• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
حامد جان تولدت مبارک
انشالله در تمام زندگیت شاد سربلند باشی :)

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان عزيز
متاسفانه چند وقتي نبودم و با توجه به شرايطي كه ممكنه برام پيش بياد شايد خيلي كم به اينجا ، البته تا مدتي سر بزنم.
اول :اميدوارم پرسپوليس همونجوري كه آقاي قطبي قول دادند نتيجه بگيره تا وضعيت بهتري هم به پرسپوليس هم به اين تاپيك حاكم بشه.
دوم : تولد استارتر تاپيك پرسپوليس حامد عزيز را تبريك ميگم و براي ايشان آرزوي سلامتي و بهروزي و شادكامي دارم.

در نهايت اميدوارم پرسپوليس به همراه قطبي راه پيروزي را دوباره پيدا بكنه و از مقام قهرمانيش دفاع كنه. همگي شاد و پيروز باشيد و سعي كنيد زياد از بعضي صحبتها عصبي نشويد . به هر حال هر كدام از ما نظري داريم كه ميتونه محترم باشه. :)

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
حامد جان بسیار مبارک باشه ...ایشالله همیشه موفق و البته پرسپولیسی باشی :دی

birthdaycake.jpg

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
حامد جان منم تبریک میگم.:)

ایشاا... که سلامت و موفق باشی.

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
تبریک ما رو هم حامد خان پذیرا باشید
انشاال.... 1387 ساله بشید

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
مديريت كردن در فوتبال ايران بسيار سخت است
قطبي در گفت‌وگو با ايسنا:نگفتم "دوكارمو" اخراج شود، من هم مي‌روم
سال پيش مهاجمي به نام "خليلي" داشتيم

افشين قطبي گفت: باور كنيد مديريت كردن در فوتبال ايران بسيار سخت است و ما مي‌بينيم كه از تيم پرسپوليس با امكاناتي بسيار محدود چه انتظارات بالايي وجود دارد.

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره‌ي آخرين وضعيت تيم فوتبال پرسپوليس اظهار كرد: در حال حاضر تمام تلاش‌مان را مي‌كنيم كه پس از شكست اخير وضعيت خوبي را براي مسابقه‌ي اين هفته برابر صباباتري پيدا كنيم. به خوبي مي‌دانم كه چه انتظارات بسيار زيادي از تيم پرسپوليس وجود دارد اما، به واقع بايد بپذيريم كه اين انتظارات با امكاناتي كه ما در اختيار داريم، مطابقت ندارد.

وي افزود: تيم ما در 13 مسابقه‌ي اخير فوتبال خوبي را به نمايش گذاشت و حتي در بعضي شكست‌هاي بدست آمده تصميمات اشتباه داوري در آن اثرگذار بود. ما فوتبال بدي بازي نكرديم و موقعيت‌هاي زيادي را هم روي دروازه‌ي حريفان خلق كرديم اما، اين توپ‌ها به دليل كمبود مهاجمان تمام كننده در تيم وارد دروازه نشد. سال پيش مهاجمي به نام محسن خليلي بسياري از موقعيت‌هاي ما را گل مي‌كرد اما، امسال گل نشدن بسياري از موقعيت‌ها يكي از مشكلات اساسي ماست.

قطبي ادامه داد: البته نبايد از اين موضوع هم چشم‌پوشي كرد كه تيم‌هاي حريف وقتي برابر ما بازي مي‌كنند، بيشترين انگيزه را دارند و با 10 بازيكن به دفاع كردن و ارايه‌ي يك فوتبال بسته روي مي‌آورند. به هر حال ما بايد راه‌هاي مختلف را براي حمله به سمت دروازه‌ي آنها مرور كنيم و چاره‌اي جز اين نداريم.

قطبي همچنين گفت: براي مثال حتي در بازي‌هايي كه پرسپوليس پيروز شده نظير بازي مقابل سپاهان موقعيت‌هاي ما وارد دروازه شد و تصميمات اشتباه داوري به خاطر اين مساله در نتيجه‌ي بدست آمده اثرگذار نبود كه نبايد از اين مسايل چشم پوشي كرد. اكنون بيشترين انتظارها از پرسپوليس وجود دارد و زماني كه اين تيم شكست مي‌خورد، حملات انتقاد‌آميز بسياري به ما مي‌شود. اما، بايد به هواداران تيم بگويم كه شما كه خوب مي‌دانيد برخي دلايل شكست ما چيست، پس از باخت‌ها نيز بيايد و با شور فراوان از تيم‌تان حمايت كنيد. مطمئنا امكاناتي كه اكنون پرسپوليس در اختيار دارد مطابق با انتظاراتي كه از اين تيم هست نيز، نيست. در كره جنوبي تيم سامسونگ چندين زمين تمرين دارد و از بهترين امكانات استفاده مي‌كند؛ از همه مهمتر اين است كه تيم‌ها در اكثر نقاط جهان يك تيم شماره دو هم دارند كه بازيكناني كه بعضا در تيم اصلي بازي نمي‌كنند، در آنجا بازي داده شده تا شرايط روحي‌شان حفظ شود؛ اما، اينجا ما حتي زمين مناسب براي تمرين كردن نداريم و زمين فعلي تازه يكي از بهترين زمين‌هاي تهران است.

افشين قطبي همچنين با تكذيب اين گفته كه اگر "دوكارمو" از پرسپوليس اخراج شود، من هم از اين تيم مي‌روم، كه در يكي از سايت‌هاي خبري منتشر شد، به ايسنا گفت: من اين جمله را تكذيب مي‌كنم و هيچ وقت نگفته‌ام در صورت اخراج دوكارمو من هم پرسپوليس را ترك مي‌كنم. من در اين رابطه گفتم كه تصميم در خصوص بازيكنان پرسپوليس منوط به نظر كادرفني است. اين مساله‌اي است كه در قرارداد من هم ذكر شده و بازيكنان با نظر كادرفني جذب و يا از تركيب تيم كنار گذاشته مي‌شوند.

قطبي همچنين درباره‌ي تاخير 40 دقيقه‌اي تمرين امروز پرسپوليس نيز تصريح كرد: البته قرار بود تمرين امروز در ساعت 10 و 30 دقيقه آغاز شود؛ ما پزشكي را از اروپا آورده بوديم و او در رختكن مشغول معاينه و بررسي وضعيت بازيكنان بود. اين كار باعث شد تا زماني طول بكشد و تمرين كمي ديرتر آغاز شود. بنابراين هيچ مشكل خاصي در تاخير تمرين امروز وجود نداشت و ما فردا صبح (دوشنبه) هم از ساعت 10 و 30 دقيقه تمرين تيم را آغاز خواهيم كرد.

سرمربي تيم پرسپوليس همچنين درباره‌ي آخرين وضعيت ماركو، علوي و ابراهيم توره به ايسنا گفت: علوي امروز به باشگاه پرسپوليس رفته است تا درباره‌ي آينده‌اش با داريوش مصطفوي صحبت كند. همچنين ماركو نيز از امارات به برزيل سفر كرد و او نيز به دليل عدم پرداخت مطالباتش پرسپوليس را ترك كرده. همچنين ابراهيم توره جلسه‌اي را امروز با مديرعامل باشگاه پرسپوليس داشت و ظاهرا فردا در تمرين حاضر مي‌شود و جلسه‌اي را با كادر فني در زمينه‌ي برگشت به تيم پرسپوليس خواهد داشت.

افشين قطبي در پايان تاكيد كرد: واقعا نمي‌دانم كه چرا صحبت‌هاي متفاوتي درباره‌ي پرسپوليس پس از پيروزي‌ها و باخت‌ها منتشر مي‌شود. نمي‌دانم چرا اين قدر به مسايل حاشيه‌اي اين تيم توجه مي‌شود اما، هيچ كس نمي‌گويد كه ما اكنون چه طور بازي مي‌كنيم و با چه امكاناتي فوتبالي در چه سطحي را ارايه مي‌دهيم. كسي كاري به موقعيت‌هاي ما ندارد يا اينكه نمي‌گويند تصميمات بعضا اشتباه داوري چقدر در نتايج بدست آمده ما اثر داشته است. ما تمام تلاش‌مان را مي‌كنيم كه فوتبالي ارايه دهيم كه بدون هيچ حرف و حديثي بتواند موفقيت‌آميز باشد اما، در حين اين مسير و حاصل شدن پيشرفت در آينده بايد شرايط كنوني پرسپوليس را هم درك و از اين تيم حمايت كرد.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
اين هم دو خبر از دو عضو هيات مديره پرسپوليس

گفتگوي ايلنا با عضو هيات مديره پرسپوليس
محمد آخوندي : باشگاه پرسپوليس هيچگونه اولتيماتومي به قطبي نداده است

عضو هيات مديره باشگاه پرسپوليس گفت: بنده به عنوان يكي ازاعضاي هيات مديره باشگاه پرسپوليس اعلام مي كنم هيچ گونه اختلاف و مشكلي بين اين اعضا وجود ندارد.

محمد آخوندي در گفت وگو با ايلنا افزود: تمام اعضاي هيات مديره با همدلي و اتحاد مشغول رتق و فتق امور باشگاه پرسپوليس هستند اما متاسفانه طي چند روز اخير برخي از رسانه ها مطالبي را به اشتباه در اين ارتباط منتشر كرده اند و قصد دارند به اختلافات در اين باشگاه بزرگ و مردمي دامن بزنند.
وي ادامه داد: اين قبيل افراد درصدد هستند براي باشگاه پرسپوليس حاشيه درست كنند.ديروزبرخي ها در خصوص مصوبات هيات مديره خبري داده بودند كه كاملا دروغ بود و دقيقا يك ساعت بعد هم يك رسانه ديگر ديگر از قول افشين قطبي مصاحبه اي را بر روي خروجي خود قرارداد مبني بر اينكه قطبي اعلام كرده اگر دي كارمو اخراج شود او هم از اين تيم جدا خواهد شد در صورتي كه قطبي چنين حرفي را نزده بود.
آخوندي اضافه كرد: براي برخي رسانه ها هم متاسف هستم كه خبري كه اطلاعي از صحت وسقم آن ندارند را اعلام و منتشر مي كنند.
وي افزود: اعضاي هيات مديره پرسپوليس را سازمان تربيت بدني تعيين كرده است و نفرات منتخب همچنان كار خود را پرقدرت ادامه خواهند، داد در اين بين حسين هدايتي به عنوان رييس هيات مديره در امور مالي و مسايل مربوط به باشگاه كمك هاي شايان توجهي به پرسپوليس كرده است.
سخنگوي سازمان تربيت بدني گفت: هيچ گونه تغييري در هيات مديره انجام نخواهد شد اما به نظر مي رسد برخي افراد براي تخريب پرسپوليس قصد دارند با مطرح كردن مسايل حاشيه اي آرامش را از اين تيم مردمي بگيرند.
آخوندي ادامه داد: هواداران پرسپوليس اگر مي خواهند اخبار مستندي را دريافت كنند يا از سايت باشگاه جويا شوند يا اينكه از مصاحبه ها و اخبار موثقي كه توسط مسولين باشگاه از طريق رسانه ها منتشر مي شود پيگيرمسائل مختلف باشگاه باشند.
آخوندي با اشاره به جلسه ديروز هيات مديره پرسپوليس و تصميم گيري در خصوص كادر فني اين باشگاه گفت: در جلسه روز گذشته اعضاي هيات مديره هيچ گونه اوليتماتومي به افشين قطبي نداده شد بلكه بحث در ارتباط با حمايت از سرمربي تيم و دور كردن مسايل حاشيه اي از اطراف تيم بود ضمن اينكه هيات مديره هيچگاه در امور فني دخالت نخواهد كرد.
وي با اشاره به وضعيت دي كارمو مهاجم برزيلي اين تيم عنوان داشت: در اين ارتباط افشين قطبي تصميم مي گيرد ، البته بحث پرداخت مبالغ هنگفت به دي كارمو كذب است چرا كه او هم مثل ساير بازيكنان پرسپوليس بر اساس قرار دادي كه با باشگاه دارد پول دريافت مي كند.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

بيست روز قبل اختلاف داشتيم حال صدايش در آمد
هدايتي: من عاشق پرسپوليس و هواداران پرسپوليس هستم
تا زماني كه بخواهند در كنار پرسپوليس مي مانم

رئيس هيات مديره پرسپوليس گفت: درحدود 20 روز قبل بر سر يكسري از مسايل باشگاه با داريوش مصطفوي اختلاف نظرهاي پيدا كردم اما متاسفانه حالا پس از گذشت چند هفته حالا برخي ها اين مساله را عنوان مي كنند.

حسين هدايتي درگفت وگو با ايلنا افزود: برخي افراد با دامن زدن به اين قبيل مسايل حاشيه اي دوست ندارند تيم پرسپوليس در آرامش كار خود را ادامه دهد. بنده در حال حاضربه هيچ عنوان كوچك ترين اختلافي با داريوش مصطفوي به عنوان مدير عامل باشگاه پرسپوليس ندارم .
وي ادامه داد: پس از مباحثي كه 20 روز قبل با مصطفوي داشتم و با مرتفع شدن آن مسائل با آرامش كار خود را در كنار يكديگر انجام مي دهيم تا تيم پرسپوليس در ادامه مسابقات ليگ برتر و همچنين ليگ قهرمانان آسيا عملكرد موفقي داشته باشد.
وي گفت: اختلاف نظر در هر خانواده اي ممكن است اتفاق بيفتد، اعضاي هيات مديره نيز در مباحثي كه در خصوص امور باشگاه دارند دچار اختلاف مي شوند اما پس از جمع بندي تمامي نظرها با هماهنگي و تعامل همه جانبه امور باشگاه بزرگي مثل پرسپوليس را به پيش مي بريم.
هدايتي در خصوص شايعه تسويه و حساب با باشگاه پرسپوليس گفت : اين اخبار به هيچ وجه صحت ندارد و كذب محض است متاسفانه هر روز در نشريات و برخي خبرگزاري ها اخباري در اين ارتباط منتشر مي شود.
هدايتي اضافه كرد: من تاكنون يك ريال از پول هايي كه به اين باشگاه كمك كرده‌‏ام را نگرفته‌‏ام و نه اين كه قصد رفتن دارم بنده در باشگاه پرسپوليس انجام وظيفه مي كنم و در كنار هواداران تا زماني كه خوششان آمد باقي خواهم ماند.
وي افزود: در جلسه اي ديروز هيات مديره تصميماتي گرفته شد كه به طور يقين در هر چه پرقدرت تر ظاهر شدن تيم پرسپوليس در ادامه ليگ برتر وليگ قهرمانان آسيا نقش بسزايي خواهد داشت.
هدايتي گفت: معتقدم تيم پرسپوليس با تدابير هيات مديره و مربيان و تلاش بازيكنان در مسابقات آينده نتايج به مراتب بهتري را كسب خواهد كرد.
هدايتي در خصوص وضعيت دي كار مو مهاجم تيم پرسپوليس گفت: در جلسه ي هيات مديره در ارتباط با اين بازيكن بحث و گفت و گو شد و قرار شد آقاي مصطفوي به عنوان مديرعامل باشگاه موضع هيات مديره را در اين ارتباط اعلام كند.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

پ.ن: با نتايجي كه حاصل شده جا براي اخبار نادرست و اطلاعات غلط بعضي افراد كه چشم ديدن پرسپوليس و پرسپوليسي را ندارند ، باز شده است. اميدوارم تيم هر چه سريعتر به روال اصلي خود باز گردد تا خيلي ها ساكت شوند و انقدر در پي ايجاد مشكل براي پرسپوليس نباشند.

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
حامد جان تولدتون مبارک.انشاالله همیشه سالم و پیروز باشید.

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان فکر کنم حامد از آب و هوای شیراز خیلی خوشش اومده هونجا موندگار شده !!!

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
:)

به به ... به سلامتی .. میبینم که امروز تولد آقا حامد عزیزه (hamed_pt) دوست بسیار گرامی و همچنین بنیانگذار تاپیک پرسپولیس :)

آقا حامد ایشالله مبارکا باشه .. سالی سرشار از سلامتی و موفقیت رو پیش رو داشته باشی .. صد سالگیت رو هم همینجا جشن بگیریم و صد البته منم باشم و بهت تبریک بگم ! :cool:

خلاصه که به امید روزهای خوب برای شما و تیم محبوبت

در ضمن کیک هم فراموش نشه ! :blush:

ممنون فرزاد خان خجالتمون دادین :blush:

منم برای شما آرزوی موفقیت می کنم

شما بیا اینجا کیک هم می دم (تازه شام هم مهمون من هستی:happy:)البته چند ساعت دیگه بیشتر وقت نداری :p

باحال بود:lol::lol::lol:

بنده هم تولد آقا حامد رو تبریک میگم.
ایشالا که صد سال زنده باشی.

ممنون دوست عزیز

حامد جان Birthday شما بسیار بسیار مبارک باشه

تشکر مهرداد خان

تولد آقا حامد عزیز کرمانی از سفر شیراز برگشته مبارک بادا
آقا حامد سوغاتی سفر رو بده تا کادو تفلد بگیری .
100 سال به از این سالها . همیشه شاد و موفق باشی

happy_birthday.png

happy_birthday_cake.jpg

تشکر نسرین عزیز

شما اول کادو تولد رو بده :lol: منم بعدش سوغاتی می دم ;)

حامد جان تولدت مبارک
انشالله در تمام زندگیت شاد سربلند باشی :)

ممنون سراب عزیز

حامد نام کدوم یوزر هست؟

تولدش مبارک . صدو بیست ساله شی

از شما دوست عزیز هم تشکر می کنم

دوم : تولد استارتر تاپيك پرسپوليس حامد عزيز را تبريك ميگم و براي ايشان آرزوي سلامتي و بهروزي و شادكامي دارم.

از شما هم ممنونم آقا ساسان عزیز

حامد جان بسیار مبارک باشه ...ایشالله همیشه موفق و البته پرسپولیسی باشی :دی

birthdaycake.jpg

تشکر اقا رضا
پرسپولیسی که همیشه هستم موفق هم امیدوارم همه پرسپولیسی ها باشن:D

حامد جان منم تبریک میگم.:)

ایشاا... که سلامت و موفق باشی.

از شما دوست عزیز هم تشکر می کنم

تبریک ما رو هم حامد خان پذیرا باشید
انشاال.... 1387 ساله بشید

خیلی ممنون

1387 سال که زیاده

100 تا 120 سال خوبه :lol:

حامد جان تولدتون مبارک.انشاالله همیشه سالم و پیروز باشید.

تشکر دوست من

تولدت مبارک آقا حامد

خیلی ممنون دوست عزیز

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
مديريت كردن در فوتبال ايران بسيار سخت است
قطبي در گفت‌وگو با ايسنا: نگفتم "دوكارمو" اخراج شود، من هم مي‌روم
سال پيش مهاجمي به نام "خليلي" داشتيم

افشين قطبي گفت: باور كنيد مديريت كردن در فوتبال ايران بسيار سخت است و ما مي‌بينيم كه از تيم پرسپوليس با امكاناتي بسيار محدود چه انتظارات بالايي وجود دارد.

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره‌ي آخرين وضعيت تيم فوتبال پرسپوليس اظهار كرد: در حال حاضر تمام تلاش‌مان را مي‌كنيم كه پس از شكست اخير وضعيت خوبي را براي مسابقه‌ي اين هفته برابر صباباتري پيدا كنيم. به خوبي مي‌دانم كه چه انتظارات بسيار زيادي از تيم پرسپوليس وجود دارد اما، به واقع بايد بپذيريم كه اين انتظارات با امكاناتي كه ما در اختيار داريم، مطابقت ندارد.

وي افزود: تيم ما در 13 مسابقه‌ي اخير فوتبال خوبي را به نمايش گذاشت و حتي در بعضي شكست‌هاي بدست آمده تصميمات اشتباه داوري در آن اثرگذار بود. ما فوتبال بدي بازي نكرديم و موقعيت‌هاي زيادي را هم روي دروازه‌ي حريفان خلق كرديم اما، اين توپ‌ها به دليل كمبود مهاجمان تمام كننده در تيم وارد دروازه نشد. سال پيش مهاجمي به نام محسن خليلي بسياري از موقعيت‌هاي ما را گل مي‌كرد اما، امسال گل نشدن بسياري از موقعيت‌ها يكي از مشكلات اساسي ماست.

قطبي ادامه داد: البته نبايد از اين موضوع هم چشم‌پوشي كرد كه تيم‌هاي حريف وقتي برابر ما بازي مي‌كنند، بيشترين انگيزه را دارند و با 10 بازيكن به دفاع كردن و ارايه‌ي يك فوتبال بسته روي مي‌آورند. به هر حال ما بايد راه‌هاي مختلف را براي حمله به سمت دروازه‌ي آنها مرور كنيم و چاره‌اي جز اين نداريم.

قطبي همچنين گفت: براي مثال حتي در بازي‌هايي كه پرسپوليس پيروز شده نظير بازي مقابل سپاهان موقعيت‌هاي ما وارد دروازه شد و تصميمات اشتباه داوري به خاطر اين مساله در نتيجه‌ي بدست آمده اثرگذار نبود كه نبايد از اين مسايل چشم پوشي كرد. اكنون بيشترين انتظارها از پرسپوليس وجود دارد و زماني كه اين تيم شكست مي‌خورد، حملات انتقاد‌آميز بسياري به ما مي‌شود. اما، بايد به هواداران تيم بگويم كه شما كه خوب مي‌دانيد برخي دلايل شكست ما چيست، پس از باخت‌ها نيز بيايد و با شور فراوان از تيم‌تان حمايت كنيد. مطمئنا امكاناتي كه اكنون پرسپوليس در اختيار دارد مطابق با انتظاراتي كه از اين تيم هست نيز، نيست. در كره جنوبي تيم سامسونگ چندين زمين تمرين دارد و از بهترين امكانات استفاده مي‌كند؛ از همه مهمتر اين است كه تيم‌ها در اكثر نقاط جهان يك تيم شماره دو هم دارند كه بازيكناني كه بعضا در تيم اصلي بازي نمي‌كنند، در آنجا بازي داده شده تا شرايط روحي‌شان حفظ شود؛ اما، اينجا ما حتي زمين مناسب براي تمرين كردن نداريم و زمين فعلي تازه يكي از بهترين زمين‌هاي تهران است.

افشين قطبي همچنين با تكذيب اين گفته كه اگر "دوكارمو" از پرسپوليس اخراج شود، من هم از اين تيم مي‌روم، كه در يكي از سايت‌هاي خبري منتشر شد، به ايسنا گفت: من اين جمله را تكذيب مي‌كنم و هيچ وقت نگفته‌ام در صورت اخراج دوكارمو من هم پرسپوليس را ترك مي‌كنم. من در اين رابطه گفتم كه تصميم در خصوص بازيكنان پرسپوليس منوط به نظر كادرفني است. اين مساله‌اي است كه در قرارداد من هم ذكر شده و بازيكنان با نظر كادرفني جذب و يا از تركيب تيم كنار گذاشته مي‌شوند.

قطبي همچنين درباره‌ي تاخير 40 دقيقه‌اي تمرين امروز پرسپوليس نيز تصريح كرد: البته قرار بود تمرين امروز در ساعت 10 و 30 دقيقه آغاز شود؛ ما پزشكي را از اروپا آورده بوديم و او در رختكن مشغول معاينه و بررسي وضعيت بازيكنان بود. اين كار باعث شد تا زماني طول بكشد و تمرين كمي ديرتر آغاز شود. بنابراين هيچ مشكل خاصي در تاخير تمرين امروز وجود نداشت و ما فردا صبح (دوشنبه) هم از ساعت 10 و 30 دقيقه تمرين تيم را آغاز خواهيم كرد.

سرمربي تيم پرسپوليس همچنين درباره‌ي آخرين وضعيت ماركو، علوي و ابراهيم توره به ايسنا گفت: علوي امروز به باشگاه پرسپوليس رفته است تا درباره‌ي آينده‌اش با داريوش مصطفوي صحبت كند. همچنين ماركو نيز از امارات به برزيل سفر كرد و او نيز به دليل عدم پرداخت مطالباتش پرسپوليس را ترك كرده. همچنين ابراهيم توره جلسه‌اي را امروز با مديرعامل باشگاه پرسپوليس داشت و ظاهرا فردا در تمرين حاضر مي‌شود و جلسه‌اي را با كادر فني در زمينه‌ي برگشت به تيم پرسپوليس خواهد داشت.

افشين قطبي در پايان تاكيد كرد: واقعا نمي‌دانم كه چرا صحبت‌هاي متفاوتي درباره‌ي پرسپوليس پس از پيروزي‌ها و باخت‌ها منتشر مي‌شود. نمي‌دانم چرا اين قدر به مسايل حاشيه‌اي اين تيم توجه مي‌شود اما، هيچ كس نمي‌گويد كه ما اكنون چه طور بازي مي‌كنيم و با چه امكاناتي فوتبالي در چه سطحي را ارايه مي‌دهيم. كسي كاري به موقعيت‌هاي ما ندارد يا اينكه نمي‌گويند تصميمات بعضا اشتباه داوري چقدر در نتايج بدست آمده ما اثر داشته است. ما تمام تلاش‌مان را مي‌كنيم كه فوتبالي ارايه دهيم كه بدون هيچ حرف و حديثي بتواند موفقيت‌آميز باشد اما، در حين اين مسير و حاصل شدن پيشرفت در آينده بايد شرايط كنوني پرسپوليس را هم درك و از اين تيم حمايت كرد.
خواهشند پست های قبلی رو یه نیگا بنداز..

حمید

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
دوستان فکر کنم حامد از آب و هوای شیراز خیلی خوشش اومده هونجا موندگار شده !!!

از آب و هوای شیراز که خیلی خوشمان آمد:lol: ولی چاره ای نبود باید برمی گشتیم :(

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
خواهشند پست های قبلی رو یه نیگا بنداز..

حمید
توره 40 هزار دلار جريمه شد

هورا اسپرت : مهاجم سنگالي تيم فوتبال پرسپوليس تهران به دليل غيبت‌هاي غير موجه مبلغ چهل هزار دلار جريمه نقدي شد.

مهاجم سنگالي تيم فوتبال پرسپوليس تهران به دليل غيبت‌هاي غير موجه مبلغ چهل هزار دلار جريمه نقدي شد.

ابراهيم توره که به دليل غيبت‌هاي غير موجه 21 روز از تمرينات پرسپوليس دور بود، امروز به همراه مديربرنامه‌هايش در باشگاه پرسپوليس با داريوش مصطفوي ديدار کرد.

مديرعامل پرسپوليس در پايان اين جلسه مبلغ چهل هزار دلار جريمه نقدي براي توره در نظر گرفت،‌ ضمن اينکه مهاجم سنگالي براي تکرار نشدن چنين مشکلاتي تهعد کتبي داد.

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
ييس كميته‌ي انضباطي فدراسيون فوتبال از احضار "افشين قطبي" به اين كميته براي پاسخگويي به اتفاقات بازي پرسپوليس مقابل مقاومت سپاسي خبر داد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مجتبي شريفي در نشست امروز خود با خبرنگاران درباره‌ي اقدامات قطبي براي تحريك تماشاگران گفت: اين مساله‌اي است كه به تاييد ناظر انضباطي رسيده و دو گزارش ديگر نيز آن را تاييد كرده‌اند و قطعا قطبي به كميته‌ي انضباطي احضار مي‌شود.

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا اگر تيمي بيش از سه بازيكن خارجي در تركيبش داشته باشد، نتيجه‌ي آن بازي تغيير مي‌كند يا خير، گفت: آيين‌نامه‌ي ما در اين باره سكوت كرده است. اگر بخواهيم براي رسيدگي به اين مساله به كشورهاي اروپايي نگاه كنيم، در آيين‌نامه‌ي آنها آمده است كه نتيجه بايد تغيير كند اما آيين‌نامه‌ي فعلي ما در اين باره ساكت است. اما، به سازمان ليگ گفته‌ايم اگر آيين‌نامه‌ي داخلي چيزي در اين مورد گفته است آنها مي‌توانند خودشان اقدام كنند.

وي در پاسخ به اين سوال كه براي رفع اين شائبه كه داوران و ناظران به دليل اينكه از ميزبان امكانات اقامتي دريافت مي‌كنند با آنها مهربان هستند، چه اقدامي كرديد؟ گفت: در آيين‌نامه‌ي جديد كميته‌ي انضباطي آمده است كه از اين به بعد تامين مكان اقامتي براي داوران و ناظران برعهده‌ي فدراسيون خواهد بود و به محض تصويب آيين‌نامه اجرا مي‌شود.

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا احكام كميته‌ي انضباطي باشگاه‌ها در احكام فدراسيون فوتبال تاثير مي‌گذارد يا خير، گفت: احكام كميته‌ي انضباطي باشگاه‌ها ربطي به احكام فدراسيون فوتبال ندارد چرا كه تطابقي هم به لحاظ آيين‌نامه‌اي وجود ندارد. بنابراين ما به احكام باشگاه‌ها كاري نداريم.

شريفي درباره‌ي ارزش قراردادهاي داخلي گفت: باشگاه‌هاي ما دولتي هستند و پول خوبي را به بازيكنان و مربيان مي‌دهند. قرارداد داخلي براي اين بسته مي‌شود كه از بازيكنان و مربيان ماليات گرفته نشود. در حالي كه گرفتن ماليات باعث مي‌شود بخشي از هزينه‌هاي دولت براي باشگاه‌ها به جيب دولت بازگردانده شود. باشگاه‌هاي ما نبايد به مربي و بازيكنان براي فرار از ماليات كمك كنند، ضمن اين كه از نظر فدراسيون فوتبال قراردادهاي داخلي فاقد ارزش است.

شريفي درباره‌ي احراز هويت بازيكناني كه سرباز هستند، گفت: احراز هويت با باشگا‌ه‌ها و سرپرست تيم‌هاست. اما، از اين به بعد باشگاه‌ها بايد پس از احراز هويت بازيكنان از مبادي ذيربط يك نسخه از آن را به سازمان ليگ ارايه دهند، در غير اين صورت اجازه‌ي حضور بازيكنان را در مسابقات نمي‌دهيم.

رييس كميته‌ي انضباطي درباره‌ي بازيكنان خارجي كه پيش از پايان قراردادشان از فهرست باشگاه‌ها خارج مي‌شوند و اين مساله شكايت آنها به فيفا را به همراه دارد، گفت: اگر فيفا حكمي را عليه باشگاه صادر كند، اين حكم به حيثيت فدراسيون فوتبال لطمه مي‌زند و ما در آيين‌نامه‌ي جديد بندي را آورده‌ايم كه در صورت رخ دادن چنين مشكلي باشگاه را با جريمه‌ي شديدي روبه‌رو كنيم، بنابراين از باشگاه‌ها مي‌خواهيم تا مشخص شدن تكليف بازيكنان خارجي آنها را از ليست خارج نكنند، حتي اگر كادرفني تيم‌شان مخالف حضور اين بازيكن در فهرست بوده باشد.

وي افزود: برعكس اين مساله اين است اگر باشگاهي به فيفا شكايت كند، اگر فيفا به نفع آن باشگاه حكم صادر كند، ما به آن ورود نمي‌كنيم. اما اگر حكم به ضرر باشگاه باشد با آن باشگاه برخورد مي‌كنيم.

شريفي در پاسخ به اين سوال كه چرا هيچ وقت تماشاگران محروم نمي‌شوند، گفت: بايد ابتدا محرك‌هاي محيطي را خارج كنيم. پيشنهاد داده‌ايم موسسه‌اي به نام موسسه‌ي مشوقين تاسيس شود تا اين موسسه از باشگاه‌ها پول بگيرد و اين پول از طريق اين موسسه در اختيار ليدرها قرار گيرد. اين كار باعث مي‌شود كه ليدرها از زيرنظر باشگاه خارج شوند. ما اين پيشنهاد را داده‌ايم كه قرار است اين پيشنهاد در هيات رييسه مطرح شود.

وي از مصوبه‌ي جديد سازمان ليگ خبر داد و گفت: سازمان ليگ ابلاغيه‌اي را به باشگاه‌ها ارسال كرد كه براساس آن به بازيكنان، مربيان و سرپرستان هشدار داده شود كه از اين به بعد و از آغاز نيم فصل دوم امتياز منفي براي كساني صادر خواهد شد كه مرتكب تخلف شوند و اگر بازيكني يا مربي‌اي به 150 امتياز منفي برسد مجبور خواهد بود در فصل بعد در يك دسته پايين‌تر بازي كند. البته امتياز منفي در كليه‌ي داربي‌هاي كشور مضاعف خواهد بود.

وي درباره‌ي پرونده‌ي علي مولايي گفت: باشگاه سپاهان نامه‌ي مفصلي با استدلالاتي مطرح كرده است كه ما هم اين نامه را به نماينده‌مان در كميته‌ي استيناف داده‌ايم تا در آنجا شرايط را براي مطرح كردن اين استدلالات فراهم كند.

وي درباره‌ي چگونگي روابط كميته‌ي انضباطي با كميته‌ي استيناف گفت: روابط بسيار خوبي حاكم است و ما جلساتي را به طور مستمر آخر هر ماه با دوستان‌مان در كميته‌ي استيناف داريم اما، قرار نيست كه آراي‌مان را جوري صادر كنيم كه مطابق ميل كميته‌ي استيناف باشد. اما، هم اكنون شرايط به گونه‌اي است كه احكام كميته‌ي انضباطي در كميته‌ي استيناف دچار كمترين تغيير مي‌شود.

بالا