تعین می کنی پس خودتونو گم نکنید.

....

امیدوارم فقط این یک کلمه رو بفهمی که من هرچی نوشتم در جواب کسی بوده

چطور وقتی از خنده های دنیزلی بعد از باخت گفته می شه شما خوشت میاد ؟ اگر 10 نفر هم quote ش کنن و همون حرفها رو تکرار کنن ، نمی گی حرف تکرار نزنین !!
اما وقتی 4 بار در جواب 4 نفر بنویسم که
خنده های دنیزلی شرف داره به اینکه قطبی باشی و واسه خودتو رفقات دو میلیارد بگیری و بعد از باخت بذاری بری دبی عشق و سیاحت !!!!
میشه حرف تکراری !! میشه بازی با اعصاب و شعور هواداران !!

بهرحال من اینجا هستم
به شما هم ارتباطی نداره که من از عبارت " پرسپولیس من " استفاده می کنم یا نه
به شما هم ارتباط نداره که از نظر من قطبی یک آنالیزور هست یا نه
به شما ارتباط نداره که از نظر من قطبی ، بابت دیکارمو و مارکو کلی پرسپولیس من !! رو تیغ زده
هروقتم احساس کنم باید نظر بدم میدم حتی اگر شما بعدش مجبور باشی زنگ بزنی 125
در مورد حرکات موزون هم نظر خاصی ندارم
بهرحال حرکات موزون و نون بازوی خویش را خوردن خیلی بهتر از شغل شریف شماست :happy:

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
این روزا چقدر آمار دعوا و جر و بحث رفته بالا! :f34r:
ایشالا که این هفته تیم می بره و وقتی ببره نه انتقادی هست و در نتیجه از این جروبحثها هم خبری نیست! :blink:

اما حالا من یه مطلب بزنم رضا الان میاد گیر میده بهم! :دی

برنامه کل بازیهای این هفته

شنبه 11/8/87

بوندسلیگا
بایرن مونیخ-بیلفلد
کوتبوس-شالکه
هانوفر-هامبورگ
هافنهایم-کارلسروهه
اشتوتگارت-کلن
وردربرمن-هرتا

لیگ برتر

اورتون-فولام
چلسی-ساندرلند
منچستریونایتد-هال سیتی
میدلزبورو-وستهام
پورتسموث-ویگان
استوک سیتی-آرسنال
وست بروم-بلکبرن
تاتنهام-لیورپول

لالیگا

بیلبائو-ویارئال
اتلتیکومادرید-مایورکا
مالاگا-بارسلونا
والنسیا-رایسینگ

سریA
رجینا-اینتر
یوونتوس-رم

یکشنبه 12/8/87

بوندسلیگا

دورتموند-بوخوم
گلادباخ-فرانکفورت

لیگ برتر
منچسترسیتی-بولتون

لالیگا
اسپانول-اوساسونا
رکرائتیوو-ختافه
خیخون-نومانسیا
وایادولید-سویا
آلمریا-رئال مادرید
بتیس-لاکرونیا

سری A
آتالانتا-لچه
کالیاری-بولونیا
لاتزیو-کاتانیا
پالرمو-کیوو
سمپدوریا-تورینو
سینا-فیورنتینا
اودینزه-جنوا
میلان-ناپولی

دوشنبه 13/8/87
لیگ برتر
نیوکاسل-استون ویلا

Last edited:

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
هفته چهاردهم

پنجشنبه 16 آبان:

پرسپولیس - صبای قم، ساعت 16:20-آزادی تهران

جمعه17 آبان :

سایپا تهران-استقلال اهواز، ساعت 14:30- انقلاب کرج

پاس همدان-مقاومت سپاسی، ساعت 14:30-قدس همدان

پیام خراسان -ذوب آهن، ساعت 14:30- ثامن الائمه مشهد

مس کرمان-راه آهن، ساعت14:30-باهنرکرمان

فولاد مبارکه سپاهان - پگاه گیلان، ساعت 14:30- فولاد شهر اصفهان

برق شیراز - ابومسلم خراسان، ساعت 14:30- حافظیه شیراز

فولاد خوزستان-پیکان قزوین،ساعت 16:20-تختی اهواز

ملوان انزلی-استقلال تهران-ساعت 14:30-تختی-انزلی

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
iced earth جان
برنامه هفته پنجم دور برگشت رو نداری ؟ :happy:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
قطبي: پس از دي‌كارمو مرا هم بايد اخراج كنند

کانون هواداران پرسپولیس : افشين قطبي پس از پايان تمرين امروز پرسپوليس در مورد انتشار خبر تصميم اعضاي هيئت مديره مبني بر كنار گذاشتن مهاجم برزيلي ‌اظهار داشت: تا وقتي كه من در اين تيم هستم هيچ بازيكني جدا نمي‌شود و اگر اين كار صورت بگيرد من نفر دوم هستم.
وي ادامه داد: به تمام بازيكنان تا لحظه‌ آخري كه در ايران هستم نياز دارم و به هيچ عنوان زيربار فشار نمي‌روم. بهتر است دوستان عجولانه تصميم گيري نكرده و منتظر روزهاي خوب آينده بمانند.

قطبي در مورد خروج دستيار برزيلي خود از ايران گفت: دوست ندارم در خصوص ماركو حرف بزنم و بهتر است فقط سكوت كنم.
وي در مورد حضور يك مربي فيزيوتراپ در تمرين امروز تاكيد كرد: وي دوست من است و به عنوان فيزيوتراپ در جام جهاني 2006 و جام ملت هاي 2008 حضور داشت. يك آلماني است و هم اكنون در هلند زندگي مي‌كند و به مدت يك هفته مهمان من در ايران است.
امروز اعلام شد كه اعضاي هيئت مديره پرسپوليس تصميم به كنار گذاشتن دي كارمو و ماركو از تيم گرفته اند؛ اما مسئولان باشگاه تاكيد كردند در صورت رضايت قطبي احتمال فسخ قرارداد دي كارمو وجود دارد

ماخذ

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180

ديدارهاي هفته پانزدهم ليگ برتر فوتبال لغو شد!!!!!

بنابر تصميم كميته تيم‌هاي ملي فوتبال و موافقت فدراسيون فوتبال، بازيهاي هفته پانزدهم مسابقه‌هاي فوتبال ليگ برتر باشگاههاي ايران لغو شد.

به گزارش روز شنبه ايرنا به نقل از فدراسيون فوتبال، اين تصميم به دليل ديدار دوستانه تيم ملي فوتبال ايران مقابل تيم ملي قطر از سوي كميته تيم هاي ملي فوتبال اتخاذ شد.

همچنين بر اساس تصميم اين كميته، تاريخ برخي از ديدارهاي هفته چهاردهم مسابقه‌هاي فوتبال ليگ برتر به شرح زير تغيير كرد:

روز پنجشنبه ‪ ۱۶‬آبان ماه:
ملوان بندرانزلي با استقلال تهران، ساعت ‪ ۱۴/۱۵‬دقيقه در ورزشگاه تختي بندرانزلي.

پيروزي تهران با صبا باتري قم، ساعت ‪ ۱۶/۲۰‬دقيقه در ورزشگاه آزادي تهران.

روز جمعه ‪ ۱۷‬آبان ماه: ساعت ‪ ۱۴/۱۵‬دقيقه
سايپا كرج با استقلال اهواز در ورزشگاه انقلاب كرج.

پاس همدان با مقاومت شهيد سپاسي شيراز در ورزشگاه قدس همدان.

پيام خراسان رضوي با ذوب آهن اصفهان در ورزشگاه ثامن الائمه مشهد.

صنعت مس كرمان با راه آهن شهرري در ورزشگاه شهيد باهنر كرمان.

فولاد مباركه سپاهان اصفهان با پگاه گيلان در ورزشگاه ذوب آهن فولادشهر اصفهان.

برق شيراز با ابومسلم مشهد در ورزشگاه حافظيه شيراز.

فولاد خوزستان با پيكان قزوين در ورزشگاه تختي اهواز.

خاطرنشان مي‌شود، تيم ملي فوتبال ايران، خود را براي ديدار با تيم ملي امارات عربي متحده در دومين مرحله رقابتهاي مقدماتي مسابقه‌هاي جام جهاني سال ‪ ۲۰۱۰‬در آفريقاي جنوبي آماده مي‌كند.

اين ديدار روز چهارشنبه ‪ ۲۹‬آبان ماه در شهر ابوظبي پايتخت امارات عربي متحده برگزار خواهد شد.

پ ن:"حسین چرخابی" سرمربی سپاهان شد!!!!(استیلی رو پیچوندن!)

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
امیدوارم فقط این یک کلمه رو بفهمی که من هرچی نوشتم در جواب کسی بوده

چطور وقتی از خنده های دنیزلی بعد از باخت گفته می شه شما خوشت میاد ؟ اگر 10 نفر هم quote ش کنن و همون حرفها رو تکرار کنن ، نمی گی حرف تکرار نزنین !!
اما وقتی 4 بار در جواب 4 نفر بنویسم که
خنده های دنیزلی شرف داره به اینکه قطبی باشی و واسه خودتو رفقات دو میلیارد بگیری و بعد از باخت بذاری بری دبی عشق و سیاحت !!!!
میشه حرف تکراری !! میشه بازی با اعصاب و شعور هواداران !!

بهرحال من اینجا هستم
به شما هم ارتباطی نداره که من از عبارت " پرسپولیس من " استفاده می کنم یا نه
به شما هم ارتباط نداره که از نظر من قطبی یک آنالیزور هست یا نه
به شما ارتباط نداره که از نظر من قطبی ، بابت دیکارمو و مارکو کلی پرسپولیس من !! رو تیغ زده
هروقتم احساس کنم باید نظر بدم میدم حتی اگر شما بعدش مجبور باشی زنگ بزنی 125
در مورد حرکات موزون هم نظر خاصی ندارم
بهرحال حرکات موزون و نون بازوی خویش را خوردن خیلی بهتر از شغل شریف شماست :happy:

فقط تو خوبي ... فقط تو مي فهمي ... فقط تو بلدي ... اينارو هي تكرار كن تا اعتماد به نفست بره بالا و

بر اثر تلقين زياد شايد كار ساز شدن :lol: البته اميدوارم ;) باور كن من خوبيتو ميخوام :D

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
بابا صلوات بفرستین !:D

بالا