• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
تاریخ عضویت
26 دسامبر 2006
نوشته‌ها
3,418
لایک‌ها
64
محل سکونت
KERMAN
آخرين وضعيت مصدومان پرسپوليس

الونگ يك ماه ديگر به ميدان بازمي گردد

خبرگزاري فارس: پزشك تيم فوتبال پرسپوليس از آمادگي هافبك كامروني براي بازگشت به ميدان پس از يك ماه خبر داد.


فريد زرينه در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت:‌ خوشبختانه الونگ الونگ با توجه به تمرينات منظم و آمادگي بالا مي تواند يك ماه ديگر به ميدان بازگردد.
زرينه در مورد ديگر مصدومان تيم افزود: مصدوميت ايوان پتروويچ و علي كريمي برطرف شده و مشكلي براي ديدار روز پنج‌شنبه برابر صبا ندارند.
وي درباره وضعيت مدافع توگويي تيم گفت: آتسو دچار كشيدگي عضلات شد؛ اما مشكل وي حاد نيست و مي تواند مقابل صبا بازي كند.
پزشك پرسپوليس درباره واعظي تاكيد كرد: وضعيت اين بازيكن هنوز مشخص نيست. تلاش مي كنيم وي را براي بازي آماده كنيم،‌ هرچند بهتر است بازي نكند تا مشكلي برايش پيش نيايد.
 

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
تاریخ عضویت
1 دسامبر 2007
نوشته‌ها
1,305
لایک‌ها
180
محل سکونت
TEHRAN

پس از درگیری با حقیقی در تمرین پرسپولیس
آتسو : فحش داد، من هم زدمش

درتمرین روز شنبه پرسپولیس، بین علیرضا حقیقی و فرانک آتسو درگیری فیزیکی شدیدی به وجود آمد که با وساطت بازیکنان کار به جاهای باریک تر کشیده نشد. مدافع توگویی سرخپوشان درباره درگیری اش با حقیقی می گوید:«در حال انجام بازی تمرینی بودیم که حقیقی به من فحش داد، من هم به طرفش رفتم و او را زدم!" آتسو که به نظر می رسد از پیوستن به پرسپولیس پشیمان است و دلش با این تیم نیست ادامه می دهد : "در پرسپولیس هیچ کس مرا دوست ندارد و این جا مرا نمی خواهند.»



با رفع آسیب دیدگی مصدومان پرسپولیس
کریمی و پترویچ مقابل صبا باتری بازی می کنند

با وجود اینکه شنیده می شد علی کریمی و ایوان پترویچ مصدوم هستند و نمی توانند پرسپولیس را در دیدار با صبا همراهی کنند. اما هر دو با رفع آسیب دیدگی می توانند در دیدار پرسپولیس صبا باتری حاضر باشند. دکترزرینه درباره بهبود آسیب دیدگی این دو بازیکن می گوید: " علی کریمی درد شدیدی داشت که تا حدود زیادی برطرف شده . مچ پای مصدوم پترویچ هم بهبود پیدا کرده و هر دوی این بازیکنان به دیدار پرسپولیس برابر صبا باتری می رسندو هیچ مشکلی برای حضور در ترکیب تیم ندارند."



علی رغم تشدید مصدومیت گردن
واعظی : با زور آمپول خودم را می رسانم

مهدی واعظی سنگربان شماره یک پرسپولیس که این فصل بامصدومیت گردن سروپنجه نرم می کند، در تمرین دیروز پرسپولیس مصدومیتش تشدید یافت وحضورش را در بازی پنجشنبه برابر صبا با ابهام روبرو کرد. اما خود واعظی اعتقاد دارد هر طور شد، خودش را برای این بازی آماده می کند:«درد گردنم بیشتر شده و نمی توانم به راحتی تمرین کنم، ولی با توجه به شرایط تیم و این که بازی قبلی را باختیم ، سعی می کنم هر طورشده حتی با زدن آمپول هم خودم را به بازی با صبا برسانم.»


دوکارمو اخراج نمی شود
مصطفوی: علی آبادی بگوید الان می روم

داریوش مصطفوی، مدیرعامل پرسپولیس احتمال هر گونه اخراج دوکارمو، مهاجم برزیلی پرسپولیس را تکذیب کرد:«این بازیکن برزیلی مورد تایید کادر فنی است و نه من و نه هیات مدیره در کار افشین قطبی دخالت نمی کنیم.»
او هم چنین از بازگشت توره و برخورد با او حرف زد:«توره پذیرفت که اشتباه کرده و علاوه بر عذرخواهی جریمه 40.000 دلاری اش را قبول کرد. به هر حال او مهاجم خوبی است و قطعا به پرسپولیس کمک خواهد کرد.»
مصطفوی در پاسخ «جهان ورزش» به این سوال که آیا امکان دارد از پرسپولیس برود گفت:«من تنها برای خدمت به مردم و باشگاه آمده ام و اگر آقای علی آبادی بگویند همین الآن می روم.»
 

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
تاریخ عضویت
1 دسامبر 2007
نوشته‌ها
1,305
لایک‌ها
180
محل سکونت
TEHRAN
صبر مدیران پرسپولیس کم تر از تماشاگران است!
نسخهء آبی برای فوروارد برزیلی


مزدک علی نظری – روزنامه نگار
حالا سال ها از روزی که «رحمان رضایی» از فرط اضطراب در رختکن استادیوم آزادی غش کرد، می گذرد. «بلاژویچ»

تازه او را به تیم ملی دعوت کرده بود و گرچه رضایی با پیراهن ذوب آهن تجربهء بازی مقابل هواداران بی شمار دو قطب

پایتخت را داشت؛ ولی هیجان به میدان رفتن مقابل صدهزار تماشاگر ملی و میلیون ها بینندهء تلویزیونی، آن هم بازی

حساسی از مسابقات مقدماتی جام جهانی، مدافع جوان تیم ملی را از پا در آورد.

اما تدبیر پیرمرد کروات باعث شد این اتفاق هرگز رسانه ای نشود. او حتی رضایی را از ترکیب بیرون نگذاشت و باقی

ماجرا را هم که همه می دانیم: رحمان رضایی کم کم به مهره ای تاثیرگذار در تیم ملی بدل شد، به کالچو رفت و تا

سال ها یکی از موفق ترین لژیونرهای ایران بود.

حالا فرض کنیم به جای سرمربی وقت تیم ملی، قرار بود مدیران امروز پرسپولیس (که از قضا مشتری پر و پاقرص

همین بازیکن هستند) برای رضایی تصمیم بگیرند؛ با ناشکیبایی هایی که اخیراً از آن ها دیده ایم، قطعاً نتیجه فاجعه

آمیز می شد!

بهانهء پیش کشیدن این ماجرای فراموش شده، مشکلات مصیبت بار «دی کارمو» فوروارد برزیلی تیم پرسپولیس

است. این بازیکن در چند بازی اخیرش فرصت های مسلم گلزنی فراوانی را به باد داده و بازی به بازی نمایش بدتری در

زمین دارد. این قضیه در برهه ای اتفاق می افتد که رقیبان پرسپولیس سخت مشغول امتیاز جمع کردن اند و شکست

های بی وقتی نظیر باخت مقابل فجر سپاسی، آتش منتقدان دی کارمو را تندتر می کند.

«افشین قطبی» معتقد است باید به این بازیکن فرصت داد، اما گویا مدیران جاه طلب باشگاه نمی توانند بر وسوسهء

دخالت کردن خود غلبه کنند. آن ها که پیش تر علی رغم مخالفت شدید قطبی، برای ترمیم خط دفاعی پرسپولیس

نسخهء به خدمت گرفتن رحمان رضایی را پیچیده بودند، این بار هم صراحتاً اعلام کرده اند باید دی کارمو از ترکیب تیم

کنار گذاشته شود.

حالا کنایه های روزنامه نگارانی که می گفتند «این هیات مدیره به قصد نام آمده اند» بیشتر از گذشته معنا پیدا می

کند. این مدیران - که اتفاقاً تجربهء فعالیت در عرصه ورزش را هم دارند- توجه به خواست تماشاگران را بهانهء دخالت

های اخیرشان می دانند؛ در حالی که همین هواداران با وجود کلافگی از گلنزدن های دی کارمو، هنوز به احترام

«افشین امپراطور» اعتراض چشمگیری نکرده اند. ضمن اینکه شنیده های پشت پرده حاکی از نارضایتی شدید

قطبی و همکاران از اظهارات و فشارهای مدیران پرسپولیس است. کار تا جایی پیش رفته که قطبی در پاسخ به موضع

مدیران تیم، تهدید به استعفا کرده است.

اما کمی آن سوتر، رقیب سنتی آن ها یعنی استقلال هم مدت ها با چنین مشکلی دست و پنجه نرم می کرد. «آرش

برهانی» فوروارد جوان این تیم که با گل های فراوان و خونسردانه اش، نوید ظهور یک «فرشاد پیوس دیگر» را می داد؛

زیر فشار هواداران آبی با مشکل مواجه و گل نزدن هایش ضرب المثل شده بود. با این حال «امیر قلعه نویی» انتقادها

را به جان خرید و برای فرصت دادن به او حتی «فرهاد مجیدی» کهنه کار را هم نیمکت نشین کرد، تا امروز شاهد

بازگشت درخشان آرش و یکه تازی او در صدر جدول گلزنان لیگ برتر باشیم.

دی کارمو در لابه لای همان نمایش های بی روحیه خود نشان داده که بازیکنی بالقوه جنگنده و موثر است و قطبی بی

دلیل از او حمایت نمی کند. بی تردید کم تجربگی اش در بازی مقابل این همه تماشاگر، باعث ضعف او شده و

همینطور پاسپورت برزیلی اش دلیل دیگریست تا ما بیش از حد از دی کارمو توقع داشته باشیم!
 

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
تاریخ عضویت
1 دسامبر 2007
نوشته‌ها
1,305
لایک‌ها
180
محل سکونت
TEHRAN
شرایط تیم باید درک شود
قطبی: همه جلوی پرسپولیس انگیزه دارند




ویزای کریم برای بازی با امارات صادر شد اما...
باقری: هنوز تصمیم قطعی نگرفته ام

هرچند به بازی تیم ملی با امارات زمان چندانی نمانده، اما کریم باقری هنوز تصمیم قطعی اش را برای برگشتن به تیم ملی نگرفته. با این همه فدراسیون فوتبال نام او را در لیست مسافران احتمالی دوبی قرار داده و ویزایش هم صادر شده است. کاپیتان با تجربه پرسپولیس در این باره می گوید:« من هنوز تصمیم قطعی ام را نگرفتم و نمی دانم چه اتفاقی می افتد، از طرفی نمی خواهم دایی را ناراحت کنم واز طرف دیگر هم در حال سبک ، سنگین کردن شرایط خودم برای برگشتن هستم.»




احضار قطبی به کمیته انضباطی
امپراتور در لیگ یک؟
 
Last edited:

هستی

همکاربازنشسته
تاریخ عضویت
12 آپریل 2007
نوشته‌ها
3,894
لایک‌ها
709
سن
37
محل سکونت
My Dreams
محروم نداریم خواهری ، ولی مصدوم داریم . پترویچ و منصوری به احتمال 90 درصد نیستن . کریمی هم هنوز قطعی نشده !

:rolleyes:به به
گل به بود به سبزه نيز آراسته شد با اين اخبار هاي زير
 

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
تاریخ عضویت
1 دسامبر 2007
نوشته‌ها
1,305
لایک‌ها
180
محل سکونت
TEHRAN
اینها یه طرف ... آتسو و باقریها هم مصدوم شدن اونطورف :wacko:

دی کارمو هم سالم و سرحاله خدا رو شکر! اینم همون طرف!

پ ن: امشب تو 90 گندش در اومد که آماری که در مورد دی کارمو می دادند دروغ بوده!

توی دسته 3 برزیل بازی می کرده فقط این یکی رو راست گفته!

این که تو 19 تا بازی 17 تا گل زده دروغ بوده اسم تیمش هم مثل این که دروغ گفته!

کلا دی کارمو نگو بگو پینوکیو!:دی
 
Last edited:

NA$RIN

Registered User
تاریخ عضویت
5 ژوئن 2008
نوشته‌ها
340
لایک‌ها
2
واقعا با این آماری که فردوسی پور رو کرد دیگه باید برای مراسم ختم این بازیکن فکر خیرات باشیم . اصلا معلوم نیست از کجا اومده . اون قضیه کره ای بودن رئیس باشگاهش هم خیلی خیلی بودار بود !!!
 

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
تاریخ عضویت
1 دسامبر 2007
نوشته‌ها
1,305
لایک‌ها
180
محل سکونت
TEHRAN
صبا، آخرین فرصت امپراتور است
بوناچیچ، آلترناتیو قطبی

نتایج نه چندان خوب افشین قطبی در فصل جاری، باعث نارضایتی شدید هیات مدیره پرسپولیس شده است. تا جایی که هیات مدیره این باشگاه به قطبی تنها بازی با صبا باتری را فرصت داده. شنیده می شود پرسپولیس در تلاش است با لوکا بوناچیچ، سرمربی سابق سپاهان مذاکره کند تا در صورت شکست پرسپولیس برابر صبا باتری، این مربی کروات جانشین قطبی شود. دیروز یکی از اعضای هیات مدیره پرسپولیس با شهراد ناظمی، مدیر برنامه های لوکا در ایران تماس گرفته و از او خواسته بوناچیچ را به ایران بیاورد. هر چند بعد از تماس ناظمی با او مشخص شد مربی کنونی النصر تمایل چندانی به کار در تهران ندارد اما جواب قطعی ای داده نشده است. به هر حال اگر پرسپولیس بخواهد بوناچیچ را بیاورد ابتدا باید غرامت فسخ قرارداد او با النصر امارات را که حدود 600.000 دلار است بپردازد و بعد از آن رجع به دستمزد او صحبت کند. غیر از این در صورت اخراج قطبی، پرسپولیس موظف است باقی طلب قطبی را نیز پرداخت کند. هر چند صرف چنین هزینه های سنگینی بعید به نظر می رسد اما شنیده می شود سازمان تربیت بدنی برای موفقیت پرسپولیس در لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا به این تیم کمک خواهد کرد.
به هر حال داریوش مصطفوی، مدیرعامل پرسپولیس همچنان از حمایت از سرمربی تیمش حرف می زند:«ما مذاکره ای با لوکا و هیچ کس دیگری نداشتیم. او مربی تیم است و تا آخرین لحظه به کارش ادامه می دهد. اصلا قصد تعویض مربی نداریم.»
این حرف ها صحت مذاکره یکی از اعضای هیات مدیره با شهراد ناظمی را زیر سوال می برد. شاید بعد از بازی پنج شنبه پرسپولیس جواب همه سوالات داده شود.


قصد اخراج نداریم اما...
فرخزادی: به قطبی هشدار داده ایم

فرخزادی، یکی از اعضای هیات مدیره پرسپولیس از جواب دادن به سوال خبرنگار «جهان ورزش» در مورد استخدام لوکا بوناچیچ، مربی ساب سپاهان به جای افشین قطبی، مربی پرسپولیس طفره می رود اما هیچ چیز را تکذیب نمی کند:«در هیات مدیره قرار گذاشته ایم که تمام اخبار در مورد باشگاه را داریوش مصطفوی اعلام کند و کسی جز او در این باره حرف نزند.»
او همچنین در پاسخ به این سوال که آیا بازی صبا آخرین فرصت قطبی است می گوید:«ما قصد اخراج قطبی را نداریم. حتی اگر برابر صبا باتری شکست بخوریم، تغییر در کادر فنی جزو برنامه هایمان نیست اما به قطبی هشدار جدی داده ایم که تیم را از بحران خارج کند.»
 

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
تاریخ عضویت
1 دسامبر 2007
نوشته‌ها
1,305
لایک‌ها
180
محل سکونت
TEHRAN
مارکو حق داشت برود
قطبی: برای شیث برنامه دارم

افشين قطبي پس از تمرين صبح دیروز تيم فوتبال پرسپوليس در جمع خبرنگاران درباره جدايي ماركو از پرسپوليس گفت:«در جريان اين تصميم او بودم؛ ماركو از مدت‌ها پيش درباره گرفتن مطالباتش با باشگاه پرسپوليس نامه‌نگاري كرده و به مسوولان مربوطه تذكر داده بود. من يك مربي ايراني هستم و بخاطر قلب و عشقم به ايران آمده‌ اما ماركو كه مربيگري در تيم ملي المپيك كره جنوبي را رها كرد و به پرسپوليس آمد، دوست داشت در كنار من باشد، كار كند و پول بگيرد؛ لذا نبايد انتظار صبر بيش از اندازه را از او داشته باشيم.»
قطبي در پاسخ سوال خبرنگاران مبني بر اينكه چرا چنين صحبت‌هايي را درباره جدايي ابراهيم توره از پرسپوليس نداشتيد، گفت:«صحبت‌هايي كه درباره توره زدم لازم بود زيرا او تنها چهار روز از ما مرخصي گرفت اما در زمان مقرر بازنگشت و اكنون پس از حدود بيست روز باز گشته؛ ضمن اينكه توره از قراردادش مبلغ قابل توجهي را هم گرفته بود؛ لذا وضعيت او شبيه به ماركو نيست.»
سرمربي تيم پرسپوليس همچنين در پاسخ به سوال خبرنگاران مبني بر تغيير رفتارش در فصل جاري ليگ برتر، خاطرنشان كرد:«رفتار من به هيچ وجه عوض نشده است اما معتقدم رفتار خيلي از كساني كه مرا اذيت مي‌كنند، عوض شده است. ظاهرا هدف بعضي‌ها در اين فصل در وهله اول كوبيدن "افشين قطبي" است.»
وي همچنين درباره تقابلش با فيروز كريمي و شيث رضايي در بازي اين هفته پرسپوليس مقابل صباي قم نيز گفت:«هميشه گفته‌ام كه فيروز كريمي يكي از بازمزه‌ترين مربيان ايران بوده كه افتخارات زيادي را در فوتبال به دست آورده است؛ از اينكه بايد اين هفته در برابر تيمي با هدايت او بازي كنيم، بسيار خوشحالم. همچنين بايد بگويم كه هيچ مشكلي با شيث رضايي ندارم و او خودش هم چنين چيزي را مي‌داند. ما به خوبي مي‌دانيم كه شيث بيشتر از ساير بازيكنان حريف براي اين مسابقه انگيزه دارد و سعي مي‌كنيم نقاطي را كه او در آنجا مي‌خواهد خودش را نشان دهد، ببنديم.»
قطبي همچنين به وضعيت خط دفاعي تيمش نيز گفت:«درباره خط دفاعي پرسپوليس در هفته‌هاي اخير بسيار صحبت شده است و من معتقدم سرعت خط دفاعي ما به هيچ وجه پايين نيست تنها خط دفاع ما تمركز لازم را در زمان حملات حريف ندارد كه بايد اين مشكل را حل كنيم؛ ضمن اينكه در 13 مسابقه اخير من از سه دروازه‌بان استفاده كرده‌ام كه اين اصلا جالب نيست.»
سرمربي پرسپوليس باز هم با تكذيب اين جمله گفته كه اگر دوكارمو از پرسپوليس اخراج شود، من هم از اين تيم مي‌روم، گفت:«من چنين جمله‌اي را نگفته‌ام، تنها گفتم تصميم در خصوص بازيكنان پرسپوليس منوط به نظر كادرفني است. البته اين را هم تاييد مي‌كنم كه پس از اخراج هر بازيكن بدون نظر كادر فني، قطبي پس از اين بازيكن، دومين فردي است كه از پرسپوليس مي‌رود و من اين نظر را درباره تمامي بازيكنان پرسپوليس دارم. اين مساله‌اي است كه در قرارداد من هم ذكر شده و بازيكنان با نظر كادرفني جذب و يا از تركيب تيم كنار گذاشته مي‌شوند.»



کینه اصفهانی ها از پرسپولیس پارسال
بد و بیراه هواداران سپاهان به استیلی و قطبی

ديدار تيم هاي فوتبال سپاهان اصفهان و پيام خراسان در ورزشگاه فولاد شهر برگزار شد و در پايان نماينده اصفهان با نتيجه 3 بر 2 به پيروزي رسيد.
در جريان مسابقه هواداران سپاهان در حمايت از حسين چرخابي، سرمربي تيم خود عليه افشين قطبي سرمربي پرسپوليس شعار دادند و سرمربي سپاهان را به بهتر از مربي سرخ پوشان تهراني معرفي كردند.
در روزهاي گذشته شايعاتي مبني بر حضور حميد استيلي در تيم سپاهان به گوش مي رسيد كه در پايان مسئولان اصفهاني ترجيح دادند چرخابي اين تيم را هدايت كند.
هواداران سپاهان در پايان مسابقه عليه استيلي نيز شعار دادند



حقیقی دروازه بان پرسپولیس مقابل صبا
واعظی بازهم مصدوم شد

یک پای ثابت مصدومان پرسپولیس ، همیشه مهدی واعظی بوده که در جدیدترین دوران مصدومیت خود همین دیروز دوباره از ناحیه گردن دچار مشکل شد .
به این ترتیب مهدی واعظی دیدار با صبا باتری را از دست می دهد تا در این بازی حساس علیرضا حقیقی حراست از دروازه پرسپولیس را برعهده داشته باشد. حقیقی البته در دیدار پرسپولیس مقابل فولاد نمایش ضعیفی از خود نشان داد و شاید همین مسئله دلواپسی هواداران پرسپولیس را به همراه داشته .
 

Mehrdad-58

Registered User
تاریخ عضویت
29 نوامبر 2006
نوشته‌ها
1,368
لایک‌ها
263
محل سکونت
لوكيشين
واقعا با این آماری که فردوسی پور رو کرد دیگه باید برای مراسم ختم این بازیکن فکر خیرات باشیم . اصلا معلوم نیست از کجا اومده . اون قضیه کره ای بودن رئیس باشگاهش هم خیلی خیلی بودار بود !!!

من نود رو ندیدم ... یعنی تا این حد ضایع بود :f34r::blink:
 

sasan s

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
8 آپریل 2007
نوشته‌ها
6,842
لایک‌ها
3,123
سن
51
محل سکونت
تهران
صبا، آخرین فرصت امپراتور است
بوناچیچ، آلترناتیو قطبی

نتایج نه چندان خوب افشین قطبی در فصل جاری، باعث نارضایتی شدید هیات مدیره پرسپولیس شده است. تا جایی که هیات مدیره این باشگاه به قطبی تنها بازی با صبا باتری را فرصت داده. شنیده می شود پرسپولیس در تلاش است با لوکا بوناچیچ، سرمربی سابق سپاهان مذاکره کند تا در صورت شکست پرسپولیس برابر صبا باتری، این مربی کروات جانشین قطبی شود. دیروز یکی از اعضای هیات مدیره پرسپولیس با شهراد ناظمی، مدیر برنامه های لوکا در ایران تماس گرفته و از او خواسته بوناچیچ را به ایران بیاورد. هر چند بعد از تماس ناظمی با او مشخص شد مربی کنونی النصر تمایل چندانی به کار در تهران ندارد اما جواب قطعی ای داده نشده است. به هر حال اگر پرسپولیس بخواهد بوناچیچ را بیاورد ابتدا باید غرامت فسخ قرارداد او با النصر امارات را که حدود 600.000 دلار است بپردازد و بعد از آن رجع به دستمزد او صحبت کند. غیر از این در صورت اخراج قطبی، پرسپولیس موظف است باقی طلب قطبی را نیز پرداخت کند. هر چند صرف چنین هزینه های سنگینی بعید به نظر می رسد اما شنیده می شود سازمان تربیت بدنی برای موفقیت پرسپولیس در لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا به این تیم کمک خواهد کرد.
به هر حال داریوش مصطفوی، مدیرعامل پرسپولیس همچنان از حمایت از سرمربی تیمش حرف می زند:«ما مذاکره ای با لوکا و هیچ کس دیگری نداشتیم. او مربی تیم است و تا آخرین لحظه به کارش ادامه می دهد. اصلا قصد تعویض مربی نداریم.»
این حرف ها صحت مذاکره یکی از اعضای هیات مدیره با شهراد ناظمی را زیر سوال می برد. شاید بعد از بازی پنج شنبه پرسپولیس جواب همه سوالات داده شود.


قصد اخراج نداریم اما...
فرخزادی: به قطبی هشدار داده ایم

فرخزادی، یکی از اعضای هیات مدیره پرسپولیس از جواب دادن به سوال خبرنگار «جهان ورزش» در مورد استخدام لوکا بوناچیچ، مربی ساب سپاهان به جای افشین قطبی، مربی پرسپولیس طفره می رود اما هیچ چیز را تکذیب نمی کند:«در هیات مدیره قرار گذاشته ایم که تمام اخبار در مورد باشگاه را داریوش مصطفوی اعلام کند و کسی جز او در این باره حرف نزند.»
او همچنین در پاسخ به این سوال که آیا بازی صبا آخرین فرصت قطبی است می گوید:«ما قصد اخراج قطبی را نداریم. حتی اگر برابر صبا باتری شکست بخوریم، تغییر در کادر فنی جزو برنامه هایمان نیست اما به قطبی هشدار جدی داده ایم که تیم را از بحران خارج کند.»

سلام دوستان
مي خواستم مطالبي درباره اين روزنامه يا خبرگزاري جهان ورزش كه اين دوستمون به نقل از آنجا اين متنو گذاشتن بگم.
اين نشريه يك نشريه با تمايلات آبي شديد هست كه تا به حال دسته گلهاي زيادي به آب داده . بزرگترين موردي كه كم هم براي پرسپوليس حاشيه ايجاد نكرد همان موضوع رفتن ماركو به برزيل و آوردن بازيكن براي فولاد بود كه باعث عدم تمركز قطبي و پرسپوليس شد و اثرات آن تا الان هم ادامه داره. سر همون خبر جهان ورزش بود كه قطبي از كوره در رفت و گفت اين كارهايي كه بعضي خبرنگاران مي كنند حيوان با حيوان نميكنه. آخرين قضيه به وجود آمده اين نشريه قضيه جادوگر داشتن پيكان هست كه دقيقا قبل از بازي با استقلال مانور روي آن شروع شد و با باخت پيكان به استقلال پرونده اش بسته شد.
بنابراين از همه دوستان ميخوام از اين نشريه هيچ خبري را در تاپيك پرسپوليس نقل نكنند . چون هدف آن كاملا مشخص است و باعث ميشه همه ما ذهنمون به مطالب آنها درگير بشه.
پ.ن: كافيه خودتون به سايت جهان ورزش برويد و سرتيترهاي آنرا كه همه در جهت ايجاد تنش در پرسپوليس هست مطالعه كنيد.
 

NA$RIN

Registered User
تاریخ عضویت
5 ژوئن 2008
نوشته‌ها
340
لایک‌ها
2
100% تایید می شه ! خدا از سر تقصیراتشون نگذره !
 

CP-YOU

Registered User
تاریخ عضویت
2 ژوئن 2005
نوشته‌ها
1,812
لایک‌ها
193
سن
41
محل سکونت
tehraaaaaan
دی کارمو هم سالم و سرحاله خدا رو شکر! اینم همون طرف!

پ ن: امشب تو 90 گندش در اومد که آماری که در مورد دی کارمو می دادند دروغ بوده!

توی دسته 3 برزیل بازی می کرده فقط این یکی رو راست گفته!

این که تو 19 تا بازی 17 تا گل زده دروغ بوده اسم تیمش هم مثل این که دروغ گفته!

کلا دی کارمو نگو بگو پینوکیو!:دی

واقعا ؟
من که ندیدم
اما اگه درست باشه باید گفت

خوش بحال آقایی که مارکو رو اورد
خوش بحال مارکویی که دیکارمو رو اورد
خوش بحال آقایی که می گفت دیکارمو بازیکن بین المللیه و بیشتر از علی کریمی بدرد تیم می خوره
خوش بحال اونی که بابت یک مربی دروازبانها و یک بازیکن درجه سه نزدیک یک میلیارد تومن پرسپولیس رو تیغ زده

اگر قرار بود اینهمه پول به یک بازیکن درپیت بدیم خب با 25% همین پول می شد هادی خرسندی رو نگه داشت . حسن هادی این بود که اگر گل نمی زد لااقل مانع گلزنی بازیکنای خودمون نمی شد :happy:

ظاهرا اگر درحد باورنکردنی دروغگو و دلال باشی لطمه ای به جنتلمن بودنت وارد نمی شه !!
 
بالا