• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
سلام به همه دوستان...:happy:
میخواستم بگم من هنوز زنده هستم!:blush:
خوبی دنیل؟چقدر فعالی تو!!!

به به ... سلام به متین عزیز!
20uzuyr_th.gif
مگر اینکه فیل خشک بشه که چشممون به جمال بچه های قدیم روشن بشه
rainingcamilla.gif

//

attachment.php

The Girl Who Leapt Through Time رو دیدم؛ واقعا زیبا بود
3925.gif
شاید بهترین فیلم انیمه ای که تا حالا دیدم باشه (Voice of a Distant Star هم خیلی قشنگ بود البته). ترکیب طنزآلود عشق و تخیل که کاملا طبیعی به نظر می رسید و بر خلاف بیشتر انیمه ها انگار می تونست توی زندگی عادی هم اتفاق افتاده باشه.

attachment.php

ماجرای یه دختر دبیرستانی معمولی که به طور تصادفی متوجه میشه که می تونه زمان رو به عقب برگردونه ... فیلم بر اساس داستان یه رمان محبوب ژاپنی (1965) ساخته شده که تا حالا هم فیلم های زیادی از روش ساخته شده. البته داستان فیلم با داستان کتاب فرق داره, یعنی حدود 20 سال بعد از وقایع رمان رو شامل میشه ولی با داستان مشابه. ربطشون هم عمه شخصیت اصلی فیلمه, که همون شخصیت اصلی رمانه ...

ریتینگش رو هم ببینین:

Seen in part or in whole by 2408 users, rank: #176
Median rating: Excellent
Arithmetic mean: 8.8268 (Excellent-.17), std. dev.: 1.6945, rank: #74
Weighted mean: 8.8638 (Excellent-.13), rank: #62
Bayesian estimate: 8.85811 (Excellent-.14), rank: #7​

فایل های ضمیمه

• GLTT2.jpg
    GLTT2.jpg
    31.8 KB · نمایش ها: 76
  • fg.jpg
    fg.jpg
    22.5 KB · نمایش ها: 78
  • girlleapttime009.jpg
    girlleapttime009.jpg
    35.2 KB · نمایش ها: 2
  • the-girl-who-leapt-through-time-2.jpg
    the-girl-who-leapt-through-time-2.jpg
    15.2 KB · نمایش ها: 2
  • the-girl-who-leapt-through-time-promo.jpg
    82.2 KB · نمایش ها: 2

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
فریدا من یه چیزی پیدا کردم ، شاید بدردمون بخوره
اگه بچه های AP پایه باشن می تونیم این دومجموعه رو بگیریم
...
نظرت چیه؟
اسم اين پسر رو جلوی من نبر که دلم خيلی پره از دستش!!!:hmm: الان يه 6 ماهی هست منو سر کار گذاشته!:( دستم بهش برسه ميدونم چی کارش کنم!:wacko:

سهراب اينو خيلی وقته گيرش آورده بود، منم زياد باهاش نامه نگاری کردم ولی دريغ از ... :f34r:

به تعداد قسمت های بلفی و ليليبيتش اضافه کرده!!!!:blink::rolleyes: اون موقع کمتر بود! حالا باز باهاش حرف ميزنم شايد اين بار فرجی شد!:D به هر جهت دستت خيلی خيلی درد نکنه!:happy: تو ebay هم يه نفر ديگه رو پيدا کرده بوديم که چند قسمت ديگه بلفی و ليليبيت رو داشت!البته بعضی هاش با مال اين پسره يکی بود ولی فکر کنم 3 قسمت جديد داشت! حالا ببينم چی ميشه! ;) ولی من چشمم از اين پسر آب نميخوره!!!:p

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام به همه دوستان...:happy:
میخواستم بگم من هنوز زنده هستم!:blush:
...
سلام سلام متين:happy:

عضو فراری گروه! چطوری؟! خوفی؟ :D

اون پروژه کارتون کوتاه رو چی کار کردی؟! موفقيت آميز بود يا نه؟!:rolleyes:

عجب خبری دادی!!!:D دستت درد نکنه!:happy: اگه بتونی بدست سهراب يا امير برسونی، خيلی عالی ميشه!;)

ليست قديمی ها؟؟؟ راستش نميدونم از بچه ها بايد ليست بگيريم تا دقيق بدونيم چی هست چی نيست!:eek: ولی من کيمبا، شير سفيد، رو هم کامل گرفتم. :) فکر کنم بهترين کسی که ليست داره ، مخصوصاً از انيميشن های قديمی، شاهين باشه (yu gi oh):cool: باهاش يه صحبتی بکن!;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
بالاخره چند قسمت آخر La Corda D'oro به دستم رسید و تونستم ببینم. در کل یه انیمه دبیرستانی دختر پسند (Bishounen) خیلی معمولی و تا حد زیادی کلیشه ای می بود, اگه موضوعش موسیقی نبود.
من اعتراض دارم!!!:f34r: مخصوصاً به پايانش!!!:wacko: از کليشه اي هم اون ور تر !!!!!:f34r: آخه اين چه پايانی بود؟؟؟؟؟؟ :blink::eek::( واقعاً لغت کليشه اي هم براش زياده!!!:eek:

به قول دنی اگه موضوع موسيقی و نقاشی زيباش نبود، چيزی برای گفتن نداشت!!!:f34r:

تنها شخصيت جالب داستان هم ايشون بودن که من کلی باهاش کيف ميکردم!:D:rolleyes: کلاً شخصيت های بدجنس خوشگل، شخصيت های جالبی هستن!:p

فایل های ضمیمه

• vlcsnap-4672959.jpg
    vlcsnap-4672959.jpg
    29.4 KB · نمایش ها: 3
  • vlcsnap-4673136.jpg
    vlcsnap-4673136.jpg
    26.8 KB · نمایش ها: 2
  • 4.jpg
    4.jpg
    66.9 KB · نمایش ها: 1

R@h@

Registered User
لایک‌ها
373
میبینم که همگی حسابی مشغولید
hmm2.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
داشتم با امير حسين حرف ميزدم که صحبت بازی پيش اومد! يه سری تورنت جديد پيدا کردم که مال گروه Hirameki International هست!:) بعد از باز کردن و زيپ و نصب بازی با يه چيزی به اسم ,AnimePlay visual novel روبرو شدم که تا حالا باهاش مواجه نشده بودم:f34r: و يا اگه هم شده بودم ژاپنی بود و سر در نياورده بودم! :p توضيح کامل و جامع رو ويکيپديا داده، يه نگاهی نبدازين! دونستنش جالبه! :cool::)

خوبی که اين سری بازی ها داره (مال اين شرکت) اينه که به اينگيليسی ترجمه شده و ديگه گيج گيجی نميخورين که چی شد؟ چی نشد!:D ميدونين بيشتر شبيه مانگای متحرک هست!:blink::p ولی از اين جهت که اکشن نيست و هم اينکه بايد انيمه رو ديده باشين تا از اين نوع بازی لذت ببرين، طرفدار های کمی خارج ژاپن داره!:eek:

يکی از اين بازی که فعلاً من سرگرمش هستم Yo-Jin-Bo هست.:) Opening ش رو آپ کردم. يه نگاه بکنين بهش، جالبه!;)

فایل های ضمیمه

• e0056442_4704da8bee5f4.jpg
    e0056442_4704da8bee5f4.jpg
    70.7 KB · نمایش ها: 3
  • e0056442_4704da77bc73f.jpg
    e0056442_4704da77bc73f.jpg
    66.2 KB · نمایش ها: 3
  • e0056442_4704da211a87a.jpg
    e0056442_4704da211a87a.jpg
    75.3 KB · نمایش ها: 3
  • e0056442_4704da6683322.jpg
    e0056442_4704da6683322.jpg
    71.4 KB · نمایش ها: 3
Last edited:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من دارم saiyuki رو الان ميبينم.:D قبلاً وقتی ايران بودن از کانال mangas ديده بودمش ولی به فرانسوی و زياد هم سر در نياورده بودم!:( الان کم کم داره دوزاريم ميوفته که چی به چی بوده!:p اگه اين قسمت های اضافی مابين داستان اصلی حذف ميشد، انيمه جالبی ميبود:) برای سرگرمی پيشنهاد ميشه!;)

characters01.gif

در اين بين انيمه های جديد رو هم دنبال ميکنم! بازم از Earl and Fairy بگم! :D از اون انيمه هايی که داره نسلش ميميره!!! :( ببينم آخرين باری که يه همچين صحنه هايی تو يه انيمه ديدين کی بود؟؟؟!!!:eek:

شديداً به همه دختر ها توصيه ميکنم که اين انيمه رو ببينن!;) البته به جز رها و ... :p

edit:

لازم به ذکر هست که اين انيمه بر خلاف قيافش، به هيچ وجه کليشه اي نيست! :D

Last edited:

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
تنها شخصيت جالب داستان هم ايشون بودن که من کلی باهاش کيف ميکردم!:D:rolleyes: کلاً شخصيت های بدجنس خوشگل، شخصيت های جالبی هستن!:p

مطمئن بودم از این خوشت میاد
1495.gif

//

دارم نودامه می بینم
6035.gif
چقدر این انیمه (و Live Action ش رو) دوست دارم
6035.gif
لذت حقیقی موسیقی کلاسیک را با این انیمه تجربه کنید
6035.gif
یه چیزی تو مایه های آمادئوس
1495.gif

attachment.php

فایل های ضمیمه

• spd_2007112051413_b.jpg
    spd_2007112051413_b.jpg
    77.8 KB · نمایش ها: 67

R@h@

Registered User
لایک‌ها
373
توی لایو اکشن فقط خود نودامه جالبه بقیه اشون http://************/files/3ks3ps57z3j2kgqxuycr.gif
اگر موسیقی کلاسیکش نبود که کلا ادامه دادن این لایو اکشن یک جورایی خودکشی بودشhttp://************/files/denr68pc00k877lcf7pu.gif
من نمیدونم این سریال های ژاپنی چرا اینقدر شوخی هاشون لوس و بی مزه است
1588umc.gif

800px-Nodame-Cantabile-banner.jpg

پ.ن:چه جالب روی صفحه های فیلتر شده تبلیغات گذاشتند
loudlaff.gif

Last edited:

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
سری جدید سینت سیا هادس رو بالاخره دیدم و تموم شدش واقعا عالی هستش ( فریدا اگه نبینی از دستت رفته فوق العاده هستش)
(hades sanctuary-Hades inferno-Hades Elysion) حتما بشین ببین عالی من که واقعا کیف کردم.

3637-389841.jpeg

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
از اونجایی که دیگه لج من داره در می آ
gaah.gif
د (اسم تاپیک هست معرفی انیمیشن ها بعد فقط و فقط انیمه معرفی می شه) منم یه دونه انمیشن معرفی می کنم!!

اسم انیمیشن فوق Madagascar: Escape 2 Africa می باشد!! دیروز تو آمریکا ریلیز شد!!
cheering.gif

ماجرا ادامه ی همون قبلی هست!! بروبچ خز قصه (مارتی الکس ملمان و گلوریا) که همچنان در ماداگاسکار به سر می برند، قصد ترک جزیره را پیدا می کنند که به هو سر از حیات وحش آفریقا سر در می آرن!!

بعد آلکس یه ماجراهایی با شیرهای این ناحیه پیدا می کنه که.... دیگه نی گم اسپویل نشد!!
doggyhug2.gif

اینم یه سری اسکرین شات:

R@h@

Registered User
لایک‌ها
373
احتمالا این تاپیک مال زمانی که هنوز فریدا نبوده
312jtp0.gif

فریدا نظرت چیه اسم تایک و عوض کنی
s026.gif

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
احتمالا این تاپیک مال زمانی که هنوز فریدا نبوده
312jtp0.gif

فریدا نظرت چیه اسم تایک و عوض کنی
s026.gif

رها مامان!!
9viejos.gif
مثکه شما .....
167.gif
167.gif
167.gif
167.gif
167.gif
167.gif
167.gif
167.gif

نخیرم دست بزنین به عنوان تاپیک می رم به علی (Live For What?) شکایت می کنم
scooby_02.gif

فقط و فقط انیمشن
277.gif
(بلیچ و کنشین رو هم راه می دیم!!
2dv4zu8.gif
)

aniazi

Registered User
لایک‌ها
0
سری جدید سینت سیا هادس رو بالاخره دیدم و تموم شدش واقعا عالی هستش ( فریدا اگه نبینی از دستت رفته فوق العاده هستش)
(hades sanctuary-Hades inferno-Hades Elysion) حتما بشین ببین عالی من که واقعا کیف کردم.

3637-389841.jpeg

من هم موافقم که OVA خیلی خوبی بود. البته به غیر از دو قسمت آخرش
این دو قسمت آخر به شدت آبکی بود. به غیر از سیا، بقیه خیلی کشکی God Cloth هاشون رو بدست آوردند و Hipnos هم به شدت خنده دار مرد. هی بلد می شد یک حرفی می زد و بعد دوباره قش می کرد.

یک نکته دیگه هم این بود که چطور کوزه پشت سر فینیکس شقه شد ولی فینیکس سالم موند؟ اصلا معنی نمی ده و لباس آتنا هم با اینکه خیلی قشنگ بود، خیلی بی خاصیت می نمود و من انتظار داشتم توی یک صحنه خفن، کوسومو بترکونه که نترکوند و خیلی شبیه به بقیه Komu های دیگه بود.

آخرش هم که کاملا ناقص بود: برگردیم؟ همین؟ بالاخره زنده موند سیا یا نه؟ اگه زنده موند چرا همه مثل ابر بهار گریه می کردند و اگر مرده بود چرا بغلش کردند و برگشتند؟

بعدشم مگه اونجا دنیای مرده ها نیست، پس سیا کجا رفت؟ دنیای مرده های مرده ها؟!!!

یک نکته ضعف دیگه سری هم عوض نشدن آهنگ اینترو بین اینفرنو و الیسیون بود... آهنگ متن ایسیون هم خیلی دلچسب نبود.

ولی با این همه طراحی لباس های جدید و صحنه ها و زمینه های بسیار زیبایی داشت و رنگ آمیزی فوق العاده ای داشت.

می بخشید که دیر رسیدم ولی جان خودت وقت نشد بیام بگم که آخرش چی میشه.... خواستم بیام، وقت نشد.

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
من هم موافقم که OVA خیلی خوبی بود. البته به غیر از دو قسمت آخرش
این دو قسمت آخر به شدت آبکی بود. به غیر از سیا، بقیه خیلی کشکی God Cloth هاشون رو بدست آوردند و Hipnos هم به شدت خنده دار مرد. هی بلد می شد یک حرفی می زد و بعد دوباره قش می کرد.
تو که ندیدی اینو میزنی چی کار برو دنبال کارت:p
اره باهات موافقم انگاری دنبالشون گذاشته بودن که یهو تموم کنن این سری رو هم اون قاضیه ( مینوس) خیلی سریع فاتحش خونده شده ( همونجا که داشت با یوگو (hyoga) من یوگو میشنیدم) مبارزه میکرد سریع کارش تموم شد بعد که همگی رسیدن به الیشیون مبارزه با تاتانوس خوب بود زد پدر همشو نو در اورد ولی بعدش که لباس سیا اینطوری شد خیلی سریع کارش ساخته شد همش عجله توش دیده میشه به نظر من که زود میخواستن تمومش کنن. از این قسمتش هم خیلی خوشم اومد که سیا لباس رو پوشید و تانالوس اینو گفت
attachment.php
بعدش که تاناتوس رو زدن دیگه میشه همونی که گفتی هیپنوس انگار نه انگار یکی از خدایان هستش خیلی راحت شکست خورد و بقیه ماجرا
یک نکته دیگه هم این بود که چطور کوزه پشت سر فینیکس شقه شد ولی فینیکس سالم موند؟ اصلا معنی نمی ده و لباس آتنا هم با اینکه خیلی قشنگ بود، خیلی بی خاصیت می نمود و من انتظار داشتم توی یک صحنه خفن، کوسومو بترکونه که نترکوند و خیلی شبیه به بقیه Komu های دیگه بود.

آخرش هم که کاملا ناقص بود: برگردیم؟ همین؟ بالاخره زنده موند سیا یا نه؟ اگه زنده موند چرا همه مثل ابر بهار گریه می کردند و اگر مرده بود چرا بغلش کردند و برگشتند؟

بعدشم مگه اونجا دنیای مرده ها نیست، پس سیا کجا رفت؟ دنیای مرده های مرده ها؟!!!

تو که ندیدی برای چی کلیک میکنی برو دنبال کارت:p
همون موقع که پرید جلو شمشیر هادس؟ اونجا که کوزه طوریش نشد فقط فینیکس زخمی شد. جای دیگش رو میگی؟
169.gif

اره لبایش واقعا عالی بود ولی هیچ بخاری زاش بلند نشد غیر همون حرکت اخرش کلا هر 6 تا لباسشون فوق العاده قشنگ بودش
سیا هم فکر کنم زنده مونده چون گفت که برمیگردیم به سرزمین روشنایی فکر نمیکنم مردش
اونی که گفاتی که وقتی میمیره کجا میره خوده هادس هم سوال کرد وقتی داشت میمرد که منی که فرمانروانی سرزمین مرده هستم دارم میمیرم ولی جوابی براش وجود نداشت:lol:
این عکسه هم حیفم اومد نذارم خیلی قشنگ بودش.
attachment.php

یک نکته ضعف دیگه سری هم عوض نشدن آهنگ اینترو بین اینفرنو و الیسیون بود... آهنگ متن ایسیون هم خیلی دلچسب نبود.

ولی با این همه طراحی لباس های جدید و صحنه ها و زمینه های بسیار زیبایی داشت و رنگ آمیزی فوق العاده ای داشت.

می بخشید که دیر رسیدم ولی جان خودت وقت نشد بیام بگم که آخرش چی میشه.... خواستم بیام، وقت نشد.
عوض می شد به نظر منم بهتر بود:p
خواهش میکنم اشکالی نداره بالاخره خوب شد الان اومدی یکی باشه با من بحث کنه درباره سیا اینجا که کسی انگاری نگاه نمیکنه:eek::p

اسپویلر درست هستش فقط وقتی بسته میشه بایددوباره روش زد تا کامل باز بشه.

فایل های ضمیمه

• Saint Seiya The Hades Chapter Elysion 029 [(026533)22-51-15].JPG
    Saint Seiya The Hades Chapter Elysion 029 [(026533)22-51-15].JPG
    63.6 KB · نمایش ها: 52
  • Saint_Seiya_Elysion_Hen_by_Juni_Anker.jpg
    Saint_Seiya_Elysion_Hen_by_Juni_Anker.jpg
    220.5 KB · نمایش ها: 64
Last edited:

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
اين شيريوی من چقدر خوشگل شده تو اين لباس!!! :wub: برم ببينم!:D
من کلی اسپویلر گذاشتم لو نره چیزیش، برملا کردی که
302.gif

لباس همشون فوق العاده قشنگ هستش.
طرفدار شیریو هستی؟
302.gif

برو ببین حتما عالی هستش به نظرم غیر همون عجله ای که به نظرم برای تموم کردنش داشتند خیلی عالی هستش.

R@h@

Registered User
لایک‌ها
373
فریدا ببینم برنامه ای داری فروم رو باز کنی یا نه
312jtp0.gif
از بس به بچه ها گفتم امروز فردا دیگه خودمم دارم به خودم شک می کنم
4hn6ct2.gif
4hn6ct2.gif

بنده که احتمالا دارم برنامه میریزم کلا متواری شم
3550.gif

از این به بعد یک نفر دیگه جواب بده
126fs2276022.gif

پ.ن:
24m7wip.gif
139fs122428.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
فریدا ببینم برنامه ای داری فروم رو باز کنی یا نه
312jtp0.gif
از بس به بچه ها گفتم امروز فردا دیگه خودمم دارم به خودم شک می کنم
4hn6ct2.gif
4hn6ct2.gif

بنده که احتمالا دارم برنامه میریزم کلا متواری شم
3550.gif

از این به بعد یک نفر دیگه جواب بده
126fs2276022.gif
مگه ديوونه ايم ماهی 300 تومن خرجش کنيم بعد بازش نکنيم؟؟؟!!! :blink::blink::blink:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من کلی اسپویلر گذاشتم لو نره چیزیش، برملا کردی که
302.gif

لباس همشون فوق العاده قشنگ هستش.
طرفدار شیریو هستی؟
302.gif

برو ببین حتما عالی هستش به نظرم غیر همون عجله ای که به نظرم برای تموم کردنش داشتند خیلی عالی هستش.
اهين ... طرفدار پر و ما قرص شيريو!:wub::wub::wub:

shiryu2.jpg

===

تو که عکسشو attach کرده بودی!:blink: فرقی نداشت!:D تازه ميدونی که من عاشق spoil م! :p بعدشم که عکس لباس که چيزی رو spoil نميکنه! مهم چطور بدست آوردنشه!!!;)

بالا