• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
معنی طرفدار و عشق به پرسپولیس رو نفهمیدید
پرسپولیس امسال برای سقوط نکردن هم بجنگه باز هم برای من همون پرسپولیس دوست داشتنی هستش که سال قبل قهرمان شد

تائید میشه.

پرسپولیس اول بشی آخر بشی دوستت داریم

ولی ایشالا که امسال قهرمان میشی.من مطمئنم.:)

محسن جان خودتو ناراحت نكن . هر كسي يك جور فكر مي كنه . يادته پارسال خيلي ها از تيم نا اميد شده بودند ولي ما تا آخر از تيممون حمايت كرديم . ما حمايتمون رو مي كنيم بقيه هم به خودشون مربوطه ميخوان حمايت كنن، ميخوان دلسرد بشن . فقط اينجا كلوپ هوادارهاي پرسپوليسه ، پس نبايد صحبتي از نا اميدي كرد . ما تا آخر پشت تيم مي مونيم.
آره.خدایی من هنوزم به خاطر پیش بینی پارسال شما تو کفم. امسال هم یه پیش بینی واسه قهرمانی آسیا بکن برادر. :)

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
نمی دونستم. ولی چشم.از حالا از جهان ورزش مطلب نمی زنم.:)
چشمت بي بلا دوست عزيز . ممنون
4xvim2p.gif

soroush-tanha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توی قهرمانی پرسپولیس 1 درصد هم شک نکنید
همه دارن از ضعف خط دفاعی صحبت می کنن
ولی در مورد گلزنی های پرسپولیس چیزی نمی گن
خدا وکیلی پرسپولیس حمله که می کنه هیچ تیمی جلودارش نیست
در مورد لیگ قهرمانان آسیا هم فعلا نمیشه نظری داد، باید بازی ها شروع بشه اون وقت
دی کارمو اونقدار که کوبیدنش به نظرم بازیکن بدی نیست
مقابل فجر اتفاقا یکی دو صحنه نشون داد که یه زمانی بازیکن خوبی بوده
خیرخواه هم اصلا در حد پرسپولیس نیست ...

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
راستش من نود رو ندیدم
اما فکر میکنم یکی باید جلوی این فردوسی پور رو بگیره ... بارها وقتی برنامه رو میدیدم لابلای حرفهای که میزنه و صحنه هائی که پخش میکنه پیش خودم فکر میکنم 100 درصد با قصد و نیت شر موضوع و داره مطرح میکنه .
سال قبل درگیره خلیلی و نیکبخت رو لبخونی میکرد . لبخونی خلیلی رو گذاشت تا تونست به درگیری شیث دامن زد و .....
مطمئن باشید این ادم از جائی پشتیبانی میشه وگرنه هیچ برنامه ای تا حالا تو ایران اینطوری نتونسته جنجال به پا کنه .
نظرسنجی گذاشت برای تعیین سرمربی تیم ملی و چنان اوضاع رو بهم ریخت که همه چی اونطور که میخواستن پیش رفت
نظرسنجی گذاشت برای بازیکنهای دوبی و کاری کرد که دیگه به تیم ملی دعت نشن . درحالی که خیلیهاشون بهتر از این کج . کوله هائی هستند که دارن تو تیم ملی بازی میکنن .
و ........ موارد دیگه
الانم شک نکنید که موضوع ایجاد جنجال
بازم صبر اینهائی که میان تو برنامه . من اگه مهمان برنامه بودم قطعا کاری میکردم که دیگه برنامه پخش نشه :D

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
در اعتراض به نيمكت نشيني؛ علوي در تمرينات پرسپوليس شركت نمي كند

کانون هواداران پرسپولیس : سيد مهدي علوي هافبك مياني تيم فوتبال پرسپوليس تهران در اعتراض به نيمكت نشيني در تمرينات اين تيم شركت نمي كند.
علوي كه در اين فصل به تيم فوتبال پرسپوليس پيوسته است تا اين لحظه فرصت چنداني براي حضور در تركيب اين تيم پيدا نكرده است و به همين دليل از حضورش در اين تيم رضايت ندارد و شنيده مي شد كه قصد دارد در نيم فصل از اين تيم جدا شود.

اما سيد مهدي علوي قبل از پايان نيم فصل اول تصميم به جدايي از پرسپوليس گرفت و از امروز در تمرينات اين تيم شركت نكرد.گفته مي شود كه علوي از بازيكنان پرسپوليس خداحافظي كرده است و ديگر قصد ندارد در تمرينات اين تيم شركت كند.
مديران تيم فوتبال پرسپوليس نيز تا اين لحظه هيچ گونه اظهار نظري در مورد اين بازيكن انجام نداده اند اما گفته مي شود كه در صورت تاييد وينكو بگوويچ اين بازيكن در نيم فصل به تيم سابقش پاس همدان خواهد پيوست.

منبع : http://perspolisnews.net/

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
در تمرين امروز پرسپوليس تهران
كريمي و الونگ پا به توپ شدند
خبرگزاري فارس: در تمرين امروز تيم فوتبال پرسپوليس علي كريمي و الونگ الونگ پا به توپ شدند.

به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين تيم فوتبال پرسپوليس امروز از ساعت 15 در ورزشگاه راه آهن آغاز شد و بازيكنان به گرم كردن، تمرينات سرعتي، آقا وسط، حمله به دفاع، حفظ توپ و پرسينگ پرداختند.
بازيكناني كه مقابل مقاومت سپاسي بازي كردند، 30 دقيقه زودتر از سايرين تمرين را ترك كردند و ساير بازيكنان زير نظر قطبي به كارهاي ويژه تاكتيكي پرداختند.
* ابراهيم توره ، مهدي واعظي، ماركو ، محمد علوي، مسعود زارعي و حميد علي عسگر غايب بودند.
* فرانك آتسو با 30 دقيقه تاخير در محل تمرين حضور پيدا كرد.
* ايوان پتروويچ به رغم مصدوميت در تمرينات گروهي شركت كرد.
* در تمرين امروز علي كريمي پا به توپ شد و زير نظر يك مربي آلماني كه گفته شد از دوستان افشين قطبي است تمرينات ويژه اي با توپ انجام داد.
* الونگ الونگ پس از مدت ها مصدوميت دوري از ميادين، از امروز در تمرينات گروهي شركت كرد.
* در تمرين امروز 100 هوادار حضور داشتند؛ ولي هيچكدام از بازيكنان پرسپوليس را تشويق نكردند.
* احمدرضا عابدزاده در چندين نوبت به بازيكنان تذكر داد كه بي انگيزه تمرين نكنند.
* هواداران از قضاوت داور در بازي پرسپوليس مقابل مقاومت انتقاد كردند.
* در تمرين امروز عليرضا نيكبخت واحدي و دي كارمو بارها گلزني كردند و مورد تشويق كادر فني قرار گرفتند.
* 45 دقيقه پاياني تمرين زير بارش باران برگزار شد.
* در پايان تمرين افشين قطبي تمرينات ويژه اي را براي دروازه‌بانان پرسپوليس در نظر گرفت.
* تمرين ساعت 40/16 به پايان رسيد و فردا پيگيري مي‌شود.

منبع : www.farsnews.com

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
راستش من نود رو ندیدم
اما فکر میکنم یکی باید جلوی این فردوسی پور رو بگیره ... بارها وقتی برنامه رو میدیدم لابلای حرفهای که میزنه و صحنه هائی که پخش میکنه پیش خودم فکر میکنم 100 درصد با قصد و نیت شر موضوع و داره مطرح میکنه .
سال قبل درگیره خلیلی و نیکبخت رو لبخونی میکرد . لبخونی خلیلی رو گذاشت تا تونست به درگیری شیث دامن زد و .....
مطمئن باشید این ادم از جائی پشتیبانی میشه وگرنه هیچ برنامه ای تا حالا تو ایران اینطوری نتونسته جنجال به پا کنه .
نظرسنجی گذاشت برای تعیین سرمربی تیم ملی و چنان اوضاع رو بهم ریخت که همه چی اونطور که میخواستن پیش رفت
نظرسنجی گذاشت برای بازیکنهای دوبی و کاری کرد که دیگه به تیم ملی دعت نشن . درحالی که خیلیهاشون بهتر از این کج . کوله هائی هستند که دارن تو تیم ملی بازی میکنن .
و ........ موارد دیگه
الانم شک نکنید که موضوع ایجاد جنجال
بازم صبر اینهائی که میان تو برنامه . من اگه مهمان برنامه بودم قطعا کاری میکردم که دیگه برنامه پخش نشه :D

به هر حال نباید زیاد بهش خرده گرفت فردوسی پور به فکر جذب مخاطب واسه برنامشه نه به فکر منافع تیمها.

البته حرف بدی هم نزد یه سری حرف در مورد دی کارمو زد که مصطفوی هم هیچ جوابی نداشت بده و همین هم

با عث میشد درستی حرفاش ثابت بشه.ممکنه نظر سنجی برنامه اش خیلی ها رو عصبانی کنه ولی کلا کار

اشتباهی نیست این کارش.

با توجه به این که قرمز و آبی هم از نظر طرفدار دو قطب اصلی هستند طبیعیه که بیشتر روشون فوکوس کنه.

من فکر نمی کنم به قصد ضربه زدن باشه این کاراش چون به استقلال هم به موقعش گیر داده و خواهد داد .

کلا به نظر من فردوسی پور یه مجری دوست داشتنی و باهوشه . :) و یکی از معدود مجریهایی هست که بی

طرفیش رو همیشه حفظ کرده و حتی با دشمنش هم تو برنامه اش محترمانه و به دور از کینه صحبت می کنه.

(خیابانی/یوسفی/مزدک/سرهنگ/اسماعیلی رو باهاش مقایسه کنید واقعا فردوسی پور جواهره!)

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
در تمرين امروز پرسپوليس تهران
كريمي و الونگ پا به توپ شدند
خبرگزاري فارس: در تمرين امروز تيم فوتبال پرسپوليس علي كريمي و الونگ الونگ پا به توپ شدند.

به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين تيم فوتبال پرسپوليس امروز از ساعت 15 در ورزشگاه راه آهن آغاز شد و بازيكنان به گرم كردن، تمرينات سرعتي، آقا وسط، حمله به دفاع، حفظ توپ و پرسينگ پرداختند.
بازيكناني كه مقابل مقاومت سپاسي بازي كردند، 30 دقيقه زودتر از سايرين تمرين را ترك كردند و ساير بازيكنان زير نظر قطبي به كارهاي ويژه تاكتيكي پرداختند.
* ابراهيم توره ، مهدي واعظي، ماركو ، محمد علوي، مسعود زارعي و حميد علي عسگر غايب بودند.
* فرانك آتسو با 30 دقيقه تاخير در محل تمرين حضور پيدا كرد.
* ايوان پتروويچ به رغم مصدوميت در تمرينات گروهي شركت كرد.
* در تمرين امروز علي كريمي پا به توپ شد و زير نظر يك مربي آلماني كه گفته شد از دوستان افشين قطبي است تمرينات ويژه اي با توپ انجام داد.
* الونگ الونگ پس از مدت ها مصدوميت دوري از ميادين، از امروز در تمرينات گروهي شركت كرد.
* در تمرين امروز 100 هوادار حضور داشتند؛ ولي هيچكدام از بازيكنان پرسپوليس را تشويق نكردند.
* احمدرضا عابدزاده در چندين نوبت به بازيكنان تذكر داد كه بي انگيزه تمرين نكنند.
* هواداران از قضاوت داور در بازي پرسپوليس مقابل مقاومت انتقاد كردند.
* در تمرين امروز عليرضا نيكبخت واحدي و دي كارمو بارها گلزني كردند و مورد تشويق كادر فني قرار گرفتند.
* 45 دقيقه پاياني تمرين زير بارش باران برگزار شد.
* در پايان تمرين افشين قطبي تمرينات ويژه اي را براي دروازه‌بانان پرسپوليس در نظر گرفت.
* تمرين ساعت 40/16 به پايان رسيد و فردا پيگيري مي‌شود.

منبع : www.farsnews.com

این مطمئنی مااله امروزه (چهارشنبه) ... من 2-3 روز پیش اینو خونده بودم ...
یا من جو زده شدم :wacko:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
این مطمئنی مااله امروزه (چهارشنبه) ... من 2-3 روز پیش اینو خونده بودم ...
یا من جو زده شدم :wacko:

نمی دونم :lol:
تو بالاترین بود فکر کردم مال امروزه شاید هم ماله 2 روز پیش بوده :lol:
اگه تکراری هست پوزش می خواهم :)

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
به هر حال نباید زیاد بهش خرده گرفت فردوسی پور به فکر جذب مخاطب واسه برنامشه نه به فکر منافع تیمها.

البته حرف بدی هم نزد یه سری حرف در مورد دی کارمو زد که مصطفوی هم هیچ جوابی نداشت بده و همین هم

با عث میشد درستی حرفاش ثابت بشه.ممکنه نظر سنجی برنامه اش خیلی ها رو عصبانی کنه ولی کلا کار

اشتباهی نیست این کارش.

با توجه به این که قرمز و آبی هم از نظر طرفدار دو قطب اصلی هستند طبیعیه که بیشتر روشون فوکوس کنه.

من فکر نمی کنم به قصد ضربه زدن باشه این کاراش چون به استقلال هم به موقعش گیر داده و خواهد داد .

کلا به نظر من فردوسی پور یه مجری دوست داشتنی و باهوشه . :) و یکی از معدود مجریهایی هست که بی

طرفیش رو همیشه حفظ کرده و حتی با دشمنش هم تو برنامه اش محترمانه و به دور از کینه صحبت می کنه.

(خیابانی/یوسفی/مزدک/سرهنگ/اسماعیلی رو باهاش مقایسه کنید واقعا فردوسی پور جواهره!)

البته دوست داشتنی بود .. فکر میکن اگر نظرسنجی بود که 3 سال پیش انجام شده بود و یکی هم الان میشد نتیجه جالبی داشت که خودش هم تعجب میکرد . قطعا قبلا محبوب تر بود .
در مورد دیکارمو و برنامه دیشب چیزی ننوشتم ، چون برنامه رو ندیدم همونطور که گفتم
اما چیزهائی که دیدم رو نوشتم . به نظر من این خاله زنک بازیه که یه برنامه با بیننده میلیونی بیاد لبخونی کنه که فلان بازیکن میگه نمیزاره گل بزنم و یا غیره . هدفش چیزی به غیر از تخریب خلیلی نبود فصل قبل شک نکن .
ببین جذب بیننده با اینکه شما هر کاری دلت بخواد انجام بدی فرق میکنه . چطور بیننده جذب کرده ؟ کارهایئ که قبلا میکرد و برنامه چند سال قبلش خیلی بهتر بود من یادم نمیره شبی این برنامه رو از دست میدادم . اما الان هر 3-4 تا بازی یک باز میبینم . و برام هم فرقی نمیکنه که موضوع و اتفاقات هفته چیه ؟
من نمیگم فقط قصدش پرسپولیسه .. قصدش کلیه ؟ و برای اینکه برنامش بیننده داشته باشه و پول بیشتری گیرش بیاد هر کاری میکنه . حتی اگه لازم باشه تو برنامش علی دائی و قلعه نوعی رو به جون هم بندازه .
داورها رو تحریک کنه ، مربی رو برعلیه بازیکن ، بازیکن رو بر علیه مربی ، تماشاچی و .... اما خیلی کم پیش میاد که رویدادهای فوتبال مملکت رو اونطوری که هست نشون بده
فوتسال ، جوانان ، نوجوانان و ..... همش مساله ساز و افتخار آفرین بودن ولی اونطور که باید توی این برنامه خبری از اونها نشد .
در کل این نوع رفتارش برای من یکی لااقل جالب نیست . آدمهائی که همش دنبال تیکه انداختن و ضایع کردن دیگران هستند آدمهائی درستی نیستن .
همین قضیه گاو وگوسفندها ... فک کنم ماله هفته پیش بود .
طرف حرفهای درستی میزد... گفت اولا گاو کجا بود . دوما زمین که صافه ، سوما مگه بقیه زمینها رو کود نمیدن ، چهارما این قضیه ماله 2-3 ماه قبل از شروع مسابقاته ......... در حین مسابقا که نیست و کلا یکبار درسال بیشتر انجام نمیشه
اما این آقا هی عکس رو نشون میداد و میگفت نه آخه این درست نیست از لحاظ پزشکی و ... آخه گاو و گوسفند ...

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

اشتباهی نیست این کارش.

با حرفات موافقم.
خيلي هم نكته بين و ريز بينه.
يادتونه سر اون قضيه علي اون وقت مصاحبه قلعه نوعي تا 2 - سه هفته ميگفت آقاي علي و .... :lol:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
معنی طرفدار و عشق به پرسپولیس رو نفهمیدید
پرسپولیس امسال برای سقوط نکردن هم بجنگه باز هم برای من همون پرسپولیس دوست داشتنی هستش که سال قبل قهرمان شد

محسن جان خودتو ناراحت نكن . هر كسي يك جور فكر مي كنه . يادته پارسال خيلي ها از تيم نا اميد شده بودند ولي ما تا آخر از تيممون حمايت كرديم . ما حمايتمون رو مي كنيم بقيه هم به خودشون مربوطه ميخوان حمايت كنن، ميخوان دلسرد بشن . فقط اينجا كلوپ هوادارهاي پرسپوليسه ، پس نبايد صحبتي از نا اميدي كرد . ما تا آخر پشت تيم مي مونيم.

مرسی دوستان.

بعد از چند صفحه بالاخره چند پست امیدوارانه هم زده شد. امیدوارم بار هم اینجوری باشه.

ما قهرمانیم

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
"افشین قطبی" : الونگ باز می گردد

"افشین قطبی" در گفتگو با خبر نگار شبكه خبر گفت : الونگ سلامتی خود را به دست آورده است و قصد داریم در مذاكرات با فدراسیون فوتبال زمینه بازگشت وی به پرسپولیس را فراهم كنیم .

قطبی گفت : به هیچ عنوان آشنایی با مدیر باشگاهی كه دی كارمو پیشتر در آن بازی می كرده است ندارم و ادعاهای مخالفان دراین باره ،فقط برای درست كردن حاشیه است .

وی تاكید كرد : دی كارمو بازیكن خوبی است و برای موفقیت در پرسپولیس نیاز به زمان دارد ؛ این بازیكن در لیگ برزیل بازی كرده و 17 گل به ثمر رسانده است و برای موفقیت باید به وی فرصت داد .

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت : ماركو دستیار من برای انتخاب دی كارمو به برزیل رفت و با مشاهده بازی های وی در برزیل این بازكنان را برای پرسپولیس انتخاب كرد .

قطبی تصریح كرد : خیلی از موقعیت هایی كه دی كارمو خراب كرده است، پدر من هم می توانست وارد دروازه كند، ولی این موضوع علتی برای تخریب و خراب كردن اعتماد به نفس دی كارمو نیست زیرا وی بازیكن خوبی است و از توانایی زیادی برای پیشرفت برخوردار است .

وی افزود : دی كارمو 200 هزار دلار برای یكسال خواهد گرفت و این مبلغ برای این بازیكن و توانایی هایی كه دارد زیاد نیست ؛ در ابتدای فصل هم می خواستم یك دفاع چپ برای پرسپولیس جذب كنم ولی این موضوع محقق نشد .

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تهران از علت احضار خود به كمیته انضباطی فدراسیون فوتبال هم اظهار بی اطلاعی کرد و گفت : امروز به من گفتند باید در این كمیته حضور داشته باشم و خوب بود از دو روز قبل این موضوع را به من اطلاع می دادند .

قطبی درباره ادعاها مبنی بر تحریک کردن هواداران تاكید كرد : هیچ وقت هواداران را تحریك نكرده ام زیرا اعتقاد دارم اخلاق مهمتر از قهرمانی در هر رده ای است .

وی گفت : معنی واژه تحریک را نمی دانم و در کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال معنی آنرا آموختم .

"افشین قطبی" در پاسخ به این سوال که استفاده غلط از واژه های انگلیسی و فارسی در گفتار خود گفت : این موضوع را قبول دارم شاید بهتر باشد کمتر صحبت کنم و یا اینکه در کلاس زبان فارسی شرکت کنم .

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تهران با اشاره به درخواست های زیاد برای مصاحبه گفت : رسانه ها به من لطف زیادی دارند و اگر با آنها صحبت نکنم می گویند با ما بد است و چاره ای نیست جز حرف زدن با همه آنها .

قطبی هرگونه تغییر در رفتار خود نسبت به پارسال را تکذیب و تاکید کرد : فکر می کنم این موقعیت هاست که تغییر کرده است و رفتار من ثابت است .

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
پس از حضور در جلسه كميته انضباطي

قطبي: ادبيات و فرهنگ هواداران پرسپوليس تغييرناپذير است

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران براي اداي توضيحات در خصوص تحريك تماشاگران در ديدار مقابل مقاومت سپاسي شيراز امروز در كميته انضباطي حاضر شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي امروز در فدراسيون فوتبال حاضر شد و در كميته انضباطي در خصوص مسائل مربوط به ديدار مقابل مقاومت سپاسي شيراز از خود دفاع كرد.

وي در پايان اين جلسه به خبرنگار فارس گفت: بايد به تصميم بزرگان احترام مي‌گذاشتم و نشستي صميمانه با آنها برگزار مي‌كردم.

سرمربي پرسپوليس افزود: جلسه بسيار خوبي بود. اخبار نادرستي در مورد اينكه من هواداران را در شيراز تحريك كردم منتشر شد كه صحت نداشت و من در اين خصوص به سوالات پاسخ دادم.

قطبي ادامه داد: در طول 44 سال زندگي هرگز كسي را تحريك نكرده‌ام و تا انتهاي عمر نيز اين كار را نخواهم كرد. مطمئن هستم ادبيات و فرهنگ هواداران پرسپوليس هرگز تغيير نمي كند.

وي يادآور شد: 95 هزار هوادار در يك بازي عادي به ورزشگاه مي‌آيند و حتي يك شيشه نمي‌شكند، پس بايد من و باشگاه به نظم و بين‌المللي بودن آنها افتخار كنيم.

قطبي خاطرنشان كرد: بعضي اوقات در كنار زمين به دليل اينكه احساسي هستم، عكس‌العمل‌هايي نشان مي‌دهمغ ولي اين موضوع هيچ ربطي به تحريك تماشاگران ندارد.

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در پايان در خصوص برنامه شب گذشته نود گفت: بهتر است حرفي نزنم. امروز سي دقيقه در اين باره با فردوسي‌پور گفت و گو كرده و حرف هايم را به وي منتقل كردم

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
مرسی دوستان.

بعد از چند صفحه بالاخره چند پست امیدوارانه هم زده شد. امیدوارم بار هم اینجوری باشه.

ما قهرمانیم

حسام جان اكثر بچه هايي كه ميان اينجا مثل خودت جوونند و بعضا احساساتي . من هم بهشون حق ميدم گاهي دلسرد بشن . ولي زمان فاكتوريه كه خيلي مهمه. معني هواداري اينه كه چه موقع برد و چه موقع باخت (حالا به هر دليلي) پشت تيمو خالي نكنيم . به هر حال خيلي وقتها اتفاقاتي براي تيم ميفته كه اصلا خوشايند نيست . شخصا در بدترين روزهاي پرسپوليس كه در زمان سوبل و اشميت بود به هيچ وجه پشت تيمو خالي نكردم و البته اينو هنر هم نمي دونم . به نظر من يك هوادار بايد هميشه و در همه روزها تيمش رو پشتيباني بكنه . اين روزها گذرا هستند و بچه ها خواهند ديد كه روزهاي خوب هم از راه مي رسند به اميد خدا :rolleyes:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
با سلام خدمت دوستان جمعه 17 آبان تولد جادوگر فوتبال ايران علي كريمي است . اميدوارم كريمي همواره سلامت باشه و خداوند او را در پناه خودش بگيره . ايضا او هم براي پرسپوليس مثل الان مثمر ثمر باشه . به خبري به همين مضمون از ايلنا توجه بفرماييد:

17 آبان ماه روز تولد علي کريمي
پرسپوليس در تدارك برپايي جشن تولد جادوگر

17 آبان ماه مصادف با سالروز تولد جادوگر فوتبال ايران علي كريمي است و قرار است جشن تولد مفصلي از سوي باشگاه پرسپوليس براي اين بازيكن بر پا شود.

به گزارش ايلنا، باشگاه پرسپوليس در تدارك بر پايي جشن مفصلي براي هافبك خلاق و صاحب نام خود علي كريمي است و اين مراسم به احتمال فراوان پنج شنبه شب همين هفته و پس از بازي حساس پرسپوليس و صباي قم بر گزار خواهد شد.
باشگاه پرسپوليس در تلاش است با تزريق روحيه به بازيكنان شرايطي را فزاهم آورد كه اين تيم با پيروزي روز 5 شنبه در برابر صباي قم جشن تولد كريمي را كامل تر بر گزار كنند.
بازيكنان پرسپوليس هم به كريمي قول داده اند تا با ارائه يك بازي خوب پاداش خوبي به كريمي با پيروزي بر صبا بدهند.
مهمانان ويژه ايي هم براي اين جشن تولد دعوت خواهند شد كه اعضاي هيات مديره پرسپوليس در راس اين مهمانان قرار دارند.

AK8_asian04_19.jpg

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
افشين قطبي يكشنبه‌ي آينده‌ دوباره در كميته‌ي انضباطي
شريفي: به گزارش" آيت اللهي" استناد كرديم

رييس كميته‌ي انضباطي فدراسيون فوتبال گفت: افشين قطبي يكشنبه‌ي آينده‌ بايد در كميته‌ي انضباطي حاضر شود.

مجتبي شريفي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري د انشجويان ايران(ايسنا)،‌ اظهار كرد: طبق ماده‌ي 95 آيين نامه‌ي انضباطي درصورت اين كه عمل خلافي دور از چشم ناظر بازي يا داور بوده باشد كميته‌ي انضباطي مي تواند به شاهد معتبر اسناد مدارك يا نوار ويديوئي استناد كند كه ما بر اساس همين بند گزارش آيت اللهي را به عنوان كسي كه سي سال در فوتبال ايران حضور داشته و تخلفي هم از او ديده نشده پذيرفتيم و قطبي را به كميته‌ي انضباطي احضار كرديم.

وي افزود: با استناد به گزارش آيت اللهي قطبي زماني كه پرسپوليس گلي را از مقاومت سپاسي دريافت كرد به سمت داور رفت و به داور اعتراض كرد اما چون داور به آن اعتنايي نكرد به سمت هواداران رفت و آنها را تحريك كرد. اين گزارشي است كه از آيت اللهي دريافت كرديم اما روز گذشته كه قطبي به كميته‌ي انضباطي آمد گفت كه اين مسئله را قبول ندارد و پس از گلي كه پرسپوليس خورد به سمت مصطفوي رفته و پشت مصطفوي هم هواداران حضور داشتند، بنابراين او معتقد است كه تخلفي مرتكب نشده است.

شريفي افزود: به همين خاطر يكشنبه آينده ساعت 16 آيت اللهي و قطبي بايد در كميته‌ي انضباطي حاضر شوند تا ما بتوانيم تصميم نهايي خود را در اين باره بگيريم.

وي در پاسخ به اين سوال اگر تخلف قطبي ثابت شود جريمه‌ي او چه خواهد بود گفت: بايد ببينيم اصل قضيه اتفاق افتاده است يا خير، در صورتي كه ثابت شود قطبي چنين تخلفي را مرتكب شده در قانون آمده است كه فرد متخلف يك تا شش جلسه از همراهي تيمش محروم مي‌شود

پ.ن: ظاهرا قرار نيست حاشيه ها دست از سر پرسپوليس بردارند. واقعا جالب خواهد شد اگر قطبي محروم بشه .چطور براي مربي ديگر تيم محبوب پايتخت كه عليرغم برد در بازي با پيكان حتي خطاهاي بازيكن حريف را روبروي تماشاگران به نمايش مي گذاشت هيچ جلسه اي گذاشته نشد و هيچ حساسيتي هم نشان داده نشد ولي براي قطبي بايد اينگونه رفتار شود؟!!در حاليكه گفتار قطبي نشان از ندامت او دارد ولي آقايان دنبال گذاشتن جلسه دوم و اجراي قانون هستند . تا الان شما كي ديده بوديد از يك مربي براي يك موضوع دوبار به كميته انضباطي دعوت شود ؟به نظر من اراده اي وجود دارد كه علاقه اي به بيرون آمدن پرسپوليس از حاشيه ندارد. :f34r:

بالا