آقا بنظرت سيستم من اين بازي رو خوب بكشه يا نه؟
cpu amd dual core 2.1 GHz 4000+
Ram 2*1 apacer
vga nvidia Geforce 8400 GS
شما با اين سيستم به خوبی ميتونی بازيرو اجرا کنی.
Ram 2*1 apacer
شما با اين سيستم به خوبی ميتونی بازيرو اجرا کنی.
Ram 2*1 apacer
البته با رزول 800*600 و anti alazing (البته اگر درست نوشته باشم) off باشه
من بازيرو گرفتم و 3 مرحله از بازيرو انجام دادم..
و توصيه من به دوستان اينه که بازيرو نگيرن...اول بريد هر بازی که تو بازار جديد امدرو بگيريد بازی کنيد بعد بياد سره اين بازی..تا اتفاقی که سره modern warfare برای من افتاد برای شما نيوفته...
من بعد از تموم کردن modern warfare تا 2 3 ماه مشکل ناراحتی روحی داشتم ..چون هر بازيرو ميخريدم درظرف 5 دقيقه مينداختمش کنار...
چيزی که الان تو world at war بهش برخورد کردم اينه که ممکنه ديگه 2 3 ماه نباشه مشکل روحی روانی من و تبديل شه به 6 7 ماه.
گرافيک بی نظير ، سکاسنس های خارق العاده ، اکشن بی وصفو مثال که نمونش رو با اين گرافيک زيبا بعيد ميدونم تو بازی تجربه کرده باشيد...صدا گذاری هم مثل هميشه عالی و شيوا...خلاصه تو يک کلام به همتون بگم جنگ جهانی روبروی چشمان شماست.
به طور يقين pc...البته نه با هر سيستمی
رو pc بازی کردی یا رو x360 ?
به نظرت از شماره 4 قشنگتره؟
کسی به همچین error ای موقع اجرای بازی برنخورده؟![]()
سیستموتون چیه؟
فراموش نکنین کارت گرافیک رو آپدیت کنین
@ Radiohead
اقا شما اين لينك رو چك كن .. چند نفري همين مشكل رو داشتن ... يه راه حل هايي هم تو صفحه 12 كه لينك دادم و همچنين صفحه 13 اش مطرح شده يه تعدادي انگاري مشكلشون حل شده ... يه نگاه بنداز ببين چي ميگن.
آقا کسی نسخه 3 گیگی رو دانلود نکرده بگه کار میکنه یا نه ؟
من به زودي بازي رو ميگيرم و اضافه ميشم به جمع دوستان - بازي انلاين هم پايه هستيم.
@ Radiohead
اقا شما اين لينك رو چك كن .. چند نفري همين مشكل رو داشتن ... يه راه حل هايي هم تو صفحه 12 كه لينك دادم و همچنين صفحه 13 اش مطرح شده يه تعدادي انگاري مشكلشون حل شده ... يه نگاه بنداز ببين چي ميگن.
@Cinderella Man
خب به خودم يه جواب بدم ... براي اشنايي با نحوه انلاين بازي كردن به اينجا مراجعه كنيد !