اين هم متن خبر مربوط به افشين پيرواني به نقل از ايلنا :
کسي به من نگفت براي غائله مشهد وساطت کنم
افشين پيرواني: چهار ماه است با خداداد صحبت نكردهام/هم خبرنگار مضروب رادوست دارم هم عزيزي را
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: مطمئناً براي ما فرقي نمي كند برابر چه تيمي بازي مي كنيم چرا كه هدفمان كسب سه امتياز خواهد بود. به همين دليل بايد در تمامي مسابقات با تمام توان ظاهر شويم. در اين بين هيچ گاه فريب جايگاه شانزدهمي سايپا را نخواهيم خورد.
افشين پيرواني در گفت وگو با ايلنا، افزود: تمامي تيم هاي ليگ برتر سواي جايگاهشان برابر پرسپوليس با انگيزه مضاعف به ميدان مي روند و ما براي اينكه بتوانيم به سه امتياز دست يابيم كار سختي را پيش رو داريم. به همين دليل بايد با تمام توان ظاهر شويم و هيچ گاه فريب جايگاه و مكان حريفان را در جدول رده بندي نخوريم.
وي ادامه داد: خوشبختانه با تلاش بازيكنان طي هفته هاي اخير توانسته ايم نتايج قابل قبولي را كسب كنيم و اميدوارم همين روند را ادامه دهيم چرا كه هدف ما كسب عنوان قهرماني است و در اين راه تمامي حريفان را شكست خواهيم داد تا به اين مهم دست يابيم.
سرمربي تيم پرسپوليس با اشاره به حضورش در جلسه ديروز كميته انضباطي فدراسيون فوتبال اضافه كرد: براي وساطت در خصوص درگيري خداداد عزيزي با خبرنگار شيرازي رفته بودم. سواي بار اولي كه با او تماس گرفتم، اين بار حضوري با طرفين صحبت كردم.
پيرواني گفت: خبرنگار مضروب و مديريت باشگاه مقاومت سپاسي هم قول مساعد دادند همهگونه همكاري لازم را داشته باشند.
وي افزود: من حدود چهار ما است نه خداداد عزيزي را ديدهام و نه تلفني با او صحبت كردهام. اما متاسفانه طي روزهاي اخير بحثهاي حاشيه اي در محافل ورزشي مطرح شده كه خداداد با من تماس گرفته است تا وساطت او را بكنم در حالي كه چنين موضوعي صحت ندارد. من خود به شخصه با خبرنگار مضروب صحبت كردم تا مشكل را دوستانه برطرف كنند.
سرمربي تيم پرسپوليس ادامه داد: خبرنگار مضروب همشهري من در شهر شيراز و خداداد عزيزي همبازي من در تيم ملي بوده است، من هر دو آنها را دوست دارم اما طي صحبتهايم با خبرنگار فوق از او درخواست كردم از شكايت خود صرف نظر كند. به هر حال لذتي كه در عفو است در انتقام نيست.
به نقل از
ايلنا