• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مناسبترین سیستم فروش اینترنتی

imarketcenter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من مطالب ور نقل از تاپیک های همین جا که بحث شده بود گفتم! که خودتون هم دیدید
در مورد این امکان که برای خرید احتیاجی برای خروج از سایت نیست بیشتر توضیح بدید ؟
در ضمن من هنوز با قیمت بالای شما مشکل دارم!
واقعا 200 تومن خیلی زیاده !
مخصوصا که شرکتهای دیگه تخفیف 50 درصدی گذشتن !
قیمتهای بدون تخفیف اونها از شما کمتره!
در ضمن برای فروشگاه های فیلم هم اون طوری که گفتید خدمات نمی دیدید

سلام
اون مورد که برای خرید احتیاج به خروج از سایت نیست یعنی اینکه یک وب سرویس به فروشگاه میدیم که تمامی مراحل پر کردن فرم خرید در سایت فروشگاه پر میشه و بعد از خرید هم در سایت فروشگاه باقی میمونه و فقط یک کد رهگیری از سیستم ایران مارکت سنتر به خریدار داده میشه
برای مثال سایت http://www.mahsool.com/ از وب سرویس ایران مارکت سنتر داره استفاده میکنه

فروشگاههایی بودن که همین اول به خاطر قیمت پایین که سیستمهای دیگه میدادن رفتن با اونها قرارداد بستن بعد از چند ماه مجبور شدن دوباره 200 تومان هم به ایران مارکت سنتر بدن و عضو سیستم ما بشن . هر گرونی بدون دلیل نیست . اینو توجه داشته باشید .

در ضمن ما هم در مناسبتهای مختلف تخفیف 50 درصدی داریم واسه فروشگاهها . نزدیکترین مناسبت نمایشگاه الکامپ 2 تا 5 آذر هست

فروشگاههای فیلم را ما سخت گیری برای عضویت در سیستم نمیکنیم ولی خدمات تبلیغاتی در سیستم تبلیغاتی ایران رو براشون نداریم . البته برای کسانی که فیلمهای غیر مجاز میفروشند

موفق باشید

imarketcenter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی پولش رو نمیده ؟

نه در جواب یک سوالتون گفتم ما مشکلی برای فروشگاههایی که فیلم میفروشند نداریم ولی کسانی که فروش فیلم غیر مجاز دارند را حمایت تبلیغاتی نمیکنیم .

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176

dvd.arzan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا هي ما ميگيم شما كه يك دو ماه كار كردين بگين پرداخت خوبه . وقتي پولتون رو مثل هميشه كشيد بالا يادي از ما بكنين

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
سلام
اون مورد که برای خرید احتیاج به خروج از سایت نیست یعنی اینکه یک وب سرویس به فروشگاه میدیم که تمامی مراحل پر کردن فرم خرید در سایت فروشگاه پر میشه و بعد از خرید هم در سایت فروشگاه باقی میمونه و فقط یک کد رهگیری از سیستم ایران مارکت سنتر به خریدار داده میشه
برای مثال سایت http://www.mahsool.com/ از وب سرویس ایران مارکت سنتر داره استفاده میکنه

فروشگاههایی بودن که همین اول به خاطر قیمت پایین که سیستمهای دیگه میدادن رفتن با اونها قرارداد بستن بعد از چند ماه مجبور شدن دوباره 200 تومان هم به ایران مارکت سنتر بدن و عضو سیستم ما بشن . هر گرونی بدون دلیل نیست . اینو توجه داشته باشید .

در ضمن ما هم در مناسبتهای مختلف تخفیف 50 درصدی داریم واسه فروشگاهها . نزدیکترین مناسبت نمایشگاه الکامپ 2 تا 5 آذر هست

فروشگاههای فیلم را ما سخت گیری برای عضویت در سیستم نمیکنیم ولی خدمات تبلیغاتی در سیستم تبلیغاتی ایران رو براشون نداریم . البته برای کسانی که فیلمهای غیر مجاز میفروشند

موفق باشید
اینی که شما گفتید با اینکه مشتری در سیستم خود فروشگاه عضو بشه چه فرقی میکنه ؟ تو اون هم مشخصات مشتری
تو سیستم نگهداری میشه !
این سایتی که گفتید باز نمیشه ...؟!

ALI4GHA

Registered User
لایک‌ها
17

این وب سرویس را چطور باید تهیه کنیم ؟

راستی یسری امکانات مثل تخفیف و هزینه ارسال رایگان برای بعضی سفارشات باید به سیستمتون اضافه بشه .
قصد ندارید این کار را انجام بدید ؟

اینم به دوستانی که قصد راه اندازی فروشگاه دارند بگم که در حال حاضر بهتر از ایران مارکت سنتر پیدا نمی کنید البته کاستی هایی هم هست که امیدوارم بزودی حل بشه (مثل مدت زمان بلاتکلیف بودن سفارشات ارسالی که قبلا تو یه تاپیک دیگه عرض کردم و ایشون هم پست را مقصر دونستند )

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
من الان نزدیک 7 ماه هست دارم کار می کنم...

به نظر من تو این چند ماهه فهمیدم مشکل زیاد از طرف پست هست...

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
من الان نزدیک 7 ماه هست دارم کار می کنم...

به نظر من تو این چند ماهه فهمیدم مشکل زیاد از طرف پست هست...

درسته ... مشکلاتی مانند تغییر وضعیت سفارشات تا حد زیادی به پست مربوط میشه

من هم مانند حمید از پرداخت راضیم :cool:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
حمید جان چه مشکلی از پسته ؟
سفارش ها رو دیر به دیر وصول میکنه ... ارسال مرسولات دیر به دیر هست

من دقعه قبل 22 مورد آماده به ارسال داشتم ..فرستاده بودم رفته بود هنوز پست اینها رو ارسال شده تغییر وضعیت نکرده بود

پست چی دیر به دیر میاد

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
درسته ... مشکلاتی مانند تغییر وضعیت سفارشات تا حد زیادی به پست مربوط میشه

من هم مانند حمید از پرداخت راضیم :cool:
مثلا نامه تاییدیه فروشگاه ما (شهریاریها) رو پست مستقیم بعد از 5 ماه فرستاد

یعنی من 5 ماه قبل قرارداد بستم تازه بعد این مدت پست OK داد

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
حالا هي ما ميگيم شما كه يك دو ماه كار كردين بگين پرداخت خوبه . وقتي پولتون رو مثل هميشه كشيد بالا يادي از ما بكنين
فکر میکنم وقتی قرارداد داری و چیزی رو امضا کردن نمی تون بزنند زیرش...
میشه به نظرت؟؟

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
یک مورد دیگه!

چرا شما جدیدا برای ایجاد هر پنل همکار 25 تومن میگیرید؟! الان تقریبا اکثر جاها رایگان هست. من واقعا توی این مورد موندم که این 25 تومن برای چیه!!!

Nevissande

Registered User
لایک‌ها
10

من دقعه قبل 22 مورد آماده به ارسال داشتم ..فرستاده بودم رفته بود هنوز پست اینها رو ارسال شده تغییر وضعیت نکرده بود

پست چی دیر به دیر میاد

اينكه پستچي ، دير به دير مي آيد رو ميشه بيشتر توضيح بديد؟

يعني هر چند وقت يكبار مي آيد؟

ضمنا آيا فروشنده ، روزهايي كه بايد پستچي بيايد رو تعيين مي كنه يا بالعكس؟

مثلا نامه تاییدیه فروشگاه ما (شهریاریها) رو پست مستقیم بعد از 5 ماه فرستاد

یعنی من 5 ماه قبل قرارداد بستم تازه بعد این مدت پست OK داد

يعني اگر من امروز با پرداخت قرارداد ببندم 5 ماه ديگه مي تونم فروشم را شروع كنم؟

يعني 5 ماه طول مي كشه تا به پست معرفي بشيم؟

Last edited:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329

پست چی دیر به دیر میاد

من شماره پست چی منطقه مون رو گرفتم هر وقت دیر کنه یا نیاد یه زنگ بهش میزنم کارمو OK میکنه:cool:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
من شماره پست چی منطقه مون رو گرفتم هر وقت دیر کنه یا نیاد یه زنگ بهش میزنم کارمو OK میکنه:cool:
ببین پستی چی مستلزم هست هر روز به شما سر بزنه "" هر روز ""

خوب من گفتم که به دلیل کمی حجم مرسولات روزهای دوشنبه و چهارشنبه بیاد..بله خوده فروشنده با با مسئول بخش این کار تو پست منطقه هماهنگ می کنه....

Nevissande

Registered User
لایک‌ها
10
ببین پستی چی مستلزم هست هر روز به شما سر بزنه "" هر روز ""

خوب من گفتم که به دلیل کمی حجم مرسولات روزهای دوشنبه و چهارشنبه بیاد..بله خوده فروشنده با با مسئول بخش این کار تو پست منطقه هماهنگ می کنه....
ممنون از پاسختون.

فقط اگر ممكنه اين سوالم رو هم جواب بديد:

اگر من امروز با پرداخت (يا شركتهاي ديگه) قرارداد ببندم 5 ماه ديگه مي تونم فروشم را شروع كنم؟

يعني 5 ماه طول مي كشه تا به پست معرفي بشم؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
اينكه پستچي ، دير به دير مي آيد رو ميشه بيشتر توضيح بديد؟

يعني هر چند وقت يكبار مي آيد؟

ضمنا آيا فروشنده ، روزهايي كه بايد پستچي بيايد رو تعيين مي كنه يا بالعكس؟

يعني اگر من امروز با پرداخت قرارداد ببندم 5 ماه ديگه مي تونم فروشم را شروع كنم؟

يعني 5 ماه طول مي كشه تا به پست معرفي بشيم؟
نه این جور نیست..
بستگی به نوع منطقه پستی داره
برای من رو می گفتند یکی از معدود دفعات هست که نامه دیر اومد...
با این توضیح که شما قرار داد می بنید یک نامه از پست مستقیم به اداره پست مربوطه میره که معرفی می کنه شما رو و بعد باید یک تاییدیه بیاد..
و اینکه در "" شهریار "" چون اولین فروشگاه بود که راه می افتاد برای همین کمی ناهماهنگی بوجود اومده بود...

پست هست دیگه خودت می دونی یک موتور سوار تمام یک یا چند محله رو سر بزنه برای همین کمی مشکل به وجود میاد..

اما فقط کافیه پست مستقیم بفهمه که اینها خوب کارشون رو انجام نمی دن...اون هست که قافیه همشون دیدن داره..
هیمن شهریار اولش خیلی بی نظم کار می کرد من زنگ زدم به "" دفتر غرب استان تهران "" در اینها اصلا خیلی بی نظم میان و از این جور چیز ها...
فرداش که من پادگان بودم..مادرم می گفت با ماشین اداره پست اومدن برای بردن مرسولات و چند تا شماره تلفن که مشکلی بود نمی دونم پست چی نیامد حتما به ما زنگ بزن... "" خوب با یه تلفن !! گوشی دستشون اومده بود )

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
ممنون از پاسختون.

فقط اگر ممكنه اين سوالم رو هم جواب بديد:

اگر من امروز با پرداخت (يا شركتهاي ديگه) قرارداد ببندم 5 ماه ديگه مي تونم فروشم را شروع كنم؟

يعني 5 ماه طول مي كشه تا به پست معرفي بشم؟
نه نه این طور نیست...
الان دیگه رقابت و کیفیت داره حرف اول رو می زنه...
پشتیبانی خیلی خوبی هم داره...
حتی برای پرینت فاکتور هم زنگ می زنند توضیحات می دن... که چه جوری باشه چه جوری نباشه...

============

به نظر من ها : شرکت پست همه این شرکت های واسطه رو برده زیر سوال..

چون این شرکت ها با شما قرارداد می بندند و دیگه شما با پست طرفی

بالا