Dark Knight
مدیر بازنشسته
نظر من اینه که هر کدوممون راهنمایی در مورد یک برند رو بنویسیم ، این طور زود تر به نتیجه میرسیم .
و بعد لینک تاپیک هم توی امضا قرار بگیره .
البته تا نظر بقیه چی باشه ...
استقبال میشه
نظر من اینه که هر کدوممون راهنمایی در مورد یک برند رو بنویسیم ، این طور زود تر به نتیجه میرسیم .
من هر چی سرچ میکنم برای انجمن طرفداران سامسونگ جوابی نمیگرم !
توی قسمت موبایل همچین بخشی هست یا نه ؟
من هر چی سرچ میکنم برای انجمن طرفداران سامسونگ جوابی نمیگرم !
توی قسمت موبایل همچین بخشی هست یا نه ؟
خسته نباشی برادر
علیرضا جان
این بخش "معرفی گوشيهای موبايل" به کجا رسید وضعیتش؟
درستهوالا کل رای های داده شده 29 هست, از طرفی از چند ماه پیش ( شروع هیتلرینگ ) آمار بازدید / پست به شکل قابل لمسی پایین اومد, در کل اگر نظر همه دوستان مثبت باشه مشکلی نیست, امکان راه اندازی بخش جدید هست ولی شاید - در این زمان - دیگه یجور پیچیده کردن بخش موبایل باشه این کار, بخش هایی مثل Java/S60 هم از روزی که تشکیل شدن عملا مفید نبودن و تا امروز در بین قسمت های نرم افزاری بخش UIQ به لطف خودت و چند نفر دیگه سر و پا گرفته و واقعا کامل هست, خلاصه نظر شخصی من یجورایی شاید بشه گفت منفی هست ولی باز نظر نهایی نظر جمع هست
استقبال میشه
خب نوشتم راهنمای خرید برای نوکیا رو ...
فقط مساله اینجاست که بذاریم توی همون تاپیک یا یه تاپیک جداگانه براش بزنیم ؟![]()
مثلا " راهنمای خرید تلفن همراه : نوکیا "
بعدا هم سونی اریکسون ... / کلا برای این میگم که اون تاپیک پست توش هست که فکر نکنم آپدیت بشن به این زودی ها ...![]()
دستت درد نکنه![]()
اون تاپیک رو باز کردم, بعد از قرار دادن مطلب مجدد قفل + استیک میشه
![]()
زدم پست رو زحمتش رو بکشی ممنون میشم .![]()
البته زیاد فکر نکنم حرفه ای باشه ولی خب برای شروع بد نیست![]()
ديدم بخش Java داره ميميره و خلاصه نياز داره که يه سر و دستي بهش کشيده بشه
قبلا 3 تاپيک خوب داشتيم که متاسفانه به روز نشدن و به همين خاطر بسياري از لينک هايي که قرار داده بودن پاک شد. يک سري هم که لينک هاي غير مستقيم بودن . به طور کلي اون 3 تاپيک قفل شد و حالت آرشيو گرفت . قوانين جديد اون بخش رو گذاشتم . تا شب يه سري برنامه/بازيهاي مخصوص اين 4 تاپيک جديد رو ميذارم .
اميدوارم مثل بخش UIQ به لطف دوستان اين بخش هم سر حال بمونه
خسته نباشی علیرضا جاندوستان يه نگاهي به بخش Java بکنين, ايرادي-مشکلي-نظري اگر بود بگيد . يه سري تاپيک ها جا به جا شدن . يه سري آرشيو شدن . تقريبا بخش منظم شد . يک سري تاپيک مرجع زده شد تا کار با نظم و هدف بيشتري پيش بره
خسته نباشی علیرضا جان
خیلی خوب شد علیرضا...دستت درد نکنه
ممنون علی رضا ....خوب شد!!!!
فکر کنم یه روزی براش وقت گذاشتی ... ، واقعا خسته نباشی .
از بابت مسابقه بهترین رینگ تون و زحمتی که کشیده شد ممنون
توی این پست گفته بودین کل رینگتونها در یک فایل
ولی من لینک دانلود ندیدم :wacko: